Apelvägen 28

Örebro, Örebro Karta & restider

5 295 000 kr
Villaicon_villa_inactive

Välkommen till Apelvägen 28!

Nu har ni möjligheten att förvärva en vacker 20-talsvilla i Gamla Hjärsta!
Villan har under åren genomgått stora renoveringar, med smakfulla materialval så man har lyckats behållit den äldre charmen.

Här möts man av en representativ villa med en underbar trädgård. När man kliver upp för trappen och in genom dörren så stiger ni in i en välkomnande hall med ljusa ytskikt och en öppen spis. Via hallen kan ni sedan gå vidare in till den stora salongen, vardagsrummet och matsalen. Här möts ni av ett fint mörkt teakgolv, som ger rummen en exklusiv känsla. Här finns det bra med sällskapsytor, plats för både gemenskap och umgänge med nära och kära. Går ni sedan vidare från matsalen kommer ni in till det ljusa och trevliga köket, ett modernt kök där man har behållit den äldre charmen. Via köket kommer ni även ut till trädäcket som är taktiskt placerat i rakt västerläge. Vidare upp till ovanvåningen så hittar ni även här en öppen spis. Här finner ni även tre stycken sovrum med ljusa ytskikt, duschrum och wc-rum med kakel och klinker.

Villan inhyser även ett tredje plan, här finner ni en råvind där möjligheten finns att skapa ett krypin. Eftersom denna fastighet är placerad på en av gatans högre punkter så innebär det att ni från vinden kan se Kilsbergens toppar.

Denna fastighet inhyser även en fantastiskt fin trädgårdstomt, ett härligt inglasat uterum med tillgång till en bubbelpool som ni når med endast ett steg från uterummet. På fastigheten finns också ett stort 1-bilsgarage med bekvämligheter som elport och även förberett för golvvärme.

Här bor ni i ett bra område med närhet till både förskolor, skolor, livsmedelsbutik och med knappt 2 km in till citykärnan så har ni allt nära!

Vi syns på visningen!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
163 m²
Biarea
64 m²
Tomtarea
979 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
33 673 kr/år
Byggår
1923
Räkna på boendet
  • Söndag 5 mar kl 13:00-14:00 Spara
    Klicka er vidare till vår hemsida för tidsbokning. Välkommen!
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Apelvägen 28 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 295 000 kr
Driftkostnad
33 673 kr/år

Statistik

9 338
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 11 dagar sedan, den 11 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips