Vedgränd 13

Skarpäng, Täby Karta & restider

6 895 000 kr
Villaicon_villa_inactive

Välkommen till denna välplanerade villa i hjärtat av barnvänliga Skarpäng med rymliga sällskapsytor för hela familjen, Fastigheten genomsyrar exklusiva färg och materialval, däribland en vacker kakelugn, snyggt renoverat kök från Marbodal med granitbänkskiva och full rostfri maskinpark från Miele. Undervåningen erbjuder ett stort och ljust kök, väl tilltaget vardagsrum med utgång till uteplatsen i sydväst med bubbelpool, gäst wc, rymlig tvättstuga med flertalet smarta förvaringslösningar samt en rymlig klädkammare. En trappa upp finner ni husets allrum med öppet upp till nock och utgång till balkongen, tre bra sovrum samt ett stort helkaklat badrum med både dusch och badkar.
Här bor du med närhet till goda kommunikationer, fina promenadstråk, Rösjöbadet, mataffär med postombud förskolor samt bra skolor.

Fin och plan trädgårdstomt samt en asfalterad uppfart med carport och utrymme för ca 4 personbilar. i direkt anslutning till huset finns ett bra förråd samt en hel råkällare under huset för förvaring om man så önskar.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
155 m²
Tomtarea
812 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
34 493 kr/år
Byggår
1983
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Vedgränd 13 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
6 895 000 kr
Driftkostnad
34 493 kr/år

Statistik

10 333
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 11 dagar sedan, den 10 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips