Mörbylundsvägen 5

Vallentuna Karta & restider

3 675 000 kr
Villaicon_villa_inactive

Fristående 1-plans vinkelgrupphus i barnvänligt område med fin natur in på knuten. Lugnt och centralt beläget med närhet till Vallentuna centrum.
Huset rymmer fyra sovrum och ett stort vardagsrum som kan omdisponeras till ytterligare ett sovrum om så önskas. Kök med moderna vitvaror och rymlig matplats för det stora middagssällskapet i anslutning till köket. Huset erbjuder även ett helkaklat badrum med dusch, gästwc och praktisk tvättstuga med grovingång. Goda förrådsmöjligheter via stor klädkammare och ett förråd/hobbyrum. Huset är välskött med många detaljer i originalutförande från -70 talet.
Lättskött plan trädgårdstomt som på entrésidan är formad som en innergård och ramas in av högt plankstaket och ett fristående rymligt förråd. Garage i länga samt fina lekplatser i området. Gångavstånd till bra förskolor/skolor i närområdet.

Här i Vallentuna är det nära till naturen och Vallentunasjön. Utbudet av fritidsaktiviteter i kommunen är stort. Det finns bl.a en modern gym/simanläggning i centrum samt utomhusbadet Kvarnbadet med 50 meters bassäng. Vallentuna IP med ishall, fotbollsplaner samt motionsspår. Här finns även ett bra utbud på golfanläggningar och ridstall.
Vallentuna Centrum erbjuder all tänkbar service med ett brett utbud av butiker , banker, vårdcentral, apotek, restauranger och caféer samt ett nytt fint bibliotek och kulturhus.

Varmt välkomna till ett perfekt boende för barnfamiljen nära förskolor, skolor, buss, centrum och grönområde.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
147 m²
Biarea
12 m²
Tomtarea
400 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
40 037 kr/år
Byggår
1975
Räkna på boendet
  • Söndag 22 jan kl 12:00-12:45 Spara
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Mörbylundsvägen 5 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 675 000 kr
Driftkostnad
40 037 kr/år

Statistik

4 980
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 21 dagar sedan, den 29 december 2016. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips