Pukslagargatan 25

Älvsjö centrum / Gamla Älvsjö, Stockholm Karta & restider

7 975 000 kr
Kommande försäljning
Villaicon_villa_inactive

Gediget hus med totalarea om 248 kvm i lugna och omtyckta kvarter i Gamla Älvsjö. Här finns flera stora sällskapsytor, solig uteplats, 4-6 sovrum och fristående garage. Även möjlighet till företagsdel eller uthyrningsdel. Bra läge nära service, kommunikationer, skolor samt Långsjön och Älvsjöskogen!

Här bor du i Älvsjös charmiga villaidyll, åt ena hållet är det bara några minuter till närmaste förskola och följer du Pukslagargatan åt andra hållet tar det ca 5 minuter att ta sig till omtyckta grundskolorna Långbrodalsskolan eller Johan Skyttes skola. På ca 10 minuters gångavstånd ligger Älvsjö centrum med bra kommunikationer och service.

Nära till hands finns Vivelparken, en lekpark för både större och små och med mysiga cafét Fru Marias Bak i närområdet. Även Älvsjöskogen, som är ett naturreservat, med motionsspår finns på nära avstånd. Sommartid när solens strålar blir för varma är det cykelavstånd till Långsjön och svalkande dopp för att sedan vintertid erbjuda skridskoåkning. För trevliga helgbruncher ligger Långbro Värdshus med sin vackra parkomgivning på behagligt utflyktsavstånd.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
124 m²
Biarea
124 m²
Tomtarea
628 m² tomt
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
43 838 kr/år
Byggår
1970
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Pukslagargatan 25 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
7 975 000 kr
Driftkostnad
43 838 kr/år

Statistik

1 835
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 13 dagar sedan, den 11 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips