Sundsgatan 16

Bunkeflostrand, Malmö Karta & restider

5 895 000 kr
Villaicon_villa_inactive

Välkommen till denna välskötta underbara villa bland trivsamma gator på sjösidan i attraktiva och populära Bunkeflostrand. Här möts du, redan i entrén, av en rymd och ett ljus som är svårslaget, ett vardagsrum som gör dig hänförd och där värmen från den öppna spisen ger känslan av ett boende du trivs i. Gå ut i den vackra insynsskyddade trädgården där inget har lämnats åt slumpen. Hela huset andas ljus, rymlighet, elegans och framförallt stora ytor.
Det här får ni inte missa! Välkomna till ert nästa boende!

Välkomna till fantastiska Sundsgatan 16, beläget på sjösidan i attraktiva Bunkeflostrand med närheten till hav, natur, utmärkta skolor och förskolor, mataffärer och service. Bland prunkande trädgårdar, trivsamma omgivningar och lugna gator finner vi detta rymliga enormt välskötta hus med en fantastisk trädgård på insynsskyddad hörntomt alldeles intill de vackra strandängarna, som för oss tusentals år tillbaka med dess artrikedom och Malmös första naturreservat.
Känn efter hur det vore med havet som granne, där promenader längs Öresund blir din vardag och där solnedgången är magisk. Det här är ett perfekt läge för den som uppskattar närheten till storslagen natur och hav, bra skolor och förskolor, utmärkta och roliga lekplatser, buss- och tågkommunikationer, service med mataffär i Bunkeflostrand, kort tur till Limhamn med dess utbud eller köpcentret Emporia på Hyllie. Tänk att bo i direkt närhet till havet och naturen, men också endast en kvart till två storstäder, Malmö och Köpenhamn.

Det här är en svårslagen idyll i familjevänliga och lugna kvarter.
Välkommen till Bunkeflostrand och din nya bostad!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
198 m²
Biarea
60 m²
Tomtarea
953 m² tomt
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
48 936 kr/år
Byggår
1970
Räkna på boendet
  • Onsdag 22 feb kl 17:00-17:45 Spara
    Välkomna att boka in er!
  • Söndag 26 feb kl 12:00-13:00 Spara
    Välkommen att boka in er!
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Sundsgatan 16 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 895 000 kr
Driftkostnad
48 936 kr/år

Statistik

5 885
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 9 dagar sedan, den 14 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips