Brammarpsvägen 133

Hjärnarp, Ängelholm Karta & restider

2 575 000 kr
Villaicon_villa_inactive

På natursköna Hallandsåsen finner vi denna avstyckade gård anno 1909, med stor potential för den händige. På ett lugnt läge med närhet till storslagen natur och E6:an nära inpå når du på 20 minuter Ängelholm på ena hållet och Båstad på andra. Denna gård erbjuder både boningshus och flera ekonomibyggnader. Boningshuset består av 110 kvm boyta fördelat på tre sovrum, vardagsrum, badrum och kök. Här ges trevliga sällskapsytor i form av ett rymligt vardagsrum och en charmig vinterträdgård. I denna del av huset finns en stämningshöjande kamin som värmer och skapar en behaglig känsla som sprider sig i huset. Utöver detta finns en källare med tvättstuga, dusch och förråd.

På fastigheten finns flera ekonomibyggnader som idag består av stall med två hästboxar(med möjlighet att utöka med fler boxar), sadelkammare, större lada och lösdriftsstall. Här finns också goda förvaringsmöjligheter med flera förråd. Den boende kan utnyttja både ridvägar och vandringsleder och njuta av en uppfriskande, svårslagen natur, precis inpå gården. Bland annat går den kända Skåneledens femtonde etapp mellan just Brammarp och Båstad. Här vandrar folk för att njuta av lugnet, växterna, djuren och betes- och mossmarker. Under de senaste åren har en del viktiga renoveringar utförts av nuvarande ägare. Här finns hage och ridbana. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul.

Ett ypperligt tillfälle för dig som vill bo med den lugna naturen runt husknuten samt vill sätta din egen prägel på en mycket potentiell gård. Varmt välkomna på visning önskar Mäklarhuset!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
110 m²
Biarea
50 m²
Tomtarea
10 417 m² tomt
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
30 295 kr/år
Byggår
1909
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Brammarpsvägen 133 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 575 000 kr
Driftkostnad
30 295 kr/år

Statistik

4 728
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 15 dagar sedan, den 13 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips