Lunnagatan 16

Lerum-Rydsberg, Lerum Karta & restider

6 450 000 kr
Villaicon_villa_inactive

Fantastisk villa på ca 280 kvm i absolut toppskick, belägen på en vacker tomt i ett lugnt och lummigt område med en glimt av sjön Aspens glittrande vatten nedanför. De vackra sällskapsrummen är som gjorda för stort umgänge i sober miljö samtidigt som bostaden är mycket funktionell och motsvarar alla krav som en modern aktiv familj ställer på ett högkvalitativt boende. Vardagsentré av stort format är ett exempel på detta och givetvis ligger i den i anslutning till en topputrustad tvättstuga.

Köket är praktiskt och hemtrevligt med plats för väl tilltaget köksbord i det ljusa burspråket. Huvudentrén är inbjudande och för oss naturligt vidare in i det spatsiösa vardagsrummet, som i den inre delen har en naturlig plats för matsalsmöbeln. Den enastående vackra öppna spisen har motivpräglad gjutjärnsinredning och pryder verkligen sin plats centralt i rummet.

På entréplanet finns ett badrum med såväl Jacuzzibad som duschhörna. Ett av de fyra sovrummen används idag som kontor med platsbyggda hyllor. Master bedroom har fönster mot naturen på baksidan, många garderober för praktisk klädförvaring samt en klädkammare som även har utgång till baksidan, praktiskt om man behöver vädra sängkläder.

Den vackra ektrappan leder upp till det övre planets ljuvliga allrum. Här uppe finns det två stora sovrum till, där det första har en stor walk-in-closet. Det andra sovrummet har villans bästa sjöutsikt och bra förvaring i flera garderober. Badrummet har takfönster, platsbyggt skåp, dubbelhandfat i kommod och duschhörna.

Isolerat dubbelgarage av toppklass med grått klinkergolv, automatiska portar och i SMEG-kylskåpet har man läskande drycker nära till hands i denna byggnad som kan användas till så mycket mer än bara garage.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
280 m²
Tomtarea
955 m² tomt
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
38 750 kr/år
Byggår
1988
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Lunnagatan 16 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
6 450 000 kr
Driftkostnad
38 750 kr/år

Statistik

10 746
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 16 dagar sedan, den 10 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips