Lövdalsvägen 47

Björknäs, Nacka Karta & restider

7 750 000 kr
Kommande försäljning
Villaicon_villa_inactive

Välkommen till Lövdalsvägen 47 och denna suveränt planerade souterrängvilla. Här finns plats både för den lilla familjen såsom den större familjen. Högt beläget hus i bästa söderläge med utblick över trädtopparna och bakom huset skogsmark och hällar. Detta är ett socialt disponerat hus med stora renoveringar och investeringar bakom sig. Exempelvis är både bergvärme och fiber indraget och kök och badrum är nyligen renoverade.

Lättskött naturtomt med en stor altan om ca 95 kvm som rymmer både matplats och loungedel med en naturlig utgång från vardagsrum och sovrum. Södervänd balkong med utgång från kök och sovrum, en perfekt plats för morgonkaffet. Rymligt garage med plats för en bil och gott om förvaring samt en asfalterad uppfart som rymmer två bilar.

Björknäs är ett populärt villaområde. Det som gör Björknäs så attraktivt är dess miljö med sjö, skärgård och natur tillsammans med bra kommunikationer, skolor och förskolor i dess närområde. Du har bland andra sjöar Glasbrukssjöns idyll med badplats på somrarna och skridskoåkning på vintern. Intill Björknäs ligger vackra Skurusundet med full båttrafik och mysiga promenadslingor kring villorna. I närheten finns ett flertal tillgängliga bad i sjöar och hav, bland annat finns vid Boo herrgård Boobadet med ångbåtsbrygga, badplats och dansbana. Där ordnas evenemang såsom midsommarfirande med mera På bekvämt avstånd ligger Björknäs IP och Björknässkolan. Mycket tät busskommunikation in mot Slussen, restid 15–20 min och närmaste busshållplatsen är ca 400 meter från huset. Värmdöleden tar den bilburna enkelt den dryga milen in till Stockholms innerstad. Orminge Centrum ligger endast 2 km från huset. Nacka Forum med dess enorma utbud av affärer, restauranger och serviceinrättningar ligger ca 5 km från Björknäs. På väg in mot storstaden ligger också Sickla köpkvarter. Björknäs är en idyll att bo i för dem som vill ha tillgång till både natur och vatten, lugnt och tyst läge men även bekvämt avstånd till butiker, restauranger bio med mera, och inte minst nära till Stockholms innerstad.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
155 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
1 233 m² tomt
Antal rum
7 rum
Byggår
1964
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Lövdalsvägen 47 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
7 750 000 kr

Statistik

1 504
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 4 dagar sedan, den 15 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips