Slalomvägen 3

Solsidan, Nacka Karta & restider

12 000 000 kr
Villaicon_villa_inactive

Välkommen till Slalomvägen 3 och denna högt belägna tvåplansvilla om totalt ca 300 kvm bestående av 243 kvm boyta och 56 kvm biyta. Unik panoramavy över Vårgärdssjön, Saltsjöbadens kringliggande vatten och vackra observatoriet. Insynsskyddat hus med stor allmänning bakom huset. Trevlig planlösning med ett välkomnande entréplan bestående av en rymlig hall, tre sovrum, tvättstuga, förråd, badrum, gäst-wc och bastu med dusch. Till vänster sett från entrén finns ett stort allrum med pentry och dusch som kan disponeras som exempelvis kontor eller uthyrning. Genom en stor och pampig trappa når man övre plan. Mäktigt vardagsrum med öppen spis och kakelugn, charmigt kök med intilliggande matsal, två sovrum och ett badrum. Södervänt hus med sol från morgon till kväll. Det finns balkong, terrass och uteplats att välja på. På baksidan av huset finns en stor naturtomt och ett gästhus/förråd. Plats för två stora bilar finns i ett inbyggt dubbelgarage med elektriska portar.

Slalomvägen är en lugn återvändsgata i ett attraktivt bostadsområde på Solsidan, Saltsjöbaden. I närheten finns Svärdsön med trevliga strövområden för t ex promenader och svampplockning. Flera närbelägna badplatser runt om Erstaviken. Förutom ett aktivt båt- och badliv erbjuder även Saltsjöbaden fina strövområden, golfbana, tennisbanor, slalombacke (stenkast bort), simhall och ishall. Promenadavstånd till flera förskolor och Solsidans centrum med kiosk, frisör och restaurang mm samt tågstation Solsidan. Samskolan ligger mellan Solsidan och Saltsjöbaden C. Neglinge skola, Igelbodaskolan och Da Vinci skolan har åk 1-6. I närheten finns Solsidans station och med Saltsjöbanan tar det ca 25 minuter till Slussen.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
243 m²
Biarea
56 m²
Tomtarea
1 592 m² tomt
Antal rum
7 rum
Driftkostnad
73 733 kr/år
Byggår
1964
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Slalomvägen 3 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
12 000 000 kr
Driftkostnad
73 733 kr/år

Karta & restider

Ungefär 200 m till vatten

Ungefär 300 m till havet

Vi experimenterar med avstånd till vatten.

Tyvärr finns ingen gatuvy tillgänglig på bostadens adress.

För att se närmaste gatuvy, flytta den gula gubben in i kartan.

+
 • Tillbaka till kartan
 • Gatuvy
 • Flygfoto
 • Karta

Visa på kartan:

Från: Slalomvägen 3, Saltsjöbaden
  Du kan max ha tre destinationer samtidigt. Lägg till ort/adress för att se resväg

  Källor: Restider från Google. Avstånd till vatten från OpenStreetMap. Skolor från Skolverket och Nacka kommun.

  Statistik

  13 067
  besök på Hemnet
  Bostaden publicerades för 45 dagar sedan, den 13 september 2016. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

  Guider & Tips