Bisamgatan 4a

Långedrag - Hagen, Göteborg Karta & restider

8 500 000 kr
Villaicon_villa_inactive

På liten lugn återvändsgata erbjuds en härlig och mycket smakfullt inredd villa i toppskick. Ett väldisponerat kvalitetsboende uppfört 2012 som bl.a. erbjuder öppna och mycket sociala sällskapsutrymmen, vackra enhetliga materialval och som genomsyras av mycket ljus. En rymlig villa med smarta och generösa ytor för den stora familjen där ni disponerar en boarea om 200 kvm, fördelat på 8 r.o.k, varav 5 sovrum. Här bor ni lugnt och barnvänligt med härlig rymd och värmande braskamin i ett funktionellt och mysigt hus som andas trivsel och harmoni.
Runt om huset i alla väderstreck finns trälagda och mycket trevliga uteplatser. Sköna uterum där ni kan slå er ner, koppla av och njuta av sol från tidig morgon till sen kväll. Dessutom har ni tillgång till en plan och lättskött trädgårdstomt med gott om sol och med grönytor till barnen att leka och ha skoj på.
Ett trevligt och lättskött boende där det bara är att flytta in med direkt närhet till förskolor, skolor och kommunikationer, med tillgång till såväl buss som spårvagn. I närområdet finns vackra natur och promenadstråk, havet och småbåtshamnar och närservicen är väl utbyggd med gångavstånd till bl.a. livsmedelsaffär, fiskbil, restauranger, bageri, café och blomsterhandel.

Boarea 200 kvm, bl.a innehållande öppna och härliga sällskapsutrummen med skön rymd och värmande braskamin som höjer mysfaktorn, dessutom med stora fönsterpartier mot uteplatserna och trädgården. Bortom vardagsrummet och matsalen finns köket, lagom tilltaget och fullt maskinellt utrustat med stor köksö. Utanför köket, matsalen och vardagsrummet breder stora trälagda uteplatser ut sig med sol från tidig förmiddag till sen kväll. Dessutom rymligt allrum, 5 sovrum, 2 helkaklade och smakfullt inredda badrum, tvättstuga/grovkök, klädutrymmen mm.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
200 m²
Tomtarea
693 m² tomt
Antal rum
8 rum
Driftkostnad
32 025 kr/år
Byggår
2012
Räkna på boendet
  • Torsdag 23 feb kl 17:30-18:30 Spara
    Välkommen att boka dig för visning. Du kan också kontakta mäklaren direkt. Välkommen!
  • Söndag 26 feb kl 11:30-12:30 Spara
    Välkommen att boka dig för visning. Du kan också ringa Bjurfors Bokningscenter på tel 031-761 79 50.
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Bisamgatan 4a och skaffa lånelöfte nu.

Pris
8 500 000 kr
Driftkostnad
32 025 kr/år

Statistik

6 334
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 4 dagar sedan, den 16 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips