Mäklarringen Örebro

Mäklarringen Örebro

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gräsgatan 13, null, Örebro kommun
  • Mån 22 apr kl 17:30

Gräsgatan 13

Villa
Örebro kommun
3 595 000 kr
112 + 70 m²
5 rum
590 m² tomt

Varmt välkommen till ett mycket välplanerat och hemtrevligt boende på Gräsgatan 13 vid Västra Park. Här behöver du bara flytta in och njuta av ett välskött boende med Citynära läge och Boendet är fördelat på 112 + 70 mycket välplanerade kvadratmeter och du bor ostört i lugnt villaområde med gångavstånd till centrala Örebro, skola, idrottsanläggning och det som behövs för en bekväm vardag. Välkomnande ljus entré/hall där du direkt bjuds in till det hemtrevliga boendet med vackert slipade trägolv, högt i tak och fina spegeldörrar och lister bevarade. Ljust och fint kök som varsamt rustats -20 och där de fina platsbyggda skåpen är bevarade i kombination med en nyare köksdel. Stort fint vardagsrum som har fönster ut mot trädgården och i anslutning ligger det fina matrummet med öppen spis och hörnfönster. Vidare bjuder nedervåningen på ett större sovrum samt ett stilrent nyare badrum. Trivsam övervåning med snedtak och ytterligare sovrum med mycket bra förvaring i platsbyggda garderober. Stort allrum i vinkel där delar av allrummet med fördel kan användas som sovrumsdel samt att det även finns en toalett. Från den mindre köksentrén kommer du ner till husets fina källare där du har ytterligare ett inrett sovrum/allrum. Här finns även en praktisk klädvårdsavdelning med tvättmaskin, dusch, bastu, större kombinerat hobbyrum/pannrum och bra förvaring. Plan fin lättskött tomt 590 m² där en robotgräsklippare smidigt kan sköta klippningen. Fin plattsättning vid entré, pergola och vidare runt huset. Bekymmersfri uppvärmning via bergvärme och ett hus med mycket bra energivärde ger låga uppvärmningskostnader. Huset är även omdränerat! Övriga byggnader är ett varmbonat garage med tillbyggt cykelförråd samt ett praktiskt trädgårdsförråd på ca 16 kvm. Bostaden är besiktad och försäkrad mot dolda fel i 10 år. En extra trygghet för säljare och köpare. Mäklarringen kan snabbt hjälpa till med lånelöfte och mycket bra lånevillkor. Vi kan även erbjuda dig som köpare mycket bra villkor på försäkringar och el. Kontakta ansvarig mäklare för mer information. Visning kan bokas direkt med ansvarig mäklare Leif Lindell eller så går du vidare till bostadsannonsen på vår hemsida och anmäler dig till aktuell visning. Vid frågor kontaktar du Leif Lindell på 070-777 11 40 eller via mail [email protected]. Varmt välkommen!

  • Plus
Marmorvägen 11, Glanshammar, Örebro kommun

Marmorvägen 11

Villa
Glanshammar, Örebro kommun
2 850 000 kr
73 + 73 m²
5 rum
1 078 m² tomt

Varmt välkommen till ett mycket trevligt läge i trivsamma Glanshammar. Här behöver du bara flytta in och njuta då huset är mycket välskött och inte kräver några stora renoveringar. Låga uppvärmningskostnader via bergvärme och nya isolerglasfönster. Boendet är fördelat på 73 + 73 mycket välplanerade kvadratmeter och du bor ostört längst ner på gatan med gångavstånd till skola, idrottsanläggning, affär inne i Glanshammar och endast ca 15 min med bil in till Örebro. Välkomnande entré/hall där du direkt bjuds in till kök och vardagsrum. Ljust och fint kök -22 med större matplats. Stort fint vardagsrum som har fönster ut mot trädgården och utgång till uterummet med fin utsikt ut över jordbruksmark. Här kan du sitta och njuta av sol och värme större delen av året. Övervåningen erbjuder två stycken mycket fina sovrum och ett helt nytt stilrent, helkaklat, fullutrustat badrum från 2021. Från hallen kommer du ner till husets inredda källare där du har ytterligare sovrum och allrum/sovrum. Här finns även en praktisk klädvårdsavdelning med tvättmaskin och torktumlare, dusch, bastu samt kylrum (skafferi med kyla), pannrum och bra förvaring. Stort tvåbilsgarage på 36 kvm som har nytt tak och takstolar från 2001. Garaget värms upp via bergvärmen. Nya fjärrportar 2019 och möjlighet till elbilsladdning. Intill garaget finns även ett trädgårdsförråd. Plan fin lättskött tomt 1078 m² där en robotgräsklippare smidigt kan sköta klippningen. Fin plattsättning vid entré, altanen och vidare runt huset. Bekymmersfri uppvärmning via bergvärme (ny panna 2020). Huset är även omdränerat! Bostaden är besiktad och försäkrad mot dolda fel i 10 år. Bostaden har även besiktigas av anticimex vart 5 år via Ifs Stora villaförsäkring som inkluderar huskollen. En extra trygghet för säljare och köpare. Det finns även möjlighet att överta förmånliga lån fram till 2029. Mäklarringen kan snabbt hjälpa till med lånelöfte och mycket bra lånevillkor. Vi kan även erbjuda dig som köpare mycket bra villkor på försäkringar och el. Kontakta ansvarig mäklare för mer information. Visning kan bokas direkt med ansvarig mäklare Leif Lindell eller så går du vidare till bostadsannonsen på vår hemsida och anmäler dig till aktuell visning. Vid frågor kontaktar du Leif Lindell på 070-777 11 40 eller via mail [email protected]. Varmt välkommen!

Trumpetaregatan 4A, null, Örebro kommun

Trumpetaregatan 4A

Lägenhet
Örebro kommun
1 195 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
4 465 kr/mån
21 727 kr/m²

Välkommen till ett idylliskt läge endast en kort promenad från Örebro citys puls och denna ljusa fina 2:a i mkt gott skick på andra våningen med vacker vy mot Svartån. Rymligt vardagsrum med utgång till balkong i bästa västerläge, smakfullt vitt kök med stor matplats som inbjuder till gemenskap och social samvaro. Stort rofyllt sovrum och helkaklat badrum med dusch och stilren mosaik. Utanför bostaden finner du vackra omgivningar och fina promenadstråk längs med Svartån. City och dess puls finns inom gångavstånd, vilket ger dig närhet till shopping, restauranger och en variation av kulturella aktiviteter. Det är cykelavstånd och mycket bra bussförbindelser till Örebro Universitet och andra platser runt om i Örebro. Förutom själva lägenheten, erbjuder bostaden även två förråd för extra förvaringsmöjligheter. Det finns också en fin tvättstuga och cykelförråd i huset, vilket gör vardagen bekväm och smidig. Övrig info: Elskåp med jordfelsbrytare och el är bytt till jordade uttag. Ny oanvänd köksfläkt. Bostaden säljs med delar av möblemanget kvar och i befintligt skick. Välkommen till ett läge och hem att trivas i. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Leif Lindell 070-777 11 40 för information och visning. Varmt välkommen!

  • Balkong
Eker/Röcklinge, null, Örebro kommun

Eker/Röcklinge

Tomt
Örebro kommun
995 000 kr
4 229 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva två fantastiskt fina villatomter bredvid varandra i vackra omgivningar, endast ca 10 min in till Centrala Örebro. Tomterna är belägna ca 3 km in från Eker mot Röcklinge och med endast ca 6 km in till Mellringe. Här erbjuds ett boende i en perfekt kombination av landsbygdens lugn och närhet till stadens bekvämligheter och nöjen. För friluftsintresserad finns vackra Kilsbergen i närheten med oanade möjligheter från vandring, skidåkning, mountainbikeleder, bad, fiske, svamp och bärplockning. Tomterna är redan grovplanerade och anslutna till en nyanlagd enskild väg samt att det finns ett färdigt bygglov som beviljades mars 2023. För den som önskar ändra i bygglovet finns möjligheten att ändra och anpassa bygglovet efter egna önskemål. El och fiberanslutning finns. Det är cykelavstånd in till Örebro och busshållplats finns strax ovanför tomterna. Röcklinge 1:25 är på 4.229 kvm och Röcklinge 1:26 är 3.356 kvm. Utgångspriset för tomterna är 995 000 kr styck. Välkommen att kontakt Leif Lindell på 070-777 11 40 för mer information om tomterna, omgivningarna, skolor mm.

Visar alla 4