Storsjömäklarna AB

Storsjömäklarna AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Häggdalstorpet 409, Brunflo, Östersunds kommun
  • Onlinevisning tis 23 apr kl 16:15
  • Tis 23 apr kl 16:15

Häggdalstorpet 409

Villa
Brunflo, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
2 650 000 kr
110 m²
4 rum
2 547 m² tomt

Välkomna till detta mycket välrenoverade bostadshus där varje detalj är omsorgsfullt planerad och hantverksmässigt utfört. Här har ni moderna lösningar med vackra detaljer och en komfort som ger en trivsam miljö att vistas i och dessutom ger fastighetsägaren mycket låga driftskostnader. Nytt fantastiskt kök med köksö i öppen planlösning mot matrum och vardagsrum där ni har stor utrymmen för både släkt och vänner. Grå köksluckor och gott om förvaringsutrymmen i skåp och lådor. Matrummet har plats för ett rejält matbord där ni samlas för trevliga middagar och kan ha ett socialt umgänge med kocken i köket. Centrerat mellan vardagsrum och matrum finns en kakelugn som sprider en härlig värme. Utgång till en soldränkt altan med spabad för trevlig avkoppling. På entréplanet finns också en rymlig hall med golvvärme och ett nyrenoverat badrum med mycket hög standard. Hela golvkonstruktionen är omgjord och har nya golvåsar och isolering. Övre plan har två rymliga sovrum och en toalett med vackra detaljer. Huset är tilläggsisolerat och ny ytterpanel. Nya 3-glasfönster i hela bostadshuset ger en mycket behaglig känsla samt plåttak i bra skick. Förberett för nytt garage på 135 kvm med gjuten betongplatta, förberett för saxlyft, med kulvert till bostadshuset. Klart för färdigställande. Här bor ni med närhet till Brunflo centrala delar som har mycket bra allmän service. Här finns flera matbutiker, hälsocentral, idrottsplats med badhus och hockeyarena.

  • Plus
Krondikesvägen 22, Blomängen, Östersunds kommun
  • Budgivning pågår

Krondikesvägen 22

Lägenhet
Blomängen, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
750 000 kr
55 m²
2 rum
vån 7/7
3 770 kr/mån
13 636 kr/m²

Högst upp i huset ligger denna lägenhet med fantastisk potential för den som söker ett renoveringsprojekt att göra till sitt eget drömboende. Lägenheten är i behov av omfattande renovering vilket ger dig möjligheten att forma den precis som du vill ha den, helt efter din egna personliga stil och smak. Den generösa ytan som denna tvåa har ger gott om utrymme att skapa sin egna luftiga lägenhet genom att öppna upp ytor för att maximera ljusflödet. Denna lägenhet är som en oslipad diamant som väntar på att bli förvandlad till en pärla. Här finns chansen att skapa din egen drömlya. I Blomängen bor ni med närhet till mataffär, gym, café, pizzeria m.m. Bra förbindelser till centrum oavsett om du väljer att ta bussen, cykeln eller en promenad. Boka din tid för visning redan idag!

  • Balkong
  • Hiss
Mjölnargränd 1, Lugnvik, Östersunds kommun

Mjölnargränd 1

Lägenhet
Lugnvik, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
550 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1/8
4 122 kr/mån
9 016 kr/m²

Denna tvåa erbjuder en fantastisk potential för den som söker ett renoveringsprojekt att göra till sitt eget. Bostaden har nyrenoverat badrum och ny inglasad balkong, men i övrigt är i behov av omfattande renovering vilket ger dig möjligheten att forma den precis som du vill ha den, helt efter din egna personliga stil och smak. Den generösa ytan som denna tvåa har ger gott om utrymme att skapa sin egna luftiga lägenhet. Belägen mitt i Lugnvik har denna tvåa ett utmärkt läge med närhet till bekvämligheter såsom mataffär, skola, förskola, hälsocentral och kommunikationer.

  • Balkong
Rödhakevägen 17, Brittsbo, Östersunds kommun
  • Sön 21 apr kl 14:00

Rödhakevägen 17

Villa
Brittsbo, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
5 700 000 kr
155 m²
7 rum
1 200 m² tomt

Välkomna till detta populära och barnvänliga område där vi har nöjet att erbjuda en nybyggd välplanerade villa som har fantastiska ytor både ute och inne för hela familjen. Här har ni härliga sällskapsutrymmen med en stor altan som följer hela husets långsida med bästa solläge samt utespa där ni kan koppla av och njuta av trevliga badstunder. Området präglas av en fantastisk miljö med lugnt läge mot skogsområde och där all lek samt samvaro sker utan att ni behöver oroa er för någon störande biltrafik. Bostadshuset har öppen planlösning mellan det rymliga köket med plats för stort matbord och vardagsrummet med generösa fönsterpartier som ger mycket bra ljusinsläpp. Vardagsrummet har utgång till den härliga altanen i vinkel mot sydväst som har plats för både loungemöbel, matgrupp och solstolar. Har är det bara att bjuda in både släkt och vänner till trevliga middagar under sommaren där ni även kan erbjuda ett bad i jacuzzin. På entréplanet har ni även tre sovrum, badrum med badkar samt tvättstuga med groventré. Stor hall med klinker och golvvärme. Övre plan har två mycket stora sovrum som självklart vid behov enkelt kan göras om till ytterligare sovrum. Allrummet ger möjlighet till avskildhet för familjens avkopplande aktiviteter och barnens spel. Nytt badrum från 2022 med duschhörna. Stort isolerat uppvärmt dubbelgarage med automatiska portar och förrådsdel. Asfalterad uppfart med plats för flera fordon. Här bor ni i lugnt barnvänligt område med närhet till ströv- och skogsområden endast ca 6 kilometer från Östersunds stadskärna. Bra bussförbindelser samt gång- och cykelvägar mot Östersunds centrum och till närliggande Storsjön med badmöjligheter.

  • Plus
  • Energieffektiv
Gulsparvvägen 26B, Brittsbo, Östersunds kommun

Gulsparvvägen 26B

Lägenhet
Brittsbo, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
2 150 000 kr
108 m²
4 rum
vån 2/4
7 731 kr/mån
19 907 kr/m²

Nu har vi glädjen att få förmedla en av de fina naturnära lägenheterna högst upp i Brittsbo. Lägenheten uppfördes 2018 och har genomgående stilrena och smakfulla färg- och materialval. Väldisponerad och modern fyra med insynsskyddat läge, hög standard, två generösa balkonger i olika väderstreck, två badrum, hiss och egen carport - för att nämna några av de tilltalande egenskaperna. I det familjära området har barnen lekkamrater och i området finns förskola och pulkabacke. Är man motionsintresserad finns belyst motionsspår runt knuten. Här bor du bekvämt med närhet till busshållplats, elljusspår, skola, förskola, matbutik en kort promenad ned till Storsjöns strand samt gång och cykelväg in till centrala Östersund. Välkommen till denna rymliga fyra med fantastiskt läge!

  • Balkong
  • Hiss
Storgatan 28, null, Strömsunds kommun

Storgatan 28

Villa
Strömsunds kommun
Storsjömäklarna AB
250 000 kr
160 + 70 m²
6 rum
1 442 m² tomt

Välkommen till denna rymliga villa beläget mitt i centrala Hoting med infart från Bävervägen. Huset har kvar delar av sin ursprungliga charm som spegeldörrar, fönster i ursprungligt utförande och ådringsmålade köksluckor. Takhöjden på 2,6 meter samt stora spröjsade fönster gör att rummen blir mycket luftiga och ljusa. Med två plan samt källare och vind finns här utrymmen för den stora familjen, både för boende och om man vill ha verksamhet. Entrévåningen har nämligen tidigare fungerat som fotoaffär med ateljé och kontor. På över våningen finns själva bostaden med 3 rum och kök samt badrum med dusch och tvättmaskin. Källaren erbjuder bra av förrådsutrymmen samt en trevligt mindre snickarverkstad och matkällare. Huset har indragen fiberuppkoppling och värms upp med jord- och bergvärme. Huset säljs delvis med inventarier.

Arågränd 6, Nedre Torvalla, Östersunds kommun
  • Budgivning pågår

Arågränd 6

Radhus
Nedre Torvalla, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
1 400 000 kr
96 m²
4 rum
130 m² tomt

Nu har vi glädjen att presentera ett av de populära radhusen på Arågränd. Ett boende som passar barnfamiljen perfekt. Gemytligt kvarter med goda grannar i blandade åldrar. Direkt från gården möts du av en altan som omges av staket. Här kan du njuta i solen fram till sen eftermiddag och samtidigt kika på då barnen leker på innergården. Entrén tar dig in till en hall med klädavhängning. Våningsplanet har genomgående ljusa och enhetliga ytskikt. Till höger ligger köket som renoverats med nya köksluckor. Delar av kökets maskinella utrustning är även den i rostfritt utförande. Badrummet på det här planet erbjuder också tvättmaskin och torktumlare. Från vardagsrummet finns utgång till altan med kvällssol. Den vitmålade trappen tar dig upp till övervåningen som inrymmer 3 sovrum, klädkammare och badrum med badkar. Med andra ord är detta ett boende att trivas i! Ett stort praktiskt förråd utanför entrén, vissa i området har omvandlat detta till sovrum/ gästrum. I samfällighetsavgiften ingår fjärrvärme, vatten/ avlopp, renhållning och garage. Här finns boendet för er som vill bo i lugnt barnvänligt område med gångavstånd till förskola och skola, med närhet till bekvämligheter och bra service samt med mycket låga driftskostnader. Här bor ni bekvämt med närhet till skogsområden och härliga strövområden.

Lövviken 259, Nordannälden, Krokoms kommun
  • Budgivning pågår

Lövviken 259

Fritidshus
Nordannälden, Krokoms kommun
Storsjömäklarna AB
690 000 kr
78 m²
3 rum
1 497 m² tomt

Är ni ute efter lugn och ro, slippa vardagsbruset och bara njuta? Här erbjuds nu en mysig timmerstuga ett stenkast från Näldsjön där ni har båtplats och båt som ingår i överlåtelsen. Området där stugan ligger är avskilt och harmoniskt med ett fåtal andra sommarstugor som grannar. Ett riktigt smultronställe! Enkel standard utan el, vatten eller avlopp men egen brunn med sommarvatten finns på tomten och det går att titta på tv och ladda telefonen tack vare solceller. Värme får ni av braskaminen och vedspisen. Stugan har två större sällskapsrum med braskamin i ena rummet, och ett genomgångsrum med våningssäng. Vill man inreda ett rum till så finns plats på vinden via en trappa. Det finns även ett praktiskt litet kök med kyl och spisplattor som drivs via gasol. Stor altan på framsidan erbjuder sjöblick och sol mest hela dagen. Tomten erbjuder utrymme för både trädgårdsland och studsmattan. Goda förrådsutrymme i uthusen och plats för övernattande gäster finns i gästhuset.

Fugelsta 305, Marieby, Östersunds kommun

Fugelsta 305

Villa
Marieby, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
2 200 000 kr
70 m²
3 rum
1 718 m² tomt

Välkomna till denna lilla pärla i vacker lantlig miljö som är utbyggd och renoverad med omsorg för att bevara vackra detaljer samt ge en känsla av tidlöshet. Bostadshuset andas charm och erbjuder breda golvtiljor, timmerväggar och vackra snickerier. Här kan ni njuta av lugnet och tystnaden på landet med fri vy över ängsmark och blicka ut över Storsjön. Det timrade bostadshuset har byggts ut och genomgående renoverats där det har lagts stor fokus på att skapa en känsla av komfort och trivsel med lång hållbarhet för träets uråldriga egenskaper och där byggnaden smälter in i den lantliga miljön. Köket har renoverats och har de funktioner som ett modernt kök kräver. Allrum i öppen planlösning mot det tillbyggda inglasade uterummet som badar i sol och vacker utsikt över ängsmark och Storsjön mot Brunfloviken. Alla trädetaljer är väl genomtänkta och bidrar till den tidlösa känslan och lugnat som infinner sig i huset. Väl tilltaget sovrum med breda vackra golvtiljor och träpanel på väggarna. Tillbyggt fullt utrustat badrum som har tidsenliga sekelskiftesdetaljer. Badrummet har praktisk duschhörna och tvättmaskin. Vatten via borrad brunn och godkänt nytt avlopp. På fastigheten finns även en gäststuga som inhyser de gäster som kommer på besök. Här finns även en separett. I anslutning till gäststugan finns ett praktiskt förråd. Här bor ni i fantastisk lantlig miljö endast ca en mil från Östersunds centrala delar. Här har ni naturen in på knuten där ni kan återhämta er efter vardagens bestyr och måsten. I Marieby finns välpreparerade populära skidspår som utnyttjas flitigt under vintern. Vid Svartsjöarna finns fantastisk naturområden. Välkomna att anmäla er till visning.

Fältjägargränd 36, Karlslund, Östersunds kommun
  • Tor 18 apr kl 17:30

Fältjägargränd 36

Villa
Karlslund, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
7 500 000 kr
196 + 92 m²
8 rum
915 m² tomt

Välkomna till ett av Karlslunds absolut bästa lägen där ni bor med gångavstånd till stadskärnans puls och service på lugn lummig trivsam villagata. Påkostat välrenoverat bostadshus som har representativa sällskapsutrymmena, fantastisk utemiljö och härliga utrymmen för den stora familjen när ni önskar avskildhet samt lugn och ro. Bostadshuset har nästan 290 kvm uppvärmd användbar yta med bästa betyg på energi uppvärmningen med bergvärme vilket ger mycket låga driftskostnader och bra boendeekonomi. Bostadshuset som genomgående renoverats erbjuder vattenburen golvvärme i båda planen, modernt kök med köksö i öppen planlösning mot matrum och vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från generösa fönsterpartier. Utgång till en härlig altan och solterrass där ni kan umgås och bjuda in till trevliga middagar med både släkt och vänner. Här ryms det mesta som behövs i form av utekök, loungemöbel, matgrupp och solstolar. Njut av den insynsskyddade välskötta trädgårdstomten där både vuxna och barn kan roa sig med olika sommaraktiviteter. I anslutning till den välkomnande hallen finns ett nyrenoverat badrum med hög standard som har klinker och golvvärme. På övre plan finns ytterligare ett stort badrum som har hörnbubbelbadkar och duschhörna. Här finns praktiskt tvätt nedkast till källarens tvättstuga. Bostadshuset har totalt fem sovrum. I den omdränerade källaren så finns det gott om förvaringsutrymmen, tvättstuga med torkrum och lekrum/ hobbyrum som skulle kunna göras om till träningsrum eller relax. På den asfalterade uppfarten som inramas av vacker marksten finns plats för ett flertal bilar. Äldre garage finns samt möjlighet att bygga en carport. Här bor ni med allt inom bekvämt avstånd. Gångavstånd till stadens puls med restauranger och shopping gator. Några kvarter bort ligger Universitetet och rekreationsområdet i Karlslund samt Östersunds skidstadion. Kort sagt ett kanonläge där ni går och cyklar till alla tänkbara aktiviteter.

  • Plus
  • Energieffektiv
Köpmangatan 50 B, Centralt, Östersunds kommun
  • Sön 21 apr kl 15:30

Köpmangatan 50 B

Lägenhet
Centralt, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
1 100 000 kr
40 m²
1 rum
vån 2/4
4 113 kr/mån
27 500 kr/m²

Med högt trivsamt läge ligger denna lägenhet där ni bor direkt i anslutning till stadskärnan och har all tänkbar service inom bekvämt avstånd. Mycket praktisk lägenhet med rymligt kök samt stort vardagsrum med utgång till balkong med mycket sol och utsikt över Storsjön. Lägenheten har fullt utrustat kök med plats för stort matbord. Rostfria vitvaror och gott om förvaringsutrymmen. Lättmöblerat vardagsrum med vacker fiskbensmönstrat ekparkettgolv och ljusa väggar. Utgång till härlig balkong med sol hela dagen och utsikt över Storsjön. Stamrenoverat badrum som har våtrumsmatta och delvis kaklade väggar. Utrustat med tvättmaskin. Hall med bra förvaringsutrymmen samt användbar klädkammare. Hiss finns. Bo mitt i centrum med närhet till stadens utbud av restauranger och butiker. Vid närliggande Storsjön finns ett stort utbud av aktiviteter både vinter- och sommartid. Nära till tågstation, gymnasium och Universitetet.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Skute 105, Fåker, Östersunds kommun
  • Budgivning pågår

Skute 105

Villa
Fåker, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
695 000 kr
84 + 49 m²
4 rum
3 274 m² tomt

Välkommen till ett charmigt litet hus på en rymlig tomt alldeles intill skogens tysta lugn! Här finns en oslipad diamant i det gröna, med alla möjligheter att skapa din alldeles egna oas. Bostadshuset är av den mindre modellen, lämplig för den lilla familjen, eller varför inte som fritidsboende? Huset har ett vattenburet värmesystem som kopplat till en vedpanna med elpatron. Entréplanet inrymmer en hall, ett lantligt kök med inredning från 2018, och ett charmigt platsbyggt hörnskafferi, här finns utgång till en stor inglasad altan. Vidare finns ett kontor och ett vardagsrum. På övervåningen finns två sovrum samt en passage. Källaren erbjuder en rejäl tvättstuga, bastu, badrum, pannrum och förråd. Men fastighetens främsta fördel är ändå den väl tilltagna tomten, som har ett litet växthus, ett uthus med snickarbod och förråd samt en fint renoverad gäststuga. Den nyligen uppförda carporten rymmer två bilar och sparar tid och energi från snö och is-skrapning. Det finns gott om plats för lek på gräsmattan och skogen, eller varför inte starta upp några odlingar? Även hunden har sin plats i den enklare inhägnaden på gården. Fastigheten ligger nära naturen, men med några fåtal kilometer till Fåker, där det finns skola, välsorterad mataffär med postombud och mack. Till Brunflo är det 15 km, där ännu större utbud och service finns beläget. Välkommen att boka in dig på visning!

Sandnäsvägen 47, Dvärsätt, Krokoms kommun

Sandnäsvägen 47

Radhus
Dvärsätt, Krokoms kommun
Storsjömäklarna AB
4 250 000 kr
138 m²
5 rum
487 m² tomt

Nu har vi nöjet att presentera ett nybyggt kedjehus med sjönära läge och sjöutsikt vid Sandnäset i Dvärsätt. Här börjar och slutar varje dag med att ni bjuds på en härlig utsikt över Storsjön. Här är ytterst genomtänkt med stilrena och moderna färgval där det inretts med enhetliga parkettgolv i ek i båda planen. Vitmålade väggar i samtliga rum där köparen enkelt kan sätta sin egen färgprägel på inredningen. Påkostad inredning i kök med rejäla bänkskivor i stenkomposit och höga fönster som ger ett härligt ljusinsläpp och trevlig utsikt mot vattnet. Bostaden är välplanerad och rymmer den stora familjen med fyra sovrum och allrum samt badrum i båda planen. Entréplanet med sina två sovrum och allrum är perfekt för barnen och här finns dessutom en stor tvättstuga med grovingång från carporten. I tvättstugan sitter även frånluftsvärmepumpen som borgar för låga driftskostnader. Badrummet är helkaklat i smakfulla färgval och inrett med ett badkar. På övre planet välkomnas ni in i husets hjärta med köksinredning i varmgrått och gott om förvaring i skåp och lådor. Från kök och sällskapsutrymmen njuter både kocken och middagsgästerna av den härliga sjöutsikten som erbjuds från såväl kök som matplats. Härifrån nås den härliga terrassen som erbjuder plats för både utemöbler och grillen. Två rymliga sovrum på övre plan och duschrummet är helkaklat i smakfulla färgval. Tomten är klar och gräsmatta sådd samt häck planterad. Plats finns för studsmatta och springande barn. Här bjuder läget verkligen på det bästa av två världar, sjönära och barnvänligt. För den friluftsintresserade finns här fantastiska möjligheter att nyttja Storsjön och dess natursköna omgivningar för att njuta av aktiviteter såsom fiske, paddling, bad och bärplockning sommartid samt till exempel skid- eller skoteråkning under vintern. I anslutning till området finns även golfbana för den som vill gå en runda utan att ens behöva starta bilen. I Dvärsätt bor barnfamiljen bekvämt med F-9 skola och flertalet förskolor både kommunala och kooperativa i närheten. Med skidspår, fotbollsplaner och idrottshall erbjuder flera idrottsföreningar gott om aktiviteter året runt för både stora och små. Ca 17 km från Östersund och 5 km från Krokom ligger Sandnäset. Det finns bra bussförbindelser från Dvärsätt till Östersund och även bra cykelvägar. Välkomna på visning!

Drommen 305, Bydalen-Höglekardalen Hovde, Åre kommun

Drommen 305

Fritidshus
Bydalen-Höglekardalen Hovde, Åre kommun
Storsjömäklarna AB
3 450 000 kr
75 + 29 m²
5 rum
509 m² tomt

Nu har vi glädjen att presentera denna trevliga timmerstuga mitt i Drommen! Stugan erbjuder på markplan ett stort rum där vardagsrum och kök delas i öppen planlösning för trevlig samvaro. Hela rummet är öppet upp till nock och ger en fantastisk rymd. Centralt placerad finns kaminen som värmer gott efter en lång dag i skidbacken eller efter höstens svala turer på fjället. Från köket nås en av två altaner, denna som fångar solens strålar under hela dagen. På entréplan finns det förutom tidigare nämnda - tre st sovrum, ett helkaklat badrum och här kliver man in i - kanske en fjällstugas hjärta - den vedeldade bastun. Från vardagsrummet nås loftet med plats för extra tv-hörna och extra sängplatser. Hela entréplanet har vattenburen golvvärme. I entré och badrum ligger ett grått klinker, men i övrigt ligger ett platsgjutet Terrazzogolv, både snyggt och slitstarkt, ett golv som tål fötter som springer in med pjäxorna på. Intill stugan ligger den isolerade gäststugan men plats för 4 bäddar. Här finns även ett trinettkök och en toalett. Som granne med Drombacken har man ett riktigt ski-in/ski-outläge. Drombacken erbjuder dessutom härlig kvällsåkning 5 dagar i veckan. För längdåkare finns möjlighet att enkelt ansluta direkt till elljusspåren runt Dalsjön. Skoterparkering finns vid husvagnscampingen i Hovde och härifrån utgår skoterled direkt ut i den jämtländska fjällvärlden. På sommaren finns här fina fiskevatten och vackra vandringsleder som bland annat tar en upp på Västfjället och Hovdeshögen, men en tur upp på Dromfjället med Dromskåran är också en av många populära dagsutflykter. Med andra ord finns det aktiviteter för alla intressen under Jämtlands fem årstider. Höglekardalens semesterby är ett litet familjeparadis beläget mitt i Bydalsfjällens storslagna natur. Här finner ni allt som ni behöver under fjällsemestern inom 150 meter såsom affär, restaurang, skidshop med uthyrning och gym med allmän bastu. Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Tegelbruksvägen 11B, Blomängen, Östersunds kommun
  • Budgivning pågår

Tegelbruksvägen 11B

Lägenhet
Blomängen, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
1 200 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/7
5 639 kr/mån
19 048 kr/m²

Trivsamt seniorboende med hiss i populära Ljungen. Stora ytor i alla rum och trevligt disponerad med en hall som når lägenhetens alla rum. Lägenheten har renoverats de senaste åren och har fått nytt kök, nytt badrum samt nya ytskikt i de flesta rum. Köket rymmer ett större matbord, sovrummet rymmer dubbelsäng och vardagsrummet har plats för både soffan och favoritfåtöljen. Balkongen rymmer bord, stolar och krukväxter. Köksinredningen går i en behagligt grå kulör och här finns vackra detaljer såsom stenbänkskiva och ett vitt snyggt kakel ovanför. Badrummet är helkaklat och är inrett i stilrena färger och smakfulla materialval. Det är utrustat med bl.a. tvättmaskin och handdukstork. I föreningens lokaler finns vävstuga, bibliotek och mötes/festlokal. I dessa lokaler arrangeras löpande välbesökta aktiviteter för föreningens medlemmar och övriga seniorer i området. I föreningen finns även ett övernattningsrum som medlemmarna kan hyra för 50kr/natt. Förråd finns i källaren på Tegelbruksvägen. Tegelplan erbjuder bra service såsom matvarubutik, restaurang och café. Vill du dessutom ha nära till centrum är detta ett utmärkt boende för dig!

  • Balkong
  • Hiss
Storviksvägen 46, Brunflo, Östersunds kommun

Storviksvägen 46

Villa
Brunflo, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
2 475 000 kr
136 m²
5 rum
602 m² tomt

Välkomna till Brunflo och detta trevliga barnvänliga område med närhet till både förskola och skola. Bostadshus med nytt kök och en fantastisk insynsskyddad trivsam tomt med gärdesgård och som ligger i anslutning till skogsområde. Här kan ni njuta av lugnet på den inglasade altanen och här finns möjligheten till flera barnrum vid behov. Bostadshuset har ett nytt smakfullt renoverat kök med plats för stort matbord vid fönster mot entrésidan. Köket är utrustat med stor kyl & frys, induktionshäll och diskmaskin samt med gott om förvaringsutrymmen i skåp och lådor. Rymligt vardagsrum med utgång till den inglasade altanen som står öppen från tidig vår till sen höst. Här kan ni koppla av medans barnen leker på den härliga trädgårdstomten. På entréplanet finns också ett badrum med duschhörna, tvättstuga och nyrenoverat sovrum. Övre plan har förnärvarande två sovrum, klädkammare/ walk-in-closet och allrum som kan avdelas för att skapa ytterligare ett eller två sovrum. Badrum med badkar och två vindsluckor för praktisk förvaring. Garage med förrådsdel. Här bor ni med allt inom bekvämt avstånd i barnvänligt område med många trevliga grannar i blandade åldrar. Här finns många barnfamiljer även i de omkring liggande villakvarteren och stor möjligheter till lek i skog och mark. I Brunflo är det nära till matbutik och allmän service. Bra bussförbindelser till Östersund.

Grytan 438, Grytan - Brunflo, Östersunds kommun

Grytan 438

Villa
Grytan - Brunflo, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
2 900 000 kr
191 + 33 m²
6 rum
2 063 m² tomt

Högt och fint läge med lantlig omgivning men ändå "nära till allt". I populära Grytan bor du med smidigt pendlingsavstånd till både Östersund och Brunflo, vill man ta bussen är hållplatsen en kort promenad från huset. Ny bergvärmepump och dubbelgarage är stora fördelar liksom de stora ytorna så hela familjen får plats. Här finns allt du behöver för lugn och ro samt en smidig vardag. Huset har generösa ytor med ett plan och källare i suterräng. Entréplan med fint kök, öppen planlösning med bar mot vardagsrummet och en trivsam del för matplats. Ett extra plus i köket är det stora skafferiet. Från vardagsrummet kommer du ut i ett riktigt trevligt uterum som går att nyttja från tidig vår till sen höst. Solen ligger på hela dagarna och det finns även en altandel där du kan grilla på sommarkvällarna. Vidare fördelas huset med två fullstora sovrum, dubbla klädkammare samt ett fräscht badrum på samma plan. Därefter har suterrängplanet ytterligare två stora sovrum, toalett, tvättstuga, bastu, gillestuga och ett gammalt fotorum perfekt för plantering av växter. Trädgården är komplett med ett fint växthus på framsidan, stor gräsmatta och både bärbuskar och äppelträd. Bergvärmepumpen installerades i december -23 som hittills uppskattas att sänka förbrukningen till viss del. Dubbelgaraget har luftvärmepump och kan varmställas om så önskas. Vid husknuten finns en stor carport som rymmer en husbil. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Silvanusvägen 23, Ås, Krokoms kommun

Silvanusvägen 23

Lägenhet
Ås, Krokoms kommun
Storsjömäklarna AB
1 950 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/2
4 740 kr/mån
23 780 kr/m²

Lägenheten är helrenoverad och ligger i markplan med egen ingång och gavelläge. När ni kliver in över tröskeln välkomnas ni av en trivsam hall med skjutgarderob samt en inre hall med klädkammare/förråd. Från hallen nås badrum, ett av sovrummen, kök och vardagsrum. Köket från Ballingslöv är renoverat 2023 och erbjuder goda förvaringsmöjligheter i skåp och lådor samt arbetsyta för den glade kocken. Matplatsen rymmer ett större matbord och har fönster i tre väderstreck vilket gör att det känns extra ljust och att man kan titta på småfåglarna som sitter i trädet precis utanför. I vardagsrummet finns plats för soffa, soffbord och skrivbord om så önskas. Härifrån nås även altanen med soligt läge som rymmer utemöbler, grill och växter. Altandäcket är generöst tilltaget och utrustat med spotlights som ger ett trivsamt ljus när det börjar skymma. Här sitter man gärna och avnjuter morgonkaffet medan man samtidigt blickar ut över landskapet. Badrummet är renoverat med kakel, klinker och golvvärme. Här finns även en tvättmaskin, bänkskåp, väggskåp och en arbetsbänk. Sovrummen är rymliga och ett av sovrummen har två ingångar vilket möjliggör att dela detta sovrum med en vägg för att på så vis få tre sovrum. Egen carport följer med lägenheten och även ett förråd. Nedanför bostadsrättsradhusen finns även en odligslott som ingår för den som är odlingsintresserad. Brf Åslög är en trivsam förening med god gemenskap. Här finns bl.a. gemensamt cykelförråd, hobbyrum och ett övernattningsrum som kan hyras för en symbolisk summa. Strax nedanför vid Storsjöns strand finns även en populär badplats med sandstrand som används flitigt under varma sommardagar. Ca 9 km från Östersund och 1,5 mil från Krokom ligger Ås. Lantlig omgivning med hästhagar och bondgårdar men ändå bara 10 minuter från staden. Det finns bra bussförbindelser från Ås till Östersund och Krokom men även bra cykelvägar. Ås skola har årskurser F-9 med plats för 500 elever, 6 fritidsavdelningar samt fritidsgård. I Ås finns två kommunala förskolor samt föräldrakooperativet Solägget och personalkooperativet Hjärtat. Närhet finns till elljusspår och en 18-håls golfbana finns i Dvärsätt. För möjlighet till båtplats så finns Ås båthamn att tillgå. Välkomna på visning!

  • Uteplats
Lillfjällvägen 8C, Nedre Torvalla, Östersunds kommun
  • Budgivning pågår

Lillfjällvägen 8C

Lägenhet
Nedre Torvalla, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
795 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 4/4
3 786 kr/mån
12 520 kr/m²

Ta hissen till översta våningen så välkomnas ni hem till Lillfjällvägen 8C. Med egen entré från loftgången kliver ni in i en luftig hall med grått klinker med golvvärme. Mellan kök och vardagsrum har en öppen planlösning skapats. Det smakfulla köket går i svart och erbjuder mycket förvaring och arbetsytor, förutom det är det socialt och öppet med plats för de stora middagsbjudningarna. Från vardagsrummet kommer man ut på balkongen där man kan njuta av solens timmar under hela dagen. Genomgående nya ytskikt är av naturnära nyanser som skapar en harmonisk känsla från rum till rum. Lägenhetens rymliga 63,5 kvadratmeter fördelar sig på kök, vardagsrum, sovrum, klädkammare, badrum och hall. Som boende här har du tillgång till flertalet bekvämligheter som gym, bastu, snickarbod och vallabod. Medlemmarna har dessutom möjlighet att låna diverse verktyg och redskap för renovering, perfekt för den som inte har detta i sin ägo.

  • Balkong
  • Hiss
Kopparslagargränd 38, Lugnvik, Östersunds kommun

Kopparslagargränd 38

Lägenhet
Lugnvik, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
950 000 kr
64 m²
2 rum
vån 2/2
4 386 kr/mån
14 844 kr/m²

Lägenheten är nyligen renoverad och har även fått en ny smart planlösning där man har öppnat upp från köket mot det nya vardagsrummet. Det är ursprungligen en tvårummare som man idag disponerar som en trerummare. Väggar är vitmålade och på golvet ligger ett snyggt enhetligt golv i ekparkett. I anslutning till det större sovrummet finns en stor inglasad balkong med gott om plats för både utemöbler och krukväxter. Förråd finns på bekvämt avstånd utanför ytterdörren. I Lugnvik bor du med närhet till Östersund, dit du kan cykla eller åka buss. Bostadsrättsföreningen är välskött och har stabil ekonomi med bra gemensamma lokaler såsom gym, bastu, samlingslokal, gästrum och snickarbod. I området finns bl. a vårdcentral, mataffär, pizzeria och bensinstation. Det finns även fotbollsplan/isbana, tennisbana och grönområden i närheten. Välkomna!

  • Balkong
Storsjöstråket 14, Storsjö Strand, Östersunds kommun
  • Budgivning pågår

Storsjöstråket 14

Lägenhet
Storsjö Strand, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
2 250 000 kr
68 m²
2 rum
vån 1/5
3 927 kr/mån
33 088 kr/m²

Vi har nu glädjen att erbjuda till försäljning denna moderna bostadsrätt som ger en känsla av sekelskifteskaraktär med charmiga detaljer. Här får ni takhöjd på 3,2 meter, fantastiskt ljusflöde genom de generösa fönsterpartierna samt en smakfull design och val av material som ger en känsla av Stockholms innerstad. Bo vid Storsjöns vatten där ni kan följa årstidernas förändringar och uppleva fantastiska sommar och vinteraktiviteter. Lägenheten har full utrustat kök med lådor och överskåp som sträcker sig ända upp till taket vilket ger otroligt bra med förvaringsutrymmen. Köket har öppen planlösning mot allrummet som har gott om plats för både vardagsrumsmöbler och stort matbord och erbjuder en fantastisk rymd & atmosfär. Utgång till trivsam altan mot innergården med eftermiddagssol. Här kan ni njuta av närheten till Storsjöns vatten, bad och sol möjligheter på bryggorna samt härliga promenader längs stranden. Sovrum med tillhörande walk-in-closet samt praktisk fransk balkong. Stort badrum kombinerat med tvättstuga som har klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Utrustat med takdusch och duschväggar av glas. Det finns både tvättmaskin och torktumlare, praktisk arbetsbänk samt bra förvaringsmöjligheter i överskåp. Stabil bostadsrättsförening som klarat av att hantera ökade drifts- och räntekostnader utan att behöva göra kraftiga avgiftshöjningar. Här bor ni centralt i Östersund vid Storsjöns strand i anslutning till stadens puls och hela utbudet av butiker, restauranger samt annan service.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Lövsångarvägen 7D, Sånghusvallen, Krokoms kommun
  • Budgivning pågår

Lövsångarvägen 7D

Radhus
Sånghusvallen, Krokoms kommun
Storsjömäklarna AB
2 195 000 kr
99 m²
4 rum
vån 1/2
7 500 kr/mån
22 172 kr/m²

Varmt välkomna till detta trivsamma bostadsrättsradhus från 2020 i barnvänligt område med blandad bebyggelse och närhet till naturen. Radhuset disponeras i två plan med vattenburen golvvärme samt enhetliga ytskikt på golv och väggar. Modernt vinkelkök i vitt utförande och rostfri maskinell utrustning. Öppen planlösning mellan kök och allrum ger en trevlig och social planlösning och större fönsterpartier bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Båda badrummen är rymliga och helkaklade. Badrummet i entréplan är utrustat med tvättmaskin och torktumlare medan badrummet på övre plan är utrustat med badkar. Det övre planet rymmer två sovrum och allrum. I allrummet finns idag en kontorshörna men önskar man ett tredje sovrum så är det enkelt att sätta upp en vägg där istället. Från allrummet på övre plan når man en balkong med trevlig utsikt över området och från allrummet i entréplan når man altanen som rymmer både utemöbler och grill. Här sitter man gärna med en kopp kaffe sommartid eller dukar upp för en grillfest med nära vänner! På baksidan finns ett praktiskt förråd på ca 4 kvm och på framsidan finns en carport för bilen. I Sånghusvallen bor ni med gångavstånd till förskola och skola. Bra bussfförbindelser och cykelvägar mot både centrala Östersund och Ås.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Läroverksgränd 7A, Karlslund, Östersunds kommun

Läroverksgränd 7A

Lägenhet
Karlslund, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
3 200 000 kr
95 m²
4 rum
vån 2/4
5 225 kr/mån
33 684 kr/m²

Varmt välkomna till denna väldisponerade och rymliga fyrarummare på Läroverksgränd 7A. Bostaden stod färdig som nyproduktion i sept 2021 så den är i mycket gott skick med moderna och stilrena materialval. Ta hissen direkt upp till våning 2 där du välkomnas in i en väl tilltagen hall som erbjuder både avhängningsmöjligheter och förvaring i garderober. I anslutning till hallen finns en gäst-wc och ett rymligt förråd. Från hallen nås även de tre sovrummen varav det större är utrustat med en stor skjutgarderob. Badrummet är helkaklat och utrustat med bl.a. golvvärme, tvättmaskin, torktumlare och handdukstork. I kök och allrum är det öppna sociala ytor och härifrån nås även den rymliga balkongen. Köket från Ballingslöv går i en snygg och behaglig grön kulör och är fullutrustat. I hela lägenheten har ni vitmålade väggar och ett ljust parkettgolv i ask. Garageplats är tilldelat denna lägenhet och övertas av köpare. Förråd finns i anslutning till garageplatsen. Med närhet till mataffär, gångavstånd till stadskärnan och närhet till universitet och skolor är detta ett utmärkt läge. Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Samuel permans gata 20A, Karlslund, Östersunds kommun
  • Tis 23 apr kl 16:30

Samuel permans gata 20A

Lägenhet
Karlslund, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
1 950 000 kr
122 m²
4 rum
vån 3/3
9 035 kr/mån
15 984 kr/m²

I trivsamma och populära Karlslund hittar ni denna rymliga fyrarummare endast några minuter från centrum. Den är belägen högst upp i huset vilket innebär att man har fjällutsikt och sjöglimt. P-plats finns att hyra för en köpare. Varmt välkomna in i en av få större lägenheter i Karlslund med rymliga sovrum, stort vardagsrum och balkong med vacker utsikt. Gavelläget gör att man får ljus från tre väderstreck och direkt när du kliver in över tröskeln så får du uppleva en härlig rymd i lägenheten. Vardagsrummet är stort och rymmer både soffmöbel samt matsalsmöbel och här finns även en fransk balkong. Det går att öppna upp från vardagsrum till kök om så önskas. Det största sovrummet är riktigt stort och rymmer både dubbelsäng, sängmöbler och byrå. Dessutom finns det ett flertal inbyggda garderober som underlättar förvaringen. Härifrån nås även balkongen med trevlig utsikt och plats finns för utemöbler. Här sitter man mer än gärna med en god vän till sen sommarkväll. Badrummet är utrustat med badkar och tvättmaskin. Lägenheten på 122 kvm är disponerad så att det finns möjlighet att hyra ut ett rum med toalett om så önskas. Separat ingång till uthyrningsdelen finns. Längre upp på gatan finns livsmedelsbutiken Matmästaren som har postservice och med gångavstånd till centrum och närhet till skid- och motionsspår blir det inte bättre. Ta möjligheten att bli ägare av en stor lägenhet med perfekt läge i en trivsam miljö!

  • Plus
  • Balkong
Storsjöstråket 16, Storsjö Strand, Östersunds kommun

Storsjöstråket 16

Lägenhet
Storsjö Strand, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
4 100 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/5
4 528 kr/mån
49 398 kr/m²

Välkomna till detta drömboende som ligger centralt i Östersund vid Storsjöns strand. Här bor ni med vacker utsikt mot alla väderstreck där ni har Storsjön och Oviksfjällen alltid närvarande under alla årstidernas skiftande väderlek och förändringar. Koppla av och njut av atmosfären på de möblerbara inglasade balkongerna som har sol från tidig förmidag till sent in på kvällen. Lägenheten har fantastiskt ljusflöde med de generösa fönsterpartierna. Lägenheten har ett stort master bedroom med tillhörande badrum och walk-in-closet. Kort sagt bättre boende är svårt att hitta som dessutom har all service inom bekvämt gångavstånd. Lägenheten har kök och vardagsrum i öppen planlösning som ger ett fantastiskt ljus och atmosfär. Här kan ni med glädje tillbringa mycket tid och samvaro med släkt och vänner. med mycket ljusinsläpp från fönster och balkongdörrar. Från vardagsrummet har ni utgång till en möblerbar balkong på 8 kvm mot den lugna innergården där ni kan njuta av eftermiddagssolen och kvällssol på sommaren. Modernt mycket trevligt fullt utrustat kök med utgång till balkong som har vacker utsikt mot Storsjön och Oviksfjällen där ni kan njuta av en avkopplande kopp kaffe samt ta del av för- och eftermiddagssolen. Badrummet i master bedroom har klinker och golvvärme. Mot hallen finns ytterligare ett stort badrum som har klinker och golvvärme. Utrustat med duschhörna och tvättrumsdel med tvättmaskin samt torktumlare. Hall med klinker och bra utrymme för ytterkläder. Här bor ni centralt i Östersund vid Storsjöns strand i anslutning till stadens puls och hela utbudet av butiker, restauranger samt annan service.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 45