Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Byrsta kvarn 36, Grödinge, Botkyrka kommun
  • Sön 7 apr
Byrsta kvarn 36, Grödinge, Botkyrka kommun, bild 2
Byrsta kvarn 36, Grödinge, Botkyrka kommun, bild 3

Byrsta kvarn 36

Villa
Grödinge, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
3 395 000 kr
135 m²
5 rum
4 495 kr/mån

Välkommen till ditt drömhem på Byrsta kvarn 36! Denna trivsamma bostad är en pärla om 135 kvadratmeter, fördelad på 5 rum, och bjuder in till en unik kombination av modern bekvämlighet och idyllisk lantlig charm. Steg in i ett hem där varje detalj är omsorgsfullt utvald för att skapa en rogivande atmosfär. Ljusa och öppna ytor välkomnar dig in i vardagsrummet, där stora fönster ramar in den fantastiska utsikten över öppna fält och lummig skog. Här möts du av en känsla av harmoni och lugn. Köket är en kulinarisk oas, utrustat med moderna apparater och stilfulla ytor. Den generösa uteplatsen blir en naturlig förlängning av ditt vardagsrum, perfekt för avkoppling eller sociala sammankomster med nära och kära. Njut av solnedgången medan du avnjuter middagar under öppen himmel. Med fyra rymliga sovrum och två eleganta badrum erbjuder denna villa en bekväm och praktisk livsstil. Här finns gott om plats för hela familjen att växa och trivas. Området kring Byrsta kvarn är känt för sin natursköna skönhet och lugna atmosfär. Utforska de omgivande fälten och skogarna eller ta en kort promenad till närliggande sevärdheter. Med närhet till service, skolor och kommunikation är detta hem perfekt beläget för både avkoppling och vardagslivets bekvämligheter. Området ligger på ett kort gångavstånd till busskommunikationer och i närområdet finns förskolor, skolor, friluftsliv, mataffärer och andra nödvändigheter och bekvämligheter. Njut av naturen och lugnet på närliggande Botkyrka Golfklubb, Grödinge Båtklubb, Lida Friluftsgård och Brotorpsbadet. Ta chansen att bo i en bostad där varje dag blir en upplevelse av harmoni och naturskön skönhet. Kontakta ansvarig mäklare Fadi Haddad vid intresse!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Norrskogsvägen 53, Norsborg, Botkyrka kommun
  • Sön 7 apr kl 13:30
Norrskogsvägen 53, Norsborg, Botkyrka kommun, bild 2
Norrskogsvägen 53, Norsborg, Botkyrka kommun, bild 3

Norrskogsvägen 53

Villa
Norsborg, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
5 595 000 kr
156 + 34 m²
5 rum
382 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska hus på en friköpt tomt belägen i en av områdets mest eftertraktade adresser på Norrskogsvägen. Med en imponerande total boyta på 190 kvadratmeter erbjuder detta hem en perfekt balans för familjen, där komfort och elegans möts i harmoni. Stig in på entréplanet och möts av en atmosfär av öppenhet och ljus. De sociala ytorna smälter samman i en harmonisk öppen planlösning, där köket med en central köksö flödar naturligt in i det rymliga vardagsrummet. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en inbjudande atmosfär som välkomnar dig hem. Träd ut på den generösa balkongen och njut av det bästa solläget - en plats där du kan koppla av och avnjuta panoramautsikten året om. På nedre våningen väntar fyra välplanerade sovrum, varav det stora huvudsovrummet är en sann fristad med sin rymliga walk-in closet och badrum allt beläget på samma våningsplan för maximal bekvämlighet. Förutom sovrummen erbjuds även en charmig inglasad allrum som är fullt isolerad och utrustad med golvvärme, en plats där du kan nyttja året runt oavsett väderförhållanden. Dessutom har detta hem fördelen av utmärkta busskommunikationer som gör det enkelt att ta sig runt i området och till närliggande platser. För familjer med barn är närheten till skolor och förskolor en betydande fördel, vilket ger bekvämlighet och trygghet i vardagen. För de som älskar naturen och friluftsliv finns det också trevliga promenadstigar som sträcker sig längs Mälarens glimrande vatten under sommartider, vilket erbjuder en fantastisk möjlighet att njuta av naturen och landskapet i området. Bostaden kommer att vara besiktigad inför visningen, samt att det kommer ingå en försäkring som skyddar mot dolda fel i 10 år. Detta ger dig som köpare en extra trygghet! -Garage samt parkering utanför huset -Laddbox (elbil) -Friköpt Tomt -Stor balkong med bästa solläget -Inglasad allrum -Trevliga uteplatser -Fiber indraget Tveka inte att kontakta ansvarig mäklare Fadi Haddad för mer information!

  • Premium
Lavretsvägen 6B, Uttran, Botkyrka kommun

Lavretsvägen 6B

Tomt
Uttran, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 895 000 kr
842 m² tomt

Denna fastighet säljs som en tomt med ett befintligt bygglov baserat på det hus ni ser på renderingsbilderna, om så önskas. Välkommen till denna charmiga och avskilda tomt. Här ges du möjligheten att förverkliga din dröm om det perfekta hemmet mitt i hjärtat av Uttran. Det omtyckta villaområdet öppnar nu sina armar för en ny familj som vill skapa sitt eget paradis. Området är inte bara tryggt och barnvänligt utan erbjuder också en naturnära miljö med närhet till utmärkta skolor och förskolor. Det är en plats där du kan bygga upp ditt drömboende och samtidigt njuta av allt det bästa som Uttran har att erbjuda. Om du önskar bygga ett annat husmodell har du självklart möjligheten att göra det, dock med en begränsning på maximalt 200 m² boyta inklusive garage på upp till 40 m² enligt gällande detaljplan. Detaljplanen och planbestämmelser finns tillgängliga under fliken dokument. För mer information om detaljplanen och byggrätten, vänligen kontakta Botkyrka kommun på telefonnummer 08-530 610 00. Är ni intresserade av denna fastighet och har frågor eller funderingar är ni välkomna att höra av er till ansvarig mäklare, Fadi Haddad.

Brf Utkiken  , null, Botkyrka kommun
  • 2 lediga bostäder

Brf Utkiken

Lägenhet
Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
fr. 3 149 000 kr
94-105 m²
4-5 rum
4 459 kr/mån

* Säljstart 6/4 - Kontakta ansvarig mäklare vid intresse * Vi är stolta över att inom kort presentera ett nytt bostadsprojekt som reser sig högt uppe på Rikstens Gräddhylla, där den perfekta balansen mellan lägenhet och radhusliv möts. Upptäck den ultimata familjeidyllen i Rikstens friluftsstad i Tullinge – en oas av lugn med stadens puls bara en bit bort. Här planeras det att uppföras 24 moderna lägenheter, vilket ger dig chansen att skapa ditt drömhem komplett med allt som behövs för att balansera familjelivet. Att bo här innebär inte bara att ha naturen runt hörnet, utan också tillgång till flera förskolor och en komplett grundskola inom bekvämt avstånd. Upplev harmonin mellan stadsliv och natur och skapa oförglömliga minnen i denna idylliska gemenskap. Bostäderna: Bostäderna i detta projekt är mångsidiga och erbjuder olika storlekar för olika behov. Du kan välja mellan rymliga bostäder om hela 105 kvadratmeter med 5 rum och 94 kvadratmeter med 4 rum. Oavsett vilken storlek du väljer, kan du förvänta dig en hög standard och en bekväm livsstil. Med sin tidlösa design och omsorgsfullt utformade detaljer är dessa bostäder en fröjd för ögat. Stora fönster släpper in naturligt ljus och skapar en luftig atmosfär som välkomnar dig hem varje dag. När du längtar efter en stunds frisk luft och avkoppling, behöver du inte gå långt. De generösa terrasserna på cirka 30 kvadratmeter och uteplatserna på 25 kvadratmeter står redo att välkomna dig. Dessa utrymmen är perfekta för att njuta av solens strålar eller för att umgås med vänner och familj i en avslappnad atmosfär. För att göra livet ännu enklare erbjuder varje bostad bekvämligheter som underlättar vardagen. Med tillgång till en egen parkeringsplats, komplett med laddningsmöjligheter för elbilar. Området: Rikstens friluftsstad i Botkyrka kommun har utvecklats från militär- och civilflygfält till en levande stadsdel. Totalt kommer cirka 3 500 bostäder att byggas fram till år 2032. Naturen och mångfalden sätter sin prägel på området, här blandas barnfamiljer med äldre invånare och studenter. Här är det närhet till arbetsplatser, affärer och kultur samtidigt som du har en aktiv fritid genom tillgången till naturen och friluftsliv. Med fokus på funktionell arkitektur och klimatsmarta lösningar är Rikstens friluftsstad en stadsdel för framtiden. Välkommen att upptäcka detta fantastiska bostadsprojekt där komfort möter enkelhet och där varje detalj är utformad med omsorg för att skapa det perfekta hemmet för dig.

  • Nybyggnadsprojekt
Länsmansvägen 8a, Tumba, Botkyrka kommun
  • Budgivning pågår

Länsmansvägen 8a

Lägenhet
Tumba, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 395 000 kr
36 m²
1 rum
vån 1/3
2 756 kr/mån
38 750 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en mysig bostadsrätt som ligger lugnt beläget på villagata endast någon minut från Tumba centrum. Här kan du praktiskt taget gå ner i tofflorna och köpa din frukost, skynda till tåget på endast några minuter och ta del av allt som Tumba centrum kan erbjuda och mer eller mindre ta hissen hem igen. Byggnaden ligger på en tomt med trädgårdskänsla i anslutning till ett villakvarter. Sex stycken parkeringsplatser med motorvärmare finns. Bostaden har även ett separat förråd. Bostaden präglas med ett härligt ljus från stora fönsterpartier. Lägenheten har även en egen klimatanläggning som gör att du själv kan styra inomhusmiljön i din lägenhet.

  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Kyrkbyn 24, Norsborg, Botkyrka kommun
  • Sön 31 mar
Kyrkbyn 24, Norsborg, Botkyrka kommun, bild 2
Kyrkbyn 24, Norsborg, Botkyrka kommun, bild 3

Kyrkbyn 24

Lägenhet
Norsborg, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 075 000 kr
51 m²
2 rum
3 678 kr/mån
40 686 kr/m²

I mysiga natursköna Kyrkbyn hittar ni detta charmiga gavel 2:a med en spännande och i brf radhusform. Här erbjuds en unik och modern bostad med två trevliga uteplatser, loftvåning, genomgående golvvärme i entréplanet, öppna sociala ytor, hall med takhöjd upp till nock samt stora fönster. I entréplanet finns badrum, kök med goda arbetsytor samt vardagsrum med utgång till takad altan och ett stort trädäck med inbyggd badtunna som vetter mot fridfullt grönområde. På övervåningen finns ett sovrum med tillhörande klädkammare. Här bor ni i ett naturskönt område med närhet till skolor, förskolor, tunnelbana, bussar och service. Till bostaden hör en p-plats samt ett externt förråd. - Parkeringsplats ingår i avgiften - Nära till Hallunda Centrum - Nära till E4:an - Stor baksida med området bästa uteplats - Goda kommunikationer Varmt välkomna att höra av er till ansvarig mäklare Fadi Haddad vid intresse!

  • Premium
  • Uteplats
Skarpbrunnavägen 97, Eriksberg, Botkyrka kommun
Skarpbrunnavägen 97, Eriksberg, Botkyrka kommun, bild 2
Skarpbrunnavägen 97, Eriksberg, Botkyrka kommun, bild 3

Skarpbrunnavägen 97

Lägenhet
Eriksberg, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 050 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 191 kr/mån
25 786 kr/m²

Accepterat pris! Välkommen till denna imponerande bostad där varje hörn har genomgått en fullständig renovering, och nu presenterar sig i en strålande nyskick. Skarpbrunnavägen 97 är inte bara ett hem, det är en lyxig upplevelse från golv till tak. Med omsorgsfullt valda material och en modern design är varje detalj fulländad. Missa inte chansen att bo i en bostad där allt är nytt och totalrenoverad med bästa standard av högsta kvalitet. Kontakta ansvarig mäklare Fadi haddad för att uppleva detta exklusiva boende på nära håll!

  • Premium
  • Balkong
Åldermannavägen 66, Alby, Botkyrka kommun
Åldermannavägen 66, Alby, Botkyrka kommun, bild 2
Åldermannavägen 66, Alby, Botkyrka kommun, bild 3

Åldermannavägen 66

Radhus
Alby, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 995 000 kr
112 + 34 m²
5 rum
165 m² tomt

ACCEPTERAT PRIS! KONTAKTA MÄKLAREN VID INTRESSE FÖR EN PRIVATVISNING! Radhus i attraktivt område med promenadavstånd till Alby sjön! Välkommen till ett mycket fint och välskött radhus i lugnt bilfritt område, perfekt för barnfamiljen. Här kan man komma hem efter en arbetsdag och känna lugn och ro. Välplanerat radhus i två plan där man på entréplan möts av en rymlig hall, två sovrum, allrum, nyrenoverat badrum, tvättstuga samt stort allrum. Övreplan erbjuder luftigt kök med utgång till balkong, sovrum, nyrenoverat badrum, vardagsrum med utgång till husets baksida med altan, gräsmatta. tre bra sovrum. Fiber finns indraget, till radhuset finns också garage i länga. Alby ger dig både omsorg, service och utbud av fina idrottsanläggningar, lekplatser och natur. Här finns flera förskolor, Kvarnhagsskolan, idrottsplats med fotbollsplan samt koloniområde. Vid Albysjön finns badmöjligheter samt småbåtshamn. Alby Centrum erbjuder affärer, livs, restauranger, medborgarkontor, apotek, vårdcentral samt bankomat. Strax utanför Alby centrum finns även ett utomhustorg där det säljs färska frukter och grönsaker. Gångavstånd till Ica Maxi, Biltema, Rusta, Bauhaus. Tunnelbana röda linjen tar dig till Stockholm city på ca 30 min. Besiktningsprotokollet finns att ta del av under fliken dokument. Kontakta ansvarig mäklare Fadi Haddad vid frågor! Varmt välkomna att höra av er!

  • Premium
Lagmansbacken 5, Alby, Botkyrka kommun
Lagmansbacken 5, Alby, Botkyrka kommun, bild 2
Lagmansbacken 5, Alby, Botkyrka kommun, bild 3

Lagmansbacken 5

Lägenhet
Alby, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 075 000 kr
72 m²
3 rum
vån -1/8
5 538 kr/mån
28 819 kr/m²

Varmt välkomna till Lagmansbacken 5 och denna fantastiska trea om 72 kvm. Bostaden, som känns som ny, har en imponerande takhöjd på 3,65 meter, vilket skapar en luftig känsla och bidrar till dess charm. Bostaden erbjuder en smart planlösning för optimal användning av utrymmet. Hela lägenheten pryds av enhetligt ekparkettgolv, vitmålade väggar och ett stilrent, helkaklat badrum i fina färger med golvvärme samt kombi tork- och tvättmaskin. Upptäck det moderna och fräscha boendet där varje detalj bidrar till att skapa en trivsam atmosfär. Bostaden har ett utmärkt läge nära tunnelbanan och ligger endast ett stenkast från centrum med affärer och andra bekvämligheter. Dessutom har den en smidig anslutning till E4:an för enkel och snabb transport. Varmt välkomna att höra av er till ansvarig mäklare Fadi Haddad!

  • Premium
  • Hiss
Sandstuguvägen 26, Uttran, Botkyrka kommun
  • Sön 7 apr kl 14:00
Sandstuguvägen 26, Uttran, Botkyrka kommun, bild 2
Sandstuguvägen 26, Uttran, Botkyrka kommun, bild 3

Sandstuguvägen 26

Lägenhet
Uttran, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 695 000 kr
39,5 m²
2 rum
vån 2/4
4 299 kr/mån
42 911 kr/m²

Välkomna till denna charmiga tvårummare som är belägen i ett naturskönt och mysigt område. Lägenheten har en generös inglasad hörn balkong som sträcker sig mot sydöst. Under de varmare månaderna blir denna uteplats en fantastisk förlängning av boendet. Nedanför huset finns ett varmt garage, med en hiss som tar er direkt till porten. Ett praktiskt förråd finns även i källaren för extra förvaring. På promenadavstånd når ni Tumba centrum med dess pendeltågsstation och olika butiker. Den närmaste busshållplatsen ligger nedanför området, vilket gör det enkelt att ta sig runt. Området kännetecknas av vackra naturstråk med både skog och närheten till Kvarnsjön. Cirka 2 kilometer bort hittar ni även Möllebadet och ett naturreservat för avkopplande stunder. I närområdet finns lekplatser, förskola och grundskola, och endast 100 meter bort finns en praktisk närbutik, café/restaurang och ett gym. Denna bostad erbjuder inte bara en bekväm och trivsam boendemiljö utan även närhet till olika faciliteter och natursköna områden för avkoppling och rekreation.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Isbergs väg 24, Uttran, Botkyrka kommun

Isbergs väg 24

Villa
Uttran, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
4 395 000 kr
140 + 53 m²
4 rum
821 m² tomt

Här har du möjligheten att bo i ett enplanshus i det populära området Uttran. Huset är 140 kvm stort och har 4 välplanerade rum, inklusive 2 rymliga sovrum, vilket ger dig allt du behöver och lite till. När du anländer möts du av ett idylliskt läge i en naturskön miljö där lugn och ro är en självklarhet. Området runt Isbergs vägen 24 erbjuder en harmonisk livsstil med närhet till en vacker sjö och alla bekvämligheter du kan tänka dig. Ett av höjdpunkterna i huset är det rymliga vardagsrummet där du kan samlas och njuta av trevliga stunder med familj och vänner. Från vardagsrummet har du också direkt tillgång till ett inbjudande uterum där du kan avnjuta soliga dagar och skapa minnen för livet. För familjen med bil finns ett praktiskt garage. Baksidan av huset imponerar också med en härlig och skyddad miljö där du kan njuta av lugna stunder och känna dig ett med naturen. Detta enplanshus är det perfekta valet för dig som söker ett standardboende med imponerande utrymme, charmig design och ett oslagbart läge. Missa inte chansen att skapa din drömvardag i detta underbara hus i Uttran. Välkommen hem!

Norrskensbacken 21, Tullinge, Botkyrka kommun

Norrskensbacken 21

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 595 000 kr
94 m²
4 rum
vån 1/6
5 692 kr/mån
27 606 kr/m²

Nu saluförs denna toppenfina fyra som erbjuder allt man kan önska sig. Lägenheten erbjuder en öppen och social planlösning, vackra ljusinsläpp och smakfulla materialval. Ett stilrent kök med full maskinell utrustning, tre rymliga sovrum, två helkaklade badrum samt en härlig balkong. - Stilrent kök - Stor balkong. - Två stora förråd - ett på samma våning, det andra på entréplan. - Välskött förening med god ekonomi. - Eget gym, bastu och parkeringsgarage i föreningen. - Två renoverade badrum med golvvärme. Här bor man bekvämt i en välskött förening med flera gemensamhetsanläggningar såsom bastu, gym, övernattningslägenhet och grovtvättstuga. Bilfri innergård med lekplats. Kort gångavstånd till Tullinge Centrum och pendeltåg (ca 20 min till city). Naturnära område med närhet till mataffärer, förskolor, skolor, Södertörns högskola och Huddinge sjukhus. Några kilometer bort finns Lida Friluftsgård som erbjuder bra friluftsliv såsom motions- och skidspår, höghöjdsbana, vattenskidor och flera andra aktiviteter. Här kan du bo och trivas länge!

  • Balkong
  • Hiss
Svalvägen 3, Grödinge, Botkyrka kommun

Svalvägen 3

Radhus
Grödinge, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
3 000 000 kr
120 + 40 m²
5 rum
257 m² tomt

Välkommen till Svalvägen 3 och detta rymliga tvåplansradhus som erbjuder en bekväm och funktionell boendemiljö. Med en total boyta på 160 kvadratmeter fördelat över två våningar, finns gott om plats för en familj att trivas. På entréplanet finns ett kök av lagom storlek och ett vardagsrum som bjuder in till avkoppling. Här finns även ett generöst sovrum och ett praktiskt helkaklat badrum. Den inglasade balkongen erbjuder en trevlig plats att njuta av utsikten. Nedervåningen rymmer två bekväma sovrum, ett mysigt allrum, en praktisk tvättstuga med dusch, ett större hobbyrum och ett förråd - perfekt för familjens behov. Baksidan av huset är insynsskyddad och välbelägen i soligt läge, perfekt för avkoppling och utomhusaktiviteter. För den bilburne finns garage i länga. Området erbjuder grönområden och närhet till Malmsjön och Brosjön för promenader och natursköna upplevelser. Förskolor och skolor finns inom bekvämt gångavstånd, vilket gör det till en idealisk plats för familjer. I närheten finns även Vårsta Centrum med dagligvaruhandel, restauranger och andra bekvämligheter. Läget är strategiskt med goda bil- och bussförbindelser till Tumba, Södertälje och Nynäshamn för enkel tillgång till dessa destinationer. Varmt välkomna på visning!

Trädesvägen 3, Hallunda, Botkyrka kommun

Trädesvägen 3

Lägenhet
Hallunda, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 050 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 2/7
5 785 kr/mån
26 115 kr/m²

Välkommen till denna fina bostad som nyligen renoverats och ligger nära Hallunda centrum och tunnelbanan. Här finner du en bostad där du endast behöver flytta in möblerna och njuta av din vardag. Det eleganta badrummet är utrustat med vackert kakel och klinkers. Bostaden har även en inglasad balkong där du kan njuta av ljuset och utsikten året runt. Den smarta planlösningen ger optimal användning av varje kvadratmeter, och du har allt du behöver inom bekvämt avstånd, från shopping till kommunikationer. Detta är ett perfekt hem för dig som vill ha stil, komfort och bekvämlighet, med en extra bonus av en härlig inglasad balkong att koppla av på. -Flexibelt tillträde -Ny säkerhetsdörr -Nära till skola & förskola -Nära till Hallunda centrum -Förråd intill bostaden -Nära till T-banan -Stambytet nyligen utfört -Stabil förening Varmt välkomna på visningen!

  • Balkong
  • Hiss
Tingstorget 1, null, Botkyrka kommun
  • Sön 31 mar
Tingstorget 1, null, Botkyrka kommun, bild 2
Tingstorget 1, null, Botkyrka kommun, bild 3

Tingstorget 1

Lägenhet
Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 225 000 kr
30 m²
1 rum
vån 3/8
2 663 kr/mån
40 833 kr/m²

Med ett fördelaktigt läge hittas denna ljusa pärla, nu redo att förvärvas. Här utlovas fräscha ytskikt och välplanerade kvadratmeter samt en mysig balkong, från hallen och den goda förvaringen öppnar utrymmet om kök, sovplats och allmänyta upp sig med trevliga 2,65m i takhöjd. Stora fönster ger gott om ljusinsläpp varpå bostaden känns extra trivsam. Trevliga tillval som diskmaskin, golvvärme, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, inbyggd micro och underlimmad diskho gör livet både trevligare och enklare att leva. Här bor du i en modern och nybyggd bostad med alla bekvämligheter du kan önska. På Tingstorget 1 lever du inte bara i en stabil Förening utan också i ett centralt men naturnära läge. Här finns många bekvämligheter på nära avstånd och kommunikationerna är mycket goda. Endast 50m från lilla centrum med nedgång till tunnelbana, restauranger, närbutik, frisör samt gym samt ca 400m till Alby Centrum. Varmt välkomna på visningen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hanvedens allé 91, Riksten, Botkyrka kommun
Hanvedens allé 91, Riksten, Botkyrka kommun, bild 2
Hanvedens allé 91, Riksten, Botkyrka kommun, bild 3

Hanvedens allé 91

Lägenhet
Riksten, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 695 000 kr
79,4 m²
3 rum
vån 1/3
3 589 kr/mån
33 942 kr/m²

Med stor glädje ser vi fram emot att introducera Hanvedens Allé 91 - en fantastisk bostad på 79,5 kvadratmeter med genomgående interiör. Denna bostad utmärker sig genom generösa sociala ytor, stora fönsterpartier och stilfull, nordisk design. Den öppna planlösningen mellan köksdelen, utrustad med moderna apparater och alla bekvämligheter, och vardagsrummet, som rymmer både matbord och soffgrupp, är väldigt välplanerad. Det är en underbar plats för umgänge med familj och vänner, oavsett om det är vardag eller festliga tillfällen. Boendet präglas av klassiska material av hög kvalitet och diskreta, nordiska färger som enkelt kan förändras med hjälp av textilier och konstverk. Lägenheten har ett modernt och stilrent badrum med praktisk tvättavdelning och dusch. Vita väggar och vacker 3-stavig ekparkett i alla rum ger en oändlig variation av möjligheter. Bostadsrättsföreningen är en av de bästa i området med låg månadsavgift och låg belåningsgrad. Föreningen erbjuder även sina medlemmar en rad bekvämligheter och gemensamma utrymmen, inklusive vindsförråd, cykel- och barnvagnsförråd samt en gemensam takterrass med milsvid utsikt. Dessutom är man garanterad en parkeringsplats med ladd-stolpe. Riksten är ett barnvänligt område med alla nödvändiga bekvämligheter. I närheten finns förskolor, skolor och en Ica butik. Bussen utanför lägenhetsbyggnaden tar dig till Tullinge centrum på cirka 8 minuter. Friluftsområdena Brantbrink och Lida, med motionsspår och badplatser, finns också i närheten. Välkomna till ett hem utöver det vanliga, där ni kommer att trivas.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Grytstigen 97, Tumba, Botkyrka kommun

Grytstigen 97

Radhus
Tumba, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 995 000 kr
92 m²
4 rum
115 m² tomt

Varmt välkommen till Grytstigen 97 och detta inbjudande tvåplansradhus som bjuder in till bekvämt och trivsamt boende. Med en generös boyta på 92 kvadratmeter fördelad över två våningar har detta hem omsorgsfullt planerats för att ge både funktionella ytor och en mysig atmosfär. På entréplanet möts du av de gemensamma sällskapsytorna där vardagslivet kan flöda fritt. Här finns gott om plats för både avkoppling och umgänge, oavsett om det är en lugn kväll med familjen eller en trevlig middag med vänner. Den övre våningen rymmer tre sovrum och ett badrum, vilket ger en avskildhet och lugn som gör detta till en fristad för avkoppling och återhämtning. Huset har ett bra läge längst in på en återvändsgata, vilket ger en känsla av avskildhet och ro. Med baksidan vetter mot ett en naturnär och fridfull miljö att njuta av. För den som uppskattar naturens närvaro finns också trevliga strövområden och möjligheter till friluftsliv i närområdet. Dessutom har huset fördelen med dubbla uteplatser, vilket ger gott om utrymme för avkoppling och social samvaro utomhus. Perfekt för att njuta av morgonkaffet i soluppgången eller för att koppla av med en bok i skuggan på eftermiddagen I närheten finner du även bekvämligheter såsom skolor och förskolor för de små, samt möjligheter till bad och rekreation. Altanen på framsidan blir en naturlig förlängning av hemmet och erbjuder en plats att njuta av oavsett väderlek. Dessutom finns en egen parkeringsplats till fastigheten för extra bekvämlighet. Lida naturreservat är runt knuten, motionsspår cykla tar ca 15 min till Lida. Sammantaget erbjuder Grytstigen 97 en perfekt kombination av komfort, bekvämlighet och naturnära boende, vilket gör det till en plats att verkligen känna sig hemma på.

Kälkbacken 7C, Riksten, Botkyrka kommun

Kälkbacken 7C

Lägenhet
Riksten, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 695 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/2
6 136 kr/mån
32 866 kr/m²

*Kontakta ansvarig mäklare för visning* Upplev Kälkbacken 7C - den ultimata lägenheten i Riksten! Denna fantastiska 82 kvadratmeter stora lägenhet erbjuder genomgående högklassig interiör och elegant nordisk design. Med generösa sociala ytor och imponerande fönsterpartier skapar denna bostad en ljus och inbjudande atmosfär. Det öppna och välplanerade köket är utrustat med toppmoderna apparater och alla bekvämligheter du kan önska dig, perfekt integrerat med vardagsrummet som erbjuder gott om plats för både matplats och bekväm soffgrupp. Här kan du njuta av trevliga stunder med familj och vänner, både i vardagen och vid festligare tillfällen. Från vardagsrummet når du den mysiga, stora balkongen som vetter mot fri utsikt och har optimalt solläge - perfekt för utemöbler, blommor och grillkvällar med panoramautsikt. Boendet erbjuder också ett rymligt master bedroom och ett till två väldisponerade sovrum. Interiört är bostaden smakfullt inredd med klassiska material av högsta kvalitet och neutrala nordiska färger, som enkelt kan förändras och anpassas med hjälp av textilier och konstverk. Badrummet är modernt och stilrent, utrustat med praktisk tvättavdelning och dusch. Med hög standard, generösa sällskapsytor och låga driftskostnader är denna lägenhet en dröm att bo i. Rikstens Friluftsstad är en eftertraktad och modern stadsdel som erbjuder utmärkta förskolor och skolor. På kort gångavstånd hittar du en välsorterad ICA, pizzerior och lekplatser. Dessutom finns det stora naturområden och sportmöjligheter i närheten. Du kan utforska de underbara orienteringsstråken runt området, besöka ishallen och tennishallen i Brantbrink, spela golf på Rikstens golfklubb eller ta en kort resa till Lida med sin badvänliga sjö på sommaren och isbana och skidspår på vintern. Missa inte chansen att uppleva det bästa Riksten har att erbjuda med denna enastående lägenhet.

  • Balkong
Flottiljvägen 171, Riksten, Botkyrka kommun

Flottiljvägen 171

Lägenhet
Riksten, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 895 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/3
3 998 kr/mån
34 880 kr/m²

Välkommen till denna fina trerummare, som är perfekt för en stor familj och som ligger i en fridfull omgivning i det trivsamma Riksten. Lägenheten ligger på andra våningen, vilket skapar en underbar känsla av ljus och rymd! Lägenheten erbjuder en öppen och social planlösning där naturligt ljus fritt flödar genom de luftiga rummen. Materialvalen är noga utvalda och skapar en harmonisk atmosfär som genomsyrar hela utrymmet. Det rymliga köket är fullt utrustat med moderna apparater och blir en funktionell och praktisk plats för matlagning och gemenskap. I bostaden finner du två stora sovrum, perfekta för hela familjens trivsel. Dessutom finns möjligheten att dela av ett av sovrummen för att skapa tre separata sovrum om så önskas. Det ger er ännu mer flexibilitet och möjlighet att anpassa utrymmet efter era behov och önskemål. Badrummet är stilrent och funktionellt, och dessutom har ni en balkong där ni kan njuta av härliga stunder utomhus. Parkettgolv och målade väggar präglar hela lägenheten och ger en hemtrevlig atmosfär. Förvaringsutrymmen är gott om, inklusive två praktiska klädkammare samt ett förråd utanför byggnaden. Bostadsrättsföreningen är en av områdets bästa med låg månadsavgift och låg skuldsättningsgrad, vilket ger er trygghet och ekonomisk stabilitet. Riksten är ett familjevänligt område med alla bekvämligheter du kan önska. Förskolor, skolor och en ICA-butik finns inom räckhåll. För dem som vill ta sig till Tullinge centrum erbjuder bussen en enkel och snabb resa, med en restid på cirka 8 minuter. Dessutom finns natursköna områden som Brantbrink och Lida i närheten, perfekta för friluftsaktiviteter som motionsspår och badplatser. Detta hem är verkligen något utöver det vanliga, och ni kommer att trivas här! Välkomna till ert nya och unika hem i Riksten!

  • Balkong
  • Hiss
Tre källors väg 15, Eriksberg, Botkyrka kommun

Tre källors väg 15

Lägenhet
Eriksberg, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 475 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/3
4 717 kr/mån
28 365 kr/m²

Nu har du en unik chans att förvärva denna välplanerade tvåa med en mysig inglasad balkong. Med sitt perfekta läge erbjuder den både praktisk och bekväm boendemiljö med närhet till allt du behöver. Från ICA-Maxi till tunnelbanan, skolor och förskolor, till och med enkel åtkomst till E4:an – här får du allt samlat på ett ställe. Varmt välkomna på visningen!

  • Balkong
  • Hiss
Munkhättevägen 23B, Tumba Park, Botkyrka kommun

Munkhättevägen 23B

Lägenhet
Tumba Park, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 695 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/3
2 818 kr/mån
42 375 kr/m²

*Kontakta ansvarig mäklare för visning* Välkommen till Munkhättevägen 23B i charmiga Tumba Park – en plats som erbjuder en perfekt utformad lägenhet för den som söker bekvämt boende i omedelbar närhet till kommunikationer och centrum. Med sina 40 kvadratmeter och smarta planlösning ger denna bostad möjlighet till en praktisk och funktionell livsstil. Lägenheten imponerar med sin smakfulla design där moderna detaljer och högkvalitativa materialval skapar en känsla av stilfullhet. Belägen på bottenplan, med en trevlig utplats mot innergården, blir denna lägenhet inte bara ett hem utan en plats där varje detalj har noggrant övervägts för att skapa en trivsam och funktionell miljö. Den trevliga utplatsen blir en perfekt plats att koppla av och njuta av frisk luft, och de stora fönstren släpper in naturligt ljus samtidigt som de erbjuder en underbar utsikt över omgivningen. Det välplanerade och renoverade köket är utrustat med allt som behövs, inklusive generöst med förvaringsutrymme för att tillfredsställa de mest krävande behoven. Badrummet kommer inte att göra dig besviken med sina stilsäkra färger, högkvalitativa materialval och inkluderade tvättmaskin. Som en del av föreningen Brf Riksdalern i Tumba bor du i en välskött och stabil förening med god ekonomi. Föreningen har en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar och låga avgifter. Här får du inte bara ett hem, utan en plats där varje detalj har noggrant övervägts för att skapa en trivsam och funktionell miljö. Njut av det bästa av båda världar med en lägenhet som kombinerar modern elegans med bekvämlighet och närhet till Tumba centrum. Välkommen till din nya bostad på Munkhättevägen 23B – en plats att kalla hemma.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Banslättsvägen 11E, Tullinge, Botkyrka kommun

Banslättsvägen 11E

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 695 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 2/2
6 847 kr/mån
25 878 kr/m²

*Kontakta ansvarig mäklare för visning* Stig in i denna fantastiska och unika tvåa, där hemtrevnad möter rymd och ljus redan i hallen. Det imponerande allrummet bjuder på en takhöjd som sträcker sig upp till hela fem meter och fönster som flödar in ljus från två olika väderstreck. Det är här din dröm om ett harmoniskt hem tar form. Planlösningen är noggrant genomtänkt med sällskapsytor på entréplanet och sovrum på det övre planet. Loftet används för närvarande som två sovrum, men här finns potentialen att omvandla det till ett rymligt 3-rum för att anpassa boendet efter dina behov och önskemål. Denna lägenhet har även det oslagbara fördelen av att ligga i omedelbar närhet till all tänkbar service, inklusive vårdcentral, apotek, lockande restauranger, välsorterade mataffärer samt uppskattade förskolor och skolor. Res smidigt med utmärkta kommunikationsmöjligheter. Välkommen på visning och upplev detta drömboende på plats. Här har du chansen att förverkliga din vision av det perfekta hemmet!

  • Balkong
Murgrönsvägen 2C, Tullinge, Botkyrka kommun

Murgrönsvägen 2C

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 650 000 kr
43 m²
2 rum
4 626 kr/mån
38 372 kr/m²

*Kontakta ansvarig mäklare för visning! * På charmiga Murgrönsvägen finner du denna mysiga tvårumslägenhet på andra våningen. Den smart utformade ytan på 43,5 kvadratmeter fördelas elegant mellan två rum och kök, samt ett komplett helkaklat badrum. Lägenheten kompletteras med en solig balkong, ett rymligt förråd och en bekväm parkeringsplats med möjlighet till laddstolpe! Det trivsamma läget ger möjlighet till en vacker utsikt över den lilla parken som omger området. Läget är perfekt med gångavstånd till busshållplats, Pressbyrån, skolor, förskolor, Tullinge centrum, Flemingsberg och Södertörns högskola. I närheten av Tullinge centrum och Flemingsberg finns ett varierat utbud av butiker, närservice och goda kommunikationer som knyter samman området med resten av länet och landet. Denna lägenhet är en harmonisk och praktisk bosättningsplats med närhet till både vardagliga bekvämligheter och grönområden för avkoppling.

  • Balkong
Skarpbrunnavägen 99 NB,, Eriksberg, Botkyrka kommun

Skarpbrunnavägen 99 NB,

Lägenhet
Eriksberg, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 325 000 kr
48 m²
2 rum
vån -1/2
3 344 kr/mån
27 604 kr/m²

Välkommen till detta trevliga hem med smart planlösning på 48 kvadratmeter! Här kan du njuta av soliga dagar på den stora uteplatsen, perfekt för grillning med nära och kära. Boendet ligger nära buss och tunnelbana för enkel resa samt i ett lugnt område som ger avkoppling. Med smidig tillgång till E4 blir transporten bekväm. Perfekt för den som söker ett enkelt och bekvämt boende. Kontakta ansvarig mäklare Fadi Haddad vid eventuella frågor! Välkommen hem!

  • Uteplats
Flygarvägen 4, Riksten, Botkyrka kommun
  • Sön 7 apr kl 12:00

Flygarvägen 4

Lägenhet
Riksten, Botkyrka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 295 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3/3
4 969 kr/mån
33 261 kr/m²

Ta steget in i en rogivande tillvaro högst upp i detta hus, där en enastående utsikt möter dig. Balkongen i sydväst öppnar upp för soliga dagar och magiska solnedgångar, med fönster som ramar in den imponerande vyn. Denna 69 kvadratmeter stora lägenhet är omsorgsfullt planerad och genomtänkt, vilket gör övergången till ditt nya hem enkel och behaglig. Hallen välkomnar dig till två fridfulla sovrum, skapade för avkoppling. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök ger en inbjudande atmosfär som är idealisk för samvaro. Det rymliga badrummet är utrustat med bekvämligheter som tvättmaskin/torktumlare och golvvärme. Boendet är beläget i det barnvänliga området Riksten, med närhet till förskolor, skolor och en Ica-butik. Bussen som stannar utanför tar dig snabbt till Tullinge centrum på endast cirka 8 minuter. För naturälskaren finns Brantbrink och Lida friluftsområden i närheten, vilka erbjuder motionsspår och charmiga badplatser. Kom och utforska denna lägenhet närmare – en bekväm och harmonisk boplats. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 38