Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ljungvägen 5A, Hylte, Hylte kommun

Ljungvägen 5A

Villa
Hylte, Hylte kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
575 000 kr
184 m²
7 rum
1 983 m² tomt

Den här villan är belägen på en egen liten höjd, med relativt skyddat läge. På den stora tomten finns även en fin gäststuga i form av en gammal Ryggåsstuga. Det finns en bred carport med förråd, en separat förrådsbyggnad/verkstad och en matkällare. Tomten sluttar ner till infarten, där det finns plats för flertalet bilar. Ytterligare en fastighet, en obebyggd tomt, ingår i försäljningen. Se fastighetskartan för detaljer. Gäststugan har en gedigen charm med den stora murstocken centralt placerad i huset, gamla trägolv, öppet tak upp till nock och mycket historia i väggarna. Den huvudsakliga bostadsvillan är stor och har gott om utrymme för den stora familjen. Uppvärmning: Direktverkande el. Huset har i många år nyttjats som fritidsboende och underhållet har tyvärr blivit eftersatt. Samtliga byggnader behöver renoveras. Fastigheterna säljs med friskrivningsklausul.

Backgatan 16, Eldsberga, Halmstads kommun

Backgatan 16

Villa
Eldsberga, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
3 495 000 kr
108 + 155 m²
4 rum
910 m² tomt

Välkomna till Eldsberga och denna påkostade familjevilla med generösa ytor. Förutom sitt ypperliga hörnläge erbjuds här en välskött och välplanerad helhet fördelad på ett plan samt källare med välplanerad planlösning som fördelar sig på tre sovrum, helkaklat badrum, kök med matplats, gäst-wc, rejält vardagsrum med burspråk och braskamin samt ett rejält inglasat uterum om ca 60 kvm med insynsskyddat läge. Uterummet värms upp av nuvarande ägare och nyttjas året om vilket innebär fina bonusytor för stora familjen. En trappa ner erbjuds ett rymligt allrum, helkaklat badrum, tvättstuga med duschmöjligheter, gästrum/kontor samt gott om inbyggd förvaring. Bilen ställer ni smidigt i garaget eller på den breda uppfarten och tar er snabbt ut till affär, förskola, grundskola, vårdcentral samt Hallarnas köpcentrum. Generösa grönytor mellan husen kännetecknar området och lugnet och närheten till hav och stad gör det perfekt för barnfamiljen. Lättskött trädgård med uterum samt utespa under tak. Varmt välkomna på visning!

Hemmansvägen 1, Öster, Halmstads kommun
  • Tor 4 apr kl 16:00

Hemmansvägen 1

Lägenhet
Öster, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
1 395 000 kr
63 m²
2 rum
vån 7/8
3 685 kr/mån
22 143 kr/m²

Ta chansen! Nu erbjuds en välrenoverad tvåa på sjunde våningen med imponerande utsikt. Här bjuds ni på mervärden såsom påkostat HTH-kök, helkaklat badrum med tvättmöjligheter samt en mycket välplanerad planlösning. Bostaden går i gedigna och påkostade materialval och erbjuder ett härligt ljusinsläpp tack vare sitt höga läge. Här finns även gott om förvaringsutrymmen i form av platsbyggda garderober samt klädkammare. Riksbyggen Brf Halmstadshus nr 3 är välskött och erbjuder låg månadsavgift där det även ingår TV, bredband (fiber 100/100), värme, vatten samt bostadsrättstillägg. Bo på bekvämt cykelavstånd till Halmstad Högskola, Arenan och stadens puls. På bottenvåningen finner ni även Pizzeria och matbutik nära till hands. Missa inte denna chans - Välkomna att boka er personliga visningstid idag!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Skärshults camping, Långaryd, Hylte kommun

Skärshults camping

Övrigt
Långaryd, Hylte kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
2 650 000 kr
2,1 ha tomt

Skärshults Camping blev 2015 utnämnd till Sveriges finaste rastplats av Motormännens vägombud. Här finns restaurangbyggnad, hygienbyggnad, 4 st stugor, 48 st ställplatser med elanslutning, strandtomt m,m Visning sker enligt separat bokning med ansvarig mäklare!

  • Plus
Skyttebolsvägen 17, Kvibille, Halmstads kommun

Skyttebolsvägen 17

Villa
Kvibille, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
3 195 000 kr
86 + 86 m²
4 rum
1 266 m² tomt

I trivsamma Kvibille kan vi nu erbjuda denna friliggande familjevilla med fina bonusytor i inredd källare. Ett underhållsfritt hus i tegel där många viktiga renoveringar redan har utförts. Interiören fördelar sig på ett modernt kök, ett helkaklat badrum, tre sovrum, ett vardagsrum med mysig braskamin samt access till den stora altanen. Källaren är lika stor som entréplanet och bjuder på ett stort hobbyrum, tre sovrum, ett helkaklat badrum, tvättstuga, förvaringsutrymmen samt garage. Trädgården är lättskött och erbjuder generösa ytor för lek samt goda odlingsytor plus ett växthus. Bilen parkerar du på den prydligt stenlagda uppfarten. Kvibille är ett populärt villaområde norr om Halmstad och här finns både förskola, grundskola matbutiker samt goda kommunikationer in till Halmstad.

Sjögången 1, Gustavsfält, Halmstads kommun

Sjögången 1

Radhus
Gustavsfält, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
2 195 000 kr
96 m²
4 rum
463 m² tomt

Styr in siktet mot Gustavsfält och närmare bestämt Sjögången 1 så har ni ett fastighet att trivas i många år framöver! Här möts ni av en välplanerad enplansvilla med fint hörnläge och parkeringsmöjligheter i både garage, uppfart samt uppställningsplats. Villan har en boyta om ca 96 kvadratmeter och erbjuder tre sovrum, rymligt vardagsrum med utgång till uterummet samt gott om förvaringsutrymme. Trädgården är lättskött och erbjuder många soltimmar. Det här hemmet är som gjort för en mindre barnfamilj, perfekt beläget i Gustavsfälts hjärta. Halmstad arena ligger inom gångavstånd och Hallarna finns en enkel bussresa bort. Här finns det inget att vänta på! Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Munkflyvägen 9, Åled, Halmstads kommun
  • Sön 24 mar kl 11:30
Munkflyvägen 9, Åled, Halmstads kommun, bild 2
Munkflyvägen 9, Åled, Halmstads kommun, bild 3

Munkflyvägen 9

Villa
Åled, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
3 195 000 kr
140 + 30 m²
5 rum
541 m² tomt

Välkomna till barnvänliga Åled och närmare bestämt Munkflyvägen 9! Det här souterrängshuset är en modern pärla med alla bekvämligheter som du kan drömma om. Med fyra rymliga sovrum finns gott om plats för hela familjen och eventuella gäster. Det moderna köket är en kocks dröm, utrustat med moderna kapitalvaror och snygga ytor. Men det är vardagsrummet som verkligen sticker ut. Här hittar du en exklusiv kamin som inte bara ger värme och mysfaktor till vardagsrummet, utan också till den inglasade altanen där du kan njuta av utsikten året om. Badrummen är eleganta och funktionella med fina detaljer som gör dem till en fröjd att använda. Dessutom finns en praktisk gäst-WC och en tvättstuga som gör livet enklare. Höjdpunkten i detta hus är den fantastiska poolen som gömmer sig på baksidan av huset. Med ett trädäck av komposit och omgivet av grönska blir detta ditt eget privata paradis för avkoppling och underhållning. Det här huset är inte bara en bostad, det är en dröm som blir verklighet.

  • Premium
Pålsbovägen 11D, Pålsbo, Halmstads kommun

Pålsbovägen 11D

Lägenhet
Pålsbo, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
1 450 000 kr
69 m²
2 rum
vån 1/2
5 132 kr/mån
21 014 kr/m²

Välkommen till Pålsbovägen där du har möjlighet att förvärva ditt drömboende. Denna markplanslägenhet erbjuder en egen liten trädgård där du kan njuta av utomhuslivet. Med en yta på 69 kvadratmeter erbjuds en välplanerad bostad som passar perfekt för dig som söker en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Lägenheten på Pålsbovägen har en bra bas att utgå ifrån men kan behöva viss renovering för att bli precis som du vill ha den. Men med lite kreativitet och omsorg kan du skapa ditt drömhem. Bostaden ligger på bottenplan vilket ger dig enkel tillgång till trädgården och ger en bekväm boendemiljö. Kom och njut av detta bekymmersfria boendet i den välskötta föreningen Riksbyggens Halmstadshus nr 18. Pålsbo är ett populärt område i Halmstad med närhet till både natur och stadens bekvämligheter. Kontakta oss idag för mer information och boka in en visning!

  • Uteplats
Kornhillsvägen 25B, Vallås, Halmstads kommun
  • Sön 24 mar kl 11:00

Kornhillsvägen 25B

Lägenhet
Vallås, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
1 195 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/2
4 753 kr/mån
18 106 kr/m²

Generöst tilltagen tvåa om ca 66 m² med populär planlösning söker ny ägare. Lägenheter ligger på trevligt läge i föreningen där den inglasade balkongen erbjuder en vy över innergården. Här finns allt du kan tänkas önska av en tvåa i form av badrum med tvättmöjligheter, kök med gott om skåp och plats för matbord, bra med förvaring, generöst sovrum med utgång till balkong samt vardagsrum med parkettgolv. I avgiften ingår både värme, kallvatten, TV, bredband via fiber(100/100), bostadsrättstillägg samt tillgång till fri parkering i området, vilket resulterar i en låg månadskostnad. Låter detta som något för dig? Varmt välkommen att boka in er på visningen!

  • Plus
  • Balkong
Laholmsvägen 30, Centralt/Högskolan, Halmstads kommun

Laholmsvägen 30

Lägenhet
Centralt/Högskolan, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
2 150 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/3
5 321 kr/mån
28 667 kr/m²

Med en placering mellan Halmstad Högskola och centrala Halmstad finns nu en välplanerad trea till salu! Läget är perfekt för den som vill leva i händelsernas centrum med promenadavstånd till det mesta. Bostaden som ligger högst upp i huset med hörnläge är ljus och välplanerad och erbjuder två sovrum, ett badrum, kök med matplats samt ett rymligt vardagsrum med fönster i två väderstreck. För den som önskar att avnjuta sommarkvällarna utomhus finns även en gemensam inglasad uteplats i trädgården att nyttja oavsett regn eller uppehåll. Laholmsvägen 30 erbjuder en charm som kännetecknas av den tjugotalsklassicistiska stilen som även går under namnet "Swedish Grace" med spännande arkitektur, kulörta fasader och spröjsade fönster.

Bergängsvägen 17A, Vallås, Halmstads kommun

Bergängsvägen 17A

Lägenhet
Vallås, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
1 195 000 kr
42 m²
1 rum
vån 1/2
2 732 kr/mån
28 452 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska markplanslägenhet med en egen liten trädgård. Här finner du en nyrenoverad pärla som bjuder på både stil och komfort. Med en stabil ekonomi i föreningen kan du känna dig trygg i ditt investeringsval. Det renoverade köket blir hjärtat i ditt hem, med moderna detaljer och praktiska lösningar. Det lyxiga golvet med designspackel sträcker sig genom hela lägenheten och ger en unik touch. Slå dig ner och njut av lugnet på den inglasade balkongen, oavsett väderlek. Här kan du koppla av och njuta av omgivningarna utan att störas. Dessutom är lägenheten belägen på bottenplan vilket gör den extra tillgänglig och bekväm. Bergängsvägen är platsen där denna pärla finns, belägen på populära Vallås. Med närhet till kommunikation tar du dig enkelt in till stadslivet. Välkommen till ditt nya drömhem!

  • Balkong
  • Uteplats
Laholmsvägen 163, Öster, Halmstads kommun

Laholmsvägen 163

Villa
Öster, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
3 075 000 kr
100 m²
5 rum
752 m² tomt

Detta fastighetskomplex erbjuder en möjlighet för både boende och investering i ett attraktivt område. Huvudbyggnaden består av två separata bostäder, en rymlig trerummare och en bekväm tvårummare. Här finns gott om utrymme för två familjer eller för att hyra ut den andra lägenheten för extra inkomst. För den som söker ännu fler möjligheter finns ett attefallshus på fastigheten, bestående av två separata lägenheter. Dessa lägenheter är välplanerade och perfekta för uthyrning eller gästboende. Den stora trädgården ger gott om plats för utomhusaktiviteter och avkoppling. Här finns även plats för parkering av flertalet fordon. Läget är utmärkt med närhet till bekvämligheter, skolor och kommunikationer. Denna fastighet erbjuder en mångsidig och spännande möjlighet för den som söker boende med extra utrymme eller investeringspotential. Kontakta oss för mer information och möjlighet till visning.

Rörvägen 16A, Trönninge, Halmstads kommun

Rörvägen 16A

Lägenhet
Trönninge, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
1 195 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 2/2
6 669 kr/mån
16 040 kr/m²

Fräsch och renoverad 3:a på barnvänliga Rörvägen i populära Trönninge. Ett perfekt boende för den mindre familjen. Bostaden har en trevlig planlösning och erbjuder bland annat ett fräscht kök, stort vardagsrum, separat tvättrum, goda förvaringsmöjligheter, inglasad veranda med utsikt över lekplats samt ett stort trädäck på markplan med kvällssol. I avgiften ingår värme, vatten, TV (grundutbud), internet (fiber) och bostadsrättstillägg! Välkomna på visning.

  • Balkong
  • Uteplats
Vallanäs 208, Getinge, Halmstads kommun

Vallanäs 208

Gård/Skog
Getinge, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
4 195 000 kr
145 m²
6 rum
4 ha tomt

Välkommen till Kaffetorpet, en charmig gård med anor från 1600-talet. Den här trivsamma och gemytliga gården, som sträcker sig över ca 4 hektar, är perfekt för dig som drömmer om ett liv på landsbygden. Här har du närhet till kommunikationer samtidigt som du får njuta av en fantastisk utsikt över nejden. Kaffetorpet är inte bara en vacker plats att bo på, det är också en idealisk plats för mindre djurhållning. Med utrymmen som passar perfekt för verksamhet kan du förverkliga dina drömmar om att ha djur eller odla i din egen grönsaksträdgård och kanske tomater i det fina växthuset. Njut av den lugna och fridfulla miljön, omgiven av lummig skog och öppna ängsmarker. Inne i boningshuset möts du av en trivsam atmosfär och en unik planlösning. Slå dig ner framför den mysiga braskaminen och njut av varma och sköna kvällar. Med solceller och jordvärme kan du dessutom dra nytta av låga driftskostnader och samtidigt värna miljön. Gården erbjuder också en uthyrningslägenhet, perfekt för att få extra intäkter eller ha gäster på besök. Och med en stor parkering finns det gott om plats för både egna och besökandes bilar. Huset är besiktigat. Missa inte chansen att förvärva denna unika gård med anor och charm. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck allt som Kaffetorpet har att erbjuda!

Tylösandsvägen 8B, Tylösand, Halmstads kommun

Tylösandsvägen 8B

Villa
Tylösand, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
10 800 000 kr
171 + 151 m²
5 rum
1 121 m² tomt

Nu kan vi stolt presentera ert nya drömboende i sommaridyllen Tylösand med badrocksavstånd till salta bad. Stor familjevila som består av två våningsplan fördelat på 171 kvm boarea och generös biarea så som inglasat uterum, gästrum och garage. Bostaden erbjuder påkostade materialval och bland annat stora sällskapsytor med en mysig öppen spis med insats, gediget kök, trevligt inglasat uterum, rymliga sovrum med gott om förvaringsmöjligheter, modern tvättstuga och två helkaklade badrum varav det ena med spa-avdelning. Övreplan erbjuder ett sovrum, gästtoalett, klädkammare samt ett stort allrum som kan delas av till ytterligare sovrum för den stora familjen. På tomten erbjuds jacuzzi spabad som kan användas sommar- som vintertid när det blir för kallt att bada i havet eller bara för den som vill ha det varmt och skönt. Den generösa tomten är välskött med fin gräsmatta, enstaka träd samt några trevliga planteringar och det finns även tillgång till uteplatser i olika väderstreck för den som söker sol eller skugga. Gräsklippningen sköter robotgräsklipparen som även ingår i fastigheten. Stenlagd uppfart med plats för flertal bilar och mur samt staket som avgränsar tomten. Tylösand är ett eftertraktat område med närhet till det mesta så som Halmstad golfklubb, flera badplatser med långa sandstränder, bra bussförbindelser, fin natur runt omkring samt promadstråket Prins Bertils stig som går ända in till centrala Halmstad. För den som vill gå ut och äta finns flertal restauranger med endast gångavstånd bort eller varför inte gå till hotell Tylösand och ta del av hela deras utbud så som spa, gym, hotell, restaurang samt utelivet på sommaren. Kontakta ansvarig mäklare för privat visningstid. Varmt välkomna att höra av sig!

Österängsgatan 44, Östergård, Halmstads kommun

Österängsgatan 44

Lägenhet
Östergård, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
1 995 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 5/5
6 040 kr/mån
24 479 kr/m²

Den optimala trean? Vi kan med stolthet presentera denna totalrenoverade bostadsrätt som erbjuder nyproduktionskänsla på bra läge med gång- och cykelavstånd till Högskolan i Halmstad, Arenahallen och Centrums puls. På våning 5/5 i välskötta HSB:s brf Östergård får ni en av Halmstads kanske bästa planlösningar när det kommer till treor. På dryga 81,5 kvadratmeter erbjuds väl tilltaget allrum, fullt utrustat kök med plats för matbord, helkaklat och påkostat badrum med tvättmaskin, två separata och väl tilltagna sovrum samt en inglasad balkong med vidsträckt utsikt. Missa inte denna unika möjlighet, välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Hallandsgatan 61, Västra Förstaden, Halmstads kommun
Hallandsgatan 61, Västra Förstaden, Halmstads kommun, bild 2
Hallandsgatan 61, Västra Förstaden, Halmstads kommun, bild 3

Hallandsgatan 61

Lägenhet
Västra Förstaden, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
2 095 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/5
4 317 kr/mån
39 528 kr/m²

I det nya kvarteret Västra Förstaden erbjuds nu en nyproducerad 2:a i Brf Stadsgården som stod inflyttningsklar så sent som 2022. Här serveras ni en rejäl dos industriromantik i en modern tappning. Bostaden sticker ut från mängden och bjuder på mervärden såsom charmiga materialval, stora fönsterpartier med trevligt ljusinsläpp, vattenburen värme och en hög materialstandard. Ytorna är välplanerade och fördelar sig över praktisk entréhall, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, rymligt sovrum, gott om garderober samt ett välplanerat kök med halvöppen planlösning till matplats och vardagsrum. Via vardagsrummet nås en härlig balkong som erbjuder sol större delen av dagen och utsikt över den gemensamma innergården. Strategiskt bra läge med promenadavstånd till stadens puls och närhet till Halmstads vackra sandstränder. Välkomna att boka er visningstid!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stationsgatan 38, Centrum, Halmstads kommun

Stationsgatan 38

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
2 195 000 kr
81,3 m²
3 rum
vån 3/6
4 575 kr/mån
26 999 kr/m²

Välkommen till denna moderna och välplanerade bostadsrättslägenhet belägen på Stationsgatan i centrala Halmstad. Med sina 81,3 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet gott om utrymme för bekvämt boende. Bostaden har nyligen genomgått en renovering och erbjuder ett stilrent, helkaklat badrum samt ett väl tilltaget vardagsrum. Det renoverade köket är modernt och erbjuder en trevlig plats för matlagning och umgänge. Lägenheten är belägen på tredje våningen och kan enkelt nås via hissen, vilket underlättar vardagen. Balkongen med markis erbjuder en härlig plats att njuta av soliga dagar och vacker utsikt över området. Föreningen är välskött med en stabil ekonomi och i den låga avgiften ingår värme, vatten, TV, bredband och IP-telefoni, vilket ger trygghet för framtiden. På innergården erbjudes ett uterum med grill som medlemmarna kan nyttja. Dessutom är läget centralt med närhet till kommunikationer och allt vad stadslivet har att erbjuda. Sammanfattningsvis är denna bostadsrättslägenhet perfekt för den som söker ett modernt boende med bekvämligheter och centralt läge. Kontakta oss för mer information och boka din visning redan idag!

  • Balkong
  • Hiss
Älesvägen 6D, Vallås, Halmstads kommun

Älesvägen 6D

Lägenhet
Vallås, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
1 395 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/2
6 460 kr/mån
18 851 kr/m²

Nu har vi fått äran att presentera denna fräscha trea på populära Vallås. Lägenheten har renoverats i närtid och har genomgående ljusa golv, bra planlösning där vardagsrum och kök samspelar och ger en bra umgängesyta. Två bra sovrum samt en härlig balkong. Här är det bara packa upp och njuta av ett bekymmersfritt boende. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Saltsjövägen 3B, Västra Förstaden, Halmstads kommun

Saltsjövägen 3B

Radhus
Västra Förstaden, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
3 500 000 kr
128 m²
6 rum
vån 1/1
7 950 kr/mån
27 344 kr/m²

Välkomna till detta rymliga bostadsrättsradhus som sträcker sig över imponerande 128 kvadratmeter och erbjuder en välgenomtänkt planlösning. På entréplan finner du ett modernt badrum med tvättmöjligheter, vilket gör vardagen smidigare. Köket och vardagsrummet är öppet och ljust, perfekt för sociala sammanhang och familjeliv. Utanför finns en insynsskyddad stensatt uteplats med ett platsbyggt utekök samt en förtrollande pergola som bjuder in till avkopplande stunder utomhus. På andra våningen hittar du tre fräscha sovrum, varav det ena är utrustat med en lyxig Walk in closet. Ett extra badrum med ett inbjudande badkar gör det till en fröjd att koppla av och njuta av badrumsspa. På tredje våningen finns ett till sovrum, ett allrum och en fantastisk balkong där du kan avnjuta kvällssolen och panoramautsikten. Här finns även utrymme för privat avkoppling eller gemensamma aktiviteter. Detta bostadsrättsradhus har en egen uppfart där du enkelt kan parkera din bil precis utanför entrén, vilket ger bekvämlighet och enkel åtkomst. En perfekt kombination av modern elegans och praktisk funktionalitet i en trivsam och välskött bostadsrättsförening.

  • Balkong
  • Uteplats
Gallaredsvägen 7, Eldsberga, Halmstads kommun

Gallaredsvägen 7

Gård/Skog
Eldsberga, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
13 995 000 kr
159 m²
6 rum
16 ha tomt

Nu erbjuds möjlighet att förvärva en underbart belägen hästgård om 16ha endast 20 minuter från Halmstads centrum. På Gallaredsvägen 7 finner du utöver Häststallet från Bruksbalken med totalt 9 boxar, ett ridhus från Borga på 23x66m. Intill ridhuset finns även en väletablerad foderbutik. Utöver det trevliga bostadshuset från Myresjöhus på 159kvm, erbjuder fastigheten även en gäststuga samt 3 uthyrningsstugor. Bostadshuset är ljust med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, och har totalt 3-4 sovrum, ett badrum med bastu, gäst wc, groventré/tvätt samt ett inglasat uterum. Intill huset finns en pool, spabad samt en träningsstuga/gym. På gården finner vi även ett isolerat garage samt uthus. Fastigheten erbjuder på totalt 10 hästhagar varav tre av dem erbjuder vindskydd, en paddock på ca 21x40m samt en terrängbana. En gård med toppenläge som passar perfekt för dig som vill ha en fin hästgård som också har mycket goda intäktsmöjligheter och hyresintäkter från gårdens inarbetade foderbutik, ridskoleverksamhet, uthyrning av stallplatser samt uthyrning av stugorna. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ridhusgatan 6, Centrum, Halmstads kommun

Ridhusgatan 6

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
2 895 000 kr
84 m²
3 rum
vån 3/5
5 084 kr/mån
34 464 kr/m²

Välkommen till Ridhusgatan 6, en attraktiv lägenhet i centrala Halmstad som erbjuder bekvämt och bekymmerslöst boende på tredje våningen med hissåtkomst. Denna välplanerade och moderna bostad är perfekt för dig som söker en harmonisk livsstil i staden. När du kliver in i lägenheten möts du av en öppen och ljus planlösning där kök och vardagsrum smidigt samspelar vilket ger en perfekt social yta för umgänge och avkoppling. Här finns gott om plats för både matlagning och underhållning, vilket gör det enkelt att trivas och njuta av ditt hem. Badrummet är helkaklat och elegant utformat med tvättmöjligheter, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Lägenheten erbjuder två rymliga sovrum, perfekta för avkoppling och nattens ro. Lägg där till de två balkongerna varav en är större och inglasad. Här kan du njuta av en kopp kaffe på morgonen eller koppla av med en bok på eftermiddagen. Sammanfattningsvis är detta en lägenhet som inte bara erbjuder en praktisk och modern livsstil, utan också en plats där du kan trivas och känna dig hemma. Ridhusgatan 6 i centrala Halmstad är den perfekta platsen för dig som söker det bästa av stadslivet kombinerat med komfort och bekvämlighet.

  • Balkong
  • Hiss
Tomt vid Klippekullevägen i natursköna Steninge!, null, Halmstads kommun

Tomt vid Klippekullevägen i natursköna Steninge!

Tomt
Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
1 500 000 kr
922 m² tomt

NYTT PRIS! Här har ni en unik chans att bli ägare till en tomt på 922 kvadratmeter vid Klippekullevägen i det charmiga och eftertraktade Steninge - tomter som dessa kommer inte ut ofta! Läget är perfekt med både härliga havsbad och skog minuter bort. Oavsett var ni är i livet, om ni söker permanentboende eller sommarstuga, med barn eller utan, är denna fastighet den ideala platsen för en familj att skapa sitt hem. Här kan man låta sin kreativitet flöda och skapa en verklig oas för ett njutbart liv i Steninges pittoreska miljö.

Älesvägen 12F, Vallås, Halmstads kommun

Älesvägen 12F

Lägenhet
Vallås, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
995 000 kr
48 m²
2 rum
vån 2/2
4 178 kr/mån
20 729 kr/m²

Varmt välkomna till denna totalrenoverade lägenhet på lugnt läge med närhet till Vallås centrum och bussförbindelser. Denna kvadratsmarta lägenhet erbjuder allt du kan tänkas behöva i form av generöst badrum, separat tvättrum, vardagsrum och kök i öppen planlösning, samt balkong i västerläge med eftermiddagssol. Egen parkeringsplats ingår i månadsavgiften!

  • Plus
  • Balkong
Bryngelshusgatan 73, Nyatorp, Halmstads kommun

Bryngelshusgatan 73

Lägenhet
Nyatorp, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
2 095 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/2
3 817 kr/mån
36 754 kr/m²

I det gamla gjuteri-kvarteret vid Lundgrens Trädgårdar erbjuds nu en 2:a i Brf Gjutarens Hus som stod inflyttningsklar i slutet av 2019. Här serveras ni en rejäl dos industriromantik med klassiska radhus i en modern tappning. Bostaden sticker ut från mängden och bjuder på mervärden såsom öppna ytor, rejäl takhöjd, stora fönsterpartier, vattenburen golvvärme med reglage i varje rum och en hög materialstandard. Ytorna är välplanerade och fördelar sig över entréhall, helkaklat badrum med tvättmöjligheter, praktiskt sovrum, klädkammare samt ett välplanerat kök med matplats. Utvändigt möts ni av dubbla uteplatser mot varsitt väderstreck. Strategiskt bra läge med promenadavstånd till stadens puls och närhet till allt som Halmstad har att erbjuda. Varmt välkomna!

  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 27