Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vasavägen 21i, Täby Kyrkby, Täby kommun
  • Sön 5 maj kl 14:00
Vasavägen 21i, Täby Kyrkby, Täby kommun, bild 2
Vasavägen 21i, Täby Kyrkby, Täby kommun, bild 3

Vasavägen 21i

Radhus
Täby Kyrkby, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
6 295 000 kr
135 m²
5 rum
7 500 kr/mån
46 630 kr/m²

-Exklusivt och påkostat BR-radhus - Varmt välkomna till denna bostad om 135 kvm fördelad på 2 plan, takterrass med 360° utsikt samt 2 uteplatser. Smakfulla materialval såsom vitvaror i köket från Smeg, bänkskiva i kalksten med undermonterad ho, genomgående vattenburen golvvärme i alla rum, två badrum varav ett på respektive plan. Fina trägolv i form av enstavsparkett (ek). Rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot det fina köket. Stora fina dragpartier från vardagsrummet med utgång till den trevliga baksidan för trevligt häng! 4 bra sovrum på övre plan. Tvättstuga med groventré. Takterrassen erbjuder 360° vy med gott om plats för loungemöbler och grillplats. Nuvarande ägare har en uppblåsbar pool som kan nyttjas året om. Här fångar du många soltimmar under sommarhalvåret. Under vintern är det en mysig plats att sitta och fika med varma sköna kläder för hög mysfaktor. Två p-platser varav den ena med laddstolpe för elbil finns tillgängliga. Här bor du i lugna kvarter med närhet till Kyrkbyns centrum med välsorterad ICA-affär, apotek, gym, caféer, restauranger och vårdcentral mm. I Kyrkbyn finner du även den populära butiken "Köttfabriken". Mycket omtyckta Skänkstugan och Nygårds Värdshus är andra trevliga restauranger i närheten. Bra kommunikationer med Roslagsbanan in till Stockholm City eller norrut mot Vallentuna. Om du vill ta dig till Täby C kan du antingen ta buss 616 eller Roslagsbanan. Jobbar du i stan kan du ta buss 611 till Mörby C och sedan vidare via t-bana. Barnen trivs extra bra här. Det är nära till kompisarna, lekplatser, förskolor och skolor ända upp till årskurs 9. På fritiden har Kyrkbyn mycket att erbjuda - fina grönområden, stall, golfbanor och Täby IP med många aktiviteter för stora som små. Kom och upplev huset och området på plats. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Dalvägen 18, Ella Gård, Täby kommun
  • Sön 28 apr kl 12:45
Dalvägen 18, Ella Gård, Täby kommun, bild 2
Dalvägen 18, Ella Gård, Täby kommun, bild 3

Dalvägen 18

Radhus
Ella Gård, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
6 495 000 kr
149 + 1 m²
7 rum
600 m² tomt

Med utmärkt läge i populära Ella Gård ligger detta trevliga kedjehus som disponerar entréplan med kök, matrum, vardagsrum, två sovrum och dusch/WC. På övre plan finner ni tre sovrum, WC och klädkammare/förråd som kan göras om till mindre sovrum. Gott om plats för förvaring med klädkammare, förråd, kattvindar och flera garderober. Ytskikten är i behov av uppfräschning så här finns möjlighet att sätta sin egen prägel och skapa ett underbart hem. Lummig, uppvuxen trädgårdstomt som vetter mot allmänning. Här finns plats att skapa fina uteplatser och barnen har härliga ytor för spring och lek. Baksidan är inhängnad så här kan hundar och små barn leka tryggt. Carport finns för bilen och även plats att parkera flera bilar på uppfarten. I Ella Gård bor du i lummiga villakvarter med närhet till fina motionsspår, skidspår, fotbolls- och tennisplaner. Barnen trivs extra bra här med populära Ellagårdsskolan och flertalet förskolor endast ett stenkast bort. Till Täby centrum med dess stora utbud av affärer och service promenerar man på mindre än 15 minuter och kommunikationerna är också mycket bra med Roslagsbanan och bussar mot Danderyd och övriga Täby. Området präglas av god granngemenskap med intresseföreningen Ella gårds byalag som erbjuder gemensamma aktiviteter, såsom valborgsmässofirande, midsommarfirande och cirkusfestival för barnen. Besök hemsidan Ellagard.nu för att läsa mera. På hemsidan finns även filmer som visar såväl dagens Ella gård som nostalgiska tillbakablickar. Kom och upplev huset och området på plats. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Pontongränd 19, Hägernäs Strand, Täby kommun
  • Sön 28 apr kl 14:40
Pontongränd 19, Hägernäs Strand, Täby kommun, bild 2
Pontongränd 19, Hägernäs Strand, Täby kommun, bild 3

Pontongränd 19

Lägenhet
Hägernäs Strand, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
5 495 000 kr
100 m²
4 rum
6 071 kr/mån
54 950 kr/m²

Välkommen till denna underbara fyra med en rymlig uteplats och badrocksavstånd till vattnet. Här kan du njuta av lugnet och harmonin i denna öppna och generösa bostad. Denna lägenhet är perfekt för dig som vill undvika renoveringar och istället fokusera på att leva livet. Den är fortfarande i nyskick och har ett nyrenoverat kök från 2021. Med sina generösa ytor erbjuder lägenheten utrymme för både umgänge med nära och kära samt ensamtid. Boyta om 100 kvadratmeter fördelar sig på fyra rum och kök. De stora sociala ytorna gör lägenheten optimal för dig som älskar att umgås med familj och vänner. Dessutom har du bekvämt gångavstånd till populära restauranger som Pont och Piatto Fresco, där du kan njuta av god mat och trevligt sällskap. Lägenheten består av en inbjudande hall, ett modernt och öppet kök, tre sovrum, samt en klädkammare som idag är omgjord till ytterligare ett sovrum, två badrum samt ett ljust och välplanerat vardagsrum. Det första sovrummet är rymligt med vacker utsikt mot vattnet och gott om förvaringsutrymme. De övriga två sovrummen kan användas som barnrum, gästrum eller kontor efter behov. Badrummen är fräscha och det ena erbjuder bekvämligheter såsom badkar, tvättmaskin och torktumlare. Denna lägenhet är en dröm för den som söker en trivsam och bekväm miljö att kalla sitt hem. Här kan du njuta av året runt-aktiviteter såsom bad på sommaren och skridskoåkning på vintern. Varmt välkommen att upptäcka denna fantastiska möjlighet!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Lärkvägen 4A, Näsbypark, Täby kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Lärkvägen 4A, Näsbypark, Täby kommun, bild 2
Lärkvägen 4A, Näsbypark, Täby kommun, bild 3

Lärkvägen 4A

Villa
Näsbypark, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
13 500 000 kr
180 m²
7 rum
1 074 m² tomt

Välkommen till en läcker och välplanerad 50-talsvilla i gott skick och med fina detaljer såsom högt i tak, stora fönsterpartier och en fin planlösning med hela fem sovrum. På entréplan finns en välkomnande hall med loungekänsla med mysig och värmande eldstad. Vidare finns ett häftigt vardagsrum med matsalsdel, med stora fönster, högt i tak och utgång till terrass och trädgård. Snyggt kök med matplats och kamin. Två bra sovrum samt en tillbyggd del som ligger som en separat svit, med master bedroom, badrum och bastu. På övre plan finns två bra sovrum och ett badrum. Insynsskyddad och mysigt uppvuxen trädgårdstomt om 1 074 kvm med suveränt solläge, trädäckad terrass med spa-bad intill huset. Garage finns, samt två bilplatser på uppfarten. Mycket bra läge i ett lugnt och tryggt villaområde, med närhet till förskolor, skolor, kommunikationer och vackra Värtan med badplatser, båthamnar och strandpromenad.

  • Premium
Pallgränd 3, Gribbylund, Täby kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Pallgränd 3, Gribbylund, Täby kommun, bild 2
Pallgränd 3, Gribbylund, Täby kommun, bild 3

Pallgränd 3

Radhus
Gribbylund, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
6 995 000 kr
135 + 26 m²
5 rum
309 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska kedjehus i omtyckta Gribbylund. Här får du en modern och välutrustad bostad med alla bekvämligheter du kan önska dig. På den trevliga uteplatsen kan du njuta av många soltimmar och umgås med vänner och familj. Läget är perfekt för barnfamiljer med närhet till skolor, lekplatser och grönområden. Dessutom är det lätt att ta sig runt med nära till kommunikationer. Huset har genomgått flertalet renoveringar och uppgraderingar, vilket ger dig en trygghet och en bekymmersfri vardag. Bland annat har det installerats solceller, nya tak och garagedörrar samt en elbilsladdare. Du kan också förlänga säsongen i det underbara uterummet som också har kamin. På dessa väldisponerade kvadratmeter finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas på. Här får du verkligen en komplett och välskött bostad som du inte vill missa. Välkommen till Pallgränd 3!

  • Premium
Örnstigen 31, 3 tr, Näsbypark, Täby kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30

Örnstigen 31, 3 tr

Lägenhet
Näsbypark, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
3 750 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/3
3 797 kr/mån
48 077 kr/m²

Välkommen till en av Örnstigens finaste 3:or – en riktig pärla på 78 kvm med det bästa från 50-talet omsorgsfullt bevarat. Här strömmar ljuset in från fönster i tre väderstreck med utsikt mot trädtopparna utanför. Lägenhetens ljusa behagliga färgval tillsammans med vitlaserad fiskbensparkett och sobert målade trägolv förstärker känslan av rymd och ljus. I det rymliga vardagsrummet, med köket och en fin matplats i öppen vinkel, är det lätt att trivas och umgås alla årstider. Den vackra öppna spisen lockar till en brasa under mörka vinterkvällar. Under sommarhalvåret erbjuder den skyddade balkongen sol från lunch till sena kvällen. Köket är välplanerat med en flyttbar köksö som ger extra arbetsyta och förvaring. Sovrummen har båda lugnt läge mot parkområdet och bra med klädförvaring. Duschrummet helrenoverat 2021. Välkomnande och väl tilltagen hall med klinkers. Stabil förening med god ekonomi som nyligen installerat solceller på fastigheten. På den barnvänliga gården ordnas spontana träffar med möjlighet till granngemenskap. Örnstigen är något av en avskild oas med 50-talets charm, ingen genomfart och närhet till fina promenader, skolor m m. Nära och bra kommunikationer såsom Roslagsbanan och motorvägsbuss med bara en hållplats till Mörby Centrum.

  • Plus
  • Balkong
  • Energieffektiv
Biblioteksgången 6, Täby Centrum, Täby kommun

Biblioteksgången 6

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
3 250 000 kr
68 m²
2.5 rum
vån 2/8
4 389 kr/mån
47 794 kr/m²

- Mini 3:a! - Stenkast från Täby C - Balkong i sydost - Genomgående renoverad - Tillhörande källarförråd - Stabil BRF! Bostaden är i genomgående bra skick med fina ytskikt, renoverat kök och badrum. Badrummet har även genomgått stambyte. Det moderna köket har anslutning till vardagsrummet, vilket skapar en social planlösning. Här finns även gott om utrymme för matplats. Från vardagsrummet kommer du också ut på balkongen med utsikt mot torget Det är mycket bra förvaring i lägenheten. Vidare finns det även garderober i sovrummen. Föreningen är välskött och stabil med en god ekonomi. I avgiften ingår det mesta, såsom värme, vatten, kabel-TV och 100mb bredband. Det finns tillgång till parkeringsplatser i varmgarage. Denna mini 3:a ligger precis invid Täby centrum och ett mer centralt läge kan du inte få.

  • Balkong
  • Hiss
Kevingeringen 27, Kevinge, Danderyds kommun

Kevingeringen 27

Lägenhet
Kevinge, Danderyds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
3 795 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3/3
3 482 kr/mån
55 000 kr/m²

Denna trevliga och välskötta lägenhet på Kevingeringen erbjuder 3 rum och kök med ett utmärkt läge nära Mörby centrum. Området är lugnt och beläget ovanför Edsvikens strand samt Kevinge golfbana vilket ger tillgång till vackra promenadstråk längs Edsviken. På några minuters promenadavstånd finns även bekvämligheter som en välsorterad matbutik och en italiensk delikatessbutik med områdets godaste pizzor! Lägenheten är i fint skick och har en genomtänkt planlösning. Köket har plats för matbord och det rymliga vardagsrummet får man plats med den stora loungegruppen. Dessutom erbjuder lägenheten två bra sovrum med generösa förvaringsmöjligheter. Det helkaklade badrummet och balkongen med eftermiddags- och kvällssol är ytterligare fördelar som ökar boendekomforten. För den som värdesätter goda kommunikationer och närhet till service är detta ett optimalt läge. Mörby centrum med sitt stora utbud av affärer och service ligger i närheten, vilket gör området extra attraktivt. Dessutom understryks den bekväma livsstilen av närheten till skolor och förskolor. Föreningen präglas av välskött ekonomi och har en låg belåning om endast 424 kr/kvm. Den välkomnande utemiljön med uteplatser, grillplats och lekplatser ger möjlighet till sociala aktiviteter och rekreation. Föreningen erbjuder även en samlingslokal och ett gym för medlemmarna. För mer detaljerad information eller för att boka en visning är du varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Louise Häggberg på 076-879 32 39 alt. [email protected]. För ytterligare insikt i föreningens verksamhet och faciliteter, rekommenderas att besöka föreningens hemsida https://vandkretsen.bostadsratterna.se.

  • Balkong
Näsbydalsvägen 16,13tr, Näsbydal, Täby kommun

Näsbydalsvägen 16,13tr

Lägenhet
Näsbydal, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
1 795 000 kr
35 m²
1 rum
vån 13/16
2 344 kr/mån
51 286 kr/m²

Denna smart planerade bostadsrättslägenhet på Näsbydalsvägen erbjuder ett högt läge med milsvid utsikt i en utmärkt förening. Med en yta på 35 kvadratmeter och ett rum med kokvrå och bra sovalkov, passar den perfekt för den som söker en väplanerad och funktionell bostad. Beläget på våning tretton får du en ljus och fin lägenhet helt utan insyn. Näsbydal är en attraktiv stadsdel i Täby, vilket innebär närhet till utmärkta kommunikationer och bekvämligheter. Med närliggande kollektivtrafik är det enkelt att ta sig till önskade destinationer. Denna bostadsrätt är idealisk för den som värdesätter effektivitet och ett bra läge. Med en smart planlösning och närheten till kommunikationer, erbjuds en bekväm livsstil. Dessutom har föreningen ett gott rykte och är lågt belånad, vilket ger extra trygghet för boende. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet en attraktiv kombination av högt läge, smart planering, en bra förening och närhet till kommunikationer. Perfekt för den som söker bekvämt boende i en eftertraktad del av Täby.

  • Hiss
Holmes väg 6, Täby Kyrkby, Täby kommun

Holmes väg 6

Villa
Täby Kyrkby, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
11 300 000 kr
185 m²
7 rum
832 m² tomt

Nu saluförs denna totalrenoverade villa som har genomgått en omfattande renovering under 2023-2024 där precis allt inne är bytt och renoverat. Säljaren har kostat på huset med bergvärme med vattenburen värme i golv på entréplan, ny ventilation, ny planlösning och såklart nya fönster allt med 10 års garanti! Här har ni ett hus utöver det vanliga med en modern och stilren design. En av de mest imponerande detaljerna i denna bostad är det rymliga och modernt utrustade köket. Ett kök för den som älskar matlagning! Köket har högkvalitativa vitvaror från bla Miele, en öppen planlösning som skapar en smidig och social övergång mellan köket och vardagsrummet. Den gedigna köksön/ bardelen inklädd i komposit sten gör att köket blir den självklara samlingspunkten. Vardagsrummet är ljust och öppet, med stora fönsterpartier som släpper in naturligt ljus och ger en luftig atmosfär, fönster tre väderstreck gör att ljuset flödar in!. Huset har på entréplan två generösa sovrum samt ett mycket stilrent badrum med påkostade och moderna materialval. Här har ni stor dusch dusch samt kommod med handfat och såklart badrum. Badrummet är kaklat med "Bricmate" för en extra lyxig känsla. Övre plan är mycket imponerande inredd med en mycket modern och lyxig touch. En av de mycket uppskattade detaljerna är den öppna delen mot entrén som släpper in ljus och gör huset mycket unikt. Även här finns ett påkostat badrummet, som har en rymlig dusch med glasdörrar. Badrummet är helkaklat med "Bricmate" och inga detaljer har lämnats åt slumpen. Master bedroom med egen walk-in closet som kan anpassas efter behov. I direkt anslutning finner ni även badrum ensuit. Detta badrum är helkaklat med kakel och klinker från "Bricmate". Det finns även 2 ytterligare sovrum på övre plan. Båda med fina och ljusa materialval. Allrum med ljusa väggar och stilrena ektiljor på golv. Fönster skänker allrummet ljus och den öppnade planlösningen mellan entré plan och övre plan gör att ljuset flödar. Slutligen finns en praktisk tvättstuga på entréplan som inkluderar tvättmaskin och torktumlare båda från Miele. Tvättstugan har också en groventré som leder till baksidan. Till det yttre har huset en välskött trädgård och en stor altan med sol från morgon till kväll! Holmes väg är ett hus utöver det vanliga och måste upplevas på plats!

Annebergsvägen 3, Enebyberg, Danderyds kommun
  • Borttagen före visning

Annebergsvägen 3

Villa
Enebyberg, Danderyds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
7 500 000 kr
93 + 93 m²
5 rum
1 540 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Biblioteksgången 4, 8tr, Täby Centrum, Täby kommun

Biblioteksgången 4, 8tr

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
2 295 000 kr
31 m²
1 rum
vån 8/8
1 837 kr/mån
74 032 kr/m²

Välkommen till Täbys häftigaste etta! En mycket exklusiv 1:a om 31 kvm högst upp på Biblioteksgången med en magnifik terrass som erbjuder en enastående utsikt över Täby Centrum. Den stora terrassen badar i solljus under hela dagen och passar perfekt för dig som älskar att vistas utomhus. Det helkaklade badrummet är utrustat med moderna bekvämligheter, inklusive en praktisk tvättmaskin och dusch med vikbara väggar i glas. Köket är stilrent och modernt med sina vita luckor och erbjuder en perfekt plats för matlagning och sociala stunder. Vardagsrummet är öppet och ljust med en fantastisk planlösning. De stora skjutdörrarna leder ut till terrassen och släpper in naturligt ljus som fyller rummet . Den extra höga takhöjden på ca 2.8 meter ger en ytterligare dimension till boendet och skapar en känsla av rymd och elegans. Genomgående vita väggar och vacker ekparkett på golvet ger en enhetlig och stilren atmosfär i hela lägenheten. Det här är verkligen en unik möjlighet att bo i en välplanerad och modern bostad med alla bekvämligheter, och samtidigt njuta av enastående utsikt från den privata terrassen. Missa inte chansen att uppleva det här boendet på nära håll! Ett optimalt läge och i en stabil föreningen med låg avgift och eget stort parkeringsgarage. Här bor ni så centralt som man kan bo på en utav Täbys attraktivaste adresser, alldeles intill Täby C som erbjuder all tänkbar service så som matbutiker, klädbutiker, restauranger, biograf, närsjukhus, gym mm. samt mycket goda kommunikationer via bussar och Roslagsbanan.

  • Balkong
  • Hiss
Blockhusvägen 101, Skarpäng, Täby kommun

Blockhusvägen 101

Radhus
Skarpäng, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
6 800 000 kr
114 + 3 m²
5 rum
5 738 kr/mån
59 649 kr/m²

- Västerläge med sol från tidig förmiddag till sen kväll på baksidan - Pool i området. - Genomgående hög standard med väldigt fina materialval. - Laddbox till elbil. - Energiklass "B" vilket ger lägre bolåneräntor via miljö-bolån då husen är extremt energisnåla. Är du på jakt efter en bostad utöver det vanliga? Är svaret ja på den frågan är du varmt välkommen till detta nybyggda radhus i Skarpäng. Ett fantastiskt ljusinsläpp genomskådar hela bostaden via stora fönsterpartier, vitlaserade golv, påkostade och mycket exklusiva materialval samt ett fantastiskt läge mycket centralt med närhet till skolor, grönområden, bad och kommunikationer. Till huset nyttjar man ca 157 kvm tomtyta. Huset ligger i ett av områdets bästa lägen med minimalt med insyn, kvällssol och bästa förutsättningar för uteplats. Entréplan bjuder på stora sociala ytor med ett mycket påkostat kök, bardisk och matplats som utan problem sitter 6-8 personer. Köket har beiga luckor som snyggt bryts av mot en bänkskiva i kvartskomposit som påminner om kalksten, dock mycket tåligare. Bardisken blir kökets mittpunkt och binder fint ihop kök med vardagsrum. Från kök och vardagsrum når ni den soliga altanen i västerläge! Helkaklat badrum med jordnära färger och mycket påkostade samt moderna tillval. Övre plan ger en inbjudande och harmonisk känsla med 4 sovrum alla i generös storlek, badrum och tvättstuga. Att ha tvättstugan på övre plan är praktiskt och underlättar hushållssysslorna. Masterbedroom har fönster som sträcker sig nästan från tak till golv och ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Helkaklat badrum med ljusa och jordnära färger, dusch och wc. Skarpäng som område är ett av de mest omtyckta i Täby. Många barnfamiljer söker sig hit när det är dags att etablera sig i hus, Skarpäng är nämligen en väldigt fin plats att låta sina barn växa upp på. I Skarpäng finns allt på nära håll, förskolor och skolor på trygga promenad och cykelavstånd, liksom badplatser och rekreation i absolut närhet. Mörtsjön och Rösjön på bekvämt avstånd från bostaden med badmöjligheter sommartid och skridskoåkning/skidåkning vintertid. I området ligger Rösjöcentrum med bl.a. en välsorterad ICA-butik, en omtyckt Sushirestaurang, Pizzeria, frisör och mycket goda allmänna kommunikationer till bland annat Täby Centrum, Danderyds Sjukhus, Arlanda och Stockholm City. Närhet till Täby Centrums Galleria med 260 butiker där du hittar stora internationella varumärken samt lokala aktörer i en skön mix. Förutom alla butiker finns ett stort utbud av restauranger och kaféer - här hittar du all tänkbar service.

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Marknadsvägen 87, Täby Centrum, Täby kommun

Marknadsvägen 87

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
3 395 000 kr
91 m²
4 rum
vån 2/3
5 496 kr/mån
37 308 kr/m²

Det första man möts av i denna bostad är en stor och funktionell hall. Det ljusa köket bjuder på bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och gott om plats för matbord och stolar. Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med härliga umgängesytor. Från vardagsrummet nås den nyrenoverade balkongen, här finns ett potentiellt extra rum att förlänga säsongen med. Lägenheten har både ett ljust och fräscht badrum samt en gästwc i anslutning till hallen. - Förening med bra ekonomi - Fritt läge utan insyn - Ett badrum och en toalett - Bredband 1000 mbit/s - Generöst ljusinsläpp - Ett stenkast från Täby Centrum och bra kommunikationer HSB:s Brf Volten i Täby är en stabil förening med mycket god ekonomi och låga avgifter som bland annat tillhandahåller tvättstuga, gym, övernattningslägenhet, cykelrum, föreningslokal och källarförråd. Välkommen att uppleva på plats!

  • Balkong
Näsbydalsvägen 14, Näsbydal, Täby kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30

Näsbydalsvägen 14

Lägenhet
Näsbydal, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
3 175 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/15
4 145 kr/mån
38 253 kr/m²

Välkommen till denna smakfullt renoverade 3:a i attraktiva Näsbydal. Centralt läge med närhet till Täby Centrum och bra kommunikationer. Lägenheten har genomgående renoverats 2018 med vackra ljusa trägolv och fina materialval. Bra planlösning med kök med matplats, vardagsrum, två rymliga sovrum och stambytt, kaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Trevlig, inglasad balkong i soligt sydvästläge. Gott om plats för förvaring med garderober i sov- och vardagsrum samt rymlig klädkammare/förråd. Mycket välskött och bra förening med god ekonomi. En härlig, grönskande innergård med tennisbana, lekplats, basketplan, boulebana och grillplats. I föreningen finns också en samligslokal. Läs gärna mer på föreningens hemsida www.nasbydal.se. Kom och upplev lägenheten och området på plats. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Flygkårsvägen 11, Södra Hägernäs, Täby kommun

Flygkårsvägen 11

Lägenhet
Södra Hägernäs, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
2 195 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/5
4 381 kr/mån
39 196 kr/m²

Här finner du en fin och välplanerad 2:a med fina ytskikt och stor härlig balkong! Bostaden disponerar ett väldigt stort sovrum, helkaklat badrum och ett ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck i anslutning till kök med matplats. - Målning av väggar och tak (2024) - Nytt: Köksfläkt, bänkskiva, diskho och blandaren i köket (2024) Hägernäs är ett trevligt område i Täby där du framförallt har goda kommunikationsmöjligheter och närhet till mataffär, olika restauranger och fina promenadstråk. Närservice finns i Hägernäs Centrum på promenadavstånd, ett gränslösare utbud finns i Täby Centrum ca fem minuter bort med bil. Inom promenadavstånd kommer du till en badstrand i Hägernäs Strand och den härliga omkringliggande naturen. Med närhet till Roslagsbanan och bussar som tar dig fram smidigt blir det här det optimala valet. Välkommen!

  • Balkong
  • Hiss
Marknadsvägen 237, 3tr, Täby Centrum, Täby kommun
  • Sön 28 apr
Marknadsvägen 237, 3tr, Täby Centrum, Täby kommun, bild 2
Marknadsvägen 237, 3tr, Täby Centrum, Täby kommun, bild 3

Marknadsvägen 237, 3tr

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
4 995 000 kr
124 m²
5 rum
vån 3/3
7 248 kr/mån
40 282 kr/m²

Här finner du en bostad i gott skick som har något för de allra flesta. De generösa ytorna ger dig möjligheten att inreda helt efter dina egna behov. Lägenheten erbjuder en boyta om hela 124 kvadratmeter som fördelas på fem rum och kök. I den här lägenheten har inget lämnats åt slumpen – här nyttjas varenda kvadratmeter. Detta är ett av områdets absolut bästa lägen. Det är inte många av dessa femrummare som har balkongläge mot gården och samtidigt ett fritt insynsskyddat läge från andra siden bostaden. Högst upp i huset, utan att ha någon som bor ovanför dig och gavelläge som ger vädringsfönster i både badrum och tvättstuga. Det första som möter oss i denna lägenhet är en stor, välplanerad och inbjudande hall med platsbyggda garderober, säkerhetsdörr och gott om plats för jackor och skor. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum, tvättstuga och fyra stora och inbjudande sovrum. Köket är stort, modernt och fräscht med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, vita skåpluckor och plats för matbord och stolar. Det sociala, rymliga och härliga vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp, stora fönster och generösa sällskapsytor. I badrummet finns toalett, dusch, kommod, handfat och handdukstork och i tvättstugan finns både tvättmaskin, torktumlare och plats för torkställning och förvaring. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här femman finns en mycket stor, underbar och inglasad balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och ett av sovrummen och erbjuder trätrall, sol hela dagen och plats för matbord och stolar. På Marknadsvägen bor du både nära Täby centrum och framförallt de härliga motionsspåren runt Ensta. I området finns skola, flera förskolor. På kort promenad finns bussar och Roslagsbanans stationer Ensta, Galoppfältet och Täby centrum. Förutom motionsmöjligheterna utomhus är det promenadavstånd till gym, simhall, ishall och bowling. Bostadsrättsföreningen Volten har en mycket god ekonomi med en låg belåningsgrad. Man har även utfört de dyraste renoveringarna som dränering, stamrenovering, byggt ut och glasat in balkongerna samt bytt alla fönster. I avgiften ingår värme, vatten, kabel tv, bredband och bostadsrättsföreningen.

  • Premium
  • Balkong
Biblioteksgången 8, Täby Centrum, Täby kommun

Biblioteksgången 8

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
2 195 000 kr
39 m²
1 rum
vån 2/8
2 613 kr/mån
56 282 kr/m²

- Fin inglasad balkong i skyddat läge med utgång från det rymliga vardagsrummet ! - Populär 1:a på Biblioteksgången - Flexibelt tillträde - Stenkast från Täby C - Stabil förening med flera gemensamhetsutrymmen - Rymligt förråd och parkeringsmöjligheter - Populär lägenhet utmärkt som permanent-, första-, mellan- eller varför inte studentboende. Här bor du mitt i centrum med service, kommunikationer och Täby centrums stora utbud av affärer och restauranger endast ett stenkast bort. Närhet till fina rekreationsområden med upplysta motionsspår vid Ensta Krog. Brf Annexet är en mycket omtyckt bostadsrättsförening i Täby och det är många som vill bo här. Föreningen är välskött och stabil med en god ekonomi. I avgiften ingår det mesta, såsom värme, vatten, kabel-TV och 1000mb bredband. Det finns tillgång till parkeringsplatser i varmgarage. Det som lockar många är det nära läget invid Täby Centrum med sitt stora utbud samt att föreningen har en stark ekonomi med stora renoveringar gjorda. Trevlig innergård med plats för såväl vila och lek. Föreningen består av en trevlig mix människor, såväl gammal som ung kommer att trivas bra här. Nära bra allmänna kommunikationer samt förskolor och skolor. Välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Alexander Olsson för mer information och tidsbokning för visning. [email protected] alt 070-533 19 88.

  • Balkong
  • Hiss
Lyckostigen 22, Näsbypark, Täby kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Lyckostigen 22

Villa
Näsbypark, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
9 995 000 kr
169 m²
6 rum
883 m² tomt

Välkommen till Lyckostigen 22, en charmig 1,5-plansvilla som erbjuder fantastiska möjligheter till att skapa ditt drömboende. Belägen i den populära området Lahäll, här väntar ett hem med en fin mysig tomt och närhet till kommunikationer, naturområden och Näsbyviken. Denna friliggande villa har en välplanerad layout som ger utrymme för både sociala sammanhang och avkoppling. Med en del renovering att göra får du chansen att sätta din prägel på detta hem. Möjligheterna är oändliga och du kan skapa ett modernt och funktionellt boende som passar just dig och din familj. Lyckostigen 22 erbjuder en fin och mysig tomt där du kan njuta av härliga stunder utomhus. Perfekt för sommarens grillkvällar eller för barnen att leka fritt. Omgivningarna är fyllda av grönska och natur, vilket ger möjlighet till härliga promenader och aktiviteter året om. Med närhet till Näsbyviken kan du också njuta av vackra vyer och avkopplande stunder vid vattnet. För den som är i behov av goda kommunikationer är Lyckostigen 22 det perfekta valet. Nära till både buss- och tågförbindelser gör det enkelt att ta sig till såväl Stockholms innerstad som andra närliggande områden. Stig in i ditt nya hem!

Krokvägen 7, Täby Kyrkby, Täby kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Krokvägen 7, Täby Kyrkby, Täby kommun, bild 2
Krokvägen 7, Täby Kyrkby, Täby kommun, bild 3

Krokvägen 7

Villa
Täby Kyrkby, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
8 495 000 kr
195 m²
7 rum
1 685 m² tomt

Med utmärkt läge i södra delen av Kyrkbyn finner ni denna härliga 1-plansvilla om totalt 195 kvm. Villan är genomgående i mycket gott skick med generösa sociala ytor och fyra sovrum varav ett stort tonårsrum med egen ingång. Två renoverade kaklade badrum samt GästWC. Gott om plats för förvaring med garderober, förråd och stort vindsutrymme. Bergvärme installerades 2017. Drömmer du om en pool eller kanske en tennisbana på tomten? Den här tomten har stor potential. Idag är det en grönskande trädgårdstomt med fruktträd och en stor, härlig trädäckad altan i soligt söderläge. Här finns också en plan gräsmatta med gott om plats för barnens spring och lek. På Krokvägen bor du i lugna, barnvänliga kvarter med närhet till det mesta såsom Täby Kyrkby centrum med välsorterad mataffär, apotek, vårdcentral, gym, bageri och restauranger samt fina rekreationsområden. En bit från centrum hittar man också lyxigare restauranger såsom Skänkstugan, Nygårds Wärdshus samt Såstaholm där man kan avnjuta söndagsbrunch. Kommunikationer är mycket bra med Roslagsbanan (25 min till stan) och flera busslinjer som tar dig till Täby centrum eller till tunnelbanan i Mörby. Barnen trivs extra bra här med närhet till fina grönområden och flera bra förskolor. Kom och upplev huset och området på plats. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Gamla Norrtäljevägen 113, Roslags Näsby, Täby kommun
  • Sön 28 apr
Gamla Norrtäljevägen 113, Roslags Näsby, Täby kommun, bild 2
Gamla Norrtäljevägen 113, Roslags Näsby, Täby kommun, bild 3

Gamla Norrtäljevägen 113

Lägenhet
Roslags Näsby, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
4 950 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3/7
7 872 kr/mån
66 892 kr/m²

LYXIGT SENIORBOENDE! Villa Nest - Unikt boende - Centralt läge i Roslags Näsby - Lunch en dag i veckan i loungen - Bemannad reception med värdinna måndag-fredag kontorstider - Lounge och flera möblerade takterrasser - festlokal, övernattningslägenhet - Gym - Gemensamma aktiviteter - Trevlig planlösning med fönster i två väderstreck - Två balkonger och tre spanska balkonger - Tillhörande källarförråd - Garage i huset - Övernattningslägenheter Lägenhet ligger i ett bra läge med en planlösning som tilltalar många med ett fantastiskt ljusinsläpp och med högkvalitativ och exklusiva materialval. Denna trivsamma 3:a har en ljus, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till balkongerna i trevligt läge. Två sovrum samt ett helkaklat stort badrum med dusch och en helkaklad tvättstuga med wc. Två balkonger och tre spanska balkonger. Till lägenheten hör också ett källarförråd. För ännu mer information om projektet läs broschyren " Villa Nest Västra Roslags Näsby" finns under beskrivning och sedan dokument. Villa Nest är ett modernt boendekoncept som förenklar och berikar seniorlivet. Hit flyttar du som vill leva ett aktivt och självständigt liv. Du kanske helt enkelt tröttnat på de praktiska bestyr som är förknippade med att bo i villa eller du kanske bara vill ha en händelserik tillvaro. Med funktioner som bemannad reception och lounge, festlokal, övernattningslägenhet, gym (utomhus och inomhus) är detta ett bekvämt boende med bra förutsättningar för en god social gemenskap och trygghet. Här finns även 3 inredda takterrasser för att njuta av solens alla timmar. Villa Nest är med och formar framtidens äldreomsorg. Det gör dom genom att med nytänkande utveckla och driva högkvalitativa och moderna boenden med en tydlig länk till hälsa och omvårdnad. De vill erbjuda ett flexibelt erbjudande för den som själv vill skapa sina egna förutsättningar - var och en väljer de tjänster och funktioner man värdesätter. Roslags Näsby är ett mycket omtyckt och populärt område i Täby och det är många som vill bo här. Här finns bra kommunikationer med både Roslagsbanan och buss, närhet till flertalet förskolor, skolor och spännande lekplatser för både stora och små barn. På ett par minuters promenad bort ligger Täby centrum med ett stort utbud av restauranger och service. Det planeras även för fler projekt med seniorboende i området! Varmt välkommen med ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Örtvägen 5, Nora, Danderyds kommun
  • Sön 28 apr kl 13:10
Örtvägen 5, Nora, Danderyds kommun, bild 2
Örtvägen 5, Nora, Danderyds kommun, bild 3

Örtvägen 5

Radhus
Nora, Danderyds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
10 995 000 kr
166 + 20 m²
839 m² tomt

Varmt välkommen till detta fina och välplanerade parhus. Förfrågningar om enplanshus är alltid stort och nu finns äntligen chansen att köpa ett med mysig trädgård och perfekt planerad planlösning. Här kommer du in i en stor och välplanerad hall med skjutgarderob och bra förvaringsmöjligheter. Vidare finns ett ljust och lättmöblerat vardagsrum och kök i öppen planlösning, med plats för både soffa och matgrupp. Bostaden har tre sovrum, ett grovkök/tvättstuga med förvaring och två badrum. Ett perfekt boende för en barnfamilj eller för familjen som vill köpa ett praktiskt boende med välplanerade kvadratmeter. - Attraktivt läge - Generöst ljusinsläpp - Solceller - Härlig tomt i bra solläge - Bergvärme - Totalrenoverat 2014 Huset står på en barnvänlig tomt med stor gräsyta, fruktträd, växthus, redskapsbod samt friggebod. Uppfarten är stenlagd med premium belysning installerad. Här finns allt att önska sig av ett boende och stora möjligheter att sätta sin egen prägel. I området finns lekparker, bra kommunikationer och vackra grönområden. Bilder och beskrivning interiört kommer efter påskhelgen. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
Stora Marknadsvägen 9, 5tr, Täby Centrum, Täby kommun
Stora Marknadsvägen 9, 5tr, Täby Centrum, Täby kommun, bild 2
Stora Marknadsvägen 9, 5tr, Täby Centrum, Täby kommun, bild 3

Stora Marknadsvägen 9, 5tr

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
5 395 000 kr
113 m²
4 rum
vån 5/7
6 200 kr/mån
47 743 kr/m²

Välkommen till denna exklusiva fyrarumslägenhet som ingår i den imponerande föreningen Brf Colourfront, vilken är känd för att ha Täby Centrums mest stabila ekonomi. Med en total yta om 113 kvadratmeter erbjuder denna bostad en lyxig och komfortabel livsstil. Köket är noggrant utformat med handplockade material och generöst tilltagna arbetsytor, vilket gör det till en dröm för matlagaren. Det rikliga ljusinsläppet i både kök och vardagsrum skapar en ljus och välkomnande atmosfär. Det rymliga och sociala vardagsrummet är perfekt för både underhållning och avkoppling. Lägenheten rymmer två helkaklade badrum med moderna och stilrena detaljer, båda utrustade med dusch. Det ena badrummet är även utrustat med en egen tvätt/torkmaskin. Huvudsovrummet utgör ett stort härligt sovrum med gott om förvaring i garderober längst väggen. Denna bostad representerar inte bara ett hem utan en livsstil. Med högkvalitativa materialval, genomtänkt design och enastående bekvämligheter är detta det perfekta hemmet för den som söker det lilla extra. Kontakta mäklaren för att boka en visning och upplev själv allt som denna unika bostad har att erbjuda. På Stora Marknadsvägen finns även en gästlägenhet tillgänglig för att underlätta när gäster kommer på besök, till en kostnad av cirka 250 SEK per dygn. Föreningen har dessutom tillgång till en gemensam relaxavdelning med bastu samt en takterrass, som ligger högst upp i samma trappuppgång. I samma trappuppgång finns en stor gemensam tvättstuga som kan bokas via app. Här finns tre stora Miele tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel. I trappuppgången finns även soprum samt tillgång till den gemensamma takterrassen och gästlägenheten. I Brf Colourfront strävar man efter att göra livet så enkelt som möjligt. När du anländer till lägenheten kan du köra din bil direkt ner i garaget och ta hissen rakt upp till lägenheten. På bara några meters avstånd finns ingången till Täby Centrum, som erbjuder allt du behöver från restauranger och affärer till träningsmöjligheter. Kommunikationerna i området är utmärkta, med gångavstånd till både Tibble station och Täby Centrum för tågförbindelser mot Stockholm samt närhet till alla Täbys busslinjer.

  • Premium
  • Hiss
Erikslundsvägen 224, Erikslund, Täby kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Erikslundsvägen 224, Erikslund, Täby kommun, bild 2
Erikslundsvägen 224, Erikslund, Täby kommun, bild 3

Erikslundsvägen 224

Radhus
Erikslund, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
4 995 000 kr
145 m²
5 rum
186 m² tomt

Välkommen till trevligt parhus Erikslundsvägen 224! Läget är förnämligt. Framsidan vetter mot fridfull allmänning och på motsatt sida finns husets välskötta trädgård. Läget ger också sol från morgon till kväll. Huset är utbyggt och har en genomtänkt och tilltalande planlösning. Öppet mellan kök och rymligt vardagsrum med braskamin. Stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp förstärker känslan av rymd. Övervåningen har tre sovrum, det största med klädkammare, allrum med stora fönster och badrum. På nedervåningen finns gästtoalett och tvättstuga. Till fastigheten hör bra förråd och garageplats, förberedd för laddstolpe, i separat länga. Erikslund är ett levande område för alla åldrar. För barnfamiljen finns trevliga lekplatser, förskola och skola i närområdet. Här finns också en välsorterad matbutik. Den som reser kommunalt kan välja mellan flera näraliggande busslinjer eller Roslagsbanan, som finns på promenadavstånd. Samfällighetens pool är också uppskattad under sommaren. Hjärtligt välkommen på visning!

  • Premium
Radarvägen 10, 4 tr, Hägernäs, Täby kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00

Radarvägen 10, 4 tr

Lägenhet
Hägernäs, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
2 995 000 kr
95 m²
4 rum
vån 4/6
4 632 kr/mån
31 526 kr/m²

Välkommen till en mycket fin och välhållen fyra om 95 kvm med högt och fritt läge i Hägernäs! Lägenheten har genomgående ekparkettgolv, ljusa väggar, fräscht helkaklat badrum samt separat gästtoalett. Generöst kök med bra arbetsytor och plats för stort matbord framför fönster, vardagsrum med utgång till balkong och tre bra sovrum. I Hägernäs bor du med närhet till Roslagsbanan, livsmedelsaffär, skola och inte minst fin natur - det finns fina promenadstråk till Rönninge by och sjön Skavlöten samt även till Hägernäs Strand och havet.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 82