Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bromölla

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bromölla

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Egnahemsvägen 7, Gualöv, Bromölla kommun

Egnahemsvägen 7

Villa
Gualöv, Bromölla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bromölla
1 275 000 kr
91 + 230 m²
6 rum
1 502 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva en trevlig 1-plansvilla med källare på lugn gata i natursköna Gualöv! Här bor du med närhet till Ivösjön och vackra skogspromenader. När du stiger in genom ytterdörren möts du av en varm och härlig atmosfär. Det finns gott om plats för förvaring av ytterkläder. Till vänster om hallen finner du ett modernt och lantligt kök med gråa köksluckor och en praktisk köksö. Alla vitvaror är från 2018. I anslutning till köket finns vardagsrummet med plats för matgrupp och sociala ytor. Ett mysigt och tilltalande rum med utgång till inglasat uterum. Det stora uterummet bjuder in till många sköna stunder och fin utsikt över den insynsskyddade tomten. På entréplan finns även ett fräscht helkaklat badrum med badkar samt två välplanerade sovrum. På källarplan finns ett mindre allrum, 2 stora sovrum, badrum med dusch, tvättstuga, pannrum samt förvaringsutrymmen. Stort isolerat garage med plats för 2 bilar. Härligt trädäck på baksidan där solen sommartid finns att avnjutas större delen av dagen. Tomten pryds även av diverse frukträd såsom äppel- körsbärs- och fikonträd. En vacker magnolia finns på husets framsida. Vattenburet värmesystem via luft/vatten vilket ger en bra energideklaration! Kommunalt vatten och avlopp! Egen pump för sommarbevattning. Huset är besiktigat 2024-04-09 via OBM-gruppen. Besiktningsprotokoll (aggregat FTX kommer vara ny-servat och fungerande vid övertagande av huset) samt energideklaration finns att ladda ner från mäklarens hemsida. Dolda-fel försäkring kommer tecknas på tillträdesdagen. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Stuevägen 11, Näsum, Bromölla kommun

Stuevägen 11

Villa
Näsum, Bromölla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bromölla
1 495 000 kr
105 + 68 m²
7 rum
899 m² tomt

På en rofylld gata med fri baksida i Näsum ligger denna trevliga familjevillan! Den välplanerade 1,5 plans villan består av hall, ljust kök med bra förvaringsytor, vardagsrum med god plats för umgänge, uterum med härlig utsikt över sommarhage, toalett, badrum med dusch, tvättstuga samt 3 sovrum. Ovanvåningen inreddes 2016 och erbjuder två sovrum samt badrum med badkar. På tomten finns även garage samt en enkel lekstuga. Fiber är installerat. Mycket bra vattenburet värmesystem med ny luft-vattenvärmepump från 2021. Kommunalt vatten och avlopp! Huset är besiktigat av OBM-gruppen 2024-04-02. Besiktningsprotokoll samt Energideklaration finns att laddas ner från mäklarens hemsida. Dolda-fel försäkring kommer tecknas vid tillträdet. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Västanåvägen 131-5, Västanå, Bromölla kommun

Västanåvägen 131-5

Villa
Västanå, Bromölla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bromölla
1 795 000 kr
124 + 124 m²
1 133 m² tomt

På härligt naturskönt läge hittar du denna villa i attraktiva Västanå! Här bor du med närhet till den vackra bokskogen på Västanåberget och med Ivösjön och Blistorpasjön på cykelavstånd. Allt eftersom barnen flyttat hemifrån har villans planlösning förändrats. Idag erbjuder villan på entréplan en ljus och välkomnande hall, stort lantligt kök med utgång till ett njutbart uterum med underbar utsikt, vardagsrum med bra ljusinsläpp, allrum som används som tv-rum (tidigare 2 sovrum), badrum samt ett stort sovrum. I källaren finns gillestuga, gäst/sovrum, tvättstuga, badrum samt förvaringsutrymmen. Nya fräscha markiser ut mot gårdsplanen i sydvästligt läge. På tomten finns en länga där garage och förråd inryms. Fiber och villalarm finns installerat. En slinga för robotgräsklippare finns nedgrävd i gräsmattan. Kommunalt vatten och avlopp! Besiktningsprotokoll samt energideklaration finns att ladda ner från mäklarens hemsida. Dolda-fel försäkring kommer tecknas vid tillträdet. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Vinkelgatan 1, Centralt, Bromölla kommun

Vinkelgatan 1

Villa
Centralt, Bromölla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bromölla
1 595 000 kr
107 + 107 m²
5 rum
1 015 m² tomt

Nu bjuder vi in till denna välskötta ljusa 1-plansvilla med källare och härligt uterum i centrala Bromölla. Huset är beläget på ett lugnt barnvänligt område med närhet till skola, förskola, mataffär, tågstation och centrum på gångavstånd! Husets entréplan inrymmer en ljus och välkomnande hall, matplats med öppning mot allrum, kök med ek-köksluckor samt bra förvaring, stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp, badrum, 2 sovrum (går att få fler), samt ett underbart uterum att njuta av. Källarplan erbjuder en trivsam gillestuga, badrum med dusch, tvättstuga, hobbyrum, pannrum och diverse förvaringsutrymmen. Stort garage och lättskött trädgård med äppelträd och en mindre trädgårdsdamm. Vattenburet värmesystem via luft/vatten värmepump! Fiber finns. Kommunalt vatten och avlopp! Sommarbevattning med egen brunn finns fast inte använd de senaste åren. Besiktningsprotokoll samt andra viktiga dokument finns på mäklarens hemsida att ladda ner. Försäkring mot dolda fel kommer att tecknas på tillträdesdagen. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Ågatan 14, Centralt, Bromölla kommun

Ågatan 14

Villa
Centralt, Bromölla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bromölla
2 295 000 kr
146 + 110 m²
1 233 m² tomt

Nu är en av de äldre charmiga direktörsvillorna på Ågatan till salu! Mycket stil och finess finner du här! Central attraktiv villa med flera nivåplan i bra skick vid ån och grönområde. Du välkomnas in genom en rymlig hall med klinkergolv och golvvärme med plats för ytterkläder. Höger om hallen finns det stora härliga ek-köket med bra förvaringsskåp och arbetsytor. Här finns även plats för matgrupp. Från köket kommer du vidare till matplatsen för avnjutning av många goda middagar. Vidare tar du dig ner via en halvtrappa till vardagsrummet med höjd i tak och mysig murad spis att värma dig till. Från vardagsrummet kommer du in till ett kontorsrum som likväl kan användas som sovrum. Härifrån når du det inglasade ljuvliga uterummet. Till vänster om hallen finns ett badrum, två sovrum och en utgång till baksidan. Badrummet gjordes om 2010 med relaxavdelning/tvättstuga. Källarplan bjuder på mysigt rum med naturstensvägg o höjd i tak, bastu- motionsrum med dusch, hobbyrum, förrådsutrymmen samt toalett. Mycket låga eldriftkostnader då huset har ett vattenburet värmesystem som värms upp av ny luft/vatten värmepump samt solceller på tak. Energideklaration B vilket innebär som ett nybyggt hus. Det finns ett stort dubbelgarage med plattbelagd uppfart med bra plats för bilar. Härlig trädgård med gräsmatta samt ett magnifikt magnolia träd, äppelträd, persikoträd, vinstock samt vacker spirea häck. Robotgräsklippare ingår. Visst lösöre kan komma att ingå! Kommunalt vatten och avlopp. Man tillhör en vattenförening för fördelaktigt sommarbevattning. Fiber och villalarm finns installerat. Detta hus behöver upplevas på plats! Här bor du med närhet till affärer, centrum, service och järnvägsstationen med Öresunds- samt pågatåg. Dessutom en underbar natur på promenadavstånd till vackra Ivösjön med fina bad och strövområden. Huset är besiktigat av OBM-gruppen. Besiktningsprotokoll samt energideklaration kan laddas ner från mäklarens hemsida. Välkommen att höra av dig till mäklaren för att boka tid för visning! Ring Lena 0703-40 23 27

  • Energieffektiv
Tistelvägen 9, Dala, Bromölla kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Tistelvägen 9

Villa
Dala, Bromölla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bromölla
1 995 000 kr
126 + 80 m²
5 rum
932 m² tomt

Välkommen till denna friliggande villa på Tistelvägen i Bromölla. Här erbjuds en bekväm och praktiskt planerad bostad, perfekt för både den lilla och stora familj, eller för dig som söker en bostad utan trappor. Huset är beläget på en lugn gata och har en direkt anslutning till större grönområde, vilket ger en trevlig och avkopplande atmosfär. Med allt på samma våningsplan får du en praktisk och bekväm boendemiljö. Ett ny luft/vatten-värmepump installerades 2024, vilket ger både en effektiv och energisnål lösning. Boendet erbjuder generösa och luftiga ytor med fyra rymliga sovrum och två badrum. Den välplanerade planlösningen skapar ett naturligt flöde mellan rummen och ger en öppen och inbjudande känsla. Ett härligt uterum i väst ger möjlighet till avkoppling och social samvaro i eftermiddag/kvällssolen. Dessutom finns ett garage som nås genom fjärrstyrd garageport och inifrån huset. Här finns plats för en bil plus förvaring. Trädgården ger plats för lek och gemensamma aktiviteter. Här ger den välskötta häcken som omger tomten ett bra insynsskydd. Renoveringar har löpande genomförts genom åren för att hålla fastigheten i gott skick. Lista på renoveringar finner ni längre ner i annonsen. Sammanfattningsvis erbjuder denna enplansvilla på Tistelvägen en trivsam och funktionell boendemiljö, perfekt för den som önskar en bekväm och lättskött bostad utan trappor. Varmt välkommen att anmäl ditt intresse till ansvarig mäklare!

  • Plus
Ringvägen 35, Centralt, Bromölla kommun

Ringvägen 35

Villa
Centralt, Bromölla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bromölla
2 145 000 kr
168 + 100 m²
7 rum
1 325 m² tomt

Här bjuder vi på en trevlig familjevilla i etage på bra högt läge nära skolor och natur! En härlig lummig trädgård med fruktträd som fikon-, plommon- och körsbärsträd. Villan inrymmer en ljus och rymlig hall med bra genomsikt, toalett, stort trivsamt kök där den stora matgruppen också får plats, bra ljusinsläpp i vardagsrummet som har utgång mot den härliga altanen. En halv trappa upp finns villans 4a sovrum samt nyrenoverat badrum med klinker och kakel. En halv trappa ned på sutterängplan finns ett stort ljust allrum med mysig värmande eldstad samt gäst/sovrum. Källardelen bjuder på hobbyrum, tvättstuga samt relaxavdelning med bastu samt förrådsutrymmen. Villan som värms upp av vattenburen värme via luft/vatten har en mycket bra energideklaration (B). Fiber finns. Kommunalt vatten och avlopp! Huset är besiktigat via OBM-gruppen. Du hittar besiktningsprotokoll, energideklaration samt andra viktiga dokument på mäklarens hemsida under dokument. Försäkring mot dolda fel kommer tecknas av säljaren vid tillträdet. Denna villa behöver upplevas på plats! För visning och mer information vänligen kontakta mäklaren Lena, 0703-40 23 27.

  • Plus
  • Energieffektiv
Smultronstigen 9, Skogen, Bromölla kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Smultronstigen 9

Villa
Skogen, Bromölla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bromölla
1 595 000 kr
120 + 63 m²
5 rum
1 217 m² tomt

Välkomna till detta trevliga 2-planshus med källare naturskönt beläget nära Strandängen och Ivösjön men ändå centralt. En tjusig överbyggd veranda tar dig vidare in genom en ljus och rymlig välkomnande hall. Här finner du även en mindre toalett och garderober. Köket är hemtrevligt och har bra förvaringsutrymmen samt plats för matgrupp. Det är öppet in mot det stora vardagsrummet som har mycket ljusinsläpp och sociala ytor. Här finns även en murad spis med kassett att mysa till samt ett stort burspråk. Härifrån når du det härliga uterummet för många ljuvliga stunder. Ovanvåningen bjuder på hall med garderober, 3 bra sovrum varav ett med utgång till en stor balkong samt en toalett. På källarplan finns badrummet med badkar, ett sov/gästrum, tvättstuga, pannrum samt förrådsutrymmen. På tomten finns garage samt diverse förrådsutrymmen. Husets värmesystem är vattenburet genom luft/vatten. Värmepannan är från 2019. Kommunalt vatten och avlopp. Huset är besiktigat av OBM-gruppen 2024-02-08. Besiktningsprotokoll och Energideklaration finnas att laddas ner från mäklarens hemsida. Välkommen att anmäla dig på visning! Önskas annan visningstid kontakta mäklaren Lena, 0703-40 23 27.

Ågatan 13A, Centralt, Bromölla kommun

Ågatan 13A

Lägenhet
Centralt, Bromölla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bromölla
345 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/3
5 195 kr/mån
6 161 kr/m²

Välkommen till denna ljusa, trevliga och välbehållna tvåan som ligger nära naturen i centrala Bromölla. Gångavstånd till tågstationen, affärer, restauranger, idrottsplats samt underbara Ivösjön. Boytan på 56 kvm inrymmer en välkomnande ljus hall med bra förvaring och genomsikt av lägenheten, sovrum med plats för dubbelsäng, badrum inrett med klinker och kakel i grå/vit nyans, vardagsrum med härligt ljusinsläpp och utgång till mysig balkong samt ett kök med släta ljusa köksluckor. Lägenheten har fått en uppfräschning av ytskikten. Nya tapeter och bredspacklade väggar i en del rum samt nylagt golv i sovrum. Två förråd ingår samt tvättstuga i källaren. Det finns en inre reperationsfond. Fiber finns. Varmt välkommen att ringa mäklaren för att boka in visning. Mäklaren Lena 0703-40 23 27.

  • Balkong
Brahegatan 1, Centralt, Bromölla kommun

Brahegatan 1

Villa
Centralt, Bromölla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bromölla
1 925 000 kr
96 + 78 m²
5 rum
978 m² tomt

1-plans villa med inredd källare med centralt lugnt läge nära affärer, bra kommunikationer och fina strövområden vid Ivösjön. 2020-2021 har en omfattande renovering av fasadens tillbyggnad utförts, invändigt har man satt nytt innertak och ändrat väggar. Källaren har också genomgått renovering med klinker och puts till väggar. Nytt yttertak 2021 samt ny värmepump 2023 (vattenburet system) genererar låga driftkostnader! Trädgården är härlig och lummig med inslag av fina äppelträd. Sommarbevattning finns att tillgå ihop med grannen. Garage/förråd finns på tomten. Villan inrymmer en rymlig hall med plats för ytterkläder och skor, badrum med kakel och klinker i beige nyans, kök med ljusa köksluckor och bra förvaring, 2 bra sovrum samt nyrenoverat allrum med bra ljusinsläpp. Källaren består av en stor möblerbar hall, gillestuga med braskamin som idag används som sovrum, tvättstuga, relaxrum med en härlig infrabastu samt badrum med dusch, pannrum och förvaringsutrymmen. Huset är besiktigat av OBM 2023-03-08. Besiktningsprotokoll samt energideklaration finns att inhämtas på mäklarens hemsida. Vid tillträdet kommer en försäkring mot dolda fel att tecknas. Kommunalt vatten och avlopp. Fiber finns. Varmt välkommen att boka in dig på visning! För att boka annan visningstid kontakta mäklaren. Lena 0703-40 23 27.

  • Plus
Poppelvägen 26, Centralt, Bromölla kommun

Poppelvägen 26

Villa
Centralt, Bromölla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bromölla
2 395 000 kr
133 + 100 m²
6 rum
850 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade villa på barnvänliga Poppelvägen. Här möts du av ett luftigt och ljust boende med en modern touch. Med sina generösa 133+100 kvadratmeter får du gott om utrymme att trivas på. Bostaden erbjuder 4 sovrum varav 3 på entréplan samt flertalet sällskapsytor. Det ljusa vardagsrummet strålar av naturligt ljus, perfekt för umgänge och avkoppling. Köket är stilrent och fullutrustat. Förvaringsutrymmen finns det gott om, både i källaren och i garaget som har plats för en bil samt extra utrymme för förvaring. Den torra och goda miljön i källaren gör den till ett perfekt utrymme för olika aktiviteter. Här kan man skapa sin egna hobbyhörna eller inreda ett extra vardagsrum för barnen att leka i. Bostaden har flertalet rum med slitstarka golv vilket är perfekt för dig som har hund eller småbarn. Med en tomtarea på 850 kvadratmeter finns det gott om plats för lek utomhus. Här kan barnen springa fritt och njuta av trädgårdens grönska. Här finns även en pool ovan mark med värmepump. Detta är ett perfekt hem för en barnfamilj som söker den perfekta kombinationen av modernitet, funktionalitet och närhet till naturen. Missa inte chansen att bli den lyckliga ägaren till denna pärla på Poppelvägen i Bromölla.

Vångavägen 27B, Gamla Näsby, Kristianstads kommun

Vångavägen 27B

Lägenhet
Gamla Näsby, Kristianstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bromölla
790 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 1/2
3 293 kr/mån
14 766 kr/m²

Bostadsrätter på första plan med tillhörande uteplats växer inte på träd. Nu finns chansen att förvärva en på Vångavägen 27B i Gamla Näsby. Perfekt bostad för den som vill bo med närhet till både fin natur samt allt som staden har att erbjuda. Yteffektiv lägenhet med en väl genomtänkt och sammanlänkad färgskala samt gott om ljusinsläpp som bidrar till en härlig rymd. Lägenheten erbjuder ett sovrum med två inbyggda garderober, funktionellt kök, renoverat badrum från 2018 samt vardagsrum. Från vardagsrummet når du balkongen och den mycket fina uteplatsen en trappa ner. Uteplatsen byggdes om 2021 och ger en mycket lyxig känsla med insynsskydd och fin stenläggning. Trevlig föreningen sköter sitt ansvar angående underhåll mycket väl. Föreningen erbjuder fin gräsmatta, grillplats, cykelförråd samt gym.

  • Uteplats

Visar alla 12