Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Örtagårdsvägen 7, Fajans/Nyby Gärde, Falkenbergs kommun
  • Lör 27 apr kl 11:45

Örtagårdsvägen 7

Villa
Fajans/Nyby Gärde, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
3 395 000 kr
79 + 10 m²
3 rum
264 m² tomt

Välkomna till Örtagårdsvägen 7 och detta stilrena och energisnåla hus på Nyby Gärde. Här får man en smart och öppen planlösning, generös takhöjd, stora fönsterpartier och en privat baksida som är er lilla oas! Huset är på 79 kvm och är smart fördelat på 2 sovrum, rejält vardagsrum och ett stilrent kök. Huset byggdes 2011 och ligger i ett mysigt område med närheten till härliga promenadstråk runt ån Ätran, promenadavstånd till Falkenbergs centrum, vårdcentral och bra bussförbindelser. Vill du veta mer om detta hus så kontakta mig så kan vi prata mer!

  • Plus
Stranninge LALAS 110, Glommen, Falkenbergs kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00
Stranninge LALAS 110, Glommen, Falkenbergs kommun, bild 2
Stranninge LALAS 110, Glommen, Falkenbergs kommun, bild 3

Stranninge LALAS 110

Gård/Skog
Glommen, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
4 100 000 kr
150 m²
5 rum
4 500 m² tomt

Välkommen till Stranninge Lalas 110 - en avstyckad gård med ett riktigt havsnära läge beståendes av en äldre Hallandslänga, stor lada med loge, stall och garage samt loft, en separat byggnad med en lokal samt en oinredd del. Bostadshuset har en större bostad med 3-4 sovrum samt en gästlägenhet, men fungerar även utmärkt som en enfamiljsvilla. Vinden är till största del oinredd men här finns två extra rum. Skyddad innergård med många möjligheter. Här finns utrymmen för både verksamhet och hobby, butikslokalen har en fin exponering mot förbipasserande. Detta är chansen för den som söker en riktigt havsnära avstyckad gård med otaliga möjligheter. Gården är tänkt att styckas av och ansökan kommer lämnas in i samband med försäljningen. Beräknad tomtstorlek är ca 4500kvm. För mer information ta kontakt med ansvarig mäklare.

  • Premium
Tärnvägen 6, Stensjö, Falkenbergs kommun

Tärnvägen 6

Villa
Stensjö, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
3 875 000 kr
65 m²
3 rum
1 416 m² tomt

Välkommen till Tärnvägen 6 - ett smultronställe precis vid kommungränsen mellan Halmstad och Falkenberg. Här finner vi ett mysigt fritidshus om ca 65kvm på en härlig, kuperad tomt endast några minuters promenad ner till havet. På tomten finns förutom huset även en gäststuga med extra sovplatser, en mysig grillkåta samt ett bra förråd/snickarbod. Härliga uteplatser på flera ställen på tomten, här går det alltid att finna skugga när solen bränner på som bäst. Huset har en öppen planlösning med kök, matplats och vardagsrum i samklang - samt två sovrum, grovingång med tvättavdelning samt duschrum/WC. Välkommen på visning!

Kullen KÄLLDALEN 110, Ullared, Falkenbergs kommun

Kullen KÄLLDALEN 110

Gård/Skog
Ullared, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
1 075 000 kr
90 + 12 m²
5 rum
5 ha tomt

Välkommen till Kullen Källdalen 110 - nu finns möjligheten att köpa två samtaxerade fastigheter mitt i ett rofyllt område bestående av mycket skogsmark och strövområden. Fastigheterna ligger en bit utanför Ullared och består av en fastighet om ca 9000kvm med ett äldre bostadshus i 1 1/2-plan, på denna fastighet finns också en ekonomibyggnad och ett fristående garage en bit in på tomten. Den andra fastigheten är en bit skogsmark om 5 hektar (50000kvm) och den ligger några hundra meter söder om bostadshuset. Fastigheterna är samtaxerade och säljs tillsammans. Bostadshuset har äldre standard i stora delar, köket renoverades för några år sedan med nyare inredning och vitvaror. Det finns en ny luftvärmepump (2021) för uppvärmning, men det finns också ett vattenburet system kopplat till en äldre kombipanna. Totalt finns 4 sovrum i huset. Välkommen på visning!

Nybyggnation Kvartetten, null, Falkenbergs kommun
  • 4 lediga bostäder

Nybyggnation Kvartetten

Radhus
Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
fr. 4 350 000 kr
125 m²
5 rum
370 m² tomt

I kvarteret Kvartetten, på Dals Ängar, strax öster om Falkenberg säljer Derome fyra nyproducerade kedjehus om 125 kvm i två plan. Här får du möjlighet till ett bekvämt boende nära naturen, den charmiga småstaden och havet. Husen byggs i trä och går i en klassisk stil med ett modernt uttryck med minimal takfot. Färgsättningen går i två naturnära kulörer mot en gråbeige ton. På taket finns det solceller som bidrar till lägre energikostnader. Planlösningen är genomtänkt med fokus på vardagslivet. På entréplan flyter kök och matplats smidigt ihop med vardagsrummet och en våning upp ligger den mer privata delen med sovrum och allrum och badrum med klädvård. För visst låter det som ljuv musik att slippa släpa på tvätten upp och ner för trappan? I Kvartetten bor du på cykelavstånd till Falkenbergs charmiga stadskärna och till Skreas långa sandstrand. Tågstationen ligger bara en kort promenad bort för dig som pendlar och med bil tar du dig enkelt ut till E6:an härifrån. I Tånga handelsområde hittar du det mesta du behöver i vardagen, här finns mataffärer, apotek, gym, restauranger och andra typer av butiker. På Dals Ängar ligger det en förskola och i närheten finns även grundskola och ett stort utbud av fritidsaktiviteter. Perfekt för ett smidigt familjeliv i en av västkustens pärlor. SÄLJSTART 16/1 2024

  • Nybyggnadsprojekt
Brunekullevägen 5C, Brune Kulle, Falkenbergs kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30
Brunekullevägen 5C, Brune Kulle, Falkenbergs kommun, bild 2
Brunekullevägen 5C, Brune Kulle, Falkenbergs kommun, bild 3

Brunekullevägen 5C

Lägenhet
Brune Kulle, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
1 495 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1/1
3 744 kr/mån
31 146 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma och välplanerade 2:a om ca 48 kvm med egen uteplats, härlig öppen planlösning och vattenburen golvvärme. Bostadsrätten uppfördes under 2018 och här har man nykänslan kvar. I entréhallen finns klädförvaring i form av garderober, direkt till höger finner du det helkaklade badrummet som rymmer både tvättmaskin och torktumlare, sovrummet är ljust och mysigt och här finns ytterligare garderober. Härifrån når du lägenhetens stensatta uteplats. Det är öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och från ena fönstret går att skymta havsutsikt. Här får du plats med både soffgrupp och matbord. En snygg detalj i bostaden är att soffan placeras som i ett burspråk vilket ger en avdelad känsla mellan kök och vardagsrum. Parkeringsplats ingår och finns precis vid entrén, även ett lättillgängligt förråd och cykelförråd ingår. I närområdet finns både förskola och skola, vacker natur samt närhet till golfbana samt prisbelönta restauranger och till motorvägen för dig som pendlar. Varmt välkommen att boka dig på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Nybyggnation BRF Kornetten i Falkenberg, null, Falkenbergs kommun
  • 4 lediga bostäder

Nybyggnation BRF Kornetten i Falkenberg

Lägenhet
Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
fr. 1 670 000 kr
54-71 m²
2-3 rum
3 654 kr/mån

På Tröinge Ängar, strax norr om Falkenberg, planerar Derome för 36 bostadsrätter i BRF Kornetten i Falkenberg med lägenheter om 2-3 rum och kök. I den första etappen säljs 16 lägenheter om 54-71 kvm. Här hittar du hem om du vill bo i ett område med naturen runt knuten, på cykelavstånd till Falkenbergs centrum, fritidsaktiviteter och salta bad. En bonus är att tågstationen är precis runt knuten, perfekt för dig som pendlar. Brf. Kornetten ligger i det perfekta tonläget i det växande området Tröinge ängar. Med gångavstånd till tågstationen och drygt en kilometer till E6:an bor du på bekvämt pendlingsavstånd till städer längs med kusten. De två huskropparna i brf. Kornetten, har träfasad i en cool grön färg, och harmoniserar mot en gemensam innergård med två uteplatser. Här kan du träffa vänner, jazza i solen njuta av solen eller köra ett träningspass. Lägenheterna har 2-3 rum och kök och är på cirka 54-71 kvm. Alla bostäder har skönt ljusinsläpp från två håll, öppna gemensamhetsytor, bra förvaring, tydliga siktlinjer och balkong eller terrass. Brf. Kornetten består av två flerbostadshus med totalt 36 lägenheter. Husen byggs i 4 och 5 våningar och får ett modernt utseende med grön träfasad i två olika kulörer. Här finns det tvåor om 54-56 kvm med balkong och treor om 71 kvm med en skön terrass där en del av den är inglasad. På den gemensamma innergården finns pergola med grillmöjligheteter. I den första etappen säljs 16 lägenheter om 54-71 kvm. De större lägenheterna har både en öppen och en inglasad terrass eller balkong som blir en förlängning av vardagsrummet. På kort cykel­avstånd har du Falkenbergs charmiga stadskärna med nöjesliv, butiker och restauranger. Är du mer sugen på strandhäng ligger Skrea strands vita sanddynor en kvart bort. Fri månadsavgift i ett år! Just nu bjuder vi på månadsavgiften i 12 månader för dig som köper en lägenhet i brf. Kornetten innan den 1 juli 2024. För mer info och intresseanmälan följ länken under dokument och länkar "Projekthemsida Derome"

  • Nybyggnadsprojekt
Nygatan 25B, Centrum, Falkenbergs kommun
  • Tor 2 maj kl 16:00
Nygatan 25B, Centrum, Falkenbergs kommun, bild 2
Nygatan 25B, Centrum, Falkenbergs kommun, bild 3

Nygatan 25B

Lägenhet
Centrum, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
2 295 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/4
2 183 kr/mån
43 302 kr/m²

Välkommen till denna moderna bostadsrättslägenhet belägen i hjärtat av Falkenberg. Med sin centrala placering är detta hem perfekt för dig som vill ha närhet till allt som staden har att erbjuda. Dessutom är det bara en kort promenad till kommunikationer, vilket gör det enkelt att ta sig runt i området. Månadsavgiften om endast 2183 kr inkluderar värme, vatten, rehållning samt grundutbud för Tv. Månadsavgiften är kostnadsfri de första 12 månaderna! Detta nybyggda boende imponerar med sin öppna planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en rymlig och inbjudande atmosfär. Här kan du njuta av modern utrustning som gör vardagen både smidigare och mer bekväm. Med sina 53 kvadratmeter erbjuder denna bostad den perfekta ytan för att skapa ditt drömhem. På balkongen kan du avnjuta ditt morgonkaffe i morgonsolen eller bara koppla av efter en hektisk dag. Missa inte chansen att bli ägare till detta exklusiva och centralt belägna boende med närhet till både havet och alla bekvämligheter. Kontakta mig redan idag för att boka en visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Viljansvägen 27, Arvidstorp, Falkenbergs kommun
  • Sön 28 apr kl 10:30
Viljansvägen 27, Arvidstorp, Falkenbergs kommun, bild 2
Viljansvägen 27, Arvidstorp, Falkenbergs kommun, bild 3

Viljansvägen 27

Villa
Arvidstorp, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
3 475 000 kr
125 + 106 m²
6 rum
716 m² tomt

Här på Viljansvägen 27 ligger denna gedigna och välvårdade villa som har varit i samma familjs ägo sedan den uppfördes 1965. Trevlig planlösning med två sovrum på entréplan, kök, helkaklat badrum, stort vardagsrum i vinkel med utgång till uterum och pedantskött trädgård. På ovanvåningen har man en fantastisk utsikt över Falkenberg med havsglimt och här finns ytterligare två sovrum och ett allrum. Källaren erbjuder fina utrymmen så som gillestuga, tvättstuga samt garage. Huset värms genom bergvärme och kompressorn byttes under 2022. Mycket i huset är i original men har vårdats väl av ägaren och här finns alla möjligheter att göra det till sitt eget drömboende. Tomten är otroligt fin och välskött med många fina uteplatser och ställen att vara på. Närheten till centrum och allt vad staden kan erbjuda är en utav fördelarna med att bo på Arvidstorp. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Energieffektiv
Lia Nils väg 4A, Glommen, Falkenbergs kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Lia Nils väg 4A, Glommen, Falkenbergs kommun, bild 2
Lia Nils väg 4A, Glommen, Falkenbergs kommun, bild 3

Lia Nils väg 4A

Lägenhet
Glommen, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
2 565 000 kr
115,8 m²
5 rum
6 169 kr/mån
22 150 kr/m²

Välkommen till Glommen! Tag chansen att förvärva ett helt nytt bostadsrättsparhus om 115,8 kvm välplanerade kvadratmetrar. Bostaden bjuder på en genomtänkt och trivsam planlösning , allt är nytt och fräscht och det är bara att flytta rätt in. På entréplan finner vi en generös hall med en stor klädkammare, helkaklat badrum med tvättmöjligheter, sovrum samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Från vardagsrummet tar du dig enkelt ut till den fina uteplatsen. På ovanvåningen finns ett stort och ljust allrum, helkaklat badrum med stor klädkammare samt två fina sovrum varifrån man når bostadens balkong. Till bostaden hör ett separat stort förråd som är precis i anslutning till entrén. Här bor du med närhet till hav och salta bad, vackra promenadstråk och Glommens fiskehamn - havet når du på ca 8 minuters promenad! Söker du ett bekvämt boende med närhet till naturen utan att tumma på bekvämligheter i närområdet har Glommen verkligen allt - i området finns både restaurang, livsmedelsbutik, vårdcentral, F-6 skola (Långavekaskolan), förskola, idrottshall m.m. Missa inte att chansen att bli ägare till denna fantastiska bostad!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Brunekullevägen 5F, Brune Kulle, Falkenbergs kommun

Brunekullevägen 5F

Lägenhet
Brune Kulle, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
1 525 000 kr
48 m²
2 rum
3 744 kr/mån
31 771 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och välplanerade tvåa med bra läge i området med en mysig och ostörd uteplats med gemensam trädgård framför, en härlig öppen planlösning och vattenburen golvvärme. När du kliver in i entréhallen möts du av praktisk hall med möjlighet till klädförvaring i form av garderober. Till höger finner du det helkaklade badrummet som har plats för både tvättmaskin och torktumlare. Ljust och mysigt sovrum med ytterligare garderober. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en ljus och rymlig känsla. Här finns gott om plats för både en soffgrupp och ett matbord, och du tar du enkelt ut på lägenhetens stensatta uteplats i härligt solläge med eftermiddags-och kvällssol. En snygg detalj i bostaden är inbyggda spotlights i fönsterkarmarna. Parkeringsplats ingår och finns precis vid entrén, även ett lättillgängligt förråd ingår. I närheten finns naturområden, golfbana och mysiga restauranger så som Prostens pizzeria och Skrea matbruk. För dig som pendlar är det också bekvämt att ha motorvägen nära till hands. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Viljansvägen 26B, Arvidstorp, Falkenbergs kommun
Viljansvägen 26B, Arvidstorp, Falkenbergs kommun, bild 2
Viljansvägen 26B, Arvidstorp, Falkenbergs kommun, bild 3

Viljansvägen 26B

Lägenhet
Arvidstorp, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
1 350 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/3
4 230 kr/mån
23 684 kr/m²

Välkomna till en trevlig 2:a med enastående panoramautsikt över Falkenbergs city och det glittrande Kattegatt. Här kan ni njuta av solens varma strålar på den generösa inglasade balkongen, perfekt för avkoppling och trevliga stunder med nära och kära. Balkongen är rymlig och inbjudande, lämplig för både middagar och sköna sofftimmar. Denna 2:a, belägen på tredje våningen med en genomtänkt planlösning, är en del av ett trevligt område med stabil ekonomi. Den höga placeringen ger en imponerande havsutsikt och en känsla av frihet. Föreningen erbjuder praktiska faciliteter såsom förråd, matkällare och tvättstuga på bottenvåningen, vilket underlättar vardagen. Viljansvägen är beläget med ett centralt läge med närhet till matbutik, fina promenadstråk, handelsområde, och centrum inom gångavstånd. Skrea strand och salta bad nås på bara 10 minuter med cykel. Välkommen till Viljansvägen 26B, en trevlig bostad med härlig havsutsikt. Kontakta mig för mer information och boka din visning redan idag!

  • Premium
  • Balkong
Rådmansgatan 35B, Herting, Falkenbergs kommun
Rådmansgatan 35B, Herting, Falkenbergs kommun, bild 2
Rådmansgatan 35B, Herting, Falkenbergs kommun, bild 3

Rådmansgatan 35B

Villa
Herting, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
2 795 000 kr
108 + 66,5 m²
4 rum
350 m² tomt

Varmt välkomna till ett praktiskt och rymligt kedjehus på populära Herting. Här bor ni lugnt och skönt på återvändsgata med gångavstånd ner till salta bad på Skrea strand och centrum nås på fem minuter med cykel. Trädgården är generös och bjuder in till barnens spring och lek, det inglasade uterummet blir som ett extra rum större delen av året och bjuder in till avkoppling och socialt umgänge med familj och vänner. På altanen utanför det inglasade uterummet kan ni njuta av solen under större delen av dagen och kvällen, omgiven av en lättskött trädgård. Boendet sträcker sig över tre plan med en invändig boarea om 108 kvm. Planlösningen är genomtänkt med stora sociala och trevliga ytor. På entréplan har ni en välkomnande entréhall med avhängning på er högra sida och en praktisk gästtoalett till vänster. Vardagsrummet bjuder på stora ytor och ligger i en öppen planlösning mot köket och matplatsen. På övre plan har ni tre välplanerade sovrum varav det ena utrustat med en generös klädkammare, samt ett stort helkaklat badrum i anslutning till sovrummen. Källaren bjuder på gott om utrymme med tvättstuga, pannrum, matkällare och ett större förråd till förvaring. Här finns också ett stort praktiskt garage. Dessutom finns det en mängd bekvämligheter i närområdet, såsom livsmedelsaffär, restauranger, apotek, bageri, spaanläggning och fotbollsplaner. Varmt välkomna att höra av er vid intresse.

  • Premium
Lissingavägen 15 B, Ugglarp, Falkenbergs kommun
  • Ons 1 maj kl 11:00
Lissingavägen 15 B, Ugglarp, Falkenbergs kommun, bild 2
Lissingavägen 15 B, Ugglarp, Falkenbergs kommun, bild 3

Lissingavägen 15 B

Lägenhet
Ugglarp, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
2 025 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1/1
3 200 kr/mån
30 224 kr/m²

Välkommen till Ugglarp och Lissingavägen 15B. Bekvämt och underhållsfritt boende i ett plan om 67 kvm med uteplats och trädgård. Havsnära läge med endast ca 10 minuters promenad ner till vattnet. Bostadsrätten har en mycket trevlig planlösning med stort, öppet vardagsrum i samklang med köket, två bra sovrum, helkaklat duschrum/WC samt en undangömd klädvård i anslutning till duschrummet. Trädgården bjuder på stora ytor för barnens spring och lek samt ett stort altandäck om ca 50 kvm för lata dagar i solen. Bilen parkerar du enkelt på den asfalterade uppfarten framför bostaden, vilket också är utrustat med elbilsladdare. Det havsnära läget, tillsammans med den låga månadsavgiften på 3200 kr, gör att denna bostadsrätt passar perfekt både som fritidsboende och permanentbostad. I Ugglarp bor du mitt i det halländska kustbandet och har lätta pendlingsvägar till både Falkenberg och Halmstad, med både buss och bil. Ett sommarparadis där det enkelt att leva och trivas här. Och med närheten till naturen och kort promenad till havet är det enkelt att koppla av och njuta av livet. I närområdet finns Ugglarps Grönt – gårdsbutik med grönsaker efter säsong, Ullarps Gård - där hönsen går i det fria och en självbetjänande gårdsbutik, och under sommartid finns restauranger inom cykelavstånd både i Ugglarp samt i Långasand. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
S:t Lars kyrkogata 1B, Gamla Stan, Falkenbergs kommun
  • Imorgon kl 16:30
S:t Lars kyrkogata 1B, Gamla Stan, Falkenbergs kommun, bild 2
S:t Lars kyrkogata 1B, Gamla Stan, Falkenbergs kommun, bild 3

S:t Lars kyrkogata 1B

Villa
Gamla Stan, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
3 775 000 kr
140 + 25 m²
5 rum
233 m² tomt

Radhus med kombinerat garage/förråd i huskroppen på en 233 kvm liten och lättskött tomt med isolerat uterum och terrass i mycket attraktiva Gamla stan, endast ca 100 meter från Ätrans strömmande vatten. Här erbjuds ett mycket bekvämt boende med genomgående hög standard som inte lämnar något övrigt att önska. Ett insynsskyddat och fräscht boende i två plan med tre rejäla sovrum. Du kan njuta av en uppvuxen och ytterst lättskött trädgård med fin mur, perenner, rhododendron, krusbär, vinbär, trädgårdsförråd och soptunneförråd mm. Dessutom erbjuds ett uterum, en insynsskyddad och solig terrass med sol hela eftermiddagen och kvällen samt en trevlig balkong. Besiktningsteknikerns reflektion är: "En välvårdad villa från 1974 i gott skick!". Läget är det bästa tänkbara, väldigt lugnt men ändå med centrum och en vacker promenad längs med Ätran runt hörnet. Havet och Skrea strand når du på tio minuter med cykel längs Ätran. Tåget når du snabbt med bil alternativt med bussen som det tar ca 5 min att gå till. Vad kan man mer begära? Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Ingelstorp/Asige, Asige, Falkenbergs kommun

Ingelstorp/Asige

Tomt
Asige, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
475 000 kr
2 107 m² tomt

Här längs vägen mellan Asige och Abild ligger en tomt om ca 2100kvm, i naturskönt område med natur och skog in på knutarna! För mer information om byggnadsregler mm ta kontakt med byggnadskontoret i Falkenberg. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område.

August bondesons väg 7, Herting, Falkenbergs kommun
  • Tor 2 maj kl 17:30
August bondesons väg 7, Herting, Falkenbergs kommun, bild 2
August bondesons väg 7, Herting, Falkenbergs kommun, bild 3

August bondesons väg 7

Lägenhet
Herting, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
1 450 000 kr
66 m²
3 rum
vån 3/4
4 760 kr/mån
21 970 kr/m²

Välkommen till populära Herting och denna fräscha 3:a med inglasad balkong mot innergården där du kan njuta av sol under stora delar av dagen. Här finner du en mycket välplanerad lägenhet med fint ljusinsläpp. Lägenheten om 66 kvm upplevs mycket rymlig och har målade och tapetserade väggar. Bostaden inrymmer ett totalrenoverat kök från 2019 med matplats, helkaklat badrum, två rymliga sovrum samt ett generöst vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Här bor du med ett perfekt läge på lugna Herting med gångavstånd till centrum och till Skrea strand. I månadsavgiften om 4760 kr ingår värme, vatten, onumrerad p-plats samt TV/bredband från Telenor. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Strandåkervägen 2A, Ringsegård, Falkenbergs kommun
  • Mån 13 maj kl 16:30
Strandåkervägen 2A, Ringsegård, Falkenbergs kommun, bild 2
Strandåkervägen 2A, Ringsegård, Falkenbergs kommun, bild 3

Strandåkervägen 2A

Lägenhet
Ringsegård, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
1 820 100 kr
54 m²
2 rum
vån 1/3
4 165 kr/mån
33 706 kr/m²

Här bor du i en välplanerad hörnlägenhet med kombinerat vardagsrum, kök och matplats med utgång till en härlig uteplats i väst med eftermiddagssol. Den här lägenheten välkomnar med en rymlig hall. Här finns det en skjutdörrsgarderob med gott om förvaring. I anslutning till hallen ligger sovrummet och badrummet där du har både tvättmaskin och torktumlare. Köket är rymligt och tillsammans med vardagsrummet skapas en öppen planlösning med plats för gemenskap. Med fönster från två olika håll blir det en ljus och luftig interiör. Uteplatsen blir en skön förlängning av vardagsrummet och köket. Den gemensamma grönskande trädgården är fördelad i olika rum kring huskropparna. Här finns det gott om plats för gemenskap - bland annat en skön grillplats och pergola med sittplatser. För dig med gröna fingrar finns odlingslotter att sätta händerna i och för de minsta finns en lekyta att umgås på. Till varje lägenhet hör ett förråd som ligger i byggnaderna på gården. Totalt finns 35 parkeringar, varav 32 hyrs ut och 3 är besöksparkeringar. Det kommer att finnas möjlighet till elbilsladdning. I lägenhetens pris ingår inredningsval för 30 100 kr.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Nygatan 25B, Centrum, Falkenbergs kommun
  • Tor 2 maj kl 16:00
Nygatan 25B, Centrum, Falkenbergs kommun, bild 2
Nygatan 25B, Centrum, Falkenbergs kommun, bild 3

Nygatan 25B

Lägenhet
Centrum, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
4 395 000 kr
97 m²
4 rum
vån 4/4
3 996 kr/mån
45 309 kr/m²

Välkomna till denna centralt belägna nybyggda bostadsrättslägenhet på Nygatan i Falkenberg, ett drömhem för familjen. Med sina generösa 97 kvadratmeter erbjuder denna bostad en yta som är både stor och välplanerad. Här får ni modern utrustning och högklassiga materialval som ger en genuin känsla av lyx. Månadsavgiften om endast 3.996 kr inkluderar värme, vatten, renhållning samt grundutbud för Tv. Månadsavgiften är kostnadsfri de första 12 månaderna! Den inglasade balkongen i söderläge blir er egen oas där ni kan njuta av solens strålar under större delen av dagen. Med sitt höga läge får ni även ett fantastiskt ljusinsläpp, havsutsikt och en härlig känsla av rymd. För den miljömedvetne finns här även en elbilsladdare som underlättar vardagen och bidrar till en hållbar livsstil. Dessutom har ni förmånen att ha närhet till både kommunikationer och havet, vilket ger er möjlighet till både bekvämlighet och avkoppling. Varmt välkomna till denna exklusiva bostadsrättslägenhet där ni kan skapa nya minnen och njuta av en bekväm och lyxig livsstil. Kontakta oss idag för att boka er visning och uppleva själva allt detta fantastiska hem har att erbjuda.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Glaspärlevägen 15B, Stafsinge, Falkenbergs kommun
Glaspärlevägen 15B, Stafsinge, Falkenbergs kommun, bild 2
Glaspärlevägen 15B, Stafsinge, Falkenbergs kommun, bild 3

Glaspärlevägen 15B

Lägenhet
Stafsinge, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
1 925 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3/3
4 961 kr/mån
27 899 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet på Glaspärlevägen! Lägenheten erbjuder den perfekta balansen mellan komfort, kvalitet och praktiskt boende. Stora härliga fönster som ger ett fint ljusinsläpp, materialval som ger lyxkänsla och en planlösning som är mycket tilltalande. Lägenheten är på 69 kvadratmeter och fördelad på ett stilrent kök med öppen planlösning mot vardagsrum, 2 sovrum och ett mycket snyggt helkaklat badrum. Denna bostad är en gavellägenhet vilket gör att man får ett härligt ljus i lägenheten samt att man bor avskilt. Detaljerna i denna bostaden är något alldeles extra vilket man upplever så fort man kliver innanför dörren. Här är det bara att flytta in och njuta av en lägenhet med ny-känslan kvar. Med grönområden, promenadstråk och lekplatser är detta ett perfekt område för dig som älskar utomhusaktiviteter samt att man tar sig till Falkenbergs centrum på 5 minuter. Vill du veta mer om denna bostad så kontakta mig!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hjortvägen 30A, Hjortsberg, Falkenbergs kommun

Hjortvägen 30A

Lägenhet
Hjortsberg, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
1 725 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/2
4 679 kr/mån
26 538 kr/m²

Välkommen till en attraktiv 2:a med balkong där ni kan njuta av kvälls- och dagssol! Invändigt finner du ett generöst vardagsrum, badrum med dusch och egen tvättmaskin, rymligt sovrum, klädkammare samt ett helt nytt och snyggt kök från 2022 med utgång till balkongen. Månadsavgiften om 4679 kr inkluderar allt såsom värme, vatten, hushållsel, bredband och kabel-tv. Föreningen tillhandahåller bl.a. bastu, boulebana, lekplats, grillplats, tennisbana, samlingslokal samt övernattningslägenhet för gäster på besök. Här bor ni lugnt och skönt med närhet till såväl Skrea Strand, restauranger, skola, dagis, matbutik samt konditori! I den inre fonden finns 21000 kronor kvar att använda. Varmt välkommen att ta kontakt för mer information!

  • Plus
  • Balkong
Ormvråksvägen 21 D, Falkagård, Falkenbergs kommun

Ormvråksvägen 21 D

Lägenhet
Falkagård, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
475 000 kr
83,5 m²
3 rum
vån 2/2
6 717 kr/mån
5 689 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och trivsamma trea om 83,5 kvm med egen ingång och härlig balkong. Genomtänkt planlösning med fint kök i vitt utförande med matplats och utgång till den trevliga balkongen, vitvarorna är ca 2-3 år gamla. Vardagsrummet är lättmöblerat och ljust, bostaden bjuder även på två fina sovrum, en rymlig klädkammare och ett badrum med tvättstugeavdelning. Barnvänligt område med en lekplats strax utanför lägenheten. Här bor du med närheten till naturen samtidigt som du har promenadavstånd till Falkenbergs centrum med dess utbud av nöje, restauranger och affärer. Kontakta mig för mer information och visning!

  • Balkong
Strandåkervägen 2B, Ringsegård, Falkenbergs kommun
  • Mån 13 maj kl 16:30
Strandåkervägen 2B, Ringsegård, Falkenbergs kommun, bild 2
Strandåkervägen 2B, Ringsegård, Falkenbergs kommun, bild 3

Strandåkervägen 2B

Lägenhet
Ringsegård, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
2 705 200 kr
74 m²
3 rum
vån 3/3
5 708 kr/mån
36 557 kr/m²

I den här trean får du ett bekvämt boende i en välplanerad hörnlägenhet med öppen planlösning och utgång till både ett inglasat uterum och uteplats i skönt österläge. Rakt fram från hallen ligger lägenhetens större sovrum som har plats för dubbelsäng, här finns även en rymlig skjutdörrsgarderob. Vidare in i passagen mot kök och vardagsrum finns det andra sovrummet och badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Köket som är byggt i vinkel, är rymligt och tillsammans med vardagsrummet skapas en öppen planlösning med plats för gemenskap. Med fönster från två olika håll blir det en ljus och luftig interiör. Lägenheten har ett uterum att nyttja under årets alla årstider, och en skön uteplats att njuta på under vår och sommar. I denna lägenhet har du dessutom en gräsyta att vistas på. Den gemensamma grönskande trädgården är fördelad i olika rum kring huskropparna. Här finns det gott om plats för gemenskap - bland annat en skön grillplats och pergola med sittplatser. För dig med gröna fingrar finns odlingslotter att sätta händerna i och för de minsta finns en lekyta att umgås på. Till varje lägenhet hör ett förråd som ligger i byggnaderna på gården. Totalt finns 35 parkeringar, varav 32 hyrs ut och 3 är besöksparkeringar. Det kommer att finnas möjlighet till elbilsladdning. I lägenhetens pris ingår inredningsval för 115 200 kr. LÄS MER PÅ DEROMES HEMSIDA https://www.deromebostad.se/sok-bostad/projekt/skrea-gardar

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Holgersgatan 1A, Centrum, Falkenbergs kommun
  • Mån 29 apr kl 16:30
Holgersgatan 1A, Centrum, Falkenbergs kommun, bild 2
Holgersgatan 1A, Centrum, Falkenbergs kommun, bild 3

Holgersgatan 1A

Lägenhet
Centrum, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
995 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/3
5 645 kr/mån
17 456 kr/m²

Varmt välkomna till denna underbara gavel 2:a på Holgersgatan 1A med hiss. Här erbjuds en boendemiljö som uppfyller alla dina behov med en rad bekvämligheter inom räckhåll. Du har Ätran med sina natursköna promenadstråk, Falkenbergs centrum med shoppingmöjligheter och restauranger, samt Skrea strand med sina salta bad, som bara är en kort cykeltur bort. Lägenheten är smakfullt renoverad och har en genomtänkt planlösning som ger en öppen och välkomnande atmosfär. När du kliver in möts du av en ljus och rymlig hall, komplett med en praktisk skjutgarderob för dina kläder och avhängning till vänster. Till vänster i hallen finner du det fina köket, som ger naturligt ljus genom de stora fönstret och erbjuder utsikt över innergården. Här finns gott om plats för en större matgrupp, perfekt för trevliga middagar. Sovrummet är generöst och har utrymme för en dubbelsäng samt ett skrivbord. Duschrummet/wc:n är smakfullt inrett och har ett fönster som släpper in härligt dagsljus. Vardagsrummet, med fönster i två väderstreck, blir en naturlig samlingspunkt för umgänge med vänner och familj. Här finns även en smidig anslutning till balkongen, där du kan avnjuta en frukost utomhus eller koppla av med en svalkande dryck i solen efter arbetsdagen. Varmt välkomna att höra av er vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Digesgårdsringen 33, Digesgård, Falkenbergs kommun
Digesgårdsringen 33, Digesgård, Falkenbergs kommun, bild 2
Digesgårdsringen 33, Digesgård, Falkenbergs kommun, bild 3

Digesgårdsringen 33

Fritidshus
Digesgård, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
4 975 000 kr
68 + 2 m²
4 rum
629 m² tomt

Varmt välkommen till Digesgårdsringen 33, här har ni möjligheten att förvärva ett mysigt fritidshus på ett attraktivt läge med fri utsikt mot havet. Här har du promenadavstånd till en långrund och barnvänlig sandstrand. Här kan du njuta av årstidernas växlingar, stillheten på vintern och livet och rörelsen under sommarmånaderna, varje årstid har sin tjusning. På tomten finns det gott om gräsytor för fotboll, kubb eller liknande. På den stora terrassen kan man njuta av solen så gott som hela dagen och kvällen Här får man plats med loungemöbler och kan även duka upp för större middagar med släkt och vänner. Vill du bo bekvämt på några minuters gångavstånd till stranden så är du varmt välkommen till detta trivsamma område. I det välplanerade huset finner du tre sovrum, kök med delvis öppen planlösning mot vardagsrum och matplats samt ett badrum med tvättmaskin. Här finns även en braskamin installerad vilket höjer mysfaktorn under den kalla årstiden. Med stora fönsterpartier som släpper in det naturliga ljuset och ger en fantastisk utsikt ut över havet. På tomten finns även en friggebod med flertalet sovplatser. På promenadavstånd ligger charmiga Glommen med dess fiskehamn, närbutik och fiskekrog som är väl värd ett besök. Glommen är ett expansivt och charmigt kustsamhälle. Under sommaren lever samhället upp och lockar turister från när och fjärran. Falkenbergs centrum nås på ca 15 minuter med bil och det är enkel att ta cykeln in till stan på cykelbana. Varmt välkommen!

  • Premium

Visar 1 - 25 av 46