Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB

Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Skansgatan 5, Ängelholm, Ängelholms kommun

Skansgatan 5

Villa
Ängelholm, Ängelholms kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
5 850 000 kr
190 + 65 m²
6 rum
886 m² tomt

Välkommen till denna perfekta familjevilla på barnvänliga och omtyckta Epadalen. En klassisk och gedigen 20-talsvilla som är tillbyggd och renoverad på ett mycket varsamt och smakfullt sätt. Fint läge i den äldre och mysiga delen av området. Privat baksida med stort trädäck som ligger med fint solläge i sydväst, lummig och vacker trädgård. Trevlig planlösning och gott om plats för även den lite större familjen. Totalt finns det fyra sovrum och dessutom extra rum i källaren. Det är högt i tak på båda våningsplanen och många vackra originaldetaljer finns kvar i interiören. Fungerande kakelugn i vardagsrummet och ett fantastiskt kök med stora ytor och fin kontakt med uteplats och trädgård. Relativt nyrenoverat och helkaklat badrum på ovanvåningen där alla sovrummen finns samlade. Fräsch källare som delvis är inredd med rum. Rymlig förrådsbyggnad på baksidan. Carport för en bil. Det pittoreska området Epadalen har en lugn och rogivande miljö med närhet till både centrum och fin natur. De pågående exploateringsplanerna för det gamla sjukhusområdet kommer på sikt att göra Epadalen ännu mer attraktivt. Promenadavstånd till förskola, grundskola, livsmedelsbutik och föreningsaktiviteter. Den vackra Kronoskogen bjuder in till härliga promenader och rekreation, med cykeln rullar man snabbt ner till stranden och havet.

Danielslundsgatan 51A, Luntertun, Ängelholms kommun

Danielslundsgatan 51A

Villa
Luntertun, Ängelholms kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
6 450 000 kr
135 + 20 m²
4 rum
1 004 m² tomt

På lugnt, rofyllt läge som gränsar till grönområde, utsikt över Rönneå och med Havsbadens skog som en grön fond på andra sidan ån, ligger denna välskötta ensplansvilla. Underbar trädgård med stort trädäck som breder ut sig i soligt söderläge där man kan njuta av Rönneå och dess trevliga båtliv. En privat brygga (på kommunens mark) tillhör fastigheten. Välgenomtänkt och funktionell planlösning där husets hjärta utgörs av det centralt placerade vardagsrummet och det rymliga köket. Vardagsrummet rymmer såväl soffgrupp som matsalsbord och har en murad öppen spis med kassett. Utgång till trädäcket i söderläge med terrassmarkis. Köket är ljust och luftigt och har även det plats för en stor matplats. De stora, lågt sittande fönsterna bjuder på usikt över Rönneå även från detta rum. I övrigt finns det tre sovrum, gästtoalett, ett badrum med både badkar, dusch och bastu samt en rejäl tvättstuga och separat groventré. Den mysiga trädgården är anlagd för att vara lättskött och är en riktig oas med vacker kvällsbeslysning. En gräsmatta breder ut sig runt huset och här finns flera omsorgsfullt anlagda planteringar som skapar fina rumsbildningar. En gråstensmur gränsar till grönområdet och cykelstigen i söder och en grind i muren leder ner till bryggan som ligger nedanför huset. Stenlagda gångar och uppfart. Dubbelcarport med vidbyggt förråd. Ett mycket välbyggt enplanshus med ypperligt läge mellan centrum och havet. Goda komunikationer där cykelstigen som går förbi huset tar dig till såväl småbåtshamnen och stranden som in till Ängelholms centrum. Busshållsplats strax utanför huset.

Landshövdingevägen 18, Centrum, Ängelholms kommun

Landshövdingevägen 18

Villa
Centrum, Ängelholms kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
5 450 000 kr
188 + 135 m²
7 rum
1 421 m² tomt

På centrumnära och attraktivt läge ligger förstklassiga "Engelska villan" med stor insynsskyddad trädgård. Huset är ett gediget stenhus med fina attribut som en vacker tegelfasad, stavlimmad fiskbensparkett, pampig öppen spis och en majestätisk inomhustrappa. Villan är ritad av Charles Elmström som var en flitigt anlitad arkitekt i NV-Skåne under början och mitten av förra seklet. Hans verk finns att skåda på ett flertal av stans finare adresser. Huset är rymligt med ljusa sällskapsrum och erbjuder upp till sex sovrum för den som önskar. Bra uppvärmningssystem via fjärrvärme. Trädgården är grön och lummig med mycket blommande perenner och pampigt ekträd. Uteplats i läcker ölandskalksten med många soltimmar. Dubbelgarage. Här bor man nära Vattnets hus och en kort promenad bort ligger Ängelholms fina stadskärna.

Dalstigen 4, Havsbaden, Ängelholms kommun

Dalstigen 4

Villa
Havsbaden, Ängelholms kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
15 750 000 kr
165 + 22 m²
5 rum
1 119 m² tomt

Med bara några få steg når du stranden genom klitterna, där du börjar din dag med dagens första kopp och blicken fäst över Skälderviken. På angenämt badrocksavstånd säljs denna arkitektritade trävilla som är ypperligt placerad i andra ledet från havet i områdets mest attraktiva kvarter, där det nästan aldrig är någon bostad till salu. Här bor du i ljus och öppen bostad med modernt och stilfullt formspråk, med stora sällskapsutrymmen att samlas på. Hemmet fungerar som både permanent- eller fritidsboende och har genomgående enhetlig känsla i material och uttryck med bra ljusflöde som förhöjer. Upp till tre sovrumsalternativ i bostaden och ytterligare möjlighet att inreda gästhus. Altandörr öppnar upp till uterum mot den privata innergården och en grönskande trädgård sträcker sig runt huset med maximalt antal soltimmar. Carport och förrådsutrymme. På Dalstigen bor du med möjligheten till att leva strandliv, på guldläge med havet som närmsta granne, i området med skön sommarpuls och storslagen omgivning året om. Här njuter du av en lunch på Klitterhus, en glass efteråt på omtycka Kjollan, padelspel på banan strax intill eller en båttur från den närbelägna hamnen. Njut av detta unika och underbara drömläge!

Vejbyslätts stationsväg 21, Vejbyslätt, Ängelholms kommun
Vejbyslätts stationsväg 21, Vejbyslätt, Ängelholms kommun, bild 2
Vejbyslätts stationsväg 21, Vejbyslätt, Ängelholms kommun, bild 3

Vejbyslätts stationsväg 21

Tomt
Vejbyslätt, Ängelholms kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
1 050 000 kr
1 131 m² tomt

Lockar det enkla och bekväma livet på vackra Bjärehalvön så finns här möjlighet att köpa tomt inklusive modern och praktisk enplansvilla. Ett bekymmersfritt boende med alla bekvämligheter och tillhörande garage. Mycket låga uppvärmningskostnader tack vare effektivt värmesystem och kompletterande solcellsanläggning. Tomten ligger lantligt i utkanten av den mysiga byn Vejbyslätt med en fantastiskt fin vy över det omgivande landskapet. Från Vejbyslätt är cykelavstånd till havet och endast fem minuters bilväg till Vejbystrand med dess fina sandstrand, småbåtshamn och övrig service. Förslövs tågstation ligger 10 min bort med bil och Ängelholms flygplats når man på 15 min. I samarbete med Varbergshus kommer det att uppföras en enplansvilla på 125kvm. Supertrevlig öppen planlösning med mycket fönster och ett härligt ljusinsläpp. Boarean är fördelad på fyra rum och kök, två helkaklade badrum och rymlig tvättstuga. Ett kostnadseffektivt och smart hem där mycket ryms på liten yta. Totalkostnad för tomt och nyckelklart hus inklusive solceller är ca 4 650 000 kronor. Då ingår även lagfart, markarbete och anslutningsavgifter för både VA, el och fiber. Produktionskostnadskalkyl för huset finns under Dokument. Varbergshus bygger kvalitétsvillor i lösvirke tillsammans med etablerade lokala hantverkare och kan erbjuda köparen stor flexibilitet både vad gäller utformning och materialval. Just nu finns det två tomter att välja på. Båda är ungefär lika stora och har samma pris, enda skillnaden är att nr 21 är en hörntomt. Vejbyslätts Stationsväg 21 (Vejby 2:29) - 1 131 kvm Vejbyslätts Stationsväg 23 (Vejby 2:46) - 1 129 kvm Välkommen med eventuella frågor som besvaras av ansvarig mäklare eller direkt med kontaktperson på Varbergshus.

  • Premium
Lägervägen 20, Skälderviken, Ängelholms kommun
Lägervägen 20, Skälderviken, Ängelholms kommun, bild 2
Lägervägen 20, Skälderviken, Ängelholms kommun, bild 3

Lägervägen 20

Villa
Skälderviken, Ängelholms kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
10 500 000 kr
232 + 24 m²
6 rum
1 229 m² tomt

Välkommen till denna unika fastighet som vänder sig i soligt sydvästläge, med storslagen utsikt över Skäldervikens blå vatten och med Kullaberg i fonden. Sommarkvällarna blir extra långa när man bor så nära havet. Härifrån kan man njuta solnedgångens sista strålar när den sakta försvinner ner bakom horisonten. Bekvämt badrocksavstånd till sandstranden och badbryggan för morgon och kvällsdoppet. Tomten sträcker sig från Lägervägen ända upp till Vinkelvägen och är bebyggd med två hus, ett boningshus och ett rymligt, modernt gästhus. Det lilla huset bjuder på fantastiska möjligheter för egenföretagaren som vill driva verksamhet hemifrån, för familjen som önskar ett generöst gästhus eller för uthyrning för extra inkomst. Det stora huset är uppfört 1889 och har från 1997 och framåt renoverats till ett vackert, modernt hem med många av de gamla detaljerna bevarade. Villan bjuder på fina sällskapsrum, frilagda takbjälkar, kakelugn och havsutsikt från så gott som alla rum. Genuina påkostade materialval såsom fasad i målat lärkträ och plåtningar i kopparplåt. Nytt tak 2001 i enkupigt lertegel från Vittinge. En klassisk veranda med spröjsade fönster i tre väderstreck vänder sig mot havet i sydväst. Härifrån har man utgång till stort trädäck med härlig vy över trädgården och havet. Gästhuset är ett modernt stenhus i souterräng , byggt 2010. Entréplan bjuder på kök med matplats samt vardagsrum och i souterrängplan ligger ett stort sovrum, möblerbar hall samt badrum, bastu och klädvård. Gästhuset har även ett stort trädäck/balkong längsmed husets söderfasad samt en stor stenlagd terrass mot havet. I Skälderviken bor man i ett av Ängelholms mest attraktiva områden med fin service som skola, förskola, bra bussförbindelser in till stan samt ICA Källan som förser dig med ett välsorterat sortiment. En bit bort ligger omtyckta restaurang Carl Fredrik.

  • Premium
Kärleksstigen 11, Skälderviken, Ängelholms kommun
  • Sön 5 maj
Kärleksstigen 11, Skälderviken, Ängelholms kommun, bild 2
Kärleksstigen 11, Skälderviken, Ängelholms kommun, bild 3

Kärleksstigen 11

Villa
Skälderviken, Ängelholms kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
10 700 000 kr
346 + 113 m²
10 rum
1 067 m² tomt

Sätt nyckeln i denna unika suterrängvilla på högt fritt läge med fantastisk utsikt över Skälderviken och småbåtshamnen. Den rymliga villan har flera tydliga kvaliteter från 60-talet och funktionalismens formspråk. De raka linjerna och stora fönsterpartierna ger byggnaden ett horisontellt uttryck som förstärks av den stora terrassen om 50 kvm som löper så gott som utmed hela husets söderfasad. En magisk plats optimal för avkoppling och festligheter när solen sakta sträcker sig ner mot horistonten. Med sina väldisponerade kvadratmeter och sitt enastående läge är detta ett hem för den riktiga livsnjutaren. Hemmet bjuder på ett bekvämt boende med generöst ljusinsläpp och stora öppna sällskapsrum med plats för många. Här erbjuds både plats för den växande familjen och för hemmakontor. De senaste åren har bostaden genomgått flera förbättrande renoveringar med bland annat en ny gästlägenhet med separat entré, perfekt för uthyrning eller för bekväm gästfrihet. Generöst uterum och insynsskyddad trädgård med havsutsikt. Spatsera ner den korta lilla biten till badstranden för dagens första dopp eller ät något gott på en av de närliggande restaurangerna inom gångavstånd. Här bor du på riktigt guldläge- året om!

  • Premium
Falkvägen 1, Vejbystrand, Ängelholms kommun
Falkvägen 1, Vejbystrand, Ängelholms kommun, bild 2
Falkvägen 1, Vejbystrand, Ängelholms kommun, bild 3

Falkvägen 1

Villa
Vejbystrand, Ängelholms kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
8 600 000 kr
200 + 45 m²
8 rum
1 313 m² tomt

På kort promenad från havet och sandstranden ligger denna vackra 20-talsvilla i mysiga Vejbystrand. Villan är en gedigen stenvilla och här finns gott om plats för den stora familjen. 1920-talets rena linjer och vackra symmetri gör sig gällande såväl interiört som exteriört. Generös takhöjd med spröjsade fönster, takstuckaturer och vackra vitlaserade trägolv är bara några av de kvalitéer denna 20-talsvilla har att erbjuda. Interiören bjuder på en varm och hemtrevlig atmosfär med flera stora sällskapsutrymmen. Det härliga orangeriet med sitt vackra handslagna terracottagolv fullkomligt badar i ljus och förlänger sommarsäsongen till långt in på senhösten. Ovanvåningen bjuder på fem rymliga sovrum, ett stort badrum samt en takterrass i sydvästläge. Källare under hela huset med tvättstuga och stora förvaringsutrymmen På tomten finns även ett dubbelgarage som är ombyggt till en professionell musikstudio om 45 kvm (uppvärmd och vinterbonad). Denna är förberedd med vatten och avlopp så att den enkelt kan göras om till gästhus för den som önskar eller återställas till garage. Stor muromgärdad hörntomt med gruslagd garageuppfart med plats för många bilar. I söder breder ett stort trädäck ut sig med matplats under pergola. Vackra rabatter och planteringar runt huset anlagda av trädgårdsdesigner. I Vejbystrand är naturen nära. Badrocksavstånd ner till underbar sandstrand, som är det givna valet vid morgon och kvällsdoppet. Den lilla småbåtshamnen når du på endast en kort promenad från huset. Likaså Vejbystrands lilla centrum. Vackra vandringsleder sträcker sig utmed kustbandet. I Vejbystrand finns två grundskolor och flera förskolor. Ängelholm som närmsta stad och dess flygplats ligger bara 15 minuter bort med bil. Pågatågstation på 15 min cykelväg från huset med förbindelse till såväl Malmö, Köpenhamn och Göteborg. Vejbystrand har ett fantastiskt läge i gränsen mellan Ängelholm och Bjärehalvön som bjuder på vacker natur och många fina utflyktsmål och upplevelser.

  • Premium
  • Energieffektiv
Ovanvägen 11, Magnarp, Ängelholms kommun

Ovanvägen 11

Villa
Magnarp, Ängelholms kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
9 750 000 kr
215 + 253 m²
6 rum
1 460 m² tomt

Stor och spännande fastighet med drömläge i mysiga Magnarp. På första parkett ligger villan högt beläget och har fri obruten utsikt över havet och Kullaberg. En unik plats där havet alltid bjuder på ett skådespel. Njut av magiska solnedgångar eller hypnotiseras av ett stormande hav, alla årstider har sin speciella charm. Fastigheten har tidigare varit Magnarps Pensionat som hade sina glansdagar under 50- och 60-talet. Då precis som nu lockar Magnarp med sin pittoreska miljö och närhet till hav och bad. Idag är fastigheten en rymlig villa som är gedigen och välvårdad, men eftersom den senaste stora renoveringen gjordes på 70-talet så utgår vi ifrån att nästa ägare kommer att göra ganska stora förändringar för att skapa sitt eget drömboende och få fram dess fulla potential. Villan har fantastiska ytor som ger kommande ägare massor av möjligheter. Slutresultatet kan bli en stor lyxigt privatbostad där t.ex. den gamla restaurangdelen blir ett magnifikt rum med otrolig havsutsikt. Den rymliga källarvåningen öppnar också upp för andra alternativ. Kombinera möjligheten att bo vackert och jobba från hemmet, eller inred del av villan med en extra bodel för att kunna erbjuda släkt och vänner en fin gästlägenhet. Längs husets havssida löper en härlig veranda i soligt söderläge. Fastigheten marknadsförs som friliggande villa men är taxerat som ett kedjehus eftersom huskroppen sitter ihop med grannfastigheten. Magnarp ligger vackert beläget precis utmed kusten, norr om Ängelholm. En fantastisk kuststräcka med många fina badstränder och underbara omgivningar. I den lilla småbåtshamnen ligger en uppskattad fisk- och skaldjursrestaurang. Matbutik, bibliotek, skola och ytterligare restauranger finns i närbelägna Vejbystrand. Femton minuters bilfärd bort ligger Ängelholm med ytterligare service, tågstation och flygplats. Välkommen att boka tid för visning!

  • Plus
Östergatan 39B, Centrum, Ängelholms kommun

Östergatan 39B

Lägenhet
Centrum, Ängelholms kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
2 150 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/3
4 081 kr/mån
36 441 kr/m²

På tredje våningen med utsikt över Rönneå i ett av Ängelholms vackraste hus anno 1935 ligger denna charmiga, renoverade bostadsrätt om 2 rok. Lägenhetens vackra 30-tals detaljer är välbevarade såsom vitlaserade golv i fiskbensparkett, takstuckaturer och spegeldörrar. Bostaden har under de senaste åren genomgått en gedigen renovering med nytt kök, helkaklat badrum, nydragen el, nya strömbrytare i tidstypisk design från Renova mm. Lägenheten är genomgående och bjuder på en ljus, öppen planlösning med stora fina rum. Generöst vardagsrum som rymmer såväl soffgrupp som matsalsbord. Stora ljusinsläpp genom höga fönster i burspråk och utsikt över Rönneå. I fil med vardagsrummet ligger sovrummet som även det har utsikt över Rönneå. En stor garderobsvägg med välplanerad inredning ger gott om plats för klädförvaring. Köket renoverades 2019 och har utgång till en balkong som vänder sig mot innergården i soligt västerläge. Helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Stor möblerbar hall och klädkammare i entréhallen. Tillhörande förråd i källarplan där det även finns en tvättstuga och verkstadsrum för den händiga. På innergården finns det uteplats med grill samt cykelförråd. Fantastiskt läge för dig som vill bo centralt i Ängelholm där den mysiga gågatan tar vid strax intill huset, med sitt fina utbud av butiker och restauranger med uteserveringar. Promenadavstånd till Ängelholms tågstation.

  • Balkong

Visar alla 10