Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Köpmansgatan 2, Vara, Vara kommun

Köpmansgatan 2

Villa
Vara, Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
650 000 kr
68 + 20 m²
3 rum
800 m² tomt

Trevlig och lantligt belägen villa som inrymmer trivsamt, ljust kök, vardagsrum med kamin (ej i bruk), sovrum samt badrum. På ovanvåningen finns sovrum, toalett och förvaringsutrymmen. Uterum med ingång från trädgården. Uppvuxen trädgårdstomt med lantligt läge angränsande till åker. Garage och förråd. Med promenad- och cykelavstånd når du Tråvads badplats som sommartid erbjuder ett avsvalkande bad i Lidan. I området har du dygnet runt-öppen butik och två restauranger när inspirationen för matlagning tryter. För barnfamiljer finns Tråvads nya skola som stod färdig 2021 och inrymmer förskoleklass till årskurs tre och var ett välkomnat tillskott till samhället. Närheten till E20 gör det lätt att pendla till Göteborg, Skara och Stockholm samt att riksväg 47 tar dig snabbt till Falköping, Jönköping och Trollhättan med bil.

Barne-Åsaka Abrahamstorp 709, Jonslund, Essunga kommun

Barne-Åsaka Abrahamstorp 709

Villa
Jonslund, Essunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
1 100 000 kr
129 + 20 m²
4 rum
2 094 m² tomt

Välkommen till denna lantliga idyll med en generös boyta på 129 kvm och fyra rum samt kök, inklusive tre mysiga sovrum, erbjuder denna bostad en oas av lugn och avkoppling. Låt dig förtrollas av de vackra kakelugnarna och vedspisen som alla sprider en behaglig värme och skapar en inbjudande atmosfär. Det stora köket lockar med mycket avställningsyta, stor matplats och praktisk köksö, perfekt för såväl vardagliga måltider som festliga tillställningar. Njut av den magnifika utsikten över åkrarna från din egna privata oas. Med en tomt på hela 2 094 kvm finns gott om plats för lek, odlingar eller bara att njuta av den friska luften. Slå dig ner på den stora altanen i söderläge och låt solen värma både kropp och själ eller ta en grillkväll med familjen. Inom fem minuters bilresa når du Jonslund med butik, idrottsanläggning, grundskola och förskola. Dessutom är en ny skola och förskola på väg att stå färdig i slutet av 2025. Närheten till E20, gör det ypperligt för dig som pendlar då du når Göteborg inom en timma sedan E20 nyligen byggts om hela vägen mellan Alingsås och Vara. Inom cirka tio minuters bilresa når du Nossebro med sina butiker och högstadieskola, och bara några minuter bort ligger Kälströms mysiga gårdsbutik och café. Kontakta oss redan idag för att boka din visning och låta drömmen om ett lantliv bli verklighet!

  • Plus
Edsvära Hedåker 2, null, Vara kommun

Edsvära Hedåker 2

Villa
Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
350 000 kr
124 + 6 m²
1,7 ha tomt

Strax utanför Edsvära ligger denna fastighet om totalt ca 1,6 ha. Vi finner här ett boningshus i rivningsskick samt rymliga ekonomibyggnader lämpliga för lagerverksamhet eller liknande. Fastigheten är taxerad som industrifastighet (432) och småhusenhet (220). Enskilt vatten, godkänt avlopp saknas. Fastigheten har stått obebodd under de senaste 30 åren och varken vatten- eller avloppssystemet har använts under den tiden. Fastigheten säljs med friskrivning mot dolda fel. Kontakta mäklaren för att boka visning.

Bärebergsvägen 2, Nossebro, Essunga kommun
  • Tor 2 maj kl 16:30
Bärebergsvägen 2, Nossebro, Essunga kommun, bild 2
Bärebergsvägen 2, Nossebro, Essunga kommun, bild 3

Bärebergsvägen 2

Villa
Nossebro, Essunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
2 595 000 kr
230 m²
8 rum
2 304 m² tomt

Välkommen till denna sagolika sekelskiftesdröm som ligger i centrala Nossebro, där varje hörn andas historia och tidlös skönhet. Kliv in genom de majestätiska pardörrarna och låt dig förundras av den höga takhöjden och tidstypiska detaljerna som präglar varje rum. Här möts du av magiska kakelugnar, vackra trägolv som bär på historiens vingslag, pärlspont och lister som för tankarna till en svunnen tid av gedigna hantverk. Det stora och rymliga köket är själva hjärtat av hemmet, utformat i stil med huset och utrustat med en praktisk köksö med vackra stenbänkskivor som bjuder in till både matlagning och social samvaro. Med åtta rum och kök, varav 4-5 sovrum, finns det gott om plats för hela familjen att leva och växa under lång tid framöver. Utanför väntar en oas av grönska på den generösa tomten om 2 304 kvm. Här finns utrymme för både lek och avkoppling, med flera uteplatser att njuta av soliga dagar och ljumma kvällar. Utforska den frodiga trädgården med sina bärbuskar och fruktträd, eller dra dig tillbaka till lusthuset för en stunds avkoppling. För den som önskar finns det också gott om plats för fordon i det rymliga garaget med plats för tre bilar, samt ett magasin för extra förvaring. Men det är inte bara själva hemmet som gör detta till ett drömboende. Nossebro erbjuder en naturskön omgivning med ån och dess vackra promenadvägar alldeles i närheten. På andra sidan ån har du kvarnen med fika och vedugnsbakad pizza. I Nossebro finns även flera förskolor och grundskola upp till högstadieklass, vilket gör det till en idealisk plats för familjer. Med bussförbindelser till Trollhättan, Vara och Vårgårda är det enkelt att ta sig till både arbete och nöjen. Upplev en genuin bit historia och skapa dina egna minnen i denna sagolika sekelskiftesdröm i Nossebro – ett hem att älska och uppskatta i många generationer framöver.

  • Premium
Long Lagmanstorp 8, Vara, Vara kommun
  • Budgivning pågår
  • Tor 2 maj kl 17:00

Long Lagmanstorp 8

Villa
Vara, Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
2 450 000 kr
137 + 40 m²
6 rum
7 487 m² tomt

Vid vägs ände ca 6 km norr om Vara ligger denna avstyckade gård, vackert belägen omgiven av det vidsträckta jordbrukslandskapet, som nu utbjuds till försäljning! Vi möts här av ett trivsamt och väl inramat gårdscentra med boningshus, högbyggd ladugård, magasin, fd. stall samt äldre hönshus. Boningshuset rymmer entrévåning med trivsamt kök, vardagsrum, 2 sovrum, smakfullt renoverat badrum och tvättstuga. På övre plan finner vi allrum, 3 sovrum samt WC. Trälagd altan i soligt läge. Ekonomibyggnader i gott skick med generösa utrymmen. Här bor du med lantlig lugn miljö men ändå med närhet till 47:an och E20 vilket ger dig möjlighet till de flesta centralorter som Göteborg, Trollhättan och Lidköping. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information!

  • Plus
Tumlebergsvägen 8, Vara, Vara kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Tumlebergsvägen 8

Villa
Vara, Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
495 000 kr
143 + 96 m²
7 rum
1 377 m² tomt

Nu kan vi erbjuda denna 1½-plansvilla med källare till försäljning. Med sina 143 kvadratmeter och sju rum finns gott om utrymme för hela familjen. Entréplanet inrymmer kök, vardagsrum, matrum med utgång till altan under tak i västerläge, 2 sovrum samt badrum. Övre plan bjuder på 3 sovrum. I källaren finner vi pannrum, tvättstuga och förråd. Vidbyggt garage/förråd. Fastigheten är i behov av renovering, vilket ger dig möjligheten att skapa ditt drömhem och sätta din personliga prägel. Med sin tomtarea på 1377 kvadratmeter finns gott om utrymme för lek och rekreation utomhus. Här kan barnen springa fritt och trädgårdsentusiaster kan skapa sin drömträdgård. Närhet till natur med vandringsleder för avkopplande promenader. Tumleberg som är en gammal fd järnvägsknut, är beläget mellan Vara och Nossebro och till vardera ort är det ca 10 km och här finner vi breda serviceutbud och goda kommunikationer. Fastigheten säljs med friskrivning mot dolda fel.

Tråvad Gammaltråvad 9, Vara, Vara kommun
  • Tor 9 maj kl 16:00
Tråvad Gammaltråvad 9, Vara, Vara kommun, bild 2
Tråvad Gammaltråvad 9, Vara, Vara kommun, bild 3

Tråvad Gammaltråvad 9

Villa
Vara, Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
3 475 000 kr
231 + 231 m²
11 rum
1,3 ha tomt

Välkommen till denna unika fastighet som erbjuder en oändlig möjlighet för generationsboende, egen företagsverksamhet eller att generera extra inkomst genom uthyrning. Med en stor, parkliknande tomt på hela 12 561 kvadratmeter kan du njuta av en naturskön omgivning varje dag. Här finns en vacker trädgårdsdamm, växthus och en praktisk köksträdgård, perfekt för den med gröna fingrar. En välskött gräsmatta underhålls smidigt med hjälp av en robotgräsklippare. Fastigheten har gott om plats för dina fordon och verktyg. Med en rymlig gårdsplan, fyra garage och en carport med plats för tre bilar, båtar eller andra fordon, kommer du aldrig ha brist på förvaringsutrymme eller parkeringsmöjligheter. Dessutom finns en praktisk verkstad för dina projekt. Bostadsdelen har hög standard med påkostade ytskikt så som fönsterbrädor i marmor, parkettgolv och stengolv och stora sällskapsytor, inglasat uterum och tre toaletter. Lägenheten renoverades så sent som 2018 och inrymmer 4 rum och kök samt uterum. Bergvärme och en mysig braskamin ger behaglig värme året runt till bostadshuset så du kan njuta och koppla av för att endast tända en brasa när du vill ha extra mysfaktor under vinterhalvåret. Yttertaket byttes 2014 och vinden är tilläggsisolerad. Med fiber indraget kan du vara uppkopplad och ha snabb tillgång till internet, vilket är en viktig del för att kunna arbeta hemifrån. Med promenad och cykelavstånd når du Tråvads badplats som sommartid är ett härligt tillskott med bad i Lidan. I området har du dygnet runt-öppen butik och två restauranger när inspirationen för matlagning tryter. För barnfamiljer finns Tråvads nya skola som stod färdig 2021 och inrymmer förskoleklass till årskurs tre och var ett välkomnat tillskott till samhället. Närheten till E20 gör det lätt att pendla till Göteborg, Skara och Stockholm samt att riksväg 47 tar dig snabbt till Falköping, Jönköping och Trollhättan med bil. Oavsett om du vill bo i en härlig naturomgivning, driva din egen verksamhet eller bosätta dig i en fastighet med möjlighet till extra inkomst, så är detta det perfekta stället för dig. Kontakta oss idag för mer information och en visning av denna underbara fastighet!

  • Premium
Grönbergs väg 7, Öttum, Vara kommun

Grönbergs väg 7

Villa
Öttum, Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
795 000 kr
102 + 60 m²
4 rum
917 m² tomt

Välkommen till Grönbergs Väg 7 och denna 1½-plansvilla som är belägen i Öttum! Bostaden uppgår till 102 kvm och inrymmer 4 rum och kök. Entrévåning med kök, vardagsrum, sovrum samt badrum. Vidare på ovanvåningen finner vi ytterligare 2 sovrum. Källarvåning med tvättstuga och gott om förvaringsmöjligheter. Lättskött trädgårdstomt som uppgår till 917 kvm. Cykelavstånd till Kvänum, ca 3 km, där finner man skola, mataffär och hotell Lumber & Karle. Till Vara är det ca 1,5 mil och till Skara ca 2,2 mil, båda orterna bjuder på ett brett serviceutbud och goda kommunikationer till flertalet städer. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information!

Hantverkaregatan 35, Kvänum, Vara kommun
  • Budgivning pågår

Hantverkaregatan 35

Radhus
Kvänum, Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
480 000 kr
102 m²
4 rum
5 581 kr/mån
4 706 kr/m²

Varmt välkommen till Hantverkaregatan 35 och detta fräscha och trevliga bostadsrättsradhus i lugnt och barnvänligt område. Vi finner här entréplan med välkomnande hall, ljust och trivsamt kök med matplats samt vardagsrum med utgång till altan och egen liten trädgårdstäppa i soligt läge. Dessutom finner vi på detta plan duschrum och mindre tvättstuga. Övre plan bjuder på 3 sovrum och badrum. Sovrummen är nytapetserade och försedda med nya golv. Genomgående fräscha ytskikt. På framsidan finner vi en en nybyggd trälagd altan, perfekt för att njuta av morgonsolen. Dessutom finns det ett friliggande förråd för extra förvaringsutrymme. Promenadavstånd till skola och mataffär.

  • Uteplats
Flakeberg Lyckhem 14, Flakeberg, Grästorps kommun

Flakeberg Lyckhem 14

Villa
Flakeberg, Grästorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
795 000 kr
240 m²
3 rum
1 600 m² tomt

Den gamla lanthandeln i Flakeberg, mellan Grästorp och Vara, erbjuds nu till försäljning. Byggnaden har tidigare inrymt butikslokal och lager på entréplanet och en bostad på övre plan. Lägenheten på övre plan har under det sista året renoverats och inrymmer trivsamt, ljust kök, vardagsrum, två sovrum och duschrum. Boarean uppgår till ca 90 kvm. Lägenheten är uthyrd och hyresintäkten uppgår till 8 500 kr/mån (exkl el). På entréplanet där den tidigare lanthandeln varit har arbete påbörjats med att förbereda inredning av ytterligare lägenhet. Fastigheten bjuder på generösa utrymmen och god potential. Stor tomt om 1 600 kvm med grusade ytor. Uthus med förrådsmöjligheter. Kommunalt vatten och avlopp via förening. Fastigheten säljs med friskrivning mot dolda fel. Till Grästorp som erbjuder ett brett serviceutbud och goda kommunikationer är det ca 5 km och till Vara ca 15 km.

Trökörna Rödjemad 1, null, Grästorps kommun
  • Budgivning pågår

Trökörna Rödjemad 1

Villa
Grästorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
1 875 000 kr
78 + 38 m²
5 rum
1,8 ha tomt

Naturskönt belägen fastighet på landsbygden, ca 7 km söder om Grästorp. Här finner vi denna gård om ca 2 ha som nu erbjuds till försäljning. Fastigheten är bebyggd med boningshus om 5 rum och kök, ladugård och uthus/gäststuga. I anslutning till byggnaderna finns betesmark om ca 1,5 ha vilket ger goda möjligheter för djurhållning eller odling. Entréplanet inrymmer hall, kök/allrum i öppen planlösning, ett mindre sovrum/kontor, badrum samt tvättstuga. På övre våning finns hall, vardagsrum som även går att nyttja som sovrum samt 2 sovrum. Vattenburen värme via luft-vattenvärmepump. Kommunalt avlopp via förening. Högbyggd ladugård med garage/verkstad, lada och ränne samt uthus/gäststuga.

Bäreberg Östtorp 304, Bäreberg, Essunga kommun

Bäreberg Östtorp 304

Villa
Bäreberg, Essunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
1 595 000 kr
100 + 100 m²
5 rum
2 024 m² tomt

I Östtorp ca 4 km norr om Nossebro ligger denna lantligt belägna villa med en härlig utsikt ut över jordbrukslandskapet, samtidigt som skogen är närmsta granne. Denna välskötta enplansvilla i vinkel rymmer 5 rum och kök, varav 3 sovrum. Vi finner här bl a ett stort härligt vardagsrum med vackert parkettgolv, trevligt kök från 2000 och inglasat uterum i soligt söderläge som förlänger den varma årstiden. Uppvärmning via bergvärme ger låga driftkostnader. 2015 förseddes villan med nytt tak. Godkänt avlopp, minireningsverk. Isolerad verkstad under plåttak med gjutet golv. Dessutom finns garage med plats för en bil samt uthus med förrådsmöjligheter. Varmt välkommen på visning!

Bäckgatan 6, Vara, Vara kommun
  • Budgivning pågår

Bäckgatan 6

Villa
Vara, Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
995 000 kr
74 + 70 m²
3 rum
1 000 m² tomt

Utefter Bäckgatan i Kvänum finner vi denna trivsamma och behändiga enplansvilla med källare som nu erbjuds till försäljning. Entréplan med mindre kök med matplats, ljust och inbjudande vardagsrum, badrum samt två sovrum varav det ena leder ut till härligt inglasat uterum i soligt söderläge. Källarvåning med goda förrådsmöjligheter, ett inrett sovrum, tvättstuga och pannrum. Huset förseddes med nytt tak 2021. Uppvärmning via luftvärmepump. Välskött och blomstrande trädgårdstomt om 1 000 kvm med en härlig baksida med fritt läge. På tomten finner vi också redskapsbod. Här bor man i lugna kvarter med återvändsgata utan genomfartstrafik. Dessutom är det kort promenadavstånd till mataffär, skola och förskola. Kvänum är beläget på Varaslätten mellan Vara och Skara, närheten till E20 bidrar till goda pendlingsmöjligheter till flertalet städer. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information!

Köpmansgatan 40, null, Vara kommun
  • Mån 20 maj kl 16:30

Köpmansgatan 40

Villa
Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
1 495 000 kr
140 + 58 m²
5 rum
1 434 m² tomt

Varmt välkomna till Köpmansgatan i centrala Tråvad och denna trevligt renoverade 2-plansvilla belägen på en stor trädgårdstomt som nu erbjuds till försäljning. Tidigare har huset inrymt två lägenheter men idag är bostaden inrättad för en familj. Entréplanet inrymmer nyrenoverat kök, inbjudande vardagsrum med braskamin, sovrum med utgång till altan i soligt sydvästligt läge samt WC. Övre plan bjuder på 3 sovrum och WC. Källare med duschrum, tvättstuga, pannrum och goda förrådsutrymmen. Renoveringarna som utförts under senare tid har omfattat bl a ny fasad, nytt altandäck med vedeldad badtunna, nytt kök samt nya fräscha ytskikt. Den väl tilltagna tomten erbjuder gott om plats för lek och spel samt möjlighet för egna odlingar om så önskas. Dessutom finns grusad parkeringsyta med plats för flera bilar. I Tråvad finns badplats, populär skola, förskola och pizzeria. Till Vara med ett brett serviceutbud och kommunikationer är det ca 1 mil. Fastigheten är förbesiktad, protokoll ligger under "Dokument och länkar" på vår hemsida lansfast.se/vara.

  • Plus
Almgatan 2B, Centralt, Vara kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Almgatan 2B

Lägenhet
Centralt, Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
575 000 kr
66 m²
3 rum
vån 3/3
4 338 kr/mån
8 712 kr/m²

Denna välplanerade lägenhet på tre rum och kök är den perfekta bostaden för dig som söker en ljus och fräsch oas nära allt du behöver. Belägen på tredje våning erbjuder lägenheten ett ljust vardagsrum, två sovrum, helkaklat badrum samt kök med matplats och en härlig balkong där du kan njuta av morgonsolen. Här får du en stabil förening med god ekonomi och väl omhändertagna fastigheter. Du bor bekvämt med närhet till allt samtidigt som du kan njuta av lugnet i detta trevliga område. Missa inte chansen att bo på Almgatan 2B – din nya drömbostad i Vara! Kontakta oss för att boka in en visning!

  • Balkong
Longgatan 22, Vara, Vara kommun

Longgatan 22

Villa
Vara, Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
2 495 000 kr
123 + 65 m²
4 rum
1 002 m² tomt

Vill du bo centralt men utan grannar inpå tomten? Då kanske detta mycket välskötta hus är något för dig? Här bor du i utkanten av Vara i ett lugnt område med vidsträckt utsikt och gångavstånd in till centrum. Entrévåning med välkomnande hall, helkaklat duschrum, stort trevligt kök i vinkel med vardagsrummet. Från vardagsrummet når du det härliga inglasade uterummet där man med fördel kan njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Vidare på ovanvåningen finner vi allrum och 3 bra sovrum. Trivsamt källarplan med gillestuga, badrum med bubbelbadkar, sovrum samt stor praktisk tvättstuga. Uppvärmning via jordvärmepump. Välskött trädgårdstomt med stenläggningar och fruktträd. Dubbelgarage med elektriska portar. Vill du ha ett bekymmersfritt boende med gångavstånd till service, kommunikationer, skolor, vårdcentral och badhus har du kanske här hittat helt rätt? Välkommen att boka in dig på visning och kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Kyrkogatan 14, Vedum, Vara kommun

Kyrkogatan 14

Villa
Vedum, Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
875 000 kr
100 + 60 m²
5 rum
901 m² tomt

Välkomna till Kyrkogatan 14 och denna 30-tals villa belägen i lugnt och barnvänligt område i Vedum. Bostaden har under de senaste åren genomgått omfattande renovering och används idag som flerfamiljshus med 3 lägenheter. Vilket bidrar till uthyrningsmöjligheter alternativt en ypperlig bostad för den stora familjen som söker generösa utrymmen. Här finner vi entrévåning med kök, vardagsrum, duschrum och 1 sovrum. Vidare på ovanvåningen finner vi ytterligare ett kök, vardagsrum, 2 sovrum samt duschrum. Källarplanet har egen ingång från baksida huset och här finns kök, vardagsrum, 2 sovrum samt duschrum. Stenlagd uteplats med trevlig tomt, samt stort altandäck där man kan njuta av varma sommardagar. Tågtrafiken Uddevalla-Herrljunga och Kinnekullebanan passerar genom Vedum och förbindelserna är täta. Man når lätt västra stambanan och dess förbindelser med Stockholm och Göteborg. I Vedum finner man också ett bra serviceutbud, förskola och skola. Avståndet till centralorten Vara är ca 12 km.

Stenkilsvägen 28, null, Vara kommun

Stenkilsvägen 28

Villa
Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
1 795 000 kr
206 + 35 m²
10 rum
2 149 m² tomt

Gedigen och charmfull villa uppförd på 1930-talet med brutet tak. Bostaden har under senare år använts som bostad för en familj men utgörs av två lägenheter om vardera 4 rum och kök, vilket bidrar till uthyrningsmöjligheter alternativt en ypperlig bostad för den stora familjen som söker generösa utrymmen. Bottenvåningen inrymmer entréhall, rymligt kök, vardagsrum och matsal i fil, renoverat badrum, gästtoalett, ett sovrum samt allrum. På övre plan finner vi kök, badrum, allrum med utgång till balkong samt 4 rum. Stor uppvuxen trädgårdstomt om drygt 2 000 kvm. Härliga uteplatser i form av altan under tak, stort altandäck och balkong, samtliga i soligt läge. Friliggande putsat garage med plats för två bilar. Stora Levene är en trivsam ort där man ömt vårdar den lokala mathandeln, har ett aktivt föreningsliv, en fin skola, förskola och badsjö. Tack vare tåget kan man dessutom med lätthet pendla till Lidköping, Alingsås, Göteborg, eller andra närliggande städer.

Salstad Tomten 62, null, Grästorps kommun

Salstad Tomten 62

Villa
Grästorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
1 000 000 kr
170 m²
5 rum
1 587 m² tomt

Trevlig 1½-plansvilla om 5 rum och kök i Salstad. Villan som är uppförd på 1930-talet, inrymmer 5 rum och kök och har under senare år till stor del renoverats med bl a nya ytskikt och nya fönster. Entréplan med trivsamt kök, vardagsrum, ett sovrum och duschrum. Övre plan bjuder på 3 sovrum och badrum. Viss renovering återstår. Uppvärmning via luftvärmepump. Uthus med garage, förråd och pannrum. Här bor du i lugn och lantlig miljö och i Grästorp finns ett brett serviceutbud, goda kommunikationer och skolor. Till Trollhättan är det endast 20 minuters bilfärd. Varmt välkomna på visning!

Trädgårdsgatan 14, null, Vara kommun

Trädgårdsgatan 14

Villa
Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
3 995 000 kr
239 + 118 m²
9 rum
893 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva denna representativa och ytterst välskötta villa i centrala Vara. Villan från 1938 härrör från funktionalismens senare epok och ligger på en 900 kvadratmeter stor och välskött trädgårdstomt, med insynsskyddad trädgårdssida i sydostligt läge. Bostaden inrymmer 9 rum och kök och präglas av de många tidstypiska detaljerna som finns bevarade, den putsade fasaden, ett härligt ljusinsläpp och generösa sociala ytor. Planlösningen är alldeles ypperlig med ett entréplan som bjuder på en stilfull köksmiljö, vackert burspråk och väl tilltagna umgängesytor med access till den välplanerade trädgården. På det övre våningsplanet finner vi ett allrum med utgång till balkongen som vetter ut mot trädgården, 4 rejäla sovrum varav ett med utgång till balkong i söderläge som sträcker sig längs med hela husets gavel samt ett badrum. På fastigheten finns också ett friliggande garage. I direkt närhet finner vi skolor, ett brett affärsutbud och kommunikationer. Missa inte den fantastiska möjligheten att bli ägare av en klassisk funkisvilla med ett av Varas mest attraktiva lägen.

Håkan Rödes väg 1 och 3, null, Vara kommun

Håkan Rödes väg 1 och 3

Tomt
Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
200 000 kr
1 298 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva byggklartomt utefter Håkan Rödes väg i Stora Levene som har ett strategiskt bra pendlingsläge till Lidköping, Skara och Trollhättan. Det är två tomter som erbjuds till försäljning och de uppgår till 1 298 kvm respektive 1 294 kvm. Pris per tomt är 200 000 kr. Tomterna har ett mycket bra läge med direkt närhet till skola och badsjö, dessutom är det endast en kort promenad till mataffär och järnvägsstation. Här har du chansen att bygga drömhuset efter dina egna önskemål! Tomterna säljs av Vara kommun och förmedlas oberoende av husleverantör för privat byggnation. I Stora Levene bor man i ett trivsamt samhälle i vackert landsbygdsområde och gammal kulturbygd. Till Vara med ett brett serviceutbud är det ca 8 km. Anslutningsavgift tillkommer, VA ca 125 000 kr, elanslutning + fiber ca 50 000 kr. Se kommunens hemsida för närmare uppgifter kring VA-taxa. För övriga upplysningar gällande bygglov hänvisas till Vara kommun. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för vidare information!

BRF Heljeved, Vara, Vara kommun

BRF Heljeved

Lägenhet
Vara, Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
645 000 kr
60 m²
vån 1
1 950 kr/mån
10 750 kr/m²

Nu erbjuds industrifack i bostadsrättsform där du som företagare eller privatperson ges möjlighet att investera i ett eller flera fack. Syftet är att etablera kostnadseffektiva lokaler till småföretagare och privatpersoner som har behov utav lagerlokaler och vill äga sin fastighet. Byggnadens bottenyta planeras till 1200 kvm där varje lokal är på 60-240 kvm utifrån önskemål. Lokalerna kommer att ha entresol som extra tillval. Takhöjden blir ca 7,5 m. Längs med långsidan kommer placeras vikportar på 4 x 4,5 meter med 1 rad glas för gott ljusinsläpp samt gångdörr vid sidan. För uppvärmning av lokalen finns möjlighet till installerad luftvärmepump som extra tillval. Tomten har ett attraktivt läge med både gång- och cykelväg från centrala Vara samt bra anslutning till E20. Tomten är på 6300 kvm och medger därmed goda möjligheter för transporter runt fastigheten och in till respektive lokal. Fastigheten kommer att asfalteras och ge goda möjligheter till parkering. Staket kommer att sättas upp kring fastigheten där endast behöriga kommer att ha tillträde. Lagerlokalerna är anpassade för många användningsområden och behöver man större ytor så går det givetvis att köpa två eller flera lokaler med eller utan innerväggar emellan. Här kan företaget exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet. Byggnaden byggs med isolerade sandwishpaneler och en betongsockel på 90 cm vilket innebär att byggnaden får en tålighet mot påkörningar och därmed kommer behålla sitt fina skicka under många år. Isolering i både ytterväggar och tak ger en välisolerad lokal som kan värmas upp för den som önskar. Till varje lokal kommer separat elmätare att monteras och föreningen kommer att upphandla avtal för vatten, el och fiber. Extra tillval Entresolplan, inkl trappa och räcke ca 75 000 kr Uppvärmning av luftvärmepump, inkl installation ca 25 000 kr Prisidé: 60 kvm 645 000 kr 120 kvm 1 195 000 kr Välkommen med din intresseanmälan för löpande info.

Visar alla 22