Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gådeåvägen 12, Gådeåberget, Härnösands kommun

Gådeåvägen 12

Lägenhet
Gådeåberget, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
125 000 kr
22,5 m²
1 rum
vån 2/4
2 122 kr/mån
5 556 kr/m²

Varmt välkomna till en kvadratsmart etta med hotellkänsla! Perfekt som första bostad eller övernattningslägenhet. Hall med garderober, duschrum, allrum med fransk balkong och kokvrå. Närhet till mataffär, busshållplats och promenadavstånd till Härnösands centrum. Välkommen till en trevlig visning!

Kastellgatan 54, Norra Brännan, Härnösands kommun

Kastellgatan 54

Lägenhet
Norra Brännan, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
470 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 900 kr/mån
6 763 kr/m²

Välkommen till Kastellgatan 54! Endast en halvtrappa upp finns denna charmiga och hemtrevliga bostadsrätt. Lägenheten har ett ljust och fint kök med trägolv och utrymme för matplats. Vardagsrummet har parkettgolv, fönster i två väderstreck och utgång till en rymlig, inglasad balkong som förlänger sommarkvällarna. I lägenheten finns även två sovrum med trägolv i bra storlek samt både duschrum och en gästtoalett. Bredband ingår i månadsavgiften! I närområdet finns Sälstens havsbad, vackra strövområden i naturen, Högslättens IP med gym, idrottshallar och eljusspår samt skolor och förskolor.

  • Balkong
Öje 442, Stigsjö/Brunne, Härnösands kommun
  • Tis 7 maj kl 16:30

Öje 442

Villa
Stigsjö/Brunne, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
1 895 000 kr
210 + 30 m²
6 rum
5 130 m² tomt

I vackra Öje finns denna otroligt charmiga och smakfullt renoverade bostad. Här bor ni fridfullt med närhet till både sjö och natur. Huset är rymligt om ca 210 kvm med härliga sällskapsytor och gott om sovrum. På entréplanet finns ett fint kök, ett stort vardagsrum med en täljstenskamin och ett fint duschrum med bastu. På entréplanet finns även en groventré och ett rymligt pannrum/förråd samt ett wc-rum. En trappa upp finns ett mysigt allrum med en kamin, tre sovrum, två alkover samt ett wc-rum. Bergvärme installerades 2018, solceller 2020 och fiber 2017! Boendet är perfekt för dig med gröna fingrar och som gillar trädgårdsliv då det finns ett stort växthus om ca 40kvm med en kamin med pizzaugn, ett persikoträd och en vinranka. På gården finns idag flera trädgårdsland, bärbuskar och fruktträd. Här finns även en charmig bagarstuga, ett härbre och en mindre ladugård. Här kan ni flytta in och bo med ett lugn och harmonisk läge och njuta av livet på landet.

  • Plus
Hemmansvägen 59, Bondsjöhöjden, Härnösands kommun

Hemmansvägen 59

Radhus
Bondsjöhöjden, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
925 000 kr
110 + 25 m²
4 rum
190 m² tomt

Ett radhus på populära Hemmansvägen är nu till salu! Radhuset har ett bra läge i området med närhet till garage och grönområde. Här erbjuds ni ett enkelt och lättskött boende med fina sällskapsytor på entréplanet med ett rymligt kök och ett stort vardagsrum med utgång till en inglasad balkong. På nedre plan finns tre sovrum, ett fint badrum med tvättstuga samt utgång till altan och trädgård. På entrésidan finns en altan, på nedre sidan en stor inglasad altan samt ett altandäck. Garageplats i länga samt parkeringsplats ingår i samfällighetsavgiften samt snöröjning/gräsklippning av gemensamma ytor och renhållning. Även gemensamt underhåll av bl. a. garagelängor och yttertak. I området finns en lekpark och ett stort grönområde med fotbollsmål. Det är promenadavstånd till förskola, grundskola, Bondsjöhöjdens IP med elljusspår, utegym och fotbollsplaner. Varmt välkomna på visning!

Sehlstedtsvägen 25, Murberget/Änget, Härnösands kommun

Sehlstedtsvägen 25

Lägenhet
Murberget/Änget, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
399 000 kr
87 m²
3 rum
vån 2/3
5 893 kr/mån
4 586 kr/m²

Välkomna till denna rymliga och välplanerade 3:a som är belägen endast en trappa upp i ett lugnt och fint område! I denna lägenhet finns två helt nyrenoverade duschrum, ett vardagsrum med parkettgolv och stora fönster. Köket är trivsamt med matplats och lägenheten har två sovrum i bra storlek. Här finns en inglasad och mycket mysig balkong med förmiddagssol. Från balkongen har du utsikt över föreningens fina innergård. I denna bostadsrättsförening ingår både bredband och el månadsavgiften! Här bor ni med promenadavstånd till förskola, grundskola och högstadieskola. I närområdet finns även handelsområdet Ankaret, resecentrum samt Murbergsskogen med fina stigar för promenad eller löpning. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Kiörningsgatan 24, Norrstaden, Härnösands kommun

Kiörningsgatan 24

Villa
Norrstaden, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
2 975 000 kr
198 + 100 m²
6 rum
866 m² tomt

Varmt välkommen till en rymlig och stor sekelskiftesvilla med attraktivt läge på Härnön. Här bor man med högt i tak, rymliga rum, vacker kakelugn, värmande och energieffektiv täljstenskamin finns förutom fjärrvärme, fiber via Servanet finns installerat, mycket fräscha och smakfullt renoverade dusch- och badrum, vackra trägolv, stora ljusinsläpp, rymlig hall, mycket gott om förvaringsmöjligheter, balkonger med havsutsikt och eftermiddags- och kvällssol ända till solnedgången, stor altan med sol hela dagen, ett stort garage med plats för minst 2 bilar, förrådsbod på tomten (f d garage) med plats för trädgårdssaker. Allt är genomgående fräscht och fint skick överallt. Bra läge på Härnön med gångavstånd till förskolor, Härnösands Gymnasium, Sälstens havsbad etc. Varmt välkomna till ett mycket personligt, vackert och varmt hem!

Spillkråkevägen 2, Stenhammar, Härnösands kommun
  • Tor 25 apr kl 13:30
Spillkråkevägen 2, Stenhammar, Härnösands kommun, bild 2
Spillkråkevägen 2, Stenhammar, Härnösands kommun, bild 3

Spillkråkevägen 2

Villa
Stenhammar, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
2 595 000 kr
111 + 203 m²
8 rum
908 m² tomt

Nu har vi glädjen att visa upp denna mycket rymliga och pampiga villa klädd i mexitegel på populära Stenhammar, ett av de mest attraktiva områdena på Härnön. Här finns bergvärme vilket ger en mycket fördelaktig driftskostnad, dubbel (varm) garage, bastu och fina eldstäder! Välbyggd villa med betongbjälklag. Ljust och rymligt vardagsrum i vinkel med stora fönster, kök med utgång till ett rymligt uterum. Hörntomt! Trädgårdstomten är plan och lagom stor, här finns svarta vinbär, hallon, krusbär och vackra äppelträd. Fina möjligheter för såväl gemenskap som lek och odling. Gång och cykelavstånd till förskolor och grundskola. I området finns även mysiga cykel och promenadstigar i skogen, elljusspår för löpning eller längdskidor, slalombacke och en populär restaurang inom promenad avstånd. Här går kollektivtrafik som tar dig till centrum. Välkommen till Spillkråkevägen 2!

  • Premium
Hospitalsgatan 1, Centrum, Härnösands kommun

Hospitalsgatan 1

Lägenhet
Centrum, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
445 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
4 671 kr/mån
8 091 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljusa och härliga bostadsrätt med gavelläge. Lägenheten har ett fint, renoverat kök, ett ljust sovrum och ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong. Här finns även ett fräsch duschrum med kaklade väggar, klinkergolv med golvvärme samt egen tvättmaskin. Från kök, duschrum och sovrum är det en vacker utsikt mot havet och från balkongen i söderläge är det sol under större delen av dagen och även där får du en glimt av havet. Lägenheten har ett centralt men ändå lugnt och ostört läge intill Nattviken och det är mycket nära till gym, teater, restauranger och affärer. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Västra Ringvägen 102, Gådeåberget, Härnösands kommun

Västra Ringvägen 102

Lägenhet
Gådeåberget, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
295 000 kr
38,3 m²
1 rum
vån 1/3
1 771 kr/mån
7 702 kr/m²

Varmt välkomna till denna kvadratsmarta 1:a i den mycket populära bostadsrättsföreningen Fyren. Lägenheten är belägen på entréplan, helt utan trappor/trappsteg! Smart planlösning med en bra hall, fräscht duschrum, rymligt kök och vardagsrum med smart sovalkov och utgång till en stor och fin altan! Här bor ni i en välskött bostadsrättsförening med mycket låg månadsavgift där även hushållsel och bredband ingår i månadsavgiften! Bo med närhet till livsmedelsaffär, busshållplats, mysigt bageri samt skog och natur runt knuten. Välkomna på visning!

  • Uteplats
Backgränd 12 A, Norrstaden, Härnösands kommun

Backgränd 12 A

Lägenhet
Norrstaden, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
550 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/3
2 727 kr/mån
9 016 kr/m²

Välkomna till denna trevliga 2:a på Backgränd 12 A! Lägenheten har ett ljust och rymligt vardagsrum med utgång till en inglasad balkong som kan nyttjas från tidig vår till sen höst. Köket är charmigt och har utrymme för matplats. I lägenheten finns både gästtoalett och ett nyrenoverat duschrum från 2023. Sovrummet har en bra storlek och i hallen intill sovrummet finns garderober. Månadsavgiften är endast 2727kr per månad för dessa 61kvm! Lägenhetens centrala läge med närhet till kommunikationer och Härnösands centrum med restauranger, bio, livsmedelsaffär och shopping gör vardagen smidig och enkel. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Hospitalsgatan 9, Centrum, Härnösands kommun

Hospitalsgatan 9

Lägenhet
Centrum, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
695 000 kr
93,5 m²
4 rum
vån 3/3
6 362 kr/mån
7 433 kr/m²

Välkomna till en ljus och rymlig gavellägenhet med högt fritt läge som har fönster åt tre väderstreck. Lägenheten är på 95 kvadratmeter med fina sociala ytor och två eller tre sovrum beroende på hur du väljer att använda rummen. Köket kan utökas för att skapa ett rymligt modernt kök med matplats för det stora umgänget om man väljer att ha två sovrum och låta det tredje rummet ingå i köket. Från vardagsrummet har du en härlig utsikt mot Södra Sundet, Vårdkasberget och från vardagsrummet kommer du även rakt ut på en delvis inglasad balkong med förmiddagssol. De två sovrummen mot den lugna innergården har generöst med garderober, badrummet är helkaklat och har dusch samt tvättmaskin. Här finns möjligheten att renovera och anpassa lägenheten efter eget behov och smak, fina möjlighet att skapa ett riktigt drömboende där en reparationsfond på 29 000kr ger en bra start. Här bor du intill vackra Gådeåparken med promenadstråk efter havet och en liten badstrand. Härnösands centrum ligger runt knuten med bland annat restauranger, teater, affärer, gym och simhall så det är nära till det mesta. Har du båt finns båtplatser tex på Mellanholmen några hundra meter bort. Brf Tuppen är en modern HSB-förening som bland annat satsat på solanläggning, en långsiktig energismart och ekonomisk investering som håller kostnaderna nere för medlemmarna. Föreningen har flera gemensamma utrymmen tex snickarverkstad, bastu med relax. övernattningsrum och stor tvättstuga. Varmt välkomna på visning till Hospitalsgatan 9!

  • Balkong
Norra Kyrkogatan 21A, Norrstaden, Härnösands kommun

Norra Kyrkogatan 21A

Lägenhet
Norrstaden, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
195 000 kr
31,3 m²
1 rum
vån 4/4
1 944 kr/mån
6 230 kr/m²

Här har ni den perfekta lägenheten för dig som ska flytta hemifrån eller för dig som söker en övernattningslägenhet i centrala Härnösand. Lägenheten har ett mysigt allrum med snedtak där det finns plats för både soffa och säng. Från fönstret är det en vacker utsikt mot Norra sundet. Köket har ett takfönster som ger ett fint ljusinsläpp. Lägenheten har ett centralt läge nära Härnösands gymnasium, Högslättens idrottsplats samt endast 5 minuters promenad till centrala Härnösand med butiker, restauranger, bio och vackra promenadstråk längs havet. Välkommen på visning!

Norra Ringvägen 24 B, Murberget/Änget, Härnösands kommun

Norra Ringvägen 24 B

Lägenhet
Murberget/Änget, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
170 000 kr
50 m²
2.5 rum
vån 2/2
4 810 kr/mån
3 400 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade och kvadratsmarta 2,5:a! Lägenheten har ett ljust vardagsrum med utgång till en fin balkong som har ett soligt läge med sol från lunch till kväll. Köket har gott om arbetsytor och förvaring, intill köket finns ett matrum. I lägenheten finns ett sovrum med en liten klädkammare och ett fint duschrum som renoverades 2018. 2017 lades nya golv i samtliga rum utom i sovrummet. Lägenheten är belägen i ett lugnt område med gång- och cykelavstånd till flera livsmedelsbutiker och stadens centrum. Du bor även nära skolor och förskolor. Det är enkelt att resa kollektivt då busshållplats finns inom 100 meter samt tåg- och busstation inom 1km. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Lotsvägen 10, Bondsjöhöjden, Härnösands kommun

Lotsvägen 10

Villa
Bondsjöhöjden, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
1 500 000 kr
140 + 92 m²
7 rum
860 m² tomt

Lotsvägen 10 - En rymlig villa på Bondsjöhöjden med gott om utrymmen för den aktiva familjen! I villan finns idag fem sovrum samt vardagsrum, ett ljust kök samt ett duschrum på entréplanet och ett på övre plan. Källarplanet har gott om utrymmen och där finns möjlighet att inreda fritt efter behov och önskemål. Villan har ett nytt plåttak från 2021, de flesta fönster är nya 3-glasfönster och huset fick en ny dränering 2016. Fjärrvärme och fiber är installerat. Villan har ett fint läge i området med en tomt som angränsar till skogen ovanför. På tomten finns ett garage för en bil. I närområdet finns lekpark och vackra promenadstigar i skogen intill. Det är endast en kort promenad till förskola, grundskola och till Bondsjö IP där elljusspår, fotbollsplaner och utegym finns.

Murbergsvägen 21, Murberget/Änget, Härnösands kommun

Murbergsvägen 21

Lägenhet
Murberget/Änget, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
375 000 kr
62,1 m²
2 rum
vån 3/3
3 011 kr/mån
6 039 kr/m²

En ljus 2:a med ett högt och fint läge i en populär bostadsrättsförening på Murberget. Lägenheten har ett stort kök i öppen planlösning mot hallen, ett vardagsrum med utgång till en balkong med förmiddagssol, ett sovrum i bra storlek samt ett badrum. I den låga månadsavgiften ingår även bredband! Föreningen har en fin gemensam innergård samt ett nyrenoverat övernattningsrum med dusch och bastu. I närområdet finns Murberget med fina promenadstigar i skogen och museum, det är en kort promenad till resecentrum med buss- och tågstation samt mataffärer. Busshållplats för stadsbuss finns nära bostaden. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Sälstensgränd 5B, Norrstaden, Härnösands kommun

Sälstensgränd 5B

Lägenhet
Norrstaden, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
390 000 kr
83,5 m²
4 rum
vån 2/3
7 522 kr/mån
4 671 kr/m²

Med ett havsnära läge finns denna rymliga 4:a till salu! Här har köket öppnats upp mot ett rymligt matrum så här finns gott om plats för middagsgäster. Från vardagsrummet nås en balkong med utsikt mot havet och läget erbjuder härlig eftermiddags- och kvällssol. Lägenheten är välskött och har idag två sovrum, men matrummet kan återställas till ett tredje sovrum för den som önskar. Här finns även ett fint duschrum med kaklade väggar och klinkergolv samt en gästtoalett. Bo med närhet till Sälstens havsbad och den natursköna omgivningen på Härnön med promenadstigar i skogarna. Det är inte långt till Högslättens idrottsplats med elljusspår, gym och träningshallar. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Ångströmsgatan 9, Geresta, Härnösands kommun

Ångströmsgatan 9

Villa
Geresta, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
2 495 000 kr
143 + 55 m²
7 rum
928 m² tomt

Välkomna till Ångströmsgatan 9 - Här bor ni i ett lugnt, familjevänligt område med en trädgårdstomt som angränsar till skog och natur. Villan har ett stort och ljust vardagsrum med en värmande täljstenskamin, utgång till altan och ett fint matrum intill. Köket är ljust med två fönster och har bra arbetsytor. På entréplanet finns även ett badrum och ett sovrum. På övre planet finns tre sovrum och ett duschrum. På nedre planet finns ett stort och mysigt allrum, tvättstuga och förrådsutrymmen. Fjärrvärme installerades 2023. Fastigheten har en fin trädgårdstomt med bra ytor för lek och odling. På entrésidan finns ett fint, inglasat uterum och från vardagsrummet nås en altan. På gården finns en varmbonad friggebod och en mysig grillkåta. Här bor man med närhet till grundskola, förskolor, matvaruaffär. Naturen erbjuder aktiviteter som MTB-cykling, vandring, svamp- och bärplockning. Till idrottsanläggningar är det en kort promenad och det är även promenadavstånd till centrum.

Diskusvägen 8, Murberget/Änget, Härnösands kommun

Diskusvägen 8

Villa
Murberget/Änget, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
1 875 000 kr
168 + 4 m²
5 rum
816 m² tomt

Välkomna till Diskusvägen 8, en rymlig villa i två etage med ett fint och lugnt läge på Änget. Villan har genomgående nya, ljusa ytskikt så här är det bara att flytta in! Här finns ett stort matrum och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till en altan. Ett fint kök med matplats, en gästtoalett och en rymlig tvättstuga med groventré och bastu. En halvtrappa upp finns ett superfint, nyrenoverat duschrum samt 3 sovrum och ett allrum/kontor. Trädgårdstomten är full av perenna växter, hallon, vinbär, krusbär, jordgubbar och äppelträd. På gården finns ett garage och en förrådsbyggnad. Bergvärme och fiber är installerat! Tomten angränsar till en stor park med promenadvägar och lekpark. Det är en kort promenad till grundskola, högstadieskola och förskola. Det är även nära till resecentrum och handelsområdet Ankaret. Gillar du skog och natur finns fina strövområden i skogen intill Västernorrlands museum, som även det är värt ett besök! Busshållplats finns nära bostaden.

  • Energieffektiv
Sehlstedtsvägen 7, Murberget/Änget, Härnösands kommun

Sehlstedtsvägen 7

Lägenhet
Murberget/Änget, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
315 000 kr
38,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 841 kr/mån
8 182 kr/m²

Välkomna till denna ljusa och trivsamma bostadsrätt som är i ett mycket fint skick!. Lägenheten är välplanerad och smakfullt inredd i ljusa färger. Köket renoverades 2022 och har utgång till en uteplats med eftermiddags- och kvällssol. Allrummet är ljust och här finns en alkov med plats för säng. Duschrummet är superfräscht och renoverades 2020. Lägenheten är belägen på entréplanet, helt utan trappor. Bredband och el ingår i månadsavgiften! Helt enkelt ett bra boende i ett lugnt område med närhet till skog och natur, det är även nära till resecentrum och handelsområdet Ankaret.

  • Uteplats
Älandsvägen 10, Älandsbro, Härnösands kommun

Älandsvägen 10

Villa
Älandsbro, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
995 000 kr
120 + 75 m²
5 rum
1 021 m² tomt

Villan erbjuder dig bland annat ett ljust kök, nyrenoverat duschrum, ett vardagsrum med en fin kamin, gott om stora altanytor och en inglasad del. Stor el-markis på framsida altan. 3-glasfönster. Fiber finns installerat. Garagebyggnad med plats för en mindre bil. Mycket fin trädgård med fina lekytor. Bra resultat av energideklarationen och mycket låg driftskostnad! Gångavstånd till mataffär, förskola, grundskola och bussförbindelser. Välkomna att anmäla er till visning!

  • Energieffektiv
Nämndemansvägen 18, Älandsbro, Härnösands kommun

Nämndemansvägen 18

Villa
Älandsbro, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
1 075 000 kr
125 + 35 m²
5 rum
915 m² tomt

Varmt välkomna till en ljus och välskött villa i centrala och barnvänliga Älandsbro, redo för inflyttning inom kort. Lättskött och fin trädgårdstomt med äppel- och plommonträd samt fina lekytor för barnen. Fristående garage med plats för en bil samt förrådsdel. Finns hela två altaner samt en uteplats med tak. Här bor ni nära mataffär, förskola, grundskola, busshållplatser men även nära till skog och natur. Fiber via Servanet. Nya ytskikt, nytt duschrum och ny altan år 2020! Nyare 3-glasfönster. Låg driftskostnad så här bor ni både billigt och bra!

Solumshamn 88, 90 & 92, null, Härnösands kommun

Solumshamn 88, 90 & 92

Tomt
Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
500 000 kr
1 327 m² tomt

Ta chansen och bygg ditt eget drömboende i naturskön miljö med närhet till havet. Här finns 3 tomter där man får bygga en huvudbyggnad om 140 kvm byggyta och en komplementbyggnad om 70kvm (se bifogad detaljplan för mer information). Samfällighetsförening finns för väg, gemensamt grönområde samt ett gemensamt område vid havet där möjlighet finns att i framtiden, gemensamt anlägga brygga/båtplats. De tomter som är till salu är: Solumshamn 88 (Härnösand Solumshamn 1:185). Tomtarea: 1327kvm. Pris: 500 000kr. Solumshamn 90 (Härnösand Solumshamn 1:186). Tomtarea: 1326 kvm. Pris: 475 000kr. Solumshamn 92 (Härnösand Solumshamn 1:187). Tomtarea: 1300 kvm. Pris: 475 000kr. Solumshamn är ett populärt område på Härnöns sydspets, ca 8 kilometer från centrala Härnösand med vacker natur och närhet till havet. I Solumshamn finns både permanentboende och fritidshus. Till Härnösands centrum tar det endast 10 minuter med bil.

Hagagatan 71, Haga, Härnösands kommun

Hagagatan 71

Radhus
Haga, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
1 275 000 kr
126 + 14 m²
6 rum
435 m² tomt

Varmt välkomna till Hagagatan 71, ett radhus med mycket bra läge i området! Ett väldigt trevligt boende med härliga sällskapsytor och gott om sovrum. På nedre plan finns ett mysig och stor altan som har många soltimmar. Ett enkelt och lättskött boende där du även har ett eget varmgarage samt ett tillbyggt förrådsrum. Radhuset har ett soligt läge med en lagom stor tomt som angränsar till ett allmänt grönområde. Mycket fin trädgårdstomt med pioner, röda och svarta vinbär, krusbär, rosenbuskar, äppelträd, körsbärsträd, syrén, liljekonvaljer, smultron m.m. Tomten har gott om odlingsbäddar och ett bra läge mot allmänningen. Gavelläge som ger en extra frihetskänsla! I detta barnvänliga bostadsområde finns en fin lekpark och det är inte långt till skog och natur med bär och svamp. Kommunikationerna är goda med stadsbuss och det är inte långt till busshållplats för dig som pendlar. Välkomna till en trevlig visning!

Visar alla 23