SkandiaMäklarna Karlstad

SkandiaMäklarna Karlstad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Axelines väg 218, Skutberget, Karlstads kommun
Axelines väg 218, Skutberget, Karlstads kommun, bild 2
Axelines väg 218, Skutberget, Karlstads kommun, bild 3

Axelines väg 218

Fritidshus
Skutberget, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 595 000 kr
30 + 20 m²
2 rum
1 000 m² tomt

Endast privat bokad visning - kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information. Varmt välkommen till denna charmiga sommarstuga belägen i ett av Karlstads mest eftertraktade områden, där Vänerns klara vatten möter Skutbergets udde. Här kan du njuta av en lugn och avskild oas bara några meter från vattnet, omgiven av natursköna miljöer och en rad bekvämligheter i närheten. Denna pärla på 30 kvm består av en huvudstuga och en separat sovstuga. Huvudstugan bjuder på en öppen planlösning med kombinerat kök och sällskapsutrymme, samt ett mysigt sovloft. Här finns även en gjutjärnskamin, spis och ugn, samt sjövatten tillgängligt via egen pump. Det vackra inglasade uterummet ger dig möjlighet att njuta av den omgivande naturen även på regniga dagar. På utsidan av stugan finner du en utomhusdusch med sjövatten, perfekt för en uppfriskande dusch efter en dag vid vattnet. Sovstugan rymmer en sovdel med plats för två sängar och en separat WC med separett. Dessutom finns ett tvättrum med rinnande vatten. Byggnaden är belägen på en arrendetomt. I området finns allt du behöver för en minnesvärd och bekväm semester. Strax intill stugan erbjuds löpspår, badplatser, ett café och en busshållplats. Endast en kort promenad bort hittar du Skutbergets motionscentral, där du kan njuta av en utomhuspool, bastu och café. Bilväg leder ända fram till stugan, vilket gör ankomsten smidig. Unna dig en oförglömlig sommaridyll - Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Bogsprötsgatan 23, Inre hamn, Karlstads kommun
  • Tor 25 apr kl 17:30
Bogsprötsgatan 23, Inre hamn, Karlstads kommun, bild 2
Bogsprötsgatan 23, Inre hamn, Karlstads kommun, bild 3

Bogsprötsgatan 23

Lägenhet
Inre hamn, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
2 650 000 kr
83 m²
3 rum
vån 0/8
4 957 kr/mån
31 928 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna fina 3:a i markplan belägen i Karlstads trevligaste stadsdel Inre hamn! Här finner ni ett välplanerat och högkvalitativt boende med generösa ytor och exklusiva materialval. Lägenheten erbjuder hela två badrum, det ena med dusch och tvättmaskin samt torktumlare. Vardagsrum och kök i en öppen planlösning med utsikt över hamninloppets glittrande vatten. Två sovrum i bra storlek och med moderna färgval. Från det stora sovrummet nås uteplatsen där ni kan njuta av den härliga kvällssolen. Här kan sommarens alla grillkvällar avnjutas. Lägenheten har goda förvaringsmöjligheter tack vare flertal garderober samt en klädkammare. Här vaknar du varje morgon till hamnens härliga lugn. Med närhet till restauranger, bageri, mataffärer och gym erbjuds här en lägenhet att trivas i. I området finns goda bussförbindelser till resterande delar av Karlstad och även möjligheter under sommartid att nå stora delar av staden med båt. Stadskärnan nås med en 10 minuters promenad längs vattnet. Föreningen har Telias fibernät för moderna medialösningar, och bredband och TV ingår i månadsavgiften. Media uttag finns i alla rum. Parkering i garage finns med separat kö. Dessutom har föreningen en gemensam tvättstuga, övernattningslägenhet och takterrass. Varmt välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Herrnäset Hallonvägen 1, null, Storfors kommun
  • Mån 29 apr kl 18:00
Herrnäset Hallonvägen 1, null, Storfors kommun, bild 2
Herrnäset Hallonvägen 1, null, Storfors kommun, bild 3

Herrnäset Hallonvägen 1

Fritidshus
Storfors kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
695 000 kr
72 m²
3 rum
1 652 m² tomt

Härligt åretrunt fritidsboende där harmoni och komfort möter naturens skönhet. Underbart läge ett stenkast från sjön Alkvettern med fina badplatser och bra fiskevatten. Alkvettern är en del av den populära Bergslagskanalen! Bostadshuset erbjuder 72 välplanerade kvadratmeter fördelat på 3 rum, varav 2 sovrum och ett stort vardagsrum med öppet mot kök samt duschrum med wc. Härlig och lättskött friköpt tomt om 1 652 kvm. På fastigheten finns en gäststuga med 2 sovrum och tvättstuga med dusch, vilket gör det möjligt att välkomna gäster med lätthet. Här finns även en isolerad verkstadsbod, komplett med el-element. Härlig altan under tak i lugnt läge. Uppvärmning i form av direkt el med oljeelement & LVP. Båtplats finns att hyra i närheten med gångavstånd. Sjön Alkvettern är en del av sjösystemet Bergslagskanalen som sträcker sig från Karlskoga i söder till Filipstad i norr. Stor tomt som bjuder in till sol hela dagen samt utrymme för mycket bus och lek. Fritidshuset är vinterbonat och lämpar sig för alla årstider. Man kan med fördel njuta av långa promenader med både bad samt bär och svampplockning, skridskoåkning under vintern. Alla årstider har sin charm och kan upplevas i denna idyll. Samfälligheten sköter vägarna året runt. Säljaren har använt bostaden som permanentboende. Välkommen hem!

  • Premium
Palmérsgatan 19, null, Storfors kommun
  • Mån 29 apr kl 16:45

Palmérsgatan 19

Villa
Storfors kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
475 000 kr
66 + 56 m²
3 rum
1 245 m² tomt

På Palmérsgatan 19 erbjuds nu denna välskötta enplansvillan med källare som är belägen på en lättskött hörntomt. Med en totalyta på 122 kvm (66 + 56) fördelat på 3 rok + en gillestuga så är detta ett boende som passar alla! Entréplan erbjuder en härlig planlösning med två separata sovrum i bra storlekar, WC, rymligt vardagsrum med anslutning till den härliga altanen under tak samt ett fullutrustat kök med plats för matgrupp. I källaren hittar du en stor gillestuga som idag används som vardagsrum/TV-rum av säljaren. Vidare in i källaren finner du förrådsutrymmen, tvättstuga och ett stort duschrum med toalett. Fiber är indraget i huset och bostaden värms upp i form av luft vatten värmepump som installerades år 2021, detta ger dig en låg driftkostnad! Huset har även en LVP som är installerad samt 3-glasfönster insatt. Stor tilltagen trädgårdstomt som bjuder in till grill, lek och härliga sommarkvällar. På tomten finner du ett trädgårdsskjul samt ett vältilltaget kallgarage som är byggt 2010. Här bor du med närhet till sjöar, skogar och natur. Härliga promenadstråk i fina grönområden. Ett stenkast från huset finner du en allmän fotbollsplan som det även spolas hockeyrink på under vintern, perfekt för barnen. Dessutom finns grundskola och mataffärer i närheten! Huset är besiktigat, välkommen hem!

  • Plus
Rektor Furuskogs gata 7, null, Filipstads kommun

Rektor Furuskogs gata 7

Villa
Filipstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 495 000 kr
310 + 150 m²
9 rum
1 936 m² tomt

Varmt välkommen till denna rymliga villa på Rektor Furuskogsgata 7! Här bor du rymligt med totalt 310 kvm i boyta fördelat på hela 9 rum och kök. Utöver detta finner ni även en källare om 150 kvm med plats för tvättstuga, flertalet förvaringsrum, samt ett stort garage med plats för 2 bilar. Bostaden värms upp primärt utav bergvärme som installerades 2012. I bostaden finns två synnerligen rymliga vardagsrum med plats för den stora familjen samt nära och kära. Trevligt kök med härlig rymd som även erbjuder direkt passage till baksidans uteplats där ni finner poolen som förgyller många av sommarens varma dagar. Här ges chans till hela 6 sovrum, två balkonger varav en i söder och en i väst, stor vind med mängder av yta för förvaring. Bostaden erbjuder en unik karaktär och charm som behöver upplevas på plats. Huset är besiktat. Varmt välkommen!

  • Energieffektiv
Karlbergsgatan 4, Centrum, Karlstads kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Karlbergsgatan 4, Centrum, Karlstads kommun, bild 2
Karlbergsgatan 4, Centrum, Karlstads kommun, bild 3

Karlbergsgatan 4

Lägenhet
Centrum, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 495 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/6
3 640 kr/mån
29 900 kr/m²

Mitt i Karlstads stadskärna men med ett lugnt och skyddat läge hittar vi denna tvåa i mycket gott skick. Lägenheten har en inglasad balkong/uteplats med direkt anslutning till föreningens gemensamma terrass som säljaren mer eller mindre nyttjar som sin egen med en granne, detta är verkligen något extra! Lägenhetens 50 kvadratmeter är väl utnyttjade och erbjuder ett sovrum med plats för dubbelsäng, fräscht och helkaklat duschrum (2015), stort och trevligt vardagsrum i en öppen planlösning med det renoverade köket. Gott om plats för både matgrupp och soffgrupp. Lägenheten är genomtänkt och påkostad med många fina detaljer. Här bor du en kort promenad från Karlstads restaurangliv och shopping. Däremot ligger fastigheten på en lugn gata vilket ger ett väldigt ostört läge med närhet till grönområden och natursköna promenadstråk. Parallellgatan erbjuder bussförbindelse via stadsbussnätet och några hundra meter bort finns tågstationen. Här bor du i en välskött och mycket stabil förening! Välkommen hem!

  • Premium
  • Hiss
Norra Kyrkogatan 6, Centralt, Karlstads kommun

Norra Kyrkogatan 6

Lägenhet
Centralt, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
2 950 000 kr
86,5 m²
3 rum
vån 0/6
5 815 kr/mån
34 104 kr/m²

Nu erbjuds möjligheten att bo i hjärtat av staden med alla bekvämligheter du kan önska dig. Denna exklusiva hörn lägenhet på 86 kvadratmeter är inte bara rymlig och välplanerad, utan också utrustad med modern teknik och bekvämligheter som gör vardagen enklare och mer njutbar med ljusinsläpp i från två väderstreck. Med ett kök från Marbodal som utgör hemmets hjärta – perfekt för såväl matlagning som socialt umgänge. Här finns gott om plats för att skapa och njuta, omgivet av ljusa, fräscha och inbjudande ytskikt. För din komfort är lägenheten utrustad med ett eget FTX-system som säkerställer optimal ventilation och inomhusklimat året om. Dessutom ingår fiber och kabel-TV från SAPPA, med Ip-TV och bredband på 500/500 – allt detta utan extra kostnad då det ingår i avgiften. Att bo här innebär också tillgång till flera exklusiva faciliteter. Slappna av i föreningens egen bastu, håll dig i form i det välutrustade gymmet, eller utforska stadens utbud precis utanför din dörr. Till lägenheten hör också ett praktiskt källarförråd för extra förvaringsmöjligheter. För den som önskar finns garage i källarplan. Föreningen har garage och tilldelas genom separat kö. Garageplatser har möjlighet till el-laddning. Kort kö för att få garageplats i dagsläget. Denna lägenhet är mer än bara ett boende; det är en livsstil. Med dubbla toaletter, en genomtänkt planlösning och belägen i stadens hjärta, är detta det perfekta hemmet för dig som värdesätter kvalitet, bekvämlighet och tillgång till stadens alla möjligheter. Varmt välkomna till en trivsam visning, Vi ses!

  • Hiss
Oldevigsgatan 1, Sommarro, Karlstads kommun
  • Tis 23 apr kl 17:00
Oldevigsgatan 1, Sommarro, Karlstads kommun, bild 2
Oldevigsgatan 1, Sommarro, Karlstads kommun, bild 3

Oldevigsgatan 1

Lägenhet
Sommarro, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 450 000 kr
41 m²
2 rum
vån 3/3
2 601 kr/mån
35 366 kr/m²

Högst upp i huset finns här en riktigt kvadratsmart tvårummare med en härligt stor balkong i västerläge där kvällssolen kan avnjutas. Rymligt kök med gott om förvaring, välplanerat vardagsrum där både soffgrupp och tv-möbel inryms samt helkaklat badrum med golvvärme. I badrummet finns även egen tvättmaskin med torkfunktion. En utmärkt bostad lämplig för både unga och äldre, samt som övernattningslägenhet. Bostaden ligger endast två kvarter ifrån älven samt nära både sjukhuset och busshållplatser med utmärkta kommunikationsmöjligheter. Hela föreningens fastighet renoverades 2011-2012. Här erbjuds omklädningsrum, duschar och bastu för föreningens medlemmar att nyttja. Övernattningsrum med två sängar finns att hyra. Välskött förening med bra avgift. Gott om parkeringsalternativ på området. Förråd i markplan som följer lägenheten! Bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften. Välkommen hem!

  • Premium
  • Hiss
Sjöviksgatan 19, Stenfallet, Kristinehamns kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00
Sjöviksgatan 19, Stenfallet, Kristinehamns kommun, bild 2
Sjöviksgatan 19, Stenfallet, Kristinehamns kommun, bild 3

Sjöviksgatan 19

Villa
Stenfallet, Kristinehamns kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
5 500 000 kr
175 + 85 m²
9 rum
2 156 m² tomt

Nu ges en unik möjlighet att förvärva ett rymligt hus samt en svårslagen tomt på över 2 000 kvm i synnerligen trevligt sydväst läge i direkt anslutning till Vänerns glittrande vatten! Det rymliga huset erbjuder en boyta på 175 kvm samt en biarea på 85 kvm vilket ger gott om plats för hela familjen. Under de soliga dagarna sitter du i lugn och ro och blickar ut över Vänerns vatten på terrassen som sträcker sig runt huset i söder samt västläge. Stor sjötomt om hela 2 156 kvm ger gott om plats för lek, trädgårdsarbete samt lugn och ro. Via den stenlagda gången tar du dig direkt ned till sjöstugan och vattenlinjen. Muddrad vik vilket ger enkel framkomlighet för båt. Här finns även möjlighet att montera din egen flytbrygga På husets baksida finner du ett uppvärmt dubbelgarage om cirka 50 kvm med plats för 2 bilar samt gott om utrymme för förvaring. Cirka 100 meter från huset finner du en mysig båthamn, utöver detta erbjuder området fantastiska promenadstråk, lugn boendemiljö samt närhet till alla förnödenheter. Ta chansen att förvärva denna pärla, välkommen hem!

  • Premium
Våle 702, Hynboholm, Karlstads kommun
  • Lör 27 apr kl 13:00
Våle 702, Hynboholm, Karlstads kommun, bild 2
Våle 702, Hynboholm, Karlstads kommun, bild 3

Våle 702

Villa
Hynboholm, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
4 095 000 kr
190 + 73 m²
8 rum
1 630 m² tomt

Här finner ni ett stort och rymligt boende med pool med fina vyer och härlig utsikt helt i ogenerat läge. Härligt boende med härliga sociala ytor om hela åtta rum och kök med fem sovrum samt stort lantligt kök och stort badrum. Stor inglasat uterum med direkt anslutning till poolen. Låt dig komma hit och känna på det underbara läget och härliga hus som kan bli ert nya dröm boende. Våle 702 ligger endast ca fem-tio minuter från Skåre. Där finns skolor, mataffär, fotbollsplan med mera. Stadsbussen går ifrån Grava kyrka och vi har även landsbygdsbussarna som går vid 61:an, promenad om ca tio minuter att knata ut dit. Skolbussen går precis utanför huset, cirka 50 meter. Varmt välkomna, Vi ses!

  • Premium
  • Uteplats
Ekliden 1, Skived, Forshaga kommun
Ekliden 1, Skived, Forshaga kommun, bild 2
Ekliden 1, Skived, Forshaga kommun, bild 3

Ekliden 1

Villa
Skived, Forshaga kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 795 000 kr
112 + 112 m²
9 rum
1 145 m² tomt

Varmt välkomna till Ekliden 1 och detta fina familjehus beläget på ett av Forshagas populäraste återvändsgator i lugna Skived. Här bor du i villaområde bland åker och ängar, med närhet till aktiviteter som lekpark och dagis bara ca 100 meter bort. Detta hus har en enastående potential och otroligt många ytor och rum. Fint Härjedalskök från ca 2008 med plats för rejält matbord och två badrum där det ena, nere i källaren är helt nyrenoverat 2023. Stor härlig tomt med plats för odling och trädgård. Luftigt hus med mysig planlösning och renoverade ytor. Stort plus för dubbelgarage och asfalterad uppfart! I Forshaga bor du i närheten till mataffär, skola och bekvämligheter som bussförbindelser. Utöver detta finns Hembygdsföreningen för skidåkning på vintern och löpning på sommaren. Ca 4 km till närmsta ridklubb! Bara ett stenkast bort från centrum och smidig transportsträcka som tar dig till Karlstad på 20 minuter. Möjlighet med tillträde till sommaren. Detta är en guldkorn för dig som vill göra en riktigt bra bostadsaffär!

  • Premium
Armégatan 20, null, Forshaga kommun
  • Budgivning pågår
Armégatan 20, null, Forshaga kommun, bild 2
Armégatan 20, null, Forshaga kommun, bild 3

Armégatan 20

Villa
Forshaga kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 695 000 kr
100 m²
5 rum
767 m² tomt

Varmt välkommen till Armégatan 20 och denna 1 ½ plans villa med byggår 2008! På entréplan finner du ett mysigt kök med vita snickerier, goda arbetsytor samt plats för matgrupp. Vidare finns allrum, duschrum samt sovrum i god storlek. Via allrummet tar du dig även vidare ut till en väl tilltagen inglasad altan, soldäcket och bubbelbadet. Lagom stor trädgård med häckar runt om som ger ett bra skydd mot insyn. Här spenderar du trivsamt många av dina lediga stunder i solen! Vidare upp för trappen finner du ett kontor, wc samt två sovrum vilket ger plats för fler familjemedlemmar eller gäster. Till detta bor du även med ett rejält garage med anslutande förråd, carport för förvaring, uppvärmd samt isolerad friggebod och en breddad uppfart med plats för flera bilar. Här bor ni med närhet till skolverksamheter, mataffärer och annan service. Bra bussförbindelser och endast ca 20 minuter med bil till Karlstad. Varmt välkomna!

  • Premium
Gjuterivägen 25, null, Kristinehamns kommun
Gjuterivägen 25, null, Kristinehamns kommun, bild 2
Gjuterivägen 25, null, Kristinehamns kommun, bild 3

Gjuterivägen 25

Villa
Kristinehamns kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
695 000 kr
140 + 80 m²
7 rum
1 369 m² tomt

Magnifikt hus med härlig tomt i Natursköna Björneborg. Stort och häftigt hus med 1½ plan med källare, här har vi ett hus som passar den stora familjen. Visst moderniseringsbehov föreligger efter eget tycke och smak. Varmt välkommen hem! Varmt välkomna med er intresse anmälan!

  • Premium
  • Uteplats
Gärdesgatan 5, null, Kristinehamns kommun

Gärdesgatan 5

Villa
Kristinehamns kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 795 000 kr
129 + 66 m²
5 rum
790 m² tomt

Hjärtligt välkommen till denna stilrena familjevilla på Gärdesgatan, Marielund! På entréplan finner du husets hjärta i form av det stilrena köket som via den öppna planlösningen ligger i direkt anslutning till vardagsrum såväl som matsal. I denna del av huset har du ett rikligt ljusinsläpp samt närhet till den öppna spisen vilket bjuder in till härliga stunder med dina nära och kära. Utöver detta finner du även 1 sovrum, wc samt hall på entréplan. På övervåningen finns badrum samt två sovrum i bra storlek. Trapphus på övervåning har behov av ytskiktsrenovering. Via det stora sovrummet tar du dig även ut på balkongen för att avnjuta solen från söder. Källare med tvättstuga, bastu och luftigt rum som idag används som hemmagym, goda förvaringsmöjligheter! Huset omges av en trivsam trädgård innehållande stort trädäck i sydvästligt läge, spabad samt garage. Här bor ni i ett lugnt och omtyckt villakvarter med närhet till natur, lekpark. promenadstråk, skola och mataffärer. Varmt välkommen!

Åkermarksvägen 17, Edsgatan/Norra Stockfallet, Karlstads kommun
Åkermarksvägen 17, Edsgatan/Norra Stockfallet, Karlstads kommun, bild 2
Åkermarksvägen 17, Edsgatan/Norra Stockfallet, Karlstads kommun, bild 3

Åkermarksvägen 17

Radhus
Edsgatan/Norra Stockfallet, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
2 495 000 kr
129,2 m²
5 rum
7 219 kr/mån
19 311 kr/m²

Nu erbjuds ett av de populära parhusen på Åkermarksvägen, beläget på återvändsgata vilket ger dig en lugn och trygg känsla med närhet till natur och friluftsliv! Här bor du i en modern och öppen planlösning med ljusa ytskikt som lyfts fram av de stora fönstren. Fullutrustat kök med öppna ytor mot vardagsrum, de ljusa ytskikten ger dig möjlighet att enkelt inreda bostadens entréplan och matcha möbler med den vita färgen. Vidare finner du helkaklat duschrum, separat tvättstuga och en välkomnande hall. Utöver detta finner du 3 sovrum i bra storlekar, ett allrum samt ett helkaklat badrum. Stor altan som följs av en härlig trädgård med sol hela dagen. Norra Stockfallet/Edsgatan är ett snabbt växande område med lugnt och naturnära läge, där bostadsrätter blandas med nyproducerade villor. Här bor du med närhet till sjön Alstern med bad- och fiskemöjligheter och skogen finns runt knuten, samtidigt som det finns goda kommunikationer via stadsbuss till centrala Karlstad ca 50 meter från parhuset. Här går även Klarälvsbanan förbi som sträcker sig genom den anrika, värmländska, landsbygden. Här bor du i ett tryggt område med närhet till fina skolor och förskolor. Välkommen hem!

  • Premium
Mossgatan 181, Rud, Karlstads kommun

Mossgatan 181

Lägenhet
Rud, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 295 000 kr
91 m²
3 rum
vån 3/3
5 301 kr/mån
14 231 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna stora trea där det bara är att flytta in! Här bor du förmodligen med Ruds bästa läge. Här får du mycket lägenhet för pengarna! Lägenheten badar i naturligt ljus. Två helkaklade duschrum. Fullutrustat kök med plats för matbord, stort vardagsrum med gott om plats för möblering, två sovrum i bra storlekar samt två klädkammare. Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen. Extra plus med lägenheten är att du har möjlighet att hyra ut ena delen om man skulle önska det, på så sätt kan man bo för en väldigt billig peng. Bostaden har ett aktivt saldo i inre fonden om 4 739kr som man kan nyttja till renovering i lägenheten. I Brf Rud bor ni i en mycket välskött och stabil förening där p-plats och förråd ingår i avgiften. Tvättstuga i samma byggnad. Bastu & relax finns i föreningen att hyra samt övernattningslägenhet. På populära Rud erbjuds en härlig omgivning med gott om grönområden och fina promenadstråk med löpspår, matvarubutik, vårdcentral, apotek och all service precis utanför dörren. Goda bussförbindelser via stadsbussnätet till både Karlstad centrum samt direktbuss till Karlstad universitet. Välkommen hem!

  • Balkong
Krakerud 5:43, Österängarna, Karlstads kommun
Krakerud 5:43, Österängarna, Karlstads kommun, bild 2
Krakerud 5:43, Österängarna, Karlstads kommun, bild 3

Krakerud 5:43

Tomt
Österängarna, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
350 000 kr
1 231 m² tomt

Varmt välkommen till Österängarna och dessa två tomter om totalt 2 557 kvm med öppen utsikt över ängslandskapet. 350 meter längre bort finns Molkomssjöns vatten med badplats och gemensam båthamn via Österängarnas samfällighetsförening. Detaljplanen tillåter byggnation om 95 kvm per tomt. El finns framdragen till tomtgräns, påkopplingsavgift ej betald. Eget V/A måste anläggas, sommarvattensamfällighet finns i området. Årsavgift betalas om 2000 kr till det gemensamma underhållet av samfälligheten (https://osterangarna.se/). Tomten är inte bunden till någon specifik husleverantör, utan valfritt hus får byggas. Välkommen att besöka tomten på egen hand.

  • Premium
Malmtorgsgatan 11, Klara, Karlstads kommun

Malmtorgsgatan 11

Lägenhet
Klara, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 195 000 kr
31 m²
1.5 rum
vån 1/4
2 085 kr/mån
38 548 kr/m²

På Malmtorgsgatan 11 i Klara finner ni nu en mycket fräsch och välplanderad lägenhet om 31 kvm! HALL Tilltagen hall med plats för avhängning samt förvaringsmöjligheter via den intilliggande klädkammaren. Stilrent klinkergolv som matchas med väggarna i vit färg. VARDAGSRUM Centralt beläget i bostaden finner ni vardagsrummet. Rummet ger en härlig känsla och rymd tack vare det rikliga ljusinsläppet och takhöjden på 2.70 m. På golvet finner ni vacker fiskbensparkett och väggarna går i vitt. I anslutning till det luftiga vardagsrummet finner du en mysig sovalkov. KÖK Renoverat och fräscht kök med praktiska lösningar. Vita köksluckor som matchar snyggt med den mörka bänkskivan. I köket sitter spotlights i taket som skapar ett behagligt och elegant ljus. Väggen mellan köket och vardagsrummet har delvis öppnats upp och en smart bardisk har byggts och skapat en matplatsdel. Maskinell utrustning i köket är följande: spis, spisfläkt, ugn, integrerad diskmaskin samt kyl och frys. DUSCHRUM Kaklade väggar samt klinkergolv. Här finns wc, duschhörna, tvättställ med underskåp och överskåp med spegel. I duschrummet finns även installationsmöjligheter till tvättmaskin för den som önskar. Som boende på Klara bor du i ett av Karlstads mysigaste områden inramat av glittrande Klarälven. I närområdet finns mysiga parker, café, närbutik, gym och vackra promenadstråk. Med endast en kort promenad längs älven är du inne i Karlstad Centrum.

  • Hiss
Tomatvägen 15, Stodene, Karlstads kommun
Tomatvägen 15, Stodene, Karlstads kommun, bild 2
Tomatvägen 15, Stodene, Karlstads kommun, bild 3

Tomatvägen 15

Villa
Stodene, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
2 795 000 kr
132 m²
4 rum
823 m² tomt

Varmt välkommen till Tomatvägen 15 och denna hemtrevliga enplansvillan! Villan inrymmer för tillfället två större sovrum och om så önskas finns det plats för fler. Från entrén nås det rymliga köket med helkyl och helfrys, diskmaskin samt kombinerad ugn och spis . Här finns det även plats för en större matgrupp. Köket ligger i sin tur i anslutning till tvättstuga och groventré med värmepanna, torkskåp, tvättmaskin och torktumlare. Genom entrén nås även det öppna vardagsrummet med utgång till altanen i sydvästläge där solen ligger på från förmiddagen till sent inpå eftermiddag, vilket är perfekt för sena grillkvällar. Det finns även markiser uppsatta över de fönster som inte ligger under altanens tak. Till höger om entrén hittar vi även två WC varav en är större med dusch, samt sovrummen och det mindre TV-rummet. Den hemtrevliga enplansvillan är belägen på en stor och välskött tomt och har även ett tillhörande uppvärmt och isolerat garage och förråd. Villan har även tillgång till sommarvatten direkt från tomten. Enplansvillan ligger i ett lugnt och tryggt område med närhet till motionsspår, lekplatser, förskolor och grundskola. Här kommer ni bort från stadens buller, men om så önskas tar busslinje 8 dig in till Karlstads centrum på strax under tjugo minuter och med bil är det ungefär en mil in till stan. Närmsta matbutik ligger mellan 1-1,5 kilometer bort beroende på vilket färdmedel ni väljer, med bil blir det fyra minuter, med cykel tre och till fots tar det cirka tolv minuter. Området Stodene är en perfekt plats för er som söker lugn och ro för familjen. Välkommen hem!

  • Premium
Silverörtsvägen 14, Stodene, Karlstads kommun
Silverörtsvägen 14, Stodene, Karlstads kommun, bild 2
Silverörtsvägen 14, Stodene, Karlstads kommun, bild 3

Silverörtsvägen 14

Radhus
Stodene, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
2 950 000 kr
137 m²
6 rum
7 524 kr/mån
21 533 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva ett nybyggt bostadsrättsradhus med lantligt läge endast tio minuters bilväg från centrala Karlstad. På familjära Stodene är detta rymliga radhuset om hela 137 kvm fördelat på 6 rum och kök beläget. Boendet erbjuder gott om förvaring i flertalet klädkammare, garderober samt förråd. Entréplan med goda social ytor då kök och vardagsrum angränsar till varandra och binds ihop av en stilfull köksö med vinkyl och blå granitskiva. Köket från Vedum är luftigt och har gott om förvaringsmöjligheter och en högklassig maskinpark från Bosch. Från vardagsrummet når man det inglasade uterummet med spabad i insynsskyddat sydöst läge med direkt tillgång till grönytor för umgänge, grill och lek för barnen. Övre plan är bostadens mer avskilda del där tre av bostadens fyra sovrum är belägna. Här finns även allrum, duschrum samt förråd/klädkammare. Ett underbart radhus där allt är helt nytt från slutet av 2019 och materialval av hög standard är genomgående. Välkommen hem!

  • Premium
  • Energieffektiv
Sjöhagsvägen 39, null, Grums kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Sjöhagsvägen 39, null, Grums kommun, bild 2
Sjöhagsvägen 39, null, Grums kommun, bild 3

Sjöhagsvägen 39

Villa
Grums kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
4 495 000 kr
210 m²
6 rum
1 036 m² tomt

Vi har nu nöjet att presentera detta klimatsmarta och väl genomtänkta hus i det omåttligt populära Borgvik! Huset breder ut sig över goda 210 kvadratmeter och man har med stor medvetenhet och varsamhet gjort exklusiva material -och produktval som främjar en hälsosam och kemikaliefri livsstil. Här har man goda odlingsmöjligheter både utomhus och i ett stort växthus om 17 kvadratmeter. Man har tagit tillvara och återvunnit flertalet material, som exempelvis det vackert skimrande skiffergolvet i hallen som tidigare varit ett skiffertak. En lyxig gasspis är det första som fångar blicken när man kliver in i köket och denna tar huvudrollen i det välplanerade köket. Köket byttes 2017 och är i klassisk stil och av högsta kvalitet från Lidhults. Luckor och lådor har man låtit behandla med en kemikalie -och cancerogenfri färg som inte skall påverka det man förvarar i dem. En trevlig köksö markerar mitten av köket och vid sidan står en nyinstallerad braskamin. På andra sidan av köksön har vi ett rymligt kallskafferi. Vidare in ihuset, via tvättstugan, har vi ett stort helkaklat badrum med golvvärme. Här har man nyligen satt in nytt badkar, nya duschväggar och ny toalett. Via köket når vi både ett ljust och härligt vardagsrum och det ljuvliga uterummet med stora dubbeldörrar i glas och ett nytt glastak. En liten gömd överraskning i vardagsrummet väntar den som kommer på visning! På övre plan har vi fyra rymliga sovrum, en wc och stora ytor för socialisering och avkoppling. Huset har i genomgående massivt trägolv och väggar som behandlats med naturliga behandlingar. Garagebyggnaden är rymlig med sina 70 kvadratmeter och förutom själva garaget finns här också ett 35 kvadratmeter stort hobbyrum. Här är det endast din fantasi som sätter gränsen för vad man kan göra med detta utrymme! Ett visst möblemang medföljer. Sist men inte minst så har man en egen båtplats några hundra meter från huset! Varmt välkommen hem!

  • Premium
Engholmsgatan 2, null, Karlstads kommun
  • Budgivning pågår

Engholmsgatan 2

Lägenhet
Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 095 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
4 280 kr/mån
19 554 kr/m²

Vi har nu nöjet att presentera denna totalrenoverade och stilfulla tvåa på mysiga Lamberget! Man har från 2021 och framåt renoverat alla rum i lägenheten från golv till tak så här har du möjligheten att flytta in i en bostad i absoluta toppskick! Här bor ni i en hörnlägenhet med tilltalande planlösning, genomgående ljusa ytskikt, smakfulla materialval och ett modernt Plejdsystem installerat på all belysning. Man har även en härlig balkong i ostört läge mot grönområde och med gott om plats för möblemang. Köket är smart planerat med gott om förvaring och bänkytor. Kyl -och frys i full storlek. Duschrummet är även detta nyrenoverat med snyggt klinker och kakel, tvättmaskin och i övrigt ny inredning. Vidare har vi ett sovrum i bra storlek och ett rymligt vardagsrum med gott om plats för både socialisering och avslappning. Snygga och diskreta spotlights är installerade i hela lägenheten. Till lägenheten hör både vindsförråd och källarförråd, samt ett kallförråd på balkongen. Tvättstuga med modern utrustning och cykelförråd finns i samma byggnad. Stort plus till välskött förening med god ekonomi! Hiss finns i byggnaden. I närområdet finns trevliga promenadstråk, lekplatser, livsmedelsbutik, två restauranger (bland annat stans bästa thairestaurang enligt många) och närhet till skog och gym. Med cykel tar du dig snabbt och smidigt till centrum på under 10 minuter. Dessutom mycket bra bussförbindelser till centrum med hållplats precis utanför dörren! En kort promenad bort ligger Herrhagen där man också hittar all tänkbar service i form av affärer, bageri, vårdcentral mm. Välkommen hem!

  • Hiss
Norra Hallersrudsvägen 10, Lövnäs, Hammarö kommun
  • Budgivning pågår

Norra Hallersrudsvägen 10

Radhus
Lövnäs, Hammarö kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
3 995 000 kr
151 m²
6 rum
352 m² tomt

Det är nu vårt nöje att presentera detta fantastiska, friköpta radhus på Lövnäs! De två huskropparna med tre radhus i vardera stod färdiga under sommaren 2020 och ligger vackert beläget på Lövnäs med grönområden, skog och båtliv runt knuten. Radhuset breder ut sig över tre våningsplan där den tredje våningen ger en riktigt härlig atriumkänsla med stora fönster i tre väderstreck. På markplan hittar man ett snyggt och modernt kök med praktisk köksö och vackra stenskivor och en öppen planlösning mot vardagsrummet. Där har man dörren ut till den stenlagda uteplatsen på baksidan - ett ljuvligt ställe för umgänge med vänner och familj! En trappa upp har man tre sovrum, ytterligare ett vardagsrum och ett duschrum. Via det största sovrummet når man balkongen som likt uteplatsen på markplan vetter söderut mot tomten och naturen. På översta våningen har man ett stort rum med fönster som löper runt hela rummet. Trädgården gränsar till ett skogsparti vilket innebär att man har naturen inpå knuten och dessutom ett insynsskyddat boende. Dessutom ligger detta radhuset på gaveln vilket gör att man kan gå på gräsmattan från framsidan till baksidan. Som inramning av tomten sitter en thujahäck och det finns även två fina pergolas med belysning och nya blomplanteringar. Invändigt är allt nymålat 2024 i krispig vit färg! Detta är ett boende som bör upplevas på plats! Välkommen hem!

Tennisvägen 1B, null, Karlstads kommun

Tennisvägen 1B

Lägenhet
Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
149 500 kr
54,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 652 kr/mån
2 743 kr/m²

Varmt välkomna till Tennisvägen 1B och denna trevliga tvårumslägenheten med balkong på andra våningen. Bostadsrätten är i gott skick och lägenheten erbjuder en rymlig hall med förvaringsmöjligheter i form av garderober. Ett fräscht duschrum. Rymligt kök med gott om arbetsytor samt plats för matgrupp. Vidare in i lägenheten finns ett stort ljust vardagsrum med gott om plats för soffgrupp. Från vardagsrummet når man bostadens balkong. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Här bor du med närhet till mataffärer och annan service. Bra bussförbindelser mot Karlstad, med bil tar det ca 20 minuter. En förening med stabil ekonomi, bra avgift. Gott om parkeringsplatser, separat kö för garageplats. Tvättstuga i samma hus. Välkommen hem!

  • Balkong
Södra Staketgatan 25B, Centrum, Kristinehamns kommun
Södra Staketgatan 25B, Centrum, Kristinehamns kommun, bild 2
Södra Staketgatan 25B, Centrum, Kristinehamns kommun, bild 3

Södra Staketgatan 25B

Villa
Centrum, Kristinehamns kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 995 000 kr
146 m²
6 rum
622 m² tomt

Varmt välkomna till Södra Staketgatan 25B och denna familjära 1½-plansvilla om 146m² belägen i centrala Kristinehamn. På entréplanet ryms duschrum, kök, ett mycket stort vardagsrum som enkelt kan delas av för ett extra sovrum om man önskar. I anslutning till köket finns tvättstugedelen/groventrén med utgång till förråd/garage. På övre plan finns tre rymliga sovrum. Från master bedroom finns utgången till en rymlig balkong i söderläge - naturligt ljusinsläpp och härlig eftermiddagssol! Vidare finns en garderob samt duschrum med bastu. På husets baksida finns en uteplats med trätrall. Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj eller för den mindre familjen som vill ha mer utrymme, perfekt beläget i Kristinehamns hjärta. Varmt välkommen till visning, vi ses!

  • Premium

Visar 1 - 25 av 68