Eskils Fastighetsförmedling

Eskils Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Intagsgatan 7A, Djurgården, Eskilstuna kommun
Intagsgatan 7A, Djurgården, Eskilstuna kommun, bild 2
Intagsgatan 7A, Djurgården, Eskilstuna kommun, bild 3

Intagsgatan 7A

Lägenhet
Djurgården, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
945 000 kr
43 m²
2 rum
vån 1/4
2 762 kr/mån
21 977 kr/m²

Välkommen till ljus och välplanerad tvåa. Lättillgänglig på första våningsplanet med trivsam utsikt mot innergård! Bostaden präglas av generös takhöjd om 270cm, fina spegeldörrar och fönsterbänkar i sten. Tidstypiska detaljer från 30-talet då byggnaden uppfördes. Utmärkt läge för dig som planerar att flyttar hemifrån eller arbetar i stan och är i behov av övernattningsbostad. Lägenheten är fördelad på praktiskt kök med ljusa släta luckor, vardagsrum med trevlig plats att möblera med soffa och matbord. Utmärkt plats att duka till middag när familjen är på besök. Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng och bra förvaringsutrymme i klädkammare. Kaklat badrum med behaglig takdusch innanför glasdörr. Genomgående fina ytskikt med ljusa väggar och enstavigt parkettgolv i både kök och vardagsrum. Attraktivt läge nära till centrum, universitet och närhet till Djurgårdens grönområden och sjukhuset. Gångavstånd till flertalet butiker och restauranger vid Djurgården och Gamla stan. Nära till natursköna promenadstråk och kulturellt värdefulla byggnader i området. Fina motionsspår i Odlaren och gångavstånd till Eskilstuna Golfklubb. Busshållplats intill fastigheten. Nära till Resecentrum och centralstation med goda förbindelser till Stockholm och Västerås. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för visning!

  • Premium
Norrgärdesgatan 6, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
  • Tor 2 maj kl 17:00
Norrgärdesgatan 6, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 2
Norrgärdesgatan 6, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 3

Norrgärdesgatan 6

Lägenhet
Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
50 m²
2 rum
vån 6/8
3 386 kr/mån
33 900 kr/m²

Välkommen till en stiligt inredd två med underbar balkong och fantastisk utsikt över expansiva och populära kvarteren på Norr. Här hittar vi en modern bostad som erbjuder sociala ytor utöver det vanliga. Kök och vardagsrum i öppen planlösning ger bostaden en luftig känsla och härligt rymd. Möblera med matbord och stor soffa för att enkelt umgås med vänner och familj. Från vardagsrummet nås den stora balkongen med svårslagen utsikt och utmärkt söderläge. Här finns plats med sköna loungemöbler där ni kan njuta av många soltimmar! Påkostat och fullutrustat Marbodalkök med vitvaror från Bosch. Helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Högt läge i huset ger ett fantastiskt ljusinsläpp och tillsammans med en takhöjd om 2,70m en härligt rymd. Bra förvaringsutrymme i stort förråd/klädkammare. Modern, arkitektritad byggnad med en för området unik sammansättning av corten, tegel och puts i fasadliv. Hiss från marknivå. Denna bostad är belägen centralt, endast några minuters promenad från citykärnan. I bostadens närhet finns kvartersbutik, kiosk, pizzerior, sushirestaurang och bensinstation. Eskilstuna centrum erbjuder restauranger, nattliv, fik, stadsbibliotek, universitet och mycket mer. I området finns fina grönskande parker och välskötta grönområden. Varför inte strosa längs den vackra Eskilstunaån och njuta av de vackra omgivningarna. Bostadens är belägen i en del av staden som är på tillväxt, här finns bland annat en multisportsarena samt Stiga sports arena som tillhandahåller en rad olika arrangemang. Varmt välkomna att anmäla intresse för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skravsta 6, null, Eskilstuna kommun
Skravsta 6, null, Eskilstuna kommun, bild 2
Skravsta 6, null, Eskilstuna kommun, bild 3

Skravsta 6

Tomt
Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
595 000 kr
3 651 m² tomt

Drömmer ni om det lugna livet på landet? Nu finns en fantastisk möjlighet att förverkliga er dröm om ett lugnt och fridfullt liv intill skog och mark. Vi ger er nu möjlighet att förvärva denna tomt som utgör en perfekt plats för er som vill bygga nytt. Tomten ligger med naturskönt och lugnt läge med endast några få grannar längs med vägen. För er som söker en privat och avskild plats att bygga nytt är detta en ypperlig chans. Tomten är omsluten av grönska och natur. Dessutom erbjuds en enastående utsikt över det öppna landskapet. Här erbjuds en väl tilltagen yta om 3651 kvadratmeter, gott om utrymme för såväl hus, garage som trädgård. För er som önskar finns såklart möjlighet att även odla egna grönsaker eller ha djur på gården. Positivt förhandsbesked för byggnation finns på tomten. Här i Skravsta har ni närhet till vackra skogspromenader och ni kan tryggt låta barnen cykla längs med de krokiga grusvägarna. I närområdet finns förskola och grundskola. Ni tar er in till Eskilstuna på ca 20 minuter. Kontakta oss redan idag för mer information eller för att boka en visning och upptäcka alla de möjligheter som denna fantastiska tomt har att erbjuda!

  • Premium
Heljestrandsgatan 14C, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
Heljestrandsgatan 14C, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 2
Heljestrandsgatan 14C, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 3

Heljestrandsgatan 14C

Lägenhet
Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
1 150 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 1/2
4 200 kr/mån
19 328 kr/m²

Välkommen till en ljus och välrenoverad tvåa med fönster i tre väderstreck. Denna bostad bjuder på en strategisk planlösning där det finns gott om förvaringsmöjligheter med både klädkammare och nya garderober. Bostaden har genomgående nya ytskikt med smakfullt målade väggar. Här är ljust laserad parkett som är genomgående i hela lägenheten. Från hallen nås bostadens alla rum. Köket är helt nytt och oanvänt, fullutrustat med moderna vitvaror. Intill centrerat fönster finns den rymliga matplatsen med utrymme för sex till åtta personer. I anslutning till köket nås stort vardagsrum med en generös yta som ger möjlighet att möblera med såväl soffgrupp som matsalsmöbel. Gott om ljusinsläpp finns via fönster i två väderstreck. Via vardagsrummet nås stor inglasad balkong med utsikt mot innegårdens grönområde. Även hemmets sovrum är ljust och välutrustat med ny garderobsvägg som kommer att ingå. Från hallen nås även ett nyrenoverat och helkaklat badrum mode moderna ytskikt och ny inredning. Möjlighet finns för köpare att överta p-plats i samband med tillträdet av lägenheten. Denna bostad är perfekt belägen nära skog och natur såväl som centrala Eskilstuna. I närheten av bostaden finns det ett populärt motionsområde där man kan njuta av vacker natur och fina promenadstråk, där finns även en grillplats samt ett utegym att nyttja. Bostadens har också promenadavstånd till flera större matbutiker och ett flertal mindre närbutiker. På ca 15 minuter till fots nås citykärnan. Där erbjuds shopping, restauranger, fik, stadsbibliotek och mycket mer. I centrum finns även Mälardalens universitet och tillhörande bibliotek. För den som pendlar med tåg nås Eskilstunas centralstation till fots under kvarten. Här avgår tåg och buss med tät trafik till hela Mälardalen. Varmt välkomna att anmäla intresse för visning!

  • Premium
  • Balkong
Kungsgatan 51B, Rinmansparken, Eskilstuna kommun
Kungsgatan 51B, Rinmansparken, Eskilstuna kommun, bild 2
Kungsgatan 51B, Rinmansparken, Eskilstuna kommun, bild 3

Kungsgatan 51B

Lägenhet
Rinmansparken, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
925 000 kr
43,5 m²
1 rum
vån 2/2
3 187 kr/mån
21 264 kr/m²

Fin genomgångsbostad med generöst ljusinsläpp från höga fönster och en trevlig takhöjd. Här är genomgående rymd och välplanerade ljusa ytor. Bostaden erbjuder ett rymligt kök med matplats under centrerat fönster. Vidare finns stort vardagsrum som även inrymmer sovalkov och externa garderober för förvaring. Hemmet har även badrum som är förberett för egen tvättmaskin. Perfekt som förstaboende eller övernattningslägenhet. Här bir du i ett av Eskilstunas bästa områden i anslutning till stort grönområde vid Rinmansparken. Drygt 5-10 minuters promenad med datorn under armen tar dig till både Mälardalens Universitet, Munktellarenan, Stadens multiarena och Munktellbadet, för dig som önskar en aktiv livsstil. Ett stenkast bort finner du en stor matbutik, gymnasieskola, vårdcentral och flera gym. En kort morgonpromenad på fem minute tar dig till tågstationen och sedan till Stockholm på en timme med morgontåget. Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

  • Premium
Bergsgatan 30, null, Kungsörs kommun
  • Idag kl 17:30
Bergsgatan 30, null, Kungsörs kommun, bild 2
Bergsgatan 30, null, Kungsörs kommun, bild 3

Bergsgatan 30

Villa
Kungsörs kommun
Eskils Fastighetsförmedling
3 695 000 kr
144 + 6 m²
5 rum
1 207 m² tomt

Äntligen finns tillfälle att förvärva en nybyggd villa i lugna och gemytliga Valskog! Här finns det bara fördelar att bo - huset, läget och samhället. Huset är en gedigen enplansvilla med fyra rymliga sovrum, dubbla badrum och fantastiska sociala ytor. Här erbjuds en väldigt hög boendestandard med exklusiva materialval, vattenburen golvvärme i hela huset och en praktisk carport under samma tak som huset. Härlig trädgårdstomt med dubbla altaner, plan gräsmatta och naturen som närmaste granne. Rymlig uppfart med plats för flertalet bilar. I denna nybyggda villa bor du väldigt enkelt, billigt och praktiskt. Underhållet under de första åren är minimalt samtidigt som byggnaden är väldigt energieffektiv. Fastigheten är dessutom undantagen fastighetsavgift de första 15 åren vilket innebär att du sparar ca 100 000 kr! En kort promenad från fastigheten ligger Björskogsskolan som är en mycket omtyckt grundskola för F-6. Här varvas lektionerna med fokus på hälsa och välmående i form av mycket rörelse och utomhuspedagogik. I närheten finns även förskola för de mindre barnen, lekplats och fotbollsplaner. Valskog är en centralt belägen tätort mellan Kungsör, Köping och Arboga som samtliga nås på ca 10 minuter med bil. Eskilstuna ligger ca 30 minuter bort och både Örebro och Västerås nås på ca 40 minuter. Missa inte möjligheten att investera i ditt nästa drömboende - varmt välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

  • Premium
Åletas väg 9E, Skogstorp, Eskilstuna kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Åletas väg 9E, Skogstorp, Eskilstuna kommun, bild 2
Åletas väg 9E, Skogstorp, Eskilstuna kommun, bild 3

Åletas väg 9E

Radhus
Skogstorp, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
115 m²
5 rum
5 002 kr/mån
23 435 kr/m²

Välkomna till denna ombonade bostad med alla bekvämligheter man kan tänka sig. Modernt kök med stilren och påkostad inredning, matplats och köksö. Vardagsrum med fint ljusinsläpp från höga fönster och utgång till altan. Trädgårdstomten är om ca 180 kvm och en altan med plats för trädgårdsmöbler som bjuder in till trevliga middagar i lugn och rogivande miljö. Bostadsrätten har vattenburen golvvärme som värms av den effektiva frånluftsvärmepumpen och övervåningen värms av radiatorer. Bostaden har två helkaklade badrum, ett per plan. Separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk. På uppfarten till bostaden finns det gott om plats för två bilar. Parkeringsplatser till besökare finns i området en bit bort från huset. Ett perfekt boende för dig som söker ett nybyggt, enkelt boende i trygga och rogivande omgivningar. Skogstorp ett familjärt bostadsområde ca 4-5 km söder om Eskilstuna centrum. Här finns den populära Skogstorpsskolan från åk F-9, Rosenforsparken ett populärt strövområde invid Eskilstunaån. Det finns även matbutik, pizzeria, fotbollsplan, gym och mycket trevliga skogsstråk med promenadstigar som sträcker sig bort till Vilsta. Bra kommunikationer med buss nr 4. Till Eskilstuna centralstation tar det ca 10 minuter med bil, därifrån tar det ca 50 minuter till centralstationen i Stockholm.Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Bryggartorpsgatan 11, Snopptorp, Eskilstuna kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30
Bryggartorpsgatan 11, Snopptorp, Eskilstuna kommun, bild 2
Bryggartorpsgatan 11, Snopptorp, Eskilstuna kommun, bild 3

Bryggartorpsgatan 11

Lägenhet
Snopptorp, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
950 000 kr
39,5 m²
1.5 rum
vån 5/8
2 671 kr/mån
24 051 kr/m²

Äntligen dags att flytta hemifrån? Nu finns möjlighet att förvärva denna schyssta minitvåa med genomgående ljusa ytskikt och trevligt parkettgolv. Ditt nya hem är fördelad på kök, sovrum och ett stort vardagsrum med tillhörande matplats. Dessutom finns en generös inglasad balkong med gott om plats för sittgrupp och balkongodling. Stambytt och helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Hiss finns. Stabil HSB förening med god ekonomi. Perfekt första boende för dig som vill ha närhet till citypuls såväl som till naturen! Varmt välkommen att boka visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Körvelvägen 32, Borsökna, Eskilstuna kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00
Körvelvägen 32, Borsökna, Eskilstuna kommun, bild 2
Körvelvägen 32, Borsökna, Eskilstuna kommun, bild 3

Körvelvägen 32

Radhus
Borsökna, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
114 m²
5 rum
vån 1/2
6 495 kr/mån
21 009 kr/m²

Nu kan vi presentera ett smakfullt radhus i trivsamma Borsökna. Dubbla uteplatser som ni enkelt kan möblera för tillställningar med vänner och familj. Eller bara njuta av en stunds avkoppling. Odla vackra blommor och känns lukten av nyklippt gräs från den lättskötta trädgårdstäppan intill baksidans altan. Här erbjuds ett modernt hem med påkostade materialval och genomtänkt planlösning. Vardagsrum och kök i härlig och öppen planlösning. Utmärkt att möblera med såväl stort matbord som bekväm soffgrupp. Samla familjer för trevliga måltider och långa spelkvällar. Köket är ett ljust Marbodalkök med rostfria vitvaror och trevliga ytor för matlagning. Vardagsrum intill ger härlig plats för soffgrupp med en inbjudande väggmålning. Mellan kök och vardagsrum nås den stora altan och den egna trädgårdstäppan. Underbar plats att tillbringa i den värmande eftermiddagssolen! Bostaden tillhandhåller vidare tre sovrum samt ett trivsamt allrum. Bra förvaringsutrymme i klädkammare. Två helkaklade badrum där ena är utrustad med egen tvättmaskin. Entréplanet erbjuder hög komfort med vattenburen golvvärme. Välkommen hem för att njuta av solen både morgon och kväll! Här bor du i populära Borsökna, ett lugnt område med närhet till föreningens privata badplats såväl som stora Borsöknabadet. Barnvänligt med förskolor, grundskola i närheten och goda busskommunikationer för att enkelt nå Eskilstunas centrum. Härifrån tar du dig även enkelt till motorväg mot Stockholm och Västerås. Bostaden ligger i närhet till fina natur- och skogsområden. Möjligheter till fritidsaktiviteter såsom fotboll erbjuds, med idrottsplatserna Mesta IP och Triangelborg. Med cirka 10 minuters bilfärd i riktning mot centrum nås köpcentret Tuna Park med stort shoppingutbud, även Stora Coop och snabbmatsrestauranger finns beläget i området. Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

  • Premium
  • Uteplats
Hensta 27, null, Eskilstuna kommun
Hensta 27, null, Eskilstuna kommun, bild 2
Hensta 27, null, Eskilstuna kommun, bild 3

Hensta 27

Tomt
Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
1 095 000 kr
2 886 m² tomt

Få det bästa av flera världar. Mitt i naturen, Mälarnära och 10-15 min till närservice och motorvägen. Generösa möjligheter då tomten ligger utanför detaljplanelagt område. Fritt att välja hustyp eller varför inte bygga ett eget arkitektritat hus i lösvirke?! Idag finns färdigt bygglov för enbostadshus om 210 m2 med 6 m nockhöjd samt carport/förråd om 78 m2, se bifogade handlingar. Kommunalt vatten och avlopp finns vid tomtgräns. Fiber draget till området och tillgängligt efter anslutningsavgift. Positivt förhandsbesked finns. Flera badplatser inom några minuters cykelväg, Sörmlandsleden inpå knuten och rikt djurliv. Plocka blåbär och lingon på tomten och blicka ut över hagarna i naturens eget lugn. Odlat landskap och hästhagar pryder vägen fram till tomten. Populära Marys Café nås efter en trevlig promenad bland böljande kulturlandskap och ta cykeln och handla lokalodlat på Solby Gård. Busshållplats inom gångavstånd med populär skola och barnomsorg i området. Handla allt du behöver vid ett växande köpcentrum inom 10-15 min bilfärd. Aktiv socken med Mälaren runt hörnet, Sundbyholms slott, bad och travbana och Torshälla som närmaste granne med den höga service orten har att erbjuda med livsmedelsbutiker, restauranger förskolor och skola upp till åk 9 samt fler närliggande golfbanor.

  • Premium
Östergatan 8A, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
  • Tor 2 maj kl 18:00
Östergatan 8A, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 2
Östergatan 8A, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 3

Östergatan 8A

Lägenhet
Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
58 m²
3 rum
vån 3/4
3 976 kr/mån
27 500 kr/m²

Denna välkomnande bostad erbjuder en praktisk och stilren hall med gott om förvaringsmöjligheter. Hemmet har ett modernt kök med öppna ytor perfekt för sociala sammanhang. Ljust vardagsrum med tilltagna fönster och utgång till stor balkong med bästa söderläge och utsikt över intilliggande grönområde och Klosters kyrka. Vidare finns två rymliga sovrum med fina ytskikt och ett helkaklat badrum med egen tvättmaskin. Med vackert parkettgolv och ljusa ytskikt skapar denna bostad en ombonad känsla, ett perfekt boende helt redo för inflytt. Kort kö till parkeringsplatser i garage! Bostaden är belägen med ett mycket attraktivt och lugnt läge med närhet till grönområden i Stadsparken såväl som Slottsbacken. I närheten ligger även Balsta Musikslott där det ordnas olika musikevenemang med möjlighet att spela med likasinnade. I området finns stora ytor för fotboll och annan idrott. I omgivningen finns flera mataffärer, konditori, pizzerior, busshållplats och lekplatser. Skola och förskola finns i området. En fin promenad eller cykeltur över ån leder till centrum. Varmt välkomna att anmäla intresse för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vadmansgatan 16B, null, Eskilstuna kommun
  • Sön 28 apr kl 19:00
Vadmansgatan 16B, null, Eskilstuna kommun, bild 2
Vadmansgatan 16B, null, Eskilstuna kommun, bild 3

Vadmansgatan 16B

Lägenhet
Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
1 450 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 596 kr/mån
20 567 kr/m²

Smakfullt renoverad gavelbostad med generöst ljusinsläpp från fönster i tre vädersträck och lugnt läge högst upp i huset. Här bor du med trivsam utsikt över intilliggande grönområde. Bostadens stora balkong har ett härligt sydvästläge med sol större delen av dagen. Bostaden erbjuder modernt utrustat kök samt ett rymligt vardagsrum med utgång till balkongen. Vidare finns två ljusa sovrum, hall med garderober och badrum som genomgått stambyte. Stor och stabil HSB förening som utfört många stora renoveringar. Denna bostad har det perfekta läget med promenadavstånd till det mesta såsom matvarubutiker, grönområden, skolor och förskolor. Eskilstuna centrum når du till fots under 10 minuter. Där erbjuds shopping, restauranger, fik, stadsbibliotek, universitet, teater mm. För den som pendlar ligger lägenheten ypperligt med en kort promenad till Eskilstuna resecentrum med täta avgångar till hela Mälardalen. Gång och cykelavstånd till Tuna Park med sitt stora utbud av butiker och restauranger. Eskilstunas välkända djurpark, Parken zoo ligger på praktiskt avstånd från bostaden. Där finns möjlighet att njuta av djur och natur samt musik- och teateruppträdanden under sommarhalvåret. Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

  • Premium
  • Balkong
Törnerosgatan 11, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun

Törnerosgatan 11

Lägenhet
Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
1 850 000 kr
84,8 m²
3 rum
vån 4/6
4 339 kr/mån
21 816 kr/m²

Rymlig och ljus trea om hela 85kvm. Här erbjuds ett topprenoverat Epoq- kök med moderna vitvaror. Stort och luftigt vardagsrum med utgång till inglasad balkong. Två rejäla sovrum med ljusa ytskikt och fönster för naturligt ljusinsläpp. Hemmet har helkaklat badrum med egen tvättmaskin och separat gästtoalett. Lägenheten har ingång via två separata entrédörrar, perfekt för familj med tonårsbarn som vill ha egen ingång. Bostaden har ett toppenläge mitt på omtyckta Norr. Endast ett kvarter bort hittas livsmedelsaffär, pizzeria samt den trevliga kvarterskrogen Café Norr. Med en kort promenad över ån nås även centrumkärnan med universitet, butiker och restauranger. Från bostaden har du nära till den vackra stadsparken och stråken längs med ån erbjuder fina promenader där du bland annat når det växande Munktellområdet. Välkommen att anmäla ert intresse till visning!

  • Balkong
  • Hiss
Heljestrandsgatan 6A, null, Eskilstuna kommun

Heljestrandsgatan 6A

Lägenhet
Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
1 295 000 kr
74,3 m²
3 rum
vån 1/3
4 269 kr/mån
17 429 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska trea med populärt läge på Norr! Här möts du av en ljus och välplanerad bostad med vackra parkettgolv och generösa ytor. I hallen finns gott om plats förhattjylla och skoställ samt externa förvaringsmöjligheter. Köket är nytt och smakfullt utrustat med stiliga skåpsluckor, generös arbetsyta och modern maskinell utrustning. Vardagsrummet lockar med trivsamma sociala ytor och utgång till en härlig balkong med utsikt över den lugna innergården. Sovrummen är ljusa och rymliga, perfekta för avkoppling. Även badrummet är nyrenoverat och helkaklat med bra förvaringsmöjligheter. Missa inte chansen att bosätta dig i denna underbara lägenhet helt redo för inflytt! Denna bostad är perfekt belägen nära skog och natur såväl som centrala Eskilstuna. I närheten av bostaden finns det ett populärt motionsområde där man kan njuta av vacker natur och fina promenadstråk, där finns även en grillplats samt ett utegym att nyttja. Bostadens har också promenadavstånd till flera större matbutiker och ett antal mindre närbutiker. På ca 15 minuter till fots nås citykärnan. Där erbjuds shopping, restauranger, fik, stadsbibliotek och mycket mer. I centrum finns även Mälardalens universitet och tillhörande bibliotek. För den som pendlar med tåg nås Eskilstunas centralstation till fots under kvarten. Här avgår tåg och buss med tät trafik till hela Mälardalen. Varmt välkomna att anmäla intresse för visning!

  • Balkong
Sundbyvägen 37A, null, Eskilstuna kommun
Sundbyvägen 37A, null, Eskilstuna kommun, bild 2
Sundbyvägen 37A, null, Eskilstuna kommun, bild 3

Sundbyvägen 37A

Övrigt
Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
5 695 000 kr
285 m²
11 rum
1 031 m² tomt

Här erbjuds hyresfastighet fördelad på 5 enheter. Genomgående hög standard och renoverade/nybyggda bostäder! Huvudbyggnad omfattar lägenhet om 3rok (ca 78kvm), lägenhet om 5rok (ca 110kvm) samt tillhörande studio (ca 27kvm). I nyuppförd fristående byggnad finns ytterligare en bostadsenhet om 1rok (ca 40kvm). Under 2023 slutfördes även byggnation av attefallshus (30kvm). Total boytan för fastigheten ca 285kvm. Hyresintäkt vid full uthyrning av alla bostäder i fastigheten är beräknad till ca 535.000kr/år (bruttohyra som inkluderar hushållsel). Utöver detta finns möjlighet att hyra ut de fem p-platser som är uppförda på tomten för 250kr/mån. I dagsläget är attefallshus ej uthyrt. I hyran ingår värme, hushållsel och vatten. Den beräknade driftkostnaden är ca 77.268kr/år beräknad för 2022. Attraktivt och barnvänligt område med närhet till grönområden, förskolor och skola tom åk9 och matbutiker. Kort cykelavstånd till Eskilstuna centrum med, högskola och tåg. Varmt välkomna att anmäla ert intresse för visning av fastigheten!

  • Premium
Höjdenvägen 1, Skogstorp, Eskilstuna kommun
  • Idag kl 17:00
Höjdenvägen 1, Skogstorp, Eskilstuna kommun, bild 2
Höjdenvägen 1, Skogstorp, Eskilstuna kommun, bild 3

Höjdenvägen 1

Villa
Skogstorp, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
84 m²
4 rum
1 127 m² tomt

Höjdenvägen 1 erbjuder en trevlig villa med flera uthus och lummig trädgårdstomt. Vackert och lugnt läge med närhet till skog och Eskilstunaån. Härifrån tar ni er en promenad ner till vattnet för att kasta macka och titta på fåglar som badar. Villan erbjuder ett charmig och välutrustat kök med gott om plats för att laga mat och baka bullar. Duka upp för kalas med vänner och familj i köket eller på den trevliga altanen alldeles intill. Vardagsrummet är en trivsam plats för favoritserier eller en god bok i en bekväm fåtölj. Vidare erbjuds två sovrum med bra förvaringsmöjligheter och ett läsrum som kan användas som ytterligare sovrum. Badrum med duschkabin kombinerat med tvättstuga. Matkällare samt möjlighet att parkera cyklar under tak. På gården finns flera uthus varav ett är inrett som gäststuga. Perfekt när vänner är på besök. Trädgården tillhandahåller lättskött gräsmatta som utgör en utmärkt plats för lek. Här finns Det en stenlagd uteplats i syrenbersån, fler fruktträd och rabatter. Tomten passar även bra för er med gröna fingrar som önskar njuta av egna odlingar. En lummig oas som ni kommer trivas ordentligt på! Kommunalt vatten och avlopp. Fiber är indraget. Besiktning utförd. Här bor du i ett av Eskilstunas mest eftertraktade villakvarter. Närhet till Coop samt gångavstånd till förskola och grundskola åk F-9. Buss med täta avgångar till och från Eskilstunas centrala delar. Mindre än 10 minuter med bil till centrum. Närområdet erbjuder fina strövområden och ett trivsamt naturlandskap. Vackra promenadstråk längs med Sörmlandsleden samt gångavstånd till badplats. Varmt välkomna att anmäla ert intresse för visning!

  • Premium
Bredängsgatan 14, Valhalla, Eskilstuna kommun
  • Sön 28 apr kl 17:45
Bredängsgatan 14, Valhalla, Eskilstuna kommun, bild 2
Bredängsgatan 14, Valhalla, Eskilstuna kommun, bild 3

Bredängsgatan 14

Villa
Valhalla, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
88 + 68 m²
5.5 rum
380 m² tomt

Välkommen till en hemtrevlig bostad med härliga sällskapsutrymmen och stort uterum. Villan är fördelad på tre plan om totalt 157kvm samt 23kvm inglasat uterum. Här erbjuds entréplan med rymlig hall, gästtoalett, stort kök med öppen plan till matrum och vidare mot vardagsrum. Övre våningsplan är fördelad på två sovrum, inredningsbar hall och toalett. I källarvåningen finns tvättstuga och duschrum med golvvärme, gästrum/kontor, hobbyrum och förråd. Bra parkeringsmöjligheter på grusad uppfart och en tilltagen uteplats med altantrall i bästa sydvästläge. Högsta bekvämlighet med kommunalt VA, fjärrvärme och friköpt tomt. Fiber är indraget. Villan har genomgått en rad renoveringar under senare år och är helt redo för inflytt. Besiktning utförd. Bostaden är belägen i Valhallas attraktiva och barnvänligt kvarter. Området präglas av lugna och trygga gator med både lekplats och fotbollsplan runt hörnet. Med gångavstånd till Munktellarenan finns möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. För familjens yngre medlemmar finns fler lekplatser såväl som populära Leos lekland inom kort gångavstånd. Närområdet präglas just nu av spännande förändringar. Eskilstunas nya badhus är beläget intill Munktellstaden likaså den nya multiarenan. Mälardalens högskolas nya kampus finns också inom gångavstånd från villan likväl som Willys välsorterade livsmedelsbutik, centralstationen såväl som centrumkärnan. Varmt välkomna att anmäla ert intresse för visning!

  • Premium
Hagaholmsvägen 10E, null, Eskilstuna kommun
Hagaholmsvägen 10E, null, Eskilstuna kommun, bild 2
Hagaholmsvägen 10E, null, Eskilstuna kommun, bild 3

Hagaholmsvägen 10E

Lägenhet
Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
98 m²
3 rum
vån 4/4
4 515 kr/mån
24 439 kr/m²

Möjlighet att förvärva denna enastående takvåning i vackra Hällby. Högst upp i byggnaden ligger en bostad med vidsträckta ytor för sociala tillställningar och egen takterrass om hela 13kvm. Utmärkt plats att njuta av den friska luften, blicka ut över den närliggande naturen och skåla med vännerna! Hemmet erbjuder stora öppna ytor mellan kök och vardagsrum, flertalet takfönster samt stora glaspartier mot takterrassen. Tillsammans med det höga läget ger det bostaden ett underbart ljusinsläpp. Duka enkelt upp den rymliga matplatsen med långbord inför årets alla evenemang och bjud på mat från det välutrustade köket. De sociala ytorna ligger i vinkel mot väst och söder vilket ger ett härligt solläge året runt. Vidare erbjuds ett tilltaget sovrum med generös garderob och fler takfönster i olika väderstreck för trivsamt ljusinsläpp. Bostaden inrymmer även ytterligare ett sovrum som med fördel kan nyttjas som gästrum eller kontor. Modernt badrum fullutrustat med tvättmaskin och torktumlare samt handdukstork med behaglig värme. Här bor ni i ett välplanerat, luftigt hem som ger en känsla av det lilla extra! P-plats med laddmöjlighet för el- eller hybridbil kan hyras. I familjevänliga Hällby finns flera förskolor, samt en kommunal grundskola. Området i sig är barnvänligt och lugnt med flera lekplatser att tillgå i nära anslutning till bostaden. På bekvämt avstånd ligger handelsområdet Tuna park med restauranger, matvarubutiker och shoppingcenter. Till Eskilstuna centrum tar det cirka 8-9 min med bil. Goda bussförbindelser och endast ett par minuters gångavstånd från bostaden till närmaste busshållplats. Närliggande finns påfart till E20 som tar er vidare till stora delar av Mälardalen. Varmt välkomna att anmäla intresse för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fredrikshofsgatan 1, Vilsta, Eskilstuna kommun
  • Sön 28 apr kl 15:15
Fredrikshofsgatan 1, Vilsta, Eskilstuna kommun, bild 2
Fredrikshofsgatan 1, Vilsta, Eskilstuna kommun, bild 3

Fredrikshofsgatan 1

Villa
Vilsta, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
3 450 000 kr
180 + 54 m²
9 rum
980 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna generösa villa på Fredrikshofsvägen 1. Industriellt kök, braskamin som ger behaglig värme och en lummig trädgård med välsmakande äpplen erbjuds på denna adress. Utmärkt plats att ta en kopp kaffe när solens strålar börjar värma och fåglarna börjar kvittra! Den blå dubbeldörren leder in i bostaden som tillhandahåller ett digert kök med industriell design. Kapitalvaror i rostfritt, blå köksinredning och gott om plats att duka upp till glädjefyllda måltider erbjuds här. Bostaden präglas av detaljer såsom vacker bröstpanel, schackrutigt golv och fina porslinsknoppar. Dubbla vardagsrum i fil, varav ena med braskamin från Contura. En perfekt plats att samlas på efter snögubbsbygge en kall vinterdag. Möblera med soffgrupp och tävla i Fia med knuff. En trappa upp ligger ett hemtrevligt allrum som utgör en perfekt plats för fredagsmys och favoritgodiset! På övervåningen finns även fyra sovrum, klädkammare och ett kontor. Sovrummen kan möbleras med säng, skrivbord och förvaringsmöbler. Två badrum och gästtoalett finns fördelade på de tre våningsplanen. Fastigheten tillhandahåller även en källare med förrådsutrymmen, tvättstuga och ett av bostadens badrum med badkar. Altandörr från matplatsen leder er ut till trädgården som består av en stor gräsmatta omgiven av välskötta äppelträd. En stor fastighet där hela familjen kommer att trivas! Här bor ni i ett villakvarter ett stenkast från Vilsta friluftsområde med endast fem minuters promenad till kvällsdoppet i juli. För er som gillar längdskidor kan ni åka enda från husgrinden en vinter som denna. Vilsta erbjuder vacker omgivning med motionsspår och badplats som på vintern förvandlas till skidbacke och upplysta konstsnöspår. Bostadsområdet ligger vidare på behagligt gång- och cykelavstånd till Eskilstunas centrumkärna med stort utbud av butiker, restauranger och caféer. Flera mataffärer finns i närområdet. Kort avstånd till busshållplats och gång/cykelavstånd till centralstationen med täta avgångar till hela Mälardalen. Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

  • Premium
Strimlusevägen 19, Odlaren, Eskilstuna kommun
Strimlusevägen 19, Odlaren, Eskilstuna kommun, bild 2
Strimlusevägen 19, Odlaren, Eskilstuna kommun, bild 3

Strimlusevägen 19

Lägenhet
Odlaren, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
2 875 000 kr
82 m²
4 rum
vån 7/7
5 729 kr/mån
35 061 kr/m²

Välkomna till Strimlusevägen 19 ett hem med fantastisk utsikt över omkringliggande område och fritt insyn. Bostaden erbjuder genomgående ljusa ytskikt och vackert trägolv. Här är ett stort och rymligt kök med mycket förvaring samt matplats där hela familjen ryms. Från köket tar ni er vidare till den stora inglasade balkongen med en svårslagen vy. Vidare finns tre sovrum med härligt ljusinsläpp och platsbyggda garderober för förvaring av kläder. Två helkaklade badrum med duschplatser utrustade duschväggar i glas. I hemmets stora badrum finns dessutom bostadens egna tvättstuga. Hallen är både rymlig och utrustad med platsbyggd förvaring. En lägenhet där inget behöver göras som är redo för inflytt! Här bor du i ett trivsamt och lugnt område med ny bebyggelse i form av flerfamiljshus och radhus. Naturnära läge med Odlarskogen runt hörnet, där finns belysta motionsspår och fina naturstigar för bärplockning. Cykelbana hela vägen till Eskilstuna centrum och kort avstånd till Sveaplan som erbjuder matbutik, apotek, gym och restaurang. Varmt välkoman att anmäla ert intresse för visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gränsgatan 33, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
  • Mån 29 apr kl 19:00
Gränsgatan 33, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 2
Gränsgatan 33, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 3

Gränsgatan 33

Lägenhet
Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
1 250 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 4/8
3 175 kr/mån
21 368 kr/m²

Välkommen till en mycket ljus och välplanerad bostad på expansiva norr! Du välkomnas in i bostaden till en hall där gott om förvaring finns i både garderober och klädkammare. Det praktiska köket har generösa arbetsytor, god förvaring och utrymme för matplats. Bostadens hjärta är vardagsrummet som har ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier utmed hela kortsidan. Det rymliga vardagsrummet har utrymme för både soffhörna och matplats och utgång till stor balkong med plats för utemöbler såsom bort och stolar eller soffgrupp. Här kan du sitta skyddat under tak och njuta under de varmare månaderna. Bostaden har även ett fräscht badrum och ett sovrum av bra storlek. Här bor du i toppenläge på attraktiva norr, en växande stadsdel med nya bostäder och affärsområde planerade. Här har du närhet till stadsparken och å-promenaden. I området finns bland annat badhus, restauranger och ett stort utbud av olika sport- och träningsfaciliteter. På kort promenadavstånd nås centrumkärnan, Universitet och tågstation. Varmt välkommen att anmäla ert intresse för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Carlavägen 7A, Sveaplan, Eskilstuna kommun
  • Imorgon kl 16:45
Carlavägen 7A, Sveaplan, Eskilstuna kommun, bild 2
Carlavägen 7A, Sveaplan, Eskilstuna kommun, bild 3

Carlavägen 7A

Lägenhet
Sveaplan, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
1 250 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/3
3 930 kr/mån
24 038 kr/m²

Med ett utmärkt läge, alldeles intill Sveaplan hittar vi här en smakfullt renoverad genomgångstvåa. Enastående ljusinsläpp från stora fönster tillsammans med den generösa takhöjden ger lägenheten en luftig känsla. Här bor du i stor och mycket välskött HSB förening där de flesta stora renoveringar är genomförda. I månadsavgiften ingår basutbud av TV-kanaler, bredband, värme, vatten, bostadsrättstilläggsförsäkring samt elnät. Smakfullt renoverat kök i ljus färg fullutrustat med moderna vitvaror. Bra utrymme för matlagning utmed långa arbetsbänken, perfekt att tillreda goda måltider! Vardagsrummet nås med delvis öppen planlösning från köket och kan möbleras med soffgrupp och matbord. Utmärkt plats att samla vänner för trevliga tillställningar. Vidare hittar vi ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord samt generösa förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober med skjutdörrar. Lägenheten har bra förvaringsutrymme med rymlig klädkammare. Badrum med moderna ytskikt, ny inredning och dusch. Plats finns även för egen tvättmaskin. Dags att börja packa flyttkartongerna, lägenheten är redo för inflytt! Bostaden är belägen alldeles intill Sveaplans köpcentrum med bland annat välsorterad matvaruaffär, apotek och träningsanläggning. På några minuters gångavstånd finns de mysiga kvarteren i Gamla staden. Bekvämt promenadavstånd till Eskilstuna centrum med restauranger, butiker och nattliv. Här bor du även med närhet till parker och grönområden. Kort promenadavstånd till universitet såväl som Eskilstunas centralstation med täta avgångar till Stockholm, Västerås och Örebro. Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

  • Premium
Norrgärdesgatan 6, Norr, Eskilstuna kommun
Norrgärdesgatan 6, Norr, Eskilstuna kommun, bild 2
Norrgärdesgatan 6, Norr, Eskilstuna kommun, bild 3

Norrgärdesgatan 6

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
1 975 000 kr
63 m²
3 rum
vån 2/8
4 102 kr/mån
31 349 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostad där du möts av en ljus och rymlig hall med praktisk klinker och gott om förvaringsmöjligheter. Köket är modernt och stilrent med påkostade material och moderna vitvaror. Vardagsrummet är ljust och luftigt med generösa fönster och utgång till underbar balkong i söderläge med vacker utsikt över området. Bostaden har två ljusa sovrum med gott om förvaring och möjlighet att inreda ett av dem som ett eget hemmakontor. Det stora sovrummet har även ingång till rejäl klädkammare. Badrummet är stilrent och helkaklat med lyxiga detaljer som golvvärme, egen tvättmaskin och torktumlare. Denna bostad erbjuder en hög standard och en fantastiskt trivsam atmosfär – perfekt för dig som är redo att flytta in. Välkommen hem! Denna bostad är belägen centralt, endast några minuters promenad från citykärnan. I bostadens närhet finns kvartersbutik, kiosk, pizzerior, sushirestaurang och bensinstation. Eskilstuna centrum erbjuder restauranger, nattliv, fik, stadsbibliotek, universitet och mycket mer. I området finns fina grönskande parker och välskötta grönområden. Varför inte strosa längs den vackra Eskilstunaån och njuta av de vackra omgivningarna. Bostadens är belägen i en del av staden som är på tillväxt, här finns bland annat en multisportsarena samt Stiga sports arena som tillhandahåller en rad olika arrangemang. Varmt välkomna att anmäla intresse för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Nattsländevägen 9, Odlaren, Eskilstuna kommun
Nattsländevägen 9, Odlaren, Eskilstuna kommun, bild 2
Nattsländevägen 9, Odlaren, Eskilstuna kommun, bild 3

Nattsländevägen 9

Radhus
Odlaren, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
112 m²
4 rum
6 175 kr/mån
24 063 kr/m²

Denna fantastiska bostad erbjuder alla bekvämligheter för hela familjen. Med en rymlig hall, ett modernt och funktionellt kök, tre ljusa sovrum, två stilrena badrum och en härlig uteplats, är detta hemmet där ni kommer att trivas och njuta av varje dag. Här finns gott om förvaringsmöjligheter, vackra ytskikt och genomtänkta detaljer som skapar en harmonisk och inbjudande känsla. Bekvämlighet, ljus och rymd är genomgående för denna bostad. Här bor du i ett trivsamt och lugnt område med ny bebyggelse i form av flerfamiljshus och radhus. Naturnära läge med Odlarskogen runt hörnet, där finns belysta motionsspår och fina naturstigar för bärplockning. Cykelbana hela vägen till Eskilstuna centrum och kort avstånd till Sveaplan som erbjuder matbutik, apotek, gym och restauranger. Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Vasbergsgatan 7, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
Vasbergsgatan 7, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 2
Vasbergsgatan 7, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 3

Vasbergsgatan 7

Lägenhet
Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
2 125 000 kr
68 m²
2 rum
vån 7/7
3 694 kr/mån
31 250 kr/m²

Välkommen till denna moderna och ljusa bostad med genomgående renoverade ytskikt. Här möts du av en rymlig hall med generösa förvaringsmöjligheter och en ljus atmosfär. Det väl tilltagna köket erbjuder moderna faciliteter och gott om utrymme för matlagning och förvaring. Vardagsrummet är likt övriga rum ljust och rymligt med plats för både umgänge och avkoppling. Sovrummet är lugnt och inbjudande med gott om förvaringsmöjligheter i garderober som kommer att ingå. Det moderna badrummet är välutrustat med allt du behöver för en bekväm vardag. Dessutom har du tillgång till en härlig balkong högst upp i huset där du kan njuta av kvällssolen och lugnet med utsikt över intilliggande område. En perfekt bostad för den som söker en modern och stilren hemmiljö. Ett hem redo för inflyttning! Denna bostad är belägen centralt, endast några minuters promenad från citykärnan. I bostadens närhet finns kvartersbutik, kiosk, pizzerior, sushirestaurang och bensinstation. Eskilstuna centrum erbjuder restauranger, nattliv, fik, stadsbibliotek, universitet och mycket mer. I området finns fina grönskande parker och välskötta grönområden. Varför inte strosa längs den vackra Eskilstunaån och njuta av de vackra omgivningarna. Bostadens är belägen i en del av staden som är på tillväxt, här finns bland annat en multisportsarena samt Stiga sports arena som tillhandahåller en rad olika arrangemang. Varmt välkomna att anmäla intresse för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 64