Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Södra Strandvägen 24, Mjölby, Mjölby kommun

Södra Strandvägen 24

Lägenhet
Mjölby, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
1 500 000 kr
66 m²
2 rum
vån 2/6
4 358 kr/mån
22 727 kr/m²

Ett mycket elegant och energismart boende i de nyproducerade lägenhetshusen längs Strandvägen i Mjölby. Lägenheten är belägen på andra plan, den är topputrustad och har ett attraktivt solläge. Balkongen är inglasad och har läge mot sydöst vilket ger en härlig morgonsol och ett värmande rum redan från tidig vår när solen lyser in! Den beiga tonen i lägenheten ger en mjuk känsla vilket gör att boendet känns mycket rofyllt. Den rofyllda känslan är genomgående hela lägenheten och de spegeldörrar som valts till på skjutdörrsgarderoberna ger en rymligare känsla i lägenheten. Garderoberna är extra djupa vilket ger gott om förvaring i lägenheten. Utöver denna förvaring finns förrådsutrymmen till varje lägenhet i källaren. Köket är ljust och har en ny laminatbänkskiva. Maskinellt är köket fullutrustat med kvalitativ utrustning från Bosch. Badrummet är väl tilltaget med duschutrymme och gott om bänkyta för tvätthantering med egen tvättmaskin och torktumlare från Bosch. Som boende i föreningen bor du klimatsmart med fjärrvärme som uppvärmning och solceller på taket som en kompletterande energikälla. Tack vare de extra tilltagna väggarna är lägenheten välisolerad från ljud och annat som finns utanför och i huset, här bor du riktigt tyst och bekvämt. Föreningens gemensamma ytor är mycket välgenomtänkta. Här erbjuds bilplats genom parkeringsplats, med eller utan elbilsladdare samt carport. Även ett separat cykelgarage under tak. Trevliga gemensamma uteplatser och lekplatser finns också som tillhör föreningen. Utöver att månadsavgiften är låg (4 358 kr/mån) för ett så pass nybyggt boende kan du här påverka din boendekostnad med anledning av att förbrukning av värme, vatten och el aviseras separat till varje bostadsrättsinnehavare. Huset ligger placerat i centrala Mjölby med närhet till allt såsom matbutiker, Gallerian, restauranger och endast ett stenkast från pendelstation. Intill bostaden finns fina promenadstråk och en vacker natur.

  • Hiss
Järstad Dalhaga 1, Skänninge, Mjölby kommun
  • Sön 28 apr kl 10:00

Järstad Dalhaga 1

Villa
Skänninge, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
2 100 000 kr
140 + 62 m²
6 rum
1 844 m² tomt

Ett riktigt bra hus på landet nära Skänninge! I Järstad socken utbjuds nu detta, mycket välbyggda hus ut till försäljning. Ett praktisk boende på landet med enkel pendling både vinter- och sommartid då parkeringsytan ligger i nära anslutning till asfaltsvägen och endast 10 minuters bilåkning för att ta sig ut till e4 och dess enkla pendling. Bostaden ligger belägen alldeles intill en bäck där vattnet är rinner ut mot Svartån. På den nordvästliga delen av huset är trädgården och den användbara ytan, här finns två bodar, fruktträd och utsikt över åkrarna på slätten. På tomten finns även grunden från ett växthus där det nu finns kvar några vinrankor att förvalta. Inne i huset finns det 6 rum att disponera. Genomgående i huset är det gedigna materialval och i många rum massiva trägolv. In till matsalen tar du sig genom de smarta skjutbara dubbeldörrarna och sitter mycket fint tack vare burspråket som ger en fin rymd i rummet. Plats att sitta och avnjuta en middag finns det även i det inglasade uterummet i västligt läge, här finns möjlighet till oändlig kvällssol. Ett lantligt HTH kök som har gott om arbetsytor och förvaring samt plats för köksbord. WC på båda planen varav duschutrymme på entréplan. Två stora sovrum på övre plan med mycket smarta förvaringsgarderober. Den användbara källaren som är dränerad har pannrum och mycket god förvaring, gediget byggt med delvis gjutet bjälklag. Till källaren finns en separat ingång för att enkelt kunna bära in och förvara det man behöver. I källaren finns den mycket fräsch tvättstuga med bra maskinell utrustning från Miele. Runt Skänninge finns många gårdsbutiker med fina råvaror, närhet till förskola, skola och fritidsaktiviteterför stor och liten. Varmt välkomna till Järstad Dalhaga!

  • Plus
Borggatan 13, Skänninge, Mjölby kommun

Borggatan 13

Villa
Skänninge, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
1 495 000 kr
133 + 66 m²
5 rum
974 m² tomt

I hjärtat av Skänninge och granne med Trojenborgsskolan hittar vi den här fina 50-tals villan som i stora delar är i originalutförande. Entrén liksom förträdgården är mycket typiska för 1950-talet och genomgående finns tidstypiska vackra detaljer bevarade. Fönsterbrädor i sten, smidesstaket och stora fönster är bara några av detaljerna som ger huset dess karaktär. Huset har också en mycket funktionell planlösning med bland annat kök och generösa sociala ytor på entréplanet. En trappa upp hittar vi de mer avskilda sovrummen. På övervåningen finns också duschrum och gott om förvaringsutrymmen i flera stora sidovindar. I källaren finns garage samt ytterligare flera rum och bra förråd. Den stora trädgården som omger huset bjuder på fina lekytor och gott om plats för vänner och familj som vill komma på besök. Den stensatta uteplatsen på husets baksida bjuder på kvällssol. Huset värms smidigt upp med fjärrvärme. Här i Skänninge bor ni med närhet till det mesta. Inom promenadavstånd finns goda kommunikationer, barnomsorg, skolor, affärer och trevliga rekreationsområden intill Skenaån. Området är familjevänligt och ligger bara ett par hundra meter ifrån Månsjön och Väderkvarnsbacken. Väderkvarnsbacken är ett mysigt aktivitetsområde med en fin lekpark, en härlig grillplats, ett utegym för den som vill träna lite och en hundlekgård för alla fyrbenta vänner. För den som önskar ta ett svalkande dopp går det utmärkt på sommaren då den den konstgjorda sjön fylls med vatten. Varmt välkomna på visning!

Åmme 261, Åmmeberg, Askersunds kommun

Åmme 261

Gård/Skog
Åmmeberg, Askersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
8 500 000 kr
126 + 90 m²
5 rum
82 ha tomt

I Åmme erbjuds nu denna gård till försäljning med egen strandlinje samt areal i sjön Åmmelången. Gården omfattar totalt 83 ha varav 68 ha produktiv skogsmark med god tillväxt! Till gården hör även ca 11 ha åkermark som ligger beläget fint intill bostadsbyggnaden och angränsar mot sjön. Boendet är en 1 1/2-plansvilla och ligger fantastiskt vackert på en höjd med utsikt ner mot sjön och de öppna åkerlandskapen. Till gården är det mycket enkelt att ta sig till med närhet till landsvägen. Skogen är under god tillväxt med en bonitet om 8 m3sk/ha och en beräknad tillväxt om 304 m3sk/ha och år. Här finns ett bra skotarnätverk och en välgjord vändplan för enkel transportering. Det finns ett föryngringsavverkningsförslag om ca 3000 m3sk inom planperioden. Mycket fina ungskogar synes vid inventering av skogen! Här är en gård där du får ett mycket rofyllt boende, eller sommarboende. En fint arronderad skog samt åkermarken som sträcker sig längs strandlinjen. I sjön Åmmelången tillhör även fiske till gården. Välkommen på visning av gården! - Anbudsdag senast 15/5 -2024

Pikatorp 1, Hästholmen, Ödeshögs kommun
  • Fre 26 apr kl 14:30

Pikatorp 1

Gård/Skog
Hästholmen, Ödeshögs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
15 000 000 kr
176 + 72 m²
6 rum

Gården Pikatorp har både bördig åkermark och ett boende utöver det vanliga! Gårdens åkermark omfattar ca 39 ha och ligger väl samlad runt gårdsbilden. Tack vare den goda arronderingen får man en bra överblick över odlingslandskapet och med en underhållen dränering. Gårdsbilden som ligger i mitten av fastigheten omges av en ladugård i vinkel och en fin trädridå av klassiskt trädslag. Ladugårdens vinkel bidrar till en trevlig arbetsmiljö inomgårds. Att bo på Pikatorp innebär mycket mer än att bosätta sig i ett mycket gediget och välskött hus, det ger dig också otrolig känsla att bo med utsikten över Omberg och Vättern som ligger i västligt läge med oändlig kvällssol. För att ta sig till boendet åker man samma infart som till Ombergs Golf Resort, det är med andra ord nära rekreation både genom golf, restaurang och mängder med naturupplevelser. Ytterligare en bostad finns på gården, som för närvarande är uthyrd. Ladugården på gårdsplanen har en bra uppställningsplats för maskiner, en satstork med lagring samt solceller på taket. Det finns även en lada utanför gårdsbilden med 2 enklare hästboxar i.

  • Plus
Lundbygatan 8C, Lundby, Mjölby kommun

Lundbygatan 8C

Lägenhet
Lundby, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
775 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/3
3 359 kr/mån
13 362 kr/m²

Nu finns det möjlighet att förvärva en två-rumslägenhet i bästa föreningsläge i en eftertraktad gammal HSB förening. Lägenheten är i stort sett genomgående renoverad de senaste åren med gedigna materialval rakt igenom. Köket är från 2021 med luckor av en mörkgrå ton och mattsvart maskinell utrustning vilket ger en mycket bekväm känsla i rummet. Tilltagen yta med plats för matbord i köket. Sovrummet är inrett med heltäckningsmatta vilket även det ger ro och värme i rummet, till sovrummet hör en extra stor klädkammare med gott om utrymme för klädförvaring. vidare finns stort vardagsrum med utgång till balkong och ett badrum med badkar. Ett boende med en mycket skön känsla rakt igenom- Här bor du bekvämt med tvättstugan rakt nedanför lägenheten och förrådet ligger alldeles intill. Månadsavgiften till föreningen är 3 359 kr/månaden. Balkongen nås från vardagsrummet och finns i västligt läge. HSB Magistern är en efterfrågad förening med låg månadsavgift som inkluderar värme, vatten, hushållsel och bredband. Dessutom har ni möjlighet att nyttja föreningens gym. På Lundbygatan 8C bor ni centralt med närhet till stadens utbud av mataffärer, butiker och restauranger. Pendeltåget, som tar er till Linköping, Norrköping, Boxholm och Trånas, finns också inom bekvämt avstånd.

  • Balkong
Andelsgränd 1, Sörby, Mjölby kommun
  • Tis 23 apr kl 10:00

Andelsgränd 1

Villa
Sörby, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
5 500 000 kr
220 + 16 m²
6 rum
1 080 m² tomt

Välkomna till Andelsgärnd 1 i Sörby, ett mycket smart planerat och energieffektivt tack vare de solceller som finns placerade på taket i söderläge. Huset är ett Göta Stenhus och har till stora delar en öppen planlösning som bjuder in till flera olika "rum" i såväl hus och trädgård för ett trevligt umgänge. Direkt när du kliver in i huset kan du känna av den trevliga atmosfären tack vare de stora fönsterpartierna ut mot trädgården. Här ges en känsla där trädgården är en del av bostaden där olika rum erbjuds. Insynsskyddet är redan uppväxt bakom huset vilket gör att uterummet som är inglasar är helt insynsskyddat, därifrån tar du dig harmfullt till pergolan som ger ytterligare ett rum i trädgården. Tack vare den insynsskyddade tuja häcken skapar det ytterligare ett rum i trädgården där plats för familj och vänner finnes. Bostaden inomhus är ett mycket smart boende, delvis ett energieffektivt boende med fjärrvärme som uppvärmning och solceller på taket. Parkera bilen görs i garaget där du direkt kan ta dig in i bostaden utan att behöva gå ut vintertid. Garaget ger plats för upphängning av ytterkläder samt förvaringshyllor utöver bilplatsen. Det blir som en extra groventré. Öppen planlösning mellan ett fullutrustat bra arbetskök, matplats samt allrum. Från den öppna rymliga känslan i huset tar man sig till den ombonade korridoren med en mer omsluten känsla, vilket är trevligt runtomkring sovrummen. Här finns det 5 stycken sovrum med fasta garderober. I korridoren finns en AC installerad för god sovrumsmiljö sommartid. Två fullutrustade badrum med dusch/badkar finnes också. Fjärrvärme - Vidbyggt garage - Solceller - 5 sovrum - Elbilsladdare På Sörby bor ni i trevliga kvartér med ett ypperligt familjeläge. Här är närhet till både grönska och lantliga omgivningar samt nära access till citys utbud. Här ges tillfälle till en tilltalande villa i nybyggda områden i lugn miljö med lekvänliga gator. I Sörby finns egen förskola och grundskola finns det fler av i Mjölby. Då huset är enplanshus passar det även bra för den som vill flytta sitt boende till ett plan!

  • Plus
  • Energieffektiv
Dalgårdsgatan 9B, Dalen, Boxholms kommun
  • Tor 25 apr kl 16:30
Dalgårdsgatan 9B, Dalen, Boxholms kommun, bild 2
Dalgårdsgatan 9B, Dalen, Boxholms kommun, bild 3

Dalgårdsgatan 9B

Lägenhet
Dalen, Boxholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
650 000 kr
73,8 m²
3 rum
vån 2/3
3 724 kr/mån
8 808 kr/m²

Välkomna till den här välplanerade 3:an om 73,8 kvm på Dalgatan 9B. Planlösning är både funktionell och trivsam med fönster i två väderstreck. De generösa fönsterpartierna ger lägenheten ett fint ljus och en luftig känsla. Lägenheten bjuder vidare på genomgående fina ytskikt och en stor balkong. Den stora balkongen mot den gröna innergården förhöjer här standarden. Till lägenheten följer även ett bra förråd som ligger tillgängligt precis utanför ytterdörren. Föreningen erbjuder utöver sina fastigheter fina gröna innergårdar och en gemensam tvättstuga. Trevligt läge med förskola precis bakom huset och nära till skogen. Affärer, simhall och annan allmän service finns även det på behändigt promenadavstånd. Från centrum och pendelstationen går det dessutom utmärkta kommunikationer med buss och tåg. Till centrum och pendelstationen tar det ca 12 minuter att promenera. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Industrigatan 11, Centrala Mjölby, Mjölby kommun
  • Mån 13 maj kl 16:30

Industrigatan 11

Lägenhet
Centrala Mjölby, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
975 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 4/7
3 896 kr/mån
16 116 kr/m²

Välkomna till den här tilltalande lägenheten med genomgående fina ytskikt. Här möts vi av en funktionell hall med plats för att hänga av sig ytterkläderna. Lite längre in når vi det ljusa köket som ligger i öppen planlösning med det trevliga vardagsrummet. Vardagsrummet har utgång till den inglasade balkongen som blir till ett extra rum från tidig vår och till sen höst. Lägenheten erbjuder vidare ett fräscht duschrum samt ett sovrum med flera garderober. Här bor ni i en stabil HSB förening med välskötta fastigheter med hiss, fina gemensamhetsutrymmen och låga avgifter där bland annat bredband ingår. Föreningens medlemmar har vidare tillgång till stora gemensamma tvättstugor, bastu, övernattningsrum och hobbyrum. Likaså finns här en rymlig samlingslokal och elbilsladdare. Föreningen tillhandahåller även välskötta innergårdar med grillplatser och endast ett stenkast bort finns centrum med restauranger, matbutiker och trevliga strövområden. Området ger köparen även närhet till skolor och tågstationen med goda pendlingsmöjligheter. Välkomna att anmäla ert intresse!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Aspvägen 6, Mantorp, Mjölby kommun

Aspvägen 6

Villa
Mantorp, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
3 600 000 kr
80 + 80 m²
6 rum
935 m² tomt

På Aspvägen 6 erbjuds en praktisk familjevilla med ett friliggande garage! Bostaden har ett rymligt entréplan som innehar fyra sovrum och ett stort badrum. Utöver sovrumsavdelningen finns ett nyrenoverat kök från 2018 medgott om arbetsyta. Vardagsrummet tillsammans med det tillbyggda matrummet gör att även de sociala ytorna i huset är rymliga och kan på sommarid utökas med altanen som ligger i västligt läge. Från altanen nås ett stort tralldäck med egen pool - somsagt här erbjuds allt som familjen önskar! På källarplan finns ytterligare ett sovrum. Helkaklad spaavdelning med dubbeldusch och bubbelkar. Här finns också den praktiska tvättstugan. Friliggande garage - kommunalt V/A - 5 sovrum - Fiberanslutet - Laddbox Huset och tomten angränsar mot ett grönområde. Här får ni utöver ett väldigt välskött hus med ett utmärkt läge närhet till allt som gör vardagslivet lättare. Mantorp ligger beläget nära E4:an ca en mil från Mjölby och 2,5 mil från Linköping. Servicen är väl utbyggd med flera förskolor, skola F-6 samt högstadiet. I de central delarna finns vårdcentral, gym frisör, pizzeria och bibliotek. Precis vid avfarten finns Depot Mantorp som är ett mindre köpcentrum med klädaffärer, apotek,restaurang. Härfinns även City Gross med deras breda sortiment. Husets baksida vetter mot kommunal mark. Pendelstationen ligger ca 1 km bort, därifrån tar man sig till Linköping på 14 minuter, Mjölby på 6 minuter.

Egebygatan 22, Egeby, Mjölby kommun

Egebygatan 22

Villa
Egeby, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
3 900 000 kr
158 + 79 m²
7 rum
912 m² tomt

På det populära området Egeby utbjuds nu en gedigen tegelvilla med källare. Fastigheten och byggnaden genomgick en större renovering år 2016 vilket gör att både ytskikten är fräscha och att byggnadens yttre är i mycket gott skick. Huset är uppdelat i två lägenheter, en på varje plan om ca 79 kvm vardera. Här ges möjligheten att bo med en ekonomisk fördel tack vare att du kan hyra ut den ena lägenheten som kan generera en god intäkt eller är det generationsboende som passar bäst för dig? Här finns flera möjligheter och även för dig som vill disponera hela huset i egen regi. Övre lägenheten har 3 ROK och entréplanet har 4 ROK med ett badrum i varje bostad. Badrummen är från 2019 och de fräscha köken från 2016. Då båda lägenheterna har fönster runt om skapas en mycket hemtrevlig känsla i båda bostäderna. I källaren disponeras tvättstugan med två torktumlare och två tvättmaskiner. På Egeby bor du straxt utanför stadskärnan och området ger dig närhet till natur och rekreation. Idylliskt barnvänligt kvarter med cykelavstånd till badplats, lekplats och gångavstånd till grundskola och nära till förskola. HUSET VISAS LÖPANDE EFTER VISAT INTRESSE, ANMÄL DITT INTRESSE FÖR ATT BOKA IN VISNING MED MÄKLAREN

Villagatan 8, Skänninge, Mjölby kommun

Villagatan 8

Villa
Skänninge, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
1 850 000 kr
102 + 64 m²
5 rum
785 m² tomt

I hjärtat av Skänninge väntar nu en behändig enplansvilla med källare på en ny ägare. Invändigt är huset ljust och trivsamt med en funktionell planlösning. Huset bjuder efter utbyggnaden på gott om sovrum och bra förvaringsutrymmen i källaren. På entréplanet finns en välkomnande hall, hela fyra sovrum, ett ljust vardagsrum, ett praktiskt kök samt duschrum med WC och en extra gäst-WC. En trappa ner finns också en tvättstuga med duschmöjligheter, flera förråd och ett par rum som skulle kunna fungera som gästrum eller hobbyrum. Huset värms smidigt upp med fjärrvärme och har genomgående bra 3-glas fönster. Taket är också bytt. Detta ger huset en bra energiklass vilket också borgar för låga driftskostnader. Huset bjuder även på en stor äldre trädgård med flera fruktträd och goda odlingsmöjligheter för den med gröna fingrar. Vidare finns här en stensatt innergård och en fin uteplats i skyddat läge. På tomten finns också en bra infart med plats för att parkera bilen. Läget är utmärkt med promenadavstånd till både matbutik, pendelstation, VC och fina strövområden intill ån. Likaså finns ett flertal populära skolor och förskolor i närområdet. Sammantaget ett väldigt bra och familjevänligt hus med närhet till det mesta som kan underlätta i vardagen. Fastigheten är besiktigad och tillträde kommer vara möjligt från mitten av juni. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

Bockarpsvägen 3, Centrala Mjölby, Mjölby kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bockarpsvägen 3

Lägenhet
Centrala Mjölby, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
950 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 2/4
4 900 kr/mån
14 729 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva den här trivsamma och smakfullt inredda bostaden på Bockarpsvägen 3 i Mjölby. Lägenheten bjuder på ett trevligt vardagsrum med generösa fönsterpartier vilket ger rummet en härligt ljus, ett fint renoverat kök med alla bekvämligheter och ett fräscht helrenoverat badrum med kakel och klinkers. Vidare bjuder lägenheten på ett stort sovrum med gott om förvaringsyta och en mysig balkong mot lummig innergård. Till lägenheten följer även ett förråd. Föreningens medlemmar har vidare tillgång till gemensam tvättstuga och gemensam lokal med pentry, WC och dusch. Dessa utrymmen finns i källaren. Här bor du utmärkt med närhet till det mesta som underlättar i vardagen. Inom några minuters promenad finns allt som behövs såsom pendelstation, välsorterad matbutik, restauranger, centrum och fina promenadstråk. Välkomna på visning!

  • Balkong
Storgårdsgatan 7, Lundby, Mjölby kommun

Storgårdsgatan 7

Villa
Lundby, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
2 675 000 kr
80 + 80 m²
5 rum
736 m² tomt

Vi har nu fått förmånen att hjälpa till med försäljningen av den här fina villan på Storgårdsgatan 7. Huset är i mycket gott skick och har under de senaste åren genomgått omfattande renoveringar. Invändigt är det mesta nytt och i samband med renovering har planlösningen helt gjorts om till en mer modern och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Utvändigt har taket bytts och dränering har tacksamt gjorts för några år sedan. Fiber finns installerat och huset värms smidigt upp genom fjärrvärme. På entréplan finns 3 sovrum, kök, vardagsrum och badrum. I källaren finns gott om förvaringsutrymmen, toalett, tvättstuga, ett inrett gästrum, hobbyrum och ingång till garage. Trädgården är lummig med en trevlig insynsskyddad baksida. På innergården finns en inglasad altan, stort trädäck, förråd, fin gräsyta, flera fruktträd och odlingsmöjligheter för er med gröna fingrar. På framsidan finns en trevlig veranda och en breddad infart med plats för flera bilar. Storgårdsgatan ligger vidare i ett trevligt område med blandad bebyggelse, nära både centrum och fina rekreationsområden. Matbutik, skolor och simhallen finns dessutom alldeles intill. Så här berättar säljaren vad de tycker är det fina med fastigheten: "Väldigt centralt, nära till skola och centrum. Stor trädgård och knappt någon trafik utanför huset förutom skolskjuts. Nära till bad, grundskola och gymnasium. huset är perfekt för en småbarnsfamilj med en källare som har ingång till garage och arbetsrum. Finns även ett kontorsrum för den som jobbar på distans. Huset är renoverat i modern stil med öppen yta mellan kök och vardagsrum. Dränerat 2013, yttertaket bytt 2014 och fiber finns installerat. Uppvärmt garage med indraget vatten." Varmt välkomna på visning!

Stenstorp Norrgård 1, Boxholm, Boxholms kommun

Stenstorp Norrgård 1

Gård/Skog
Boxholm, Boxholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
2 995 000 kr
200 m²
6 rum
2 ha tomt

Nu finns chansen att förvärva den här lantliga idyllen. Stenstorp Norrgård är en mindre lantbruksfastighet trevligt belägen mellan Boxholm och Väderstad. Den rymliga huvudbyggnaden om ca 200 kvm med tillhörande gårdscentrum ligger högt med vacker utsikt över nejderna. Fastigheten förvärvades av nuvarande ägare 2012. I samband med förvärvet renoverades fastigheten med bland annat nytt kök och badrum, ny el, del av syll byttes samt ny papp och panel på bostadshuset. Vidare har sen dess en ny jordvärmepump installerats. På fastigheten finns flera gårdshus, flygelbyggnad med garage samt en större lada om 500 kvm inrymmande bland annat fårstall, hundgårdar och stort loft. Till gården hör 2, 4 hektar mark vilket företrädesvis består av betesmark. Fastigheten har ett strategiskt bra läge ca 4 km söder om Väderstad och enbart 3 km till E4:an vilket gör den lättillgänglig på alla sätt och vis. Välkomna på visning!

Appuna Östergård 2, Appuna - Väderstad, Mjölby kommun

Appuna Östergård 2

Villa
Appuna - Väderstad, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
2 050 000 kr
100 + 28 m²
3.5 rum
1 086 m² tomt

I den trevliga byn Appuna som ligger belägen mellan Väderstad och Skänninge med vidder ut över Östgötaslättens åkermarker ligger Östergården 2 belägen. Huset är placerat väl med en stor trädgård på baksidan där det finns både garage samt snickarbods-del. Tomten är platt och lättskött och med oändligt lång utsikt. Här finns ett uterum med större trall runt om huset där man i enskild läge kan avnjuta många och långa dagar. På tomten finns också en isoleras friggebod med ett rum. Bostaden har entréplan med stort vardagsrum, trevligt kök, kontors möjlighet samt både en fin- och groventré. Nyrenoverat duschrum/tvättstuga i anslutning till groventrén. Övre plan har per dagen 2 sovrum, allrum samt WC och väl utnyttjade kattvindar för förvaring. I källaren finns en grovtvättmaskin samt vattenfilter. Avloppet är minireningsverk(2016) med ny pump. Vatten tas genom en borrad källa på grannfastigheten med nya vattenfilter. Närhet till flera städerinom 1-4 mil. Väderstad samhälle endast 5 km bort som är mycket trevligt bygd med Ica affär, centralkrog, pizzeria, konditori, skaldjursfabrik och flera små pittoreska affärer. Skola upp till årskurs 5 och två dagis varav ett på landsbygden endast 2.8 km från bostaden. . Väderstad församling har mycket aktiviteter. Det finns ute och inomhusgym samt elljusspår. Ett stenkast bort ligger sjön Tåkern med sitt fågelliv och naturreservat. Appuna är en liten är en kyrkby med vacker kyrka. Det går att åka Närtrafiken till Väderstad och staden Mjölby resecentrum. Närtrafiken går delad tur vardagar och under hela dagen på helger.

Lundbygatan 6B, Lundby, Mjölby kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Lundbygatan 6B

Lägenhet
Lundby, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
1 350 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/3
4 808 kr/mån
18 000 kr/m²

Med direkt närhet till Mjölbys centrum finner ni den här helrenoverade och tilltalande trerummaren. Här har inget lämnats åt slumpen utan allt är genomtänkt med genomgående fina och smakfulla materialval. Lägenheten är ursprungligen två bostäder som slagits ihop till en vilket ger en fin rymd och en trivsam planlösning med såväl badrum med WC samt extra gäst-WC. Lägenheten erbjuder vidare två sovrum, ett fint renoverat kök och badrum, gott om förvaringsutrymmen i både klädkammare och flertalet garderober samt ett trivsamt vardagsrum med utgång till stor balkong. Som pricken över i har lägenheten genomgående fina trägolv. Här bor ni i en omtyckt och välskött förening med bra gemensamma tvättstugor, gemensamhetslokal och tillgång till gym. Föreningen har på senare år gjort större investeringar i bland annat fönsterbyten. Fastigheterna är vidare stambytta och har fiberanslutning. I månadsavgiften ingår både fiber, värme, vatten och dessutom bostadsrättstillägg. Vidare följer två förråd med lägenheten varav ett matkällarförråd. Välkomna att anmäla ert intresse!

  • Balkong
Lindstigen 51, Boxholm, Boxholms kommun

Lindstigen 51

Radhus
Boxholm, Boxholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
1 750 000 kr
158 + 13 m²
5 rum
194 m² tomt

Välkomna till en rymlig bostad med hörnläge på Lindstigen! Som boende på Lindstigen bor man kostnadseffektiv tack vare uppvärmning genom fjärrvärme. Bistaden rymmer 158 kvm boyta med 3 sovrum samt badrum på övre plan. Entréplanet erbjuder de sociala ytorna med nytt kök (2020) och ett stort vardagsrum med stora fönster samt WC. I källaren finns den kanske mer privata delen av bostaden med ytterligare ett TV-rum, stort förråd samt en praktisk tvättstuga med dusch. Det finns alltså två dusch och två WC i huset. Mycket trevlig entré till boendet med påkostad plattsättning samt staket vilket ger en välkomnande känsla hem, varje dag! Mycket trevligt familjevänligt boende, eller för den som är själv med tanke på de låga driftskostnaderna. Till boendet hör ett garage i länga. Redskapsförråd på tomten. I Boxholm finns det gym, simhall, restauranger och skola till årskurs 9. I området är mycket barnvänligt med lekpark precis utanför dörren och skogen strax intill. Vidare är det nära till såväl skola som förskola. Centrum och pendelstationen nås på cirka 10 minuters promenad.

Vadstenagatan 14, Skänninge, Mjölby kommun

Vadstenagatan 14

Övrigt
Skänninge, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
2 800 000 kr
215 m²
1 049 m² tomt

I centrala delarna av Skänninge finner vi det här fina hyreshuset, uppfört i början på 40-talet och med en historik som bland annat lärarbostad. Fastigheten inrymmer idag tre lägenheter, varav en stor lägenhet på första plan om 4 rok, samt två lägenheter på andra våningen varav en 3 rok samt en 1 rok. Alla lägenheterna är ljusa med högt i tak. Samtliga lägenheter är idag uthyrda. På första våningen finns även en gemensam tvättstuga och två förråd. Ytterligare förråd och bra förvaringsytor finns även på den rymliga vinden som nås via trapphuset. Vidare finns ett mindre källarutrymme med kallförråd och fjärrvärmeanläggning. En välskött trädgårdstomt med en stor grusad innergård omger fastigheten och här finns gott om parkeringsplatser. På tomten finns även en bod för cyklar mm och en fin matkällare. I närområdet finns det mesta för familjen, såsom skola, aktiva föreningar, vårdcentral, affärer och inte minst, härliga gångstråk kring Skenaån. Den total taxerade bostadsarean är 215 m². Hyresvärde 2023 uppgår till ca 215 000 kr/år. Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad 2023. Se bifogade dokument. Fastigheten kommer att säljas med en så kallad friskrivningsklausul vilket betyder att det i köpekontraktet kommer att tas med en klausul där säljaren friskriver sig från ansvar för fel och brister, även dolda fel. Välkommen att anmäla Er på visning!

Sörby Smedstorp, Mjölby, Mjölby kommun
Sörby Smedstorp, Mjölby, Mjölby kommun, bild 2
Sörby Smedstorp, Mjölby, Mjölby kommun, bild 3

Sörby Smedstorp

Tomt
Mjölby, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
900 000 kr
1 500 m² tomt

CHANS ATT FÖRVERKLIGA DRÖMMEN OM ATT BO PÅ LANDET I utkanten av Mjölby och alldeles intill golfbanan finns nu möjlighet för er som vill förverkliga er dröm om att bygga ett nytt hus. Fastigheten är naturskönt belägen med skogen som närmsta granne men samtidigt med cykelavstånd in till Mjölby centrum och pendelstationen. Tomten är nyligen avstyckad och har en tomtstorlek på 1 500 kvm. Tomten består idag av både gröna ytor och lite skog. Vidare ingår en mysig bergsknalle vilket ger en viss känsla av "John Bauer" milljö. Fastigheten ligger utanför detaljplan och positivt förhandsbesked för nybyggnad av enbostadshus förhandsbesked finns från maj 2023. Fastigheten är också förberedd med ett nybyggt miljövänligt avlopp och en ny djupborrad vattenkälla för färskvatten finns. Dessa kommer genom servitut att delas med grannfastigheten. En äldre grävd vattenkälla finns också på tomten. Anslutningsavgift för el och fiber tillkommer. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

  • Premium
Svartåliden 8, Centrala Mjölby, Mjölby kommun

Svartåliden 8

Lägenhet
Centrala Mjölby, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
430 000 kr
26 m²
1 rum
vån 2/7
2 074 kr/mån
16 538 kr/m²

Välkomna till den här trevliga ettan på Svartåliden 8. Lägenheten bjuder på ett ljust allrum och ett fint pentry med bland annat en påkostad marmorbänk. Vidare finns här ett renoverat duschrum och en stor inglasad balkong. Lägenheten är belägen en trappa upp i huset med utsikt över blandad bebyggelse. Bostaden har ett optimalt läge för dig som ska studera, söker en övernattningslägenhet eller som kanske ska flytta hemifrån. Inom fem minuters promenad når du tåg- och pendelstationen. Promenadavstånd även till centrum med mataffärer, restauranger, pizzerior och bageri mm. Alldeles i närheten finns även fina rekreationsområden intill ån. Här bor du i en populär HSB förening med låga avgifter med tillgång till bland annat bastu och övernattningslägenhet. Hiss finns i huset och bredband ingår dessutom i den låga avgiften. Helt enkelt ett billigt och bra boende i en stabil förening med närhet till det mesta! Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Dalgatan 9, Ödeshög, Ödeshögs kommun

Dalgatan 9

Tomt
Ödeshög, Ödeshögs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
250 000 kr
828 m² tomt

Vi har fått förmånen att förmedla den här byggklara villatomten i Ödeshögs kommuns regi. Tomten är nyligen avstyckad och har en tomtstorlek på 828 kvm. Detaljplanen möjliggör för byggnation av en huvudbyggnad samt erforderliga komplementbyggnader till en sammanlagd area av max 200 kvm. Komplementbyggnad får inte uppta en större sammanlagd areal än 40 kvm. Huvudbyggnad får högst vara 1,5 våning med en byggnadshöjd om 4,5 meter". Komplementbyggnad får max vara 2,5 meter i byggnadshöjd. Det centrala läget med närhet till förskolor, skola, lokal service tillsammans med den generösa byggrätten ger goda möjligheter för dig och din familj att bygga ert drömboende och i dessa tider satsa på ett nytt och energieffektivt boende. Vid köp tecknas ett köpekontrakt. I samband med köpekontraktet erläggs en handpenning motsvarande 10 % av köpeskillingen. Tillträde och slutbetalning av fastigheterna sker preliminärt och tidigast under kvartal tre 2022 då områdets infrastruktur planeras vara färdigprojekterad. Ansökan om bygglov ska ha inkommit till kommunen inom 12 månader från köpekontraktets datum. Bygglovet ska avse ett bostadshus med permanent standard. Inom området finns en del naturvärden vilka innan övertagandet kommer att åtgärdas genom att översta lagret av marken schaktas bort. Fastigheterna kommer därefter att överlämnas i befintligt skick. Servis för kommunalt vatten och avlopp finns framdraget till samtliga tomtgränser. Även fiber och elanslutning kommer finnas vid fastighetsgräns. Anslutningsavgifter tillkommer. Anslutningsavgiften till V/A ligger på ca 140 000 kr inkl. moms. El ca 38 000 kr exkl. moms och fiber 15 000 kr inkl. moms. Se bifogat dokument för mer detaljerad information. För mer information hittar ni detaljplanen under dokument och länkar om ni går vidare till läs mer hos mäklaren. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

Lantlig tomt, Boxholm, Boxholms kommun

Lantlig tomt

Tomt
Boxholm, Boxholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
295 000 kr
4 354 m² tomt

LANTLIG TOMT FÖR ER MED HUSDRÖMMAR Nu finns möjlighet att förvärva en friköpt tomt om hela 4 354 kvm för nybyggnation. Tomten är lantligt belägen i utkanten av Boxholm med härlig utsikt över det böljande åker- och beteslandskapet. Läget är naturskönt och lantligt men samtidigt når ni centrala delarna av Boxholm inom ett par minuter med bil. Inne i Boxholm finns barnomsorg, skolor och allmänt god service. I närområdet finns även goda kommunikationer via pendeltåg och närheten till riksväg 32 möjliggör för den som pendlar. För den med hästintresse finns dessutom ridklubb inom promenadavstånd. Tomten är inte ansluten till någon specifik husleverantör så här är det bara fantasin och kommunens regler som man behöver ta hänsyn till. Ett positivt förhandsbesked om byggnadslov har tidigare erhållits och ska fortsatt gälla. Fiberkabel går förbi tomten och en kopplingsbrunn finns i närheten. Bygglovskostnad beror på storlek men ett enbostadshus på 50-200 kvm ligger mellan 12 000-18 000 kronor. Station för elanslutning finns inom en radie av 200 meter. Anslutningsavgift uppskattas till 30 000 kr plus moms upp till 25 Ampere. Vänligen kontakta mäklaren för mer information!

Visar alla 23