Mäklarhuset Bollebygd

Mäklarhuset Bollebygd

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Västra Hedängsvägen 1A - A13, Bollebygd, Bollebygds kommun

Västra Hedängsvägen 1A - A13

Lägenhet
Bollebygd, Bollebygds kommun
Mäklarhuset Bollebygd
2 500 000 kr
82 m²
3 rum
vån 3/4
999 kr/mån
30 488 kr/m²

ERBJUDANDE! - 999 kr/månaden i 2 år* - 40 000 kr till valfri resa** - Återköp efter 2 år*** - Fastställd avgift**** - Extrautrustade lägenheter***** Välkommen till ditt nya hem på Västra Hedängsvägen i vackra Bollebygd! Nyproducerad 3:a med påkostade materialval i stabil förening med närhet till kommunikationer. Denna moderna och nyproducerade lägenhet är perfekt för dig som söker en bekväm och stilren bostad. Med sina 81 kvadratmeter erbjuder den gott om utrymme för både avkoppling och social samvaro. Läget är oslagbart med närhet till flygplatsen, vilket gör resandet både enkelt och smidigt. Dessutom är bostaden belägen i en välskött förening med stabil ekonomi, vilket ger trygghet och låga avgifter. Interiört imponerar bostaden med sina fina materialval och moderna design. Ljusa och öppna ytor skapar en behaglig atmosfär, perfekt för avkoppling och trivsel. Köket är fullt utrustat med toppmoderna vitvaror och det helkaklade badrummet med tvättmaskin och torktumlare är elegant och stilrent. Till alla lägenheter hör parkering mot extra kostnad samt ett källarförråd. I Bollebygd finns flera förskolor, kommunal skola F-9 samt föräldrakooperativet Gadden F-6. I centrala Bollebygd finns en nyanlagd park att leka och njuta i för både barn och äldre, Skattegårdsparken. I området Erikstorp finns en stor lekplats. Bollebygd är en av landets mest snabbväxande och dessutom miljömedvetna kommun. Här bor du nära storslagen natur som inbjuder till en aktiv fritid, på bekvämt pendlingsavstånd till de stora städerna Göteborg och Borås samt närhet till Landvetter flygplats. I Bollebygds centrala delar finns flera restauranger, pizzerior, café, flertalet frisörsalonger, kläd- och blomsterbutiker, vårdcentral, tandvård och hälsokost. Här finns också två matbutiker, apotek och Systembolag. Några km utanför centrum finns två välsorterade bygghandlare. Här erbjuds ett rikt föreningsliv med b la fotboll, handboll, innebandy, ridning, golf, slalom, downhill och flertalet fina badplatser. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska bostad. Välkommen hem! * Nedsatt avgift från tillträdesdatum i 24 månader. ** 40 000 kr utbetalas som resecheck vid tillträdet. *** Om köparen ångrar köpet eller av annan anledning till att köpet ska återgå, så köper säljarna tillbaka lägenheten till det belopp som framgår av överlåtelseavtalet. Lägenheten ska återställas fackmannamässigt till nyskick (ursprungsskick). Köparen ska betala mellanskillnaden mellan den nedsatta avgiften på 999 kr och den ordinarie avgiften, samt betala tillbaka de 40 000 kr som avser resechecken. **** Den ekonomiska planen är satt för 2023 samt med en årlig höjning om 2% nästkommande 4 år. ***** Lägenheten har tillval i kök för ca 25 000 kr (ingår i utgångspriset).

  • Hiss
Berghällsvägen 4, Olsfors, Bollebygds kommun

Berghällsvägen 4

Villa
Olsfors, Bollebygds kommun
Mäklarhuset Bollebygd
3 850 000 kr
161 + 12 m²
7 rum
812 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska och energieffektiva villa, där modern design möter hållbarhet och naturnära skönhet. Steg in i ett hem som inte bara erbjuder komfort och stil, utan också ett medvetet val för miljön. Med solceller genererar vi vår egen el och minskar vår påverkan på planeten. Villan har mycket låga driftskostnader med den solcellsanläggningen med batteri som är installerad. Laddstolpe för elbil finns. Denna barnvänliga villan ligger alldeles nära härlig natur med både fiske och bad inom räckhåll. På gångavstånd finns en fin lekplats och förskola skola F-6 finns i området. Det nya, modernt designade köket bjuder in till kulinariska äventyr med sina toppmoderna vitvaror, stilrena ytor och högkvalitativa material såsom köksbänk och köksö från Silestone. Det är en plats där kreativiteten flödar och middagsbjudningar blir minnesvärda. Likaså det eleganta badrummet, där varje detalj har noggrant valts för att skapa en fridfull oas. Ett ställe att varva ned och njuta av lugnet efter en lång dag. Men det är inte bara inomhus som imponerar. Det inglasade uterummet förlänger sommarsäsongen och ger möjlighet till avkoppling året om. Här kan du njuta av din trädgård och naturen omkring dig, oavsett väder. Och pricken över i:et är det friliggande varmgaraget, perfekt för att skydda din bil mot väder och vind samtidigt som det ger extra utrymme för förvaring eller verkstad. Upplev en solig trädgård där barnen kan leka fritt och där det finns utrymme för trädgårdsfester, grillkvällar och stunder av avkoppling. I trädgården finns b la rabarber, röda vinbär, smultron, jordgubbar och flera odlingslådor. Här finns också en väldoftande syrenhäck, lavendel, rosor, pion och vallmo. Välkommen hem till din drömvilla!

Petared 25, Bollebygd, Bollebygds kommun

Petared 25

Villa
Bollebygd, Bollebygds kommun
Mäklarhuset Bollebygd
3 450 000 kr
106 + 30 m²
4 rum
2 396 m² tomt

Välkommen till Petared 25, där lugnet och den lantliga charmen möter bekvämt boende i enplansvilla. Stig in och upptäck ett nytt kök, utformat för att tillfredsställa även den mest kräsna kocken. Här kombineras stil och funktionalitet på ett sätt som gör matlagningen till en ren fröjd. Den öppna planlösningen skapar en inbjudande atmosfär där familj och vänner kan samlas för trevliga stunder. Men det är inte bara inne i huset som lockar. Slå dig ner och njut av det fridfulla uterummet, där du kan ta del av naturens skiftningar året runt i ett bekvämt och skyddat utrymme. Det inglasade uterummet blir snabbt en favoritplats för avkoppling och sociala tillställningar. Här finns också ett rymligt och praktiskt fristående garage, perfekt för att skydda din bil från väder och vind eller för att använda som verkstad eller hobbyrum. Omgivningen bjuder också på en rad fritidsmöjligheter. Med närheten till en golfbana och ridklubb finns det gott om möjligheter till aktiviteter utomhus för hela familjen. Välkomna att boka visningstid!

Hedevägen 14, Bollebygd, Bollebygds kommun

Hedevägen 14

Villa
Bollebygd, Bollebygds kommun
Mäklarhuset Bollebygd
4 950 000 kr
141 + 172 m²
8 rum
2 024 m² tomt

Med promenadavstånd till centrum, förskola och skola F-9 finns denna härliga villa i etagé nu till salu. Invändigt möts man av en spännande planlösning i tre etagé med b la fem sovrum, härligt kök med plats för många, generöst vardagsrum, mysigt allrum med braskamin, två helkaklade badrum, bastu samt mycket bra förvaringsmöjligheter. På baksidan och med utgång från vardagsrummet nås det härliga, inglasade uterummet med egna vindruvor hängandes från taket. Dubbelgarage med två portar nås från framsidan och garageuppfarten. I Bollebygd bor man nära naturen, fina badsjöar och i de centrala delarna finns all tänkbar service. Bollebygd erbjuder också ett rikt föreningsliv med b la fotboll, handboll, innebandy, ridning, golf, slalom och downhill. För pendling till Göteborg, Landvetter flygplats och Borås når man snabbt R40. Varmt välkomna på visning!

Krokdalsvägen 22, Bollebygd, Bollebygds kommun

Krokdalsvägen 22

Radhus
Bollebygd, Bollebygds kommun
Mäklarhuset Bollebygd
2 495 000 kr
100 m²
4 rum
151 m² tomt

Här har du en fantastisk möjlighet att förvärva ett modernt radhus i hjärtat av Bollebygd. Detta radhus erbjuder en perfekt kombination av komfort, bekvämlighet och läge. Radhuset är beläget på en bilfri innergård där du kan du njuta av en lugn och trygg miljö för hela familjen. Barnen kan leka fritt på den angränsande lekplatsen, medan du kan koppla av och umgås med grannar och vänner. Dessutom har du ett mycket bekvämt gångavstånd till förskolor, skolor från förskoleklass till årskurs 9, allmänna kommunikationer och det livfulla centrumet där du hittar alla bekvämligheter du behöver. För pendlare är detta radhus en dröm. Med bara en kort resa når du Landvetter flygplats, Göteborg och Borås. Du kan enkelt komma åt allt som dessa städer har att erbjuda, samtidigt som du kan njuta av fördelarna med att bo i en lugn och naturskön ort som Bollebygd. Välkomna att boka visningstid!

Kyrkvägen 3, Olsfors, Bollebygds kommun

Kyrkvägen 3

Villa
Olsfors, Bollebygds kommun
Mäklarhuset Bollebygd
2 475 000 kr
198 + 51 m²
9 rum
1 280 m² tomt

Välkomna till denna högt och fint belägna villa belägen mitt i Olsfors, med närhet till förskola, skola F-6 och allmän kommunikation. Den generösa villan ger utrymme till stor familj, hemmakontor eller generationsboende och är belägen på en fin sluttningstomt med goda odlingsmöjligheter. Huset har b la ett arbetskök med utgång till trädgård med odlingsmöjligheter, matplats i rummet bredvid, generöst vardagsrum med öppen spis och fin utsikt, 5-6 sovrum, 2 badrum, tvättstuga samt bra förråds och förvaringsmöjligheter. Villan är belägen på en sluttningstomt. På fastigheten finns ett enkelt garage med plats för 1 bil. Fastigheten säljes med friskrivning. Varmt välkomna att boka visningstid!

Odens Väg 36 K, null, Bollebygds kommun

Odens Väg 36 K

Lägenhet
Bollebygds kommun
Mäklarhuset Bollebygd
1 995 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2
5 501 kr/mån
24 329 kr/m²

Välkommen till denna fina lägenhet belägen på andra våningen, perfekt för dig som söker ett modernt och bekvämt boende. Med två underbara balkonger erbjuder denna bostad inte bara extra utrymme, utan också en möjlighet att njuta av sol och vacker utsikt. Lägenheten har två mysiga sovrum, vilket ger gott om utrymme för hela familjen eller för att skapa ett eget arbetsrum eller hobbyrum. Dessutom har klädkammaren omvandlats till ett extra sovrum, vilket ger dig ännu fler möjligheter att anpassa boendet efter dina behov. Badrum med b la duschkabin och tvättmaskin. Det ljusa köket bjuder in till härlig matlagning och trevliga middagar med vänner och familj. Detta barnvänliga område är idealiskt för familjer med lekplatser i närheten, där barnen kan leka och ha kul i en trygg och skyddad miljö. Dessutom finns det närliggande grönområden och parker för avkoppling och rekreation. Välkomna att boka visningstid!

Vinkelvägen 6, Bollebygd, Bollebygds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Vinkelvägen 6

Villa
Bollebygd, Bollebygds kommun
Mäklarhuset Bollebygd
3 450 000 kr
101 m²
4 rum
1 076 m² tomt

Välkommen till denna enplansvilla, perfekt belägen i ett eftertraktat område med närhet till alla bekvämligheter! Här erbjuds du ett fantastiskt hem med en mängd fördelar som kommer att göra din vardag bekväm. Den här bostaden är idealisk för barnfamiljer, med närhet och gångavstånd till förskola och skola F-9. Du behöver inte oroa dig för långa avstånd till centrum eller allmänna kommunikationer – allt finns inom bekvämt räckhåll. Altandäcket i västerläge ger en fin utsikt och möjlighet att njuta av solnedgången och skapa minnen med familj och vänner under ljumma sommarkvällar. Trädgården är lättskött och erbjuder en harmonisk miljö för avkoppling och lek. Här kan du skapa din egen lilla oas och njuta av grönskan runt omkring. Fastigheten säljes med friskrivning. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Hedebergs parkväg 10, Bollebygd, Bollebygds kommun

Hedebergs parkväg 10

Villa
Bollebygd, Bollebygds kommun
Mäklarhuset Bollebygd
4 990 000 kr
159 m²
6 rum
887 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade 1 1/2-plansvilla med ett centralt och bekvämt läge. Det här är ett hem som erbjuder det bästa av två världar: en lugn och avkopplande atmosfär samtidigt som du har gångavstånd till centrum, skolor från förskola till årskurs 9 och allmänna kommunikationer. Huset välkomnar dig med en öppen och ljus planlösning som ger en känsla av rymd och gemenskap. De generösa fönsterytorna släpper in naturligt ljus och skapar en trivsam atmosfär. Köket är modernt och välutrustat, perfekt för den som älskar att laga mat och umgås med familj och vänner. Ett av husets framträdande drag är det fristående varmgaraget om cirka 35 kvadratmeter, vilket ger gott om plats för fordon och förvaring. Här finns också gott om parkeringsmöjligheter, vilket gör det enkelt och bekvämt för hela familjen och eventuella gäster. Utomhusytan är omsorgsfullt planerad och kräver minimalt underhåll. Den lättskötta trädgården är en fröjd för ögat och erbjuder en trevlig plats att koppla av och med roboten Otto sköts gräsmattan lätt. Altandäcket under tak skapar en möjlighet att njuta av utomhuslivet året runt, oavsett väder. Härifrån har man fin utsikt över skogen och skidbacken. För de dagar du vill varva ner och njuta av en stunds avkoppling finns ett utespa där du kan skämma bort dig själv och dina nära och kära. Det är den perfekta platsen att koppla av och njuta av en stjärnklar himmel eller ett härligt sommarregn. Denna villa är helt enkelt en perfekt kombination av bekvämlighet, stil och funktion. Ett hem där du kan skapa minnen och trivas i varje rum. Missa inte chansen att få ett hem med både ett centralt läge och alla de bekvämligheter som en modern familj behöver!

Odens Väg 38 A, Bollebygd, Bollebygds kommun
Odens Väg 38 A, Bollebygd, Bollebygds kommun, bild 2
Odens Väg 38 A, Bollebygd, Bollebygds kommun, bild 3

Odens Väg 38 A

Lägenhet
Bollebygd, Bollebygds kommun
Mäklarhuset Bollebygd
2 675 000 kr
133 m²
5 rum
vån 1/2
8 258 kr/mån
20 113 kr/m²

Denna gavellägenhet, en 5:a finns i ett lugnt område med bilfri innergård och med flera fina lekplatser i området. Från lägenheten är det gångavstånd till Bollebygds centrum, förskolor, skola F-9 och allmän kommunikation. Lägenheten är disponerad i två plan med sutterängvåning. På övre plan finns kök, vardagsrum med utgång till balkong, två sovrum och helkaklat badrum med tvättmaskin. I sutterängvåningen finns hall, två sovrum med utgång till uteplatsen på baksidan, helkaklat badrum samt förråd. Denna lägenhet har inte bara en, utan två underbara uteplatser och en balkong! Du kan njuta av morgonsolen på den ena uteplatsen och koppla av med en kvällsdrink på den andra. Perfekt för att ta in den friska luften och njuta av utomhuslivet. Balkongen är i västerläge och här njuter man på varma dagar och av solnedgången. Med boende i Bollebygd är finns det goda pendlingsmöjligheter till Landvetter flygplats, Göteborg och Borås. Välkommen att boka visningstid!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Odinslundsvägen 11 G, Bollebygd, Bollebygds kommun

Odinslundsvägen 11 G

Lägenhet
Bollebygd, Bollebygds kommun
Mäklarhuset Bollebygd
2 395 000 kr
104,5 m²
4 rum
vån 2/2
6 804 kr/mån
22 919 kr/m²

Välkomna till denna attraktiva 4:a på övre plan med två fina balkonger, perfekt för dig som söker ett modernt och bekvämt boende. Lägenheten erbjuder fina sociala ytor med vardagsrum, renoverat och trevligt kök med gott om plats för matgrupp vilket inbjuder till matlagning och trevliga middagar. Det finns två moderna och helkaklade badrum, varav ett med tvättmaskin och golvvärme. Lägenheten består av tre sovrum och idag används ett som hemmakontor. Njut av sol och relax på två härliga balkonger som ger extra utrymme under den varma årstiden. Här bor man i ett lugnt, trevligt och barnvänligt område med flera lekplatser alldeles i närheten, i en stabil förening och med gångavstånd till Bollebygds centrum, förskola, skola F-9 och allmän kommunikation. I närheten finns fina grönområden och promenadstråk. Pendlingsavstånd till Landvetter flygplats, Göteborg och Borås. Varmt välkomna att boka tid för visning!

  • Balkong
Odens Väg 38 B, Bollebygd, Bollebygds kommun

Odens Väg 38 B

Lägenhet
Bollebygd, Bollebygds kommun
Mäklarhuset Bollebygd
2 775 000 kr
133 m²
5 rum
vån 1/2
8 258 kr/mån
20 865 kr/m²

Denna attraktiva femrumslägenhet ligger längst in i ett lugnt område med bilfri innergård och med flera fina lekplatser i området. Från lägenheten är det gångavstånd till Bollebygds centrum, förskolor, skola F-9 och allmän kommunikation. Lägenheten är disponerad i två plan med sutterängvåning. På övre plan finns kök, vardagsrum med utgång till balkong, två sovrum och helkaklat badrum. I sutterängvåningen finns hall, två sovrum med utgång till uteplatsen på baksidan, badrum med tvättmaskin samt klädkammare. Denna lägenhet har inte bara en, utan två underbara uteplatser och en balkong! Du kan njuta av morgonsolen på den ena uteplatsen och koppla av med en kvällsdrink på den andra. Perfekt för att ta in den friska luften och njuta av utomhuslivet. Balkongen är i västerläge och här njuter man på varma dagar och av solnedgången. Med boende i Bollebygd är finns det goda pendlingsmöjligheter till Landvetter flygplats, Göteborg och Borås.

  • Balkong
  • Uteplats
Ljungåsen 16, Hindås, Bollebygds kommun

Ljungåsen 16

Villa
Hindås, Bollebygds kommun
Mäklarhuset Bollebygd
3 895 000 kr
107 + 56 m²
4 rum
1 253 m² tomt

Modern villa byggd 2023 som erbjuder allt som barnfamiljen efterfrågar. Här bor man med på ett plan med tre sovrum och en fin, öppen social yta mellan kök och vardagsrum. Ovanvåningen är dessutom förberedd för den som i framtiden vill ha mer yta och/eller fler sovrum. Intill huset finns ett fristående garage med en carport. Fiber finns till tomtgräns. Detta är ett perfekt boende för den som vill bo nytt, modernt men med naturen som uppskattad granne. I närområdet kan man bada i vackra Västra Nedsjön och Nedflo badplats. Huset bredvid, Ljungåsen 18 är också till försäljning. Pendlingsavstånd endast ca 10 min till Hindås, ca 15 min till Bollebygd, ca 40 min till Göteborg och ca 30 min till Borås. Varmt välkomna att boka in er till visningen!

Ringvägen 18A, Bollebygd, Bollebygds kommun

Ringvägen 18A

Tomt
Bollebygd, Bollebygds kommun
Mäklarhuset Bollebygd
1 450 000 kr
1 234 m² tomt

Bygg ditt drömboende på en av Bollebygds mest centrala tomter! Nu finns möjlighet att köpa en av Bollebygds mest centrala tomt utan krav på husleverantör. Villan kommer att byggas på en sluttningstomt i västläge och med fin utsikt över dalgången. Härifrån har man gångavstånd till "allt" - till Bollebygds centrum och dess utbud, till allmän kommunikation, till förskola och skola F-9, till fritidsaktiviteter såsom fotboll, handboll, cykling och skidor i Bollekollen och endast kort bilväg till Hulta GK och ridskola. Härifrån nås R40 snabbt för pendling till Landvetter, Göteborg och Borås. Bygglov finns för en enplansvilla med sutterängvåning, boarea om 153,5 kvm och byggarea om 90 kvm, se bilaga. Tveka inte att höra av er för mer info! Anneli Göransdotter

  • Plus
Svartsjö 2, Sjötofta, Tranemo kommun

Svartsjö 2

Gård/Skog
Sjötofta, Tranemo kommun
Mäklarhuset Bollebygd
750 000 kr

Projektet för nytänkaren, visionären och den händige. I detta "projekt" ingår ett i grunden charmigt hus i två plan med tidstypisk veranda med b la spröjsade fönster, vedspis, två kakelugnar, spegeldörrar, sneda väggar och ett gäng knarrande golv. Huset har stått tomt under många år och behöver kärlek för att blomstra upp igen. Här finns också ett äldre hus som man antigen ger fantastiskt mycket kärlek till eller river till förmån för att bygga upp nytt hus eller garage. El (finns i området), vatten och avlopp anläggs av ny ägare. Fastigheten kommer att styckas av vid försäljning och det kommer finnas möjlighet att vara med och utforma fastigheten till ca 3 000 kvm. För att se mer av denna charmiga pärla så tveka inte att höra av dig till mäklaren för visning.

Visar alla 15