Mäklarhuset Huddinge

Mäklarhuset Huddinge

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Förlikningsvägen 126, Alby, Botkyrka kommun
Förlikningsvägen 126, Alby, Botkyrka kommun, bild 2
Förlikningsvägen 126, Alby, Botkyrka kommun, bild 3

Förlikningsvägen 126

Radhus
Alby, Botkyrka kommun
2 895 000 kr
112 + 17 m²
5 rum
165 m² tomt

Stig in i ett trevligt radhus som är i behov av kärlek. Radhuset bjuder på tre härliga våningsplan och härlig utsikt. Här kombineras charm, praktikalitet och generösa ytor med gott om förvaring till en perfekt harmoni. I det rymliga och välutrustade köket får du gott om plats att utforska din kreativitet, med generösa arbetsytor och gott om förvaringsmöjligheter. Det sociala vardagsrummet lockar med sina stora fönster som släpper in en ström av naturligt ljus och skapar en inbjudande atmosfär för avkoppling och umgänge. Med tre bekväma sovrum, ett badrum, en gästtoalett och tvättstuga finns alla nödvändiga bekvämligheter för en harmonisk vardag. Dessutom erbjuds generösa förvaringsmöjligheter i form av både invändiga och utvändiga förråd samt garderober. Med närhet till allt från matbutiker, tunnelbana, restauranger, skolor, grönskande parker, flottsbro och Lida friluftsområde. Ni har även Alby sjön runt hörnet, där ni kan avnjuta ett svalkande dopp. Detta är en plats där familjen kan växa och trivas i hjärtat av Alby. Ge er familj det bästa av boende och läge med detta radhus på Förlikningsvägen 126.

  • Premium
Nyängsvägen 11, Tullinge, Botkyrka kommun
  • Sön 21 apr kl 11:30

Nyängsvägen 11

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
1 295 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1
3 509 kr/mån
32 375 kr/m²

Välkommen till Nyängsvägen 11! En ljus och inbjudande etta om 40 kvm med genomtänkt planlösning och hemtrevlig atmosfär. Denna välplanerade bostad erbjuder en sovalkov, ett vardagsrum, en hall samt ett charmigt kök med matbord. Redan i den välkomnande hallen möts man av ljusa ytskikt och praktisk förvaring. Badrummet är funktionellt med dusch och badkar. Köket, med sin traditionella och tidlösa inredning, erbjuder arbetsyta och förvaring samt en trivsam matplats vid fönstret med utsikt över grönska. Vardagsrummet är bostadens hjärta med gott om plats för både soffgrupp och annat möblemang, och härifrån nås också den mysiga balkongen. Här kan man njuta av lugnet i ett attraktivt och välskött bostadsområde. Sovrummen ger utrymme för vila och återhämtning. Brf Slätten erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter och gemensamma faciliteter för sina medlemmar. Med 253 lägenheter fördelade på sex hus är detta en mångsidig och trivsam gemenskap. Föreningen stoltserar med ett utbud av gemensamma faciliteter som inkluderar tvättstugor, festlokal, bastu, bollplan, grillplatser, boulebana, lekplats och gästrum. Dessa faciliteter bidrar till att skapa en social atmosfär där medlemmarna kan träffas, umgås och njuta av gemensamma aktiviteter. För att underlätta användningen av faciliteterna som festlokal, bastu och gästrum, har föreningen implementerat ett separat bokningssystem, vilket gör det enkelt för medlemmarna att planera och använda dessa utrymmen. För boende som behöver parkeringsplatser finns det 144 parkeringsplatser utomhus tillgängliga för uthyrning mot en månadsavgift. Det finns också en kölista för dem som vill säkra en parkeringsplats. För besökande och gäster finns det fyra gästparkeringar i området samt två handikappplatser för besökande, vilket visar på föreningens hänsyn till tillgänglighet och bekvämlighet för alla.

  • Plus
  • Balkong
Tullingebergsvägen 34, Tullinge, Botkyrka kommun

Tullingebergsvägen 34

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
2 595 000 kr
104,5 m²
4 rum
vån 2
6 538 kr/mån
24 833 kr/m²

VISNING SÖNDAG 21/4 12:30-13:15 Välplanerad fyrarumslägenhet med hörnläge och naturen inpå knuten. Denna bostad kännetecknas av karakteristiska detaljer från byggåren blandat med nyare moderna lösningar, hela bostaden känns ljus och luftig. Kliv in i den rymliga möblerbara hallen som erbjuder fast förvaring i form av garderober. Här finns det tre väl tilltagna sovrum som alla har ett härligt ljusinsläpp och inrymmer utan problem säng och annat möblemang om så önskas. Vardagsrummet har mångtaliga möblerings möjligheter, här ryms med enkelhet både matsals del och en större soffgrupp. Med fönster i två insynsskyddade väderstreck bidrar till ett fint ljusinsläpp. På balkongen som nås från vardagsrummet är närmaste granne en skogsdunge, här kan du verkligen sitta och njuta av ett lugn och härligt läge. Lägenheten erbjuder ett stort kök med gott om arbetsytor och förvaring i skåpen. Här kan du även ha en matbord med plats för åtminstone sex personer. Badrummet är helkaklat och är mycket fräsch. Separat gäst wc finns med ingång från hallen. De senaste åren har de mesta av ytskikten renoverats, golvet i vardagsrummet har lagts om och vissa dörrar har bytts ut vilket gör att lägenheten ger ett fräscht intryck. Föreningens medlemmar har tillgång till bastu med dusch, snickarverkstad, vävstuga samt två lokaler. I området finns livsmedelsbutik, frisör och restaurang. Gångavstånd till Tullinge centrum där pendeltåg och butiker finns. Buss finns i direkt närhet till bostaden. Grundskola, förskolor och gymnasium finns i närområdet och kräver ingen längre promenad. Några kilometer bort finns Brantbrinks IP, Flottsbro och Lida samt Tullingesjön som är fina friluftsområden med bland annat badplats, motions- och skidspår samt värdshus.

Visar alla 3