Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Rävö 47, Rävö, Strömstads kommun
Rävö 47, Rävö, Strömstads kommun, bild 2
Rävö 47, Rävö, Strömstads kommun, bild 3

Rävö 47

Villa
Rävö, Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
2 990 000 kr
90 m²
4 rum
1 467 m² tomt

Välkomna till Rävö 47, ett charmigt fritidshus med härlig braskamin i det öppna vardagsrummet, trevligt uterum med skjutbara fönster och dörrar ut mot altanen, 2 sovrum, kök och badrum finns. En lummig trädgård och en gäststuga samt bod finns på tomten. Denna stuga ligger nära den gemensamma lekplatsen och naturområdet som är gemensamt för föreningen. Rävö har en lugn rofylld miljö som bjuder på stora naturupplevelse med gångstigar för skogspromenader, fisketurer och naturupplevelser. Här finns lugnet och det sjönära läget ger en upplevelse med det där lilla extra. Med en kort promenad från huset finns fiskevatten, härlig sandstrand, klippbad och vacker natur. Med egen båt har man mycket att upptäcka, med en kort båtfärd är man ute i den vackra Kosterfjorden och kan njuta av skärgården runt Koster och Strömstad. Rossös Nationalparksentré ligger inom cykelavstånd, här finns även matbutik året runt samt café-restaurang på bryggan i Rossö hamn.

  • Premium
Stensviksvägen 31, null, Strömstads kommun
Stensviksvägen 31, null, Strömstads kommun, bild 2
Stensviksvägen 31, null, Strömstads kommun, bild 3

Stensviksvägen 31

Fritidshus
Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
4 700 000 kr
83 m²
4 rum

På natursköna Kungsvik finner ni dessa exklusiva nyproducerade fritidshus till bra priser. Det finns 4 hus kvar att köpa med pris från 4,1 till 4,7 miljoner kronor. Husen är designade i Skandinavisk stil för livsnjutare som inte sparar på lyx. Husen har två våningar med fin öppen planlösning för att ha kvalitetstid med vänner och familj. Här finns ett härligt vardagsrum med fin utsikt, ett kvalitetskök med inbyggda vitvaror från Whirlpool, ett helkaklat badrum och tre sovrum . Från köket finns praktiska skjutdörrar så man kan gå rätt ut på den fina altanen som löper framför huset, här kan man känna skön havsbris i luften. Färgerna i huset går ton i ton med snyggt kök och bekväma trägolv. Kungsvik är en fantastisk plats med sandstränder, klippor, sjöbodar och turterräng i skog av magiskt slag. Nära detta området finns Nordby köpcenter med allt du kan behöva shoppa. Strömstad ligger 15 min bort och med bara 1,5 timmes körning från Oslo eller 2 timmar från Göteborg kan ni finna ett drömhus som går att använda för avkoppling på weekends och ferier hela året utan boplikt. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Stensviksvägen 13, null, Strömstads kommun
Stensviksvägen 13, null, Strömstads kommun, bild 2
Stensviksvägen 13, null, Strömstads kommun, bild 3

Stensviksvägen 13

Fritidshus
Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
4 200 000 kr
83 m²
4 rum

På natursköna Kungsvik finner ni dessa exklusiva nyproducerade fritidshus till bra priser. Det finns 4 hus kvar att köpa med pris från 4,2 till 4,7 miljoner kronor. Husen är designade i Skandinavisk stil för livsnjutare som inte sparar på lyx. Husen har två våningar med fin öppen planlösning för att ha kvalitetstid med vänner och familj. Här finns ett härligt vardagsrum med fin utsikt, ett kvalitetskök med inbyggda vitvaror från Whirlpool, ett helkaklat badrum och tre sovrum . Från köket finns praktiska skjutdörrar så man kan gå rätt ut på den fina altanen som löper framför huset, här kan man känna skön havsbris i luften. Färgerna i huset går ton i ton med snyggt kök och bekväma trägolv. Kungsvik är en fantastisk plats med sandstränder, klippor, sjöbodar och turterräng i skog av magiskt slag. Nära detta området finns Nordby köpcenter med allt du kan behöva shoppa. Strömstad ligger 15 min bort och med bara 1,5 timmes körning från Oslo eller 2 timmar från Göteborg kan ni finna ett drömhus som går att använda för avkoppling på weekends och ferier hela året utan boplikt. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Skogsmyrsvägen 7, null, Strömstads kommun
  • Sön 12 maj kl 13:00
Skogsmyrsvägen 7, null, Strömstads kommun, bild 2
Skogsmyrsvägen 7, null, Strömstads kommun, bild 3

Skogsmyrsvägen 7

Villa
Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
4 995 000 kr
107 + 37 m²
4 rum
1 167 m² tomt

På härliga Båleröd finner du denna mycket stiliga Villa med namn Greta med extra sovrum från Älvsbyhus. Villan är byggd av högsta kvalitet med 3 sovrum, stort vardagsrum med mycket fönster och dörr ut till fin altan, rymligt kök utrustat med diskmaskin, spis med häll, höga kyl och frysskåp och med en separat matplats med fönster som gör platsen ljus och trevlig. Badrum med dusch, wc och handfat. En trevlig välkomnande entré med gott om plats för av hängning. Tvättstuga kombinerat med groventré gör planlösningen komplett. Villan är mycket energieffektiv med sitt vattenburna värmesystem med en Nibe frånluftsvärmepump som även fjärrstyrs om du vill sänka värmen när du inte är i huset. Fiber finns indraget i fastigheten. Belysning i huset är smart styrd via appen plejd eller med ljusbrytare, det finns även LAN uttag i varje rum. Huset är lika bra som året runt boende eller fritidsboende med sina låga driftskostnader. I tillägg finns ett mycket praktiskt isolerat garage med gjuten platta på mark. Här finns plats för både bil och förvaring. Garo laddstation för elbil finns också monterat på fastigheten. Till fastigheten hör båtplats på gemensam brygga. En kort promenadväg så når du denna trevliga gemensam båtbrygga med rättighet till båtplats. Här finns en mysig grill och badplats. Båleröd ligger nära allt, bara några minuters bilkörning till centrala Strömstad eller till öarna i havsbandet. Varmt välkommen att boka dig på visning!

  • Premium
Norra Kyrkogatan 5 B, Lgh 1001, null, Strömstads kommun
Norra Kyrkogatan 5 B, Lgh 1001, null, Strömstads kommun, bild 2
Norra Kyrkogatan 5 B, Lgh 1001, null, Strömstads kommun, bild 3

Norra Kyrkogatan 5 B, Lgh 1001

Lägenhet
Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
2 300 000 kr
69,8 m²
3 rum
3 473 kr/mån
32 951 kr/m²

På populära Norra Kyrkogatan 5 finns nu en toppenlägenhet till försäljning. En trevlig bostadsrätt i centrala Strömstad, med gångavstånd till allt du kan tänkas behöva. Charmig 3:a med vardagsrum, 2 sovrum, kök och badrum. Lägenheten är genomgående ljus från fönster i både norr och söder. Den är bra belägen i huset som gör den sval och fräsch på sommaren och varm och skön på vintern. Med endast en kort promenad till strandpromenaden och hamnen, bor man nära havet och lugnet samtidigt som du har nära till all tänkbar service i centrum. Låg månadskostnad med värme, el och wi-fi som ingår och parkering på gården gör boendet ännu mera perfekt. Föreningen har en mysig bakgård med utemöbler, praktisk tvättstuga, cykelgarage och till lägenheten hör 2 rymliga förråd. välkommen att kontakta mäklaren för enskild visning.

  • Premium
Trollemyrsvägen 13, null, Strömstads kommun
Trollemyrsvägen 13, null, Strömstads kommun, bild 2
Trollemyrsvägen 13, null, Strömstads kommun, bild 3

Trollemyrsvägen 13

Villa
Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
2 600 000 kr
116 m²
5 rum
906 m² tomt

Välkommen till Trollemyrsvägen 13, nu har du möjlighet att förvärva en enplansvilla på Höjden i Skee med 4 sovrum och rymligt vardagsrum, inglasat uterum och garage. Villan har praktisk planlösning och lämpar sig väl för den stora familjen eller för dig som önskar bo med stora ytor. Vardagsrumsgolvet har ett vackert original enstavs parkettgolv . Från matplatsen går du ut till altan där du även når det inglasade uterummet som är placerat för att kunna njuta av solen ända in på kvällen. Fastigheten har en härlig trädgård med plats för lek och odling, här finns också en gäststuga. Garaget rymmer en bil och här finns också vatten och el. Varmt välkommen på visning.

  • Premium
Nyckleby Solgläntan 2, Tjärnö, null, Strömstads kommun
Nyckleby Solgläntan 2, Tjärnö, null, Strömstads kommun, bild 2
Nyckleby Solgläntan 2, Tjärnö, null, Strömstads kommun, bild 3

Nyckleby Solgläntan 2, Tjärnö

Villa
Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
5 500 000 kr
227 m²
8 rum
2 496 m² tomt

Välkomna till denna stiliga fastighet med allt du kan önska om du vill ha en hemmaverkstad och dubbelgarage på tomten. Här finns stora ytor för parkering och förvaring och en tomt med gott om plats för fritidssysselsättningar. Fastigheten består av en ståtlig villa med stor altan, ett dubbelgarage, en verkstad, två separata förrådsbyggnader samt vedförråd. Villan har en mycket social planlösning med stora ytor för umgänge och härligt uterum, villan rymmer hela 6 sovrum. Ett stort kök med gott om skåp och ljus härlig matplats i burspråk med plats för många, flertalet vitvaror är nyare skick och golvet är ett äkta skeppsgolv med gummilister. Från köket har man praktisk utgång till tvättrum med tvättmaskin, torktumlare och bergvärmepump som gör villan värmeeffektiv genom sitt mekaniska frånlufts återvinnings system och vattenburen golvvärme i hela entréplan, vidare finns även ett separat torkrum med egen grovingång. När du kommer in i den öppna hallen får du en härlig öppen atmosfär och du ser in i det fina vardagsrummet med ryggåstak och stora fönster ut mot altan och trädgård. Det stora vardagsrummet har en braskamin som värmer gott och har gott om plats för både soffgrupper och tv vägg, från det går du in in i Master Bedroom åt ena hållet som har ett en-suite badrum och egen utgång till altanen. Åt andra hållet ligger resterande del av villan med sina 5 sovrum, badrum och allrum med utgång till ett stort inglasat uterum med plats för flera sittgrupper och direkt utgång till den rymliga altanen med soligt läge och helt insynsskyddad baksida vilket är perfekt för att njuta i det tillhörande bubbelbadkaret eller kanske sitta i det vackra växthuset. Fastigheten är belägen på den fantastiska ön Tjärnö med gångavstånd till vackra sandstränder och båtbryggor och en härlig natur runtom med skog och mark.

  • Premium
Strömstad Hökebohult 1:11, 1;12, null, Strömstads kommun
Strömstad Hökebohult 1:11, 1;12, null, Strömstads kommun, bild 2
Strömstad Hökebohult 1:11, 1;12, null, Strömstads kommun, bild 3

Strömstad Hökebohult 1:11, 1;12

Villa
Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
400 000 kr
974 m² tomt

Vi har här två naturtomter som säljes tillsammans, de är belägna i Hökebohult ca 15 minuter utanför Strömstad. Fastigheterna är tillsammans på 2890 m2. Tomterna är kuperade med högt läge med sol hela dagen, lugnt läge med skogsmark i omgivningarna. Tomterna ligger utanför detaljplanerat område. Inte långt från Flöghultstjärnet där det finns strand och båtbrygga. Här har ni möjlighet att bygga ert drömboende med enskilt läge, nära natur och friluftsliv. Välkomna att kontakta oss för mer information!

  • Premium
Hamnevägen 41, Lgh 62, null, Strömstads kommun

Hamnevägen 41, Lgh 62

Fritidshus
Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
595 000 kr
18 m²
1 rum
vån 1/2
1 999 kr/mån

Med strålande utsikt över Korshamn/Ekenäs på SydKoster kan du nu förvärva ett dubbelrum som är fullutrustat för en skön skärgårdsvistelse. Rummet är det perfekta alternativet för dig som vill bo vackert och slippa laga mat eller städa. Det anrika pensionatet har full meny från frukost till kväll och har öppet större delen av året. Driftbolaget som driver pensionatet sköter uthyrning där du som ägare tar del av hyresintäkterna. Dubbelrummet har en härlig balkong där du kan se njuta av havet och folkvimlet. Rummet är utrustat med helkaklat badrum, ett sovrum med två enkelsängar som står ihop som en dubbelsäng, sängbord, mindre bord och stolar, hylla i entré för förvaring. Koster är väldigt känt för sin fantastiska natur och är ett resmål som är besökt av ca 165 000 gäster om året. Här finns fullt serviceutbud med affär och restauranger året om. Koster är en i princip bilfri ö där de flesta cyklar på ön, detta gör ön till en rofylld plats. Det finns ett enormt utbud av vackra vikar och stränder samt många trevliga restauranger. Välkomna att boka enskild visning med Fastighetsmäklaren.

  • Plus
Nilsemyrsvägen 8, null, Strömstads kommun
Nilsemyrsvägen 8, null, Strömstads kommun, bild 2
Nilsemyrsvägen 8, null, Strömstads kommun, bild 3

Nilsemyrsvägen 8

Villa
Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
3 995 000 kr
92 + 46 m²
5 rum
782 m² tomt

På populära Nilsemyren finns denna fina villa till salu! Villan består av 3 sovrum, kök, vardagsrum, (1 allrum som kan göras om till sovrum som har bioduk installerad för hemmabio)samt 2 badrum, tvättstuga, ett rymligt isolerat garage med plats för både bil och förvaring för extra bekvämlighet, garaget når du genom hall och förråd på entréplan. Villan är delvis renoverad, nytt golv på ovanvåning, nytt badrum nere samt nya golv, tak och el nere. Villan är trevligt belägen i barnvänligt lugnt område men ändå nära centrala Strömstad. Här finns en nybyggd altan i söderläge och en insynsskyddad trädgård på baksidan, På framsidan finns asfaltlagd entré med plats för flera bilar, här finns en trappa upp till framsidan av fastigheten där det finns gräsmatta och plats för lek, extra gemytligt med fruktträd och buskar på fastigheten. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Tjärehällsvägen 9, Tjärnö, Strömstads kommun
  • Lör 20 apr kl 11:00
Tjärehällsvägen 9, Tjärnö, Strömstads kommun, bild 2
Tjärehällsvägen 9, Tjärnö, Strömstads kommun, bild 3

Tjärehällsvägen 9

Fritidshus
Tjärnö, Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
4 800 000 kr
78 m²
4 rum
1 005 m² tomt

Välkommen till Tjärehällsvägen 9 och detta härliga sommarhus byggt 2022 med fina materialval. Huset som går lika bra att bo i året runt och har 3 sovrum, en öppen planlösning mellan snyggt kök och vardagsrum, från vardagsrummet går du ut genom de stiliga skjutdörrarna till en solig altan ända fram på kvällen. Helkaklat badrum med bastu och en fin entré gör huset mycket bekvämt att bo i eller använda som fritidshus. Huset ligger på det nyutvecklade området på Tjärnö med kommunalt vatten och avlopp och närhet till förskola och skola samt kort promenadavstånd till öns vackraste sandstränder. Tjärnö är en fantastisk plats att bo på med sin vackra natur och här finns både skolor, kyrka, camping med serveringstillstånd samt marinbiologiskt centrum. Välkommen att boka tid med mäklaren för visning.

  • Premium
Stenhuggaregatan 12, null, Strömstads kommun

Stenhuggaregatan 12

Villa
Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
5 100 000 kr
170 + 68 m²
8 rum
667 m² tomt

Välkommen till Stenhuggaregatan 12 och denna fantastiska villa för dig som söker det där extra fina boendet med hög standard och stora ytor. Villan är väldigt rymlig och har sina 238 kvm uppdelat på ett sätt som ger stor rymd och ger ett fantastiskt ljusinsläpp. fastigheten ämnar sig mycket väl för dig som är trädgårdsintresserad med mycket fina odlingslådor, en härlig tomt med mycket sol samt ett fint nyinstallerat växthus för både odling och samvaro. Här kan du bo i centrala Strömstad men ändå ha känslan av att bo på landet då denna fastighet har en insynsskyddad baksida med en härlig altan där du kan njuta av eftermiddag och kvällssol, här är en fantastisk trädgård med skog bakom som gör baksidan väldigt privat. Fastigheten har så gott om sovrum att det passar för den stora familjen. Hela villan renoverades 2013/2014 och då förändrades planlösningen något, det byggdes nya badrum och kök, glasräcke monterades både utvändigt och inne. Ny värmepump sattes in. Villan har 6 sovrum och fin matsal, vardagsrum med matplats och direkt utgång till altanen, 2 helkaklade badrum och praktiskt förråd och hall. Alla rum har fin belysning med led downlights och brandvarnare i varje rum. Från ett av sovrummen som idag används som walk in har man fina glasdörrar som leder rakt ut i trädgården. Carport finns också för bekvämlighet. Larm med kamera är installerat för säkerheten. Detta är huset att trivas i! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Löparegatan 9, Centralt, Strömstads kommun
Löparegatan 9, Centralt, Strömstads kommun, bild 2
Löparegatan 9, Centralt, Strömstads kommun, bild 3

Löparegatan 9

Villa
Centralt, Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
4 850 000 kr
136 m²
4 rum
421 m² tomt

På Löparegatan 9 finner ni denna noggrant underhållna Villa. En pärla i centrala Strömstad med fantastiskt läge. Villan har en stor härlig altan med sol ända till solnedgången och en storslagen granitmur framför med en fin trappa till huset. Hela trädgården har vackra stenpartier och planteringar. Detta Comforthus är av högsta kvalitet och har underhållits med precision. Med en energieffektiv frånluftsvärmepump från Nibe och vattenburen golvvärme i hela entréplan har du låga uppvärmningskostnader utan att tumma på komforten. Entréplan har en öppen och social planlösning, du kommer in i en härlig hall med tak till nock, stort vardagsrum som går att dela av till ytterligare sovrum, ett kvalitetskök som är rymligt och trevligt med matplats och en köksö som är flyttbar. Från köket går du rätt ut till altanen, en mycket praktisk planlösning för dig som vill äta ute och njuta av eftermiddagssolen och sköna grillkvällar. På detta plan finns också ett helkaklat badrum med duschväggar av glas samt en tvättstuga som är husets groventré med tvättmaskin, torktumlare och tvättho. På övre plan finns 3 sovrum samt ett helkaklat badrum med badkar. Nymålade tak, lister och dörrar samt nya tapeter gör trevnaden ännu större. Vacker ekparkett i vardagsrum och sovrummen. Utsidan målades för 2 år sedan. På tomten finns ett praktiskt förråd för förvaring. Till fastigheten hör en garageplats i gemensam garagelänga samt parkering på gemensam parkering. Önskar du dig ett boende med närhet till vad centrum har att erbjuda har du allt inom gångavstånd såsom skolor, aktiviteter, affärer mm.

  • Premium
Kostergården, Sydkoster, Strömstads kommun

Kostergården

Lägenhet
Sydkoster, Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
1 990 000 kr
64 m²
3 rum
vån 2/3
11 394 kr/mån
31 094 kr/m²

Lyxig drömsvit med havsutsikt på Kostergården. En oerhört tjusig svit med allt man kan önska sig, fullutrustad i fina material. Njut av solnedgången på den 8 meter breda balkongen. Eller koppla av i den sköna soffan med schäslong och beskåda Kilesands vackra strand. Sviten har två sovrum varav Master Bedroom har fantastisk havsutsikt och utgång till balkongen via skjutdörrar. Där finns också garderob och platt tv. Båda dubbelrummen har stora härliga 180 sängar. Badrummet är helkaklat med klinker och golvvärme och har hörnbadkar, wc, dusch med glasdörrar, handdukstork och tvättmaskin. Det finns ett privat förråd för förvaring av privata saker. Ta hissen upp till en härlig restaurang på en storslagen terrass med havet mitt framför! Läget på Sydkoster är svårslaget då det är ett stenkast från hav och natur!

  • Hiss
Ekelund Sydkoster, Lägenheter, Strömstads kommun
  • 6 lediga bostäder

Ekelund Sydkoster

Lägenhet
Lägenheter, Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
fr. 2 295 000 kr
39 m²
2 rum
4 442 kr/mån

Välkommen till Ekelund. Här kan du förvärva en helt nybyggd lägenhet med fin inredning. 6 nya lägenheter med fantastiskt läge på Ekenäs, Sydkoster står klara att nyttjas till sommaren 2024 i Bostadsrättsföreningen Panorama Sydkoster. Nybyggda lägenheter har utvecklats för att möta efterfrågan på moderna bekvämligheter samtidigt som den unika skärgårdsmiljön bevaras. Denna fritidsbostadsrätt är en ypperlig möjlighet att njuta av Kosters underbara miljöer och samtidigt bo i härligt vimmel med både underhållning och service. Som ägare har du del av hyresintäkterna som kan vara med att täcka större delar av kostnaderna för boendet. Lägenheten är smart planerad med stiligt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Ett rymligt sovrum samt helkaklat badrum. Köket har snygga träfaner luckor och är utrustat med inbyggd kyl och frys, induktionshäll och ugn. Vackra parkettgolv löper i hela lägenheten. Målad väv på väggarna. För din bekvämlighet så är lägenheten fullutrustad med möbler och inredning när du köper den, du behöver bara komma och njuta! Här kan du välja själv om du vill laga mat eller njuta av det anrika pensionatet som har full meny från frukost till kväll och har öppet större delen av året. Driftbolaget som driver pensionatet sköter även uthyrningen av din lägenhet som skall finnas tillgänglig för uthyrning delar av året med goda intäkter till dig som ägare. Koster är väldigt känt för sin fantastiska natur och är ett resmål som är besökt av ca 165 000 gäster om året. Här finns fullt serviceutbud med affär och restauranger året om. Koster är en i princip bilfri ö, de flesta cyklar på ön, detta gör ön till en rofylld plats. Det finns ett enormt utbud av vackra vikar och stränder samt många trevliga restauranger och en matbutik mitt på ön.

  • Nybyggnadsprojekt
Ryttargången 20, null, Strömstads kommun

Ryttargången 20

Lägenhet
Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
1 995 000 kr
101,5 m²
4 rum
8 191 kr/mån
19 655 kr/m²

På Ryttargången 20 finns denna snyggt totalrenoverade 4:a med fin utsikt över Strömsvattnet och både inglasad balkong samt öppen härlig balkong. Den inglasade balkongen förlänger säsongen där du kan sitta varmt och dessutom har du en underbar öppen insynsskyddad balkong där du kan njuta av morgonsolen eller varför inte använda gasolgrillen till att laga till en god middag? Lägenheten har egen entré och möjlighet att lägga plattor utanför entrén också om man vill ha en egen uteplats, det finns också en mycket fin uteplats i föreningen där man kan umgås med många vänner eller grannar. Lägenheten har 3 rymliga sovrum, 2 helkaklade badrum, social planlösning med öppet kök och vardagsrum samt en mycket praktisk stor hall med gott om förvaringsutrymme. Till lägenheten hör ett källarförråd samt tillgång till mycket praktisk tvättstuga, parkerings finns att hyra. Här bor du i centrala Strömstad med allt serviceutbud du kan önska ett stenkast från lägenheten. Varmt välkommen på visning!

Nedre Strängen 2, null, Strömstads kommun

Nedre Strängen 2

Tomt
Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
350 000 kr
1 888 m² tomt

Här finns möjlighet att förvärva en tomt med underbar natur runt knuten, och möjlighet för dig som vill skapa ditt eget drömboende. Anslutning till godkänt avlopp och vatten via gemensamhetsanläggning från djupborrad brunn med infiltration, ingår i köpet. Areal 1888 kvm. Lättbyggd tomt med bra solläge. med idylliskt lantligt läge. Du endast har ca 15 minuter till Strömstad med all tänkbar service med restauranger, butiker och kultur. Välkommen att kontakta mäklaren för visning eller att åka ut och kolla på tomten!

Östergatan 16, Centrum - Odelsberg, Strömstads kommun

Östergatan 16

Lägenhet
Centrum - Odelsberg, Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
1 350 000 kr
54 m²
2 rum
6 885 kr/mån
25 000 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna trevliga 2:a med närhet till centrum! Lägenheten är belägen på tredje och översta våningen. Ljus och trivsam med luftigt vardagsrum som har öppen planlösning till köket, rummet har plats för både soffgrupp, matbord och sovalkov. Separat sovrum med plats för dubbelsäng eller 2 enkelsängar. Parkettgolv i hela lägenheten och vitmålade väggar. Helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin. Gångavstånd till allt i centrala Strömstad. Till lägenheten hör dessutom ett källarförråd och en stor bakgård som är ännu en fördel som bör nämnas! Varmt välkomna på visning!

Ekelund, Ekenäs, Sydkoster, lgh 6, Syd Koster, Strömstads kommun

Ekelund, Ekenäs, Sydkoster, lgh 6

Lägenhet
Syd Koster, Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
2 295 000 kr
39 m²
2 rum
vån 2/2
4 442 kr/mån
58 846 kr/m²

Välkommen till Ekelund. Här kan du förvärva en helt nybyggd lägenhet med fin inredning. 6 nya lägenheter med fantastiskt läge på Ekenäs, Sydkoster står klara att nyttjas till sommaren 2024 i Bostadsrättsföreningen Panorama Sydkoster. Nybyggda lägenheter har utvecklats för att möta efterfrågan på moderna bekvämligheter samtidigt som den unika skärgårdsmiljön bevaras. Denna fritidsbostadsrätt är en ypperlig möjlighet att njuta av Kosters underbara miljöer och samtidigt bo i härligt vimmel med både underhållning och service. Som ägare har du del av hyresintäkterna som kan vara med att täcka större delar av kostnaderna för boendet. Lägenheten är smart planerad med stiligt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Ett rymligt sovrum samt helkaklat badrum. Köket har snygga träfaner luckor och är utrustat med inbyggd kyl och frys, induktionshäll och ugn. Vackra parkettgolv löper i hela lägenheten. Målad väv på väggarna. För din bekvämlighet så är lägenheten fullutrustad med möbler och inredning när du köper den, du behöver bara komma och njuta! Här kan du välja själv om du vill laga mat eller njuta av det anrika pensionatet som har full meny från frukost till kväll och har öppet större delen av året. Driftbolaget som driver pensionatet sköter även uthyrningen av din lägenhet som skall finnas tillgänglig för uthyrning delar av året med goda intäkter till dig som ägare. Koster är väldigt känt för sin fantastiska natur och är ett resmål som är besökt av ca 165 000 gäster om året. Här finns fullt serviceutbud med affär och restauranger året om. Koster är en i princip bilfri ö, de flesta cyklar på ön, detta gör ön till en rofylld plats. Det finns ett enormt utbud av vackra vikar och stränder samt många trevliga restauranger och en matbutik mitt på ön. Genväg till projekthemsida finns under dokument/länkar på mäklarens hemsida.

  • Nyproduktion
Ekelund, Ekenäs, Sydkoster, lgh 4, Syd Koster, Strömstads kommun

Ekelund, Ekenäs, Sydkoster, lgh 4

Lägenhet
Syd Koster, Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
2 295 000 kr
39 m²
2 rum
vån 2/2
4 442 kr/mån
58 846 kr/m²

Välkommen till Ekelund. Här kan du förvärva en helt nybyggd lägenhet med fin inredning. 6 nya lägenheter med fantastiskt läge på Ekenäs, Sydkoster står klara att nyttjas till sommaren 2024 i Bostadsrättsföreningen Panorama Sydkoster. Nybyggda lägenheter har utvecklats för att möta efterfrågan på moderna bekvämligheter samtidigt som den unika skärgårdsmiljön bevaras. Denna fritidsbostadsrätt är en ypperlig möjlighet att njuta av Kosters underbara miljöer och samtidigt bo i härligt vimmel med både underhållning och service. Som ägare har du del av hyresintäkterna som kan vara med att täcka större delar av kostnaderna för boendet. Lägenheten är smart planerad med stiligt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Ett rymligt sovrum samt helkaklat badrum. Köket har snygga träfaner luckor och är utrustat med inbyggd kyl och frys, induktionshäll och ugn. Vackra parkettgolv löper i hela lägenheten. Målad väv på väggarna. För din bekvämlighet så är lägenheten fullutrustad med möbler och inredning när du köper den, du behöver bara komma och njuta! Här kan du välja själv om du vill laga mat eller njuta av det anrika pensionatet som har full meny från frukost till kväll och har öppet större delen av året. Driftbolaget som driver pensionatet sköter även uthyrningen av din lägenhet som skall finnas tillgänglig för uthyrning delar av året med goda intäkter till dig som ägare. Koster är väldigt känt för sin fantastiska natur och är ett resmål som är besökt av ca 165 000 gäster om året. Här finns fullt serviceutbud med affär och restauranger året om. Koster är en i princip bilfri ö, de flesta cyklar på ön, detta gör ön till en rofylld plats. Det finns ett enormt utbud av vackra vikar och stränder samt många trevliga restauranger och en matbutik mitt på ön. Genväg till projekthemsida finns under dokument/länkar på mäklarens hemsida.

  • Nyproduktion
Ekelund, Ekenäs, Sydkoster, lgh 5, Syd Koster, Strömstads kommun

Ekelund, Ekenäs, Sydkoster, lgh 5

Lägenhet
Syd Koster, Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
2 295 000 kr
39 m²
2 rum
vån 2/2
4 442 kr/mån
58 846 kr/m²

Välkommen till Ekelund. Här kan du förvärva en helt nybyggd lägenhet med fin inredning. 6 nya lägenheter med fantastiskt läge på Ekenäs, Sydkoster står klara att nyttjas till sommaren 2024 i Bostadsrättsföreningen Panorama Sydkoster. Nybyggda lägenheter har utvecklats för att möta efterfrågan på moderna bekvämligheter samtidigt som den unika skärgårdsmiljön bevaras. Denna fritidsbostadsrätt är en ypperlig möjlighet att njuta av Kosters underbara miljöer och samtidigt bo i härligt vimmel med både underhållning och service. Som ägare har du del av hyresintäkterna som kan vara med att täcka större delar av kostnaderna för boendet. Lägenheten är smart planerad med stiligt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Ett rymligt sovrum samt helkaklat badrum. Köket har snygga träfaner luckor och är utrustat med inbyggd kyl och frys, induktionshäll och ugn. Vackra parkettgolv löper i hela lägenheten. Målad väv på väggarna. För din bekvämlighet så är lägenheten fullutrustad med möbler och inredning när du köper den, du behöver bara komma och njuta! Här kan du välja själv om du vill laga mat eller njuta av det anrika pensionatet som har full meny från frukost till kväll och har öppet större delen av året. Driftbolaget som driver pensionatet sköter även uthyrningen av din lägenhet som skall finnas tillgänglig för uthyrning delar av året med goda intäkter till dig som ägare. Koster är väldigt känt för sin fantastiska natur och är ett resmål som är besökt av ca 165 000 gäster om året. Här finns fullt serviceutbud med affär och restauranger året om. Koster är en i princip bilfri ö, de flesta cyklar på ön, detta gör ön till en rofylld plats. Det finns ett enormt utbud av vackra vikar och stränder samt många trevliga restauranger och en matbutik mitt på ön. Genväg till projekthemsida finns under dokument/länkar på mäklarens hemsida.

  • Nyproduktion
Ekelund, Ekenäs, Sydkoster, lgh 3, Syd Koster, Strömstads kommun

Ekelund, Ekenäs, Sydkoster, lgh 3

Lägenhet
Syd Koster, Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
2 490 000 kr
39 m²
2 rum
vån 2/2
4 442 kr/mån
63 846 kr/m²

Välkommen till Ekelund. Här kan du förvärva en helt nybyggd lägenhet med fin inredning. 6 nya lägenheter med fantastiskt läge på Ekenäs, Sydkoster står klara att nyttjas till sommaren 2024 i Bostadsrättsföreningen Panorama Sydkoster. Nybyggda lägenheter har utvecklats för att möta efterfrågan på moderna bekvämligheter samtidigt som den unika skärgårdsmiljön bevaras. Denna fritidsbostadsrätt är en ypperlig möjlighet att njuta av Kosters underbara miljöer och samtidigt bo i härligt vimmel med både underhållning och service. Som ägare har du del av hyresintäkterna som kan vara med att täcka större delar av kostnaderna för boendet. Lägenheten är smart planerad med stiligt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Ett rymligt sovrum samt helkaklat badrum. Köket har snygga träfaner luckor och är utrustat med inbyggd kyl och frys, induktionshäll och ugn. Vackra parkettgolv löper i hela lägenheten. Målad väv på väggarna. För din bekvämlighet så är lägenheten fullutrustad med möbler och inredning när du köper den, du behöver bara komma och njuta! Här kan du välja själv om du vill laga mat eller njuta av det anrika pensionatet som har full meny från frukost till kväll och har öppet större delen av året. Driftbolaget som driver pensionatet sköter även uthyrningen av din lägenhet som skall finnas tillgänglig för uthyrning delar av året med goda intäkter till dig som ägare. Koster är väldigt känt för sin fantastiska natur och är ett resmål som är besökt av ca 165 000 gäster om året. Här finns fullt serviceutbud med affär och restauranger året om. Koster är en i princip bilfri ö, de flesta cyklar på ön, detta gör ön till en rofylld plats. Det finns ett enormt utbud av vackra vikar och stränder samt många trevliga restauranger och en matbutik mitt på ön. Genväg till projekthemsida finns under dokument/länkar på mäklarens hemsida.

  • Nyproduktion
Ekelund, Ekenäs, Sydkoster, lgh 2, Syd Koster, Strömstads kommun

Ekelund, Ekenäs, Sydkoster, lgh 2

Lägenhet
Syd Koster, Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
2 490 000 kr
39 m²
2 rum
vån 2/2
4 442 kr/mån
63 846 kr/m²

Välkommen till Ekelund. Här kan du förvärva en helt nybyggd lägenhet med fin inredning. 6 nya lägenheter med fantastiskt läge på Ekenäs, Sydkoster står klara att nyttjas till sommaren 2024 i Bostadsrättsföreningen Panorama Sydkoster. Nybyggda lägenheter har utvecklats för att möta efterfrågan på moderna bekvämligheter samtidigt som den unika skärgårdsmiljön bevaras. Denna fritidsbostadsrätt är en ypperlig möjlighet att njuta av Kosters underbara miljöer och samtidigt bo i härligt vimmel med både underhållning och service. Som ägare har du del av hyresintäkterna som kan vara med att täcka större delar av kostnaderna för boendet. Lägenheten är smart planerad med stiligt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Ett rymligt sovrum samt helkaklat badrum. Köket har snygga träfaner luckor och är utrustat med inbyggd kyl och frys, induktionshäll och ugn. Vackra parkettgolv löper i hela lägenheten. Målad väv på väggarna. För din bekvämlighet så är lägenheten fullutrustad med möbler och inredning när du köper den, du behöver bara komma och njuta! Här kan du välja själv om du vill laga mat eller njuta av det anrika pensionatet som har full meny från frukost till kväll och har öppet större delen av året. Driftbolaget som driver pensionatet sköter även uthyrningen av din lägenhet som skall finnas tillgänglig för uthyrning delar av året med goda intäkter till dig som ägare. Koster är väldigt känt för sin fantastiska natur och är ett resmål som är besökt av ca 165 000 gäster om året. Här finns fullt serviceutbud med affär och restauranger året om. Koster är en i princip bilfri ö, de flesta cyklar på ön, detta gör ön till en rofylld plats. Det finns ett enormt utbud av vackra vikar och stränder samt många trevliga restauranger och en matbutik mitt på ön. Genväg till projekthemsida finns under dokument/länkar på mäklarens hemsida

  • Nyproduktion
Backevägen 38, Lökholmen, Strömstads kommun

Backevägen 38

Villa
Lökholmen, Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
4 995 000 kr
129 m²
5 rum
1 097 m² tomt

Välkommen till Backevägen 38 på Lökholmen och detta nybyggda Älvsbyhus Linnéa, byggt på en fin hörntomt med vacker skog bakom huset och soligt söder läge på altanen! Huset är nyuppfört 2023 och är klart att flytta in i direkt, huset har aldrig använts och är utrustat med 4 rymliga sovrum, stort öppet kök och vardagsrum i ett, badrum, separat wc och handfat, groventré med tvättstuga samt hall. Linnéa är ett stort och luftigt enplanshus. För dig som gärna bjuder hem folk och som ser kök och vardagsrum som husets hjärta, är detta det perfekta huset. Drömmer du om att flytta ut middagarna på sommaren smälter vardagsrum och altan ihop extra fint med direkt utgång via balkongdörr. Den fina altanen rymmer både matsal och loungegrupper. Stenprydd tomt framför altanen gör tomten lättskött. Detta hus är lika bra till året runt boende som fritidshus, Älvsbyhus är extremt energieffektiva med ett smart värmeåtervinningssystem som enligt beräkningar förbrukar mindre är 7000 kWh per år. Helt nybyggt garage följer också fastigheten med plats för bil och separat rum för förvaring. Huset är grundat och målat 2 gånger och är underhållsfritt i lång tid framöver. Fri fastighetsavgift i 15 år och 2 års garanti på allt, förberett för elbilsladdare och fiber finns redan indraget i fastigheten. Lökholmen är en fantastisk plats att bo på, fina stränder och turtrerräng samt gångavstånd till hav. Med bara 15 minuter till Strömstad eller Nordby Köpcenter har du närhet till allt. Varmt välkommen att boka visning!

Beatebergsvägen 24, Skee, Strömstads kommun

Beatebergsvägen 24

Villa
Skee, Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
3 295 000 kr
90 + 85 m²
4 rum
1 085 m² tomt

Nu har du möjligheten att köpa en totalrenoverad villa med öppet trevligt vardagsrum och kök i social planlösning samt 3 sovrum, vardagsrum och helkaklat badrum varav ett sovrum med helkaklat en suite badrum på entréplan och en hel källare med 4 stora rum och badrum. Villan är modernt renoverad med snyggt kök och fina materialval. Här finns också möjlighet att använda hela källaren som en separat uthyrningslägenhet, här finns ett begagnat kök som kan monteras av säljaren vid önskemål för att få en komplett lägenhet på nedre plan, alternativt öppna för en trappa mellan övre och nedre plan för att få en villa med många rum. Ett stort garage med plats för förvaring och en nyanlagd fin trädgård med både grusgång och härlig gräsmatta. Villan ligger mitt i Skee, precis vid skolan, här finns även förskola. Skee är en fantastisk plats att bo på med närhet till allt serviceutbud och närhet till naturen, det tar endast 7 min med bil till Strömstad centrum.

Visar 1 - 25 av 38