Mäklarhuset Borås

Mäklarhuset Borås

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sandstensvägen 18, Frufällan, Borås kommun

Sandstensvägen 18

Villa
Frufällan, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
3 200 000 kr
153 + 45 m²
5 rum
2 140 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem i Frufällan! Stig in i en värld av lugn och harmoni med detta underbara hem som bjuder på allt du kan önska för din familj. Beläget bara några minuter från Borås centrum, välkomnar detta hem dig med en fantastisk sjöutsikt som ger en känsla av frid och ro varje dag. Den rymliga och välskötta trädgården erbjuder gott om plats för lek och avkoppling under soliga dagar, med en perfekt balans mellan grönska och öppna ytor. Säg hej till sommarmiddagar med grillning, lek och familjefester utomhus! Inuti möts du av en varm och inbjudande atmosfär. De generösa sällskapsytorna skapar utrymme för gemenskap och skratt, med stora fönster som släpper in naturligt ljus och ger en känsla av att vara ett med naturen. Köket är en dröm för den som älskar att laga mat, med moderna bekvämligheter och gott om plats för kreativitet. Den relativt öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet ger en känsla av samhörighet samtidigt som det finns separata utrymmen för olika aktiviteter. De välplanerade sovrummen erbjuder en fristad för avkoppling och återhämtning, med gott om utrymme för både barn och vuxna att trivas. Vakna upp varje morgon till en fantastisk utsikt över sjön och låt naturen vara din dagliga inspiration. Det här är inte bara ett hus - det är ett hem där minnen skapas och familjebanden stärks. Missa inte chansen att göra detta till din egen lilla oas. Kontakta oss idag för att boka din visning och låt oss guida dig till ditt nya livsäventyr i Frufällan!

Bygatan 56, Rångedala, Borås kommun

Bygatan 56

Villa
Rångedala, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
Pris saknas
120 m²
6 rum
1 125 m² tomt

Välkommen till ditt nya hem i omtyckta Rångedala. Denna vackra villa, belägen endast 15 minuter från Borås centrum erbjuder den perfekta kombinationen av rymlighet och charm. Steg in i en värld av ljus och luftighet, där varje detalj är omsorgsfullt utformat för att skapa en atmosfär av hemtrevnad och välkomnande. Planlösningen ger en känsla av rymd och flexibilitet, perfekt för familjen som värdesätter gemenskap lika mycket som egentid. Från det tidlösa köket till de mysiga sovrummen på övervåningen, varje utrymme är skapat med tanke på både praktisk användning och estetisk tilltalande. Här finns gott om plats för familj och vänner att samlas och skapa minnen. Med närheten till Borås centrum har du alltid lugnet hemma i Rångedala men med bekvämt tillgång till shopping, restauranger och kulturella evenemang. Slutligen, denna charmiga villa i Rångedala är en plats där du kan skapa dina egna berättelser och låta dina drömmar bli verklighet. Missa inte chansen att äga detta fantastiska hem - låt oss hjälpa dig att upptäcka din drömbostad!

Syréngatan 8B, Brämhult, Borås kommun

Syréngatan 8B

Villa
Brämhult, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
3 675 000 kr
105 + 25 m²
5 rum
733 m² tomt

Denna underbara fastighet belägen på en fridfull gata i Brämhult erbjuder en perfekt kombination av komfort och charm. Med en praktisk carport intill huset och en väl tilltagen tomt prydd med en inbjudande altan, är detta hemmet där du kan skapa minnen för livet. Gäststugan är ett fantastiskt tillägg till denna egendom, komplett med eget badrum och kökspentry, vilket gör den till en idealisk plats för gäster eller som ett boende för tonåringen. Inomhus erbjuder huset en väl genomtänkt planlösning med flera rymliga sovrum som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter för hela familjen. Badrummen är smakfullt, helkaklade och det finns även en gästtoalett för extra bekvämlighet. Köket är utrustat med generöst med förvaringsutrymme och är en plats där matlagning blir till en glädje. Det ljusa och inbjudande vardagsrummet har en öppen spis, perfekt för mysiga kvällar framför elden, och en utgång till altanen där du kan njuta av solen och friska luften. Sammanfattningsvis är detta hemmet en pärla som kombinerar bekvämlighet, stil och atmosfär på ett enastående sätt. Kom och upplev allt det har att erbjuda!

Buregränd 6, Hedvigsborg, Borås kommun
  • Tor 25 apr kl 16:00

Buregränd 6

Radhus
Hedvigsborg, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
2 195 000 kr
141 m²
5 rum
6 733 kr/mån
15 567 kr/m²

Välkommen till detta välplanerade familjevänliga bostadsrättsradhus på Hedvigsborg med tre uteplatser, två under tak samt en balkong! Med sina två plan erbjuder bostaden tre rymliga sovrum, vardagsrum, matsalsavdelning (som kan göras om till ett sovrum), kök, badrum, gästtoalett och en tvättstuga fullt utrustad med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. På bottenvåningen finns även ett flexibelt allrum på ca 24 kvm som kan användas som förvaringsrum eller gästrum, med tillhörande stort förråd på ca 8 kvm. Med gott om förvaringsmöjligheter genom KLK, förråd och garderober samt en total yta på 173 kvm finns det utrymme för hela familjen att trivas. Bredband med 100 Mbit/s och basutbud TV ingår i månadsavgiften, liksom ett kallgarage. Hedvigsborg är en lugn och trivsam miljö med närhet till skolor och förskolor samt vackra promenadvägar i skog och natur. Med bekvämt avstånd till golfbana, idrottsplats och badsjö, samt goda bussförbindelser mot centrum, är detta ett idealiskt läge för familjen.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Örsås Assmebro Åbacken 1, Svenljunga, Svenljunga kommun
  • Sön 28 apr

Örsås Assmebro Åbacken 1

Villa
Svenljunga, Svenljunga kommun
Mäklarhuset Borås
1 295 000 kr
62 + 68 m²
4 628 m² tomt

Varmt välkomna till Åbacken 1, där detta fritidshus med året runt-standard bjuder in till en harmonisk tillvaro i en omgivning präglad av en förtrollande mix av skog, vatten och natursköna landskap. Här, där glädjen förlänger semestern och lockar till en extra vecka av stillhet och frid. Trädgården omfamnar er med stjärnklara kvällar och ett rikt djur- och fågelliv, skapandes en atmosfär som inbjuder till avkoppling. Detta lättsamt åtkomliga fritidshus sträcker sig över ett plan med en källare som ytterligare utrymme. På entréplanet möts ni av tre sovrum, kök och toalett, medan källarplanet erbjuder ett extra sällskapsrum, ett badrum med bastu och generösa förvaringsmöjligheter. En altan under tak, ett uthus med carport samt ett växthus kompletterar upplevelsen för trädgårdsentusiaster. Förutom det välplanerade huset omfamnar fastigheten en imponerande trädgård på hela 4628 kvadratmeter, gränsande till det mjuka vattendraget Assman. Här breder möjligheterna ut sig för både barn med spring i benen och vuxna som söker stillhet. En fristad där drömmen om det perfekta stället förverkligas. Varmt välkommen att boka dig till visningen!

  • Plus
Viktoriagatan 9, Centralt, Borås kommun
  • Mån 22 apr kl 16:30
Viktoriagatan 9, Centralt, Borås kommun, bild 2
Viktoriagatan 9, Centralt, Borås kommun, bild 3

Viktoriagatan 9

Lägenhet
Centralt, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
3 695 000 kr
126 m²
5 rum
vån 2
7 461 kr/mån
29 325 kr/m²

Välkomna till Viktoriagatan 9 och denna fantastiska 5-rumslägenhet i två våningar. Belägen i en charmig gårdsmiljö med bekvämt gångavstånd till centrum, erbjuder denna bostadsrätt en unik boendemiljö. Föreningen är välskött och ekonomiskt stabil, vilket ger trygghet och komfort. De vackra husen från 1920-talet med sina vitputsade fasader, tak med karaktäristiska vinklar, spröjsade fönster och dekorativa entréer är en syn för ögat. Denna lägenhet delar en egen uppgång och trädgård med en annan enhet, vilket ger känslan av att bo som i en villa fast i bostadsrättsform. På bottenvåningen välkomnas ni av en hall, vardagsrum, kök, badrum och ett sovrum. Vardagsrummet är ljust och luftigt med generöst ljusinsläpp, fönster åt två håll och gott om plats för umgänge. Köket är stilrent renoverat med ljusa ytor, gott om förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar. Det praktiska badrummet är fräscht inrett med toalett, dusch, handfat och bekvämligheter. Sovrummet på bottenvåningen är mysigt och välbelyst. Trapphuset är renoverat och säkerhetsdörrar är installerade. På övre våningen finns tre ytterligare sovrum, ett badrum med badkar samt flera förråd. Rummen har en nostalgisk charm och erbjuder utsikt över den grönskande gården. Till lägenheten hör även ett hobbyrum/förråd i källaren samt en vind för extra förvaring. I källaren finns tillgång till egen tvättmaskin. Tvättutrymmet delas med grannen. . Bostaden är välhållen och i gott skick, redo för er att flytta in och trivas direkt! Brf Mården är en välskött och stabil förening med en härlig gemenskap. Här finns tillgång till bekvämligheter såsom tvättstuga, bastu, samlingslokal samt en trevlig innergård med lekplats och aktivitetsytor. Inom bostadsrättsföreningen sköter de boende en viss del av fastighetsskötseln sedan 38 år tillbaka. De boende träffas några arbetsdagar/kvällar per år. Förutom en fantastisk gemenskap har detta på ett mycket markant sätt hållit avgifterna på en bra nivå. Föreningen har sedan lång tid jobbat aktivt med en underhållsplan och där avsatt pengar till framtida underhåll. Under december kommer samtliga trapphus att totalrenoveras och nya säkerhetsdörrar installeras. Detta görs helt med föreningens egna medel.

  • Premium
Vindelgatan 25 C Lgh 1102, Byttorp, Borås kommun
  • Ons 24 apr kl 17:30

Vindelgatan 25 C Lgh 1102

Lägenhet
Byttorp, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
1 250 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/3
3 043 kr/mån
25 000 kr/m²

Välkommen till ditt drömhem i hjärtat av omtyckta Byttorp! Denna fantastiska tvårumslägenhet har genomgått omfattande renoveringar, vilket inte bara ger en känsla av lyx utan även en modern atmosfär som omedelbart välkomnar dig. Lägenheten öppnar upp sig med generösa ljusinsläpp, skapade av stora fönster som låter solljuset strömma in och fylla varje hörn. Den ljusa och rymliga layouten skapar en harmonisk atmosfär och ger dig möjlighet att skapa din egen perfekta oas. Den moderna och stilfulla designen återspeglas i varje detalj, från det snygga golvet till de elegant utformade köket. Köket är utrustat med toppmoderna apparater så som bland annat inbyggd vinkyl och rikligt med förvaringsutrymme, perfekt för dem som älskar att laga mat och underhålla. Det som verkligen sätter den här lägenheten isär är den rymliga balkongen, perfekt för dem som älskar att njuta av solen. Här kan du koppla av i loungemöbler och avnjuta solen från middag till kväll, med en fantastisk utsikt över omgivningarna och grönområde. Sovrummet är en fridfull reträtt med gott om plats och en avkopplande atmosfär. Läget är enastående med närhet till obegränsade bekvämligheter, inklusive shopping, restauranger och rekreation. Dessutom är du bara en kort promenad från kommunikation som tar dig smidigt till centrum, vilket ger dig den perfekta balansen mellan stadsliv och avkoppling. Ge dig själv förmånen av att bo i denna exklusiva lägenhet, där varje dag känns som en privat reträtt i en urban oas. Kontakta mig nu för att boka en visning och upptäck charmen i denna fantastiska bostad!

  • Plus
  • Balkong
Symfonigatan 49, Hestra, Borås kommun

Symfonigatan 49

Lägenhet
Hestra, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
3 000 000 kr
112 m²
5 rum
7 977 kr/mån
26 786 kr/m²

Välkommen till ditt/ert framtida drömboende i Hestra – ett område känt för sin charm och populära atmosfär! Denna lägenhet är en perfekt kombination av modern elegans och bekvämlighet, vilket gör den till det optimala valet för den som söker det där lilla extra. Med sina generösa 5 rum erbjuder denna lägenhet gott om utrymme för hela familjen eller för den som älskar att ha gäster. Varför kompromissa när du kan ha både uteplats och balkong? Här kan du njuta av det vackra vädret och de friska vindarna när du kopplar av eller umgås med vänner och familj. Den stilrena designen och välvalda materialval ger ett intryck av tidlös elegans, och lägenheten är i utmärkt skick, redo för dig att bara flytta in. Med noggrant utvalda detaljer och den öppna planlösningen skapar en harmonisk atmosfär. De generösa sällskapsytorna inbjuder till gemenskap och gör det lätt att trivas här. Sovrummen är ljusa och luftiga, och de inbjuder till avslappning efter en lång dag. Denna fantastiska lägenhet i Hestra erbjuder inte bara stil och komfort, utan också den perfekta balansen mellan stadsliv och avkoppling. Belägen på bekvämt avstånd från centrum, ger den snabba och enkla kommunikationer för att säkerställa att du alltid är nära stadspulsen när du vill. Detta är verkligen en möjlighet du inte vill missa – en lägenhet som inte bara erbjuder en plats att bo, utan ett helt livsstilskoncept. Låt detta bli ditt nya hem där varje dag känns som en semesterdag!

  • Balkong
  • Uteplats
Rogslundsvägen 28, Viskafors, Borås kommun

Rogslundsvägen 28

Villa
Viskafors, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
1 495 000 kr
90 + 80 m²
5 rum
2 370 m² tomt

Stig in i din framtid i detta charmiga hus, enskilt beläget i det eftertraktade området Viskafors. Med en touch av kärlek och omsorg kan detta hem förvandlas till din familjs drömboende. Den rymliga och barnvänliga tomten erbjuder utrymme för lek och skoj, medan husets potential väntar på att upptäckas. Låt detta vara starten på er nästa spännande kapitel – ett hem att skapa minnen och trivas i under många år framöver. Takbyte och dränering utförd 2001-2002. Stort dubbelgarage uppfört 2009. Huset är besiktigat. Varmt välkommen att boka dig till visningen!

Kungsgatan 5B, Lugnet/Centrum, Borås kommun
Kungsgatan 5B, Lugnet/Centrum, Borås kommun, bild 2
Kungsgatan 5B, Lugnet/Centrum, Borås kommun, bild 3

Kungsgatan 5B

Lägenhet
Lugnet/Centrum, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
1 800 000 kr
60 m²
2 rum
4 026 kr/mån
30 000 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för visningsbokning! Välkommen till denna ljusa och moderna tvåa i centrala Borås. Lägenheten har ett stilrent renoverat badrum från 2020 och ett modernt kök renoverat 2014. Samtliga ytskikt är i väldigt fint skick med fina golv och ljusa väggar. Hiss finns i huset! På innegården erbjuder föreningens privata park en oas där man kan avnjuta sol, grill och sociala sammanhang med vännerna. Här bor man med direkt närhet till Centrum med dess utbud av affärer och restauranger. Till Borås Högkola är det endast ca 100 m. Här är det bara att flytta in och trivas!

  • Premium
  • Hiss
Guldbrandsgatan 24, Trandared, Borås kommun
  • Mån 29 apr kl 18:00
Guldbrandsgatan 24, Trandared, Borås kommun, bild 2
Guldbrandsgatan 24, Trandared, Borås kommun, bild 3

Guldbrandsgatan 24

Lägenhet
Trandared, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
1 695 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2
4 165 kr/mån
20 926 kr/m²

Denna läckra lägenhet erbjuder en bekväm och modern livsstil. Lägenheten, som består av 3 rum och kök, har genomgående ljusa väggar och eleganta mörka golv, skapande en stilren och trivsam atmosfär. Lägenheten har nyligen renoverats vilket har resulterat i helt nya ytskikt i hela lägenheten, vilket ger en känsla av fräschör och modernitet. Det nyrenoverade köket är en höjdpunkt med sina moderna apparater och stilrena ytor, perfekt för matlagning och umgänge. Hela lägenheten har dessutom fått all el omdragen, vilket ger en ökad säkerhet och effektivitet. För de modeintresserade eller den som önskar extra förvaringsutrymme finns två klädkamrar tillgängliga. Dessa erbjuder gott om plats för att organisera och hålla ordning på kläder och accessoarer. Boendet i sig är en del av en välskött fastighet som erbjuder ytterligare bekvämligheter. Boende kan njuta av tillgång till ett gym samt tre tvättstugor i huset, vilket underlättar vardagen och ger extra komfort. Strax om hörnet finns ICA Nära Pilen och ett postombud, vilket ger praktiska lösningar för vardagliga ärenden. Området runt boendet präglas av lugn och grönska. Med närhet till Kransmossen, dess grönområden och idrottsanläggningar, är det enkelt att kombinera stadsliv med natur och motion. Det bekväma gångavståndet till centrala Borås gör denna lägenhet till ett idealiskt hem för den som söker en harmonisk och praktisk livsstil. Varmt välkommen att höra av dig till ansvarig fastighetsmäklare för att boka dig till en visning!

  • Premium
  • Balkong
Vindelgatan 7C, Byttorp, Borås kommun
  • Mån 22 apr kl 16:30
Vindelgatan 7C, Byttorp, Borås kommun, bild 2
Vindelgatan 7C, Byttorp, Borås kommun, bild 3

Vindelgatan 7C

Lägenhet
Byttorp, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
695 000 kr
38,5 m²
1 rum
vån 2/3
3 838 kr/mån
18 052 kr/m²

Välkommen till denna charmiga etta med en rymlig och inbjudande inglasad balkong! Här erbjuds ett separat kök med med tillräckligt med plats för en matgrupp och generöst med förvaringsutrymme tack vare en praktisk KLK och garderober. I det ljusa och luftiga allrummet finns utrymme för en säng, en bekväm soffa och en arbetsyta om så önskas. Bostaden har ett attraktivt läge i nedre delen av Byttorp, med närhet till Kolbränningen som erbjuder motionsspår och vackra grönområden. Servicebutik med postombud finns runt hörnet och i närområdet finns även mataffär, pizzeria, bageri och skola. Med en promenad på 20 minuter når du centrum, alternativt kan du enkelt ta bussen som stannar precis utanför dörren. Bredband och TV ingår i månadsavgiften.

  • Premium
  • Balkong
Lindormsgatan 35, Sjöbo, Borås kommun
  • Ons 24 apr kl 16:30
Lindormsgatan 35, Sjöbo, Borås kommun, bild 2
Lindormsgatan 35, Sjöbo, Borås kommun, bild 3

Lindormsgatan 35

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
795 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2
4 138 kr/mån
14 196 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för visningsbokning! Välkommen till denna ljusa och fina 2:a med balkong i soligt läge! Här erbjuds en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter, ett ljust kök med plats för matbord, ett mysigt sovrum, ett helkaklat badrum och ett vardagsrum som enkelt rymmer en stor soffgrupp och har direkt tillgång till balkongen. Bostaden har ett lugnt och fördelaktigt läge på Sjöbo med närhet till vacker natur vid Almenäs för avkopplande promenader, bad och fiske. I närområdet finns även mataffär, apotek, skola, vårdcentral och en busshållplats med täta avgångar till och från centrum. Dessutom har du fördelen av att bo nära Knalleland och Sjöbo torg, vilket gör vardagen både bekväm och praktisk.

  • Premium
  • Hiss
Inägovägen 13A, Bredared, Borås kommun
  • Tis 23 apr kl 16:30
Inägovägen 13A, Bredared, Borås kommun, bild 2
Inägovägen 13A, Bredared, Borås kommun, bild 3

Inägovägen 13A

Lägenhet
Bredared, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
1 275 000 kr
93,5 m²
4 rum
vån 2/2
6 786 kr/mån
13 636 kr/m²

Välkommen till en mycket trevlig och välplanerad lägenhet i ett trivsamt område, som totalrenoverats 2015/16. Stilrent kök med bra förvaringsutrymmen, två badrum renoverat/stambyte 2016, ljust vardagsrum med öppen planlösning mot köket, rymliga sovrum med bra förvaring samt en härlig balkong med grönskade och soligt läge. På innergården finns stor inglasad grillplats som föreningens medlemmar får disponera. Gångavstånd till Busshållplats(100m), lekplats, dagis och skola. På kort avstånd ligger även skytteföreningen, golfbanan och en liten obemannad livsmedelbutik. Här är det bara att flytta in och trivas!

  • Premium
  • Balkong
Barnhemsgatan 6, Sjöbo, Borås kommun

Barnhemsgatan 6

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
695 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3/4
2 533 kr/mån
17 821 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och fräscha 1:a belägen i det omtyckta området Sjöbo! Här erbjuds inte bara en rymlig och väldisponerad etta, utan även en idealisk plats med utmärkta kommunikationer och närhet till bekvämligheter som matbutiker och restauranger. Den smarta planlösningen gör att lägenheten upplevs som större än sedvanliga ettor och skapar en välkomnande atmosfär. Därav passar denna lägenhet både studenter och alla andra som önskar litet mindre boende. Ljusinsläppet är generöst och sprider ljus i varje hörn, vilket ger en behaglig känsla av rymd och öppenhet. Det stora köket är en dröm för den som älskar att laga mat, och med moderna apparater blir det enkelt att utforska nya kulinariska äventyr. Sjöbo-området har länge varit känt för sin attraktiva boendemiljö och denna lägenhet är inget undantag. Med utmärkta kommunikationer och närhet till allt från matbutiker till restauranger och frisörer blir vardagen både bekväm och enkel. Här har du chansen att skapa ditt eget lilla paradis i en pärla av en lägenhet. Tveka inte att boka en visning och upplev själv hur detta hem i Sjöbo kan bli din perfekta bas för en trivsam tillvaro!

  • Balkong
Skarbogatan 8, Trandared, Borås kommun
  • Tis 7 maj kl 17:00
Skarbogatan 8, Trandared, Borås kommun, bild 2
Skarbogatan 8, Trandared, Borås kommun, bild 3

Skarbogatan 8

Lägenhet
Trandared, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
1 695 000 kr
77,3 m²
3 rum
vån 2/4
4 786 kr/mån
21 928 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för visningsbokning! Välkommen till denna trevliga trea på andra våningen, perfekt för familjen! Bostaden erbjuder ett modernt kök, vardagsrum med tillhörande balkong, badrum och två rymliga sovrum, varav ett med direkt tillgång till balkongen. Det fantastiska läget gör det enkelt att nå olika bekvämligheter, inklusive frisörsalong, mataffär och ett mysigt bageri. Med Kransmossens friluftsområde intill kan du njuta av vackra promenader och utomhusaktiviteter i en naturskön omgivning. Här är det bara att flytta in och trivas!

  • Premium
  • Balkong
Fjällgatan 55A, Tullen, Borås kommun
Fjällgatan 55A, Tullen, Borås kommun, bild 2
Fjällgatan 55A, Tullen, Borås kommun, bild 3

Fjällgatan 55A

Lägenhet
Tullen, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
1 650 000 kr
87,5 m²
3 rum
vån 1
6 389 kr/mån
18 857 kr/m²

Välkommen till denna nyrenoverade & moderna 3:a med endast 1 trappa upp på populära Tullen! Lägenheten erbjuder ett modernt kök, ett elegant badrum och en gästtoalett med lyxiga detaljer. Det rymliga vardagsrummet är smakfullt inrett och leder ut till en charmig balkong. Två bekväma sovrum kompletterar utrymmet, vilket gör det till det perfekta hemmet för både familjer och par. Beläget i ett lugnt och barnvänligt område med bekvämligheter som lekplats, servicebutik och pizzeria inpå knuten. Nära till matbutiker och naturupplevelser vid Byttorpssjön. Bussar utanför dörren tar dig snabbt till stadskärnan, och allt du behöver finns inom gångavstånd – mataffär, närbutik, bageri och frisör. Bastu & gym finns i föreningen. Missa inte chansen att uppleva denna fantastiska lägenhet på plats och låt dig charmas av dess skönhet och komfort! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visningsbokning!

  • Premium
  • Balkong
Sonatgatan 15 A, Hestra, Borås kommun
Sonatgatan 15 A, Hestra, Borås kommun, bild 2
Sonatgatan 15 A, Hestra, Borås kommun, bild 3

Sonatgatan 15 A

Radhus
Hestra, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
2 250 000 kr
113,5 m²
5 rum
7 907 kr/mån
19 824 kr/m²

Välkommen till detta charmiga bostadsrättsradhus med ett perfekt gavelläge! Här möts du av en smart planlösning med ett modernt kök, vardagsrum och sovrum, samt ett stilrent badrum och tvättstuga på nedre plan. På andra våningen finner du tre ytterligare sovrum och ett badrum. Avgiften inkluderar dessutom en praktisk garageplats med laddbox för elbil. Beläget i ett lugnt och trivsamt naturskönt område har du bekvämt gångavstånd till restauranger, Ica, Coop, frisör och bageri. Bara en kort promenad från din nya bostad ligger den vackra Byttorpssjön, som lockar med motionsspår, ett utegym och en härlig badplats för avkoppling och återhämtning. Med bil tar du dig snabbt och smidigt både till centrum och till RV40 mot Jönköping eller Göteborg. En perfekt kombination av bekvämlighet, natur och närhet till allt du behöver!

  • Premium
Pajebo 9, null, Borås kommun
Pajebo 9, null, Borås kommun, bild 2
Pajebo 9, null, Borås kommun, bild 3

Pajebo 9

Tomt
Borås kommun
Mäklarhuset Borås
5 585 000 kr
1 439 m² tomt

Bygg drömhuset på denna natursköna tomt med ett högt och fint läge strax utanför Sjömarken! A-hus presenterar på denna tomt "Modern - Villa Björkösund" som är ett modernt och påkostat hus som lämpar sig helt perfekt på denna plats. Villan erbjuder en praktisk planlösning för hela familjen. 2-plans villan har en boyta om 157 kvm fördelat på en välkomnande hall, kök i öppenhet till vardagsrum, 4-5st trivsamma sovrum, två helkaklat badrum. I huset finns dessutom en tvättstuga. Finns särskilda önskemål om materialval, planlösning mm så kan dessa diskuteras med A-hus. Här bor man 15 min utanför Borås i ett lugnt och barnvänligt område med naturen som närmsta granne. Kontakta ansvarig mäklare för mer information om detta husprojekt!

  • Premium
Barnhemsgatan 38, Sjöbo, Borås kommun
  • Tor 25 apr kl 17:00

Barnhemsgatan 38

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
695 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 092 kr/mån
12 301 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvåa belägen i det populära området Sjöbo! Denna ljusa och rymliga lägenhet erbjuder en perfekt möjlighet att skapa din drömbostad med en touch av personlig stil! När du kliver in i denna hemtrevliga bostad möts du av en generös känsla av ljus och rymd. Stora fönster släpper in naturligt solljus som skapar en härlig atmosfär i varje rum. Det öppna vardagsrummet i anslutning till köket med en glasvägg mellan är perfekt för social samvaro och gott om plats för både vardagsrumsmöbler och en matplats. Köket är funktionellt och ger utrymme för kreativitet. Med några personliga inslag kan du skapa din egen kulinariska oas. Sovrummet erbjuder en avslappnad atmosfär och tillräckligt med plats för en bekväm säng och gott om inbyggd förvaring. Här finns möjlighet att skapa ditt egna personliga utrymme där du kan koppla av och njuta av lugnet. Området Sjöbo är känt för sin populära atmosfär och närheten till bekvämligheter. Med en närliggande busslinje har du enkel tillgång till stadens puls, samtidigt som du kan njuta av lugnet och grönskan i området. En kort promenad tar dig till en välsorterad matbutik, perfekt för de dagliga behoven. För den som uppskattar natursköna omgivningar finns grönområden och parker i närheten, perfekta för avkopplande promenader eller löprundor. Här har du möjlighet att bo i en harmonisk miljö samtidigt som du har närhet till stadens puls och bekvämligheter. Sammanfattningsvis erbjuder denna ljusa och rymliga tvåa på Sjöbo en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömboende. Med lite renoveringsarbete kan du anpassa bostaden helt efter dina egna önskemål och skapa en personlig oas. Missa inte chansen att bli en del av detta attraktiva område och skapa ditt nya hem i Sjöbo!

  • Plus
  • Balkong
Lagercrantz Plats 10A, Regementet, Borås kommun
  • Tor 25 apr kl 17:00

Lagercrantz Plats 10A

Lägenhet
Regementet, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
1 695 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1
2 868 kr/mån
37 667 kr/m²

Välkommen till denna mysiga tvårummare med en balkong som bjuder på en fantastisk utsikt över naturen! Lägenheten har en öppen planlösning mellan det ljusa vardagsrummet och köket, vilket skapar en luftig och inbjudande atmosfär. Här finns ett bekvämt sovrum och ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Huset är utrustat med hiss för extra bekvämlighet. TV basutbud & bredband 1000 Mbit/s ingår i avgiften. Parkeringsplats finns tillgänglig. Beläget i natursköna omgivningar med närhet till motionsspår och promenadvägar vid Pickesjön och Ramnasjön, samt bekvämt gångavstånd till centrum och närliggande vägförbindelser såsom Riksväg 40, 41 och 27 för enkel pendling mot Göteborg, Jönköping och andra destinationer. Här är det bara att flytta in och trivas!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Södra vägen 32, Limmared, Tranemo kommun
  • Sön 28 apr

Södra vägen 32

Villa
Limmared, Tranemo kommun
Mäklarhuset Borås
1 350 000 kr
84 + 54 m²
3 rum
618 m² tomt

Välkommen till ditt nya hem – ett charmigt 1 ½-planshus med källare som är perfekt för den lilla barnfamiljen. Detta hus har genomgått flera nödvändiga renoveringar under de senare åren. Med nytt stambyte, takomläggning, fönsterbyte och ett toppmodernt uppvärmningssystem i form av luft/vatten, kan du vara säker på att allt är i bästa skick när du flyttar in. Det enda du behöver göra är att packa upp och börja trivas. Njut av avkopplande stunder i det trevliga uterummet eller på verandan medan du tar in den friska luften och naturens skönhet. Trädgården är lätt att sköta och ger en perfekt plats för barnen att leka på. Med gott om plats för flera bilar behöver du aldrig oroa dig för parkeringsfrågor. Fastigheten har ett gediget parkeringsutrymme och ett dubbelgarage som delas med grannfastigheten, vilket ger dig gott om utrymme för både fordon och förvaring. Det här är inte bara ett hus, det är ett hem där du och din familj kommer att skapa oändliga minnen och trivas i många år framöver. Så varmt välkommen till din nya oas av lugn och komfort. Dessutom ligger detta underbara hem bara ett stenkast från en stor park med lekplats, vilket ger dig och dina barn fantastiska möjligheter till utomhusaktiviteter och gemensamma äventyr. Med närhet till naturen får du också möjligheten att njuta av skogspromenader, löpturer eller mysiga picknickar utan att behöva åka långt hemifrån. Och tack vare den bekväma närheten till livsmedelsbutiker, skolor och andra bekvämligheter har du allt du behöver inom räckhåll, vilket gör det till ett perfekt läge för en harmonisk och bekväm livsstil för hela familjen. Huset är besiktigat. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information / visningsbokning.

  • Plus
Druveforsvägen 20, Druvefors / Centrum, Borås kommun

Druveforsvägen 20

Lägenhet
Druvefors / Centrum, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
3 095 000 kr
75 m²
3 rum
vån 14/22
4 862 kr/mån
41 267 kr/m²

Här är din exklusiva möjlighet att äga en av Borås mest imponerande bostadsrätter! På våning 14 välkomnar denna moderna och stilrena bostad dig med en fantastisk utsikt över nästan hela Borås stadskärna. Här är varje detalj genomtänkt för att skapa en unik och trivsam boendemiljö. Panoramautsikt från både vardagsrum och den möblerbara, inglasade balkongen ger en enastående vy mot staden. Morgon- och kvällssol skapar optimalt ljus genom dagen, med skön svalka mitt på dagen. Praktiska faciliteter som tvättmaskin och torktumlare finns för ökad bekvämlighet. I Master Bedroom finner du lyxiga tredelade skjutdörrsgarderob från HTH, medan ett stort förvaringsskåp från Mio i hallen erbjuder extra plats för dina ägodelar. Det moderna köket och badrummet är utrustade med nya skåp, och de uppdaterade vitvarorna inkluderar kyl, frys och micro. Bo i trivsam förening i Brf Nejlikan och njut av gångavstånd till både mataffär och Borås Centrum. Missa inte chansen att uppleva denna unika lägenhet på plats! Kom på visningen och låt dig förtrollas av elegansen och praktikaliteten som denna bostad har att erbjuda. Kontakta oss för mer information och boka din visning redan idag!

  • Hiss
  • Energieffektiv
Slättaryd 9, Sandhult, Borås kommun
Slättaryd 9, Sandhult, Borås kommun, bild 2
Slättaryd 9, Sandhult, Borås kommun, bild 3

Slättaryd 9

Tomt
Sandhult, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
3 725 000 kr
1 175 m² tomt

Med naturskönt läge i Sandhult kan ni förverkliga era drömmar om att bygga nytt! A-hus presenterar på denna tomt "Villa Nolvik-Modern" som är ett snyggt 1-planshus som lämpar sig helt perfekt på denna plats. Villan erbjuder en praktisk planlösning för hela familjen. Boyta om 97 kvm fördelat på en välkomnande hall, kök i öppenhet till vardagsrum, tre trivsamma sovrum, helkaklat badrum. I huset finns dessutom en tvättstuga. Finns särskilda önskemål om materialval, planlösning mm så kan dessa diskuteras med A-hus. Här bor man 15 min utanför Borås i ett lugnt och barnvänligt område med förskola, skola och fina naturomgivningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information om detta husprojekt!

  • Premium
Backadalsstigen 8a, null, Borås kommun
  • Ons 24 apr kl 17:00
Backadalsstigen 8a, null, Borås kommun, bild 2
Backadalsstigen 8a, null, Borås kommun, bild 3

Backadalsstigen 8a

Lägenhet
Borås kommun
Mäklarhuset Borås
2 695 000 kr
77 m²
3 rum
vån 3
5 235 kr/mån
35 000 kr/m²

Modern lägenhet med påkostade tillval och förträffligt ljusinsläpp. Inglasad balkong med ett privat läge och fin utsikt som vetter mot grönska. Lägenheten är designad för att optimera det moderna livet med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här skapas en social atmosfär där du enkelt kan umgås med familj och vänner medan du förbereder läckra måltider i det stilrena köket. Den ljusa och luftiga atmosfären tillsammans med det vackra ljusinsläppet från fönster samt balkong får rummet att kännas ännu större och mer inbjudande. Det stilrena och påkostade badrummet ger lägenheten extra känsla av lyx. Tvättavdelningen integrerad i badrummet ger dig bekvämlighet och sparar värdefull plats. Här på Bergsäter bor man precis utanför centrum vilket ger en perfekt mix av stadens utbud och närhet till naturen. Med endast tio minuters promenad når du stadens centrum. En nybyggd förskola, Lunden, ligger inom gångavstånd. Dessutom erbjuder området Annelundsparken, känt för sin charmiga kolonistuga, boulebana och en av stadens största lekplatser. Det är en plats där både barn och vuxna kan njuta av utomhusaktiviteter och gemenskap. För pendlaren som föredrar biltransport är läget utmärkt, med snabb åtkomst till RV40. Både Coop och ICA Maxi befinner sig inom bekvämt räckhåll. Bergsäter blir därmed inte bara en plats att bo utan en välfungerande och trivsam del av staden med en harmonisk balans mellan stadsnära bekvämligheter och naturens lugn. Missa inte chansen att äga denna fantastiska lägenhet och skapa ditt drömboende! Välkommen att boka in er till visningen!

  • Premium
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 52