Mäklarhuset Linköping

Mäklarhuset Linköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ekholmsvägen 38c, Ekholmen, Linköpings kommun

Ekholmsvägen 38c

Lägenhet
Ekholmen, Linköpings kommun
1 450 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 3/3
3 778 kr/mån
20 280 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva denna fräscha trea. Bostaden är i genomgående bra skick och präglas av goda ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck, fina ytskikt och med ett nyligen renoverat badrum. Välplanerad bostad med fullt utrustat kök med goda arbetsytor, ett nyligen renoverat och helkaklat badrum med tvättmaskin, ett luftigt och ljust vardagsrum samt två sovrum varav ett lite större med rymlig garderob med skjutdörrar som ger goda förvaringsmöjligheter, från sovrummet ges även access till balkong. Köksfönstret och balkongen har även elektrisk markis. Här bor du i en oerhört välskött och stabil förening med mycket god ekonomi och låga avgifter som innefattar hushållsel, värme, vatten, kabel-tv, internet och BR-tillägg. Föreningen erbjuder gemensamma faciliteter såsom tvättstugor, cykelförråd, gemensamhetslokal, lekplatser, återvinningsrum och hyresförråd. Till lägenheten hör också två bra förråd. I Ekholmen bor du med närhet till Ekholmen centrum och dess utbud av service, handel, systembolag, skolor och förskolor samt vårdcentral. Till city och universitetet finns väl fungerande kommunikationer genom kollektivtrafik och utbyggda cykelvägar. I området finns trevliga grönområden och lekplatser mellan föreningens byggnader och närhet till Vidingsjös populära motionsanläggning. Varmt välkommen att boka er på visning!

Brunnsgatan 60 A, null, Nyköpings kommun
  • Mån 1 apr kl 13:00
Brunnsgatan 60 A, null, Nyköpings kommun, bild 2
Brunnsgatan 60 A, null, Nyköpings kommun, bild 3

Brunnsgatan 60 A

Lägenhet
Nyköpings kommun
2 750 000 kr
123 m²
5 rum
vån 1/4
6 045 kr/mån
22 358 kr/m²

Välkomna till Brunnsgatan 60A! Väldisponerad markplanslägenhet i Nyköpings hjärta. Lägenheten är fint renoverad och disponerar fem rum med modern och öppen planlösning . Renoverat kök i vinkel med vardagsrummet som även erbjuder utgång till fin uteplats. Två helkaklade och nyligen renoverade våtrum varav ett med tvättstuga. Lägenheten erbjuder även tre bra sovrum och en stor klädkammare. Till lägenheten hör även ett större källarförråd. Brunnsgatan erbjuder ett bekvämt boende i markplan och mitt i centrum med Nyköpings hela utbud av restauranger, affärer och kultur. Stabil och omtyckt förening med god ekonomi för ett tryggt boende. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Lillgårdsgatan 16, Berga, Linköpings kommun

Lillgårdsgatan 16

Lägenhet
Berga, Linköpings kommun
1 195 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 302 kr/mån
19 431 kr/m²

Välkomna till Lillgårdsgatan 16! Här bor Ni insynsskyddat i en trevlig tvårummare med låg månadskostnad som inkluderar både tv och internet. Lägenheten är välplanerad där fönster i två väderstreck bidrar till ett härligt genomgående ljusflöde. Lägenheten har en välplanerad planlösning med ett wc-utrymme och separat badrum, ett rymligt sovrum, ett kök med goda arbetsytor samt ett stort vardagsrum med gott om plats för umgänge. Från köket och sovrummet nås även den härliga inglasade balkongen. Lägenheten är väldigt praktisk och har goda förvaringsmöjligheter i form av integrerade garderober. Föreningen har generellt bra parkeringsmöjligheter och erbjuder sina medlemmar tillgång till ett flertal bekvämligheter såsom hobbyrum, gemensamhetslokal och fina stora grönytor med lekplatser och gemensamma grillar. Här bor du i lugnt område med närhet till serviceutbud, Universitetssjukhuset och trevliga strövområden längs Tinnerbäcken. För den som gillar natur finns även naturreservatet Tinnerö Eklandskap i närheten. Cirka 10 minuters cykelväg till city och 15 min till universitet samt goda bussförbindelser. Välkommen på visning!

Johannes Magnus Väg 32, Vallastaden, Linköpings kommun
Johannes Magnus Väg 32, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 2
Johannes Magnus Väg 32, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 3

Johannes Magnus Väg 32

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
2 095 000 kr
55 m²
1.5 rum
vån 2/5
4 448 kr/mån
38 091 kr/m²

Välkommen till en riktigt speciell lägenhet med häftig arkitektur och design. Här finner du ett pampigt allrum med över 4,5 m i takhöjd och stora fönster som ger ett fantastiskt ljus. Lägenheten är smart planerad med påkostade detaljer såsom ett lyxigt Ballingslöv-kök med vitvaror från Siemens. Ett anslutande öppet allrum med plats för soffgrupp och gott om plats för umgänge. Sovloft som är väl tilltaget med ståhöjd och plats för både dubbelsäng och skrivbordshörna. Lägenhetens duschrum är helkaklat med snygga grå plattor och utrustat med kombinerad tvättmaskin/tumlare. Lägenheten har tillgång till en stor balkong med trevlig utsikt över Vallastaden. På taket av huset finns en inglasad takterrass med härlig utsikt över närområdet och man kan även boka ett gemensamt hus (felleshus), där det finns tillgång till övernattningsrum och samlingslokal. Här bor du bland trendiga restauranger i den nya och populära stadsdelen Vallastaden som är en uppvisningsplats för innovation och nytänkande inom svenskt stadsbyggande och arkitektur. Området ligger med absolut närhet till Linköpings Universitet, Mjärdevi science park, Linköpings golfklubb och serviceutbud såsom City Gross, apotek och systembolag. Centrala Linköping nås enkelt med cykel och kollektivtrafik. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Nygatan 4, Centralt, Linköpings kommun

Nygatan 4

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
3 995 000 kr
114 m²
5 rum
vån 3/5
5 961 kr/mån
35 044 kr/m²

En unik kombination av att bo mitt i staden med all dess utbud av allehanda aktiviteter och en egen lugn innergård avskärmat från stadens brus. Stångåns vackra vyer och sköna promenadstråk ligger alldeles runt hörnet. Fem rum och kök på 114 kvm, 5.961 kr/mån. på tredje våningen med härliga vyer, genomgående välskött och fint underhållet, högt till tak och stora ljusinsläpp från tre väderstreck samt två badrum. Planlösningen är uppdelad i dels en samvarodel, vardagsrum/kök/hall, dels en privat del med tre sovrum och badrum. Hela lägenheten känns välplanerad och smart designad för ett modernt boende. På innergården finns gemensamma välskötta ytor att trivas och umgås på, odlingslådor för de med gröna fingrar. Gemensamt gårdshus med grovtvätt, cykelförråd, samlingsrum mm. i välskötta Brf Stångåblick. Välkomna till Nygatan 4!

  • Balkong
  • Hiss
Johannes Magnus Väg 42, Vallastaden, Linköpings kommun
  • Ons 3 apr kl 17:15
Johannes Magnus Väg 42, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 2
Johannes Magnus Väg 42, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 3

Johannes Magnus Väg 42

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
1 995 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/6
3 954 kr/mån
37 642 kr/m²

Välkommen till Johannes Magnus Väg 42! Här finner du en smart planerad lägenhet med pampiga ljusinsläpp och en trevlig balkong där man kan njuta av kvällssolen och utsikten över friidrottsarenan. Lägenheten är smart planerad med goda förvaringsmöjligheter, i flera stora garderober, och har en härlig planlösning där kökets öppna läge mot allrummet ger trevliga sociala ytor och en känsla av rymd. Vidare i lägenheten finns ett stort helkaklat duschrum med tvättutrustning och ett sovrum med flera garderober där sovrumsdörren är en trevlig pardörr med spröjs. Nya och populära stadsdelen Vallastaden är en uppvisningsplats för innovation och nytänkande inom svenskt stadsbyggande och arkitektur. Här bor du nära obemannade närlivsbutiken Auto-mat och bland trendiga restauranger. Området ligger med absolut närhet till Linköpings Universitet, Mjärdevi science park, Linköpings golfklubb och serviceutbud såsom City Gross, gym, apotek och systembolag. Centrala Linköping nås enkelt med cykel och kollektivtrafik. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fridtunagatan 19, T1, Linköpings kommun
  • Sön 7 apr kl 11:00
Fridtunagatan 19, T1, Linköpings kommun, bild 2
Fridtunagatan 19, T1, Linköpings kommun, bild 3

Fridtunagatan 19

Lägenhet
T1, Linköpings kommun
1 495 000 kr
55 m²
1 rum
vån 3/4
4 286 kr/mån
27 182 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva denna optimalt planerade och fräscha 1:a med sovalkov och toppläge i populära T1! Här finner ni en mycket trivsam hörnlägenhet med mycket gott ljusflöde, sociala ytor och fina ytskikt. Lägenheten omfattar ett modernt och fullutrustat kök med gott om förvaring och goda arbetsytor, ett fräscht badrum bekvämt utrustat med tvättmaskin och ett rymligt vardagsrum med bra ljusflöde och trevliga sällskapsytor, härifrån når du även lägenhetens mysiga sovalkov samt den härliga balkongen med sol hela morgonen och förmiddagen. Här bor du i en välskött förening med god ekonomi och låga månadsavgifter som innefattar värme, vatten, bredband, TV och bostadsrättstillägg. Vidare så erbjuder föreningen bekvämligheter i form av tvättstugor, samlingslokal med kök och övernattningsrum, återvinningsrum samt cykelförråd. Till lägenheten hör även ett vindsförråd. I T1/Valla bor du i ett trivsamt och attraktivt område med direkt närhet till allt Linköping har att erbjuda såsom universitetet, sjukhuset, mataffärer, skolor och vacker natur och parker i form av Vallaskogen och Trädgårdsföreningen. Vidare så når du stadskärnan på en kort cykeltur där du kan ta del av dess generösa utbud av shopping och nöje. Ni är varmt välkomna att kontakta mig om möjlighet till förhandsvisning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lillgårdsgatan 23, Berga, Linköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Lillgårdsgatan 23

Lägenhet
Berga, Linköpings kommun
1 200 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 1/2
3 300 kr/mån
19 200 kr/m²

Välkomna till Lillgårdsgatan 23 Väldisponerad och yteffektiv markplanslägenhet med goda ljusinsläpp och en trevlig balkong mot innergård. Lägenheten omfattar, ett väl tilltaget vardagsrum med balkong, ett väldisponerat och modernt utrustat kök med generösa arbetsytor och matplats, sovrum och ett helkaklat våtrum med tvättmaskin. Välskött och omtyckt förening med bra närservice i området, och nära naturen. Bra bussförbindelser med bland annat direktbuss till Mjärdevi och Norrköping. Bekvämt cykelavstånd till flera av Linköpings större arbetsplatser så som SAAB, US och universitetet. Närhet till natur och promenadstråk utmed Tinnerbäcken samt närhet till Tinnerö naturreservat. Välkomna att anmäla er för visning!

Tomt Fjälla 2:58, Fjälla, Linköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Tomt Fjälla 2:58

Tomt
Fjälla, Linköpings kommun
1 000 000 kr
1 470 m² tomt

Bygg nytt i natursköna Fjälla, endast 30 minuters bilfärd ifrån Linköping med drömläge vid vackra sjön Järnlunden. I området finns en detaljplan som tillåter byggnad om 80 kvm där man med attefallsåtgärd kan man bygga en tillbyggnad på 15kvm eller separat komplementbyggnad på 30 kvm. Strandskyddsdispens är beviljad för att bygga en brygga med bad/båtplatser som delas med Fjälla 2:57-60 samt 2:14. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Järdalavägen 90 A, Ekholmen, Linköpings kommun

Järdalavägen 90 A

Lägenhet
Ekholmen, Linköpings kommun
1 150 000 kr
67 m²
2 rum
vån 1/3
3 673 kr/mån
17 164 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva denna välplanerade gaveltvåa i markplan med balkong och möjlighet till uteplats i soligt söderläge. Lägenheten har ett härligt genomgående ljus tack vare sitt hörnläge och erbjuder mycket goda förvaringsmöjligheter. Detta är verkligen en hemtrevlig bostad att flytta in och trivas i! Bostaden omfattar ett praktiskt och bra kök med stora arbetsytor samt utrymme för matplats, ett rymligt vardagsrum som utgör en trevlig social yta, ett fräscht badrum med tvättmöjligheter och ett stort sovrum med flertalet garderober. Utöver detta erbjuds även en mysig balkong med sol större delen av dagen. Här finns även möjligheten att bygga till en egen uteplats, perfekt för de varmare årstiderna. Här bor du i en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi och låga avgifter som innefattar värme, vatten, kabel-tv och bredband. Föreningen erbjuder gemensamma faciliteter såsom tvättstugor, cykelförråd, hobbyrum och föreningslokal för ex. fest eller övernattning. Till lägenheten hör också ett bra förråd i entréplan. I Ekholmen bor du med närhet till Ekholmen centrum och dess utbud av service, handel, systembolag, skolor och förskolor samt vårdcentral. Till city och universitetet finns väl fungerande kommunikationer genom kollektivtrafik och utbyggda cykelvägar. I området finns trevliga grönområden och lekplatser mellan föreningens byggnader och närhet till Vidingsjös populära motionsanläggning. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Sjöbergsgatan 20, Valla, Linköpings kommun
Sjöbergsgatan 20, Valla, Linköpings kommun, bild 2
Sjöbergsgatan 20, Valla, Linköpings kommun, bild 3

Sjöbergsgatan 20

Lägenhet
Valla, Linköpings kommun
2 295 000 kr
46 m²
2 rum
vån 2/3
3 914 kr/mån
49 891 kr/m²

Välkommen till Sjöbergsgatan 20! Den här härliga tvåan har en stor inglasad balkong om 8 kvm i bästa solläge som vetter mot Vallaskogen. Här kan du fokusera på annat i livet än renoveringar och fixa-hemma-projekt. Lägenheten präglas av trevliga ljusinsläpp samt lyxiga och moderna detaljer såsom ett exklusivt Marbodalkök med integrerad utrustning ifrån Siemens och ett anslutande öppet allrum med plats för soffhörna och gott om plats för umgänge. I lägenheten finns goda förvaringsmöjligheter i form av flera garderober, ett sovrum och ett rymligt helkaklat badrum med tvättutrustning och handdukstork. Valla är ett populärt område som blandar lugn och vacker natur med stadens puls. Här har man bekvämt avstånd till city och gångavstånd till Linköpings universitet, i området finns även fantastiska Gamla Linköping och motionsspår. Smidig kollektivtrafik och bilvägar som snabbt tar dig runt i stan eller till större vägnät. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Krouthéns Gata 8, Övre Vasastaden, Linköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Krouthéns Gata 8, Övre Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Krouthéns Gata 8, Övre Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Krouthéns Gata 8

Lägenhet
Övre Vasastaden, Linköpings kommun
1 995 000 kr
54 m²
2 rum
vån 4/7
3 814 kr/mån
36 944 kr/m²

Välkommen till Krouthéns Gata 8! Här finner du en välplanerad modern lägenhet med bra ytor och trevlig öppen planlösning. Invändigt finner du en praktisk hall med klinkergolv och stora garderober, ett helkaklat badrum med förvaring och smidig kombi-tvättmaskin samt ett rejält sovrum med skjutdörrsgarderober och plats för både dubbelsäng och skrivbordshörna. Lägenhetens fullutrustade kök är ifrån Marbodal med utrustning ifrån Siemens och ligger i öppen anslutning till allrummet, vilket ger rummet en rymlig känsla och social planlösning. Ifrån allrummet nås även lägenhetens balkong. I populära Övre Vasastaden finns en stadsarkitektur med mysiga trädplanteringar, torg och gränder samt nära till välsorterad livsmedelsaffär och restauranger som erbjuder mat från alla världens hörn. Här bor du även med promenadavstånd till resecentrum och stadskärnan. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Honnörsgatan 16, Södra Ekkällan, Linköpings kommun
Honnörsgatan 16, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 2
Honnörsgatan 16, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 3

Honnörsgatan 16

Lägenhet
Södra Ekkällan, Linköpings kommun
1 495 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1/8
4 468 kr/mån
31 146 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva denna optimalt planerade 2:a om 48 kvadratmeter i toppskick, belägen i eftertraktade Södra Ekkällan i modern fastighet med byggår 2020. Lägenheten är i genomgående hög standard och präglas av fina ljusinsläpp från större fönsterpartier i två väderstreck, högkvalitativ maskinell utrustning och vackra ytskikt. Öppen planlösning från kök till vardagsrum bidrar till en härlig social rymd. Här trivs ni från första sekund! Bostaden omfattar ett modernt kök från Marbodal med högkvalitativ maskinell utrustning och access till balkong i soligt västerläge, ett luftigt vardagsrum med goda ljusinsläpp, ett rymligt sovrum med bra förvaringsmöjligheter och plats för dubbelsäng och ett fräscht helkaklat badrum i toppskick praktiskt utrustat med kombimaskin. Föreningen erbjuder gemensamma faciliteter såsom en gemensam takterrass på åttonde våningen med oslagbar utsikt över takåsar och trädtoppar, en avkopplande relaxavdelning med bastu och ett praktiskt övernattningsrum för när du har gäster. Södra Ekkällan är ett eftertraktat och trevligt område med närhet till såväl stan som naturen. Här bor du ett stenkast ifrån Tinnerö Eklandskap med dess vackra promenadstråk och med endast en 15 minuters promenads avstånd till innerstaden. För dig som gillar motion finns även en aktivitetspark i närheten med planer för både basket och fotboll. Vad gäller närservice så finns det att tillgå i form av större välsorterad matbutik, restauranger och gym. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Storgården 1, Skäggetorp, Linköpings kommun

Storgården 1

Lägenhet
Skäggetorp, Linköpings kommun
695 000 kr
70 m²
2 rum
vån 3/3
3 746 kr/mån
9 929 kr/m²

Välkomna till Storgården 1 Nu ges chansen att förvärva en trevlig och rymlig tvåa. Här välkomnas man av en trevlig hall med avhängningsmöjligheter. Köket har takfönster och här finns spis, ugn och kyl/frys. Vardagsrummet är rymligt och här finns en separat matplats vid fönstret. Väggen mellan kök och matplats kan tas bort om man önskar en öppen planlösning. Sovrummet är stort har en praktisk klädkammare. Badrummet har takfönster för trevligt ljusinsläpp och här finns badkar, toalett, handfat och skåp. Med bostaden följer en reparationsfond om 9659 kr, som kan utnyttjas för renovering, perfekt för den som önskar sätta sin egen prägel på bostaden. Här bor du i en välskött HSB-förening med mängder av faciliteter för dess medlemmar, såsom biltvättshall, gym, bastu, hobbylokaler och övernattningsrum. Till bostaden hör även ett förrådsutrymme. Närhet till såväl Tornby handelsområde, universitet och till centrum. I närområdet finns affärer, skola, förskola och Rydskogen med dess omtyckta strövområden och motionsanläggning. Bredband ingår i månadsavgiften och elen är kraftigt rabatterad genom att föreningen har installerat solceller. Varmt välkommen på visning!

Ekholmsvägen 131, Ekholmen, Linköpings kommun

Ekholmsvägen 131

Radhus
Ekholmen, Linköpings kommun
3 395 000 kr
114 m²
5 rum
171 m² tomt

Välkommen till Ekholmsvägen 131, barnvänliga kvarter i attraktiva Ekholmen. Här välkomnas man in i en hall med plats för avhängning. Det trevliga köket är ljust och är utrustat med kyl, frys, spis, ugn och diskmaskin. Här finns goda förvarings- och arbetsytor. Vardagsrummet är stort och här ryms både soffgrupp och matsalsmöbler. Här ifrån når man bostadens altan och trädgård med gräsmatta. På nedre plan finns även wc, ett tvättrum/ duschrum och en klädkammare/ garderob. En trappa upp möts vi av en hall och här finns fyra sovrum. I badrummet på övre plan finns dusch, toalett och handfat. I anslutning till badrum finns även en bastu. I köket finns kyl/ frys, fläkt, spis, ugn samt en diskmaskin. Matplats invid fönstret. På övervåningen finns fyra sovrum, en mindre toalett samt ett större badrum. Inom samfälligheten finns en lekpark och till varje bostad hör ett garage och en parkeringsplats. Här bor man i lugna och barnvänliga kvarter med närhet till Ekholmen centrum med ett brett utbud av service som butiker, restauranger och vårdcentral. Från Ekholmen finns goda förbindelser till Linköping city. Varmt Välkomna på visning!

  • Energieffektiv
Linnégatan 25a, Centralt, Linköpings kommun

Linnégatan 25a

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
6 100 000 kr
178 m²
5 rum
vån 1/4
9 352 kr/mån
34 270 kr/m²

Välkomna till Linnégatan 25A! Femrumslägenhet om hela 178kvm i vackert sekelskifteshus uppfört 1895. Här erbjuds tidstypiska detaljer såsom generös takhöjd, pampig kakelugn, stukaturer, plafonder och vackra trägolv i samtliga rum. I köket finns dessutom en fantastisk putsad spiskåpa. Här finner ni sekelskifteslägenhet med klassisk planlösning, generöst tilltagna rum i fil, takhöjd över 3m och gott om tidstypiska detaljer. Lägenheten omfattar fem rum, modernt utrustat kök med matplats, kaklat våtrum med duschhörn, wc och tvättavdelning. I lägenheten finns även rymlig entréhall med gäst-wc där hallen även övergår till serveringsgång med skåpförvaring. Här bor man med trädgårdsföreningen som granne och absolut närhet till centrum med dess utbud av butiker och populära restauranger och caféer. I närområdet finns den nyligen invigda och påkostade simhallen, trevliga promenadstråk runt Stångån, service såsom närbutiker, apotek skolor och förskolor samt närhet till universitetssjukhuset. Varmt välkoman att anmäla er för visning!

  • Balkong
Kapellgatan 13, null, Tranås kommun
Kapellgatan 13, null, Tranås kommun, bild 2
Kapellgatan 13, null, Tranås kommun, bild 3

Kapellgatan 13

Villa
Tranås kommun
1 425 000 kr
90 m²
3 rum
641 m² tomt

Välkomna till Kapellgatan 13! Charmig sekelskiftesvilla med modern standard och tidstypiska detaljer bevarade. Hörntomt med högt läge och fin utsikt över den populära bad och båt-sjön Sommen. I entréplan finns ett stort och modernt utrustat kök med matplats och ett rymligt vardagsrum. Ovanvåningen inrymmer två sovrum varav ett med balkong och vacker utsikt över Sommen. På ovanvåningen finns även ett helkaklat våtrum. Källare med helkaklad tvättstuga, förråd, pannrum med uppvärmning genom smidig och ekonomisk bergvärme som fortfarande är under garanti. I källaren finns även ett påbörjat badrum. Stort trädäck med infälld belysning, stor markis och ett inglasat uterum samt förberedelse för badtunna. Trevlig trädgård med hörnläge, utsikt över Sommen och plats för odling, på tomten finns även friggebod och nyuppfört förråd. I trädgården växer bland annat plommon, äppleträd och en vacker magnolia. I Sommen bor du nära naturen med fina promenadstråk, löp-och skidspår, trevliga badplatser och båtliv i sjön Sommen. Idylliskt samhälle med minilivs, pizzeria, gym, camping, padelbanor med mycket mera. Skola och förskola till årskurs 6. Välkomna på visning!

  • Premium
Leopolds gata 2, Ryd, Linköpings kommun

Leopolds gata 2

Villa
Ryd, Linköpings kommun
3 750 000 kr
105 + 135 m²
6 rum
1 109 m² tomt

Välkommen till Leopolds gata 2! Här i familjekärt område finner du ett trivsamt villaboende på hörntomt med uteplats i västläge och en mysig lummig trädgård med flera fruktträd och exotiska växter. Här bor ni på en totalyta om ca 230 kvm i ett praktiskt enplanshus med källare och vidbyggt garage. Invändigt finner du ett stort entréplan med tre sovrum, ett badrum och generösa förvaringsutrymmen i form av flera garderober. Här finns en öppen hall med garderober och ett rymligt kök som ligger i anslutning till vardagsrummet, från vardagsrummet nås även den härliga uteplatsen. Källarplan inrymmer en stor gillestuga med öppen spis, rymliga förvaringsutrymmen, bastu, dusch, wc och en stor praktisk tvättstuga. I källaren finns även ett extra sovrum, en matkällare och två hobbyrum. I Ryd finns det stora grönområden för promenader och barnlek samt tryggt gångavstånd till skola och förskolor där den närmaste finns några hundra meter bort. I närheten finns Ryd centrum med matbutik och serviceutbud. Cykelavstånd till centrum och goda bussförbindelser. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Ullevi koloniområde  kolonistuga U515, Skäggetorp, Linköpings kommun

Ullevi koloniområde kolonistuga U515

Fritidshus
Skäggetorp, Linköpings kommun
395 000 kr
40 m²
2 rum
300 m² tomt

Välkommen till kolonistuga U515, en fräsch och modern stuga i Ullevi Koloniområde. Den här stugan är något utöver det vanliga med fina materialval, designertänk och högt i tak. Här möts man av en härlig och grönskande trädgård med vackra blommor, trädgårdsland, bärbuskar och fruktträd. Bla äpple, päron, jordgubbar, plommon, rabarber och vindruvor. Här finns också två uteplatser för lata dagar i solen samt ett växthus. Den trevliga stugan har ett allrum i öppen planlösning med ett modernt och välutrustat kök. Här finns gott om plats för både soffa och matbord. De stora fönsterpartierna bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Vidare finns ett stort sovrum med plats för dubbelsäng. Stugan har också att kaklat badrum med separett toalett. El finns indraget i stugan. I närheten ligger Ullevi koloniförening finns Tornby med mängder av butiker. Busshållsplats finns i närheten. Säljarens önskan är att möbler och inventraier ingår i köpet ! Medlem i föreningen kan den bli som är myndig och har fast bostad i Linköpings kommun.

Norrsättersgatan 7a, Malmslätt, Linköpings kommun

Norrsättersgatan 7a

Lägenhet
Malmslätt, Linköpings kommun
1 695 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/3
5 055 kr/mån
22 905 kr/m²

Välkomna till Norrsättersgatan 7 A- en ljus och fint renoverad trea med balkong. Här välkomnas man av en rymlig hall med garderober och plats för avhängning. Köket är ljust och modernt och här finns spis, ugn, fläkt (2022), kyl, frys och diskmaskin. Vardagsrummet är stort och här ryms både soffgrupp och matsalsmöbel. Från vardagsrummet når man bostadens mysiga balkong. I det större sovrummet ryms dubbelsäng och här finns flera garderober. Det mindre sovrummet passar utmärkt som barnrum, kontor eller gästrum. Badrummet är kaklat och här finns toalett, handfat, dusch och tvättmaskin. Malmslätt är attraktivt och läget är både natur- och stadsnära. Stadsbussar till city går frekvent och till Linköping city är det ca 10 minuters resa med bil. All övrig service som skola, förskolor, affärer, vårdcentral mm är bekvämt nära. I Malmslätt finns idrottsplatsen Hellgrenshagen, där finns fotbollsplaner, löparspår, paddelbanor, utegym och rastplats med vindskydd och grillmöjligheter. Välkomna att anmäla Er för visning!

  • Balkong
Djurgårdsgatan 9, Centralt, Linköpings kommun

Djurgårdsgatan 9

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
2 195 000 kr
41 m²
1.5 rum
vån 5/5
2 513 kr/mån
53 537 kr/m²

Välkomna till Djurgårdsgatan 9, en snyggt renoverad vindslägenhet högst upp i hus med hiss. Den här rymliga ettan (1,5:a )med sitt attraktiva cityläge är smakfullt renoverad med stil och tanke. Detta är en lägenhet utöver det vanliga med sitt rooftop-läge och mysiga balkong i perfekt läge mot lummiga Trädgårdsföreningen. Välkomnade hall med läckert betonggolv och plats för avhängning. Fint kök med kyl/frys, diskmaskin, spis, ugn och fläkt. I köket finns stor köksö samt en vinkyl. I öppen planlösning med köket finns det ljusa vardagsrummet / allrummet som bjuder på gott om plats, härfrån ges access till bostadens mysiga balkong. En glasvägg bort finns ett väl tilltagen "sovdel" med plats för dubbelsäng och här finns garderober. Dörren har kodlås samt säkerhetslås. Lägenheten är attraktivt belägen med direkt närhet till det bästa som centrala Linköping har att erbjuda, perfekt för dig som söker ett boende med stil i fantastisk omgivning!' Varmt välkomna på visning ! Passar inte tiden, kontakta mäklaren för en privat visning.

  • Balkong
  • Hiss
Järngatan 1, null, Åtvidabergs kommun

Järngatan 1

Tomt
Åtvidabergs kommun
216 000 kr
766 m² tomt

Förverkliga din dröm och bygg ditt nya drömboende! Här erbjuds en trevlig fastighet vid stort grönområde där V&A-anslutningsavgiften är kraftigt nedsatt. Byggrätten tillåter enplansvilla och byggnadsarea på 200 kvm. I Långbrottsområdet finns förskola, aktivitetspark, stora grönområden och närhet till skog samt kort promenadavstånd till Stortorget och tågstationen där Kustpilen går.

Industrivägen, Rimforsa, Kinda kommun

Industrivägen

Övrigt
Rimforsa, Kinda kommun
550 000 kr
1 618 m² tomt

Attraktiv tomtmark med bra läge i Rimforsa industriområde. Bra kommunikationer genom Riksväg 23/34. Tomten får bebyggas till 40% och byggnadshöjd om 5m medges i detaljplan. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Lerglo Lilla Maren, Lerglo, Västerviks kommun

Lerglo Lilla Maren

Fritidshus
Lerglo, Västerviks kommun
4 995 000 kr
156 + 40 m²
3 390 m² tomt

Privat strandtomt nära Loftahammar där havet och husen möts längs en lång brygg- och trädäcksanläggning med plats för flera båtar och underbara badmöjligheter. Fastigheten är belägen i en fin skyddad vik med närhet till havs -och övärlden, med den yttre skärgården bara på andra sidan fjärden och sedan vidare ut på öppet hav. Stor och lättskött naturtomt med lång kustlinje och med ett avskilt och privat läge. Husen är belägna med fantastisk havsutsikt och det finns generöst med plats för många gäster eller för flera familjer tillsammans. Här har generationer njutit av fantastiska natur -och havsupplevelser och nu kan det vara er tur.

  • Plus
Munkhagsgatan 106 B, Johannelund, Linköpings kommun

Munkhagsgatan 106 B

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
1 425 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/3
3 157 kr/mån
23 361 kr/m²

Välkommen till denna fräscha tvåa med låg avgift i populära Johannelund. Här finner ni ett trivsamt boende med genomgående god standard! Här möts ni av en välkomnande hall med plats för avhängning och goda förvaringsmöjligheter i både garderob och klädkammare. Från hallen nås samtliga rum i lägenheten vilket medför en smart planlösning. Köket som renoverades 2013 har vita luckor och gott om arbetsytor samt ett stort fönster som medför goda ljusinsläpp. Köket är utrustat med kyl, frys, diskmaskin (2021), induktionshäll, ugn och rostfri fläktkåpa. Vidare så erbjuder lägenheten ett väl tilltaget och lättmöblerat vardagsrum med snyggt parkettgolv, härifrån nås även den mysiga balkongen. Badrummet från 2012 är helkaklat och utrustat med inglasad dusch, WC, handfat i kommod och spegelskåp. Sovrummet är rymligt med plats för fullstor dubbelsäng och nattduksbord. Här bor du i en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi och låga avgifter som innefattar värme, vatten, kabel-tv och bredband. Föreningen erbjuder gemensamma faciliteter såsom tvättstugor, gym, bastu, övernattningsrum och trivsellokal. Johannelund är ett trevligt och populärt område med närhet till såväl city som den fina Stångån med intilliggande vackra promenadstråk, badplats och volleybollplan. Här bor du nära Johannelunds Centrum med dess generösa utbud av närservice såsom mataffär, vårdcentral, apotek, frisör och restauranger! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar 1 - 25 av 26