Mäklarhuset Härryda

Mäklarhuset Härryda

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Elsa von Reis Väg 4 Lgh Nr 1003, Hindås, Härryda kommun

Elsa von Reis Väg 4 Lgh Nr 1003

Lägenhet
Hindås, Härryda kommun
2 175 000 kr
61,5 m²
2 rum
5 277 kr/mån
35 366 kr/m²

Välkommen till denna generösa tvåa på 61,5 kvm belägen bara några få minuters promenad från kommunikationer, badplats och service. Här erbjuds en modern och välutrustad bostad i utmärkt skick, då huset byggdes år 2018. Den öppna planlösningen mellan hall, kök och vardagsrum skapar en trivsam atmosfär, samtidigt som de stora fönstren släpper in härligt ljus i lägenheten. Materialvalen är genomgående av hög kvalitet och ytskikten är fräscha och inbjudande. Köket är välutrustat och erbjuder gott om förvaringsutrymme. Badrummet är helkaklat och har både dusch, tvättmaskin och torktumlare. Med bara två våningar i fastigheten kan du förvänta dig en lugn och privat atmosfär. Bostaden har även en egen uteplats på framsidan samt en balkong i härligt sydvästläge, vilket ger perfekta förutsättningar för att njuta av eftermiddags- och kvällssol. Här kan du verkligen koppla av och njuta av lugnet. Missa inte chansen att bli ägare till denna välskötta och moderna tvåa i Hindås. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Aleslätten 136, Härryda, Härryda kommun

Aleslätten 136

Villa
Härryda, Härryda kommun
3 175 000 kr
63 + 45 m²
4 rum
3 367 m² tomt

Välkommen till Aleslätten och detta mysiga hus med stor altan i härligt söderläge! Detta hus med sina 3-4 rum och kök är utmärkt att starta sin bokarriär med . I detta populära område trivs man och flyttar sällan. Gemensamt har man ordnat en bad- och grillplats som man kan samlas kring. Nytt fräscht kök med öppen planlösning mot sällskapsrum med öppen spis. På detta plan har du även två sovrum. I källarplanet finns hall, badrum, tvättstuga och gillestuga/gästrum. På den plana stora tomten finns en friggebod/gäststuga med bastu och ett växthus. Här bor man tyst och fridfullt med grönskande natur som närmsta granne. Du pendlar till Göteborg på ca 25 minuter och du har buss på gångavstånd. Välkommen att boka dig på visning!

  • Plus
Buss Johns Väg 3, Mölnlycke, Härryda kommun

Buss Johns Väg 3

Lägenhet
Mölnlycke, Härryda kommun
3 900 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/7
4 387 kr/mån
51 316 kr/m²

Välkommen till en modern och genomtänkt trea som tillsammans med de exklusiva materialvalen och den härliga hörnbalkongen skapar ett boende utöver det vanliga. De generösa ljusinsläppen tillsammans med den rymliga takhöjden och den öppna planlösningen bidrar till en härlig känsla av ljus och rymd. Bostaden är fördelad på tre rum och kök men säljaren har satt upp en glasvägg mellan kök och vardagsrum samt satt igen ingången mellan hall och vardagsrum vilket gör att man kan nyttja det som ett extra sovrum vid behov. Glasväggen gör att man inte förlorar något ljusinsläpp till lägenheten. Bostaden har ett stilrent och fräscht helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Den härliga hörnbalkongen består av en inglasad del längst in som kan nyttjas större delen av året samt en öppen del där man kan sitta och njuta av den vackra utsikten. Hönekulla höjd är ett unikt bostadsområde med kvalitet utöver det vanliga. Byggnaderna är uppförda med ett modernt formspråk anpassat till den omgivande naturen och berget. Här bor du i en stabil och välskött bostadsrättsförening som har bundit de flesta av sina lån till en låg ränta till 2025-2030. Här bor man på promenadavstånd till både Mölnlycke centrum, natursköna promenader och badsjöar. Det är dessutom nära till skolor, förskolor samt expressbuss som tätt trafikerar till Göteborg. Bil till centrala Göteborg tar endast 15 minuter. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Fagerhultsvägen 45, Hindås, Härryda kommun

Fagerhultsvägen 45

Tomt
Hindås, Härryda kommun
Pris saknas

En är såld men fyra fina tomter finns kvar runt Fagerhultsvägen 45 i Hindås. Förhandsbesked om bygglov och Lantmäteriförrättning är klar så du har möjlighet att tillträda omgående. Området är attraktivt för familjer som vuxit ur sina radhus eller lägenheter och upptäckt hur tryggt och bekvämt man bor med barn i Hindås. Här finns mycket aktiviteter för både stora och små människor och du har nära till skola och förskola, buss, service, och inte minst Västra Nedsjön och skogens skafferi. Vålkommen att anmäla intresse så får du mer information och möjlighet till personlig visning!

Visar alla 4