Mäklarhuset Kungsängen

Mäklarhuset Kungsängen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Mullbärsstigen 39, Tibble, Upplands-Bro kommun
  • Sön 28 apr
Mullbärsstigen 39, Tibble, Upplands-Bro kommun, bild 2
Mullbärsstigen 39, Tibble, Upplands-Bro kommun, bild 3

Mullbärsstigen 39

Lägenhet
Tibble, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
2 195 000 kr
98 m²
4 rum
vån 2/3
6 346 kr/mån
22 398 kr/m²

Välkommen till denna trevliga 4:a i populära Brf Ekhammar! Bostaden erbjuder ett modernt ljust kök med matplats i direkt anslutning. Tre rymliga sovrum med god plats för förvaring. Lägenheten har ett helkaklat tvättrum med dubbelhandfat, tvättmaskin, torktumlare och wc samt ett helkaklat duschrum med dusch, wc och handfat med kommod. Stort vardagsrum med utgång till den rymliga balkongen. Ordentligt förråd i anslutning till lägenhetens entré. Mycket uppskattat område med närhet till bl.a. Lillsjön/Örnässjön, Tibble vårdcentral, idrottsanläggning, motionsspår, discgolfbana, förskola, skola, parkering, bensinmack och livsmedelsbutik. Även nära bussförbindelser mot Kungsängen centrum med affärer, allmänservice, buss och pendeltåg. Tågen går i kvartstrafik och resan till Stockholm City tar ca. 27 minuter..

  • Premium
  • Balkong
Sigrids väg 27 Lgh 52, Trädgårdsstaden, Upplands-Bro kommun

Sigrids väg 27 Lgh 52

Lägenhet
Trädgårdsstaden, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
1 745 000 kr
49 m²
2 rum
vån 4/5
4 308 kr/mån
35 612 kr/m²

Avgiftsfritt i 1,5 år! Nya och rejält sänkta priser i hela projektet (Riksbyggen Brf Odlingslunden)! Se nya prislistan samt säljbroschyr/ekonomisk plan under fliken "dokument". Försäljning pågår. Kontakta oss för mer information. Bilderna är ifrån en annan lägenhet i föreningen. Lägenhetsväljaren: https://view.wec360.com/riksbyggen/brf-odlingslunden/1/VjV0NP8Q OBS ! Gamla priserna i lägenhetsväljaren, se fliken "dokument". 49 kvm med välplanerad planlösning. Här får du en unik design av fräscha köksluckor, stilfullt kakel, moderna beslag och slitstarka bänkskivor. Dessutom har du naturen runt hörnet och pendeln på promenadavstånd.

  • Balkong
  • Hiss
Gjutartorget 2, Kungsängen Centrum, Upplands-Bro kommun
  • Sön 21 apr
Gjutartorget 2, Kungsängen Centrum, Upplands-Bro kommun, bild 2
Gjutartorget 2, Kungsängen Centrum, Upplands-Bro kommun, bild 3

Gjutartorget 2

Lägenhet
Kungsängen Centrum, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
2 245 000 kr
55 m²
3 rum
vån 2/8
4 137 kr/mån
40 818 kr/m²

Kontakta mäklaren för privatvisning! Härlig 3a med ca 1 minuts gångavstånd till Kungsängens station! Lägenheten är i nyskick med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Genomgående parkettgolv och vitmålade väggar. Grått kök från Vedum som ger en modern och stilren känsla. Stort ljust, helkaklat badrum. Mysiga sovrum med bra förvaringsmöjligheter och plats för dubbelsäng. Till lägenheten ingår ett källarförråd. Centralt läge mitt i Kungsängens centrum vilket ger närhet till kommunala trafikförbindelser, matbutiker, apotek, gym, restauranger, fiskhandlare, konditori och du tar dig lätt ut i naturen. Tåget tar dig till Stockholms city på 25 minuter. Det härliga Strandvägsområdet ligger precis nedanför, där det finns både badplats och båthamn, vilket gör det till en idealisk plats att bo på!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Prästhagsvägen 11, null, Upplands-Bro kommun
Prästhagsvägen 11, null, Upplands-Bro kommun, bild 2
Prästhagsvägen 11, null, Upplands-Bro kommun, bild 3

Prästhagsvägen 11

Lägenhet
Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
700 000 kr
21 m²
1 rum
vån 1/3
3 900 kr/mån
33 333 kr/m²

Önskas visning? - Kontakta mäklaren! Centralt belägen 1:a om 21 m² med gångavstånd till likväl pendeltåg och centrum som båt- och badplats. Tillhörande förråd samt tvättstuga. Från lägenheten är det endast ett par minuters promenad till centrum med matbutiker, apotek, allmänservice, buss och pendeltåg. Prisbelönat kulturhus med filmvisning, bibliotek, konst och diverse aktiviteter för såväl barn som senior. Tågresan till Stockholm City tar ca. 27 minuter och går i kvartstrafik. Gångavstånd ner till Mälaren med badplatser på gröna udden samt vid Ryssgraven. Fina naturområden på cykelavstånd samt flertalet båtklubbar. Kommunen erbjuder även högklassiga golfbanor, travbana, skridskobana, vacker natur och ridhus m.m.

  • Premium
Mosaikvägen 2, Brunna, Upplands-Bro kommun
Mosaikvägen 2, Brunna, Upplands-Bro kommun, bild 2
Mosaikvägen 2, Brunna, Upplands-Bro kommun, bild 3

Mosaikvägen 2

Villa
Brunna, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
4 195 000 kr
140 m²
5.5 rum
713 m² tomt

Trevligt kedjehus med villakaraktär genom att det är byggt på en hörntomt med extra tomtyta. Huset har ett av områdets bästa läge genom sin insynskyddade baksida mot skog och inget hus framför sig. Den extra tomtytan gör det möjligt att få fler parkeringsplatser och förvaring av t.ex husbil, båt. Huset är välplanerat och har rymlig hall, 4,5 sovrum, dubbla bad/duschrum, tvättstuga, rymligt kök och vardagsrum med utgång mot altan och skogsremsa i västerläge. Mycket goda förvaringsmöjligheter i garage, förråd och vind samt tillbyggt isolerat cykelstall och snickarbod. Tillbyggt balkongrum för t.ex småbarnsrum/minikontor/klädkammare. Skyddade entréer av plasttak och vindfångsvägg med dörr. Fiber och TV-antenn. Braskamin. För den som vill sätta sin prägel på huset vid en renovering så finns många alternativa planlösningar och ingen av innerväggarna är bärande. Beläget i Brunna som är en idyll för barnfamiljen med gång- och cykelvägar till förskolor och skolor och den nya och omtyckta Nyckelbergsparken med lekpark och utegym. Vacker natur och närhet till bad i Mälaren, busshållplats, padelbanor och golfklubb. Cykelavstånd till bad i Ryssgraven och till den nya handelsplatsen i Norrboda med stormarknader och till Kungsängens fina idrottsplats. Buss i närheten som tar dig till pendeltågsstation i Kungsängen centrum med kvartstrafik till Stockholm City, resan tar ca. 27 minuter

  • Premium
Silkesvägen 14, Brunna, Upplands-Bro kommun
  • Sön 21 apr kl 11:30
Silkesvägen 14, Brunna, Upplands-Bro kommun, bild 2
Silkesvägen 14, Brunna, Upplands-Bro kommun, bild 3

Silkesvägen 14

Radhus
Brunna, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
3 995 000 kr
130 m²
5 rum
213 m² tomt

Nu erbjuds ett efterlängtat tillfälle att förvärva ett av de populära kedjehusen belägna på Silkesvägen i Brunna! Detta välskötta och trivsamma hus är idealiskt för både små och stora familjer. Med en genomtänkt planlösning erbjuds kök och vardagsrum på entréplanet samt fyra rymliga sovrum på övre plan. Ett badrum med dusch och bastu på övre plan kompletteras av en gästtoalett och tvättstuga på entréplanet. Njut av mysiga kvällar framför braskaminen i det generösa vardagsrummet. Altan på både fram & baksida med många soltimmar. Förråd intill husets entré för generös förvaring samt garage i länga. Brunna är en idyll för barnfamiljen med gång- och cykelvägar till bl.a. förskolor och skolor. Vacker natur och närhet till busshållplats, stormarknader, golfklubb, svampskog, motionsspår och bad i Mälaren. Cykelavstånd till handelsplatsen i Norrboda och till Kungsängens fina idrottsplats.

  • Premium
Björnbärsstigen 24, Bv, Tibble, Upplands-Bro kommun
  • Sön 21 apr
Björnbärsstigen 24, Bv, Tibble, Upplands-Bro kommun, bild 2
Björnbärsstigen 24, Bv, Tibble, Upplands-Bro kommun, bild 3

Björnbärsstigen 24, Bv

Lägenhet
Tibble, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
1 895 000 kr
67 m²
2 rum
vån 1/3
4 289 kr/mån
28 284 kr/m²

Mycket trivsam 2:a på hörnet om 67 m² med dubbla uteplatser, belägen i en stabil och omtyckt HSB förening! Utbyggd balkong under tak med trätrall, staket och markis. Trevligt och lugnt söderläge med kanske rentav föreningens bästa läge! Mysig lägenhet som har 2 tillbyggda sovrum/sovalkover, perfekt för barnfamiljen som behöver ett extra kryp-in . Välvårdad och bra planlösning. Baksida med altan mot grönska . Ordentligt förråd i anslutning till lägenhetens entré. Mycket uppskattat område med närhet till bl.a. Lillsjön/Örnässjön, idrottsanläggning, motionsspår, discgolfbana, förskola, skola, parkering, bensinmack och livsmedelsbutik. Även nära bussförbindelser mot Kungsängen centrum med affärer, allmänservice, buss och pendeltåg. Tågen går i kvartstrafik och resan till Stockholm City tar ca. 25 minuter.

  • Premium
  • Uteplats
Björnbärsstigen 28, Tibble, Upplands-Bro kommun
  • Sön 21 apr

Björnbärsstigen 28

Lägenhet
Tibble, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
1 595 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/3
4 433 kr/mån
23 806 kr/m²

Välkommen till denna tvåa om 67m² högst upp i huset med härlig Mälarvy! En chans att förvärva en bostad där du kan sätta din egen prägel belägen i ett av de bästa lägena i området med välplanerade kvadratmeter. Ordentligt förråd intill lägenhetens entré. Mycket uppskattat område med närhet till bl.a. Lillsjön/Örnässjön, idrottsanläggning, motionsspår, discgolfbana, förskola, skola, parkering, bensinmack och livsmedelsbutik. Även nära bussförbindelser mot Kungsängen centrum med affärer, allmänservice, buss och pendeltåg. Tågen går i kvartstrafik och resan till Stockholm City tar ca. 27 minuter.

  • Plus
  • Balkong
Unnas Väg 4 lgh 2, null, Upplands-Bro kommun

Unnas Väg 4 lgh 2

Lägenhet
Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
1 785 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/4
4 527 kr/mån
32 455 kr/m²

Nya och rejält sänkta priser i hela projektet (Riksbyggen Brf Odlingslunden)! Se nya prislistan samt säljbroschyr/ekonomisk plan under fliken "dokument". Inflyttning redan i april! I snitt halva månadsavgiften rabatteras de tre första åren. Kontakta oss för mer information. Bilderna är ifrån en annan lägenhet i föreningen. Lägenhetsväljaren: https://view.wec360.com/riksbyggen/brf-odlingslunden/1/VjV0NP8Q OBS ! Gamla priserna i lägenhetsväljaren, se fliken "dokument". 55 kvm med välplanerad planlösning. Här får du en unik design av fräscha köksluckor, stilfullt kakel, moderna beslag och slitstarka bänkskivor. Dessutom har du naturen runt hörnet och pendeln på promenadavstånd.

  • Hiss
Blåbärsstigen 1, Gröna Dalen, Upplands-Bro kommun
  • Sön 28 apr
Blåbärsstigen 1, Gröna Dalen, Upplands-Bro kommun, bild 2
Blåbärsstigen 1, Gröna Dalen, Upplands-Bro kommun, bild 3

Blåbärsstigen 1

Villa
Gröna Dalen, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
4 695 000 kr
102 m²
5 rum
401 m² tomt

Välkomna till det här mysiga enplanshuset intill Gröna dalen med stort inglasat uterum och vedeldad badtunna. Den trevliga tomten som ligger i hörnläge har fyllts ut för att få en jämn och fin gräsmatta som omgärdas av häckar, staket, en rejäl altan samt en sidobyggnad som idag utgör en kontor/studio och ett gym/behandlingsrum (totalt 36 kvm). Stor uppfart med marksten som rymmer 3 bilar. Invändigt har mycket gjorts senaste åren, som helkaklat badrum, braskamin, uterum, markarbeten och mycket annat. Väldigt populärt, barnvänligt område och strategiskt nära till det mesta. Kungsängen centrum erbjuder diverse allmänservice, restauranger och butiker samt buss och pendeltåg. Resan med tåget till Stockholm City tar ca. 25 minuter och går i kvartstrafik. 5 minuters gångväg till handelsplatsen Brunna Park med bl.a. Lidl, Stora Coop, Biltema och Byggmax. Kommunen i stort erbjuder högklassiga golfbanor, ridhus, galoppbana, äventyrsbad och vacker natur m.m. Även nära till Lillsjön/Örnässjön och Mälaren med badplatser och båtklubbar. Besiktigat och energideklarerat. Anmäl ert intresse redan idag för att inte gå miste om chansen!

  • Premium
Begoniaslingan 8, Rosenängarna, Upplands-Bro kommun
Begoniaslingan 8, Rosenängarna, Upplands-Bro kommun, bild 2
Begoniaslingan 8, Rosenängarna, Upplands-Bro kommun, bild 3

Begoniaslingan 8

Radhus
Rosenängarna, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
4 650 000 kr
122 m²
5 rum
408 m² tomt

Välkommen till detta trevliga kedjehus från 2014! Köket är ljust och luftigt med vita skåpsluckor, vitt kakel som stänkskydd och mörk bänkskiva. Ugn, micro, diskmaskin, kyl och frys samtliga i vitt utförande. Köket rymmer även en matplats. Genomgående parkettgolv genom huset. Badrummet på nedre plan är helkaklat och utrustat med badkar. Vardagsrummet är stort och rymligt där det med enkelhet får plats en soffgrupp och tvmöbel. Från vardagsrummet når du även husets insynsskyddade baksida. På ovanvåningen finns fyra sovrum, en klädkammare samt ett helkaklat badrum med dusch. Husets baksida erbjuder en trevlig altan i västerläge och stor gräsmatta. Med carport och uppfart på framsidan, kan du enkelt parkera intill huset. Huset är beläget med bara ett stenkast till närmsta förskola samt busshållsplats som tar dig till Bro station på ca 6 minuter. I Bro finner du bland annat Willys, Ica nära, matöppet, apotek, äventyrsbad, restauranger, gym m.m. Barnvänligt område med flertalet lekplatser i närheten. Tillträde i slutet av juni! Kontakta Victoria på 076-555 62 07 eller på [email protected] för mer information!

  • Premium
Unnas Väg 4 lgh 16, Trädgårdsstaden, Upplands-Bro kommun

Unnas Väg 4 lgh 16

Lägenhet
Trädgårdsstaden, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
1 695 000 kr
46 m²
2 rum
vån 3/4
4 169 kr/mån
36 848 kr/m²

Här får du en unik design av fräscha köksluckor, stilfullt kakel, moderna beslag och slitstarka bänkskivor. Dessutom har du naturen runt hörnet och pendeln på promenadavstånd. Nya och rejält sänkta priser i hela projektet (Riksbyggen Brf Odlingslunden)! Se nya prislistan samt säljbroschyr/ekonomisk plan under fliken "dokument". I snitt halva månadsavgiften rabatteras de tre första åren. Kontakta oss för mer information. Lägenhetsväljaren: https://view.wec360.com/riksbyggen/brf-odlingslunden/1/VjV0NP8Q OBS ! Gamla priserna i lägenhetsväljaren, se fliken "dokument, prislista".

  • Hiss
Sven Beckmans Väg 29, Sylta/Lillsjön, Upplands-Bro kommun
  • Idag
Sven Beckmans Väg 29, Sylta/Lillsjön, Upplands-Bro kommun, bild 2
Sven Beckmans Väg 29, Sylta/Lillsjön, Upplands-Bro kommun, bild 3

Sven Beckmans Väg 29

Radhus
Sylta/Lillsjön, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
1 995 000 kr
101 m²
4 rum
9 190 kr/mån
19 752 kr/m²

Parhus i bostadsrättsform beläget i populära Sylta/Lillsjön! Området är verkligen en sann idyll för barnfamiljen med badplats, skog, lekpark, fotbollsplan och upplyst pulkabacke. Det trevliga huset har dubbla uteplatser så att du kan alternera mellan sol och skugga hela dagen. Huset har en nyrenoverad fasad. Till huset hör carport och asfalterad uppfart där det får plats 2 bilar, samt ett rymligt förråd på framsidan. * Luft/vatten värmepump med vattenburna radiatorer som värmekälla, samt en luft/luft (2023), vilket ger en låg energiförbrukning, * 2st stora uteplatser med sol hela dagen. * Dubbla, helkaklade badrum varav det ena med tvättstuga i anslutning. * Vind med bra förvaringsmöjligheter. Gångavstånd till Lillsjön med strand, badbrygga och möjlighet att hyra kajak och fiskebåt. Områdets närmaste brygga nås på ca 3 minuter. Kommunen i stort erbjuder högklassiga golfbanor, ridhus, galoppbana, äventyrsbad och vacker natur m.m. Bussen från Sylta till Kungsängens station tar ca 5 minuter.

  • Premium
  • Uteplats
Hallonvägen 20, Tibble, Upplands-Bro kommun
  • Sön 21 apr
Hallonvägen 20, Tibble, Upplands-Bro kommun, bild 2
Hallonvägen 20, Tibble, Upplands-Bro kommun, bild 3

Hallonvägen 20

Lägenhet
Tibble, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
1 295 000 kr
45 m²
1 rum
vån 1/3
3 041 kr/mån
28 778 kr/m²

Välplanerad etta om 45 kvadratmeter på markplan i hörnläge. Stort allrum med avskärmad sovdel där det får plats en dubbelsäng. Rymligt kök med en ordentlig matplats. Ljust, rymligt badrum. Hall med inbyggd garderob med bra förvaringsmöjligheter. Uteplats med trädäck och staket i västerläge med eftermiddagssol. Stort tillhörande förråd i anslutning till lägenhetsentrén. Uppskattat område nära Lillsjön, idrottsanläggning, livsmedelsbutiker, busshållplats, skola, förskola och den nya handelsplatsen Brunna Park. Täta bussförbindelser mot Kungsängen centrum där affärer, restauranger, buss och pendeltåg finns. Tågresan till Stockholm City tar ca 25 minuter. Mycket populär och välskött HSB-förening. Parkeringsplats finns att hyra för 215kr/mån.

  • Premium
  • Uteplats
Flanellvägen 8, Brunna, Upplands-Bro kommun
Flanellvägen 8, Brunna, Upplands-Bro kommun, bild 2
Flanellvägen 8, Brunna, Upplands-Bro kommun, bild 3

Flanellvägen 8

Radhus
Brunna, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
4 295 000 kr
152 m²
6 rum
363 m² tomt

Välskött och gedigen villa i en mycket omtyckt del av barnvänliga Brunna! Huset har en trevlig friköpt tomt med ett mysigt uterum som vetter mot skogsparti. Badrummen på både entréplan och ovanvåningen är fräscha, helkaklade samt med fönster som skapar ett härligt ljusinsläpp. Huset erbjuder gott om yta, sovrum samt arbetsrum. Braskaminen i vardagsrummet ger en mysig atmosfär. Garaget samt uppfarten erbjuder gott om plats för att parkera bilen precis intill huset. Huset är beläget i utmärkt läge med gång- och cykelvägar till förskolor och skolor och den nya, omtyckta Nyckelbergsparken med lekpark och utegym. Vacker natur som din närmsta granne och med närhet till bad i Mälaren, busshållplats, padelbanor och golfklubb. Cykelavstånd till den nya handelsplatsen i Norrboda med stormarknader och till Kungsängens idrottsplats. Buss i närheten som tar dig till pendeltågsstation i Kungsängen centrum med kvartstrafik till Stockholm City, resan tar ca. 27 minuter. Välkommen!

  • Premium
Tibble Skogsväg 2, Norrboda, Upplands-Bro kommun
Tibble Skogsväg 2, Norrboda, Upplands-Bro kommun, bild 2
Tibble Skogsväg 2, Norrboda, Upplands-Bro kommun, bild 3

Tibble Skogsväg 2

Villa
Norrboda, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
5 095 000 kr
124 m²
5 rum
5 962 kr/mån

Mycket fint och energisnålt enplanshus i barnvänliga Norrboda! Hög standard och bra planerat med stora sällskapsytor, vattenburen golvvärme i hela huset, dubbla badrum, kök från Ballingslöv med öppen planlösning mot vardagsrum och allrum samt 3 fullstora sovrum (möjlighet till 4). Trevligt naturläge med trädgård som mynnar ut mot skogen och gångavstånd till Lillsjön med badstrand och café, handelsplats, skolor och förskolor. Norrboda är ett lugnt och barnvänligt område med närhet till E18 mot Stockholm och Bålsta/Enköping. Önskas kommunala medel erbjuds buss från området till Kungsängen centrum där pendeltåg mot Stockholm går i kvartstrafik, resan tar ca 25 minuter. Möjlighet till långt tillträde om så önskas. Med denna villa i bostadsrättsform slipper du betala lagfart, pantbrev och fastighetsskatt.

  • Premium
  • Energieffektiv
Visthusgatan 3, Stationslunden, Bålsta, Håbo kommun

Visthusgatan 3

Lägenhet
Stationslunden, Bålsta, Håbo kommun
Mäklarhuset Kungsängen
2 850 000 kr
119 m²
4 rum
vån 6/6
7 685 kr/mån
23 950 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning! Denna 4:a (3 + 1 rum och kök) erbjuder flera möjligheter! Vill du nyttja 1:an som master bedroom för en privat oas med egen balkong? Eller har du behov av ett generationsboende med en ungdom som är på väg att flytta ut? Har du äldre föräldrar som behöver din närhet? Eller vill du hyra ut och få in hela månadsavgiften medan du bor i 3:an? Ja, möjligheterna är många och du väljer det som passar bäst för dig! Föreningen accepterar fri andrahandsuthyrning! 1:an är utrustad med ett helkaklat duschrum, kök, hall och ett rymligt sov/vardagsrum med utgång till en egen balkong om 5 kvm. 3:an har en 2 st. sovrum, 2 st klädkammare, helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Marbodal-kök och vardagsrum med klassiska färger i vitt och grått. Kyl, frys och diskmaskin har integrerade luckor. Från vardagsrummet når du balkongen i ett högt fint läge i sydväst. *Föreningen accepterar juridisk person *Uthyrningsdel *2 balkonger i söderläge *Externt förråd

  • Plus
  • Hiss
Kokillbacken 6, 5 tr, Centrum, Upplands-Bro kommun

Kokillbacken 6, 5 tr

Lägenhet
Centrum, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
2 250 000 kr
42,5 m²
2 rum
vån 5/6
3 214 kr/mån
52 941 kr/m²

Drömläge! I Centrum, vid pendeln, högst upp i huset och med spektaulär utsikt över Mälaren från den inglasade balkongen som vetter mot väst! Den smart planerade lägenheten har genomgående ljusa väggar och ett modernt vitlaserat ekgolv. Stilrent kök från Ballingslöv med ljusgrå skåpluckor och vitt stänkskydd. Maskinparken består av induktionshäll, integrerad diskmaskin och kyl/frys, inbyggnadsugn samt mikro. Helkaklat badrum med golvvärme och spottar, tvättmaskin och arbetsbänk samt överskåp, duschhörna, wc, tvättställ med kommod och överskåp. Klimatsmart boende med energiklass B som ger möjlighet till Grönt Bolån. Lägenheten ligger intill pendeltågstationen i Kungsängen Centrum och tåget tar bara 25 minuter till Odenplan. Dessutom bekvämligheter såsom butiker, restauranger, systembolag i omedelbar närhet. Några hundra meter bort finns även båtklubb och badplats.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Unnas Väg 4 Lgh 18, Trädgårdsstaden, Upplands-Bro kommun

Unnas Väg 4 Lgh 18

Lägenhet
Trädgårdsstaden, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
1 245 000 kr
29 m²
1 rum
vån 3/4
3 199 kr/mån
42 931 kr/m²

Balkong i fint västerläge ! Nya och rejält sänkta priser i hela projektet (Riksbyggen Brf Odlingslunden)! Se nya prislistan samt säljbroschyr/ekonomisk plan under fliken "dokument". Inflyttning redan i april! I snitt halva månadsavgiften rabatteras de tre första åren. Kontakta oss för mer information. Bilderna är från en annan lägenhet i föreningen. Lägenhetsväljaren: https://view.wec360.com/riksbyggen/brf-odlingslunden/1/VjV0NP8Q OBS ! Gamla priserna i lägenhetsväljaren, se fliken "dokument". Nu har du möjlighet att flytta hemifrån och bo i en helt ny marklägenhet med välplanerad planlösning och en köksdesign som är specifik för just detta våningsplan. Här får du en unik design av fräscha köksluckor, stilfullt kakel, moderna beslag och slitstarka bänkskivor. Dessutom har du naturen runt hörnet och pendeln på promenadavstånd.

  • Hiss
Mandolinvägen 19, Brunna, Upplands-Bro kommun
Mandolinvägen 19, Brunna, Upplands-Bro kommun, bild 2
Mandolinvägen 19, Brunna, Upplands-Bro kommun, bild 3

Mandolinvägen 19

Villa
Brunna, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
5 850 000 kr
155 + 10 m²
5 rum
929 m² tomt

Gedigen tegelvilla längst in på återvändsgata där husen sällan är till salu! Mycket väl omhändertagen fastighet! Se bifogat besiktningsprotokoll. Välskött tomt om 929m², vattenburet värmesystem, isolerat dubbelgarage om 60m² med indraget V/A och trefas el. Beläget i Brunna som är en idyll för barnfamiljen med direkt närhet till förskolor och skolor, gång- och cykelvägar till den nya och omtyckta Nyckelbergsparken med lekpark och ute-gym. Vacker natur och närhet till bad i Mälaren och Lillsjön, frisbeegolf, golfbanor, padelbanor och busshållplats, Cykelavstånd till den nya handelsplatsen i Norrboda med stormarknader och till Kungsängens fina idrottsplats. Pendeltågsstation i Kungsängen centrum med kvartstrafik till Stockholm City, resan tar ca. 29 minuter. Dubbla bad/duschrum varav ena bastu, tvättstuga med groventré, vardagsrum, kök och allrum i anslutning, 2 stora sovrum i dagsläget som med enkla medel går att göra om till 4-5 st. Gott om förvaring i garage, vind, kattvind och garderober.

  • Premium
Unnas Väg 4 Lgh 3, Trädgårdsstaden, Upplands-Bro kommun

Unnas Väg 4 Lgh 3

Lägenhet
Trädgårdsstaden, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
3 095 000 kr
92 m²
4 rum
vån 1/4
6 746 kr/mån
33 641 kr/m²

Marklägenhet med ljusinsläpp ifrån 3 håll! Nya och rejält sänkta priser i hela projektet (Riksbyggen Brf Odlingslunden)! Se nya prislistan samt säljbroschyr/ekonomisk plan under fliken "dokument". Inflyttning redan i april! I snitt halva månadsavgiften rabatteras de tre första åren. Kontakta oss för mer information. Bilderna är från en annan lägenhet i föreningen. Lägenhetsväljaren: https://view.wec360.com/riksbyggen/brf-odlingslunden/1/VjV0NP8Q OBS ! Gamla priserna i lägenhetsväljaren, se fliken "dokument". Nu har du möjlighet att flytta hemifrån och bo i en helt ny marklägenhet med välplanerad planlösning och en köksdesign som är specifik för just detta våningsplan. Här får du en unik design av fräscha köksluckor, stilfullt kakel, moderna beslag och slitstarka bänkskivor. Dessutom har du naturen runt hörnet och pendeln på promenadavstånd.

  • Hiss
Hjortronvägen 15, 1 Tr, Tibble, Upplands-Bro kommun

Hjortronvägen 15, 1 Tr

Lägenhet
Tibble, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
1 850 000 kr
84 m²
3 rum
vån 2/3
5 738 kr/mån
22 024 kr/m²

Välkomna till den här trevliga 3:an i populära Tibble med modernt kök från 2016, stilrent helkaklat badrum med infällda spotlights, tvättmaskin och badkar. Stort vardagsrum med utgång till balkong. Två rymliga sovrum och dessutom en gästtoalett. Den 84 m² stora lägenheten har ett förråd praktiskt nog precis utanför dörren och är även belägen nära parkeringen som erbjuder plats för endast 215 kr/mån. Utöver detta finns en inre reparationsfond med hela 19000 kr till framtida underhåll. HSB Brf Tibble är den natursköna föreningen med närhet till Lillsjön, idrottsanläggning, livsmedelsbutik och bussförbindelser mot både Norrboda med stormarknad och Kungsängen centrum med affärer, buss och pendeltåg. Tågen går i kvartstrafik och resan till Stockholm Central tar ca. 28 minuter. Föreningen har en mycket stabil ekonomi med lån på ca 1 800kr. per m² (årsredovisning 2022).

  • Balkong
Unnas Väg 4 Lgh: 22, Trädgårdsstaden, Upplands-Bro kommun

Unnas Väg 4 Lgh: 22

Lägenhet
Trädgårdsstaden, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
3 145 000 kr
84 m²
3 rum
vån 4/4
6 162 kr/mån
37 440 kr/m²

Vindslägenhet om 84 m2. Här får du en unik design av fräscha köksluckor, stilfullt kakel, moderna beslag och slitstarka bänkskivor. Dessutom har du naturen runt hörnet och pendeln på promenadavstånd. Nya och rejält sänkta priser i hela projektet (Riksbyggen Brf Odlingslunden)! Se nya prislistan samt säljbroschyr/ekonomisk plan under fliken "dokument". Inflyttning from april! I snitt halva månadsavgiften rabatteras de tre första åren. Kontakta oss för mer information. Bilderna är ifrån en annan lägenhet i föreningen. Lägenhetsväljaren: https://view.wec360.com/riksbyggen/brf-odlingslunden/1/VjV0NP8Q OBS ! Gamla priserna i lägenhetsväljaren, se fliken "dokument, prislista".

  • Balkong
  • Hiss
Tallrisvägen 6, -1 Tr, Kungsängen centrum, Upplands-Bro kommun

Tallrisvägen 6, -1 Tr

Lägenhet
Kungsängen centrum, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
2 995 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/10
3 883 kr/mån
39 408 kr/m²

Fantastisk 3:a på populära Tallrisvägen som erbjuder närmare 3 m i takhöjd och en maffig inglasad balkong om 14 m² i soligt läge. Lägenheten ligger endast ett par minuter från pendeltågsstationen, och ett par minuter därifrån ligger Mälaren, som skymtas från balkongen, med både båtklubb och badplats. Bostaden med sin öppna planlösning har genomgående parkettgolv och ljusa väggar och alla bekvämligheter man kan tänkas behöva. Det helkaklade badrummet inkluderar ny tvättmaskin och torktumlare. Trevligt Vedumkök med snygg och praktisk stenskiva på köksön. Intill köket finns ett väldigt rymligt förråd. P-plats går att hyra i garage som nås från porten utanför dörren, precis som barnvagns- och cykelförrådet. Pendeltågen går med kvartstrafik och tar dig till City på 27 minuter. Föreningen, BRF Mälarbranten, är oerhört populär, inte minst p.g.a. dess goda ekonomi. Trots föreningens unga ålder ligger belåningen endast på anmärkningsvärt låga 4733 kr/m² enl. årsredovisning 2022. I övrigt är Kungsängen verkligen ett område att trivas i och erbjuder badstränder, golfbana, båthamn, elljusspår, bangolf, tennis, idrottsplats, och mycket annat. I Kungsängen centrum finns vårdcentral, tandläkare, apotek, systembolag samt flertalet restauranger, frisörer, bankkontor och butiker.

  • Plus
  • Hiss
Hjärtstensvägen 11, 4 tr, Brunna Park, Upplands-Bro kommun
  • Sön 21 apr

Hjärtstensvägen 11, 4 tr

Lägenhet
Brunna Park, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
2 295 000 kr
69 m²
3 rum
vån 5/6
5 430 kr/mån
33 261 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning! Välkommen till denna trevliga 3a belägen högt upp i huset! Här möts du av en hall med klinker och goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten har ett rymligt helkaklat badrum utrustat med samtliga bekvämligheter såsom dusch med duschväggar av glas, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Köket är ljust och luftigt med fönster vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Vardagsrummet är välplanerat och i direkt anslutningen finner du dom båda sovrummen samt utgång till balkong. Balkongen erbjuder utsikt över skogsparti och ligger i ett fritt läge på gaveln. Gångavstånd till den nya handelsplatsen med bl.a Mc-Donalds, Stora Coop, Biltema, Byggmax, apotek och restauranger. På bekväma avstånd når du natur, parkering, badplats samt gång- och cykelavstånd till Kungsängens centrum. Du når E-18 mot Stockholm och Bålsta/Enköping på 2 minuter. Önskas kommunala medel erbjuds buss från området till Kungsängen centrum där pendeltåg mot Stockholm och Bålsta trafikerar. Resan till Stockholm City tar ca. 25 minuter och tågen går i kvartstrafik.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 30