Mäklarhuset Gotland

Mäklarhuset Gotland

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vibble Tvinnaregatan 53, Vibble  - Visby Närområde, Gotlands kommun
  • Fre 26 apr kl 16:00

Vibble Tvinnaregatan 53

Villa
Vibble - Visby Närområde, Gotlands kommun
2 250 000 kr
70 m²
3 rum
2 818 kr/mån

Drömmer du om att bo i en bostadsrättsvilla med en trädgård som bjuder in till avkoppling och rekreation? Leta inte längre, för detta enplanshus är den perfekta platsen för dig. Denna villa erbjuder en bekväm livsstil på ett plan med 3 rum och 70 m² boarea. Köket är luftigt med gott om förvaringsmöjligheter, utgång till en trälagd altan samt plats för matbord. Vidare finner vi vardagsrummet med parkettgolv och två sovrum båda med ekparkett och det ena med burspråk. Duschrummet är rymligt och det finns tvättmaskin och arbetsbänk med ho. Praktisk klädkammare även den med ekparkett. Den mysiga uppvuxna trädgården är perfekt för att njuta av de varma sommardagarna, solnedgången eller att påta i trädgårdslandet. Vibble är en lugn och familjeorienterad stadsdel som ligger på cykelavstånd till Visby. I Vibble hittar du matbutik och restaurang såväl som enkel tillgång till kollektivtrafiken. För de som söker en plats att kalla hem, är detta enplanshus i Brf Tvinnaren på Tvinnaregatan 53 ett perfekt köp. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Västerhejde Eldarens väg 11, Västerhejde - Visby Närområde, Gotlands kommun

Västerhejde Eldarens väg 11

Villa
Västerhejde - Visby Närområde, Gotlands kommun
5 600 000 kr
167 m²
6 rum
1 302 m² tomt

Välkommen till denna imponerande och välplanerade villa belägen i det populära området Västerhejde i Visby. Här erbjuds en ljus och luftig atmosfär med påkostade detaljer och modern utrustning som ger dig det ultimata boendet. Detta är verkligen ett drömhem för den familj som söker det lilla extra. Här finner du inte bara ett rymligt garage med plats för två bilar, utan även en trevlig uteplats där du kan njuta av många soltimmar tillsammans med nära och kära. Dessutom är läget barnvänligt med närhet till kommunikationer och en lättskött trädgårdstomt där lek och trivsel står i fokus. Inne i bostaden möts du av en öppen planlösning som ger en känsla av rymd och gemenskap. Här finns fyra sovrum som ger gott om utrymme för hela familjen eller för att kunna ta emot gäster. Dessutom kommer du att uppskatta de låga uppvärmningskostnaderna, vilket är en extra bonus. Sammanfattningsvis är detta en unik möjlighet att förvärva en modern och välutrustad villa i ett eftertraktat område.

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Byrumsgatan 16, Visby - Södercentrum, Gotlands kommun

Byrumsgatan 16

Lägenhet
Visby - Södercentrum, Gotlands kommun
2 100 000 kr
45 m²
1 rum
vån 3/6
3 120 kr/mån
46 667 kr/m²

Välkommen till denna öppna och ljusa lägenhet belägen i Visby vid Södercentrum, bara en kort promenad från Söderport och Visby innerstad. Från rummet ser du en del av ringmuren, en glimt av havet i väster och horisonten där borta. Ljuset, som flödar igenom lägenhetens stora fönster, skapar en skön atmosfär. Här erbjuds du ett yteffektivt och välplanerat boende på 45 kvadratmeter. Genom den flexibla planlösningen ges du möjlighet att anpassa bostaden efter dina egna önskemål och behov. Förvaringsutrymmet i anslutning till lägenheten bidrar till en välorganiserad vardag. Bra källarförråd finns. Hissen tar dig smidigt upp till den tredje våningen, där lägenheten är belägen. På våren och sommaren kan du njuta av solen på den generösa balkongen i söderläge, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Bostaden är en del av en väletablerad förening med stabil ekonomi. Här bor du centralt med ett stenkast till närmaste affär och närhet till härliga promenader i de vackra Pallisaderna ovanför hamnen. Det finns möjlighet att parkera din bil i garaget. Bekvämt och tryggt. Passa på att förvärva detta fina boende i Visby vid Södercentrum och upplev allt det härliga staden har att erbjuda. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Snäckbacken 18 F, Visby - Snäck, Gotlands kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Snäckbacken 18 F

Lägenhet
Visby - Snäck, Gotlands kommun
2 975 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2/3
4 475 kr/mån
44 403 kr/m²

Välkommen till denna underbara gavellägenhet belägen på andra våningen i Visby. Med sin moderna utrustning och fantastiska havsutsikt är detta boende perfekt både som åretruntboende och semesterboende. Bostaden erbjuder tre rum och kök samt en halvinglasad balkong i sydväst, där du kan njuta av solen och den vackra utsikten. Här finns också en gemensam pool, gym, tennisbanor och lekplats. Välkomnande hall där vi direkt möts av havsutsikten. Hall med klinkergolv i skozon och vi kan hänga av oss ytterkläderna. Från hallen har vi ett sovrum på vardera sida, ett mindre och ett större med garderob bakom skjutdörrar. På väg mot köket passerar vi en bra klädkammare där du hänger in t ex vinterkläderna eller använder som förråd. Köket och vardagsrummet ligger i öppen planlösning och har panoramafönster i väst med enastående havsutsikt, här ifrån når du även balkongen. Modernt duschrum med kaklade väggar, klinkergolv med golvvärme, dusch med glasdörrar och egen tvättmaskin. Läget är oslagbart, med endast tre kilometers avstånd till Visby och dess charmiga stadskärna. Du har allt du behöver inom räckhåll, samtidigt som du kan njuta av lugnet och stillheten på Snäckbacken. En extra fördel är att det finns hiss, vilket gör det enkelt att ta sig upp till lägenheten. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Stenkyrka Sudergårds 167, Stenkyrka - Norra Gotland, Gotlands kommun

Stenkyrka Sudergårds 167

Villa
Stenkyrka - Norra Gotland, Gotlands kommun
4 975 000 kr
211 m²
7 rum
1,9 ha tomt

Välkommen till Stenkyrka socken och denna rymliga 1,5-plansvilla som kan bli just ert nya hem! Med 7 rum och kök varav 4 sovrum fördelat på 211 m² finns det gott om plats för hela familjen att trivas och växa! Bottenvåningen inrymmer arbetskök med matplats precis intill, här finns även utgång till den trälagda uteplats. matrummet ligger i öppen planlösning med vardagsrum. Vidare finns ett badrum och ett duschrum med tvättstuga och groventré. Ovanvåning inrymmer ett stort allrum, wc, 2 bra sovrum, kan lätt bli 3 sovrum. Vidare på fastigheten finns ett dubbelgarage och en stor ladugård med plats för mindre djurhållning, även här finns garage. Stor lättskött trädgård med gott om plats för för hopp och lek eller sociala tillställningar. Här i Stenkyrka bor man nära skola, fritidssysselsättningar, affär samt nära vackra omgivningar och promenadstråk såsom Lickershamn. I Stenkyrka finns även bra med matställen som Mejeriet, Lilla Creperiet och Kojsagården.

Irisdalsgatan 46, Visby - Öster, Gotlands kommun

Irisdalsgatan 46

Lägenhet
Visby - Öster, Gotlands kommun
1 875 000 kr
87,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 974 kr/mån
21 429 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade lägenhet på tredje våningen. Här kommer vi in i en rymlig välkomnande hall med klinkergolv och gott om förvaring. Denna väl omhändertagna lägenhet om 3 rum och kök är smakfullt renoverad med ljuvliga gröna toner som genomsyrar lägenheten. Kök med gott om förvaring, nyare vitvaror och plats för matbord intill fönster. Rymligt vardagsrum med plats för både soffa och matbord samt med parkettgolv och utgång till balkong med tak. Två sovrum med tapetserade fondväggar och med garderober bakom skjutbara dörrar i det ena sovrummet. Duschrum med tvättmaskin. Välskött förening belägen på lugnt och trivsamt område i östra Visby. Nära till både livsmedelsbutik, förskola, skola och promenadavstånd till Östercentrum. Kom på visning och upplev denna pärla i verkligheten!

  • Balkong
Björke Varplöse 100A, Roma - Mellersta Gotland, Gotlands kommun

Björke Varplöse 100A

Övrigt
Roma - Mellersta Gotland, Gotlands kommun
5 900 000 kr
4 129 m² tomt

Fastighet om 4 129 m² tomt i västra delen av Roma samhälle, bebyggd med stor tvåvåningsbyggnad som idag inrymmer hotell/vandrarhem. Total lokalyta är 800 m² fördelat på två våningar om 400 m² och därutöver källare. Stor 2-plansbyggnad med hel källare ursprungligen använd som kampanjhem för Roma sockerbruk som på 2000-talet gjordes om till hotell/vandrarhem. Central entré till trapphus där bottenvåningens södra del rymmer korridor med hotellrum, kök, separata duschar och toaletter för män och kvinnor. Norra delen utgörs av samlingsrum, frukostmatsal med utgång till stor trälagd altan, beredningskök med serveringsyta, reception och kontor. Övervåning med två korridorer med hotellrum, duschar och toaletter. Källare med tvättstuga, pannrum, gym, dusch, bastu, skyddsrum, verkstad och förråd. Vind med förvaring och två fläktaggregat. Byggnaden rymmer totalt 29 rum med totalt 60 bäddar fördelat på singelrum, dubbelrum och trippelrum. Några av rummen går även att öppna upp mellan sig för att skapa familjerum. Största delen av beläggningen sker under sommarsäsongen då vissa veckor är fullbelagda. Priser för högsäsong är fn 760 kr per natt för ett dubbelrum och 560 kr per natt för ett enkelrum. Alla priser inkl frukost. 2022 var nettoomsättningen dryga 1,4 miljoner kr men var innan pandemin uppemot 1,6 miljoner kr. Anställda på årsbasis har varit 1,5 heltidstjänst. Byggnaden har genomgått genomgripande renovering exteriört men framförallt interiört och bedöms vara i gott skick. Fastigheten ägs sedan 2001 av Brukshotellet Roma AB som är helägt av ideella idrottsföreningen Roma IF. Alternativt kan man köpa fastigheten men det finns även möjlighet att köpa aktiebolaget. Roma är ett litet och trevligt samhälle på mellersta Gotland med bra social service. Här finner du bl.a. två livsmedelsaffärer, gårdsservice, järnhandel, bensinmack, lokal bank och restauranger. Barnfamiljer har här skola ifrån förskola upp till årskurs 9 och intill finns idrottsplats med utmärkta fritidsaktiviteter. Nere vid museijärnvägen ligger ett tämligen nytt äldreboende och det finns planer på att bygga nya bostäder inom närområdet. Roma kungsgård är ett kulturellt centrum med hantverk, formgivare, konstnärer, glasbruk och café. Varje sommar spelas det upp till teater i den vackra klosterruinen och allt som oftast är det Shakespeare som spelas.

Asarvegatan 14, Hemse - Södra Gotland, Gotlands kommun

Asarvegatan 14

Lägenhet
Hemse - Södra Gotland, Gotlands kommun
900 000 kr
68,5 m²
2 rum
vån 1/2
4 172 kr/mån
13 139 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och trevliga lägenhet om 2 rum och kök i ett lugnt och fint läge på Hemse. Rymligt vardagsrum med parkettgolv och utgång till en stor uteplats delvis under tak med egen täppa i öster läge. Trevligt kök med matplats invid fönster, stort sovrum med garderober och duschrum. Bostaden inrymmer även ett förråd. Föreningen är omtyckt och välskött och ligger med gångavstånd till Hemse samhälle. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Lojsta Kvie 203, Lojsta - Södra Gotland, Gotlands kommun

Lojsta Kvie 203

Villa
Lojsta - Södra Gotland, Gotlands kommun
2 800 000 kr
142 m²
5 rum
1,5 ha tomt

Välkommen till denna trevliga och praktisk 1,5-plansvilla om 5 rum och kök på en stort trädgårds- och naturtomt med pool samt lada och carport! Bottenvåning som inrymmer ett rymligt vardagsrum med braskamin, vardagsrum i öppen planlösning med kök, ljust och praktiskt kök med utgång till uteplatsen, ett sovrum, groventré, ett helkaklat duschrum med tvättmöjligheter. Övervåningen inrymmer ett allrum, två bra sovrum samt ett duschrum. Källare med förvaringsutrymmen. Vattenburen värme via vedpanna med ackumulatortank samt luftvattenvärmepump. Fiber finns samt eget vatten och avlopp. Stor inbjudande trädgårdstomt med stora öppna ytor och odlingsmöjligheter. På baksidan finns en stor terrass med vy över nejden i västligt läge och i anslutning till finentrén finns en uteplats i östligt läge. Vidare finns en grusad uppfart med plats för flera bilar. Carport med plats för ett par bilar, lada med mycket bra förvaringsmöjligheter.

  • Uteplats
Smalgränd 3, Visby, Gotlands kommun

Smalgränd 3

Villa
Visby, Gotlands kommun
4 400 000 kr
140 + 40 m²
6 rum
1 078 m² tomt

Välkommen till denna fina och rymliga 1,5-plansvilla i södra Visby med ett ogenerat läge, garage, gästhus samt lummig trädgård med fruktträd och bärbuskar. Familjevänlig och modern villa om 140 m² fördelat på 6 rum och kök med smakfulla materialval och hög standard. Bottenvåning med ett stort modernt kök ifrån 2015 som har vita högglansiga skåpfronter och rostfria detaljer. Gott om skåpförvaring, köksö samt en braskamin. Köket ligger i öppen planlösning med matrummet. I matrummet får en större matmöbel plats för ca 8-10 personer samt utgång till den trälagda uteplatsen. Vidare på bottenvåningen finner ni ett vardagsrum, sovrum/gästrum med en äldre kakelugn, badrum och ett duschrum. Övervåning med ett stort allrum med öppet upp i nock och synliga takbjälkar samt ett takfönster. Vidare finns två bra sovrum och ett toalettrum. Källaren erbjuder tvättstuga och förvaringsmöjligheter. Vidare på fastigheten finns ett gästhus, garage och laddstolpe till bil. Bo med närhet till skolor, livsmedelsbutiker och naturområden som t ex Södra hällarna, Krookska Dungen och Furulundsskogen. Välkomna på visning!

Terra Novavägen 172, Visby  - Terra Nova, Gotlands kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Terra Novavägen 172

Lägenhet
Visby - Terra Nova, Gotlands kommun
1 795 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/2
4 142 kr/mån
33 868 kr/m²

Ljus och fräsch 2:a i nyproducerade kvarteret Kopparslagaren på Terra Nova. Lägenheten med radhuskänsla har egen uteplats på andra sidan huset sett från entrésidan. Stort förråd invid entrén. Lägenheten är yteffektiv med rejäl takhöjd och med ett modernt ljust snitt där kök och badrum ligger centralt. Badrummet är helkaklat och övriga utrymmen har trägolv med stora fönster för fint ljusinsläpp. Möbleringen blir enklare då lägenheterna inte har radiatorer utan uppvärmning och ventilation sker via luftburen värme med lägenhetsbaserade värmeväxlare. Området ligger på Terra Nova i östra Visby helt naturnära och alldeles intill Terra Novaskolan som har elever från förskola till årskurs 6. På bekvämt avstånd finns också handelsområdet Stenhuggaren med livsmedelsaffärer och övrig handel.

Kakelugnsgatan 32, Visby  - Terra Nova, Gotlands kommun

Kakelugnsgatan 32

Villa
Visby - Terra Nova, Gotlands kommun
4 450 000 kr
177 m²
6 rum
1 017 m² tomt

Denna rymliga enplansvilla på Kakelugnsgatan 32 är den perfekta platsen för familjer som vill ha allt inom bekvämt avstånd. Med sex rymliga rum och 177 m² boarea på ett plan finns det gott om plats för att leva och trivas. Husets sociala ytor består av tre rum som ligger intill varandra, rymligt kök med burspråk, stort matrum med stämningshöjande kamin och vardagrum med ryggåstak som ger en härlig takhöjd och känsla av rymd. Köket, renoverat 2020, har bra arbetsytor och riktigt gott om skåpförvaring bakom gråfärgade skåpluckor där de ljusa bänkskivorna bryter av fint tillsammans med rostfria vitvaror. Villan lämpar sig för den större familjen och inrymmer fyra bra sovrum och ett stort bad/duschrum samt en toalett. Garaget har byggts om till stor välkomnande hall, sovrum och hobbyrum med gott om förvaringsmöjligheter. Även ute på hörntomten är ytorna generösa och det finns plats för både lek, spel och odling för den som önskar. I sydläge finns möjlighet att sitta och njuta på någon av de trälagda altanerna som båda har insynsskydd. Infartsparkeringen har plats för fyra bilar om så behövs. Här bor man i ett bra läge, i ett tryggt område och med närhet till både affärer och skolor. Strövområden finns tillgängliga i närheten för den som vill ta en löprunda eller en skogspromenad. Nyfiken, varför inte komma och ta en titt själv? Vi bjuder in dig till en visning där du kan uppleva huset på plats, varmt välkommen.

Snäckgärdsvägen 60, null, Gotlands kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Snäckgärdsvägen 60

Lägenhet
Gotlands kommun
5 500 000 kr
78 m²
3 rum
vån 5/5
4 938 kr/mån
70 513 kr/m²

Högst upp i huset finner ni denna stora välplanerade gavellägenhet. Inglasad balkong och 180 graders havsutsikt i väster med vackra solnedgångar samt balkong emot bergssidan och i öster! Stort vardagsrum med generös takhöjd och braskamin i modern öppen planlösning med köket. Från vardagsrum/kök når man den inglasade balkongen i väst. Stor inglasad balkong med enastående havsutsikt där ni kan avnjuta magiska solnedgångar. Kök med bra arbetsytor av rostfritt stål, gott om skåpförvaring samt plats för matmöbel intill fönster med havsutsikt. Genomgående ljus interiör och parkettgolv. Lägenheten har 2 bra sovrum med garderober, ett helkaklat duschrum med egen tvättmaskin. Omgivningen är karaktäristisk gotländsk strandlinje och med gles barrskog och klintavsnitt. Strax söder om föreningen ligger Flundreviken med småbåtshamn och strax norr om föreningen ligger Snäckviken med fint bad. Byggnaden är i 5 våningar med hiss och totalt 15 st lägenheter som bildar en egen bostadsrättsförening. I markplan finns gemensamma utrymmen som förråd, tvättstuga med torkskåp och torktumlare, brevlåda och hiss till samtliga plan. Garage och parkeringsplats finns. Badplats i Snäckviken med restaurang och närbutik på sommaren. Belyst asfalterad gång- och cykelväg längs stranden till centrala Visby. Bussförbindelse finns. Varmt välkomna till Snäckgärdsvägen 60!

  • Balkong
  • Hiss
Solklintsvägen 111, Slite - Nordöstra Gotland, Gotlands kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Solklintsvägen 111

Villa
Slite - Nordöstra Gotland, Gotlands kommun
1 650 000 kr
125 + 140 m²
7 rum
2 270 m² tomt

Trevlig 1,5-plansvilla om 125 m² fördelat på 7 rum och kök. Bottenvåning med rymligt vardagsrum med unikt parkettgolv, utgång till det trevliga matrummet som har braskamin och utgång till uteplats i västligt läge. Vidare finns ett arbetskök med gott om skåpförvaring och arbetsytor och ett helkaklat duschrum med golvvärme. Övervåningen inrymmer hall med utgång till balkong, tre sovrum varav ett större med egen klädkammare, toalettrum och bra förvarningmöjligheter via klädkammare. Villan har fina attribut såsom vackert parkettgolv och i övrigt en ljus interiör samt gott om förvaring. Det finns gott om uteplatser för att välja sol- eller skuggläge efter behag och den stora trädgården om 2 270 m² gränsar mot åkrar. Här finns det plats för egna odlingar, hopp och lekar samt andra sociala tillställningar. Intill bostadshuset finns ett garage med vidbyggt förråd bakåt och uppfarten är asfalterad med plats för flertalet bilar. Här bor man nära småbåtshamnen vid Länna som även har en liten badplats, här kan man bada och fiska från bryggorna. Slite samhälle erbjuder det mesta av social service som skolor, livsmedelsaffärer, apotek, restauranger, sport-faciliteter och även den stora stranden som ligger centralt. Fastigheten sälj med Skyddat Köp och bostadshuset är förbesiktigat.

  • Plus
Själsö Fiskevägen 27, Själsö - Visby Närområde, Gotlands kommun

Själsö Fiskevägen 27

Villa
Själsö - Visby Närområde, Gotlands kommun
3 475 000 kr
75 m²
3 rum
723 m² tomt

Letar du efter en plats där du kan skapa nya minnen och uppleva fantastiska somrar på? Då är det här huset på Själsö Fiskevägen 27 ditt blivande hem! Med hav och natur som din granne blir det en harmonisk livsstil. Trots sina små dimensioner har detta hus allt som krävs för ett bekvämt liv. En bra standard med två bra sovrum, ett litet men charmigt allrum och ett fullt utrustat kök med matplats och ett fräscht duschrum med tvättmöjligheter. Från köket tar man sig ut till en av dem två trälagda uteplatserna och här finns även en badtunna i avskilt läge att njuta av under stjärnklara himlar eller i singlande snöfall. Vidare på fastigheten finns ett förråd som är vidbyggt för ved- och redskapsförvaring. Tomten är på 723 m² och en lättskött uppvuxen trädgårdstomt. På Själsö bor du med ett mycket bekvämt pendlingsavstånd till Visby och med bra bussförbindelser från Lummelundsväg. Inom räckhåll ligger Själsö fiskeläge och hamn, Brucebo naturreservat och omåttligt populära Själsö Bageri med en fantastisk havsutsikt från uteserveringen. Känns det här som ett hus för dig? Boka in dig på en visning. Fastigheten säljs med Skyddat köp och bostadshuset är kommer att förbesiktigas.

Strandvägen 70 - Stuga 204, Slite - Norra Gotland, Gotlands kommun

Strandvägen 70 - Stuga 204

Fritidshus
Slite - Norra Gotland, Gotlands kommun
1 000 000 kr
28,5 m²
2 rum
vån 1/1
2 342 kr/mån

Drömstuga 204 i Brf. Drömstugan Slite precis intill poolen och restaurangen, en stuga om 28,5 m² i ljus och välkomnande standard och i bra skick! Hyresintäkter för: 2023 - 46 794 kr. 2022 - 61 286 kr. 2021 - 61 422 kr 2020 - 43 097 kr. 2019 - 47 544 kr. 2018 - 76 786 kr. Storstuga med matplats, soffa, samt köksdel med spishäll, fläkt och micro. Sovrum med garderober. Duschrum med klinkergolv och kaklade väggar. Genomgående ekparkettgolv. Golvvärme i hela stugan. Mån.avg. 2 342 kr inkl bostadsrättstillägg, förråd, kabel-TV samt bredband. Här kan du själv njuta av ledigheten eller hyra ut stugan när du så önskar! För mer information om bostadsrättsföreningen och uthyrning, gå in på Slite Strandbys hemsida: http://www.slitestrandby.se

  • Plus
  • Uteplats
Sjudarevägen 34 D, Visby  - Terra Nova, Gotlands kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Sjudarevägen 34 D

Lägenhet
Visby - Terra Nova, Gotlands kommun
2 345 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/2
5 578 kr/mån
27 588 kr/m²

Bekvämt boende på Terra Nova om 4 rum och kök med balkong belägen i ett lugnt och tryggt område, bara några minuter från centrala Visby. Lägenheten har fyra rum med gott om utrymme för hela familjen att njuta av. Det rymliga vardagsrummet leder ut till en trevlig balkong, perfekt för en kopp kaffe på varma sommardagar. Köket är stilrent inrett med moderna vitvaror och tillräckligt med arbetsyta för att göra matlagningen till en glädje. Badrummet är fräscht och funktionellt med både badkar och skåpförvaring. Lägenheten har också bra förvaringsutrymmen. Om du söker en plats där du kan koppla av och njuta av lugnet, samtidigt som du har bekvämt avstånd till Visbys underbara utbud av kultur och nöje, är Sjudarevägen rätt plats för dig. Boka en visning idag och upplev själv allt denna lägenhet har att erbjuda.

  • Balkong
Blåeldsvägen 15, Visby - Pilhagen, Gotlands kommun

Blåeldsvägen 15

Villa
Visby - Pilhagen, Gotlands kommun
3 900 000 kr
99 + 124 m²
4 rum
742 m² tomt

Praktisk enplansvilla med källare på uppväxt hörntomt med vidbyggt garage. Här finns plats för den större familjen då entréplan rymmer tre sovrum med bra förvaring och möjlighet till ytterligare ett eller två sovrum i källaren. Kök med matplats som ligger delvis öppet mot vardagsrummet med centralt placerad täljstenskamin och utgång till altanen. Stor altan längs hela långsidan i söderläge. Garage med asfalterad uppfart med plats för två bilar och vidbyggt förråd. Uppvuxen hörntomt med träd och buskage samt omgärdande staket mot vägen. Blåeldsvägen ligger i ett lugnt villaområde i södra Visby med promenadavstånd till skolor, förskolor, grönområden och handelsområdet Stenhuggaren. Ett bekvämt och rymligt boende med vattenburen värme. Vi ses på visning!

Sjudarevägen 34 C, Visby  - Terra Nova, Gotlands kommun

Sjudarevägen 34 C

Lägenhet
Visby - Terra Nova, Gotlands kommun
2 395 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/2
5 578 kr/mån
28 176 kr/m²

Välkomna till denna 4:a på gaveln med radhuskänsla och entré via loftgång samt stor balkong i söderläge! Lägenheten är ljus och välplanerad med skön eftermiddags- och kvällssol på balkongen. Här möts ni av en generös hall med bra förvaringsmöjligheter. Köket har vit slät interiör och ligger i öppen planlösning med vardagsrummet som erbjuder en stor social yta med plats för såväl ett rejält matbord som familjesoffa att mysa i. Ifrån vardagsrummet når ni den stora balkongen. Vidare i lägenheten finns 3 bra sovrum och ett rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaringsmöjlighet via två rymliga klämmare och ett utvändigt förråd. Boendet har närhet till natur, promenadstråk, skola, växthus/inredningsaffär med restaurang och det växande affärsområdet Stenhuggaren. Bra bussförbindelser finns in till centrala Visby. I månadsavgiften ingår eget förråd och parkeringsplats. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Eksta Enebacken 8, Eksta - Sydvästra Gotland, Gotlands kommun
  • Tor 2 maj

Eksta Enebacken 8

Lägenhet
Eksta - Sydvästra Gotland, Gotlands kommun
995 000 kr
116,4 m²
4 rum
8 548 kr/m²

Välkommen till denna trevliga och bra planerade lägenhet med villakänsla, uteplats samt en liten grön täppa med plats för lek och egna odlingar. I månadsavgiften på 7 400 kr ingår uppvärmningskostnader, fiber och parkering. Här bor ni som i en villa fast med alla bekvämligheter som det finns med en bostadsrätt. Trivsamt och praktiskt boende fördelat 1,5 plan om 4 rum och kök varav 3 sovrum och två badrum. Rymligt och ljust vardagsrum med braskamin samt öppet emot köket med matplats. Fint kök med vit interiör och matplats invid fönster. Ifrån köket når ni den trevliga uteplatsen och trädgården i soligt söderläge. Vidare på entréplan så inryms ett sovrum, badrum med bra tvättmöjligheter med tvättmaskin och torktumlare samt ett förrådsutrymme under trappan. Övervåning med två sovrum, nyrenoverat duschrum samt en klädkammare/arbetsrum. Uppvärmning sker via vattenburenburen golvvärme och ingår i månadskostnaden. . Generösa förvaringsmöjligheter i såväl invändig klädkammare, förråd under trappan som i utvändigt kallförråd. Till lägenheten hör även en carport samt p-plats för bilen. Varmt välkommen till Enebacken 8 i Eksta!

  • Plus
  • Uteplats
Västerhejde Bjerstorpsvägen 4 H, Västerhejde - Visby Närområde, Gotlands kommun

Västerhejde Bjerstorpsvägen 4 H

Villa
Västerhejde - Visby Närområde, Gotlands kommun
4 300 000 kr
122 m²
5 rum
1 326 m² tomt

Trevlig och välplanerad 1-plansvilla med uppvuxen trädgårdstomt och stort garage med förråd och vidbyggd carport! Villan är på 122 m² fördelat över 5 rum och kök. Rymligt kök med matplats och bra med skåpförvaring. Skåp- & lådfronter i ek bryts snyggt av med mörkgrå bänkskiva, mörkgrått kaklat stänkskydd och mörkgrått golv. Från köket tar man sig till tvättstugan som även har en groventré. Vidare finns ett stort vardagsrum med braskamin och utgång till uteplats under tak, ett allrum, 3 bra sovrum, ett stort helkaklat duschrum med mycket skåpförvaring, en klädkammare samt en gästtoalett. Vattenburen golvvärme. Asfalterad infart med plats för flera bilar. Villan ligger i ett lugnt och trevligt kvarter, har en lättskött tomt som har plats för t ex hopp och lek eller egna odlingar och är omgärdad av en grönskande häck.

Lokrume Aner 132, Lokrume - Visby Närområde, Gotlands kommun

Lokrume Aner 132

Gård/Skog
Lokrume - Visby Närområde, Gotlands kommun
3 900 000 kr
130 + 12 m²
6 rum
4,2 ha tomt

Välkommen till Lokrume och det 1,5-planshus om 130 m² fördelat på 6 rum och kök, omgiven av lugn och naturskönhet. Här får du inte bara ett hem utan en livsstil! Den äldre delen av huset kommer från mitten på 1800-talet medan den större delen är från 1935. Bostadshuset bjuder in med trägolv och en värmande braskamin i det rymliga vardagsrummet, ett rejält arbetskök med gott om förvaring och ett väl tilltaget kontor. Tre sovrum på övervåningen ger gott om utrymme för hela familjen. Utomhusutrymmen kompletterar din lantbruksdröm – en ladugård från 1939 för mångsidig användning, stort och bra garage med vedbod och en bra maskinhall. Vacker flygel i före detta snickarverkstad med en stor bakugn från förr. Vidare finns en förrådsbyggnad med en bra matkällare. I denna försäljningen ingår även den samtaxerade fastigheten Gotland Lokrume Lilla Mörby 1:78, som utgör åker om 1,72 ha. Här får du inte bara ett hem, utan en unik möjlighet att omfamna lantlivets charm i en lugn omgivning, men ändå en kortare biltur till Visby. Här kan du både bo och ägna dig åt enklare djurhållning. En kort promenad bort finns det en förskola. Grundskola 1-6 och fritids finns i Fole. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Rute Lilla Valle 402, Rute - Norra Gotland, Gotlands kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Rute Lilla Valle 402

Tomt
Rute - Norra Gotland, Gotlands kommun
950 000 kr
1 916 m² tomt

Nu finns det en fantastisk möjlighet att äga din egen tomt nära havet i Rute! Denna 1 916 m² stora skogstomt erbjuder en fridfull tillflyktsort i ett lugnt läge! Tomt som är avstyckad 2006 där det finns gemensamt vatten och avlopp med en anslutningsavgift om 150 000 kr. El och fiber finns möjlighet att ansluta sig till. Norra Gotland är känt för sitt karga landskap, raukområden och vackra kuststräckor. Med närhet till utflyktsområden som Furillen, Lergrav, Bästeträsk, Fårö och dess utbud av stränder och restauranger så bor man här i ett ogenerat och lugnt läge i högklassig miljö.

Lau Mattsarve 331, Lau - Sydöstra Gotland, Gotlands kommun

Lau Mattsarve 331

Gård/Skog
Lau - Sydöstra Gotland, Gotlands kommun
5 500 000 kr
170 + 40 m²
44,3 ha tomt

¤ NYTT PRIS ¤ På denna 44 ha stora fastigheten i Lau hittar du ett imponerande kalkstenshus omgivet av åker- och betesmark. Gården består av 4 skiften, varav 2 ligger vid Lausviken. Boendet inkluderar en rymlig och vacker bostad om 10 rum och kök med en separat lägenhet på övervåningen. Fin gårdsbild och stora ytor i ladugård av sten med höloft under plåttak. med gårdsbutik i fd. mjölkrummet, Stor maskinhall om ca 390 m² med gårdsverkstad om 78 m². För den som vill ha hästar finns även ett stall med 3 boxar och en isolerad sadelkammare. Vid infarten ligger även ett enklare garage med 3 bilplatser och elanslutning. Unik möjlighet att äga en lantbruksfastighet i Lau! Varmt välkommen på visning.

  • Plus
Östra Sömmerskestigen 12, Visby - Terra Nova, Gotlands kommun
  • Idag kl 17:00

Östra Sömmerskestigen 12

Villa
Visby - Terra Nova, Gotlands kommun
3 650 000 kr
140 + 4 m²
6 rum
320 m² tomt

Välkomna till denna fristående villa tillräckligt stort för att passa den stora familjen! Här bor du med närhet till både lekplatser, sköna strövområden samt förskola och skola. Detta boende är utmärkt för barnfamiljen, en växande familj eller för dig som uppskattar att bo centralt och naturnära. Bostadshus om 140 m² fördelat på 6 rum och kök varav 4 sovrum samt två nyare duschrum / badrum. Köket är stort med matplats för 6-8 personer. Trevligt vardagsrum i vinkel med braskamin samt utgång till baksidan av huset. På gaveln finns groventré till tvättstuga. Övervåningen har 3 stora sovrum och allrum. Värme via fjärrvärme. Fiber finns via Telia. Lättskött trädgård och kalkstenlagd uteplats med eldriven markis. Hela baksidan ligger i ett ogenerat och insynsskyddat läge. Huset ligger invid en lugn gårdsgata med p-platser och garage i länga, så här kan man låta barnen springa in och ut från huset utan att tänka på bilarna. Isolerat förråd med el.

  • Plus
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 45