Mäklarhuset Vemdalen

Mäklarhuset Vemdalen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Råndalen 412, Råndalen, Härjedalens kommun

Råndalen 412

Villa
Råndalen, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
995 000 kr
74 m²
3 rum
3 074 m² tomt

Varmt välkommen att upptäcka naturen i vackra Härjedalen och Råndalen. Här kan du njuta av lugnet, fiske, skoteråkning och det majestiska Sonfjället är endast ett stenkast bort. Här finns även naturreservat att besöka. Till tätorten Hede är det ca. 20 minuters bilfärd. Huset byggdes på 50- talet och är väl omhändertaget. Sedan 2005 har det varit ett kärt hem för nuvarande ägare som nu med varm hand kan lämna över till en nya ägare. Invändigt består entréplanet av två sovrum, kök, badrum och ett rymligt allrum med utgång till inbyggd balkong. Balkongen ligger i sydväst och förlänger utomhussäsongen från tidig vår till sen höst, garanterat myggfritt! Källarplanet rymmer gott om förvaring, här finns pannrum, matkällare, tvättstuga och ett gästrum. Sidobyggnaden rymmer bland annat bilen, förrådsutrymme för gräsklippare och snöslunga och ved. ​ Varmt välkomna att möta våren och sommaren i Råndalen. Kontakt oss för att boka in en visning.

  • Plus
Långtjärnsgränd 7, Hede, Härjedalens kommun

Långtjärnsgränd 7

Villa
Hede, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
875 000 kr
100 + 51 m²
4 rum
1 086 m² tomt

Längtar du efter storslagen natur i ett lugnt bostadsområde i den charmiga byn Hede? Här har vi nu fått ära att förmedla denna charmiga villa belägen på Åsen i byn Hede. Detta välplanerade hem från 70-talet är väl omhändertaget och har alla bekvämligheter som behövs. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Silvergransvägen 10, Klövsjö Skidområde, Bergs kommun
Silvergransvägen 10, Klövsjö Skidområde, Bergs kommun, bild 2
Silvergransvägen 10, Klövsjö Skidområde, Bergs kommun, bild 3

Silvergransvägen 10

Lägenhet
Klövsjö Skidområde, Bergs kommun
Mäklarhuset Vemdalen
3 900 000 kr
118 m²
5 rum
5 469 kr/mån
33 051 kr/m²

Denna lägenhet passar perfekt för dig som vill ha en alldeles ny lägenhet lugnt beläget på Silvergransvägen. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
Vemdalsskalet Järvvägen 2, Hovdedalen, Härjedalens kommun
Vemdalsskalet Järvvägen 2, Hovdedalen, Härjedalens kommun, bild 2
Vemdalsskalet Järvvägen 2, Hovdedalen, Härjedalens kommun, bild 3

Vemdalsskalet Järvvägen 2

Fritidshus
Hovdedalen, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
13 950 000 kr
240 m²
9 rum

Upptäck detta drömlika fjällhus där högt tak möter dova bruna färger och materialval från naturen ger en hemtrevlig och lugnande atmosfär. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
Adolf Hallgrens Väg 4a Södra, Vemdalsskalet/ Klockarfjället, Härjedalens kommun
Adolf Hallgrens Väg 4a Södra, Vemdalsskalet/ Klockarfjället, Härjedalens kommun, bild 2
Adolf Hallgrens Väg 4a Södra, Vemdalsskalet/ Klockarfjället, Härjedalens kommun, bild 3

Adolf Hallgrens Väg 4a Södra

Lägenhet
Vemdalsskalet/ Klockarfjället, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
3 190 000 kr
100 m²
6 rum
2 700 kr/mån
31 900 kr/m²

Välkommen till denna mysiga fjällstuga. Fristående stuga i bostadsrättsform med backnära läge! Tänd upp en brasa, slå på bastun och spendera slappa kvällar inne i värmen efter dagar på fjället. Hela fyra sovrum är perfekt för semester med familjen och vännerna. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
  • Uteplats
Mosippsvägen 4, Dalvallen, Storhogna, Bergs kommun

Mosippsvägen 4

Fritidshus
Dalvallen, Storhogna, Bergs kommun
Mäklarhuset Vemdalen
8 500 000 kr
160 + 3,8 m²
5 rum
1 266 m² tomt

Välkommen till Mosippsvägen 4, här har vi ett fritidshus utöver det vanliga. Utsikten är slående, materialvalen otroliga och lugnet är något som inte går att beskriva. När man väl har tagit steget över tröskeln vill man knappt lämna huset. Vi möts av en rymlig hall med plats för förvaring i garderober. Vidare rakt fram finns ett lyxigt badrum med dubbelhandfat, dusch, wc och bastu. Tänk dig att krypa in i bastun efter en ruggig höstdag eller en kall januaridag, här finnes en otrolig utsikt som man knappt får nog av. Vill du rulla dig i snön för att kunna basta några extra minuter så har du en altan precis utanför, så här är det fritt fram. Till vänster om badrummet finner vi master bedroom som ligger helt avskilt från resterande del av huset, med anslutande badrum samt utgång till altanen. Tänk att krypa ner i en skön säng efter en hel skiddag och se när backarna pistas på andra sidan fjället eller att vakna upp och se solen gå upp över fjället. Den här utsikten är något helt extra och måste upplevas på plats. Till höger om entrén finns ett teknikrum/tvättstuga, även här med bra förvaring. Vidare finns ett sovrum med våningssäng (bredare underslaf) samt ett skrivbord. Därefter kommer vi till husets hjärta, nämligen kök och allrum. Här kan hela familjen samlas för trevliga middagar, spelstunder m.m. När våren kommer är det enkelt att öppna upp till altanen och ta med sig måltiderna ut. Altanen är i det rymligare slaget och här finns det gott om utrymme för matgrupp, loungemöbel och grill. Köket är utrustat med spishäll, diskmaskin, ugn, mikro, vinkyl samt fullstor kyl och frys. Kök och allrum har öppen planlösning med ryggåstak samt en braskamin centralt placerat i rummet. Även i detta rum har utsikten en stor roll och man tänker knappt på att några grannar finns i närheten. På övervåningen finns två rymliga sovrum, med en dubbelsäng i vardera rum. Självklart finns även ett WC-rum här, så man slipper gå ner på entréplan. Som vi nämnde i början är det här fritidshuset något utöver det vanliga, det här är inget massproducerat hus och varenda detalj är genomtänkt - bland annat är trälasyren är egenblandad och träpanelen är individkapad. Som köpare av detta hus får du inte det alla andra har, utan du får något exklusivt och speciellt. Huset ligger placerat på Dalvallen, med närhet till längdspår och skoterled. En kort biltur bort nås slalombackarna Storhogna/Klövsjö som erbjuder snällare backar på Storhognasidan och lite mer utmanande på Klövsjösidan. Sommartid erbjuder destinationen fina vandrings- och cykelleder, bra fiskevatten och två golfbanor. Hjortronmyrarna ligger dessutom bara en kort promenad bort från huset. Vi visar Mosippsvägen löpande, så hör gärna av er till oss för att boka in en visning. Detta hus måste upplevas på plats! Under tiden kan ni kika in VR-visningen i annonsen. Huset säljes möblerat, så det är bara att ta med sig skidkläderna och pjäxorna för att flytta in.

Vemdalsskalet Brunbjörnsvägen 4A , Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Brunbjörnsvägen 4A

Lägenhet
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
4 495 000 kr
80 m²
4 rum
vån 1/2
3 086 kr/mån
56 188 kr/m²

Välkommen till denna exklusiva och gemytliga lägenhet med ski in ski out läge! Brunbjörnsvägen 4A ligger i hjärtat av Vemdalsskalet och dess puls. Pisten strax utanför dörren men samtidigt fjällets lugn mot andra sidan lägenheten med ett härligt solläge. Närheten till allt gör livet bekvämt och höjer trivseln till allra högsta nivå. Det här läget är ett drömboende för skidåkare och semesterfirare. Du når Vemdalsskalets puls med after ski, restauranger, butiker och gym med dina egna ben och du kan i princip låta bilen stå hela vistelsen. Samtliga ytor är välplanerade för fjällvistelsen. Skidförråd utanför dörren, rymlig hall men kanske det bästa av allt, en stor förvaringsyta med skjutdörrar där pjäxor, ytterkläder och blöta handskar kan samsas, kanske till och med golfbagen under sommaren. Lägenheten har tre sovrum med plats för sju personer. Välutrustat kök och vardagsrum i öppen planlösning. Bastu och braskamin tycker vi är en självklarhet i ett fritidsboende i fjällen och precis det finner du även i den här lägenheten. Förutom detta har lägenheten även två altaner, en på vardera sida. Bostadsrätten säljs möblerad, inventarielista finns. God ekonomi i föreningen. Inget uthyrningsavtal finns, flexibelt tillträde. Skidsystemet är precis utanför dörren vilket gör att du bara kan knäppa på dig pjäxorna och glida ut i backen, kanske ta sista åket innan middagen när det är helt lugnt i backarna. Du har endast en kortkort promenad till förbindelsespåret på Vemdalsskalet som ger dig möjlighet att komma ut på fjället med några enkla stavtag. Sommartid är barnens cykelbana precis nedanför lägenheten och möjligheten att spela golf ges i och med två fantastiska golfbanor på en radie på tre mil.

  • Plus
  • Uteplats
Solviken 2-8, Klövsjö/ Katrina, Bergs kommun
Solviken 2-8, Klövsjö/ Katrina, Bergs kommun, bild 2
Solviken 2-8, Klövsjö/ Katrina, Bergs kommun, bild 3

Solviken 2-8

Villa
Klövsjö/ Katrina, Bergs kommun
Mäklarhuset Vemdalen
3 895 000 kr
195 m²
8 rum
2 960 kr/mån

Nu har vi möjlighet att erbjuda en obelånad bostadsrättsförening med Klövsjö skidområdes bästa läge! Föreningen består av åtta fristående hus på 195 kvm med 14 bäddar, huset är fördelat i två plan med sex sovrum, tre badrum, tvättstuga, kök och två allrum. Pris från 3 895 000 kr. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
Fridas stig 23, Storhogna, Bergs kommun
Fridas stig 23, Storhogna, Bergs kommun, bild 2
Fridas stig 23, Storhogna, Bergs kommun, bild 3

Fridas stig 23

Tomt
Storhogna, Bergs kommun
Mäklarhuset Vemdalen
1 395 000 kr
1 734 m² tomt

Tomt till salu i Storhogna, ett stenkast från Storhogna torg och närhet till både längdåkning, alpinåkning och skoteråkning. Här får du bygga totalt 180 kvm där huvudbyggnad får vara max 140 kvm stor. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
Fjädervägen 10, Storhogna, Bergs kommun
Fjädervägen 10, Storhogna, Bergs kommun, bild 2
Fjädervägen 10, Storhogna, Bergs kommun, bild 3

Fjädervägen 10

Fritidshus
Storhogna, Bergs kommun
Mäklarhuset Vemdalen
4 000 000 kr
84 m²
5 rum
2 280 m² tomt

Välkommen till Fjädervägen 10, det perfekta stället för dig som vill ha en avkopplande fjällvistelse. Dessa unika fritidshus är beläget i ett fridfullt område i Storhogna/Sångbäcken. Med en fantastisk gårdsplan med två boningshus och ett gästhus. Ytterligare tre stycken förråd för både skotrar, fyrhjulingar, vallningsbod och massor av förvaring. Perfekt för generationsboende eller kompisgänget. Här får alla plats! Husen är i bra skick och har uppdaterade badrum, kök och ytskick i samtliga boende. Välplanerade och genomtänkta. Detta boende passar perfekt för alla vinterns äventyr där pistområderna och de dragna längdspåren finns i området. Sommartid är vandringslederna och magiska solnedgångar på fjället perfekt. De två stora boningshusen innehåller kök för perfekta matlagningar tillsammans och härliga middagar samt helkaklade badrum med dusch. Huset till vänster (hus 1) på gårdsplanen bjuder dessutom på en mysig relaxavdelning med bastu där ni kan koppla av efter en heldag utomhus. Hus 1 rymmer ett eget sovrum med plats för två sängplatser eller om man önskar byta ut till våningssängar. Ett sovloft med ytterligare sängplatser. Vardagsrum med en sprakande braskamin och härliga sociala ytor. Huset till höger (hus 2) rymmer två sovrum med massor av sängplatser. Ett eget master bedroom och ytterligare ett sovrum med sex sängplatser i form av våningssängar och en dubbelsäng. Även här ett mysigt vardagsrum med värmande braskamin och en matplats. Gästhuset är perfekt till ungdomarna eller kanske föräldrarna som behöver lite lugn och ro. Sängplats, badrum med dusch och en mysig brasa. På Fjädervägen 10 bjuds det på tre överraskningar i en. Kolla in VR-visningen från de två boningshusen och anmäl dig sen för visning! Fastigheten är besiktigad och protokoll erhålles hos mäklaren.

  • Premium
Fridas stig 3, 5 & 7, Storhogna, Bergs kommun

Fridas stig 3, 5 & 7

Tomt
Storhogna, Bergs kommun
Mäklarhuset Vemdalen
895 000 kr
2 671 m² tomt

Letar du ett lugnt och naturskönt ställe att bygga ditt drömhus, kan Storhogna och Fridas Stiga vara det perfekta valet för dig! Nu kan vi erbjuda tre tomter i attraktiva Storhogna. I Storhogna är det lugnet och den fantastiska miljön som lockar och erbjuder livskvalitet för den som värdesätter natursköna omgivningar. Här bor du idylliskt nära både naturen och fjället. Här är det aldrig långt till äventyren, cykelleder, längdspår, pister eller skoterled. I Storhogna finns restauranger och hotell med spa. Söker du puls har du cirka 10 minuter till Vemdalsskalet med flertal restauranger och pistområdet ingår i samma liftkort som i Storhogna/Klövsjö. Tomten säljs med betalda anslutningar för kommunalt vatten och avlopp samt elanslutning för en boenhet till fastighetens tomtgräns. En lägenhetsavgift tas ut för V/A vid beviljat bygglov och betalas av köparen, kostnad 66 096 kr/lägenhet. Här får du bygga totalt 180 kvm där huvudbyggnad får vara max 140 kvm stor och komplementbyggnad max 60 kvm. Fastigheterna säljs var för sig och tillträde enligt överenskommelse. Pris 895 000 kr styck. Tomterna som är till salu är: Klövsjö 6:418, 6:419 samt 6:420

Vemdalsskalet Järpstigen 6 lgh 309, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Vemdalsskalet Järpstigen 6 lgh 309, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun, bild 2
Vemdalsskalet Järpstigen 6 lgh 309, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun, bild 3

Vemdalsskalet Järpstigen 6 lgh 309

Lägenhet
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
1 495 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/1
2 251 kr/mån
39 342 kr/m²

Här bor du på soliga Vemdalsskalet med längd- och motionsspår in på knuten. Gångavstånd till samtliga bekvämligheter som gör fjällvistelsen komplett. Endast på några minuter når du alpinåkning och hela Skalets torg med butiker, café, matvarubutik och restauranger. På sommaren kanske golf, vandring och cykelleder kan locka? Med utgångspunkt på Vemdalsskalet bor du i kärnan och tar dig med bilen till hela destinationens utbud! Lägenheten inrymmer hall, badrum och allrum/kök. Här finns möjlighet till goda uthyrningsintäkter. Här kan du bara flytta in och börja njuta av ditt nya fjällboende. Lägenheten säljs med inventarier/köksgeråd. Välkommen att kontakta Mäklarhuset vid frågor och för visningsbokningar!

  • Premium
Allévägen 6 och 8, Vemhån, Härjedalens kommun

Allévägen 6 och 8

Radhus
Vemhån, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
1 595 000 kr
128 m²
4 rum
882 m² tomt

Med hela fjällvärlden inom räckhåll lägger detta charmiga parhus i Vemhån på Allévägen. Med 2 separata lägenheter, carport och garage har du gott om utrymme för hela familjen. Perfekt permanentboende eller semesterboende med uthyrningsmöjlighet. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Näsvallen 726, Näsvallen, Härjedalens kommun

Näsvallen 726

Villa
Näsvallen, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
2 390 000 kr
69 m²
3 rum
1 471 m² tomt

Denna villa är vackert belägen på Näsvallen i Vemdalen. Huset fördelar sina 69 kvm på 2 sovrum och ett rymligt allrum med kamin. Köket från Härjedalskök renoverades 2022 och går i en kaxig, grön, kulör. Badrummet är utrustat med wc, handfat, dusch och tvättmaskin och om du saknar bastun står den i separat byggnad på tomten. Invändigt har stugan löpande renoverats. Komplementbyggnaderna är flera, bland annat ett dubbelgarage med elslinga i plattan redo att förvara skoter, snöslunga, fyrhjuling eller bil och ge plats för arbetsyta. Det gamla garaget placerades högre upp på tomten och är inte ett dumt extra förvaringsutrymme. Huset är omgiven av naturen, har närhet till vandringsleder, turåkning och skoterleder. Kontakta oss för att boka din visning!

  • Plus
Vemdalsskalet Falkstigen 2, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Falkstigen 2

Fritidshus
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
4 195 000 kr
80 + 11 m²
4 rum
943 m² tomt

Du har säkert läst om A-läge. Men här pratar vi A-läge deluxe! Med ski out läge direkt till Hildingsbacke och vidare ut i Vemdalsskalets pistområde. Strålande solläge och med promenadavstånd till Skalets torg med allt som du kan behöva på din semester. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Vemdalsskalet Myrbärsstigen 1M, Vemdalsporten, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Myrbärsstigen 1M

Lägenhet
Vemdalsporten, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
2 650 000 kr
68 m²
4 rum
vån 2/2
2 581 kr/mån
38 971 kr/m²

Välkommen till Vemdalsporten! Vi är glada att kunna erbjuda dig en möjlighet att äga en bostadsrätt på det eftertraktade området strax bortom Vemdalsskalet. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Björnrike Björnvägen 102, lgh 336, Björnrike, Härjedalens kommun

Björnrike Björnvägen 102, lgh 336

Lägenhet
Björnrike, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
820 000 kr
22 m²
1 rum
vån 4/4
2 414 kr/mån
37 273 kr/m²

Ett perfekt boende såväl för paret som lilla familjen som vill ha nära till pisten och ändå vill ha charmen och äventyren som destinationen bjuder på. Här finns verkligen allt Björnrike har att erbjuda när du tar första klivet ut genom dörren! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Hiss
Silvergransvägen 10-12, Klövsjö Skidområde, Bergs kommun
Silvergransvägen 10-12, Klövsjö Skidområde, Bergs kommun, bild 2
Silvergransvägen 10-12, Klövsjö Skidområde, Bergs kommun, bild 3

Silvergransvägen 10-12

Lägenhet
Klövsjö Skidområde, Bergs kommun
Mäklarhuset Vemdalen
2 610 000 kr
75 m²
4 rum
vån -1/2
3 476 kr/mån
34 800 kr/m²

Denna lägenhet passar perfekt för dig som vill ha en alldeles nyproducerad lägenhet lugnt beläget på Silvergransvägen. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
Bo Johans Väg 2B, Storhogna, Bergs kommun
Bo Johans Väg 2B, Storhogna, Bergs kommun, bild 2
Bo Johans Väg 2B, Storhogna, Bergs kommun, bild 3

Bo Johans Väg 2B

Lägenhet
Storhogna, Bergs kommun
Mäklarhuset Vemdalen
2 695 000 kr
52 m²
3 rum
vån 1/1
2 923 kr/mån
51 827 kr/m²

I det snabbt framväxande området Storhogna finns allt som behövs för den perfekta fjällvistelsen- året om. Här bor du bekvämt med både längdåkning och alpin skidåkning i närområdet. Naturen är alltid närvarande och många använder området som utgångspunkt även om man inte bor där. På Storhogna Högfjällshotell finns restaurang och spa och på Storhogna torg ligger M-huset med bowling, biljard, underhållning, gym och relaxavdelning. Lägenheten är 52 kvadrat stor och erbjuder badrum i kakel och klinker med bastu, två sovrum, allrum med utgång till uteplats med sydvästläge. Här tillhör du en bostadsrättsförening om 14 lägenheter men känsla av det egna infinner sig lätt med den egna entrén och uteplats. Skidförråd intill entrén. Här har du möjlighet till omgående tillträde och kan njuta av hela säsongen i Storhogna!

  • Premium
Storhogna Torg 2E, Storhogna, Bergs kommun

Storhogna Torg 2E

Lägenhet
Storhogna, Bergs kommun
Mäklarhuset Vemdalen
2 750 000 kr
78 m²
4 rum
vån 2/2
3 327 kr/mån
35 256 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade lägenhet på 78 kvm med Storhogna Torgs kanske bästa ski-in/ski-out läge. Lägenheten har 7 bäddar i tre sovrum och ytterligare 2 bäddar i allrummet, vilket innebär bekvämt boende för 1-2 familjer. Alla bekvämligheter för en härlig fjällsemester. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
  • Balkong
Galateavägen 2, Storhogna, Bergs kommun

Galateavägen 2

Lägenhet
Storhogna, Bergs kommun
Mäklarhuset Vemdalen
1 100 000 kr
25 m²
2 rum
2 830 kr/mån
44 000 kr/m²

Drömmer du om ett eget fritidshus i fjällen? Då har vi på Mäklarhuset i Vemdalen något för dig! Vi erbjuder dig ett attefallshus med en snygg design och gedigen kvalitet. Galateavägen 4 har en boyta på 25 kvadratmeter och ett sovloft. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Vemdalsskalet Järpstigen 2 lgh 301, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Järpstigen 2 lgh 301

Lägenhet
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
1 975 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/1
3 020 kr/mån
38 725 kr/m²

Här bor du på soliga Vemdalsskalet med längdspår in på knuten. Gångavstånd till samtliga bekvämligheter som gör fjällvistelsen komplett. På endast några minuter når du alpinåkning och hela Skalets torg med butiker, matvarubutik och restauranger. Intresse för visning? Hör av dig så bokar vi tid! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Vemdalsskalet Övre Kullstigen 20, Vemdalsskalet/ Klockarfjället, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Övre Kullstigen 20

Lägenhet
Vemdalsskalet/ Klockarfjället, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
3 600 000 kr
90 m²
5 rum
4 512 kr/mån
40 000 kr/m²

Vill du vara säker på en snörik vinter? Med pisten precis utanför dörren bor du här bekvämt, med många sängplatser och härlig samvaro. Välkommen till en lägenhet beläget på Klockarfjället med skidpisten som granne. Här erbjuds en ljus och fräsch lägenhet på 90 kvadrat med bra planlösning. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Näsvallen 732, Trumvallen/Näsvallen, Härjedalens kommun

Näsvallen 732

Tomt
Trumvallen/Näsvallen, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
850 000 kr
1 577 m² tomt

Nu finns möjlighet att bygga ditt fritids- eller permanentboende där du får naturen och lugnet inpå knuten och endast är en dagstur ifrån alla tänkbara äventyr som fjällen kan erbjuda. Tomten ligger längs Näsvägen som slingrar sig mellan Vemdalsområdets gamla anrika fäbodvallar. Historiskt sett var här full fart i fäbodvallarna under sommartid då Vemdalens fjällbönder flyttade sina djur hit för sommarbete. Från tomten är det ca 500 m till skoterled och sommartid kan du njuta av vandring och friluftsliv. Med bil tar det ca 5 minuter till Vemdalsskalets skidområde med fantastisk utförsåkning, milslånga längdspår, butiker, restauranger m.m. Till Vemdalen by är det 15 minuters bilresa och där finner du restauranger, butiker, skola och bensinmack. Till fastigheten finns ett godkänt förhandsbesked t.o.m. 10 februari 2024. Välkommen att höra av dig för mer information!

  • Plus
Vemdalsskalet Myrbärsstigen 3N, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Myrbärsstigen 3N

Lägenhet
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
2 795 000 kr
68 m²
4 rum
vån 1/2
2 581 kr/mån
41 103 kr/m²

Möjlighet att förvärva denna otroligt trivsamma lägenheten i det populära området Vemdalsporten. Här får du ett soligt och ljust läge, längdspåret utanför dörren och skoterleden i den andra änden av området. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus

Visar 1 - 25 av 35