Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Snäckvägen 15, Nyehusen, Kristianstads kommun
  • Imorgon kl 16:00
Snäckvägen 15, Nyehusen, Kristianstads kommun, bild 2
Snäckvägen 15, Nyehusen, Kristianstads kommun, bild 3

Snäckvägen 15

Villa
Nyehusen, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad
4 585 000 kr
90 m²
8 rum
1 289 m² tomt

Nu finns en riktigt trevlig fastighet till salu på Snäckvägen 15! Här finns boningshus, samt två gästhus. Boningshuset är rejält byggt i Siporex och har 3 sovrum, allrum, vardagsrum med matplats intill köket. helkaklat badrum med dusch. Källaren rymmer förråd samt tvättstuga/pannrum och dusch. Här finns förberett för bastu. Det stora gästhuset är snyggt renoverat med öppet till nock, här finns två sovrum, helkaklat badrum kök samt allrum. Det lilla gästhuset har allrum/sovrum, helkaklat badrum samt pentry med trinett. Husen ligger trevligt planerade på tomten och här ryms både gäster och vänner. Boningshuset är rejält byggt så för den som önskar det kan man bo permanent här. Här är kommunalt vatten och avlopp och fiber finns anslutet. En helt ny luft/vatten värmepump från 2024 finns dessutom installerad. Området är vackert med milslånga stränder och skog intill. Cykelbana finns lättillgänglig och du tar dig enkelt både till Yngsjö och Åhus mot norr eller mot Friseboda och Juleboda som ligger åt öder. För dig som gillar Österlen så är avståndet nära. I området finns både cafe samt bageri och i närheten finns affär. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Stenbacksvägen 10, Vä, Kristianstads kommun
  • Tor 21 mar kl 16:30
Stenbacksvägen 10, Vä, Kristianstads kommun, bild 2
Stenbacksvägen 10, Vä, Kristianstads kommun, bild 3

Stenbacksvägen 10

Lägenhet
Vä, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad
1 850 000 kr
116 m²
4 rum
6 544 kr/mån
15 948 kr/m²

Välkommen till Stenbacksvägen 10 i Vä! Här finner du ett trevligt och välplnaerat radhus i 2 våningsplan. Bottenvåningen bjuder oss på hall, kök med matplats och egen tvättstuga. Vardagrummet är rymligt och från detta så nås både trädgård men också det fina trädäcket där loungesoffan och solstolen finner sin plats om sommaren. På bottenvåningen finns badrum med dusch och egen bastu! Ovanvåningen möter upp oss i en luftig hall och här uppe finns 3 st sovrum av det rymliga slaget, ett av sovrummen har access till balkongen. Här finns även en bra klädkammare till alla kläderna. På ovanvåningen finns badrum med badkar. Perfekt med två badrum i familjen . Området är trivsamt och familjärt med lekplats och grönområden strax intill. Till lägenheten hör en carport och uteförråd till trädgårdsredkapen och andra saker. Det är nära till förskolor, skolor och allmänna kommunikationer. Till Vä centum tar du dig enkelt och här finns affär, cafe och annan service. Varmt välkommen att boka tid för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Kantarellvägen 7, lgh 216000, Åhus - Täppet, Kristianstads kommun

Kantarellvägen 7, lgh 216000

Lägenhet
Åhus - Täppet, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad
2 495 000 kr
42 m²
1 rum
vån 2/4
4 254 kr/mån
59 405 kr/m²

Nu ges möjlighet att investera i en hel svit med 2 rum och balkonger i söderläge & havsutsikt! Genom att förvärva rum 216 finns nämligen möjlighet att även förvärva rum 214 då rummen sammanbinds via connecting door och på så vis får man till hela 8 bäddar! (För mer information gällande rum 214 se separat beskrivning). Denna svit, lgh 216000, har tillgång till fyra bäddar och består av ett stort allrum med matbord, bäddsoffa, fåtölj, soffbord och TV samt dubbelsäng i sovalkov bakom skjutdörrar. Pentry med kylskåp, spishäll och microvågsugn. Helkaklat badrum med dusch, handfat, toalett samt tvättmaskin. Stor generös balkong med havsutsikt i härligt söderläge med sol från lunch till sena kvällen. Om du vill nyttja ditt rum/svit så bokar du det via förfrågan till uthyraren. I mån av plats tas bokningar för eget nyttjande emot fram till en (1) vecka före ankomst. När du inte nyttjar ditt rum/svit ligger den ledig för uthyrning via Hotell Åhus Seaside. Alla hotellrum och sviter som samtidigt finns tillgängliga för uthyrning placeras i en uthyrningspool. När hotellrum eller svit från din uthyrningspool hyrs får samtliga ägare i poolen ta del av intäkten så även om just ditt rum eller svit inte varit uthyrt under perioden, får du ändå del av intäkten. Åhus Seaside, som är ett exklusivt hotell med plats för både spa, restaurang, konferens och fest/event, stod färdigt inför sommarsäsongen 2022. Som ägare av en hotellsvit har man fri tillgång till hotellets underbara spa-anläggning. Läs gärna mer om hotellet under "Dokument & länkar" här nedan. Varmt välkommen att boka tid för visning!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Kantarellvägen 7, lgh 214000, Åhus - Täppet, Kristianstads kommun

Kantarellvägen 7, lgh 214000

Lägenhet
Åhus - Täppet, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad
1 795 000 kr
25 m²
1 rum
vån 2/4
3 984 kr/mån
71 800 kr/m²

Nu ges möjlighet att investera i en hel svit med 2 rum och balkonger i söderläge & havsutsikt! Genom att förvärva rum 214 finns nämligen möjlighet att även förvärva rum 216 då rummen sammanbinds via connecting door och på så vis får man till hela 8 bäddar! (För mer information gällande rum 216 se separat beskrivning). Detta dubbelrum 214 erbjuder 4 bäddar och har inretts med, bäddsoffa, dubbelsäng, fåtölj, skrivbord och TV. Helkaklat badrum med dusch, handfat och toalett. Från rummet nås balkong med havsutsikt i skönt söderläge. Här har man även utsikt över omgivningarna med Kantarellbadet, Åhus Brygga mm. Om du vill nyttja ditt rum/svit så bokar du det via förfrågan till uthyraren. I mån av plats tas bokningar för eget nyttjande emot fram till en (1) vecka före ankomst. När du inte nyttjar ditt rum/svit ligger den ledig för uthyrning via Hotell Åhus Seaside. Alla hotellrum och sviter som samtidigt finns tillgängliga för uthyrning placeras i en uthyrningspool. När hotellrum eller svit från din uthyrningspool hyrs får samtliga ägare i poolen ta del av intäkten så även om just ditt rum eller svit inte varit uthyrt under perioden, får du ändå del av intäkten. Åhus Seaside, som är ett exklusivt hotell med plats för både spa, restaurang, konferens och fest/event, stod färdigt inför sommarsäsongen 2022. Ägaren till detta rum, lgh 214 000, har haft en hyresintäkt på 118 184 kr under året 2023. Med en månadskostnad till föreningen på 3 984 kr/månad har man minst sagt gjort en god vinst enbart genom att äga! Som ägare av ett hotellrum/svit har man fri tillgång till hotellets underbara spa-anläggning. Läs gärna mer om hotellet under "Dokument & länkar" här nedan. Varmt välkommen att boka tid för visning!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Gräshoppevägen 9, Täppet-Åhus, Kristianstads kommun
  • Fre 22 mar kl 16:00
Gräshoppevägen 9, Täppet-Åhus, Kristianstads kommun, bild 2
Gräshoppevägen 9, Täppet-Åhus, Kristianstads kommun, bild 3

Gräshoppevägen 9

Villa
Täppet-Åhus, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad
7 095 000 kr
180 + 25 m²
6 rum
879 m² tomt

Stilfull, modern och spatiös 1-planvilla finns nu till salu på omtyckta Täppet i Åhus! Denna villa erbjuder inte bara en fantastisk design, utan även en genomtänkt planlösning som skapar en känsla av rymd och ljus, det är öppet till nock i vardagsrum och kök. Med sina generösa ytor hela om 180 kvm i ett plan gör denna villa sig perfekt för den moderna familjen. Husets hjärta utgörs av det öppna och ljusa vardagsrummet med vacker teglad spis med kassett som smidigt övergår i det stilfulla köket. Köket är utrustat med toppmoderna apparater och smakfull köksö, perfekt för matlagning och umgänge. Från köket så når vi pergolan. Det finns matplats både i köket men även i vardagsrummet. Från vardagsrummet nås trädäcket och uteplatsen med spabad. Det finns ytterligare ett vardagsrum, kanske till barnen eller varför inte göra om till fler sovrum om de behoven finns i familjen. Även från detta rum nås uteplatsen. Villan har fyra rymliga och luftiga sovrum. Master bedroom har ett eget badrum och bra garderob. De två övriga sovrummen delar på ett wc samt intilliggande duschrum. Vi finner separat tvättstuga och groventré, här finns tvättpelare, plats för att hänga kläderna. Här finns bra klädkammare och teknikrum, perfekt när man kommer utifrån att kunna gå in i groventrén. Trädgården är vackert anlagd och har gott om plats för lek och avkoppling. Här finns ett härligt trädäck där man kan njuta av solen och umgås med familj och vänner. Det omtyckta området i Åhus erbjuder närhet till allt man kan önska sig. Här finns fina promenadstråk, grönområden med skogen intill och närhet till både stränder och naturreservat. Samtidigt är det bara en kort bit till Åhus centrum med sina restauranger, butiker och service. Varmt välkommen på visning av denna stilfulla, moderna och rymliga 1-plansvilla. Ett perfekt hem för den familj som söker såväl komfort som bekvämlighet!

  • Premium
  • Energieffektiv
Andreas Björkmans gata 4, Åhus -  Centralt, Kristianstads kommun
Andreas Björkmans gata 4, Åhus -  Centralt, Kristianstads kommun, bild 2
Andreas Björkmans gata 4, Åhus -  Centralt, Kristianstads kommun, bild 3

Andreas Björkmans gata 4

Villa
Åhus - Centralt, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad
5 500 000 kr
172 + 39 m²
6 rum
920 m² tomt

Innanför murarna i den gamla delen av Åhus med sina charmiga kvarter finner ni denna vackra arkitektritade 1 1/2-plansvilla belägen på en av Åhus trevligaste gator, Andreas Björkmans gata. Trivsam trädgårdstomt, med bl.a magnoliaträd och plommonträd, inhängnad med häckar och staket. En vacker skulptur skapad av den kända konstnären Thomas Hallqvist (som även skapat konstverken "Tid" som står på V Boulevarden i Kristianstad) pryder framsidan vid entrén. Bostadens entréplan består av ett rymligt vardagsrum som flyter ihop med matrum och kök i halvöppen planlösning. Matrummet är väldigt ljust och rymligt intill vackert burspråk. Vidare finner man ett ljust och vackert "finrum", ett sovrum, badrum samt separat groventré med tvättstuga intill. Från groventrén har man utgång till garaget och trädgården på baksidan. På ovanvåningen ryms två bra sovrum samt badrum, men ungefär halva ovanvåningen består av ett enda stort rum som aldrig har använts för boende. Rummet är dock inrett med både väggar, tak och golv men här saknas golvmaterial såsom parkett eller heltäckningsmattor. Detta rum är så pass stort att det med fördel går att dela av till ytterligare sovrum eller att använda som ett generöst allrum. Här finns även en rymlig klädkammare. På Andreas Björkmans gata bor man med bekvämt promenadavstånd till allt – skola, matbutiker, caféer, restauranger, apotek och inte minst hav, strand, småbåtshamn och det medeltida torget som på sommaren erbjuder glasskiosk, smakmarknader mm mm. Villan, som endast haft en och samma ägare, säljs förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel vilket ger en stor trygghet för ny ägare. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Ärkebiskopens väg 159, Ivö, Kristianstads kommun
  • Lör 23 mar kl 12:00
Ärkebiskopens väg 159, Ivö, Kristianstads kommun, bild 2
Ärkebiskopens väg 159, Ivö, Kristianstads kommun, bild 3

Ärkebiskopens väg 159

Villa
Ivö, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad
4 500 000 kr
145 m²
5 rum
3 400 m² tomt

Som alltid när man ställer sig i bilkön vid färjeläget i Barum så börjar lugnet infinns sig. Väl på båten över vattnet känns det magiskt i omgivningarna med sjön och det vackra landskapet runt omkring. Ivö är fantastiskt! Vi tar sikte mot adressen Ärkebiskopens väg 159 . Här stoltserar ett underbart hus från sekelskiftet som erbjuder den perfekta kombinationen av historia och modernitet. Detta ger en charm som endast gamla sekelskifteshus kan erbjuda med med nyrenoverad ytor i kök och badrum samt 2 st kaminer som värmer upp huset gott. Med sina 170 kvm boarea finns det gott om plats för hela familjen att trivas. Vi finner 3 sovrum, fler kan göras, badrum samt separat wc, allrum och vardagsrum med matplats samt ett lantligt kök finns allt som behövs. Här finns carport, längor och en utemiljö som ger lugn och njutning, här kan du koppla av. Naturen runt erbjuder fiske, båtliv eller kanske en tur till Ivöklack? Denna unika villa är det perfekta hemmet för den familj som söker något speciellt, med varsam hand och fin känsla för husets historia och karaktär har den renoverats av sina ägare och nu dags för nästa ägare att ta vid. Kom och upplev det själv genom att boka en visning idag! Varmt välkommen!

  • Premium
Kommendantsvägen 32, Näsby, Kristianstads kommun

Kommendantsvägen 32

Lägenhet
Näsby, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad
Pris saknas
76,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 037 kr/mån

3:a i välskött förening på Näsby med en inre fond på över 20 000 kr för ny ägare att utnyttja! Renoverat kök och stambytt och praktiskt badrum med kombinerad tvättmaskin. Lägenheten ligger på fint högt läge tredje våningen utan insyn och erbjuder kök med matplats, sovrum med plats för dubbelsäng samt ytterligare ett bra sovrum. Vardagsrum med fint ljusinsläpp och plats för både soffgrupp och matbord. Lägenheten har även en trevlig balkong i västerläger som nås från både kök och vardagsrum. Föreningen är välskött, området lugnt och utemiljön fin med boulebana och lekplats. Här ges nästa ägare möjligheten att sätta sin egen personliga prägel bland annat med hjälp av den generösa inre fonden på över 20 000 kr. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Vantamansvägen 6, Yngsjö, Kristianstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Vantamansvägen 6

Villa
Yngsjö, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad
7 250 000 kr
38 + 14 m²
4 rum
3 904 m² tomt

Förbi Vantamansvägens havs-och hundbad, där den allmänna vägen övergår till privat, endast några meter från havet och Hanöbuktens vidsträckta sandstrand kan vi nu stolt presentera denna unika och väl tilltagna fastighet! När vi kommer fram till fastigheten leder en stig oss upp till toppen av tomten där en liten stuga av enklare karaktär ligger inbäddad mellan tallarna. Här ljuder endast bruset från havet och fågelkvittret. När sikten är god kan man glimta havet mellan trädtopparna. En helt underbar plats - tyst och rofyllt! Tomtens 3904 kvadratmeter är avstyckningsbar och innehar således flera möjligheter för nästa ägare. Under 2024 planeras utbyggnad av kommunalt vatten och avlopp på området. På 7 minuter tar man sig in till Åhus som erbjuder handel, gym, restauranger och golf. Missa inte denna unika möjlighet att bli nästa ägare till en mycket attraktiv adress. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Varmt välkommen på visning!

Killebodavägen, Arkelstorp, Kristianstads kommun

Killebodavägen

Tomt
Arkelstorp, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad
850 000 kr
10 000 m² tomt

Generöst tilltagen tomt om 10 000 kvm på naturskönt och rofyllt läge nära vackra sjön Immeln. Här kan du bygga ditt drömboende på en tomt inbäddad i vacker skogsnatur med sjönära läge. Schaktning har gjorts med infartsväg och uppställningsplats. Vatten- och avlopp löses genom enskild anläggning. El går att ansluta vid vägen. Tomten är delvis strandskyddad. Fiskerätt ingår. Fantastisk miljö med ett rikt djur- och fågelliv och med naturupplevelser såsom bad, fiske, ridning, golf m.m. Immeln är Skånes tredje största sjö med utmärkt fiske. Tomten är belägen i Kristianstads kommun med 30 minuters bilfärd till Kristianstads centrala delar och Malmö på 1,5 timmes bilfärd. Varmt välkommen att åka förbi och ta en titt!

Poppelvägen 25, Odal/Vilan, Kristianstads kommun

Poppelvägen 25

Lägenhet
Odal/Vilan, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad
895 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/3
3 949 kr/mån
11 623 kr/m²

Välkommen till Poppelvägen 25 ! Här finner du en trivsam och fin 3:a med 2 sovrum, stort vardagsrum med access till kök och matplats. Snyggt renoverat badrum med badkar, wc, handfat och tvättpelare. Lägenheten har en balkong som har vy mot innergården. Lägenheten är ljus, genomgående och mycket bra planerad. Parkering ingår i avgiften. Varmt välkommen att boka tid för visning!

  • Balkong
Kantarellvägen 7, Åhus - Täppet, Kristianstads kommun

Kantarellvägen 7

Lägenhet
Åhus - Täppet, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad
1 850 000 kr
25 m²
1 rum
vån 1/4
3 984 kr/mån
74 000 kr/m²

Nu finns möjlighet att investera i ett av Åhus Seasides hotellrum på första parkett, rum 127! Åhus Seaside, som är ett exklusivt hotell med plats för både spa, restaurang, konferens och fest/event, stod färdigt inför sommarsäsongen 2022. Ägaren till detta rum, lgh 127 000, har haft en hyresintäkt på 118 184 kr under året 2023. Med en månadskostnad till föreningen på 3 984 kr/månad har man minst sagt gjort en god vinst enbart genom att äga! Detta dubbelrum erbjuder 4 bäddar och har inretts med, bäddsoffa, dubbelsäng, fåtölj, skrivbord och TV. Helkaklat badrum med dusch, handfat och toalett. Från rummet nås stor generös uteplats i markplan med havsutsikt samt utgång till hotellträdgården och spa-avdelningen. En praktisk detalj är att man kan låsa altandörren utifrån när man går ner till stranden, och kan gå in samma håll när man kommer tillbaka och slipper därmed gå genom stora entrén och receptionen. Om du vill nyttja ditt rum/svit så bokar du det via förfrågan till uthyraren. I mån av plats tas bokningar för eget nyttjande emot fram till en (1) vecka före ankomst. När du inte nyttjar ditt rum/svit ligger den ledig för uthyrning via Hotell Åhus Seaside. Alla hotellrum och sviter som samtidigt finns tillgängliga för uthyrning placeras i en uthyrningspool. När hotellrum eller svit från din uthyrningspool hyrs får samtliga ägare i poolen ta del av intäkten så även om just ditt rum eller svit inte varit uthyrt under perioden, får du ändå del av intäkten. Som ägare av ett hotellrum/svit har man fri tillgång till hotellets underbara spa-anläggning. Läs gärna mer om hotellet under "Dokument & länkar" här nedan. Varmt välkommen att boka tid för visning!

  • Hiss
Pastorsvägen 4, Kulltorp, Kristianstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Pastorsvägen 4

Lägenhet
Kulltorp, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad
1 750 000 kr
99 m²
4 rum
vån 1/1
5 709 kr/mån
17 677 kr/m²

Varmt välkomna till Pastorsvägen 4 och detta bostadsrättskedjehus där vi kastas tillbaka till det ljuva 60-talet! Bostadsrätten har en tilltalande inre fond om 39 172 kronor som kan användas till att sätta egen prägel på bostaden där tiden stått still! Ett perfekt, enkelt boende för den som önskar en bostadsrätt med villa-känsla! Vi erbjuds 99 väldisponerade kvadratmeter fördelat på 4 rum och kök med egen grästäppa på baksidan. I bostaden finner vi kapprum med gäst-wc, "halvan" med plats för skrivbord eller matsalsbord, rymligt kök, 3 sovrum, badrum och ett bra vardagsrum. Lägenheten har goda förvaringsmöjligheter med garderober och linneskåp. Invid bostaden finns ett förråd samt en carport med uppfart som rymmer 2 bilar. Den lilla trädgården är insynsskyddad och lättskött. HSB Brf Taktäckaren är en liten men mycket välskött och stabil förening. På Kulltorp bor man lugnt på familjevänligt läge med närhet till både kommunikation och härliga promenadstråk. En cykeltur eller kort bussfärd bort nås matbutik, förskola, skola och restaurang. Fina cykelvägar finns även till Balsby och Österslövs badplatser. Bostadsrätten säljs med friskrivningsklausul. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Mjönäs uddeväg 18-0, Vånga-Norra Mjönäs, Kristianstads kommun

Mjönäs uddeväg 18-0

Tomt
Vånga-Norra Mjönäs, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad
625 000 kr
3 693 m² tomt

Stor tomt på 3 693 kvm högt belägen på lugn väg endast 200 meter till vackra sjön Immeln. Tomten är en fin naturtomt inbäddad i vacker skogsnatur med sjöutsikt. Här ges ett ypperligt tillfälle att bygga sitt drömboende för permanent- eller fritidsbruk som skräddarsys efter dina egna behov och önskemål. Möjlighet till båtplats. Immeln är Skånes tredje största sjö med utmärkt fiske. Runt Immeln är det en fantastisk miljö med ett rikt djur- och fågelliv och med naturupplevelser såsom bad, fiske, ridning, golf m.m. Varmt välkommen att åka förbi och ta en titt!

Visar alla 14