Mäklarhuset Ängelholm

Mäklarhuset Ängelholm

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Spannarpsvägen 97, Spannarp, Ängelholms kommun
  • Sön 7 apr

Spannarpsvägen 97

Villa
Spannarp, Ängelholms kommun
Mäklarhuset Ängelholm
3 650 000 kr
107 + 69 m²
5 rum
1 220 m² tomt

Hjärtligt välkomna till harmoniska Spannarp, beläget strax utanför Ängelholm. Det är lätt att förälska sig i denna totalrenoverade stenvilla från 1947. Ett drömboende för familjen som söker ett lantligt boende. Ljust, fräscht och i toppskick! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Moränvägen 15, Örelid, Laholms kommun

Moränvägen 15

Villa
Örelid, Laholms kommun
Mäklarhuset Ängelholm
3 895 000 kr
146 + 62 m²
5 rum
994 m² tomt

Äntligen finns chansen att förvärva en villa på omtyckta Moränvägen! I ett plan erbjuds 146 väldisponerade kvadratmeter. Stort badrum, gästtoalett, fyra tilltagna sovrum samt kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Fastigheten erbjuder också ett stort garage med ingång till huset via bostadens rymliga tvättstuga samt bra förrådsutrymmen och en uppfart för flera bilar. Här bor ni bekvämt, på en lugn gata med närhet till naturen. Solceller installerade 2023, frånluftsvärmepump från december 2023 samt kamin ger låga driftkostnader. Via det stora uterummet nås trädäck samt spabad från poolkungen och den fantastiska, helt insynsskyddade trädgården. Varmt välkomna till Moränvägen 15!

Planteringsvägen 5E, Villan, Ängelholms kommun

Planteringsvägen 5E

Lägenhet
Villan, Ängelholms kommun
Mäklarhuset Ängelholm
1 295 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 618 kr/mån
23 761 kr/m²

Välkomna till Planteringsvägen 5E och denna genomgående tvåa på andra våningen. Lägenheten disponeras enligt ett stilrent och unikt kök, ljust vardagsrum i öppen planlösning mot köket samt fönster och balkong mot innergården i väst. Här finns även ett sovrum i östläge samt ett helkaklat badrum i grått och vitt med en modern duschvägg i glas. I lägenhetens sovrum huserar en walk in closet. Här bor ni bekvämt i en omtyckt förening med god ekonomi. Närhet till såväl bageri, matvarubutiker, skola samt grönområde och, en kort cykeltur eller promenad ner till centrum. Med närhet till bussförbindelser, tågstation samt E6 är pendling enkelt och möjligt!

Kristian II:s väg 13, null, Ängelholms kommun

Kristian II:s väg 13

Villa
Ängelholms kommun
Mäklarhuset Ängelholm
4 195 000 kr
110 + 69 m²
4 rum
662 m² tomt

Innanför grindarna finns denna välskötta och välplanerade stenvilla med garage i centrala Ängelholm. Här finns ett helt unikt tillfälle att snart få möjligheten att bo och njuta av en härlig innergård och trädgård, helt ostört, men mitt i stan. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Lilla Torggatan 3, Luffarskogen, Ängelholms kommun

Lilla Torggatan 3

Villa
Luffarskogen, Ängelholms kommun
Mäklarhuset Ängelholm
3 350 000 kr
99 + 35 m²
5 rum
611 m² tomt

Detta unika tillfälle som ges att förvärva denna charmiga villa händer inte så ofta i detta område! Här bor man avskilt men ändå centralt i ett mysigt populärt område. Ett mycket trivsamt hem med kvadratsmart planlösning som rymmer mer än vad man kan tro. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Storgatan 35, null, Klippans kommun

Storgatan 35

Lägenhet
Klippans kommun
Mäklarhuset Ängelholm
700 000 kr
108 m²
4 rum
vån 2/3
7 986 kr/mån
6 481 kr/m²

Välkomna till Storgatan 35! I vacker och pampig fastighet på ypperligt läge erbjuder vi nu denna stora, väldisponerade 4a om 110kvm. Här erbjuds en genomgående lägenhet med lyxigt högt i tak. Sovrumsdel mot sydväst samt kök, vardagsrum och sociala ytor som vetter mot motsatt väderstreck. Lägenheten präglas av vackra fönster och upplevs som oerhört mysig. Här kan ni njuta i goda vänners lag i det generösa vardagsrummet med den pittoreska balkongen i anslutning. I köket som ligger intill vardagsrummet finns utrustning bestående av spis, fläkt, ugn, diskmaskin samt kyl och frys. Golvet är klätt med brun plastmatta och köket består av vita spegelluckor, till detta ett blått kakel. Bostaden innehar två toaletter, varav den ena är beläget i anslutning till hallen, här finns toalett, vask samt spegel. I den ena delen av bostaden finns de tre generösa sovrummen, alla med parkett på golven samt varierande färgskalor av vitt och grått på väggarna. Alla sovrum har stora fönster som ger ljuvligt ljus! I badrummet i denna del huserar toalett, vask spegel samt badkar. Blå plastmatta på golvet samt vitt kakel på väggarna. Med sin eminenta placering i centrala Klippan har ni gångavstånd till bekvämligheter såsom vårdcentral, förskola, skola, restauranger samt mataffär. Centralstationen nås enbart en 10-minuters promenad bort. Ängelholm når ni med bil på 25 minuter samt Helsingborg på 30 minuter. 15 minuter bort finner ni Woodlands country club med välskött 27-håls golfbana. Ni kommer som grädde på moset bo i en mycket välskött och omtyckt förening med god ekonomi! För dig som önskar tillträde under vår/sommar 2024 finns möjlighet för privat visning redan nu! För mer information kontakta fastighetsmäklaren Emma Svantesson på 0709 78 19 18 eller [email protected]

Övre Västersjövägen 104, null, Ängelholms kommun

Övre Västersjövägen 104

Villa
Ängelholms kommun
Mäklarhuset Ängelholm
4 495 000 kr
174 m²
6 rum
9 538 m² tomt

Fastigheten ligger på höjden med sagolik utsikt över naturen och de böljande ängarna som omger platsen. En allé av högväxande buskar och träd leder upp till en generös parkeringsplats och det välskötta röda boningshuset. Här står också garaget med vidbyggt förråd och carport. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Åsbogatan 33a, Villan, Ängelholms kommun

Åsbogatan 33a

Lägenhet
Villan, Ängelholms kommun
Mäklarhuset Ängelholm
1 695 000 kr
68 m²
2 rum
vån 3/3
4 329 kr/mån
24 926 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet med unik planlösning och stil. Fördelad på 68kvm erbjuder denna fina bostad en planlösning där varje kvadratmeter är genomtänkt och optimerad för att skapa en rymlig och funktionell miljö med golvvärme i hela lägenheten. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Skiftesgatan 30, Södra Utmarken, Ängelholms kommun

Skiftesgatan 30

Villa
Södra Utmarken, Ängelholms kommun
Mäklarhuset Ängelholm
4 250 000 kr
140 + 37 m²
5 rum
720 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva en riktigt välskött 1 1/2-plansvilla på barnvänliga Södra Utmarken. Här får du ett boende med väl genomtänkt planlösning, öppna ytor och gott om plats för hela familjen. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Albogatan 7, Munka Ljungby, Ängelholms kommun

Albogatan 7

Villa
Munka Ljungby, Ängelholms kommun
Mäklarhuset Ängelholm
2 850 000 kr
127 + 75 m²
4 rum
914 m² tomt

På lugn och rofylld adress finns nu möjligheten att förvärva denna fina villa med centralt läge i Munka Ljungby. Ett mycket välskött 1,5-planshus med dubbelgarage och fin trädgård. Familjen som bor här nu har bott här i 40 år och har tagit väl hand om det. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Kullavägen 75, Södra Utmarken, Ängelholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kullavägen 75

Villa
Södra Utmarken, Ängelholms kommun
Mäklarhuset Ängelholm
4 950 000 kr
153 + 70 m²
7 rum
6 730 m² tomt

Huset bjuder på bra sällskapsytor och hela sju rum, varav fyra sovrum. Här ryms hela familjen. Förutom detta så finns här garage om 100kvm, kall och varmlager om totalt ca 600kvm. En butik/kontorsdel om ca 120kvm. Här finns många möjligheter för den kreativa. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Bodengatan 4g, Ärrarps Ängar, Ängelholms kommun

Bodengatan 4g

Lägenhet
Ärrarps Ängar, Ängelholms kommun
Mäklarhuset Ängelholm
1 550 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
3 405 kr/mån
28 182 kr/m²

Detta är en supertrevlig och väldigt tilltalande 2:a på 55 kvm på andra våningen med balkong. Lägenheten är ljus och har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett sovrum, badrum med kakel och våtrumsmatta, hall med garderob och klädkammare. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Energieffektiv
Humlarpsvägen 33, null, Ängelholms kommun

Humlarpsvägen 33

Villa
Ängelholms kommun
Mäklarhuset Ängelholm
1 950 000 kr
102 + 102 m²
6 rum
886 m² tomt

Nu finns denna fina fastighet ute till försäljning! Ett robust hus som är byggt i tegel med fräsch interiör med renoverat badrum från 2020 samt kök från 2018. Bostaden är 102+102 kvadratmeter stor och fördelar sig på totalt 6 rum och kök varav 3 sovrum med källaren inräknad. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Vedbyvägen 108, Söndraby, Klippans kommun
  • Fre 5 apr kl 14:30
Vedbyvägen 108, Söndraby, Klippans kommun, bild 2
Vedbyvägen 108, Söndraby, Klippans kommun, bild 3

Vedbyvägen 108

Villa
Söndraby, Klippans kommun
Mäklarhuset Ängelholm
4 900 000 kr
178 + 126 m²
6 rum
4 290 m² tomt

Just nu är ett av de mest välskötta, stilrena och finaste hus i Klippan ute till försäljning! Här erbjuds generösa sällskapsytor och inomhuspool för familj och vänner att umgås. Lyxigt! Trädgården är lummig och uppväxt med grönska som skapar avskildhet. Ett drömboende för familjen som söker ett re Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
Krageholmsgatan 9D, Munka Ljungby, Ängelholms kommun

Krageholmsgatan 9D

Lägenhet
Munka Ljungby, Ängelholms kommun
Mäklarhuset Ängelholm
2 500 000 kr
110 m²
4 rum
5 689 kr/mån
22 727 kr/m²

Ett stilrent och nyproducerat radhus i Munka Ljungby om 110kvm som är fördelat på två våningar med fyra rum och kök. Radhuset är byggt 2022 och den nya känsla finns kvar i bostaden. Lägenheten är genomgående och ljus med en rymlig känsla. Lägenheten har vattenburen golvvärme på hela entréplan. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Åkergatan 23, null, Ängelholms kommun

Åkergatan 23

Villa
Ängelholms kommun
Mäklarhuset Ängelholm
2 750 000 kr
170 + 6 m²
6 rum
660 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva ett välplanerat rymligt hus i Munka Ljungby med ett trevligt läge i byn. Huset ligger längst inne på en återvändsgata på en hörntomt, skyddat och lite undanskymt på höjden med lummig trädgård. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Fjärde tvärgatan 2 (stuga 41), Havsbaden, Ängelholms kommun

Fjärde tvärgatan 2 (stuga 41)

Lägenhet
Havsbaden, Ängelholms kommun
Mäklarhuset Ängelholm
2 750 000 kr
35 m²
2 rum
1 397 kr/mån
78 571 kr/m²

Välplanerad bostadsrättstuga i omtyckta Klitterbyn beläget i ljuvliga Havsbaden. Bostaden är disponerad på 35 kvadratmeter på ett plan. Belägen med gångavstånd till Skäldervikens långa strand, omgärdat av skog, djurlivet in på knuten, svamp- och bärplockning, cykel, promenad och motionsslingor. Perf Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Visar alla 17