Mäklarhuset Varberg

Mäklarhuset Varberg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Trädlyckevägen 80, Trädlyckan, Varbergs kommun
  • Ons 1 maj

Trädlyckevägen 80

Lägenhet
Trädlyckan, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
1 895 000 kr
44 m²
1 rum
vån 0/3
2 615 kr/mån
43 068 kr/m²

Stilren och rymlig etta med helkaklat badrum , separat kök, allrum med sovalkov och stor inglasad altan i västerläge. Perfekt för första bostaden! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Brearedsvägen 89, Breared, Varbergs kommun
  • Lör 27 apr kl 13:00

Brearedsvägen 89

Lägenhet
Breared, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
3 900 000 kr
120 m²
4 rum
vån 1/5
7 105 kr/mån
32 500 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska och välplanerade lägenhet om hela 120 kvadratmeter i barnvänligt område nära havet. Perfekt för den stora familjen som vill njuta av lyx och bekvämlighet nära förskola, handelsområde och träningsanläggningar! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
  • Hiss
Ulstervägen 4, Trönningenäs, Varbergs kommun

Ulstervägen 4

Villa
Trönningenäs, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
7 500 000 kr
183 + 30 m²
7 rum
1 223 m² tomt

Ett riktigt wow-hus med hela fem sovrum. Pool, växthus, solceller och garage med elbilsladdare. Denna stilrena villa med järnvitriolfasad smälter in fint i kustlandskapet och bjuder genomgående på exklusiva materialval, snygga detaljer och vackert ljusinsläpp. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Energieffektiv
Åhs 28C, Ås, Varbergs kommun

Åhs 28C

Villa
Ås, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
5 675 000 kr
160 m²
6 rum
1 894 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska fastighet som bjuder oss på en pampig herrgårdskänsla! Här möts vi av klassisk stengärdsgård, stor grusad framsida med ståtlig rundel i mitten och den vackra villan med garage och gäststuga placerade som två friliggande flyglar på varsin sida. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Nygårdsvägen 8, Södra Näs, Varbergs kommun

Nygårdsvägen 8

Fritidshus
Södra Näs, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
4 700 000 kr
40 m²
3 rum
400 m² tomt

Jag är otroligt glad att få hälsa dig välkommen till en semesterdröm med slående vy mot havet och kort gångavstånd till ett svalkande dopp! Här får du ett havsnära läge vid Kattegatts böljande vågor som sakta rullar in och med vy bort mot Träslövsläge men också bort mot Svartskär i väst. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Träslöv 65, Träslöv, Varbergs kommun

Träslöv 65

Villa
Träslöv, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
3 500 000 kr
100 + 25 m²
4 rum
3 462 m² tomt

Drömmer du om en mysig fastighet på landet men vill ändå har närheten in till stan? Kika hit! Här får du ett charmigt gulmålat hus med vita knutar, röd klassisk uthusbyggnad, milsvid utsikt över åkrar och ängar samtidigt som du inte har mer än ca 5 km in till Varbergs centrum. Att man inte är längre från stan är lätt att glömma när man strosar runt på den stora tomten och njuter av lantlivet eller sitter på altanen med ostbrickan och plockar ner vindruvsklasen direkt från vinrankan som breder ut sig. För dig som gärna åker kollektivt finns busshållplats finns precis utanför fastigheten. Vi kliver in genom pardörrarna till den rymliga entréhallen med klinkergolv för att sedan ta oss vidare in i huset där vi möts av den öppna spisen med brasinsats som sprider en skön värme. Allrum och vardagsrum har charmigt trägolv och härifrån når man det inglasade uterummet där man gärna sitter länge och blickar ut över de natursköna omgivningarna. Kök och matplats som har en lantlig touch har fönster ut mot tre olika håll vilket skapar ett ljust och härligt rum. Stort helkaklat badrum med dusch och även hörnbadkar med sköna bubblor. En trappa upp finns möblerbar hall, tre sovrum och toalett. Tvättstugan hittar du i källaren. Den stora ladugården ger dig massa möjligheter, idag finns där t.ex en replokal. Dessutom finns ett äldre garage och ett gammalt brygghus. Flaggstången står redo för festliga högtider. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Kronborgs väg 8, Stråvalla, Varbergs kommun

Kronborgs väg 8

Villa
Stråvalla, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
4 650 000 kr
101,5 m²
4 rum
1 211 m² tomt

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Granvägen 29, Brunnsberg, Varbergs kommun

Granvägen 29

Lägenhet
Brunnsberg, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
1 925 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3/3
4 350 kr/mån
26 014 kr/m²

Högst upp i huset, med inglasad balkong i västerläge och vy mot havet finner du denna fina trerummare. Bostaden erbjuder idag ett ljust inrett kök med plats för matgrupp och fönster mot innergården, ljust vardagsrum samt två sovrum och badrum. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
Mellankullevägen 39, Frillesås, Kungsbacka kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Mellankullevägen 39

Tomt
Frillesås, Kungsbacka kommun
Mäklarhuset Varberg
950 000 kr
2 764 m² tomt

Välkommen till en lantlig tomt på Mellankullevägen. Äntligen kan ni bygga ert drömboende i böljande landskap, vid grönskande ängar med närhet till havet och Frillesås vackra stränder. I Frillesås finns förskola, skola, matbutik och mycket mer. För dig som är golfintresserad har du inte mer än ca 2,5 km till Sjögärde Golfklubb. Nuvarande bygglov sträcker sig till 11 oktober 2024. Bygglov för nybyggnad av enbostadshus med en byggnadsarea om 152 m², varav 4 m² är öppenarea under entrétak. VA och el är inte anslutet till fastigheten. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område. Läs mera om fastigheten under dokument och länkar på Mäklarhusets hemsida. Vi ses på visningen!

  • Plus
Granvägen 29, Brunnsberg, Varbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Granvägen 29

Lägenhet
Brunnsberg, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
1 500 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 746 kr/mån
24 390 kr/m²

En halv trappa upp på populära Brunnsberg ligger denna trevliga och ljusa tvårummare. Bostadens yta fördelar sig på entréhall med förvaring i garderober, helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin, vardagsrum med ljusinsläpp från två väderstreck och utgång till den inglasade balkongen... Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Lilla Drottninggatan 6, Centrum, Varbergs kommun

Lilla Drottninggatan 6

Lägenhet
Centrum, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
2 495 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/5
3 428 kr/mån
49 900 kr/m²

Här har vi tvårummaren för dig som vill ha ett hem som sticker ut! Med påkostade materialval, lyxig känsla och där allt är mycket smakfullt har man skapat en lägenhet med unik karaktär. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
  • Hiss
Falkenbergsgatan 2B, Söder/centrum, Varbergs kommun

Falkenbergsgatan 2B

Lägenhet
Söder/centrum, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
2 195 000 kr
56 m²
3 rum
vån 2/2
5 300 kr/mån
39 196 kr/m²

Välkommen till en ljus och härlig trea som är genomgående i huset och dessutom har ett gavelläge vilket ger fönster mot tre olika väderstreck. Här kan du enkelt bjuda över vänner för middagar då det finns plats i vardagsrummet för både matbord och sittgrupp. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
Drottning Blankas Plats 2 A, Varberg centrum, Varbergs kommun

Drottning Blankas Plats 2 A

Lägenhet
Varberg centrum, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
1 895 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/3
5 094 kr/mån
32 672 kr/m²

Välkommen till ett kanonläge endast några kvarter från citykärnan och havet! Här har du även den unika chansen om du söker fritidsbostad då bostadsrättsföreningen tillåter detta. Rymlig tvåa på första plan med högt till tak vilket ger extra rymd. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Östra vägen 67C, Öster, Varbergs kommun

Östra vägen 67C

Lägenhet
Öster, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
1 195 000 kr
23,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 329 kr/mån
50 851 kr/m²

Kvadratsmart och mycket fin etta! Längtar du efter att flytta hemifrån och få nycklarna till din allra första lägenhet? Det är stort! Eller känner du kanske bara att det är dags att flytta till något nytt där du får ett mysigt, mindre och mycket bra planerat hem. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Alvägen 2, Veddige, Varbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Alvägen 2

Villa
Veddige, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
1 995 000 kr
113 + 75 m²
6 rum
800 m² tomt

Med ett fint hörnläge och omgiven av en stor trädgårdstomt ligger den familjevänliga villan som erbjuder gott om utrymme fördelat i två plan samt källare. Totalt finns här 6 rum att inreda efter eget tycke och smak varv fyra använts som sovrum och utöver detta en stor källare Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Fredsgatan 24, Centralt, Varbergs kommun

Fredsgatan 24

Lägenhet
Centralt, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
2 295 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
3 350 kr/mån
39 569 kr/m²

Välkommen att flytta in i en charmig lägenhet i en mindre och välskött förening. Gott om förvaringsmöjligheter i lägenheten med 3 klädkammare och 2 rymliga sidovindar samt ett extra förråd i källaren. Köket är snyggt renoverat med inredning från HTH, badrummet helkaklat. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
Löftaskog 2, Stråvalla, Varbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Löftaskog 2

Gård/Skog
Stråvalla, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
3 300 000 kr
110 + 16 m²
7 rum
6 650 m² tomt

Välkommen till Löftaskog 2! När du svänger in på uppfarten tas du väl emot av gårdens två ståtliga bokträd som sommartid bjuder på omfamnande grönska över gården. Fastigheten blir den perfekta platsen för dig som drömmer om utrymme för familj, fritidsintressen och djurhållning. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Enets väg 8, Stråvalla, Varbergs kommun

Enets väg 8

Villa
Stråvalla, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
4 950 000 kr
168 + 40 m²
6 rum
1 838 m² tomt

På Enets väg 8 kan vi nu presentera denna rymliga villa som byggdes till 2006. Spännande, lite annorlunda och en privat ljuvlig plats! Redan i entrén siktar du både upp och ner i huset som bjuder på generösa ytor. En halv trappa upp har du vardagsrummet som är mäktigt i sin storlek... Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Träslövsvägen 142D, Lilla Träslöv, Varbergs kommun

Träslövsvägen 142D

Lägenhet
Lilla Träslöv, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
2 695 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/4
3 894 kr/mån
44 917 kr/m²

Här har vi en superhärlig tvåa med gavelläge på tredje våning! Självklart finns här hiss så du smidigt tar dig upp. Inne väntar vardagsrum och kök som har generöst med fönster och tillsammans skapar en stor social yta med plats för många. Utanför väntar den underbara balkongen i soligt västerläge. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Lillestocksvägen 127, Frillesås, Kungsbacka kommun

Lillestocksvägen 127

Villa
Frillesås, Kungsbacka kommun
Mäklarhuset Varberg
5 300 000 kr
156 + 20 m²
5 rum
2 393 m² tomt

Välkommen till denna gedigna villa med fantastiska sällskapsytor! Här får du allt smidigt i ett plan och byggåret är 2011. Tomten är på 2 393 kvadratmeter med berg i dagen och bjuder på ett ljuvligt läge med närhet till Frillesås med skolor, vårdcentral, matbutik, havet och motorvägsavfarten m.m. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Energieffektiv
Azaleastigen 6, Karlberg, Varbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Azaleastigen 6

Villa
Karlberg, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
3 800 000 kr
107 m²
5 rum
646 m² tomt

Välkommen till Azaleastigen 6 och denna barnvänliga enplansvilla med inredd vind och friliggande lägenhet. Bostaden är belägen på populära Karlberg med närhet till skog och vackra promenadslingor, lekplatser, fritidsaktiviteter samt förskolor och skola. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Kvarndammsvägen 13, Bua Strand, Varbergs kommun

Kvarndammsvägen 13

Tomt
Bua Strand, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
5 000 000 kr
1 664 m² tomt

Drömmer du om oförglömliga dagar vid havet och en magisk utsikt? Här får du den unika chansen att kunna blicka ut och njuta av magin och lugnet som havet ger 365 dagar om året. Nu erbjuds du nämligen möjligheten att förvärva denna stora och fina tomt på 1 664 kvm med sitt höga läge. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Vallavägen 37B, Väröbacka, Varbergs kommun

Vallavägen 37B

Lägenhet
Väröbacka, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
1 695 000 kr
66,4 m²
2 rum
5 720 kr/mån
25 527 kr/m²

På Vallavägen 37B bor du i ett pratiskt bostadsrättsparhus i ytterkant av området. Området är lugnt och populärt och alla har en egen parkering som ingår i månadsavgiften. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Viskastigen 14A, Veddige, Varbergs kommun

Viskastigen 14A

Övrigt
Veddige, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
2 995 000 kr
2 053 m² tomt

Rejäl och välskött lager- verkstadslokal med ett bra läge i centrala Veddige. Stora och ljusa utrymmen i båda planen och med separata ingångar. Tomtareal på strax över 2 000 kvm med generös och praktisk asfalterad yta. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Brearedsvägen 98, Breared, Varbergs kommun

Brearedsvägen 98

Lägenhet
Breared, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
2 895 000 kr
75 m²
3 rum
vån 4/12
4 342 kr/mån
38 600 kr/m²

Välkommen till attraktiva Breared och denna trea i toppskick! Här får du en genomtänkt och stilfull bostad som bjuder på öppna sociala ytor. Köket är välutrustat och har en skön atmosfär med sina grå luckor och bardisken som man gärna samlas vid. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 25