Mäklarhuset Umeå

Mäklarhuset Umeå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sörfors 61, Sörfors, Umeå kommun

Sörfors 61

Villa
Sörfors, Umeå kommun
Mäklarhuset Umeå
5 395 000 kr
170 + 63 m²
5 rum
1 835 m² tomt

Rymlig, ny och välbyggd enplansvilla med ett storslaget sällskapsrum som utgör husets hjärta. Här är ett högt ryggåstak, generösa ljusinsläpp och ett inbjudande kök med gott om plats för många kockar och gäster. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Måndagsvägen 29, Ersmark, Umeå kommun

Måndagsvägen 29

Villa
Ersmark, Umeå kommun
Mäklarhuset Umeå
4 600 000 kr
161 m²
5 rum
1 222 m² tomt

Barnvänlig stor trivsam enplansvilla med enastående fina sällskapsytor i villans centrum och komfortabel golvvärme. Stor härlig altan från 2017 med solläge hela dagen och aftonen. Bergvärme 2007, värmeåtervinning 2017 och kamin 2017. Stort Badrum från 2010 som relax samt bastu. Kök från 2018 med läckert burspråk. Trevlig hörnträdgårdstomt med prunkande trivsam grönska och gott om plats för familjens sällskapslekar. Tomten är insynsskyddad, lättskött och genomtänkt. Här finns vackra blommor, buskar och flera sorters bär, bland annat Jordgubbar och Smultron. Under våren blommar mängder av perenna lökväxter. Häck av Ungersk Syren ger fininsynsskydd. Nära till skola och fritidsaktiviteter. Välkommen till Måndagsvägen 29 i idylliska Ersmark!

Axtorpsvägen 5B, Berghem, Umeå kommun
Axtorpsvägen 5B, Berghem, Umeå kommun, bild 2
Axtorpsvägen 5B, Berghem, Umeå kommun, bild 3

Axtorpsvägen 5B

Lägenhet
Berghem, Umeå kommun
Mäklarhuset Umeå
1 950 000 kr
54,6 m²
2 rum
vån 3/3
3 622 kr/mån
35 714 kr/m²

Mycket fin och trivsamt planerad 2:a med ett bra läge på Berghem. Smakfullt renoverat kök med burspråk, kaklat badrum med tvättmaskin, rymligt vardagsrum med utgång till balkong samt ett sovrum. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
  • Balkong
Vinkelvägen 7, Obbola, Umeå kommun

Vinkelvägen 7

Villa
Obbola, Umeå kommun
Mäklarhuset Umeå
3 750 000 kr
135 + 40 m²
4 rum
972 m² tomt

Välkommen till Vinkelvägen 7 och denna enplansvilla uppförd 2000 i ett lugnt och barnvänligt kvarter i Obbola. Huset erbjuder stort och rymligt kök, vardagsrum med utgång till altan, badrum med bastu, tre sovrum, klädkammare, hall och tvättstuga/groventré. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Hissjö 544, Hissjö, Umeå kommun

Hissjö 544

Villa
Hissjö, Umeå kommun
Mäklarhuset Umeå
4 950 000 kr
166 m²
5 rum
2 207 m² tomt

Här i omtyckta och natursköna Hissjö finns nu möjligheten att uppleva detta rymliga och fina hus med ett fantastiskt läge på en stor tomt och mycket trivsam utemiljö. Huset har genomtänkt och trevlig planlösning i två plan med rymliga rum och härligt vardagsrum med kakelugn. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Orienteringsstigen 8b, Berghem, Umeå kommun

Orienteringsstigen 8b

Lägenhet
Berghem, Umeå kommun
Mäklarhuset Umeå
2 475 000 kr
70,6 m²
3 rum
vån 1/3
4 482 kr/mån
35 057 kr/m²

Fräsch trea med ett perfekt läge på attraktiva Berghem. Lägenheten ligger bekvämt en halv trappa upp och har balkong i sydväst, vilket ger dig sol från mitt på dagen till kväll. Fin och trevlig planlösning med burspråk i köket och stort helkaklat badrum med både badkar och dusch. Bra förening med låg månadsavgift där allt ingår. Perfekt läge nära förskola, sjukhuset, universitetet samt cykelavstånd till centrum. I närheten finns dessutom en välsorterad ICA butik samt fina motionsspår i Stadslidens elljusspår. Varmt välkommen på visning av denna fina trea!

  • Balkong
Sjöstigen 37, Holmsund, Umeå kommun

Sjöstigen 37

Villa
Holmsund, Umeå kommun
Mäklarhuset Umeå
2 975 000 kr
159 + 39 m²
6 rum
1 006 m² tomt

Välkommen till Sjöstigen 37 i Holmsund. Mysig villa med fin planlösning och sex välplanerade rum och 159 kvm boarea finns det gott om plats för alla, och de stora fönstren ger ett ljust och luftigt intryck. Från vardagsrummet och flera sovrum har man en vacker utsikt över trädgården. Tomten är omgiven av grönska med gräsmatta och vackra skärgårdsklippor och naturskog med mossa och ljung. Stenlagd uteplats med bästa solläge i väster. Genom skogen har du bara några minuterspromenadväg till Ljumvikens havsbad. Barnvänligt område utan genomfartstrafik, nära förskola och pulkbacke . Holmsund är en liten ort som har mycket att erbjuda. Här finns både mataffärer, skolor, förskolor, golfbana, småbåtshamn men också vacker natur med närhet skog och hav. Goda bussförbindelser med Umeå och två hållplatser nära huset. Med närhet till Umeå har man även tillgång till allt vad en storstad kan erbjuda.

Solstigen 14, Holmsund, Umeå kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Solstigen 14, Holmsund, Umeå kommun, bild 2
Solstigen 14, Holmsund, Umeå kommun, bild 3

Solstigen 14

Villa
Holmsund, Umeå kommun
Mäklarhuset Umeå
4 395 000 kr
145 + 94 m²
5 rum
1 040 m² tomt

Välbyggd, rymlig och väl omhändertagen villa med nytt tak hösten 2023, vidbyggt 40 m3 stort dubbelvarmgarage, påkostad dubbelcarport som är vackert integrerad med villans entrétak. Härlig barnvänlig gaveltomt med fantastiskt solläge. Huset har ombyggt kök, ny eldragning och alla fönster är bytta till 3-glas. Fin planlösning med både huvudentré och en praktisk groventré, stort kök med luftigt burspråk, fyra sovrum varav ett på bottenvåningen, ett badrum och en gästtoalett. Dessutom stora praktiska utrymmen i källarplan. Här på Solstigen 14 som gör rätt för namnet, kan du njuta av en solig och trivsamt lummig gaveltomt, där träd och buskar ger insynsskydd till de fina gräsytorna. Fiber och fjärrvärme 2023. Till huset hör också en vindskyddad uteplats samt ett rymligt inglasat uterum. Fjärrvärme från 2023 ger lättskött och komfortabelt värmesystem. Trivsamt och barnvänligt bostadsområde i kustbandet. Promenadavstånd till såväl havet med havsbad, skola, barnomsorg, fotbollsplaner, elljusspår med utomhusgym, äventyrslekpark, badhus samt golfbana.

  • Premium
Umevägen 15, Centrala Vännäs, Vännäs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Umevägen 15

Lägenhet
Centrala Vännäs, Vännäs kommun
Mäklarhuset Umeå
970 000 kr
103 m²
4 rum
vån 3/4
5 852 kr/mån
9 417 kr/m²

I Vännäs ligger denna välplanerade och stora 4:a med möjlighet till uthyrningsrum. Lägenheten har en tilltalande planlösning med rymliga sovrum, kök samt ljust och luftigt vardagsrum med utgång till lägenhetens inglasade balkong i söder. Elsystemet i huset är renoverat 2021. Här bor du med närhet till bibliotek, förskola, tågstation/busstation och matbutiker, restauranger och hela centrum. Bra buss och tågförbindelser till och från centrala Umeå. Varmt välkommen att boka din visning!

  • Plus
Pastorsvägen 32A, Backen, Umeå kommun
  • Idag kl 18:00

Pastorsvägen 32A

Radhus
Backen, Umeå kommun
Mäklarhuset Umeå
4 950 000 kr
144 m²
5 rum
483 m² tomt

Trivsamt och barnvänligt parhus med två påkostade fina badrum från 2019. Flera uteplatser, trädgårdstomt med lekstuga och gungställning samt plats för familjens sällskapslekar och stort varmgarage. Fjärrvärme och komfortabel golvvärme. Fiber. Fina omgivningar i vacker älvsnära natur vid Backenkyrkan och Kyrkholmen med grill och rastplats vid älven och Strandpromenaden. Nära till skolor, barnomsorg, pulkbacke, idrottsanläggningar såväl inomhus som utomhus, Spabad och träningsanläggning. Välkommen till Pastorsvägen 32A

  • Plus
Mikaelsvägen 3 och 5, Vindeln, Vindelns kommun

Mikaelsvägen 3 och 5

Övrigt
Vindeln, Vindelns kommun
Mäklarhuset Umeå
3 500 000 kr
3 751 m² tomt

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Sagovägen 11, Tomtebo, Umeå kommun

Sagovägen 11

Lägenhet
Tomtebo, Umeå kommun
Mäklarhuset Umeå
2 295 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 4/5
5 396 kr/mån
30 000 kr/m²

Naturnära bostadsrätt med påkostade detaljer och en trevlig balkong i sydvästläge. Perfekt för avkoppling och semester i vackra Tomtebo, Umeå. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Generalsvägen 29, Sävar, Umeå kommun

Generalsvägen 29

Villa
Sävar, Umeå kommun
Mäklarhuset Umeå
3 595 000 kr
193 + 115 m²
6 rum
928 m² tomt

Välkommen till Generalsvägen 29, ett stort och välplanerat hus i natursköna Sävar. Huset är beläget på en rymlig tomt med solläge större delen av dagen, två härliga uteplatser, uppfart med plats för flera bilar samt isolerat kallgarage och carport. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Degernäs, Stöcke, Umeå kommun

Degernäs

Villa
Stöcke, Umeå kommun
Mäklarhuset Umeå
4 250 000 kr
129 m²
1 500 m² tomt

Mellan Stöcke och Degernäs kan du förverkliga din villadröm med förskola, grundskola och allaktivitetshus i närheten. Köparen väljer fritt husleverantör men exempelbilderna i beskrivningen är ett förslag på ett nyckelfärdigt Älvsbyhus av modell Sofia med garage och grovplanerad tomt och grundmålad fasad ingår i prisexemplet. Kostnader för anslutning av el, bredband och vatten samt enskilt avlopp finns med med i prisexemplet. Detaljerade uppgifter om möjligheter att ansluta el och bredband samt kostnader mm. kan ni få direkt från, Umeåenergi, Stöcke IT och möjligen VAKIN. Nybyggda bostadshus har ingen fastighetsavgift de första 15 åren från värdeåret. D Länk till husmodellen på Älvsbyhus hemsida https://www.alvsbyhus.se/vara-hus/1.5-planshus/ase/ Det är fritt för er att besöka och titta på tomten och har ni frågor kontakta oss för mer information.

Verkstadsgatan 7 B, Väst Teg, Umeå kommun
Verkstadsgatan 7 B, Väst Teg, Umeå kommun, bild 2
Verkstadsgatan 7 B, Väst Teg, Umeå kommun, bild 3

Verkstadsgatan 7 B

Lägenhet
Väst Teg, Umeå kommun
Mäklarhuset Umeå
6 195 000 kr
139,5 m²
5 rum
vån 3/5
7 272 kr/mån
44 409 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna fantastiska och nyproducerade 5 rok på populära Teg. En mycket trivsam och rymlig lägenhet på 139,5 kvm plus en balkong på 29,5 kvm med bästa solläge. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fällforsvägen 30, Vännäs, Vännäs kommun

Fällforsvägen 30

Övrigt
Vännäs, Vännäs kommun
Mäklarhuset Umeå
1 650 000 kr
1 396 m² tomt

Hyreshus i två plan med 4 lägenheter med en ledig stor 2:a möjlig att flytta in i för köparen. Nyare dubbelvarmgarage, förråd och carport. Bostadsyta 250 kvm Tomt 1487 kvm Tilläggsisolerat och bytt fasad på hyreshuset. 3-glasfönster monterade ca 1978. Plåttak på alla byggnader. Altan i söderläge. Vattenburen värme och elradiatorer samt en luftvärmepump. Entrévåningen har en 3:a och en 1,5:a, på 1 trappa är det två 2:or.

Sörfors 551, Sörfors, Umeå kommun

Sörfors 551

Villa
Sörfors, Umeå kommun
Mäklarhuset Umeå
5 975 000 kr
330 m²
10 rum
4 391 m² tomt

Välkommen till en unik fastighet med anor från mitten av 1500-talet. Med generösa ytor och välplanerade rum erbjuder detta hus en imponerande bostadsyta som passar både stora familjer och de som önskar extra utrymme för kreativitet och hobbyer. Gården med tillhörande ladugård ligger högt belägen. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Degernäs, Degernäs, Umeå kommun

Degernäs

Tomt
Degernäs, Umeå kommun
Mäklarhuset Umeå
995 000 kr
1 500 m² tomt

Tomt till salu i attraktivt område nära Umeå. Här har ni möjlighet att förverkliga er villadröm. Detaljplan för området finns för närvarande inte men förhandsbesked om bygglov finns. Arealen på området är uppskattad till ca 1500 kvm efter mätning på karta. Tomten ligger nära Stöcke där det finns förskola, grundskola och allaktivitetshus mm. Köparen väljer fritt husleverantör. Detaljerade uppgifter om möjligheter att ansluta el och bredband samt kostnader mm. kan ni få från, Umeåenergi, Stöcke IT. Nybyggda bostadshus har ingen fastighetsavgift de första 15 åren från värdeåret. Det är fritt för er att besöka och titta på tomten och har ni frågor kontakta oss för mer information.

Storgatan 11A, Väst på stan, Umeå kommun

Storgatan 11A

Lägenhet
Väst på stan, Umeå kommun
Mäklarhuset Umeå
1 490 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/3
4 130 kr/mån
22 576 kr/m²

Renoverad och trivsam genomgående lägenhet nära centrum. All el i lägenheten är ny 2021, nya golv 2021 och ytskikt, 2021 spis 2021, fläkt 2021 och diskmaskin 2021. Praktiskt och bekvämt belägen på en halvtrappa. Välkommen till en mycket fin tvåa på Storgatan 11A Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Bondegatan 10, Bjurholm, Bjurholms kommun

Bondegatan 10

Villa
Bjurholm, Bjurholms kommun
Mäklarhuset Umeå
1 195 000 kr
178 + 172 m²
8 rum
1 077 m² tomt

Nyrenoverat, trevligt och rymligt hus med många sovrum och 2st kök, förvaringsutrymmen, via garderober, klädkammare och alla rum i källaren. På övervåningen är ett tidigare sovrum ombyggt till ett kök så möjlighet till uthyrning finns. Det finns även ett vidbyggt varmgarage för två bilar och plats på uppfarten för ytterligare fordon. Bjurholm är ett trivsamt litet samhälle med väl utbyggd samhällsservice inkluderande simhall, idrottshall, motionsspår, skyttebanor mm. Här finns ett rikt föreningsliv inom både fritid och kultur samt skolor för alla åldrar. Du bor dessutom med närhet till den omväxlande och kuperade naturen med skog, älv, dalgångar, golfbana mm.

Bockholmen 11, 21, 33, Nordmaling / Bockholmen, Nordmalings kommun
Bockholmen 11, 21, 33, Nordmaling / Bockholmen, Nordmalings kommun, bild 2
Bockholmen 11, 21, 33, Nordmaling / Bockholmen, Nordmalings kommun, bild 3

Bockholmen 11, 21, 33

Tomt
Nordmaling / Bockholmen, Nordmalings kommun
Mäklarhuset Umeå
175 000 kr
1 515 m² tomt

På Bockholmen finner ni dessa tomter med fina lägen och havsutsikt! Med närhet till centrala Nordmaling och dess service. Den generösa detaljplanen medger byggnation av bostadshus i högst två plan med byggnadsyta (BYA) *på 150 kvm och komplementbyggnad 50 kvm. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
Stöcke 320, Stöcke, Umeå kommun

Stöcke 320

Tomt
Stöcke, Umeå kommun
Mäklarhuset Umeå
795 000 kr
1 779 m² tomt

Bygg din eget hus i Stöcke ca 10 min från Avion. Stöcke är en aktiv by med många barnfamiljer. Skola , förskola och aktivitetshus med idrottshall finns. Köparen väljer fritt husleverantör. Väg är anlagd.

Bjännsjö 389, Bjännsjö, Umeå kommun

Bjännsjö 389

Fritidshus
Bjännsjö, Umeå kommun
Mäklarhuset Umeå
3 250 000 kr
68 + 15 m²
4 rum
2 215 m² tomt

I bästa västerläge direkt mot sjön och med egen brygga. Ett mycket fint strandläge! Här kan ni bada eller lägga båten, strax norrut i sjön finns en välordnad allmän badplats. Byggår 1993. Avlopp med eget reningsverk från 2017. Uthus som har hobbyrum med sjöutsikt och förvaringsutrymme / förråd. Jordkällare finns. Läcker eftermiddags och kvällssol över sjön! Välkommen till Bjännsjö 389

  • Plus
Lidsjön 15, Lidsjön, Skellefteå kommun

Lidsjön 15

Gård/Skog
Lidsjön, Skellefteå kommun
Mäklarhuset Umeå
690 000 kr
5,7 ha tomt

Jordbruksfastighet vid Lidsjön / Bygdsiljum. Vackra omgivningar och huset ligger högt beläget med trevlig utsikt över området. En varm sommardag kan du ta handduken över axeln och ta en kort promenad ned till sjön och bada eller grilla vid grillplatsen. Hus, Lagård, Skog och Åkermark. Huset är timrat. 5,7 hektar skog och åkermark. Jakträtt och fiske finns nära intill. Nära till Bygdsiljums populära skidbacke som har13 nedfarter med fem liftar. Fallhöjd 125m. Längsta nedfart 1350m.

Fårskäret 101, Fårskäret, Nordmalings kommun

Fårskäret 101

Villa
Fårskäret, Nordmalings kommun
Mäklarhuset Umeå
1 295 000 kr
45 m²
3 rum
4 510 m² tomt

Här får du ett trivsamt boende med naturen och havet som granne. Den fina sandstrand ligger alldeles i närheten. På den mycket stor tomten 4510 kvm finns ett flertal byggnader. Bostadshuset uppfördes 1968 med boarea på 45 kvm fördelat på entré/hall, kök , vardagsrum med kamin, 2 mindre sovrum, badrum och ett förråd. Det finns även en stor inglasad altan. Driftkostnader 19 500:- pr år fördelat på el 12 000:- , Vatten och vägavgift 6 000:- , försäkringskostnad 1 500:-. Övriga byggnader: Gäststuga på 16 kvm med VA .Varmgarage på 34 kvm. Förråd på 36 kvm. Kontakta Jonas Bergh 070 6664075 för ytterligare information eller visning.

Visar 1 - 25 av 38