SkandiaMäklarna Haninge

SkandiaMäklarna Haninge

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Arkens väg 20, Centrala Handen, Haninge kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30

Arkens väg 20

Lägenhet
Centrala Handen, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
1 895 000 kr
55 m²
2 rum
vån 0/5
3 720 kr/mån
34 455 kr/m²

Välkommen till Arkens väg 20, en öppen och fin tvåa med fin planlösning och en stor uteplats men utan markplanskontakt på vardagsrum och kökssidan. Hus med hiss. Parkettgolv och vita väggar genom hela bostaden. Kort promenad till pendeltåg, buss, närbutik och badsjö! Ett levande område med stadskänsla. Centrala delarna av Handen utvecklas i detta nu och kommer bjuda på en modern stadskärna med alla bekvämligheter! Välkommen hem!

  • Plus
  • Hiss
Djurgårdsvägen 65, null, Haninge kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Djurgårdsvägen 65, null, Haninge kommun, bild 2
Djurgårdsvägen 65, null, Haninge kommun, bild 3

Djurgårdsvägen 65

Radhus
Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
3 595 000 kr
104 m²
4 rum
6 244 kr/mån
34 567 kr/m²

Välkommen till Djurgårdsvägen 65! Här bor man i ett fint renoverat radhus med en härlig öppen planlösning. Vackert tidlöst kök och genomgående fina och neutralt färgsatta ytskikt. Mycket goda förvaringsmöjligheter och eget separat förråd. Fräscha våtutrymmen och en praktiskt tvättstuga. Tre rymliga sovrum på ovanvåningen. Två bra uteplatser utan direkt insyn. Ett bekymmerslöst boende i en stabil förening i ett område där man har nära till allt! Varmt välkomna!

  • Premium
  • Uteplats
Midgårdsvägen 3, Centrala Handen, Haninge kommun

Midgårdsvägen 3

Lägenhet
Centrala Handen, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
1 995 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 813 kr/mån
29 124 kr/m²

Tillfälle som sällan återkommer! Trivsam 3:a i Haninges kanske bästa bostadsrättsförening. Mycket låga avgifter och belägen alldeles intill Haninges centrumkärna som är kommunens huvudcentrum. Serviceutbudet erbjuder bland annat apotek, systembolag, mataffärer, banker, konditori, försäkringskassa, Handens sjukhus, restauranger, klädbutiker, sportaffärer, heminredning, bibliotek, polis, gym med mera. Två stormarknader, Coop Forum vid Port 73 & ICA MAXI samt Biltema, NetOnNet & ÖB ligger inom gång- och cykelavstånd. Bekväm närhet även till skolor, förskolor, kommunikationer. Här har du ett par minuters gångväg till Handenterminalen med flertalet busslinjer samt Handens pendeltågsstation där pendeltåget går fyra gånger i timmen. In till Stockholm tar det ca 25 min och till Nynäshamn ca 40 min. Morgonpromenaden tar du i Rudans friluftsområde. Här finns strövvänliga skogar, stora ängar, friluftsbad, ädelfiske, motions- respektive skidspår med konstsnö om vintern, grillplatser mm. Missa inte chansen!

  • Balkong
Tvillingarnas gata 333, Brandbergen, Haninge kommun

Tvillingarnas gata 333

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
998 000 kr
46 m²
2 rum
vån 2/7
4 290 kr/mån
21 696 kr/m²

Välkommen till fina Tvillingarnas gata 333 - en insynsskyddad tvårummare i hus med hiss. Här bor du med vardagsrum där du har plats för både matplats samt tv-hörna, ett genomgångskök med stort ljusinsläpp, badrum med badkar samt sovrum med hel garderobsvägg. Ett centralt område med närhet till centrum, stormarknad, vacker natur och kommunikationer. Nära till förskolor och skolor. Direktbuss till centralen och gullmarsplan!

  • Plus
  • Hiss
Korsmyravägen 7, Korsmyra, Haninge kommun
  • Sön 21 apr kl 11:45
Korsmyravägen 7, Korsmyra, Haninge kommun, bild 2
Korsmyravägen 7, Korsmyra, Haninge kommun, bild 3

Korsmyravägen 7

Villa
Korsmyra, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
3 695 000 kr
65 m²
3 rum
2 363 m² tomt

Välkommen till din framtida oas på Korsmyravägen 7 i Väländan! Denna fina minivilla på 65 kvm, byggd 2009, är perfekt för den som söker både komfort och harmoni. Med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum får du en ljus och rymlig atmosfär där du kan umgås med familj och vänner, utgång till altan med härligt utsikt från den högt belägna tomten. Badrum med dusch och tvättpelare. Två sovrum på övre plan. På fastigheten finns även en carport och ett förråd samt en trevlig friggebod/gästhus. Huset ligger bra till i området på en återvändsgata med endast 500 meter till bussen och fem minuters bilväg till Tungelsta och pendeltåg! Välkommen på visning!

  • Premium
Vendelsö skolväg 23, Sågen, Haninge kommun
Vendelsö skolväg 23, Sågen, Haninge kommun, bild 2
Vendelsö skolväg 23, Sågen, Haninge kommun, bild 3

Vendelsö skolväg 23

Lägenhet
Sågen, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
1 795 000 kr
63 m²
2 rum
vån 3/4
4 111 kr/mån
28 492 kr/m²

Välkommen till fina Vendelsö Skolväg 23 ! En insynsskyddad 2a med möjlighet att göra om till en 2,5a. Här bor du med en inglasad balkong med fritt läge utan insyn, stort sovrum som går att dela av till ett extra halvrum, fräsch kök, badrum med tvättmaskin, vardagsrum med plats för både hemmakontor, sovplats och vardagrumsdel. Bra med förvaring och genomgående fint i en förening med hiss!

  • Premium
  • Hiss
Växelbruksvägen 98, Nedersta, Haninge kommun
  • Sön 21 apr
Växelbruksvägen 98, Nedersta, Haninge kommun, bild 2
Växelbruksvägen 98, Nedersta, Haninge kommun, bild 3

Växelbruksvägen 98

Radhus
Nedersta, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
3 395 000 kr
92 m²
4 rum
4 817 kr/mån
36 902 kr/m²

Ett underbart hem med ljusa ytskikt och en av områdets största tomter, stor härlig baksida med gräsmatta med plats för barnens studsmatta och utbyggd trädäckad altan. Trädgården är hemodlarens lilla paradis, här finnsflera ordlingslådor, planteringar och en utgrävd rabatt med paradisbuskar, clematis, rabarber, vinbärsbuske och jordgubbar. En perfekt oas för den med gröna fingrar! Hela baksidan är inhägnad med utgång och direkt access till områdets härliga lekplats. Även på framsidan finns en härlig inhägnad altan där man njuter av dagens sista soltimmar. Huset har energiklass B vilket betyder låga driftskostnader men det ger också hos de flesta banker en ränterabatt! På entréplan finns en hall med stor skjutdörrsgarderob, tvättrum och fint badrum med kakel och klinker. Här finns även kök med fina tillval och integrerade vitvaror samt ett stort vardagsrum med utgång till bostadens härliga altan och trädgård. På plan två finns tre bra sovrum varav det största med rymlig skjutdörrsgarderob med platsbyggd förvaring och utsikt mot baksidan. På övervåningen finns även ett badrum med badkar. På framsidan finns en stenlagd uppfart, fin rabatt och altan. På baksidan finns även ett praktiskt förråd om ca 5 kvm. Här bor man i ett idylliskt radhusområde med gott om barnfamiljer! I området finns en populär Jensen-förskolan, på gångavstånd till huset, flertalet lekplatser, utegym och härliga promenadstråk i skogen. Missa inte chansen!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Nordanvägen 80, null, Haninge kommun
  • Budgivning pågår
Nordanvägen 80, null, Haninge kommun, bild 2
Nordanvägen 80, null, Haninge kommun, bild 3

Nordanvägen 80

Radhus
Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
3 495 000 kr
112 + 5 m²
4 rum
170 m² tomt

Trivsamt radhus med ljus tomt som gränsar mot ett skogsparti. Trevlig altan på husets baksida under tak, samt en gräsmatta. På framsidan finns en insynsskyddad och stenlagd uteplats och här finner vi även ett rejält förråd med plats för både förvaring och en snickarbod. Riktigt välbyggt hus med betongstomme vilket innebär en effektiv ljudisolering båda från grannar samt de egna våningsplanen. Smakfullt inrett med fint kök med modern färgsättning som gränsar till ett generöst vardagsrum med utgång till altan. Huset känns välkomnande och ljust med stora fönster i två väderstreck. Utmärkt planlösning med alla tre sovrummen en trappa upp tillsammans med ett stort, helkaklat badrum och en rymlig klädkammare och två hela garderobsväggar i den övre hallen. På entréplanet finner vi en stor och rymlig hall, kök och vardagsrum i fil. Helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare, wc och tvättställ. Dusch finns och vill man så kan man flytta tvättmaskinen en trappa upp, det är förberett för installation där med både el och vatten. På framsidan är ytterligare en uteplats, perfekt för morgonkaffet, samt ett rymligt förråd. Via samfälligheten ingår garageplats, p-plats, bredband, telefoni, tv, snöröjning, lekplats och sophämtning.

  • Premium
Kvartärvägen 237, Åbylund, Haninge kommun

Kvartärvägen 237

Lägenhet
Åbylund, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
1 400 000 kr
60 m²
2 rum
4 821 kr/mån
23 333 kr/m²

Ljus och trevlig 2:a om 60 kvm en trappa upp med egen ingång och stor balkong/altan. Rymligt kök med matplats för 4-6 personer invid fönster i vinkel. Stort vardagsrum med ljusinsläpp från två väderstreck och fransk balkong. Sovrum med praktisk klädkammare. Beläget i populära Åbylund, ett barnvänligt och bilfritt område med närhet till Västerhaninge centrum. Välkommen!

Fribordsgränd 5, Vegastaden, Haninge kommun
  • Sön 21 apr kl 14:00
Fribordsgränd 5, Vegastaden, Haninge kommun, bild 2
Fribordsgränd 5, Vegastaden, Haninge kommun, bild 3

Fribordsgränd 5

Lägenhet
Vegastaden, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
2 695 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/5
5 344 kr/mån
39 632 kr/m²

Välkommen till en nyproducerad 3a mitt i fina Vegastaden! Två balkonger och en takhöjd om ca 2,6m! Två sovrum, öppen planlösning, duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Närhet till både buss, pendeltåg, skolor, förskola och naturen! Hög standard och genomgående fint med stora fönster!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Vikingavägen 44, Centrala Haninge, Haninge kommun
  • Budgivning pågår

Vikingavägen 44

Lägenhet
Centrala Haninge, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
1 650 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 0/3
5 905 kr/mån
20 755 kr/m²

Välkommen till Vikingavägen 44, kanske handens bästa läge? En centralt men också lummigt belägen trea på endast en halvtrappa upp! Kort sagt en välplanerad lägenhet som önskar lite kärlek! Inglasad balkong, nära butik, förskola, skola, centrum med butiker och bussar. Kort promenad till pendeltåg som tar dig in till stan på under halvtimmen. Ett levande område som växer och moderniseras men med badsjö och naturen runt hörnet!

Utgårdsvägen 38, Centrala Haninge, Haninge kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00
Utgårdsvägen 38, Centrala Haninge, Haninge kommun, bild 2
Utgårdsvägen 38, Centrala Haninge, Haninge kommun, bild 3

Utgårdsvägen 38

Lägenhet
Centrala Haninge, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
1 695 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 0/3
6 113 kr/mån
20 545 kr/m²

Välkommen till fina Utgårdsvägen 38! En välplanerad gavellägenhet med inglasad balkong, fönster i tre väderstreck på endast en halvtrappa upp. Nära butik, förskola, skola, centrum med butiker och bussar. Kort promenad till pendeltåg som tar dig in till stan på under halvtimmen. Ett levande område som växer och moderniseras men med badsjö och naturen runt hörnet!

  • Premium
Granstigen 5, Västerhaninge/Åby, Haninge kommun
  • Sön 21 apr kl 13:15
Granstigen 5, Västerhaninge/Åby, Haninge kommun, bild 2
Granstigen 5, Västerhaninge/Åby, Haninge kommun, bild 3

Granstigen 5

Lägenhet
Västerhaninge/Åby, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
1 450 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2/3
6 037 kr/mån
20 423 kr/m²

Fin trea i lummigt läge med närhet till butik, buss, centrum med pendeltåg och butiker. Naturen runt hörnet!

  • Premium
Vreta 19, Lisö, Nynäshamns kommun
Vreta 19, Lisö, Nynäshamns kommun, bild 2
Vreta 19, Lisö, Nynäshamns kommun, bild 3

Vreta 19

Tomt
Lisö, Nynäshamns kommun
SkandiaMäklarna Haninge
995 000 kr
1 503 m² tomt

Nu finns möjligheten att skapa ditt drömboende på denna trevliga kuperade naturtomt om ca 1503 kvm. Här bor man i en lantlig miljö med närhet till natur och hav. Denna miljö bidrar till avkoppling och en känsla av ro. I området finns flera villor med åretruntstandard samt en del fritidshus. Området är inte detaljplanerat. Från tomten har man gångavstånd till buss 856 som trafikerar Södra Lisö, Spångbro och Sorunda. Borrad brun på tomten och gemensam infiltrationsanläggning i samfälligheten. Lisö är en halvö, perifert belägen i sydvästra delen av kommunen med blandad bebyggelse med fritidshus och permanentbostäder. Från tomten är avståndet till Ösmo med pendeltågsstation cirka 17 kilometer, till Spångbro cirka 12 kilometer och till Nynäshamn cirka 25 kilometer.

  • Premium
Herrns väg 11, Tungelsta/Utlida, Haninge kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00

Herrns väg 11

Villa
Tungelsta/Utlida, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
3 595 000 kr
40 + 21 m²
3 rum
2 333 m² tomt

Välkommen till härliga Herrns väg 11! Här bor du som i en egen oas med en behändig villa i gott skick, garage för 1 bil, fristående byggnad med relax och bastu, flera förråd, gäststuga och gott om parkeringsplatser samt solceller (med batteri!). Nära natursköna skogar och ca fem min till Östnora havsbad men även med 73an och närservice i närheten. Snöslunga samt en äldre åkgräsklippare ingår i husköpet! Välkommen hem!

  • Plus
Älgholmsvägen 11, Dalarö, Haninge kommun

Älgholmsvägen 11

Villa
Dalarö, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
3 495 000 kr
65 + 50 m²
2 rum
2 350 m² tomt

Välplanerad 2 rums villa med idylliskt läge. Genomgående parkett och rostfri köksutrustning. Badkar med klinkers, kakel och bubbelbad samt duschhörna med infällbara duschväggar. Härlig trädäckad altan om 65 kvm. Badplats runt hörnet. Bra isolerad samt installerad luftvärmepump gör att man får låg driftkostnad. Isolerat och uppvärmt garage med tillhörande carport. Missa inte chansen!

Betebyvägen 21, Österhaninge, Haninge kommun

Betebyvägen 21

Villa
Österhaninge, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
6 995 000 kr
150 m²
6 rum
2 410 m² tomt

Nyproducerat Älvsbyhus om ca 150 kvm med tillhörande dubbelgarage. Hela tre till fem sovrum, två helkaklade badrum, en rymlig klädkammare och ett stort kök med öppen planlösning till matsal och vardagsrum. Här finns gott om plats för dig som har en stor familj eller som vill ha möjlighet att växa längre fram. Smart uppdelning av sovrum och gemensamma ytor. Stora möjligheter att anpassa planlösningen utifrån olika behov. Rogivande och naturskönt läge i Österhaninge ca 10 min bort från Västerhaninge centrum med fullt serviceutbud och pendeltåg, ca 22 min till Globen med bil. I närområdet finns flera ridanläggningar och golfbanor i toppklass. Årsta Havsbad ligger bara en kort biltur bort, härifrån kan man ta båt ut till skärgårdsöarna. Missa inte chansen!

Sturevägen 1A, Jägartorp, Haninge kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 21 apr kl 13:00

Sturevägen 1A

Radhus
Jägartorp, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
3 995 000 kr
125 + 14 m²
4 rum
256 m² tomt

Välkommen till detta fina, välvårdade kedjehus om 125 kvm i ett plan. Totalt 4 rum, varav 3 sovrum. Lättskött tomt om 256 kvm. Insynsskyddad atriumgård i sydväst. Mycket lugnt och trivsamt område. Garage i länga (laddbox finns installerad) samt en parkeringsplats ingår. Ca 500 m till tåget samt till Västerhaninge centrum.

  • Plus
Lillgårdsvägen 10, Lillgården, Haninge kommun
  • Budgivning pågår

Lillgårdsvägen 10

Lägenhet
Lillgården, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
1 495 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 328 kr/mån
21 511 kr/m²

Välkommen till Lillgårdsvägen 10 en välplanerad lägenhet med närhet till kommunikationer, både buss precis vid lägenheten och pendeltåget en kort promenad bort. I närområdet finns ett flertal populära skolor och förskolor. Det här är det perfekta boende för dig som vill ha ett lantligt lugnt läge men med alla bekvämligheter man får av att bo i lägenhet. Stabil förening med gott om faciliteter som t.ex tvättstuga i samma port, lägenhetsförråd, gym, garage och parkeringsplatser. I lägenheten möts man av en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter, två bra sovrum, ett trevligt kök med fina 50-tals detaljer, helkaklat badrum med tvättmaskin, stort trevligt vardagsrum, balkong med ett fridfullt läge mot naturen. Sammanfattningsvis en lägenhet som erbjuder det mesta! Missa inte chansen!

  • Balkong
Gudö åväg 4C, Gudö, Haninge kommun

Gudö åväg 4C

Lägenhet
Gudö, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
1 495 000 kr
23 m²
1 rum
vån 2/3
1 793 kr/mån
65 000 kr/m²

Stilren nyproducerad lägenhet om 23 välplanerade kvadratmetrar med hög standard, byggt 2022. Genomgående plankgolv i ek förutom hallen där de är klinkergolv och vita målade väggar. Lantligt kök från Marbodal med ljust gråa luckor, bänkskiva i laminat med underlimmad diskho och spotlightsbelysning under skåp. Rostfria vitvaror. Allrummet är ljust och välplanerat med plats för säng/soffa och matbord. Fransk balkong. Smakfullt inrett badrum med klinkergolv i grått och vita blanka helkaklade väggar, duschhörna med svängda dörrar, takdusch, spegelskåp med kommod från Marbodal och spotlights. Fönsterbänkar i grå kalksandsten, golvlister och dörrfoder i allmoge. Njut av lugnet från skogen och Gudöån samtidigt som du bor ett stenkast från kommunikationerna.

  • Plus
  • Hiss
Vallavägen 14, Slätmossen, Haninge kommun

Vallavägen 14

Lägenhet
Slätmossen, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
1 850 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 1/6
6 343 kr/mån
24 832 kr/m²

Välkommen till en fin trea (möjlig fyra!) med allt man kan önska! Här bor du med en öppen planlösning, två bra sovrum som kan blir tre, rymligt och modernt kök, stor balkong som går att glasa in om ca 16 kvm i västerläge, nyrenoverat badrum 2020 med tvättmaskin och gott om förvaring i en fastighet med hiss! Välkommen hem!

  • Hiss
Ekstigen 8, 13734 Västerhaninge, Åby, Haninge kommun
  • Sön 21 apr kl 14:00

Ekstigen 8, 13734 Västerhaninge

Lägenhet
Åby, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
1 250 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/3
5 304 kr/mån
21 552 kr/m²

Välkommen till en välplanerad och insynsskyddad gaveltvåa i bästa läge! Här bor du med fönster i tre väderstreck och balkong i sydvästläge med ett lummig och lugnt läge. Stenkast till både naturen samt butik och centrum med pendeltåg och bussar.

  • Plus
Runstens byväg 82B, Runsten, Haninge kommun

Runstens byväg 82B

Lägenhet
Runsten, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
1 050 000 kr
24 + 11 m²
1.5 rum
3 091 kr/mån
43 750 kr/m²

Välkommen till fina Runstens Byväg 82b! En minivilla om ca 24+11 kvm, i det smidiga formatet BRF, som går i lantlig men modern stil! Här har du en öppen planlösning, fiber, hög standard och naturen runt knuten. Ett område som andas hästsport och bullebyn-känsla i ett. Ett familjeområde med naturen runt knuten. Välkommen hem!

Kolonilottsvägen 81, Lillgården, Haninge kommun

Kolonilottsvägen 81

Radhus
Lillgården, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
3 500 000 kr
157 m²
6 rum
7 284 kr/mån
22 293 kr/m²

Välkommen hem till Kolonilottsvägen 81. Bostadsrättsradhus i tre plan om 157 kvm från 2021 mitt i en familjeidyll. På entréplan finns en hall med stor skjutdörrsgarderob med speglar, tvättrum och fint badrum med kakel och klinker. Här finns även ett kök från Marbodal och ett stort vardagsrum med utgång till bostadens härliga altan och trädgård. På plan två finns ett allrum, tre bra sovrum varav det största med hel garderobsvägg med skjutdörrar samt ett badrum med badkar. Högst upp i huset finns en stort inrett rum som kan användas som hobbyrum, sovrum eller förvaring. På framsidan finns en stenlagd uteplats och baksidan bjuder på en trädäckade altan och trädgård. Dessutom ingår det ett oisolerat förråd samt en carport till radhuset. Tungelsta har ett unikt och lantligt läge i Haninge söder om Stockholm. Naturen finns direkt runt knuten, havet är bara 10 minuter bort, liksom all tänkbar service och shopping i Haninge centrum. Lillgården ligger en kort promenad från Tungelsta pendeltågstation och därifrån tar det bara 30 minuter till Stockholm C. I den gamla handelsträdgårdsorten Tungelsta finns allt nära till hands, mataffär, butiker, service, förskolor, skolor och fritidsaktiviteter såsom idrottsföreningar, stall och golfbanor. Det är också en ort som utvecklas och växer med nya bostäder, förskolor, skolor, idrottshall och äldreboende. Gå gärna in och läs mer på: https://boitungelsta.se/det-ar-nagot-visst-med-lillgarden-i-tungelsta

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Myrmalmsringen 160, Haninge/Söderby, Haninge kommun
  • Budgivning pågår

Myrmalmsringen 160

Radhus
Haninge/Söderby, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge
4 495 000 kr
118 m²
5 rum
398 m² tomt

Välkommen till fina Myrmalmsringen 160! Ett enplansradhus med fyra sovrum, två duschrum och härliga uteplatser! Stort vardagsrum i öppen planlösning mot matplatsen och köket. Stor altan, delvis insynsskyddad och under tak, gott om förvaring och förråd och parkering både på tomten samt i garagelänga. Nära till förskolor, kommunikationer och naturen! Välkommen hem!

Visar 1 - 25 av 30