SkandiaMäklarna Trångsund/Skogås/Sköndal

SkandiaMäklarna Trångsund/Skogås/Sköndal

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Näckrosvägen 17, Sjöängen, Huddinge kommun

Näckrosvägen 17

Tomt
Sjöängen, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Trångsund/Skogås/Sköndal
7 995 000 kr
1 503 m² tomt

Äntligen finns nu möjlighet att förvärva en unik sjötomt i Drevviken! I bästa sydvästläge med lång strandlinje och eget vatten finns nu chansen till ett riktigt drömboende. Fastigheten är 1503 kvm varav 508 kvm vatten. Den är avstyckad från Näckrosvägen 17 och granne med naturreservat. Drömmer du om morgondopp från din egna klippa, eget kräftfiske eller en fantastisk utsikt med sol från morgon till kväll. Här väljer ni själva husleverantör och vad som ska bli ert drömhus! Tomten är mycket bra belägen på lugn återvändsgata nära strövområden i Naturreservat och kring sjön. Kort gångavstånd till Sjöängsbadet som bla erbjuder sandstrand, grillplats, utegym och stor gräsplan. Gångavstånd till skola, förskola, lekparker och buss. Endast 20 minuter till City! Byggrätt 1/5-del av tomtarealen i två plan. Huvudbyggnaden max 200 kvm varv 50 kvm får uppföras i komplementbyggnad. Anslutningsavgifter för vatten och avlopp och fiber tillkommer. Gatukostnadsersättning tillkommer. Se plankarta för bygglovsregler. Kontakta mäklare för visning!

Loftvägen 10, Etage, Skogås, Huddinge kommun

Loftvägen 10, Etage

Lägenhet
Skogås, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Trångsund/Skogås/Sköndal
2 495 000 kr
131,9 m²
5 rum
vån 1
6 898 kr/mån
18 916 kr/m²

Visas 28/4 kl 12.15-12.45 Välkomna till denna unika 4:a. Stor och välplanerad etagelägenhet som idag nyttjas som en bra 5:a. Tre stora sovrum samt ytterligare ett rymligt "rum" med källarfönster används som sovrum. På entréplanet möts man av de sociala ytorna med fint renoverat kök i öppen planlösning med det stora vardagsrummet. Dessutom finns här ett sovrum, solig balkong mot lummig grönska i bästa syd/väst-läge. Nyrenoverad toalett samt ett praktiskt förråd. På det nedre planet är lägenhetens övriga sovrum samlade, samtliga är stora och rymliga. Här finns klädkammare och stort och helt nyrenoverat badrum med fönster. Det här är den perfekta lägenheten för den stora familjen. Brf Skogås 3 är en välskött förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Föreningen bildades 1964, äger marken och har en mycket låg belåningsgrad om ca. 1550 kr/ kvm. Föreningen tillhandahåller bland annat parkering, (separat kö), tvättstuga, cykelförråd, lägenhetsförråd, tvättstugor, övernattningslägenhet och gemensamhetslokal. I månadsavgiften om 6350 kronor ingår värme, vatten, basutbud kabel-TV och lägenhetsförråd. På kort promenadavstånd från bostaden når du Skogås Centrum med pendeltåg som tar dig till City på ca 21 minuter. Busshållplats inom 350 meter som tar dig till Farsta C på 12 minuter med stor shoppinggalleria och tunnelbana. Området är rikt på skog och natur. Här finns många fina badplatser, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor vintertid. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Hammarögatan 8, null, Stockholms kommun

Hammarögatan 8

Lägenhet
Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Trångsund/Skogås/Sköndal
1 995 000 kr
53 m²
2 rum
vån 4/5
4 122 kr/mån
37 642 kr/m²

Välkommen till denna underbara lägenhet, en pärla nära Farsta centrum, i en stabil förening och nyproduktion från 2021. En välkomnande hall med parkettgolv och vitmålade väggar som sträcker sig genom hela lägenheten och skapar en ljus och luftig atmosfär. Till vänster från hallen möts du av ett modernt kök med öppen planlösning mot det rymliga vardagsrummet. Här erbjuds ett vackert ljusinsläpp och en fin utsikt utan insyn. Det stilrena köket pryds av vita skåpluckor och är fullutrustat med alla bekvämligheter för matlagning och måltidsnjutning. Badrummet imponerar med helkaklade väggar och en elegant dusch med vikbara duschväggar, samt en praktisk tvättmaskin. Sovrummet välkomnar dig med gott om plats för en dubbelsäng och övrigt möblemang, och härifrån når du den generösa balkongen som bjuder på en ett västerläge. Perfekt för avkoppling och sociala stunder med vänner och familj. Föreningen erbjuder ytterligare bekvämligheter såsom cykelrum och barnvagnsrum för enkel hantering av vardagslivet, samt parkeringsplatser och laddningsmöjligheter för elbilar/hybrider. En kort promenad tar dig till Farsta Köpcentrum, ett av Stockholms största inomhuscentrum med cirka 150 butiker, tunnelbana, restauranger och en livlig torghandel. Här finns också gott om kollektivtrafikförbindelser som tar dig till olika delar av staden, samt grönområden och vackra promenadstråk som erbjuder en avkopplande kontrast till stadens puls. Sammanfattningsvis är detta en fantastisk lägenhet i absolut toppskick. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Printz väg 17E, Stortorp, Huddinge kommun
  • Sön 28 apr kl 15:15
Printz väg 17E, Stortorp, Huddinge kommun, bild 2
Printz väg 17E, Stortorp, Huddinge kommun, bild 3

Printz väg 17E

Lägenhet
Stortorp, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Trångsund/Skogås/Sköndal
1 495 000 kr
24,5 + 4,5 m²
1.5 rum
vån 1
1 950 kr/mån
61 020 kr/m²

-inflytt april/maj 2024. - Avgiftsfritt erbjuds fram till och med december 2025. PRISLISTA: Bondevägen 12 A: 1 590 000kr Bondevägen 12 B: 1 495 000kr Bondevägen 12 C: 1 350 000kr Printz väg 17 E: 1 495 000kr Studiovillorna: Med studiovillorna har arkitekten skapat ett perfekt hem för 1–2 personer. Snygga och oavbrutna linjer som går runt på hela framsidan, som om huset vore i ständig rörelse. Studiovillorna håller hög kvalité med stående träpaneler, aluminiumfönster och ekparkett. Studiovillorna har fullutrustat kök och helkaklat badrum med duschhörna, kombimaskin och golvvärme. Förvaring finns i städskåp och garderob intill entrén. Interiört går färger och material i dämpade naturliga färgtoner genom en ljus behandlad enstavsparkett av ek som kombineras med vita kulörer på väggar och tak. Till bostaden hör en generös altan om c:a 10 kvm. Takhöjd vardagsrum samt kök ca.3,5m Takhöjd badrum ca.2,1m Takhöjd loft c:a 1,2 m Uppvärmningen är oljefyllda elradiatorer. Möjligt tillval för uppvärmning är luftvärmepump (värme och kyla) för en kostnad om 25.000kr. Här bor ni bekvämt i nyproducerat samt arkitektritat samtidigt som den härliga villakänslan förstärks av de äldre uppvuxna villakvarteren som omger trädgården. Se mer av bostadens interiör på följande länk: https://studio3d.app.box.com/s/r61askf51dexura8t3ikqvmk28cwavaa/file/1276728983032 Beräknad tid för inflyttning är Q4 2023. Studiovillorna säljs på ritning.

  • Premium
  • Uteplats
Vitnäsvägen 25, Drevviksstrand, Huddinge kommun
  • Sön 28 apr kl 14:15
Vitnäsvägen 25, Drevviksstrand, Huddinge kommun, bild 2
Vitnäsvägen 25, Drevviksstrand, Huddinge kommun, bild 3

Vitnäsvägen 25

Villa
Drevviksstrand, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Trångsund/Skogås/Sköndal
7 495 000 kr
199 m²
8 rum
813,1 m² tomt

Välkommen till en mycket trevlig villa i fantastisk miljö nära Drevviken. Här erbjuds 199 fina kvm med många rum, härliga sällskapsytor, bra förvaringsmöjligheter och fräscha ytskikt. Huset har en underbar utemiljö med stor altan och pool från 2021, härlig uteplats med Pergola i trä samt plan gräsmatta och mycket grönska. -Sjöutsikt -Pool från 2021 3 x 7.5 m -Braskamin -Garage, carport och förråd -Fiber På entréplanet välkomnas vi in i en rymlig hall med marmorgolv. Kök från 2013 i öppen planlösning med matsalsdel och vardagsrum ger härliga sociala ytor. Här finns utgång till altan och trädgård samt flera fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Ett genomgångsrum som passar perfekt till tex hemmakontor, ett sovrum med utgång till altan och pool samt helkaklat duschrum. En utbyggnad gjordes 2019 med en stor hall/groventré samt tvättstuga. På övervåningen har allrummet öppet i nock samt balkong med sjöutsikt. Nytt påkostat badrum från 2021 samt 4 sovrum där det största har egen walk in closet samt utgång till en stor ny altan med räcke i glas. En ljuvlig plats med strålande sjöutsikt över Drevviken. Inbjudande trädgård med plan gräsmatta för lek och bus, flera soliga uteplatser, bra ytor för odling, fri från insyn samt sjöutsikt. Här växer bla syren, lavendel, hallon, smultron och rabarber. Garage, Carport samt stort förråd. Plats för flera bilar på infarten. Bra belägen i lugnt område nära skola, förskola och centrum med pendeltåg. Gångavstånd till Naturreservat kring Drevviken med motionsspår och flera fina badplatser. Endast 20 minuter till City! Välkommen Hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Balettvägen 41, Trångsund, Huddinge kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00

Balettvägen 41

Radhus
Trångsund, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Trångsund/Skogås/Sköndal
3 495 000 kr
105 m²
4 rum
116 m² tomt

Välkommen till barnvänliga och charmiga Balettvägen. Detta välskötta radhus har en bra planlösning i 2 plan med genomgående nymålade vita väggar, kök från 2006 samt två uteplatser. Ljust vardagsrum med parkettgolv, 3 bra sovrum på övervåningen samt stor klädkammare och vind med bra förvaringsmöjligheter. Klädkammaren har fönster och kan användas som hemmakontor eller barnkammare. Två uteplatser med altan på baksidan med snyggt räcke av glas och markis samt altan med markis på framsidan med sol från förmiddag till kväll. Lugnt läge i slutet på gatan med berg och grönska mittemot huset. Förråd i länga och en p-plats tillhör huset. Låg driftskostnad med fjärrvärme samt bredband som ingår i samfällighetsavgiften. Mycket trivsamt och barnvänligt område med flera lekplatser på trygga innergårdar. Här finns också fotboll-och basketplan. Kort gångavstånd till skola och förskola. Nära till buss (pendeltåg finns i Trångsund C och Skogås), vackra strövområden i Naturreservat kring Drevviken med sandstrand, brygga, utegym, volleybollplan mm. Snabb inflyttning möjlig. Välkommen Hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Dalarövägen 33, null, Huddinge kommun

Dalarövägen 33

Lägenhet
Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Trångsund/Skogås/Sköndal
2 895 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 1/4
5 173 kr/mån
36 879 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet med en yta på 78,5 kvadratmeter i en trygg och välskött förening, endast en kort promenad från Trångsunds centrum. Med en modern grundstruktur från 2012 erbjuder husen bekvämlighet och stil. Dessutom kan du koppla av på den generösa balkongen på cirka 10 kvadratmeter, där för och eftermiddagssolen skiner vackert. När du kliver in i denna lägenhet möts du av ett välkomnande klinkergolv vid entrén, som elegant övergår till parkettgolv i resten av bostaden. De nymålade väggarna bidrar till en ljus och fräsch atmosfär. I hallen finner du lägenhetens badrum, stilrent helkaklat och utrustat med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare, komplett med en praktisk bänk ovanför och smarta överskåp för förvaring. Detta skapar en smidig lösning för dina dagliga behov. Vidare in i lägenheten möts du av köket, som har en öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns gott om plats för ett stort matbord, bekväma soffor och andra möblemang, vilket ger dig möjlighet att skapa en trivsam sällskapsyta. Lägenheten har också två rymliga sovrum, varav ett har direkt utgång till den generösa balkongen där förmiddagssolen strålar vackert. Detta ger dig möjlighet att njuta av den härliga utomhusmiljön som lägenheten erbjuder. Med en kort promenad från Trångsunds centrum, samt närhet till pendeltåg och bussar, är denna lägenhet perfekt för dig som värdesätter bekvämlighet och goda kommunikationer. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss
Melodivägen 10, Skogås, Huddinge kommun

Melodivägen 10

Lägenhet
Skogås, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Trångsund/Skogås/Sköndal
1 495 000 kr
46,2 m²
1.5 rum
vån 1/5
3 946 kr/mån
32 359 kr/m²

Välkomna till populära Melodivägen och denna trevliga och välplanerad lägenhet med stor balkong och ett centralt läge där pendeltåg, butiker och vårdcentral finns strax utanför huset. Vardagsrummet är bra planerat med utrymme för både soffgrupp och dubbelsäng i "sovrum"/sovalkov där vardagsrummet har delats av för att skapa ett separat rum. Köket har fint ljusinsläpp och har generösa arbetsytor. Från köket når man den härliga balkongen där morgonsolen lyser fint! Badrummet är utrustat med badkar. Utanför lägenhetsdörren finns ett lägenhetsförråd. Brf Melodin är centralt belägen i Skogås. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga och en trevlig och välskött gård. Här bor du mycket centralt med närhet till allt du kan tänka dig. Skogås centrum ligger precis runt hörnet, pendeltågsstationen en kort promenad bort och sjön Drevviken med fina badplatser når du enkelt med cykel eller kollektivtrafik. Detta är en bostad med ett perfekt läge i hjärtat av Skogås! Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss
Spelvägen 5, null, Huddinge kommun

Spelvägen 5

Lägenhet
Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Trångsund/Skogås/Sköndal
1 595 000 kr
60,7 m²
2 rum
vån 3/8
3 964 kr/mån
26 277 kr/m²

Denna charmiga pärla bjuder på genuin karaktär och bekvämlighet. Med ett stilrent originalkök och ett badrum som renoverades och helkaklades 2014, erbjuder den bästa av både bevarad charm och modern komfort. Belägen på tredje våningen med generöst ljusinsläpp från flera väderstreck, välkomnar denna bostad dig med en rymlig hall utrustad med smart förvaring i garderober och linneskåp, samt en praktisk klädkammare. Det generösa köket bjuder in till gemenskap och matlagning med tillräckligt med plats för en matgrupp för fyra personer. Förutom gott om förvaringsutrymme, erbjuder det även generösa arbetsytor. Vardagsrummet är en perfekt plats för avkoppling och umgänge, med tillräckligt med utrymme för en stor soffgrupp och ytterligare möblemang. Från vardagsrummet leder balkongdörren ut till en solig balkong där du kan njuta av eftermiddagssolen. Sovrummet är en fridfull oas, med tillräckligt med plats för en stor säng och ytterligare möblering efter behov. Denna lägenhet är belägen i en stabil förening med en solid ekonomi, som har genomfört omfattande renoveringar och investeringar. Med endast ett stenkast från busshållplatsen som tar dig till Trångsund centrum på bara en station, samt till Farsta centrum med tunnelbana och köpcentrum på ca 10 minuter. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss
Backslingan 25, Trångsund, Huddinge kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00

Backslingan 25

Villa
Trångsund, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Trångsund/Skogås/Sköndal
6 495 000 kr
98 + 98 m²
6 rum
1 056 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa om 196 kvm med stor trädgård och härligt läge på lugna och trivsamma Backslingan. Huset som ägts av samma familj sedan 1963 renoverades delvis invändigt 2022 med bla påkostade laminatgolv i entréplanet, målade väggar och nya badrum. Här blandas varma moderna toner med tidstypiska bevarade 60-tals detaljer. På entréplanet finns ett stort härligt vardagsrum i vinkel med öppen spis. Fräscht kök, nytt påkostat badrum och separat wc från 2022 samt 3 rymliga sovrum. I källarplanet finns tvättstuga, ett stort sovrum, gästwc, klädkammare, flera förråd samt uthyrningsdel och garage. Nybyggd uthyrningsdel/studio från 2022. Ca 32 kvm med stort rum, pentry samt helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Egen ingång från trädgården gör den perfekt för uthyrning. Garage i huset och plats för flera bilar på uppfarten. Stor härlig trädgård med skyddat läge som gränsar mot allmänning/skog. Här finns flera soliga uteplatser, gräsmatta, äppel- och plommonträd, Syréner samt häck av Ölandstok och mycket mycket mer. Backslingan är en mycket trevlig och lugn gata utan genomfartstrafik. Ett trygg miljö med god grannsämja och gemensamma aktiviteter på gatan som tex kräftskiva. På bara 8-10 minuters promenad finns skola, förskola och Trångsunds centrum med pendeltåg in mot stan. På 5 minuters promenad finns buss till Farsta centrum med tunnelbana. I ett skogsparti strax nedanför Backslingan finns populära Stortorpsparken som anordnar olika tillställningar vid högtider och som också kan bokas för fester. I området finns fina strövområden i Naturreservat kring Drevviken med fina badplatser. Välkommen hem!

  • Plus
  • Uteplats
Sköndalsvägen 90, Sköndal, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 28 apr kl 11:15
Sköndalsvägen 90, Sköndal, Stockholms kommun, bild 2
Sköndalsvägen 90, Sköndal, Stockholms kommun, bild 3

Sköndalsvägen 90

Lägenhet
Sköndal, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Trångsund/Skogås/Sköndal
1 695 000 kr
37,1 m²
1.5 rum
vån 2/7
3 060 kr/mån
45 687 kr/m²

På andra våningen välkomnas ni till denna välplanerade 1:a om 37,1 kvm. Här finner ni en ljus och luftig lägenhet med öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Sovalkov med plats för 160 säng och platsbyggd förvaring. Solig balkong med sol från eftermiddag till kväll i mysigt läge mot föreningens fina och lugna innergård. Badrum i helkaklat utförande försett med tvättmaskin. I hallen finns plats för avhängning, och exempelvis garderober. Med ett fint läge i välskött hus med hiss och ett bra läge intill Sköndals centrum är detta ett hem att trivas i! Brf Dopfunten är en solid och välskött förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Föreningen äger marken. Föreningen tillhandahåller bland annat garageplatser med kort kö för c:a 500kr/mån, tvättstuga i huset, och en fin södervänd gård mot naturmark med en grillplats, ett lusthus, en sandlåda samt ett cykelförråd i en separat låst byggnad. Bostaden ligger bara ett stenkast från Sköndals centrum, här finns restaurang, bankomat, matbutik och annan service. En bit bort finns Sköndals nya handelsplats med bland annat en stor Willys, systembolag, MAX, Plantagen och gym. Sköndal ligger nära stan men ändå lugnt och naturnära. Från fastigheten har man promenadavstånd till sjön Drevviken med mysiga badplaster, promenad- och joggingvägar, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor på vintern. Närheten till Ågesta Golfklubb och naturområdena i Orhem och kring Flaten är också en stor tillgång. Ute på gatan går bussar till Gullmarsplan, Älvsjö Station, Skarpnäck, Farsta strand och Farsta. Till Gullmarsplan kommer du på c:a 10-15 beroende på trafik.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skräppavägen 8, Sjöängen, Huddinge kommun

Skräppavägen 8

Tomt
Sjöängen, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Trångsund/Skogås/Sköndal
4 500 000 kr
1 312 m² tomt

Välkommen till en jättefin villatomt med utmärkt läge i attraktiva Sjöängen. Här väljer ni själva husleverantör och vad som ska bli ert drömhus! En naturtomt på återvändsgata vid Trångsundsskogens Naturreservat. Tomten har två adresser. Skräppavägen 8 samt Odonbacken 10. Byggrätt 1/5-del av tomtarealen i två plan. Huvudbyggnaden max 200 kvm byggyta varv 50 kvm får uppföras i komplementbyggnad. Mycket bra belägen nära fina strövområden kring sjön Drevviken och med kort gångavstånd till Sjöängsbadet med sandstrand, grillplats, utegym och stor gräsplan. Från Odonbacken är det endast ca 200 meter till busshållplats och det är gångavstånd även till skola, förskola och centrum med pendeltåg. Endast 20 minuter till City! Plankarta med gällande detaljplan finns under Dokument. Åk gärna förbi och titta eller ring Mäklare Nina Ljuhs 0723-177370 för att boka privat visning.

Storvretsvägen  94, Skogås, Huddinge kommun

Storvretsvägen 94

Lägenhet
Skogås, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Trångsund/Skogås/Sköndal
Pris saknas
127,5 m²
7 rum

I centrala Skogås planeras för ett nytt unikt radhusområde där modern design och tidlös vardagskomfort kombineras. Läget intill grönska och inbjudande aktivitetsytor bidrar till en härligt levande omgivning för det nya grannskapet. De fyra radhuslängorna signerade Innovation Properties byggs i tre plan och fulländas av varje bostads privata takterrass och egna södervända trädgårdstomt. Bostäderna kännetecknas av sobra materialval och härligt ljusinsläpp från dom stora fina fönsterpartierna. De tre våningsplanen är anpassade efter den moderna familjens vardag, här är det lätt att bjuda in nya vänner till socialt umgänge på entréplanet samtidigt som familjens mer privata rum är avskilda på de övre våningarna. Utöver hemmets genomtänka komposition sätter även de stora fönsterpartierna och den nytänkande detaljrikedomen sin prägel på bostaden exteriört. Innovation Properties strävar efter att du som köpare ska åtnjuta enkelheten med nyproduktion och har tagit fram ett välutformat inredningskoncept. För att maximera den inflyttande familjens boende ges köparen möjlighet att välja bostadens utformning om fem till sju rum och kök. Utemiljön tillhörande respektive bostad ges också mycket uppmärksamhet. Med ambitionen att ute ska vara inne har den egna trädgården med altan och fina grönytor passande såväl barnlek som plantering utformats. De södervända tomterna ramas in av grön växtlighet tillsammans med fristående förråd. För den upphöjda upplevelsen av en extraordinär utemiljö förses stadsradhusen med en privat takterrass tillika sommarmånadernas givna vardagsrum och nyårsnattens utkiksplats. Stadsradhusen blir en del av ett nytt bostadsområde med bostäder i blandad gestaltning. För vardagsbestyren är Skogås centrum en naturlig handelsplats som erbjuder både shopping och restauranger samt pendelstationen får Stockholm City att kännas som nästgårds. Populära förskolor och skolor ligger i anslutning till det nya gröna bostadsområdet och utemiljön i dess närhet är väldigt uppskattad av alla åldrar, tex aktivitetsparken Sjötorpsparken. Rekreationsmöjligheterna i närområdet är också goda, här andas du frisk luft i det stora närbelägna naturreservatet och avslutar dagen med ett kvällsdopp på Badudden. Långt till naturens lugn, oavsett årstid, har du aldrig. Detta är ett kommande bostadsprojekt, hjärtligt välkommen att lämna din intresseanmälan till ansvarig mäklare för förtur vid försäljningsstarten samt kommunikation kring viktiga hålltider i byggnationen. Preliminär inflyttning sommaren 2024. Välkommen hem!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
Bridgevägen 7D, Stortorp, Huddinge kommun

Bridgevägen 7D

Tomt
Stortorp, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Trångsund/Skogås/Sköndal
2 995 000 kr
517 m² tomt

Villatomt med bra läge i hjärtat av Stortorp och kort gångavstånd till Drevviken med vackra strövområden. Med högt läge mitt i villaidyllen Stortorp finns denna avstyckade tomt med direkt infart från gatan. Ett perfekt läge med gångavstånd till bad, buss samt skola och förskola. 20% av fastigheten får bebyggas vilket blir ca 103 kvm i max 2 plan. Dvs möjligt att bebyggas med en villa med bruttoarea ca 206 kvm och boarea ca 185 kvm. Fastigheten är ej knuten till någon husleverantör så här har ni möjlighet att bygga ert drömhus. Detaljplanen tillåter parhus. Stortorp är ett villaområde som angränsar till Stockholms kommun. Från Bridgevägen tar det ca 15 minuter att promenera till Trångsund Centrum med butiker, vårdcentral och pendeltåg. Med bil tar du dig till City på 20 minuter! Åk gärna förbi och titta eller ring för mer information!

Visar alla 14