Flinks Fastighetsförmedling

Flinks Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bön Enerhögen, Gustavsfors, Bengtsfors kommun
  • Lör 27 apr kl 12:30

Bön Enerhögen

Gård/Skog
Gustavsfors, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
1 650 000 kr
100 + 100 m²
5 rum
7,1 ha tomt

Med stolthet presenteras denna lagom stora gård med anor från tidigt 1900 talet och med belägenhet i utkanten av trivsamma Gustavsfors. Gården erbjuder ca 7 hektar mark inklusive ca 2,5 ha betesmark och ca 3 ha skogsmark. Boningshuset byggdes redan i början på 1900 talet och tillbyggdes senare. Här finns ett större kök med lantlig karaktär, flera sällskapsrum, fyra sovrum, badrum och uppvärmning med bergvärme. Vackra vyer på landbyggden väntar utanför fönstren och sjön Lelången kan skymmas i bakgrunden ca 800 meter bort i sydväst. Vidare på fastigheten finns en större ladugård med stall inklusive fyra boxar och möjlighet till mindre djurhållning. Denna vackra gård passar utmärkt till såväl permanent som fritidsboende. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Årviksvägen 9, Centrum, Bengtsfors kommun
  • Fre 26 apr kl 17:30

Årviksvägen 9

Villa
Centrum, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
2 100 000 kr
101 + 101 m²
6 rum
1 146 m² tomt

Denna exklusive villa är belägen uppe på en liten platå med oslagbar utsikt över sjön Höljen, Ekaparken och båten M/S Storholmen, som har en speciell relation till fastigheten. Bostaden byggdes 1961 och är välkänd i området för sin genomgående kvalitet och även för boendets första invånare som ägde båten M/S Storholmen vilken trafikerar Dalslands kanal än idag. Trots modernisering, har bostaden lyckats behålla många vackra originaldetaljer, inklusive panoramafönstren inramade i teak, fiskbensparkett och inbyggda detaljer som förstärker bostadens koppling till Storholmen. Vidare har villan moderniserats med bl.a. nytt Tibrokök år 2006, kaklat badrum 2007 och flera soliga uteplatser som tar vara på den fantastiska utsikten över sjön.

  • Plus
Tisselskogs stom 14, Tisselskog, Bengtsfors kommun

Tisselskogs stom 14

Övrigt
Tisselskog, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
800 000 kr
213 m²
1 900 m² tomt

Nu finns den unika och spännande möjligheten att förvärva församlingshemmet i Tisselskog Stommen! Denna historiska byggnad byggdes som skolhus på 1880 talet med plats för såväl skolsal, avklädningsrum, två rum och kök till lärare, slöjdsal samt rum till en lärarinna. Skolan lades ner 1967 då det bara fanns 11 elever i skolan och fastigheten överlämnades av kommunen till församlingen som gåva. Kyrkan fattade beslut att bygga om skolan till församlingshem och efter en omfattade renovering inklusive bland annat installation av toaletter och elektrisk uppvärmning kunde församlingshemmet öppna sina dörrar redan till adventfirandet 1968. 57 år senare har kyrkan nu fattat beslut att låta fastigheten gå vidare till ny ägare. Varmt välkommen på visning av denna byggnad som har betytt mycket för socken under nästan 150 år.

  • Plus
Hasselbacken Kjellgården, Bäckefors, Bengtsfors kommun

Hasselbacken Kjellgården

Villa
Bäckefors, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
1 700 000 kr
125 + 35 m²
5 rum
7 261 m² tomt

På en lummig lätt sluttande tomt omringad av grönska ligger denna originella arkitektritade villa uppförd 1922 med unika detaljer, både exteriört och interiört. Den rustika mörka fasaden varvas av träpanel, liggande timmerstockar och dekorativ fjällpanel som tillsammans med vita spröjsade fönster beklädda med blå fönsterluckor skapar ett karaktäristiskt och alpinspirerat utseende. Invändigt varvas snickarglädje med robusta exponerade takbjälkar, dekormålade inredningsdetaljer och estetiskt tilltalande spegeldörrar. I vardagsrummet sprider den öppna spisen en härlig värme och de spröjsade pardörrarna mot altanen ger ett härligt ljusinsläpp från söder. En unik fastighet som måste upplevas på plats.

  • Plus
Alpgatan 1, Bengtsfors, Bengtsfors kommun

Alpgatan 1

Villa
Bengtsfors, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
1 000 000 kr
121 + 33 m²
4 rum
823 m² tomt

Varmt välkomna till denna välplanerade villa belägen i ett lugnt och barnvänligt bostadsområde på Majbergsdal. Här bor ni bekvämt med promenadavstånd till affärscentrum, fina naturområden, badplats och mycket mer. Bostadshuset har en boarea på 121 välplanerade kvadratmeter och inrymmer 4 rum och kök. Vardagsrummet är ljust och luftigt med utgång till altanen belägen i väster. I vardagsrummet finner vi en mysig öppen spis med insats som ge en skön och behaglig värme. Villan har under de senaste 10 åren renoverats flitigt och ger ett modernt intryck. Perfekt boende för en barnfamilj – Välkomna på visning!

Västra Trättlanda Elverud 10, Blomskog, Årjängs kommun

Västra Trättlanda Elverud 10

Lägenhet
Blomskog, Årjängs kommun
Flinks Fastighetsförmedling
100 000 kr
63,4 m²
2 rum
vån 1
4 580 kr/mån
1 577 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade tvårumslägenhet på 63,4 m2. Lägenheten tillhör Bostadsrättsförening Blomskog, en liten och personlig bostadsrättsförening bestående av 10 bostadsrätter uppdelad på fem parhus byggda 1988. Den lagom stora lägenheten bjuder på två rum och kök, fräscht badrum, egen tvättstuga, uteplats och fristående förråd. Bostaden är lantligt belägen och omgiven av åker samt betesmark med närhet till skog och natur. Lägenheterna är belägna i Blomskog, ca 17 km från Årjäng och 35 km från Töcksfors vid den norska gränsen.

  • Plus
  • Uteplats
Linderudsvägen 2, Centrum, Bengtsfors kommun

Linderudsvägen 2

Villa
Centrum, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
750 000 kr
96 + 92 m²
3 rum
1 113 m² tomt

Med spännande arkitektur från 1960 talet bjuder denna mysiga bostad på storslaget vardagsrum, uterum i söderläge, kök, badrum och två sovrum i våningsplanet. Bostaden är byggt i vinkel där de sociala utrymmena ligger särskilda från sovrummen. Vardagsrummet imponerar med sin höga takhöjd, parkettgolv och vacker murad spis i sann 60tals stil. Våningsplanet vilar på källaren som är uppdelad i gillestuga, pannrum, tvättstuga, wc och flera förrådsutrymmen. Utanför huset står även ett fristående garage, vedbod och växthus. Fastigheten ligger i ett trevligt område med kort gångavstånd till natur med vandringstigar, idrottsplats och förskola. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Årbol 3 och 5, Ärtemark, Bengtsfors kommun
  • Budgivning pågår

Årbol 3 och 5

Fritidshus
Ärtemark, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
2 400 000 kr
65 + 4 m²
4 rum
6 720 m² tomt

Varmt välkomna till fastigheten som erbjuder något utöver det vanliga! Här har ni chansen att inte bara förvärva ett strandnära hus utan två. Fastigheten består av en tomtarea på 6 720 kvm med ett hus på ca 65 kvm samt ett mindre fritidshus vid strandkanten på uppskattningsvis 25 kvm. Genom att förvärva denna fastighet öppnas många möjligheter! Här kan ni skapa fantastiska minnen och familjära upplevelser under hela året. Ni kan välja att bo permanent i det större av husen eller ha två fritidshus vilket är perfekt om man får gäster. Fastigheten är belägen endast 5 km från Bengtsfors affärscentrum. Detta är en idyll som kan ha otroliga utvecklingsmöjligheter - Missa inte detta tillfälle! Välkomna att uppleva denna fastighet i verkligheten!

  • Uteplats
Norra gatan 22, Sidan Södra, Bengtsfors kommun

Norra gatan 22

Villa
Sidan Södra, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
1 200 000 kr
84 + 84 m²
3 rum
904 m² tomt

Nu erbjöds denna hemtrevliga villa på populära Sidan Södra. Bostaden präglas av rödtegelfasad, 3-glas fönster och fjärrvärme vilket bidrar till ett minskat underhållsbehov. Den mysiga villan byggdes 1965 och erbjuder 84 m2 välplanerade kvadratmeter i våningsplanet plus lika stor källare. Här finns två ombonade sovrum, stort vardagsrum med braskassett, helkaklat badrum och nyare kök. Källaren erbjuder mycket möjligheter till såväl förvaring som extra sällskapsutrymmen och även ett bubbelbadkar. Fastigheten ligger nära skogen med mindre insyn i trädgården men även med närhet till förskola. Fiber finns inkopplad och robotgräsklipparen ingår. Varmt välkommen på visning!

Granåsvägen 11, Centrum, Bengtsfors kommun

Granåsvägen 11

Villa
Centrum, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
950 000 kr
134 + 72 m²
5 rum
920 m² tomt

Välkommen till en vacker och omhändertagen villa uppförd 1949. Villan har ursprungligen innehållit två separata lägenheter men har nyttjats som en stor villa under många år. Nu finns en genomtänkt planlösning med tilltrivsamma sällskapsrum och sovrum belägna på entréplan samt möjlighet till ett flertal sovrum på övre plan. Bostaden erbjuder utöver detta även badrum/WC på båda plan samt en smakfullt inredd gillestuga där användningsområdena är många. Bostaden har renoverats med nytt kök och nytt ytskikt i ett flertal rum och renoveringsprojektet överlämnas till nästa ägare att slutföra enligt sina idéer och önskemål. Vidare erbjuds både lättskött och effektiv uppvärmning i form av bergvärme installerad under 2014 samt ett centralt läge med gångavstånd till skola, förskola, idrottsplats och ytterliga önskvärda bekvämligheter.

Höglund 12, Höglund, Bengtsfors kommun

Höglund 12

Villa
Höglund, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
1 400 000 kr
98 + 98 m²
4 rum
3 889 m² tomt

Med enskilt läge i området Högslund i norra Dalslands, väntar denna mysig 50tals villa på ny ägare. Villan har renoverats löpande sedan 2005 inklusive nytt ytskikt, nytt tak och nya fönster, dränering med isödrän, ny el med automatsäkringsskåp och inkoppling av fiber. Härliga altaner finns runt om villan där omgivningen kan avnjutas ifrån ett soligt läge. På fastigheten finns även en gammal förrådsbyggnad som tidigare tillhört den intilliggande gamla skolan. Området är idylliskt, omringad av skog med vandringsmöjligheter i närområdet. Bostaden ligger inom gångavstånd till både Bärsjö och Östra Silensjö samt inom kort bilavstånd till Svärdlång, Västra Silensjö och Lelång. Fastigheten är belägen 18km från Bengtsfors och 18km från Gustavsfors.

  • Plus
Storgatan 51, Centrum, Bengtsfors kommun

Storgatan 51

Villa
Centrum, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
1 950 000 kr
109 + 16 m²
5 rum
1 079 m² tomt

Varmt välkommen till denna centralt belägna villa där planlösningen är optimerad för en social samvaro på entréplan med tid för avkoppling vid avskilda sovrum på övre plan. Den hänförande utsikten över stillsamma Lelång, en del av Dalslands kanal, samt det isolerade uterummet gör detta till en vacker idyll att njuta av året om. Huset erbjuder en stilfull interiör med vida glaspartier på entréplan, vilket både bjuder in den fantastiska utsikten och behagligt dagsljus. Fastigheten uppvärms med luft-vattenvärmepump (2019) och är utrustad med treglasfönster. Vidare återfinns ett stort utbud av bekvämligheter inom gångavstånd i form av matbutiker, restauranger, kaféer och badplats. Missa inte chansen till detta drömställe!

  • Plus
Blekerigatan 1, Sidan Södra, Bengtsfors kommun

Blekerigatan 1

Övrigt
Sidan Södra, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
2 250 000 kr
350 m²
2 390 m² tomt

Strålande tillfälle för dig som söker lokaler till det egna företaget eller för uthyrning! Nu finns möjlighet att förvärva denna rymliga fastighet om ca 350 kvadratmeter, en mycket flexibel byggnad för flera typer av verksamheter. Fastigheten har nyttjats som vårdbyggnad med övernattningslägenhet men ytan kan enkelt delas upp till flera hyresgäster som behöver lokal till förslagsvis vård, handel eller kontor. Till fastigheten följer en tomtarea om 2390 kvadratmeter i närheten av sjön Lelång, badplats, padelbana och utomhusgym. Fastigheten uppvärms med luft-vatten värmepump (2018), fiber finns inkopplat och lokalen har godkända brandceller samt utryckningslarm till brandkåren. Lokalen har mycket att ge för den drivna företagaren. Nu har du möjlighet att förvärva denna fastighet och gå vidare med ditt koncept!

Granhögsgatan 12, Bengtsfors, Bengtsfors kommun

Granhögsgatan 12

Villa
Bengtsfors, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
590 000 kr
149 + 26 m²
5 rum
1 099 m² tomt

I ett familjärt bostadsområde i Sidan Södra finner ni denna villa med stor potential att bli ert drömhus! Här kan ni låta er kreativitet flöda och många möjligheter finns. Bostadshuset är från 1976 och erbjuder gott om utrymmen. Villan är belägen på en rymlig tomt perfekt för barn att leka på eller för den trädgårdsintresserade att odla på, många olika sorters uppvuxna fruktträd finns redan planterade. Vidbyggt garage med plats för 1 bil. Nära till fina promenadstråk med vacker natur och badmöjligheter samt gång och cykelavstånd till Bengtsfors affärscentrum. Varmt välkomna till Granhögsgatan 12 i Bengtsfors!

Kunghällsvägen 5, Centrum, Bengtsfors kommun

Kunghällsvägen 5

Villa
Centrum, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
895 000 kr
91 + 80 m²
4 rum
669 m² tomt

Denna trevliga och lagom stora bostaden återfinns i centrala Bengtsfors men närhet till allt från skolor och affärer till busscentral och badplats. Villan har fått en uppfräschning på senare år och har moderniserats med såväl bergvärme som nytt helkaklat badrum. Vidare finns en praktisk planlösning på 91m2 med generös hall, vardagsrum, 3 sovrum, kök och badrum entréplan. Utöver det finns en gedigen och praktisk källare med plats för tvätt, tork, gillestuga, förvaring, garage och även bastu. Mysig trädgård med uteplats finns i öster medan en veranda under tak är belägen i väster. I väntan på nästa ägare slås dörren upp för visning på Kunghällsvägen 5 – varmt välkommen!

Källebergsgatan 13, Centrum, Bengtsfors kommun
  • Budgivning pågår

Källebergsgatan 13

Villa
Centrum, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
750 000 kr
112 m²
4 rum
1 121 m² tomt

Gömd på en höjd i centrala Bengtsfors med gångavstånd till skolar och service, ligger denna lummiga tomt med villa byggt 1946. Fastigheten har ett mycket trevligt läge med sol och härlig trädgård på hela 1.121 m2, samtidigt som den är undangömd från stora väggar och insyn. Villan erbjuder två sovrum, toaletter på både våningsplanen samt ett nyrenoverat badrum med hörnbadkar. Vidare finns luft-vattenvärmepump installerad 2020, nya avlopps- och vattenrör från husets till kommunens inkopplingspunkt och nybyggd altan i sydväst. Denna fastighet fungerar utmärkt som såväl fritidshus som för permanentboende. Perfekt för dig som vill ha känslan av ett enskilt läge men som vill ha gångavstånd till service, handel och badplats.

  • Plus
Tallåsvägen 18, Billingsfors, Bengtsfors kommun

Tallåsvägen 18

Villa
Billingsfors, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
495 000 kr
64 + 64 m²
3 rum
1 246 m² tomt

Belägen på en höjd med utsikt över Dalslands kanal och Billingsfors kyrka finns denna mindre villa med adress Tallåsvägen 18. Villan byggdes redan 1938 och erbjuder en lagom stor planlösning med kök, vardagsrum, två sovrum samt badrum. Vidare finns källare och vind med golv och goda möjligheter till förvaring. Huset värms upp med luft-luftvärmepump vilket gör det enklare att använda huset som fritidshus om så önskas. Inom kort avstånd från fastigheten finns cykelväg som går längst sjön Höljen till Bengtsfors och ingång till Höljerudsforsarnas naturreservat med fin natur och flera vandringsstigar.

  • Plus
Lilla Tvärgatan 4, Centrum, Bengtsfors kommun

Lilla Tvärgatan 4

Villa
Centrum, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
825 000 kr
115 + 72 m²
5 rum
479 m² tomt

På Lilla Tvärgatan 4 försäljs nu denna hemtrevliga villa som löpande renoverats genom åren. Njut av dess stilrena materialval, trivsamma karaktär och sociala planlösning. Fastigheten erbjuder en boarea om 115 kvadratmeter där entréplanet bjuder in till sociala sammanhang medan sovrummen ostört placerats på övre plan. På källarplan hittas ett rymligt garage och goda förvaringsmöjligheter. Låt den fantastiska kaminen bjuda på trivsamma brasor under ruggiga dagar, njut av solens värmande strålar på den stora nybyggda altanen och promenera enkelt ner till centrum som enbart ligger 600m bort! Fastigheten uppvärms med luft-vattenvärmepump, har nytt betongtegeltak från 2020 och fräscha inre ytskikt. Missa inte chansen till detta bekväma boende!

Visar alla 18