Bülow & Lind Fastighetsförmedling

Bülow & Lind Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vapenhusgatan 19, Tygelsjö, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30
Vapenhusgatan 19, Tygelsjö, Malmö kommun, bild 2
Vapenhusgatan 19, Tygelsjö, Malmö kommun, bild 3

Vapenhusgatan 19

Radhus
Tygelsjö, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
4 250 000 kr
118 m²
5 rum
224 m² tomt

Välkommen till ditt nya hem i familjevänliga Tygelsjö där modern bekvämlighet möter praktiska lösningar som gör vardagen lite enklare. Planlösningen är väl genomtänkt med fina sociala ytor på bottenvåningen och privata utrymmen med sovrum på andra våningen, vilket ger en bra balans i hemmet. Här finns ett luftigt vardagsrum med burspråk och egen utgång till till trädgården, generöst tilltaget kök med plats för hela familjen, ett badrum på varje plan och inte mindre än fyra bra sovrum. Fin och lättskött trädgård med uteplatser på båda sidor om huset vilket innebär att man kan njuta av solen hela dagen lång, ett eget litet växthus och praktisk carport i anslutning till huset. Näst intill underhållsfri tegelfasad och rymligt förråd samt lugnt och insynsskyddat läge. Med en friköpt tomt erbjuder detta hus en långsiktig trygghet. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Risebergavägen 54A, Riseberga, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 13:30

Risebergavägen 54A

Villa
Riseberga, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
5 895 000 kr
155 + 25 m²
6 rum
750 m² tomt

Tillfälle för er som vill förvärva ett fantastiskt boende. Här har gott om plats med fina sällskapsytor i kombination med en gedigen konstruktion där stommen är i lättbetong. Välplanerat då man har sovrumsavdelning på ovanplan, rummen bjuder såklart på generösa ytor så ingen lär bli besviken. Huset är beläget på en hörna och här har man en fin och skyddad trädgård som är inbjudande för både rekreation samt härliga grillkvällar om sommaren, det är perfekt med ett rejält takutsprång då man får en naturlig och skyddad uteplats, allt så genomtänkt... Till bilen har man en uppfart modell större samt carport och garage. Huset ligger på ett lugnt och fint läge och här är det lätt att trivas.

  • Plus
  • Energieffektiv
Paprikavägen 2, Genarp, Lunds kommun
  • Sön 21 apr kl 13:30

Paprikavägen 2

Villa
Genarp, Lunds kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
3 195 000 kr
170 m²
4 rum
820 m² tomt

Välkommen till Gängesvägen 10; här bor man i en friliggande 1,5-plans villa på stor tomt med trädgården mot väster! Entréplanet är socialt och mycket öppet i sin nuvarande planlösning. Det går att få ytterligare två sovrum nere ifall behov finns för detta. Bostaden upplevs som mycket ljus med luftiga, generösa ytor och i vardagsrummet finns även fönster i motsatta väderstreck. Eldstaden i vardagsrummet förgyller verkligen hemmatillvaron under vinterhalvåret. Köket är stort och här finns gott om förvaringsutrymmen och plats för hela familjen vid matbordet. Badrum finns på båda våningsplanen. På övervåningen finns ytterligare ett sovrum och ett allrum som erbjuder flexibilitet och utrymme för avkoppling och underhållning. Den som önskar kan få ett eller två sovrum till på detta plan, om allrummet görs om. Missa inte chansen att uppleva den bekväma och funktionella livsstilen som erbjuds på Gängesvägen 10. Kontakta oss idag för att boka en visning och låt oss guida dig genom detta underbara hem.

  • Plus
  • Uteplats
Risavägen 4H, Genarp, Lunds kommun

Risavägen 4H

Radhus
Genarp, Lunds kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
2 895 000 kr
104 m²
4 rum
231 m² tomt

Välkommen till detta 2-plans parhus på Risavägen 4H! Med sin funktionella planlösning över två våningar erbjuder denna bostad en bekväm och enkel tillvaro. På nedervåningen möts du av det sociala planet där köket, matplatsen och vardagsrummet är gemensam del av en öppen planlösning. Det generösa vardagsrummet bjuder in till avkoppling med ett vackert ljusinsläpp som lyfter rummets atmosfär. Ovanvåningen utgör bostadens privata del med sina 3 fina sovrum. Badrum finns både uppe och nere. På baksidan av huset finner du en härlig uteplats i söderläge, perfekt för att njuta av soliga dagar och kvällar utomhus. Garage och förråd tillhör bostaden. Vill man bo utan trafikstörningar på ett lugnt och grönt läge, och med närhet till både centrum och naturreservatet Risen, då kan detta vara något för er. Välkommen att boka visning!

  • Uteplats
Sågarestigen 8, Genarp, Lunds kommun

Sågarestigen 8

Radhus
Genarp, Lunds kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
2 350 000 kr
133 + 5 m²
4 rum
342 m² tomt

Välkommen till Sågarestigen 8, ett boende som på bästa sätt passar den unga barnfamiljen! Detta 1,5-planshus är som gjort för socialt umgänge och en avslappnad livsstil. Entréplanet bjuder in till gemenskap med sitt rymliga kök, sin generösa matplats och det öppna vardagsrummet. Ljuset kommer från två håll och skapar en skön och trivsam atmosfär. Braskaminen skänker extra värme och njutning under vinterhalvåret. Köket erbjuder gott om förvaringsutrymme och en matplats som rymmer många, som gjort även för större middagsbjudningar. På ovanvåningen finner du tre sovrum (varav ett utgör kontor i dagsläget) och ett badrum. Det största sovrummet är en fristad med direkt tillgång till en egen walk-in closet.

  • Uteplats
Lovisas gata, Klagshamn, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00
Lovisas gata, Klagshamn, Malmö kommun, bild 2
Lovisas gata, Klagshamn, Malmö kommun, bild 3

Lovisas gata

Tomt
Klagshamn, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
391 m² tomt

Äntligen en byggklar, friköpt och redan avstyckad tomt i Klagshamn - Perfekta möjligheten för dig som går i byggtankar och värderar möjligheten att bo i ett redan etablerat kvarter och dessutom vill ha lite friare tyglar än vad man får hos de stora byggbolagen. Lugnt beläget i barnvänlig idyll med endast några få minuters promenad till både dagis, skolor och nyanlagda badplatsen i Klagshamns kalkbrott. Här kan du skapa ditt drömhus och trädgård - varför vänta?

  • Premium
Tornspiregatan 8, Tygelsjö, Malmö kommun
  • Imorgon kl 13:30
Tornspiregatan 8, Tygelsjö, Malmö kommun, bild 2
Tornspiregatan 8, Tygelsjö, Malmö kommun, bild 3

Tornspiregatan 8

Villa
Tygelsjö, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
7 195 000 kr
220 + 13 m²
7 rum
992 m² tomt

Stora, luftiga och familjevänliga ytor i modern och välplanerad 1,5-plansvilla - lugnt belägen i eftertraktat villaområde med gröna omgivningar. Här bjuds på fina sociala utrymmen med luftig öppen planlösning, en kamin för sprakande brasor och stilrent kök. Hela fem rymliga sovrum med potential för ännu fler samt två badrum och en praktisk gästtoalett som ger gott om plats för även den stora familjen - betydligt mer än de flesta hus i området kan erbjuda! Riktigt stor hörntomt på 992 kvm som bjuder på sol från morgon till kväll och insynsskyddad terrass i klockrent sydvästläge. Det hela kompletteras av ett spabad som förgyller utomhusvistelsen ytterligare och skapar den ultimata miljön för avkoppling och sociala tillställningar under bar himmel. Trivsamt och familjevänligt område med fina promenadstråk och cykelvägar. Idylliska Tygelsjö är en mycket attraktiv by med Malmös kanske mest omtyckta skolor och utmärkta kommunikationer. Varmt välkommen på visning av ett hus på lugnt läge i ett trevligt område med god gemenskap!

  • Premium
  • Uteplats
Repslagaregatan 1, Arlöv, Burlövs kommun

Repslagaregatan 1

Villa
Arlöv, Burlövs kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
4 845 000 kr
118 m²
6 rum
322 m² tomt

Friköpt, fräscht 1½-plans gavelhus med lyxigt, varmbonat uterum om ca 23 kvm med vattenburen golvvärme och insynsskyddad hörntomt. Märk väl att uterummet inte ingår i boarean från Fastighetsregistret. Här bjuds bl.a. på stilrent kök, stort vardagsrum, två helkaklade badrum med dusch resp badkar, 3-4 sovrum och walk in closet. Fjärrvärme! Garage. Barnvänligt område med promenadavstånd till skola/förskola och bra kommunikationer till Malmö/Lund. Måste upplevas för att komma till sin fulla rätt!!

  • Uteplats
Bertil Muhrs gata 25, Kvarnby - Husie, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 13:30
Bertil Muhrs gata 25, Kvarnby - Husie, Malmö kommun, bild 2
Bertil Muhrs gata 25, Kvarnby - Husie, Malmö kommun, bild 3

Bertil Muhrs gata 25

Radhus
Kvarnby - Husie, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
3 795 000 kr
106 m²
4 rum
255 m² tomt

Beläget i ett idylliskt och barnvänligt område hittar vi ett ljust och inbjudande parhus som nu letar efter sin nästa familj. Huset är gediget byggt i betong. Trivsamt och välplanerat boende i två plan med luftigt öppen planlösning på bottenvåningen, smakfullt kök och härliga sällskapsytor. Här finns tre fina sovrum varav ett med stor balkong i soligt västerläge, två badrum - ovärderligt i vardagen för barnfamiljen - och praktiskt grovkök med egen entré utifrån. Trädgård både på husets fram- och baksida med flera uteplatser och stort trädäck där kvällssolen skiner. Alldeles lagom stora utomhusytor som är perfekt för er som flyttat ifrån villan men ändå vill ha en lättskött trädgård eller er med små barn som vill bo i ett attraktivt område med bra skolor samt fina lekmöjligheter i egen trädgård. Friköpt tomt och stenlagd uppfart samt eget garage för parkering och el-laddning av bilarna. Med sin gedigna konstruktion i betong, smarta lösningar och behagliga utomhusmiljöer är detta ett hem som lovar en enkel och bekymmersfri tillvaro. Nära till den populära Bäckagårdsskolan och Gyllins trädgård och dess grönområden samt rekreation bara några steg utanför dörren. Sällan till salu! Välkommen på visning!

  • Premium
Lägatan 11A, Dockan - Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Tor 25 apr kl 16:45
Lägatan 11A, Dockan - Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Lägatan 11A, Dockan - Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Lägatan 11A

Lägenhet
Dockan - Västra Hamnen, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/7
3 895 kr/mån
45 000 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma bostad med optimal planlösning belägen i populära Dockan med närhet till både havet och centrum. Bostaden bjuder på snyggt kök som ligger med social planlösning mot det trivsamma vardagsrummet, rymligt helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter samt generöst tilltaget sovrum. Därtill finns både en mysig balkong samt en trivsam uteplats på loftgången som ligger mot föreningens lugna gård. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vårbogatan 16, Husie - Virentofta, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
Vårbogatan 16, Husie - Virentofta, Malmö kommun, bild 2
Vårbogatan 16, Husie - Virentofta, Malmö kommun, bild 3

Vårbogatan 16

Villa
Husie - Virentofta, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
143 + 21 m²
5 rum
607 m² tomt

Möjligheternas boende? Idag kan vi presentera en rymlig 70-talsvilla i 1,5-plan och näst intill originalskick - vilket innebär att man för ett attraktivt pris får ett hus med stor potential som man kan renovera och utveckla till sitt eget drömboende. Tidstypisk arkitektur med alla de fördelar som tidsepoken erbjuder: öppen planlösning med väl tilltagna sociala ytor och ett naturligt flöde genom hemmet, rymligt kök med gott om plats, stora fönsterpartier som släpper in dagsljuset, bra förvaring med flera garderober/klädkammare samt tvättstuga med utgång till trädgården. Koppling till naturen med många möjligheter till utevistelse i vardagen på balkong, egna dörrar till trädgården från många av rummen, terrass och den stora friköpta tomten. De tre sovrum som finns idag kan för den som önskar fördubblas till hela sex sovrum - något för den stora familjen! Dessutom finns här garage med stor förrådsdel och ett trevligt litet uterum i trädgården. Beläget i trivsamt villaområde med närhet till skolor och kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Ekbackegatan 21, Kungshälla - Riseberga - Husie, Malmö kommun

Ekbackegatan 21

Villa
Kungshälla - Riseberga - Husie, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
56 + 7 m²
3 rum
1 008 m² tomt

Något för dig med byggplaner eller renoveringsdrömmar! Upptäck potentialen i denna 20-talsvilla i 1,5-plan med källare, belägen i ett eftertraktat och familjevänligt område med närhet till grönområden, skolor och lekplatser. Den friköpta tomten är generöst tilltagen - hela 1008 kvm - en möjlighet skulle även kunna vara att riva befintlig byggnad och bygga ett nytt hus, helt efter egna önskemål. Trädgården med uppvuxna träd och fina gräsmattor har de stora ytorna i sydöst där solen skiner större delen av dagen - här hade det även funnits gott om plats för en pool för den som önskar. Huset som idag står på tomten har entréplan med vardagsrum, kök och förrum, en ovanvåning med möblerbar mindre hall, badrum och sovrum samt ett källarplan med ytterligare ett badrum och flera förvaringsutrymmen. Carport och stenlagd uppfart med plats att parkera bilen. Fastigheten är i äldre skick med renoveringsbehov men även stora utvecklingsmöjligheter för den med visioner. Ta chansen att skapa något eget! Tredje bilden är ett förslag på vad man eventuellt skulle kunna tänka sig att bygga istället för nuvarande hus. Varmt välkommen på visning!

Limhamns Stationsväg 27, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Limhamns Stationsväg 27, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Limhamns Stationsväg 27, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Limhamns Stationsväg 27

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
5 200 000 kr
94 m²
3 rum
vån 2
6 461 kr/mån
55 319 kr/m²

Saltstänkta böljor och fina sociala ytor! Med havet precis utanför dörren och en makalös utsikt kan vi nu erbjuda en modern och välplanerad våning med balkong i optimalt sydvästläge - vy över både grön innergård och Glasbrukskajens blå vatten! Ljust och luftigt kök med generöst tilltagen matplats, utgång till balkongen och fina ytor. Härliga sällskapsutrymmen i öppen planlösning mellan köket och det fantastiska vardagsrummet som har dubbla franska balkonger och stora fönsterpartier med panoramautsikt i två väderstreck. Belägen på en gavel med två fina sovrum och möjlighet till ett tredje samt två badrum varav det största med egen tvättutrustning. Andra våningen med stor hiss från markplan och i föreningen finns dessutom garage att hyra. Perfekt boende exempelvis för den som flyttar från en villa - livskvalitet i varje kvadratmeter! Några få steg utanför ytterdörren finns allt man behöver, lugnt och trivsamt läge med närhet till det mesta och ett guldläge för den som vill njuta av hav och kust.

  • Premium
  • Energieffektiv
Bykällevägen 4, Tygelsjö, Malmö kommun
Bykällevägen 4, Tygelsjö, Malmö kommun, bild 2
Bykällevägen 4, Tygelsjö, Malmö kommun, bild 3

Bykällevägen 4

Villa
Tygelsjö, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
7 595 000 kr
168 + 15 m²
5 rum
751 m² tomt

Kärlek vid första ögonkastet! I idyllisk bymiljö på en av Tygelsjös lugna små gator ligger en charmig skånelänga i 1,5-plan med anor från 1800-talet. Ett riktigt drömhus som förenar det bästa av två världar - där genomtänkta och moderna ombyggnader tillfört ljus och luft och tillsammans med de vackra originaldetaljerna skapat ett boende att falla handlöst för. Ett inre som karakteriseras av den öppna planlösningen med härlig takhöjd och synliga takbjälkar, en kamin att elda sprakande brasor i, stora glaspartier som släpper in dagsljuset och skapar kontakt med trädgården samt ett generöst tilltaget kök med tillhörande terrass. Här finns även tre bra sovrum, ett praktiskt allrum/kontor samt två stilrena badrum och en rymlig tvättstuga. Det yttre matchar mer än väl det inre med en underbar trädgård i insynsskyddat sydvästläge som har flera uteplatser och terrasser samt en ståtlig badtunna i lärk som kan värmas både genom el och vedeldning. Allt är gjort med omsorg om detaljerna och en fin känsla för husets ursprung - här finns inte mycket övrigt att önska! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Trädhagegränd 12, Vintrie, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 21 apr kl 15:00
Trädhagegränd 12, Vintrie, Malmö kommun, bild 2
Trädhagegränd 12, Vintrie, Malmö kommun, bild 3

Trädhagegränd 12

Radhus
Vintrie, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
4 595 000 kr
118 + 6 m²
4 rum
vån 1/2
8 739 kr/mån
38 941 kr/m²

I fridfulla och charmiga Vintrie finner du detta moderna hem med en öppen planlösning som sträcker sig över 118 m² fördelat på två våningar. Stora fönsterpartier mot trädgården på bottenvåningen ger ett exceptionellt ljusflöde. Interiören är utformad med fokus på genomgående hög kvalitet och rikligt med naturligt ljus. Flertalet takfönster ger spännande utsikter och skapar en känsla av rymd. Den öppna planlösningen är smidigt utnyttjad och ger gott om utrymme. Köket är stilrent i vitt och kompletteras av en rostfri maskinpark, allt i harmoni med öppenheten mot vardagsrummet. Här finns utöver de tre sovrummen och allrummet även rymliga och lyxiga badrum på båda våningsplanen. Trädgården är en fröjd i optimalt västerläge och pryds av ett vindskyddat trädäck som inbjuder till många trevliga grillkvällar. Tack vare husets hörnläge har du en extra stor tomt som sträcker sig runt gaveln av huset, vilket ger extra utrymme och möjligheter att njuta av utomhuslivet. Välkomna!

  • Premium
  • Uteplats
Dansbanegatan 17, Klagshamn, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 21 apr kl 14:00
Dansbanegatan 17, Klagshamn, Malmö kommun, bild 2
Dansbanegatan 17, Klagshamn, Malmö kommun, bild 3

Dansbanegatan 17

Radhus
Klagshamn, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
4 195 000 kr
136 + 9 m²
5 rum
vån 1/2
7 756 kr/mån
30 846 kr/m²

Stilrent och modernt bostadsrättsradhus om hela 136 m², fördelat över 5 rum och kök i två plan, med stora fönsterpartier och härlig rymd. Huset är uppfört 2018 och erbjuder ett bekvämt boende med garantier kvar och minimalt med underhåll, mer tid till familjen helt enkelt. I optimalt västerläge ligger trädgården med sitt inbjudande trädäck, perfekt för grillkvällar med familj och vänner. Ljust och generöst tilltaget vardagsrum med läckra fönsterpartier och utgång till trädgården i väster. Vardagsrum och kök har en inbjudande och delvis öppen planlösning vilket ger härliga sociala ytor i entréplanet. Hemmets privata del är på ovanvåningen med utrymme till 3 sovrum och allrum/hemmakontor eller 4 sovrum om behovet finns. Snygga, påkostade och helkaklade badrum på vartdera våningsplan och separat tvättstuga i direkt anslutning till entrén. När ni vill få lite miljöombyte finns lekplatser och vackra promenadstråk runt knuten och stranden nås på ca 10 minuter med cykel.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Lilla Varvsgatan 51a, Dockan - Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00

Lilla Varvsgatan 51a

Lägenhet
Dockan - Västra Hamnen, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
52 m²
2 rum
vån 4
3 935 kr/mån
47 981 kr/m²

Ljus, rymd och luft i två havsnära rum och kök med härligt öppen planlösning och rymlig balkong i oslagbart soligt västerläge. Välplanerade ytor som ger generöst tilltagna sällskapsutrymmen i stort vardagsrum som ligger öppet mot köket, stilrent helkaklat badrum med egen tvättutrustning i kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt sovrum i bra storlek lugnt beläget mot gården. Nytt och fräscht i hus byggt 2020, belägen på 4:e våningen med hiss bekvämt ända från markplan och möjlighet till garage i källaren. Cityläge med både havet och alla fördelar som staden erbjuder på nära håll; promenadavstånd även till Saluhallen, Centralen, Fiskehoddorna, restauranger, vinbarer, caféer och uteliv samtidigt som man bor lugnt och skyddat. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Hyltarpsvägen, Hyltarp - Svedala, Svedala kommun

Hyltarpsvägen

Tomt
Hyltarp - Svedala, Svedala kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
1 238 m² tomt

Tomt. Vid en liten slingrande grusväg med böljande fält på var sida och natursköna omgivningar ligger två nyligen avstyckade tomter och väntar på dig med byggdrömmar. Att den charmiga vägen dessutom slutar i en återvändsgränd och inte har någon genomfartstrafik gör knappast saken sämre. Strax utanför Svedala på idylliskt och lantligt läge men ändå med alla vardagliga bekvämligheter inom nära räckhåll är det lätt att tänka sig sitt drömboende. Den första tomten är på hela 1 238 kvm med gott om plats för grönskande trädgård, barnlek och spring. Oslagbart läge för dig som längtar ut i naturen men som ända behöver ha pendlingsavstånd till storstaden. Första bilden är ett förslag på vad man eventuellt skulle kunna tänka sig att bygga på den i dagsläget obebyggda tomten. Varmt välkommen på visning!

Hyltarpsvägen, Hyltarp - Svedala, Svedala kommun

Hyltarpsvägen

Tomt
Hyltarp - Svedala, Svedala kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
2 114 m² tomt

Stor tomt som väntar på dig med byggdrömmar. Strax utanför Svedala på idylliskt och lantligt läge men ändå med alla vardagliga bekvämligheter inom nära räckhåll är det lätt att tänka sig sitt drömboende. Den här tomten är på hela 2 114 kvm, jämfört med många villatomter idag på drygt 400 kvm är detta fantastiska ytor med gott om plats för grönskande trädgård, barnlek och spring. Oslagbart läge för dig som längtar ut i naturen men som ända behöver ha pendlingsavstånd till storstaden. Första bilden är ett förslag på vad man eventuellt skulle kunna tänka sig att bygga på den i dagsläget obebyggda tomten. Varmt välkommen på visning!

Folketshusvägen 5, Klagshamn, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Folketshusvägen 5, Klagshamn, Malmö kommun, bild 2
Folketshusvägen 5, Klagshamn, Malmö kommun, bild 3

Folketshusvägen 5

Lägenhet
Klagshamn, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
3 695 000 kr
112 m²
4.5 rum
vån 1/2
7 491 kr/mån
32 991 kr/m²

Marklägenhet i grönskande och barnvänliga Klagshamn på kort gångavstånd till Kalkbrottet med sin underbara badplats! Lägenheten stod färdig 2022 och dess 112 kvm fördelas över 4,5 rum i två plan med genomgående stilrena materialval och alla moderna bekvämligheter – perfekt för familjen som söker radhuskänsla men fortfarande vill ha kvar bekvämligheten med bostadsrätt. Social nedanvåning där kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning mot varandra och får massor av ljus via fönster i dubbla väderstreck. Från köksdelen hittar vi också utgång till den härliga uteplatsen och trädgården i optimalt söderläge. Hemmets privata del är på ovanvåningen som erbjuder 3 sovrum och generöst allrum samt goda förvaringsmöjligheter. Snygga helkaklade badrum på vartdera våningsplanet, varav det på bottenvåningen också erbjuder tvättmöjligheter. Välkomna!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Folksångsgatan 111, Vårsången, Malmö kommun
Folksångsgatan 111, Vårsången, Malmö kommun, bild 2
Folksångsgatan 111, Vårsången, Malmö kommun, bild 3

Folksångsgatan 111

Radhus
Vårsången, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
125 m²
5 rum
7 774 kr/mån
17 560 kr/m²

Trivsamt, lättskött och funktionellt 2-plans radhus om hela 125 kvm med hörntomt och fri utsikt mot grönområde. Här bjuds på inte mindre än 4 bra sovrum, två helkaklade badrum, balkong i söderläge och rymligt kök. Läget är mycket bra på lugnt och barnvänligt område med grönskande omgivningar och bekväm närhet till service och kommunikationer. Isolerad förrådsbyggnad på framsidan och trädgård som omgärdas av vintergröna häckar. Detta är ett perfekt boende för barnfamiljen, varmt välkommen på visning!

  • Premium
Blåsebergavägen 25, Elinegård/Elinelund - Limhamn, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
Blåsebergavägen 25, Elinegård/Elinelund - Limhamn, Malmö kommun, bild 2
Blåsebergavägen 25, Elinegård/Elinelund - Limhamn, Malmö kommun, bild 3

Blåsebergavägen 25

Lägenhet
Elinegård/Elinelund - Limhamn, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 450 000 kr
35 m²
1 rum
vån 4/5
2 181 kr/mån
41 429 kr/m²

Superfin och modern lägenhet från 2022 som bjuder på ett fint kök från Marbodal med social planlösning mot det trevliga vardagsrummet samt en trivsam rymlig balkong. Sovalkoven är avskärmad med modern industrivägg med skjutdörrar, vilket nästan skapar ett sovrum. Det snygga och stilrena badrummet erbjuder egna tvättmöjligheter och man får en känsla av att vara på ett lyxigt hotell. Här bor du bekvämt med närhet till fina promenadstråk, kommunikation samt Emporia köpcentrum med alla dess affärer och restauranger.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Limhamnsgårdens Allé 63, Limhamn, Malmö kommun
Limhamnsgårdens Allé 63, Limhamn, Malmö kommun, bild 2
Limhamnsgårdens Allé 63, Limhamn, Malmö kommun, bild 3

Limhamnsgårdens Allé 63

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
4 395 000 kr
102 m²
4 rum
vån 4/4
6 272 kr/mån
43 088 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva denna välplanderade fyrarummare om 102kvm. Genomgående lägenhet med härligt ljusinsläpp, stor inglasad balkong mot väster med fantastisk utsikt över både Öresund och kalkbrottet. Stilrent kök med bra arbetsytor samt gott om plats för stor matgrupp. Lägenheten har öppen planlösning med goda sociala ytor och direkt access ut till balkongen från vardagsrummet. Två helkaklade badrum med dusch varav ena även är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Tre bra sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Bra läge i lugnt och trevligt område med närhet till lekplats, förskola och idrottsplats. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Köpenhamnsvägen 15C, Slottsstaden, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 11:45

Köpenhamnsvägen 15C

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
63 m²
3 rum
4 443 kr/mån
31 667 kr/m²

Tillfälle att förvärva en bostad som riktigt fin. Här bjuds på en solig balkong samt mycket fina ytskikt. En riktigt trivsam bostad helt enkelt. Här bor man bra just invid Rönneholmsparken vilket ger närhet till både de centralare delarna samtidigt som man har möjlighet för rekreation just invid knuten. Välkommen på visning!

  • Plus
Axel Danielssons väg 57, Almvik - Högaholm, Malmö kommun
Axel Danielssons väg 57, Almvik - Högaholm, Malmö kommun, bild 2
Axel Danielssons väg 57, Almvik - Högaholm, Malmö kommun, bild 3

Axel Danielssons väg 57

Lägenhet
Almvik - Högaholm, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/3
5 852 kr/mån
18 688 kr/m²

Välkommen till denna fina och ljusa marklägenhet med optimal planlösning och rymlig uteplats på bästa västerläge. Uteplatsen nås från en inglasad balkong som förlänger somrarna. Bostaden bjuder även på ett väldigt fint renoverat kök med bra plats för matgrupp samt dubbla toaletter - som även de är snyggt renoverade. Det generöst tilltagna vardagsrummet rymmer både soffgrupp samt matbord med stolar och de två bra sovrummen ligger med fint och fritt läge mot grönska i öster.

  • Premium

Visar 1 - 25 av 46