HusmanHagberg Kungsbacka

HusmanHagberg Kungsbacka

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Björketorpsvägen 31, Fjärås - Landsbygd, Kungsbacka kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Björketorpsvägen 31

Gård/Skog
Fjärås - Landsbygd, Kungsbacka kommun
3 995 000 kr
120 + 75 m²
5 rum
4,4 ha tomt

Gård belägen strax utanför Förlanda. Här har du möjligheten att förverkliga drömmen om landet med mikrojordbruk. För dig som har har bilar som hobby finns här en stor verkstad med bland annat en billyft. Här finns även en lada, 3 boxplatser och mycket annat för ett härligt liv på landet. Gården ligger avskild så visning måste bokas för att se den. Här finns ca 1 ha betesmark och 1 ha åkermark utöver lite skogsimpediment och den stora gårdsplanen. Gården passar perfekt för dig som drömmer om landet, vill odla lite själv eller har en hobby som kräver utrymme. Vill du ha hästar så finns några mindre boxar och gott om marka att hägna in. Varmt välkomna på visning.

Lyngfjällsvägen 7, Vallda, Kungsbacka kommun

Lyngfjällsvägen 7

Villa
Vallda, Kungsbacka kommun
5 800 000 kr
165 m²
7 rum
1 147 m² tomt

Underbar familjevilla i Vallda. Härifrån är det gångavstånd till skola och bekvämt cykelavstånd till både hav och golfbana. Bostaden är väldisponerad med ett rymligt och vackert körsbärskök med köksö. Badrummet är toppmodernt och här finns både vardagsrum med kakelugn och ett allrum åt barnen. På den stora altanen har vi ett trevligt spabad och här finns en fint inbyggd ovanmarkspool. Med 5 sovrum, avskilt ungdomsrum, gästhus och uterum utöver alla andra fina ytor så är det här ett hus där du får gott om plats för både familjen och ett stort socialt umgänge.

Furuhällsvägen 4, Frillesås, Kungsbacka kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Furuhällsvägen 4, Frillesås, Kungsbacka kommun, bild 2
Furuhällsvägen 4, Frillesås, Kungsbacka kommun, bild 3

Furuhällsvägen 4

Villa
Frillesås, Kungsbacka kommun
6 725 000 kr
147 + 86 m²
8 rum
1 527 m² tomt

Varmt välkomna till denna vackra 40-tals pärla med en hänförande infattning i form av ljuvlig trädgård. Villan har många charmiga originaldetaljer som bevarats och vårdats väl. De tidstypiska detaljerna gifter sig fint med de smakfulla och varsamma förändringar som nuvarande ägare gjort interiört för att få ett modernt fungerande hem i 40-tals tappning där förnuft och känsla samsas. Här bjuds vi på tre våningsplan som i dag är uppdelade och utgör ett generationsboende. Övre plan är en lägenhet med sin separata entré. Entréplan och källarplan utgör en enhet och har två separata ingångar ifall någon vill dela upp ytterligare. Det finns badrum på alla tre våningsplan. För den som önskar använda hela villan som en enhet är det dessutom enkelt att göra det utan direkta ingrepp. I dess nuvarande form är det perfekt för olika konstellationer som för den som vill ha verksamhet hemma, hyra ut en lägenhet eller helt enkelt dela bostad med barn, föräldrar eller vad som. När du en dröm om att öppna ditt eget, vad det nu skulle vara, bed and breakfast, din egen salong, trädgårdscafé, showroom eller vad du nu har för dröm. Här finns alla möjligheter att förverkliga den. Trädgården är magisk, här finns det så många vackra rum att trivas i. Allt ifrån utekök med utematsal till hönshus och allt däremellan. Äppleträd och päronträd som ger frukt från de tidiga sorterna i augusti till vinteräpplen och som ger en vacker mjuk skugga soliga sommardagar. Vackra planeringar där blomningen löser av varandra och ger en lång säsong från de första blommorna till de sista och går från skiraste grönt till mustiga hösttoner och vintergrönt. Här finns växthus med trivsam inbyggd entré som gjord att sitta ner med en kopp te eller läskande dryck beroende på säsong. Förråd med pysselhörna och snickarbod för de där projekten som det annars är så svårt att hitta plats för. Den härliga delen av trädgården som fungerar som plantskola med plats för alla verktyg och med komposten intill. Den fina grusgången från grinden i smide leder in till en gårdsplan med plats för flertalet bilar samt laddstolpe. Varmt välkomna att uppleva detta hem som verkligen är något utöver det vanliga. Här har vi krypavstånd till Kung Frilles Torg med all service för att inte säga en kort sväng med rullatorn till vårdcentralen. Detta centrala läge är dessutom lugnt och mysigt och passar verkligen alla åldrar. Välkomna på visning!

  • Premium
Arvid Janssons väg 7A, Forsbäck / Oskarsberg, Kungsbacka kommun

Arvid Janssons väg 7A

Tomt
Forsbäck / Oskarsberg, Kungsbacka kommun
2 610 000 kr
823 m² tomt

Endast en tomt kvar! Nu har du chansen att bygga ditt drömhus nära havet precis utanför Kungsbacka. Här får du det bästa av två världar - här kan du njuta av det lugna livet i ett uppvuxet villaområde med närhet till både salta bad och vackra promenadstråk. Samtidigt som tätorten Kungsbacka med all service endast ligger en cykeltur bort. Kungsbacka centrum har ett stort utbud av affärer, restauranger och service. Fastigheten säljs med ett nybyggt Myresjöhus. De ingår i OBOS bostadsutveckling, vilka är en av Sveriges största husleverantörer och där just Myresjöhus är deras "flaggskepp". I angivet pris om 7 594 000 kr ingår ett färdigbyggt hus av modell Smart 128. Här får ni tre sovrum och två badrum med badrum en suite till master bedroom. Här finns både allrum och vardagsrum samt ett rejält kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Tomt A ligger lite högre upp än tomt B och även en bit in ifrån kvartersvägen Det går också bra att själv välja hus ur deras sortiment. Kontakta då säljaren nedan för en personlig kalkyl. OBOS är ägare av fastigheten och det är först till kvarn som gäller. Priset på tomten är fast medans huspriset beror på val av hus och tillval. Myresjöhus står för full entreprenad. Innan ni skriver på ett bindande kontrakt kommer ni att få gå igenom upplägget med ansvarig säljare på Myresjöhus som förklarar offerten, vad som kan ändras beträffande kostnader och vad ni har för möjligheter att sätta er egen prägel med tillval etc. Kontaktperson på Myresjöhus är Christian Mogren 0705-08 71 88, [email protected] Ni är välkomna att boka visning men kan också åka förbi och titta på tomten själva när det passar. När ni har bestämt er för att ni tycker om tomten och läget så meddelar ni mig som fastighetsmäklare att ni är intresserade och kontaktar Christian Mogren på Myresjöhus för svar på de frågor ni har kring huset och byggprocessen. Efter att ni har köpt tomten kan ni räkna med att få flytta in inom 18 månader. Då är även bygglovstiden inräknad. Betalning går till på följande sätt: Du köper tomten först och erlägger en handpenning på tomtpriset. Tillträde med slutbetalning för tomten sker sedan enligt överenskommelse. Betalningsplan till Myresjöhus: Projekteringskostnad om 50 000 kronor erlägges efter att entreprenadavtalet är godkänt i Myresjö. 20% erlägges i samband med grundarbeten 55% när huset levererats från fabrik 5% när utvändiga arbeten är klara 10% när huset är klart invändigt 10% i samband med godkänd slutbesiktning

Visar alla 4