Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Östra Göinge

Fastighetsbyrån Östra Göinge

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Föreningsgatan 10D, null, Östra Göinge kommun

Föreningsgatan 10D

Lägenhet
Östra Göinge kommun
Fastighetsbyrån Östra Göinge
325 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1
5 534 kr/mån
4 333 kr/m²

Denna välplanerade 3-rumslägenhet på första våningen är en pärla som du inte vill missa. Med en rymlig hall som välkomnar dig in i hemmets hjärta och ett stort vardagsrum som öppnar upp till en härlig balkong, erbjuder denna bostad en perfekt kombination av stil, komfort och funktion. Ljuset strömmar in genom de stora fönstren och fyller vardagsrummet med en varm glöd som inbjuder till mysiga stunder och trevliga samtal. Med tillgång till en privat balkong får du möjligheten att njuta av frisk luft och vacker utsikt medan du kopplar av och njuter av lugnet i ditt eget hem. De två välplanerade sovrummen, varav ett mindre och ett större, erbjuder gott om plats för både avkoppling och förvaring. Här kan du skapa dina egna personliga utrymmen där du kan återhämta dig efter en lång dag och vakna upp redo att möta en ny. Badrummet är stilrent inrett med en praktisk våtrumsmatta, redo att möta dina dagliga behov. Dess flexibla design ger dig möjligheten att sätta din egen prägel på det och skapa en oas av lugn och harmoni. När det kommer till praktiska bekvämligheter har denna lägenhet allt du kan önska dig. En rymlig och fräsch tvättstuga i källaren gör det enkelt att hålla ordning på hushållet, medan ett extra förråd ger dig gott om plats att förvara dina tillhörigheter på ett organiserat sätt. Belägen i ett av Knislinges mest populära områden, erbjuder denna lägenhet enastående livskvalitet och bekvämlighet. Med närhet till affärer, restauranger och grönområden finns allt du behöver inom räckhåll för en bekväm och njutbar vardag. Föreningen har en stabil ekonomi vilket ger dig trygghet och långsiktig hållbarhet. Dessutom erbjuder det centrala läget utmärkta pendlingsmöjligheter till Kristianstad, vilket gör det enkelt att ta sig till och från arbete eller studier. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse.

  • Balkong
Fridarpsvägen 6, Hanaskog, Östra Göinge kommun
  • Mån 29 apr kl 16:30

Fridarpsvägen 6

Villa
Hanaskog, Östra Göinge kommun
Fastighetsbyrån Östra Göinge
1 425 000 kr
160 + 17 m²
6 rum
978 m² tomt

Välkommen till denna välskötta enplansvilla, belägen i det lugna och trevliga området Hanaskog. En rymlig och öppen planlösning välkomnar dig in i hemmet, där vardagsrum, kök och matsal smälter samman för social samvaro och avkoppling.

  • Plus
  • Uteplats
Holmavägen 7, Knislinge, Östra Göinge kommun

Holmavägen 7

Villa
Knislinge, Östra Göinge kommun
Fastighetsbyrån Östra Göinge
1 195 000 kr
104 + 60 m²
5 rum
1 035 m² tomt

Väl underhållen villa, belägen på höjd i charmiga Knislinge! Villans robusta karaktär ger en känsla av trygghet och stabilitet. Huset består av allrum, matrum, kök, två rymlig sovrum, badrum, toalett och en ren & fräsch källare med förvaringsutrymmen. Med carport och förråd finns det gott om utrymme för att skydda fordon och förvara verktyg eller utrustning. Här finns en värmefläkt till luft/vatten-pump från 2017 samt tak från 2014, vilket ger säkerhet på både komfort och hållbarhet i detta hem. Här är allt planerat och omhändertaget! Villan säljes besiktad med dolda fel försäkring. Kontakta fastighetsmäklare Ali Shakir för mer information.

  • Plus
  • Uteplats
Ulfelts väg 3, Broby, Östra Göinge kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ulfelts väg 3

Villa
Broby, Östra Göinge kommun
Fastighetsbyrån Östra Göinge
950 000 kr
136 + 35 m²
5 rum
1 052 m² tomt

Trevlig 1½-plans villa på välansad trädgårdstomt utmed återvändsgata i lugnt barnvänligt bostadsområde med närhet till förskola och strövområde. Uterum ca 30 kvm med söderläge, garage och förråd med hobbyverkstad. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Hjalmars väg 21, Knislinge, Östra Göinge kommun

Hjalmars väg 21

Villa
Knislinge, Östra Göinge kommun
Fastighetsbyrån Östra Göinge
2 695 000 kr
180 + 120 m²
8 rum
1 192 m² tomt

Varmt välkomna till denna tillbyggda souterrängvilla på en attraktiv adress i Knislinge. Här erbjuds ett stort, påkostat och rymligt boende om ca 235 kvadratmeter. Perfekt för dig som söker ett högkvalitativt boende! Kontakta fastighetsmäklare Ali Shakir för mer information.

Glimmingevägen 16, Östanå, Östra Göinge kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Tor 25 apr kl 11:00

Glimmingevägen 16

Villa
Östanå, Östra Göinge kommun
Fastighetsbyrån Östra Göinge
1 495 000 kr
130 + 100 m²
5 rum
2 518 m² tomt

Nu finns möjligheten att köpa Glimmingevägen 16 i lugna och vackra Östanå. Är du på jakt efter ett naturnära boende, som erbjuder lugn och ro med alla bekvämligheter är kanske detta är vad du letat efter. Huset är i mycket gott skick och har renoverats löpande. Från veranda och balkong kan du sitta och titta över Helge å, och här finns mycket skog runt omkring för härliga promenader. Med bil tar du dig till Älmhult och Hässleholm på under 30 minuter samt Kristianstad på ca 40 minuter. Tveka inte att kontakta fastighetsmäklare Ali Shakir för mer information.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Fabriksgatan 2, Glimåkra, Östra Göinge kommun

Fabriksgatan 2

Villa
Glimåkra, Östra Göinge kommun
Fastighetsbyrån Östra Göinge
1 200 000 kr
156 + 110 m²
7 rum
1 963 m² tomt

Välkommen till denna charmiga pärla i Glimåkra! Ett fantastiskt trähus grundat på natursten, rikt på historia och karaktär, står nu till ditt förfogande. Med 7 rum, varav 4 till 5 potentiella sovrum, erbjuder detta hem generösa utrymmen för hela familjen. Här möts du av äkta hantverk och gediget virke, skapat för att stå tidens prövningar. Den rustika skönheten i varje detalj ger en varm och inbjudande atmosfär. Huset är noggrant underhållet för att behålla sin autentiska charm samtidigt som det möter dagens krav på komfort. För mer information kontakta mäklare Ali Shakir. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Marknadsvägen 24, Glimåkra, Östra Göinge kommun

Marknadsvägen 24

Villa
Glimåkra, Östra Göinge kommun
Fastighetsbyrån Östra Göinge
1 695 000 kr
149 + 157 m²
7 rum
1 108 m² tomt

Stor välskött villa från 1972 i fantastiskt skick i Glimåkra. 149 kvm boarea samt 157 kvm biarea. Rymliga rum och härliga öppna stora umgängesytor. Trevligt vinterbonat uterum med vattenburen golvvärme som är öppet mot vardagsrum och kök samt stort trädäck. Hela fyra sovrum på entréplan. Nytt tak, badrum, fiber, bergvärme och genomgående nya ytskikt. Här är det bara att flytta in direkt och börja bo. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

  • Uteplats
Ågagatan 17, Glimåkra, Östra Göinge kommun
  • Sön 28 apr kl 10:00

Ågagatan 17

Villa
Glimåkra, Östra Göinge kommun
Fastighetsbyrån Östra Göinge
700 000 kr
94 + 56 m²
4 rum
987 m² tomt

Välkommen till en omsorgsfullt utformad tegelvilla belägen i det trevliga området Glimåkra. Med en gedigen känsla och en varm atmosfär erbjuder detta suterränghus tre rymliga sovrum, perfekt för familjen. Köket är stilrent och modernt med en design från 2021, medan badrummet på entréplanet och toaletten på ovanvåningen renoverades 2020 för att möta moderna behov och estetik. Ute väntar ett trädäck från 2021 som sträcker sig längs husets framsida och sida, perfekt för avkoppling och samvaro. Där till finns ett praktiskt staket, perfekt utformad för människans bästa vän. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Barnakulla 1053, Sibbhult, Östra Göinge kommun

Barnakulla 1053

Villa
Sibbhult, Östra Göinge kommun
Fastighetsbyrån Östra Göinge
795 000 kr
98 m²
4 rum
1 892 m² tomt

Här är en unika möjlighet att äga två hus på samma tomt! Det första huset bjuder på en trivsam atmosfär och är redo att välkomna nya ägare till ett bekvämt och direkt beboeligt hem. Det andra huset är oinrett och har renoveringsbehov, här finns det en chans att sätta sin prägel och skapa sitt drömhem. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Lyckevägen 15, Knislinge, Östra Göinge kommun

Lyckevägen 15

Villa
Knislinge, Östra Göinge kommun
Fastighetsbyrån Östra Göinge
2 225 000 kr
174 + 131 m²
7 rum
884 m² tomt

Välkommen till Lyckevägen 15, en välskött och trivsam familjevilla belägen i ett naturfint område!

  • Plus
  • Uteplats
Emmislövsvägen 14, Broby, Östra Göinge kommun

Emmislövsvägen 14

Villa
Broby, Östra Göinge kommun
Fastighetsbyrån Östra Göinge
995 000 kr
110 m²
7 rum
1 481 m² tomt

Varmt välkomna till Emmislövsvägen 14 och denna rymliga familjevilla. Här finns hela 5 sovrum fördelat på de båda våningsplanen. Trevlig och rejäl trädgård på husets baksida som ligger skyddad från vägen. Nuvarande ägare har renoverat badrummet 2018 och inrett ovanvåningen 2020 med flera extra sovrum. Detta är ett gammalt hus, där mycket av den gamla stilen har bevarats invändigt. Bland annat riktiga trägolv och fina gamla dörrar. Huset värms bekvämt och smidigt upp med en luft/vatten värmepump. Varmt välkomna att kontakta fastighetsmäklare Ali Shakir för mer information.

Skolgatan 8, Sibbhult, Östra Göinge kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30

Skolgatan 8

Villa
Sibbhult, Östra Göinge kommun
Fastighetsbyrån Östra Göinge
1 195 000 kr
120 + 90 m²
5 rum
967 m² tomt

Välkomna till Skolgatan 8 och detta mycket välskötta hus på trevligt läge i Sibbhult. Precis nedanför tomten rinner ån som du kan njuta av från altanen på husets baksida. Huset fungerar utmärkt som en familjevilla då det finns 4 rejäla sovrum. Invändigt bor du ljust trevligt och huset har genomgått flera större renoveringar. Badrum renoverades för 2 år sedan, luft/vatten installerades 2022, fönster har bytts ut löpande och taket byttes 2002. Huset säljes förbesiktigat. Varmt välkommen att boka tid för visning.

  • Plus
  • Energieffektiv
Möllegatan 17, Sibbhult, Östra Göinge kommun

Möllegatan 17

Villa
Sibbhult, Östra Göinge kommun
Fastighetsbyrån Östra Göinge
875 000 kr
90 + 54 m²
4 rum
1 024 m² tomt

På Möllegatan 17 finner vi denna välskötta och fina 1 1/2-plansvilla med källare. Här bor du i ett lugnt villakvarter på en rejäl hörntomt. Huset erbjuder två sovrum på ovanvåningen och ett sovrum på entréplan. Taket lades om 2004, och det har även installerats en effektiv vedpanna (2010) för kostnadseffektiv uppvärmning. På tomten finns även garage med bra vedförråd. Fiber är indraget och klart.

Åstringavägen 4A, Knislinge, Östra Göinge kommun

Åstringavägen 4A

Lägenhet
Knislinge, Östra Göinge kommun
Fastighetsbyrån Östra Göinge
245 000 kr
36,5 m²
1 rum
vån 1/2
3 290 kr/mån
6 712 kr/m²

Varmt välkomna till Åstringavägen 4A och denna välplanerade 1-rumslägenhet på bra läge. Lägenheten är genomgående fräsch med hall, nyare badrum, ett praktiskt kök, samt vardagsrum/sovrum med balkong. Lägenheten ligger på första våningen och här bor du med gångavstånd till alla nödvändigheter. Busstation och gym ligger precis utanför. Vårdcentral och mataffär finns inom 300 meter. Detta boende kan vara en utmärkt studentlägenhet med bra bussförbindelser till Kristianstad, eller för dig som vill bo med närhet till allt. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Ali Shakir för mer information.

Visar alla 15