Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höör

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höör

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Grönalundsvägen 12, null, Höörs kommun
  • Imorgon kl 17:30
Grönalundsvägen 12, null, Höörs kommun, bild 2
Grönalundsvägen 12, null, Höörs kommun, bild 3

Grönalundsvägen 12

Villa
Höörs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höör
2 150 000 kr
106 + 100 m²
1 445 m² tomt

Trevlig 60-talsvilla i ett plan plus källare på stor härlig tomt. Fint läge intill litet skogsområde och promenadavstånd till tågstation, butiker, skola, simhall mm. På entréplan hittar vi hall, praktiskt kök med matplats, stort vardagsrum, ett rejält TV-rum som tidigare var två bra sovrum, badrum samt ett sovrum. Källaren är delvis inredd men av äldre standard och i behov av en uppfräschning, den innehåller arbetsrum, matkällare, garage, tvättstuga, förråd, pannrum och ytterligare ett arbetsrum med trappa upp till uterummet. Fastigheten säljs med s k friskrivningsklausul.

  • Premium
Sallanders väg 27, Norra Rörum, Höörs kommun

Sallanders väg 27

Villa
Norra Rörum, Höörs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höör
1 695 000 kr
108 + 8 m²
5 rum
738 m² tomt

Välkommen till Sallanders väg 27, en enplansvilla mitt inne i ett barnvänligt villakvarter i Norra Rörum. Villan erbjuder oss bl.a rymliga umgängesytor såväl inne som ute på trädäcket, tre sovrum & ett garage. Fritt läge intill allmänning med grönyta, lekplats & utegym, härifrån kan man gå rakt ut i naturen för en löprunda eller en skön skogspromenad med svampplockning. Ett stenkast bort har vi Hammarforsen, byns egen rekreationsplats - här kan du både grilla och ta dig ett dopp. I byn finns även en nybyggd förskola 300 m bort, en bensinmack med kiosk, Norra Rörum GF´s idrottsplats 600 m bort, en fin bygdegård för de stora kalasen och en egen räddningstjänst. Centralt i byn finns busshållplats, som ett par gånger om dagen med Ringbuss 448 tar er in till Höör station. Norra Rörum är en av Höörs kommuns äldsta byar med mycket historia och otroligt vacker natur. Närmsta sjö är Dagstorpssjön för bad, fiske och härliga grillkvällar med övernattningsmöjlighet i fast vindskydd. Även här en fin promenadslinga på dryga 9 km som tar oss runt hela sjön. Höör erbjuder förutom vår underbara natur med tretton naturreservat även bl a ett rikt föreningsliv, Skånes Djurpark, två fina spa, en liten stadskärna med restauranger, fik, mataffärer, klädaffärer ja det mesta du kan tänkas behöva och mycket mera. Saknar man staden är kommunikationerna goda, med tågförbindelser både till Malmö/Köpenhamn och norröver.

Maglehill, null, Höörs kommun
  • 11 lediga bostäder

Maglehill

Tomt
Höörs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höör
fr. 655 600 kr
1 173 m² tomt

Välkommen till Höör – där drömmar om ett idylliskt och naturnära boende blir verklighet! Våra tomter i Höör erbjuder en unik möjlighet att skapa ditt drömhem i en charmig och växande kommun som präglas av en harmonisk atmosfär. Höör är den perfekta platsen för dig som söker en lugn och trygg tillvaro utan att behöva kompromissa med bekvämligheter och möjligheter. Våra tomter är strategiskt belägna för att erbjuda bästa möjliga förutsättningar för en livsstil i balans. Höör präglas av vacker natur, sjöar och skogspartier samtidigt som du har bekvämt avstånd till Höörs centrum med all vardaglig service, kulturella aktiviteter, rikt föreningsliv och bra pendlingsmöjligheter. Höör är mer än bara en plats att bo – det är en gemenskap där grannar blir vänner och där du kan skapa minnen för livet. Med en aktiv och engagerad lokalbefolkning finns det alltid något spännande att delta i eller upptäcka. Kontakta oss idag för att ta det första steget mot ditt framtida hem i Höör – där drömmar blir verklighet!

  • Nybyggnadsprojekt
Bokehall Axel Hans väg 8, Bokehall, Höörs kommun
  • Imorgon kl 18:00
Bokehall Axel Hans väg 8, Bokehall, Höörs kommun, bild 2
Bokehall Axel Hans väg 8, Bokehall, Höörs kommun, bild 3

Bokehall Axel Hans väg 8

Villa
Bokehall, Höörs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höör
2 995 000 kr
101 + 79 m²
4 rum
1 552 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska enplansvilla i idylliska Bokehall, Höör! Denna hemtrevliga bostad erbjuder allt du kan önska dig och mer, med en inomhuspool som ger dig möjligheten att njuta av bad året runt. Här finns generösa utrymmen för umgänge, två mysiga sovrum, och ett stort badrum med tvättmöjligheter. Beläget vid skogens kant, kommer du att ha oändliga möjligheter till vackra promenader och naturens lugn. Både skogen och trädgården är fulla av charm, med odlingar och frodiga rhododendronbuskar. En pittoresk liten bäck rinner genom trädgårdens framsida och mynnar ut i en fridfull damm. Huset erbjuder två härliga trädäck, det ena i sydöst & det andra i nordväst. Så här kan du njuta av både morgonkaffet i solen, ljumma grillkvällar, koppla av med en god bok eller bara insupa den friska skogsluften. Så oavsett om du föredrar morgon- eller kvällssol, har du båda alternativen till hands. För den praktiska sidan av livet, finns det gott om parkeringsmöjligheter för dig och dina gäster. Dessutom, med en tvättmaskin i det rymliga badrummet, är vardagslivet både bekvämt och välorganiserat. Från din nya enplansvilla har du endast 4 km till Höörs centrum. Här hittar du allt du behöver, inklusive tågstation som ger dig smidig anslutning både norr- & söderut, restauranger för trevliga middagar, konditori för fika och goda bakverk, mataffärer för dina dagliga inköp, gym för träning, skolor för barnen och mycket mer. För naturälskare och de som älskar friluftsliv, är närheten till Kvesarumssjön en fantastisk fördel. Här kan du njuta av bad och fiske, och det är en plats där du kan koppla av och komma närmare naturen. Denna enplansvilla i Bokehall, är en pärla på bostadsmarknaden som du inte vill missa. Den erbjuder en perfekt balans mellan komfort och naturskönhet, och med en inomhuspool som pricken över i:et. Ta chansen att skapa ditt drömhem i denna underbara miljö, där du kan uppleva harmoni och avkoppling varje dag. Kontakta oss idag för att boka en visning och låt denna unika möjlighet bli din nya verklighet! Boka visning via hemsidan, för kontakt med mäklaren: Johanna Högberg 0708-118718, [email protected]

  • Premium
Fädriftsvägen 235, Fädriften, Höörs kommun
  • Imorgon kl 17:30

Fädriftsvägen 235

Villa
Fädriften, Höörs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höör
3 995 000 kr
190 + 15 m²
5 rum
1 530 m² tomt

Ett gediget och vackert stenhus om190 kvadratmeter i funkisstil, byggt 2017, med tillhörande dubbelgarage byggt 2023. Det är ett vackert exempel på klassisk svensk arkitektur, med en traditionell vitputsad fasad som ger huset en tidlös och elegant atmosfär. Huset har generösa och väldisponerade utrymmen med fokus på komfort och bekvämlighet. Sovrummen är rymliga och ljusa, med stora fönster som släpper in naturligt ljus och erbjuder vacker utsikt över den omgivande naturen. Varje sovrum är utformat för att ge sina invånare en fridfull och avkopplande miljö att återhämta sig i. Ett av sovrummen kan enkelt delas av så att huset får fyra stora sovrum. Det finns tre lyxiga badrum i huset, var och en smakfullt utformad med moderna bekvämligheter och kvalitetsmaterial. Ett av badrummen har även bastu och två av dem har även tvättmöjligheter. Det ger alla boende möjlighet att njuta av privatliv och komfort. En stor terrass sträcker sig längs ena sidan av huset och erbjuder gott om plats för utomhusaktiviteter och socialt umgänge. Här kan du njuta av soliga dagar, utomhusmiddagar eller bara koppla av med en kopp kaffe medan du tar in den natursköna omgivningen. Detta hus på Fädriften i Höör är inte bara en bostad utan en plats att skapa minnen och njuta av livets goda stunder. Det kombinerar klassisk arkitektur med modern komfort och är en dröm för den som söker ett hem som är både elegant och funktionellt. Hela bottenvåningen har vattenburen golvvärme medan ovanvåningen har radiatorer kopplade till det vattenburna systemet. För den som önskar hyra ut en del av bostaden, ha ett generationsboende eller hemmakontor med alla bekvämligheter är det väldigt enkelt att dela av en bit av bottenvåningen och på så sätt få egen entré badrum med tvätt, litet kök och sov/vardagsrum. Här bjuds man också på ett nybyggt dubbelgarage från 2023. Även här stomme i lättbetong, gjuten platta med vattenburen golvvärme. Vad mer kan man önska av sitt boende?

  • Plus
Fågelbacksvägen 4, Orup, Höörs kommun
Fågelbacksvägen 4, Orup, Höörs kommun, bild 2
Fågelbacksvägen 4, Orup, Höörs kommun, bild 3

Fågelbacksvägen 4

Villa
Orup, Höörs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höör
3 295 000 kr
159 + 63 m²
5 rum
1 816 m² tomt

Ett fint och välplanerat sutteränghus med tillhörande gästhus, beläget på natursköna Orupsbacken med en vacker utsikt över den skimrande Ringsjön. Köket är ett tillagningskök med rikligt med arbetsyta. Det ansluter till en rymlig matplats och ett vardagsrum som inbjuder till avkoppling och umgänge. Den centrala kaminen skapar en mysig atmosfär under kalla kvällar. Ifrån vardagsrummet kliver man rakt ut på balkongen. I sutterängplan finns ett stort allrum med utgång till den stenlagda terrassen och spa-badet. Huset erbjuder tre stora sovrum, varav två med utsikt över sjön och ett med fönster mot gatan. Sovrummet på sutterängplan har egen stor walk-in-closet. Här finns ett badrum på entréplan och på sutterängplan finner man toalett samt separat dusch. Här finns även tvättstugan. Gästhuset är ett fint komplement, perfekt för besökande vänner och familj eller som en separat reträtt. Det är utformat med omsorg och komfort i åtanke och erbjuder gott om plats för såväl dubbelsäng som liten sittgrupp. Här finns en egen toalett och plats att sätta in ett litet kök. I huset intill finns bastu, dusch och en avsvalkningspool - njutbart! Här kan man enkelt hyra ut för extra inkomst! Trädgården är omsorgsfullt anlagd och har gott om plats för lek, vila och middagar i grönskan. En stor balkong sträcker sig längs husets fasad och erbjuder den perfekta platsen för att njuta av solnedgången över Ringsjön. Även terrassen med utgång från sutterängplan inbjuder till mysiga stunder i spa-badet eller varför inte en god middag med fin utsikt. Beläget på Orupsbacken, erbjuder fastigheten lugn och ro, samtidigt som den är bekvämt belägen nära lokala bekvämligheter och aktiviteter. Stranden längs Ringsjön är ett paradis för bad, båtliv och avkopplande promenader längs vattnet. Oavsett om du längtar efter att njuta av den hisnande solnedgången över sjön eller bara vill fly vardagens stress, är detta sutteränghus med gästhus en perfekt plats att kalla hem. Välkommen att boka tid för visning!

  • Premium
Sätofta Granstigen 4B, Jägersbo, Höörs kommun

Sätofta Granstigen 4B

Tomt
Jägersbo, Höörs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höör
691 000 kr
970 m² tomt

Välkommen till en fantastisk möjlighet att förvärva en av fyra tomter i naturskönt område med närhet till vackra Ringsjön för bad & fiske samt mysiga Jägersbo Camping, här du bl.a. kan frossa i glass & spela minigolf. Njut av en fridfull tillvaro i ett lugnt område med varierad bebyggelse, perfekt för avkoppling och gemenskap. Tomterna är på ca 1000 kvm var och ger dig gott om utrymme att förverkliga dina visioner, det är fritt att välja vilket typ av hus du vill ha och vilka material du vill bygga med. Se mer info i detaljplanen. Höör är den perfekta platsen för dig som söker en lugn och trygg tillvaro utan att behöva kompromissa med bekvämligheter och möjligheter. Området och Höör i sin helhet präglas av vacker natur, sjöar och skogspartier, centrum ligger på ca 4 km avstånd och erbjuder all vardaglig service, kulturella aktiviteter, rikt föreningsliv och bra pendlingsmöjligheter, ännu lite närmare har vi Ludvigsborg, med välsorterad Ica affär, friskola, förskola och en helt ny idrottshall, utegym m.m. Kontakta oss idag för att ta det första steget mot ditt framtida hem!

Sätofta Björkstigen 3C, Jägersbo, Höörs kommun

Sätofta Björkstigen 3C

Tomt
Jägersbo, Höörs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höör
732 700 kr
1 109 m² tomt

Välkommen till en fantastisk möjlighet att förvärva en av fyra tomter i naturskönt område med närhet till vackra Ringsjön för bad & fiske samt mysiga Jägersbo Camping, där du bl.a. kan frossa i glass & spela minigolf. Njut av en fridfull tillvaro i ett lugnt område med varierad bebyggelse, perfekt för avkoppling och gemenskap. Tomterna är på ca 1000 kvm var och ger dig gott om utrymme att förverkliga dina visioner, det är fritt att välja vilket typ av hus du vill ha och vilka material du vill bygga med. Se mer info i detaljplanen. Höör är den perfekta platsen för dig som söker en lugn och trygg tillvaro utan att behöva kompromissa med bekvämligheter och möjligheter. Området och Höör i sin helhet präglas av vacker natur, sjöar och skogspartier, centrum ligger på ca 4 km avstånd och erbjuder all vardaglig service, kulturella aktiviteter, rikt föreningsliv och bra pendlingsmöjligheter, ännu lite närmare har vi Ludvigsborg, med välsorterad Ica affär, friskola, förskola och en helt ny idrottshall, utegym m.m. Kontakta oss idag för att ta det första steget mot ditt framtida hem!

Sätofta Björkstigen 3B, Jägersbo, Höörs kommun

Sätofta Björkstigen 3B

Tomt
Jägersbo, Höörs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höör
705 700 kr
1 019 m² tomt

Välkommen till en fantastisk möjlighet att förvärva en av fyra tomter i naturskönt område med närhet till vackra Ringsjön för bad & fiske samt mysiga Jägersbo Camping, här du bl.a. kan frossa i glass & spela minigolf. Njut av en fridfull tillvaro i ett lugnt område med varierad bebyggelse, perfekt för avkoppling och gemenskap. Tomterna är på ca 1000 kvm var och ger dig gott om utrymme att förverkliga dina visioner, det är fritt att välja vilket typ av hus du vill ha och vilka material du vill bygga med. Se mer info i detaljplanen. Höör är den perfekta platsen för dig som söker en lugn och trygg tillvaro utan att behöva kompromissa med bekvämligheter och möjligheter. Området och Höör i sin helhet präglas av vacker natur, sjöar och skogspartier, centrum ligger på ca 4 km avstånd och erbjuder all vardaglig service, kulturella aktiviteter, rikt föreningsliv och bra pendlingsmöjligheter, ännu lite närmare har vi Ludvigsborg, med välsorterad Ica affär, friskola, förskola och en helt ny idrottshall, utegym m.m. Kontakta oss idag för att ta det första steget mot ditt framtida hem!

Landsvägen 64 A och B, Tjörnarp, Höörs kommun

Landsvägen 64 A och B

Villa
Tjörnarp, Höörs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höör
2 300 000 kr
188 + 70 m²
10 rum
882 m² tomt

Hyresfastighet om totalt ca 190 kvm i centrala Tjörnarp med två lägenheter, 64A 3 rok om ca 70 kvm och 64B 7 rok om ca 120 kvm. Båda köken är totalrenoverade för ett par år sedan, ny luft/vatten värmepump 2019, nya fönster och ytterdörrar är de största posterna som är gjorda senaste åren, men även flera ytskikt är utbytta, det är tilläggsiolserat och ny elcentral i ena lägenheten. Gemensam trädgård i söderläge med stort nyare trädäck, förråds/garagebyggnad om 60 kvm. Tjörnarp är en liten by med tågförbindelse både norr- & söderut och med endast 150 meter till tågperrongen, gör det det lätt och smidigt att pendla. Inne i Tjörnarp finns även Tjörnarpssjön med badplats och bastubåt, det går även bra att fiska gädda och abborre här, har man riktig tur kanske man tom får upp en gös. Skogen och naturen finns också runt knuten och flertalet fina vandringsleder finns att utforska. Vidare intresse och visning: Vänligen kontakta mäklaren vid intresse och respektera hyresgästernas privatliv. Visningar görs i samråd med fastighetsägaren och hyresgästerna. Varmt välkommen att kontakta mig ansvarig mäklare Johanna Högberg 0708-118718.

Skiffervägen 2, Stenskogen, Höörs kommun

Skiffervägen 2

Tomt
Stenskogen, Höörs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höör
4 476 800 kr
937 m² tomt

Nybyggnation på rejäla tomter i Stenskogen med fantastisk natur runtikring och ändå nära in till centrum med butiker & service, tågstation, restauranger, spa-anläggningar, sporthall, gym och skolor mm. Området är en blandning av nyare och äldre bebyggelse på relativt stora tomter och naturen inpå knuten! Bra gång och cykelvägar till centrum och skolor. Tanken är att uppföra ett 1,5-plans Hjältevadshus Spira 152 med nyckelfärdig entréplan och inredningsbar ovanvåning, i färdigt skick är boarean 152 m² fördelat på 97,2 på entréplan och 54,4 på övre plan. Observera att priset avser grundutförande med nyckelfärdig entréplan och inredningsbar, oisolerad och VVS-förberedd ovanvåning samt tomtinköp, grund och anslutningsavgifter. Alla Hjältevadshus uppförs med bl a korta leveranstider, helkaklade badrum, sol-celler och vattenburen golvvärme från frånluftsvärmepump på entréplan. Slutgiltigt utförande på huset diskuteras fram med representant för Hjältevadshus, givetvis kan man välja annan husmodell också! Läs mer på www.hjaltevadshus.se eller kontakta Claes Andersson 0708-834411 [email protected] eller Per Larsson 0764-428054 [email protected] Fastighetsmäklare på Länsförsäkringar fastighetsförmedling förmedlar endast tomten och kund köper tomten separat av fastighetsägaren med villkor om att teckna entreprenadavtal med Hjältevadshus AB. När köpekontrakt tecknas på tomt (med förbehåll om att bygglov ska beviljas) betalas 10 % i handpenning och resterande del av köpeskilling för tomten betalas när bygglovet beviljats. Husbilderna är exempelbilder från Hjältevadshus och kan skilja sig från verkliga förhållanden.

Lärkgatan 16A och B, Centrum, Höörs kommun

Lärkgatan 16A och B

Villa
Centrum, Höörs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höör
3 695 000 kr
277 m²
10 rum
799 m² tomt

OBS! Objektet består av två bostäder i 1,5-plan om vardera 138,5 m² innehållande vardera vardagsrum, allrum, 3 sovrum, 2 badrum, kök, tvättstuga samt två rejäla garage om ca 30 m². Observera att driftskostnaden är för båda bostäderna. Perfekt tillfälle för er som söker generationsboende eller kanske bo i ett och hyra ut det andra, finns många möjligheter! Lugnt läge på mindre villagata ca 700 meter från centrum och tågstation samtidigt nära till Stenskogen för härliga skogspromenader.

  • Plus

Visar alla 12