SkandiaMäklarna Sundsvall

SkandiaMäklarna Sundsvall

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Essviksvägen 12, Essvik, Sundsvalls kommun
  • Tor 25 apr kl 17:00
Essviksvägen 12, Essvik, Sundsvalls kommun, bild 2
Essviksvägen 12, Essvik, Sundsvalls kommun, bild 3

Essviksvägen 12

Villa
Essvik, Sundsvalls kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall
2 250 000 kr
155 m²
6 rum
2 303 m² tomt

Härlig familjevilla med rum för alla och fina sällskapsytor. Här bjuds bergvärme, fiber, treglas-fönster, stora härliga altaner, isolerat garage och en stor tomt i soligt läge och vacker utsikt. Här bor du också nära Kvissleby centrum med all dess service och bekvämligheter. Ex matbutik, postombud, vårdcentral, systembolag, butiker, restaurang, badhus, skola och mycket mer. För dig som är aktiv finns mycket inom räckhåll, golfbana, skidbacke, längdspår och inte minst fiske. Varmt välkommen att anmäla dig till en av våra visningar!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Bergavägen 1, Mjösund, Sundsvalls kommun
  • Tis 23 apr kl 17:00
Bergavägen 1, Mjösund, Sundsvalls kommun, bild 2
Bergavägen 1, Mjösund, Sundsvalls kommun, bild 3

Bergavägen 1

Villa
Mjösund, Sundsvalls kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall
1 195 000 kr
74 + 74 m²
2 rum
1 000 m² tomt

För det mindre hushållet kan vi erbjuda ett hus i behändig storlek och med bergvärme, kamin, garage och fiber indraget! Merparten av fönstren är 3-glas fönster och trädgården är välskött. Huset har ett stort kök och upp till 2 sovrum, ett badrum på entréplan samt bastu med dusch i källarplanet. Här bor du med närhet till förskola, fiske, bad, golfbana och Njurundabommens centrum med skolor årskull F-9, matbutik, restaurang, ishall, butiker mm. Säljarna har särskilt uppskattat det fina fågellivet med all fågelsång och morgondoppen i Ljungan.

  • Premium
  • Uteplats
Sveavägen 11B, Sallyhill, Sundsvalls kommun
Sveavägen 11B, Sallyhill, Sundsvalls kommun, bild 2
Sveavägen 11B, Sallyhill, Sundsvalls kommun, bild 3

Sveavägen 11B

Lägenhet
Sallyhill, Sundsvalls kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall
450 000 kr
28,4 m²
1 rum
vån 2/4
2 272 kr/mån
15 845 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och fräsch enrummaren. Du möts av en trevlig hall med garderob och klädhängare, vidare in i det stora rummet som har tre fönster och en alkovdel för sovrum. Praktisk arbetskök med fönster. Helkaklat badrum med duschplats. Här bor du med endast några hundra meter till allt du kan tänkas behöva. Du når centrum i Sundsvall på endast 5-10 minuter promenad, där finner du diverse shopping, matbutiker, apotek, gym och restauranger. Perfekt belägen på västra sidan av stan med närhet till grönområde, trevliga promenadstigar, Himlabadet, Mittuniversitetet, NP3 Arena, Tonhallen och mycket mycket mer. Närmaste kommunikation finner du endast ca 250 m från bostaden, här går buss som tar dig mot Sundsvall centrum på bara ett par minuter eller vidare mot Bergsåker och Alnö. Kontakta mäklaren för bokning av visning

  • Premium
Hassela ski resort, Hassela, Nordanstigs kommun
Hassela ski resort, Hassela, Nordanstigs kommun, bild 2
Hassela ski resort, Hassela, Nordanstigs kommun, bild 3

Hassela ski resort

Tomt
Hassela, Nordanstigs kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall
350 000 kr
500 m² tomt

Här erbjuds 6 st sjönära tomter med ett ypperligt läge nära skidbacken. Runt knuten skulle du ha knappliften som tar dig till skidbacken, så att skidåkningen kan börja vid din egen dörr. Övrig säsong erbjuder området allt från fiske, golf, fina cykelvägar, vandring, kanoting och ridning. Hassela Ski Resort erbjuder ett brett utbud av aktiviteter med bad, bastu, gym, skiduthyrning och restaurang. Pris 350.000 kr inkl vatten och avlopp. Husverket erbjuder dig som köper en av dessa tomter sitt Fjällhus KPR 50 till ett mycket förmånligt pris. Huset kommer då i en nyckelfärdig husmodul vilket innebär minimal byggtid på plats. Fjällhuset har allt med gemenshetsyta med kök och vardagsrum i öppen planlösning och stora fönsterpartier för att du ska kunna njuta omgivningarna på bästa sätt. Här finns självklart möjlighet att välja till en kamin för extra mysfaktor vintertid eller en sval sommarkväll. Utöver detta har huset två sovrum, och ett sovloft, båda har god plats för dubbelsäng. Ett badrum med exklusivt kakel och klinker, kommod och glasväggar till duschen ingår, liksom förberedelse för TM/TT. Pris 2 349 995:- inkl tomt, vatten, avlopp, el, hus och entreprend. Ingen fjällstuga utan bastu? Även det erbjuds som ett tillägg, allt för högsta komfort. Produktionstiden är normalt 20 veckor och bygglovsprocessen tar normalt mellan 4-12 veckor. Ett liknande visningshus finns uppsatt i Farsta, Stockholm. Hassela Ski hjälper dig med uthyrning av din stuga under de perioder du inte brukar den om du skulle vilja det. Byggrätten tillåter större byggnader, så även här finns alla möjligheter du önskar.

  • Premium
Ättehögsvägen 13, Granlo, Sundsvalls kommun
Ättehögsvägen 13, Granlo, Sundsvalls kommun, bild 2
Ättehögsvägen 13, Granlo, Sundsvalls kommun, bild 3

Ättehögsvägen 13

Villa
Granlo, Sundsvalls kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall
4 500 000 kr
159 + 222 m²
7 rum
795 m² tomt

Efter 7 långa år kommer nu chansen att köpa ett av husen med utsikt över Högoms gravfält och denna historiska plats. Här vetter trädgården med pool mot de 10 gravkullarna och visst börjar man fundera över både runstenen och Högomsmannen. Huset om 159 + 222 kvm rymmer den större familjen och erbjuder hela 4 bra sovrum i entréplanet och här finns hela 3 sällskapsrum, ett renoverat och helkaklat badrum, dusch och pool. Köket har en öppen planlösning mot det underbara vardagsrummet/matrummet om drygt 31 kvm! Här njuter du utsikten fullt ut och rummet får ett fantastiskt ljus från de stora och nya fönstren. Rummet är den självklara samlingspunkten och här värmer även braskaminen stämningsfullt. Det soliga och öppna läget ger ypperliga möjligheter även till solceller. Bilen kan laddas på uppfarten och här finns också ett garage med access till huset. Tar du chansen nu, eller vågar du vänta?

  • Premium
  • Uteplats
Raholmsvägen 205, Alnö-Ankarsvik, Sundsvalls kommun
Raholmsvägen 205, Alnö-Ankarsvik, Sundsvalls kommun, bild 2
Raholmsvägen 205, Alnö-Ankarsvik, Sundsvalls kommun, bild 3

Raholmsvägen 205

Villa
Alnö-Ankarsvik, Sundsvalls kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall
1 895 000 kr
90 m²
4 rum
1 260 m² tomt

Välkomna till Raholmsvägen 205! Här möts vi av en väldisponerad 1 plans villa om ca 90 kvm boyta fördelat på 4 rum och kök varav idag tre sovrum. Invid entrén till huset finns det stora altandäcket med god plats för lek och gemenskap samt bad i poolen. Väl inne i huset möts vi av en välkomnade entréhall som leder vidare runt i huset. Stort ljust vardagsrum med fönster och altandörr i två väderstreck, vardagsrummet är i dag avdelad till två rum (vardagsrum och sovrum) avdelningen är gjord med en lättvägg som enkelt kan tas ner samt två sovrum till varav den ena är mindre. Praktiskt kök med matplats och all maskinell utrustning samt stor arbetsbänk med utsikt över altan och poolen. Nytt helkaklat badrum med badkar och stor duschplats samt golvvärme. Kombinerad tvättstuga/pannrum med tvättmaskin, tumlare och rostfri ho samt IVT-bergvärmepump för låg driftkostnad. Utvändigt finns vidbyggd carport samt fristående redskapsbodar. På Alnö-Ankarsvik bor du med närhet till allt du kan tänkas behöva, i Alnö centrum finns matbutik, vårdcentral, folktandvård, gym, bageri, skolor, badhus, idrottsplats, förskola och busscentrum. Från Alnö centrum åker du med linje 1 som tar dig in till Sundsvalls centrum samt linje 75 som tar dig vidare ut mot de soliga stränderna på södra sidan av ön. Alnö är känt som Norrlands Hawaii med sina magnifika stränder och närliggande öar, här finns de allra finaste stränderna som Norrlandskusten kan erbjuda, underbara skogar, bär och svampplockning och elljusspår som används som skidspår under vintertid. Det finns även möjlighet till fallskärmshoppning och härliga rundvandringar om forntida Alnö och dess historia. Med gångavstånd från huset finns också förskola, och skola, småbåtshamn, badstrand, samt restaurang Carlvikspiren och Wirriga bakverk samt restaurang Vindhem och dess båthamn. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Storgatan 72B, Centralt, Sundsvalls kommun
Storgatan 72B, Centralt, Sundsvalls kommun, bild 2
Storgatan 72B, Centralt, Sundsvalls kommun, bild 3

Storgatan 72B

Lägenhet
Centralt, Sundsvalls kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall
650 000 kr
25 m²
1 rum
vån 3/3
2 205 kr/mån
26 000 kr/m²

Välkommen till denna för mig mycket inbjudande etta, så centralt och nära till Universitet, gym, simhall, konserthall, fotbollsarena, ja, allt du kan önska. Bostaden är Genomgående renoverad och är både smakfull och har en fin planering. Takhöjden, balkongen och det ljusa läget ger guldkant, liksom den låga månadsavgiften. Perfekt som första lägenhet, studentbostad eller varför inte som övernattningslägenhet. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Januarivägen 9, Sundsbruk, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår
Januarivägen 9, Sundsbruk, Sundsvalls kommun, bild 2
Januarivägen 9, Sundsbruk, Sundsvalls kommun, bild 3

Januarivägen 9

Radhus
Sundsbruk, Sundsvalls kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall
1 750 000 kr
104 + 104 m²
4 rum
366 m² tomt

Välkommen till Januarivägen och ett bekvämt boende i radhus. Hemmet är väl omhändertaget med ny varmvattenberedare, ny luftvärmepump, nyare 3-glas fönster, ett helt nytt och snyggt duschrum, ett stort inglasat uterum och källarplanet är fräscht med renoverat badrum, fin tvättstuga och stort allrum med trägolv och braskamin! Planlösningen är flexibel och du kan enkelt skapa fler sovrum. Bilplats i carport ingår och i samfälligheten finns god plats för dig med 2 bilar. Trivsamt område med mycket goda bussförbindelser, närhet till flertalet skolor, Birsta, Alnö och till fina naturområden.

  • Premium
  • Uteplats
Skönsbergsvägen 27A, Nedre Haga, Sundsvalls kommun
Skönsbergsvägen 27A, Nedre Haga, Sundsvalls kommun, bild 2
Skönsbergsvägen 27A, Nedre Haga, Sundsvalls kommun, bild 3

Skönsbergsvägen 27A

Lägenhet
Nedre Haga, Sundsvalls kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall
795 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
4 914 kr/mån
13 250 kr/m²

Välkommen till denna hörnlägenhet med välplanerad planlösning och inglasad balkong! Lägenheten ligger belägen en trappa upp och erbjuder en ljus hall med klinkergolv och stor klädkammare. Modernt renoverat badrum utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, golvvärme och handdukstork. Sovrummet har plats för dubbelsäng och vardagsrummet är rymligt med fönster i två väderstreck och utrymme för matplats. Köket är ett stilmedvetet HTH-kök med påkostade vitvaror och gott om förvaringsmöjligheter i över- och underskåp. Lägenheten har stora fönsterpartier för skönt ljusinsläpp samt balkong i västerläge med skön eftermiddag/kvällssol. Bostadens upplevs privat och insynsskyddad tack vare hörnläget. Här bor ni i den stabila HSB Brf Skutan som är belägen på Skönsbergsvägen 25 A-B, 27 & 31 A-D. I föreningen har medlemmarna tillgång till bastu, tvättstuga med digitalt bokningssystem och hobbyrum. I månadsavgiften ingår vatten, värme, bredband, kabel-tv, bostadsrättstillägg och källarförråd. I Nedre Haga bor ni med närhet till allt som kan tänkas att behövas. Granne med bostaden finner ni restaurangen Marco Polo och inom promenadavstånd finns matbutik, bageri, frisörsalong, vårdcentral, folktandvården samt dagis för-, grund, högstadie-, och gymnasieskola. Sundsvalls stadskärna nås på endast 15 minuter promenad från ytterdörren. Kommunikationerna är mycket bra i området då ni finner närmaste busshållplats endast 50m från bostaden. Här går busslinje 1, 4, 5 & 120 som tar dig mot stadskärnan, Alnö, Granloholm eller Birsta shoppingområde. Kontakta mäklaren för bokning av visning

  • Premium
  • Balkong
Harmonigatan 1, Skönmon, Sundsvalls kommun
  • Idag kl 17:30
Harmonigatan 1, Skönmon, Sundsvalls kommun, bild 2
Harmonigatan 1, Skönmon, Sundsvalls kommun, bild 3

Harmonigatan 1

Lägenhet
Skönmon, Sundsvalls kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall
1 089 000 kr
69,8 m²
3 rum
vån 2/3
5 594 kr/mån
15 602 kr/m²

På Harmonigatan 1 finner du denna hemtrevliga 3:a. Bostaden är belägen en och en halv våning upp med fönster i tre vädersträck och en mysig balkong där du i morgonsolen har utsikt över Tjuvholmen och Alnö. Lägenheten har renoverats med ett helt nytt badrum under hösten 2023 där man samtidigt installerat golvvärme. Köket är utrustat med nya vitvaror, diskbänk, ho och kran samt en fristående köksö under de senaste åren. Du har ett genomgående parkettgolv och nymålade väggar i hela lägenheten, det är bara för dig att flytta in och njuta! Varmt välkommen på visning !

  • Premium
  • Balkong
Sälsundet 225, Alnö-Sälsundet, Sundsvalls kommun
Sälsundet 225, Alnö-Sälsundet, Sundsvalls kommun, bild 2
Sälsundet 225, Alnö-Sälsundet, Sundsvalls kommun, bild 3

Sälsundet 225

Villa
Alnö-Sälsundet, Sundsvalls kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall
3 200 000 kr
100 + 90 m²
4 rum
1 745 m² tomt

Varmt välkomna till denna idyll med magiskt rogivande året runt läge! Här erbjuds en fantastisk fastighet med naturtomt och ett trevligt skyddat läge med närhet till havet. På tomten finns varmbonad förrådsstuga och en varmbonad gäststuga samt redskapsbod. Fastigheten är i två plan med en tilltalande praktisk planlösning. Vi möts på entréplan av en välkomnade entréhall som leder oss vidare till ett allrum/gästrum med fönster i två väderstreck och dubbel altandörr ut till tomten samt ingång till vedbod och matkällare.I rummet som har skeppsgolv och målade/tapetserade väggar finns golvvärme, luftvärmepump och en öppen spis. Vidare på entréplanet finns helkaklad tvättstuga med golvvärme, utrustat med tvättmaskin, tumlare, ho, golvvärme samt garderober, i tvättstugan finns också en ny varmvattenberedare . Via tvättstugan är det ingång till det trivsamma helkaklade badrummet med stor duschplats, bastu, relax del och wc, stor kommod samt golvvärme. Från hallen är det ingång till mindre kontors/datarum samt ingång till större förråd. Trappan leder oss till övre plan där vi möts av hall i vinkel, hallen har parkettgolv och vit målad panel på väggarna, från hallen är det utgång till en rymlig rogivande balkong med härlig utsikt. Ljust fint vardagsrum med ryggåstak som ger en härlig känsla och rymd, i rummet finns luftvärmepump och en skönt värmande braskamin samt utgång till det stora inglasade uterummet omgiven av naturen och med utblick mot havet. Från det inglasade uterummet är det utgång till ett stort altandäck med rogivande plats för många . Invid vardagsrummet ligger det öppna praktiska köket med inbyggnads elhäll, väggfläkt med helkaklad vägg, diskmaskin, inbyggnads ugn, bra arbetsbänkar och fungerande vedspis samt fönster över altandäcket mot den vackra naturen. På detta plan finns två sovrum ett stort och ett mindre, det stora sovrummet har utgång till altandäcket. Här finns också en helkaklad toalett med wc, handfat, golvvärme och fönster. Här bor du i ett av Norrlandskustens mest välkända smultronställen med särpräglad natur/havs miljö. Från fastigheten når du enkelt närliggande badplatser och turistattraktioner såsom Tranviken, Bänkåsviken och Stora Havstoviken samt busskommunikation Tillträde enligt överenskommelse! Detta är ett boende som måste upplevas på plats! Hjärtligt välkomna med din intresseanmälan!

  • Premium
Fiskehamnsvägen 10, Alnö-Ankarsvik, Sundsvalls kommun
Fiskehamnsvägen 10, Alnö-Ankarsvik, Sundsvalls kommun, bild 2
Fiskehamnsvägen 10, Alnö-Ankarsvik, Sundsvalls kommun, bild 3

Fiskehamnsvägen 10

Villa
Alnö-Ankarsvik, Sundsvalls kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall
2 250 000 kr
110 m²
4 rum
4 025 m² tomt

Välkommen till Fiskehamnsvägen 10 och allt vad adressen har att erbjuda! En riktigt stor tomt om hela 4.025 kvm och dubbla infarter, vilket möjliggör en avstyckning. Här ingår en båtplats nere vid Stenviks kajen och på gården finns ett mycket fint garage med dubbla portar och plats för mer än 3 bilar! Huvudbyggnaden bjuder 2-3 sovrum, helkaklat duschrum, vardagsrum med täljstenskamin, ett rymligt kök och ett riktigt stort inglasat uterum. Huset har ett nyare tak, nyare 3-glas fönster och fiber är självklart indraget. Vidare finns en fin förrådsbyggnad med ett gästrum/kontor, vedbod och förråd. Området är barnvänligt med närhet till skola, förskola, badplats och fin natur. Ta en kort tur till Vindhem eller Carlsvikspiren för en god middag eller en smarrig fika. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information

  • Premium
  • Uteplats
Rönnvägen 1, Sundsbruk, Sundsvalls kommun
Rönnvägen 1, Sundsbruk, Sundsvalls kommun, bild 2
Rönnvägen 1, Sundsbruk, Sundsvalls kommun, bild 3

Rönnvägen 1

Villa
Sundsbruk, Sundsvalls kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall
2 195 000 kr
134 + 60 m²
5 rum
1 125 m² tomt

Välkommen till Rönnvägen 1 och denna ljuva hörntomt i soligt läge och med vidsträckt utsikt. Huset bjuder hela 4 bra sovrum, dubbla duschrum, ett helt nytt kök med fin maskinpark, en ny stor altan med planeringslådor, en helt ny bergvärmepump, nyare 3-glas fönster, renoverade rum och braskamin i vardagsrummet. Trädgården är inte sämre den, här finns plommonträd, äppelträd, körsbär och päronträd. En idyll. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Flottiljvägen 41A, Alnö-Vihaga, Sundsvalls kommun
Flottiljvägen 41A, Alnö-Vihaga, Sundsvalls kommun, bild 2
Flottiljvägen 41A, Alnö-Vihaga, Sundsvalls kommun, bild 3

Flottiljvägen 41A

Villa
Alnö-Vihaga, Sundsvalls kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall
4 750 000 kr
176 + 15 m²
7 rum
915 m² tomt

Välkomna till Flottiljvägen 41A, vänligen kontakta mäklaren för visning! Gediget, tidlöst och med fina materialval både inomhus och utomhus i form av trevlig stenläggning, mur och ny altandel under tak känns huset fortfarande som nytt. Entréplatsen är under tak och leder oss in till rymlig välkomnande entréhall som har garderober med spegelskjutdörrar för god förvaring. Tilltalande öppen planlösning mellan vardagsrum - matrum och kök som ger en härlig social känsla samt ljus och rymd genom den generösa takhöjden på hela 2,65 meter och utgång till altan och uteplats med stor markis från matrumsdelen. Praktiskt kök där med nyttjar den goda takhöjden genom skåp upp till tak och fina arbetsbänkar i granit samt all maskinell utrustning. På entréplanet finns ett stort sovrum med utgång till altanen som är under tak och ger en skön privat rogivande känsla. Helkaklat badrum med duschplats, wc och kommod samt härlig bastu. Tvättstuga med tvättmaskin, tumlare och NIBE frånluftsvärmeväxlare. _Genomgående nya ytskikt i hall, trappa, vardagsrum, matrum och kök som fått nytt klinkergolv med vacker struktur, lister, foder, innerdörrar etc. Golvvärme på båda bostadsplanen förstärker den ombonade känslan. Till övre plan genom ljust fint trapphus med fönster. Här finns allrum/Tv-rum med stort fönsterparti. Tre sovrum varav ett med klädkammare, som även nås från allrumsdel. Rejält helkaklat badrum med bubbelbadkar och separat duschplats, dubbla handfat i kommod och wc. Även på detta plan är takhöjden generös med hela 2,75 meter. Vid infarten finns bred carport för två bilar och ett rymligt förråd. I förrådet finns det framdraget via kulvertledning värme om man i framtiden vill bygga om carporten till garage. Utvändigt möts vi av vackra stensättningar med både gångar och murar samt fina blomstersättningar. Villan ska upplevas på plats, här är det bara att flytta in! På Alnö-Vihaga bor du med närhet till allt du kan tänkas behöva, i Alnö centrum finns matbutik, vårdcentral, folktandvård, gym, bageri, skolor, badhus, idrottsplats, förskola och busscentrum. Från Alnö centrum åker du med linje 1 som tar dig in till Sundsvalls centrum samt linje 75 som tar dig vidare ut mot de soliga stränderna på södra sidan av ön. Alnö är känt som Norrlands Hawaii med sina magnifika stränder och närliggande öar, här finns de allra finaste stränderna som Norrlandskusten kan erbjuda, underbara skogar, bär och svampplockning och elljusspår som används som skidspår under vintertid. Det finns även möjlighet till fallskärmshoppning och härliga rundvandringar om forntida Alnö och dess historia. Med gångavstånd från huset finns också småbåtshamn, strandpromenad som går från småbåtshamnen in till Alnö centrum samt restaurang Carlvikspiren och Virriga bakverk samt cykelavstånd till restaurang Vindhem och dess båthamn. Varmt välkommen med din visningsbokning!

  • Premium
  • Uteplats
Bergsvägen 14, Centralt, Nordanstigs kommun

Bergsvägen 14

Villa
Centralt, Nordanstigs kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall
995 000 kr
147 + 86 m²
7 rum
1 646 m² tomt

Välkomna till Bergsvägen 14! Vi möts av en brokvist med tak som leder in till den välkomnade entréhallen, här finns kapprumsdel och garderob samt ingång till duschrum/toalett. Vidare in till det praktiska köket med bra arbetsbänkar och god förvaring. Intill köket finns stort matrum som ligger med öppen planlösning med vardagsrummet och det finna allrummet. Vardagsrummet har vacker stavparkett och tapetserade väggar samt ljusinsläpp från två väderstreck. Mycket trivsamt allrum med breda golvtiljor och askpanel i taket och som har stort fönsterparti med fantastisk utsikt över Hassela sjön och mot Hassela Ski Resort. På övre plan finns 3 sovrum varav ett är genomgångsrum och en toalett med wc och handfat. Källarplan finns pannrum och tvättstuga där båda rummen har klinkergolv och målade väggar. Stort snickarrum/verkstad. Sommar rum som kan användas till sovrum eller gemensamhets yta allt efter behov. I anslutning till huset finns vacker uteplats med härlig utsikt över tomt och nejd. Fristående carport/förråd/vedbod. Villan ligger centralt belägen med närhet till skola, affärer, bensinmack, pizzeria, vandrarhem, gym, kyrka, busshållplats och till badplats, nära till Hassela Ski Resort, golf och en mängd med naturupplevelser. Här tar du dig lätt vidare med bil eller buss till Sundsvall, Hudiksvall och E4:an för färd norr eller söder ut. Välkommen med din visnings bokning.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Båräng 136, Alnö, Sundsvalls kommun

Båräng 136

Villa
Alnö, Sundsvalls kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall
2 150 000 kr
119 + 5 m²
5 rum
481 m² tomt

Välkomna till denna välplanerade villa om 119 kvm boyta fördelat på 5 rum och kök varav 4 sovrum med praktisk planlösning på båda planen. Entréplanet har hall, vardagsrum med täljstenskamin, bondkök med matplats och stort skafferi. Ett sovrum/kontor. Badrum/tvättstuga och utgång till inglasat uterum och altan. Övre planet har hall, tre sovrum och ett helkaklat badrum med duschplats. Från hallen är det utgång till det magnifika soldäcket om ca 40 kvm med utsikt mot Alnösundet. Villan ligger med närhet till hästgårdar, skidspår, natur och hav samt till Alnö centrum. I Alnö centrum finns matbutik, vårdcentral, folktandvård, gym, skolor, badhus, idrottsplats, förskola och busscentrum. Från Alnö centrum åker du med linje 1 som tar dig in till Sundsvalls centrum samt linje 75 som tar dig vidare ut mot de soliga stränderna på södra sidan av ön. Alnö är känt som Norrlands Hawaii med sina magnifika stränder och närliggande öar, här finns de allra finaste stränderna som Norrlandskusten kan erbjuda, underbara skogar, bär och svampplockning och elljusspår som används som skidspår under vintertid. Det finns även möjlighet till fallskärmshoppning och härliga rundvandringar om forntida Alnö och dess historia. Välkommen på visning

  • Balkong
  • Uteplats
Påskvägen 32, Sundsbruk, Sundsvalls kommun

Påskvägen 32

Lägenhet
Sundsbruk, Sundsvalls kommun
SkandiaMäklarna Sundsvall
1 865 000 kr
115,5 m²
5 rum
vån 2/2
5 600 kr/mån
16 147 kr/m²

Mycket fräscht bostadsrätts radhus om 115,5 kvm boyta fördelat på 5 rum och kök varav 3-4 sovrum. Lägenheten är i ett helrenoverat skick med bl.a nytt kök. Här finns två helkaklade badrum, ett på varje plan. Del av entréplan har vattenburen golvvärme från den nya frånluftsvärmepumpen. Altan finns på både fram och baksida. Fristående garage med förrådsdel samt ett isolerat förråd och ett redskapsutrymme. Mellan garaget och förrådet finns det en trivsam uteplats. I bostadsområdet finns fotbollsplan och lekytor. Närhet till förskola, skola och Birsta köpcentrum samt naturen. Varmt välkomna på visning!

Visar alla 17