Alexander White

Alexander White

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Telegramvägen Nacka, null, Nacka kommun
  • 3 lediga bostäder

Telegramvägen Nacka

Radhus
Nacka kommun
Alexander White
fr. 3 250 000 kr
50-152 m²
3-5 rum
2 767 kr/mån

Arkitekten har ordet: Ett stenkast från utmärkta kommunikationer och med direkt närhet till Stockholms innerstad hittar man Telegramvägen i Saltsjö Boo. På detta idylliska och naturnära läge finns förutsättningar att skapa något utöver det vanliga. Det har varit stimulerande att få bebyggelsen att smälta in i de gemytliga omgivningarna och samtidigt skapa boendemöjligheter för olika typer av familjer. Det har varit viktigt att byggnaderna skall förhålla sig till områdets gestaltning med träpaneler i naturlig färgskala och att skapa förutsättningar för ett socialt och modernt boende. Stor vikt har lagts vid att optimera byggnadernas placering på tomterna för att skapa bästa möjliga solläge samt privata och sociala trädgårdsmiljöer. Byggnaderna har därför placerats på olika höjd och med viss förskjutning till varandra. Stora rum med generösa glaspartier och utgångar till grönskan från flera väderstreck bidrar till att utemiljön flyter samman med bostäderna på ett härligt och modernt vis. Med uteplatser och takterasser får man möjlighet att njuta av solens timmar från tidig morgon till sen kväll. Fokus interiört har legat på att skapa generösa och sociala utrymmen för de moderna familjerna. Vi har valt en linoljebehandlad träpanel som ger fasaderna en unik och naturlig karaktär. De skarpa linjerna med svarta metall och fönsterdetaljer skapar ett stilig och stramt utseende. Vi har dessutom valt att arbeta med unika detaljer som vackert smide, natursten och entrédörrar i helglas för att maximera ljusinsläppet. Här kommer de boende att njuta av harmonisk arkitektur som är anpassad för att smälta väl in i Saltsjö Boos underbara omgivningar. /Rickard Castillo, RC&C Architects.

  • Nybyggnadsprojekt
Torsburgsvägen 3, Norra Ängby, Stockholms kommun

Torsburgsvägen 3

Villa
Norra Ängby, Stockholms kommun
Alexander White
7 850 000 kr
110 + 15 m²
5 rum
493 m² tomt

Välplanerat och mycket hemtrevlig enplans-villa i eftertraktade Norra Ängby. Detaljplan tillåter två-våningshus och ger möjlighet att bygga ut med en till våning. Se bifogad detaljplan. Huset disponeras med fyra möjliga sovrum, kök med plats för matplats, generöst vardagsrum med utgång till terrass och braskamin. Det finns även ett helkaklat badrum med dusch och wc, gäst wc samt tvättstuga. Här finns mycket bra möjligheter att förädla och sätta sin egen prägel på huset. Garage för en bil finns. Huset ligger i i idylliska kvarter i populära Norra Ängby i Bromma. Här bor du på en lugn återvändsgata med solig, uppväxt tomt. Området är tryggt och lugnt med närhet till allt man kan önska sig. Gångavstånd till Ängby torg samt T-bana (Ängbyplan), nära förskolor samt skolor och affärer, restauranger och bageri. Sammanfattningsvis ett mycket trevligt familjehus. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Banérgatan 31A, Östermalm, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Banérgatan 31A

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Alexander White
6 950 000 kr
59 m²
2 rum
vån 0,5
3 925 kr/mån
117 797 kr/m²

Välkommen till denna ljusa sekelskiftestvåa med attraktivt läge på Östermalm med direkt närhet till Karlaplans rika utbud av restauranger och butiker, och Djurgårdens grönområden. Här erbjuds en mycket välplanerad tvårummare med en privat uteplats i soligt sydvästläge om cirka 10 kvm. Lägenheten är tyst och lugnt belägen mellan två lugna innergårdar och har gott om bevarad sekelskiftescharm, såsom två vackra fungerande kakelugnar, 3,10 i takhöjd, stuckatur samt vackra slipade original trägolv. Köket är fullt utrustat och har plats för en matbord för mellan 4-6 personer samt tillgång till privat tvättstuga. Vardagsrummet erbjuder en vacker fungerande kakelugn, stora fönster som släpper in mycket ljus samt gott om plats för önskvärd möblering. Sovrummet har gott om utrymme för en stor dubbelsäng och förvaring samt även här en fungerande kakelugn. Lägenheten har en separat wc och dusch samt en rymlig hall med säkerhetsdörr. Välskött förening i vacker fastighet från 1896.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Valhallavägen 65, Östermalm, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Valhallavägen 65

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Alexander White
2 995 000 kr
31 m²
1 rum
vån 4
2 165 kr/mån
96 613 kr/m²

Ljuva 30-tal; där fiskbensparkett, en tilltagen takhöjd och stora fönsterpartier visar vägen! Utöver årtalets charm bjuder bostaden på en balkong i sydvästligt läge, med fri utsikt - vilket resulterar i direkta soltimmar under hela dagen och kvällen! Varmt? Föreningen har installerat AC centralt till alla lägenheter! Här bor du i en förening med sju lokaler samt ytterligare en lägenhet med hyresrätt – vilket ses som en dold tillgång. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Bågvägen 28G, Nacka - Kummelsnäs, Nacka kommun
  • Sön 24 mar kl 12:00
Bågvägen 28G, Nacka - Kummelsnäs, Nacka kommun, bild 2
Bågvägen 28G, Nacka - Kummelsnäs, Nacka kommun, bild 3

Bågvägen 28G

Radhus
Nacka - Kummelsnäs, Nacka kommun
Alexander White
6 795 000 kr
131 m²
6 rum
5 722 kr/mån
51 870 kr/m²

Exklusiva material - 3.05 m i takhöjd på entréplanet - Unikt läge intill Velamsunds naturreservat - Byggmästarkvalité - Trygghetsgaranti - Visningshus - Möjlig inflyttning från maj 2024 - Varmt välkomna till Velamsundsparken! I den idylliska miljön av Kummelnäs i Saltsjö-Boo formar sig Velamsundsparken - ett unikt bostadsprojekt om 21 bostäder bestående av exklusiva parhus (131 kvm) och studiohus (50 kvm). Bostäderna erbjuds som bostadsrätter, med etappvis färdigställande från andra kvartalet 2024. Med det solsäkra, fritt högt belägna läget vid Velamsunds naturreservat har den välrenommerade arkitektbyrån 2BK framgångsrikt skapat generösa tomter, som omsorgsfullt har anpassats för att maximera privatliv och avskildhet med en genomtänkt placering av huskroppar och parkeringsplatser. Det är hus med hög designgrad och exklusiva material, men också värme och trivsel, skaptaför att hålla över tid. Husen är platsbyggda med stående träpaneler och dekorribbor, de utvändiga plåtdetaljerna är mörkt antracitgrå och matchar fönster, fönsterdörrar och belysning. Entrésidan har ett elegant burspråk som skänker väderskydd och dessutom är belyst med spotlights i undertaket. Med en takhöjd på dryga tre meter och extra höga fönsterlinjer skapas en välkomnande rymd redan i entréplans sociala ytor. Kök, matplats och vardagsrum är utformade i en öppen vinkel med helglasad dörr från köket till uteplatsen och ett stort skjutdörrsparti från vardagsrummet mot trädgården. Ljusinsläppet är generöst och planlösningen – flexibel med upp till fem sovrum – ger både avskildhet och god möbleringsbarhet.

  • Premium
  • Nyproduktion
Ingemarsgatan 1A, Östermalm, Stockholms kommun

Ingemarsgatan 1A

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Alexander White
6 950 000 kr
74 m²
3 rum
vån 4
2 104 kr/mån
93 919 kr/m²

Med fri utsikt över Brunnsvikens vatten erbjuds nu tre rum och kök i föreningens kanske mest exklusiva och välrenoverade lägenhet. Bostaden har ett genomgående ljusinsläpp där alla fönster ligger i fritt läge - och bostaden är därmed helt insynsskyddad. De sociala ytorna med balkong ligger i öppen planlösning mot Ingemarsgatan medan de två sovrummen ligger belägna mot innergården i tyst läge. Rymliga rum, en walk-in closet och ett fritt läge är endast några av bostadens fördelar; att det erbjuds i en stabil förening med över 5 000 000 kr i årliga lokalintäkter och en avgift som är en av områdets lägsta är inte heller helt fel!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Parmmätargatan 22, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Parmmätargatan 22

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Alexander White
4 395 000 kr
42 m²
2 rum
vån 2,5
3 166 kr/mån
104 643 kr/m²

Välkommen till ett helt eget våningsplan om 42 kvm - där balkongen vetter mot föreningens innergård och bostadens fönster i tre olika väderstreck! Med tre meter i takhöjd, öppen spis och en sekelskifteskänsla som heter duga bor ni på en lugn gata med närhet till både tunnelbana och city-liv som Norr Mälarstrands vatten och vackra motionsstråk. Lägenheten är helt belägen i gårdsläge där man under sommarhalvåret kan vädra fritt utan att störas av några störande ljud från omgivningen. Detta hemmet är personligt, unikt och perfekt för den som vill ha mycket funktion för varje kvadratmeter - välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Rådmansgatan 73, Vasastan, Stockholms kommun

Rådmansgatan 73

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Alexander White
11 950 000 kr
107 m²
3 rum
vån 1/5
5 381 kr/mån
111 682 kr/m²

I trevliga, lugna kvarter intill Tegnérlunden och Observatorielunden ligger denna rymliga och ljusa trerummare i en mycket välskött och lågt belånad förening. Solig söderbalkong mot lugn innergård. Genomgående planlösning med generösa sällskapsytor, två sovrum samt ett stilrent och väl tilltaget kök med all maskinell utrustning och massor av förvaring. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Allévägen 3 B, null, Österåkers kommun
Allévägen 3 B, null, Österåkers kommun, bild 2
Allévägen 3 B, null, Österåkers kommun, bild 3

Allévägen 3 B

Lägenhet
Österåkers kommun
Alexander White
6 750 000 kr
135 m²
5 rum
6 956 kr/mån
50 000 kr/m²

Endast ett parhus kvar i projektet - inflyttning från april 2024. *Räntegaranti *Tillträdesskydd *Dubbelt boende - Ersättning i 6 månader *Splitter nya bostäder med exklusiva materialval *Låg skuldsättning i Bostadsrättsföreningen *Möjlighet till amorteringsfritt bolån i fem år *Privata och generösa trädgårdar samt uteplatser *Samtliga Minivillor sålda *Endast ett Parhus kvar Bostadsutvecklaren Sethmark Properties vill att kunden ska känna sig helt trygg i samband med köp av bostad. Därför ger de utöver det heltäckande trygghetspaketet även en räntegaranti och ersättning i 6 månader om ni behöver ha dubbelt boende under en period. Räntegarantin skyddar medlemmarna från att eventuella räntehöjningar som överstiger den ränta som är beräknad i föreningens kostnadskalkyl behöver tas ut som högre årsavgifter. Garantin gäller under föreningens tre första verksamhetsår. Köpare i projektet erbjuds utöver detta även möjlighet till amorteringsfritt bolån i fem år. Mitt i villaidyllen i pittoreska Österskär uppför Sethmark Properties nästa generations vackra parhus och minivillor. Med egna trädgårdar, stilren design och genomtänkta materialval skapas här trivsamma och karakteristiska bostäder som både är vackra att se på och hållbara över tid. Stilrent uppförda i lösvirke erbjuder bostäderna en mycket genomtänkt funktion med fyra sovrum. Läget i hörnet mellan Allévägen och Generalsvägen gör Österkär Arkipelag till en idealisk plats för en modern och avslappnad livsstil, mitt i ett lummigt uppvuxet villakvarter. Bostäderna är belägna inom kort promenadavstånd från förskolor, Österåkers bästa grundskola, Roslagsbanan och havet.

  • Premium
Idre Mountain Lodges, null, Älvdalens kommun
  • 4 lediga bostäder

Idre Mountain Lodges

Lägenhet
Älvdalens kommun
Alexander White
fr. 3 695 000 kr
138 m²
6 rum
5 637 kr/mån

I Idre njuter du av tre liftsystem, flertalet restauranger i backen, skoterleder, och längdskidspår. Då Idre är en av Sveriges mest levande fjällort även på sommaren finns flertalet aktiviteter att välja på; fjällvandring i naturreservat, kanot, fiske, jakt, ridning, mountainbike, padel och golf.

  • Nybyggnadsprojekt
Velamsundsparken, null, Nacka kommun
  • 10 lediga bostäder

Velamsundsparken

Radhus
Nacka kommun
Alexander White
fr. 6 795 000 kr
131 m²
6 rum
5 722 kr/mån

Exklusiva material - 3.05 m i takhöjd på entréplanet - Unikt läge intill Velamsunds naturreservat - Byggmästarkvalité - Trygghetsgaranti - Visningshus - Möjlig inflyttning från maj 2024 - Varmt välkomna till Velamsundsparken! I den idylliska miljön av Kummelnäs i Saltsjö-Boo formar sig Velamsundsparken - ett unikt bostadsprojekt om 21 bostäder bestående av exklusiva parhus (131 kvm) och studiohus (50 kvm). Bostäderna erbjuds som bostadsrätter, med etappvis färdigställande från andra kvartalet 2024. Med det solsäkra, fritt högt belägna läget vid Velamsunds naturreservat har den välrenommerade arkitektbyrån 2BK framgångsrikt skapat generösa tomter, som omsorgsfullt har anpassats för att maximera privatliv och avskildhet med en genomtänkt placering av huskroppar och parkeringsplatser. Det är hus med hög designgrad och exklusiva material, men också värme och trivsel, skapta för att hålla över tid. Husen är platsbyggda med stående träpaneler och dekorribbor, de utvändiga plåtdetaljerna är mörkt antracitgrå och matchar fönster, fönsterdörrar och belysning. Entrésidan har ett elegant burspråk som skänker väderskydd och dessutom är belyst med spotlights i undertaket. Med en takhöjd på dryga tre meter och extra höga fönsterlinjer skapas en välkomnande rymd redan i entréplans sociala ytor. Kök, matplats och vardagsrum är utformade i en öppen vinkel med helglasad dörr från köket till uteplatsen och ett stort skjutdörrsparti från vardagsrummet mot trädgården. Ljusinsläppet är generöst och planlösningen – flexibel med upp till fem sovrum – ger både avskildhet och god möbleringsbarhet. Kummelnäs i Saltsjö-Boo - en del av Nackas skärgårdsnära landskap - är en harmonisk blandning av gammaldags charm och nutida arkitektur, vilket skapar en pittoresk villaidylla. Beläget vid gränsen till Velamsunds naturreservat är det en perfekt plats för de som älskar friluftsliv och äventyr, samtidigt som deterbjuder närhet till skolor, shoppingcenter och staden. Detta gör Kummelnäs till en idealisk plats för familjer som uppskattar en lugn miljö med enkel tillgång till stadens puls.

  • Nybyggnadsprojekt
Bergsbyvägen 61A - parhus nr 18, null, Älvdalens kommun

Bergsbyvägen 61A - parhus nr 18

Radhus
Älvdalens kommun
Alexander White
3 695 000 kr
138 + 2 m²
6 rum
5 637 kr/mån
26 775 kr/m²

Inflyttningsklart - tillträde enligt överenskommelse Kontakta ansvarig projektledare – Johan Sundström på 070-181 90 50 eller ansvarig mäklare. Med en terrass i sydväst och utsikt mot bevarat fjällandskap ligger denna rymliga ski-lodge. Nära till sommarens aktiviteter såsom vandring i naturreservatet Städjan & Nipfjället, mountainbike på anlagda leder och golf på vackra 18-håls banan på Idrefjällens Golfklubb. Moderna, arkitektritade fjällhus som kännetecknas av tidlösa och exklusiva materialval med klassisk, robust och mysig känsla. Vidsträckta vyer över bevarat fjällandskap. Generösa sällskapsytor, cirka 5,5 meter i nockhöjd i vardagsrummet, panoramafönster och härlig eldstad utmärker husen. 10 minuter med bil eller skoter till skidbacken (Idre eller Himmelfjäll) och 5 minuter till mataffären. De rymliga fjällhusen har hela 140 kvm i totalarea. Mycket genomtänkt och ljus planlösning med tilltagna umgängesytor som är perfekta för den stora familjen eller kompisgänget. Uthyrningsmöjligheterna är optimala då det får plats två stora barnfamiljer. Husen har fyra sovrum, dubbla badrum, bastu, stort allrum på nedre plan samt ett väl tilltaget allrum på övre plan. I Idre njuter du av tre liftsystem, flertalet restauranger i backen, skoterleder, och längdskidspår. Då Idre är en av Sveriges mest levande fjällort även på sommaren finns flertalet aktiviteter att välja på; fjällvandring i naturreservat, kanot, fiske, jakt, ridning, mountainbike, padel och golf. Tillträde från 15 december i år.

  • Nyproduktion
Bergsbyvägen 54A - Parhus 32, null, Älvdalens kommun

Bergsbyvägen 54A - Parhus 32

Lägenhet
Älvdalens kommun
Alexander White
3 995 000 kr
138 + 2 m²
6 rum
5 637 kr/mån
28 949 kr/m²

Inflyttningsklart - tillträde enligt överenskommelse Kontakta ansvarig projektledare – Johan Sundström på 070-181 90 50 eller ansvarig mäklare. Med ett fritt läge och en fantastisk utsikt ligger denna ski-lodge med en stor terrass i sydväst. Vidsträckta vyer över bevarat fjällandskap och gångavstånd till hotell North Park. Generösa sällskapsytor med upp till fem sovrum, två badrum, bastu och två vardagsrum. Majestätisk eldstad med 5,5 meter i nockhöjd. 10 minuter med bil eller skoter till skidbacken (Idre eller Himmelfjäll) och 5 minuter till mataffären. De rymliga fjällhusen har hela 140 kvm i totalarea. Mycket genomtänkt och ljus planlösning med tilltagna umgängesytor som är perfekta för den stora familjen eller kompisgänget. Uthyrningsmöjligheterna är optimala då det får plats två stora barnfamiljer. Husen har fyra sovrum, dubbla badrum, bastu, stort allrum på nedre plan samt ett väl tilltaget allrum på övre plan. I Idre njuter du av tre liftsystem, flertalet restauranger i backen, skoterleder, och längdskidspår. Då Idre är en av Sveriges mest levande fjällort även på sommaren finns flertalet aktiviteter att välja på; fjällvandring i naturreservat, kanot, fiske, jakt, ridning, mountainbike, padel och golf.

  • Nyproduktion
Bergsbyvägen 49A - parhus nr 12, null, Älvdalens kommun

Bergsbyvägen 49A - parhus nr 12

Radhus
Älvdalens kommun
Alexander White
3 695 000 kr
138 + 2 m²
6 rum
5 637 kr/mån
26 775 kr/m²

Inflyttningsklart - tillträde enligt överenskommelse Kontakta ansvarig projektledare – Johan Sundström på 070-181 90 50 eller ansvarig mäklare. Aspen inspirerad ski-lodge med en majestätisk eldstad med 5,5 meter i nockhöjd, en stor terrass i västerläge samt tomt om ca 550 kvm. Högt och fritt läge med vidsträckta vyer över bevarat fjällandskap. Generösa sällskapsytor med upp till fem sovrum, två badrum, bastu och två vardagsrum. Tillträde kan ske inom kort. Moderna, arkitektritade fjällhus som kännetecknas av tidlösa och exklusiva materialval med klassisk, robust och mysig känsla. Vidsträckta vyer över bevarat fjällandskap. Generösa sällskapsytor, cirka 5,5 meter i nockhöjd i vardagsrummet, panoramafönster och härlig eldstad utmärker husen. 10 minuter med bil eller skoter till skidbacken (Idre eller Himmelfjäll) och 5 minuter till mataffären. De rymliga fjällhusen har hela 140 kvm i totalarea. Mycket genomtänkt och ljus planlösning med tilltagna umgängesytor som är perfekta för den stora familjen eller kompisgänget. Uthyrningsmöjligheterna är optimala då det får plats två stora barnfamiljer. Husen har fyra sovrum, dubbla badrum, bastu, stort allrum på nedre plan samt ett väl tilltaget allrum på övre plan. I Idre njuter du av tre liftsystem, flertalet restauranger i backen, skoterleder, och längdskidspår. Då Idre är en av Sveriges mest levande fjällort även på sommaren finns flertalet aktiviteter att välja på; fjällvandring i naturreservat, kanot, fiske, jakt, ridning, mountainbike, padel och golf.

  • Nyproduktion
Bergsbyvägen 50B - parhus nr 27, null, Älvdalens kommun

Bergsbyvägen 50B - parhus nr 27

Lägenhet
Älvdalens kommun
Alexander White
3 995 000 kr
138 + 2 m²
6 rum
5 637 kr/mån
28 949 kr/m²

Inflyttningsklart - tillträde enligt överenskommelse Kontakta ansvarig projektledare – Johan Sundström på 070-181 90 50 eller ansvarig mäklare. Med ett fritt läge och en fantastisk utsikt ligger denna ski-lodge med en stor terrass i sydväst. Vidsträckta vyer över bevarat fjällandskap och gångavstånd till hotell North Park. Generösa sällskapsytor med upp till fem sovrum, två badrum, bastu och två vardagsrum. Majestätisk eldstad med 5,5 meter i nockhöjd. 10 minuter med bil eller skoter till skidbacken (Idre eller Himmelfjäll) och 5 minuter till mataffären. De rymliga fjällhusen har hela 140 kvm i totalarea. Mycket genomtänkt och ljus planlösning med tilltagna umgängesytor som är perfekta för den stora familjen eller kompisgänget. Uthyrningsmöjligheterna är optimala då det får plats två stora barnfamiljer. Husen har fyra sovrum, dubbla badrum, bastu, stort allrum på nedre plan samt ett väl tilltaget allrum på övre plan. I Idre njuter du av tre liftsystem, flertalet restauranger i backen, skoterleder, och längdskidspår. Då Idre är en av Sveriges mest levande fjällort även på sommaren finns flertalet aktiviteter att välja på; fjällvandring i naturreservat, kanot, fiske, jakt, ridning, mountainbike, padel och golf.

  • Nyproduktion
Fågelstigen 1F, Nacka, Nacka kommun
Fågelstigen 1F, Nacka, Nacka kommun, bild 2
Fågelstigen 1F, Nacka, Nacka kommun, bild 3

Fågelstigen 1F

Radhus
Nacka, Nacka kommun
Alexander White
7 995 000 kr
152 m²
5 rum
5 869 kr/mån
52 599 kr/m²

Projektet är byggstartat - inflyttning sker från maj 2024. *Avgifterna sänkta med 16 % *Räntegaranti *Tillträdesskydd *Dubbelt boende - Ersättning i 6 månader *Splitter nya bostäder med exklusiva materialval *Låg skuldsättning i Bostadsrättsföreningen *Möjlighet till amorteringsfritt bolån i fem år *Privata och generösa trädgårdar samt uteplatser Med privata trädgårdar, uteplatser, optimalt solläge och exklusiva materialval skapas här trivsamma och karaktäristiska bostäder som både är vackra att se på och hållbara över tid. Husen är arkitektritade och uppförda i lösvirke som gett möjlighet till den moderna, sociala och optimala planlösningen. Parhusen med fyra sovrum och stora sociala ytor erbjuder en mycket genomtänkt funktion med såväl uteplats som takterrass och trädgård. Bostäderna präglas av moderna och hållbara materialval med bl.a. linoljebehandlade fasader samt generösa glaspartier. Utemiljöerna flyter samman med bostädernas inre på ett harmoniskt vis som får bostäderna att upplevas större. Sethmark Properties vill att ni ska kunna känna er helt trygga med ert bostadsköp och erbjuder därför ett omfattande Trygghetspaket som bl.a. inkludera bl.a. en räntegaranti, tillträdesskydd, ersättning för dubbelt boende och möjlighet till amorteringsfritt bolån i fem år. Välkommen till Telegramvägen / Fågelstigen i Nacka!

  • Premium
  • Nyproduktion
Fågelstigen 1 A-E, Nacka, Nacka kommun
Fågelstigen 1 A-E, Nacka, Nacka kommun, bild 2
Fågelstigen 1 A-E, Nacka, Nacka kommun, bild 3

Fågelstigen 1 A-E

Radhus
Nacka, Nacka kommun
Alexander White
6 950 000 kr
132 m²
5 rum
5 447 kr/mån
52 652 kr/m²

Projektet är byggstartat - inflyttning sker från maj 2024. *Avgifterna sänkta med 16 % *Räntegaranti *Tillträdesskydd *Dubbelt boende - Ersättning i 6 månader *Splitter nya bostäder med exklusiva materialval *Låg skuldsättning i Bostadsrättsföreningen *Möjlighet till amorteringsfritt bolån i fem år *Privata och generösa trädgårdar samt uteplatser Radhusen är ytterst väldisponerade med fina generösa ytor och trivsamma sociala utrymmen. Entréplan med garderober för avhängning vid entrén, ett stort badrum med dusch samt kök och vardagsrum med stora fina ytor i öppen planlösning. På andra plan finner man familjens privata ytor med tre sovrum, en väl tilltagen arbetshörna samt badrum med badkar. På det översta planet finns ett stort rum utmärkt att nyttja som tv-rum eller master bedroom. Här finns även en stor takaltan om ca 16 kvm med möjlighet att njuta av solens timmar från tidig morgon till sen kväll. Utgång genom dubbla pardörrar från vardagsrummet till uteplats i anslutning till den egna trädgården i soligt läge. Till bostaden ingår ett externt förråd samt två parkeringsplatser med möjlighet till laddstolpe. Sethmark Properties vill att ni ska kunna känna er helt trygga med ert bostadsköp och erbjuder därför ett omfattande Trygghetspaket som bl.a. inkludera bl.a. en räntegaranti, tillträdesskydd, ersättning för dubbelt boende och möjlighet till amorteringsfritt bolån i fem år. Välkommen till Telegramvägen / Fågelstigen i Nacka!

  • Premium
  • Nyproduktion
Björlins villaväg 28, Värmdö, Värmdö kommun

Björlins villaväg 28

Radhus
Värmdö, Värmdö kommun
Alexander White
7 500 000 kr
134 m²
4 rum
7 186 kr/mån
55 970 kr/m²

Finn din inre harmoni i detta drömboende omgiven av strand, vatten och skog. Bo ett med naturen på denna magnifika udde endast 30 minuters bilfärd från Slussen. Fin kommunikation via buss till slussen. I avgiften ingår två parkeringsplatser samt nyttjande av strand, brygga, skog och bastuhus. Stilren arkitektur av italienaren Matteo Foresti som utvecklat exklusiva bostäder för den medvetna och aktiva människan. Väl utvalda materialval och stora fönsterpartier med fina ljusinsläpp. Huset har två våningar med uteplats och balkong med utsikt mot stranden. Huset håller genomgående en mycket hög standard med vattenburen golvvärme, kök med vitvaror från Miele och smakfulla badrum med sten från Bricmate och vägghängda toaletter. Även de platsbyggda garderoberna är från Ballingslöv Möjlighet finns att skapa 4 sovrum på övervåningen. Stort badrum på varje våningsplan. Det perfekta året runt boendet likaså sommarboende. Till bostaden ingår ett förråd om 7 kvm. Uppvärmning frånluftvärmepump Nibe 730 med vattenburen golvvärme på bägge våningsplan, frånluftventilation. Ena parkeringsplatsen är utformad för elbil. Möjlighet att sätta in en eldstad. Det rymliga bostadsrättshuset är beläget invid strandkanten på föreningens egna udde. Här erbjuds ett helt unikt och kompromisslöst boende i bästa tänkbara skärgårdsmiljö, Ekudden har en egen strandlinje på 500 meter, tre egna badstränder och flertalet släta klippor att sola på och bada ifrån. Gemensam bastu finns även att nyttja för föreningens medlemmar. Båtplatser finns även att hyra. Byggnaderna smälter in i den natursköna omgivningen med sobra och exklusiva materialval. Närheten till golfbanor, stall och restauranger och skolor samt goda kommunikationer till city öppnar upp för ett aktivt liv på ett av Värmdös mest attraktiva lägen. Accepterat pris.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Fågelstigen 1 A-E, Nacka, Nacka kommun
Fågelstigen 1 A-E, Nacka, Nacka kommun, bild 2
Fågelstigen 1 A-E, Nacka, Nacka kommun, bild 3

Fågelstigen 1 A-E

Radhus
Nacka, Nacka kommun
Alexander White
3 250 000 kr
50 m²
3 rum
2 767 kr/mån
65 000 kr/m²

Projektet är byggstartat - inflyttning sker från maj 2024. *Avgifterna sänkta med 16 % *Räntegaranti *Tillträdesskydd *Dubbelt boende - Ersättning i 6 månader *Splitter nya bostäder med exklusiva materialval *Låg skuldsättning i Bostadsrättsföreningen *Möjlighet till amorteringsfritt bolån i fem år *Privata och generösa trädgårdar samt uteplatser Med privata trädgårdar, uteplatser, optimalt solläge och exklusiva materialval skapas här trivsamma och karaktäristiska bostäder som både är vackra att se på och hållbara över tid. Husen är arkitektritade och uppförda i lösvirke som gett möjlighet till den moderna, sociala och optimala planlösningen. Minivillorna om 50kvm erbjuder en mycket genomtänkt funktion med två sovrum, badrum, vardagsrum/kök, klädkammare/Walk in closet samt en hall. Till minivillorna disponeras även en privat trädgård och möjlighet till altan. Det lummiga men citynära läget mitt i Saltsjö Boo är optimalt med endast 12km till slussen och nära till kommunikationer, naturliv, skolor och mycket mer. Sethmark Properties vill att ni ska kunna känna er helt trygga med ert bostadsköp och erbjuder därför ett omfattande Trygghetspaket som bl.a. inkludera bl.a. en räntegaranti, tillträdesskydd, ersättning för dubbelt boende och möjlighet till amorteringsfritt bolån i fem år. Välkommen till Telegramvägen / Fågelstigen i Nacka!

  • Premium
  • Nyproduktion
Boplatsringen 138 B, Älta, Nacka kommun

Boplatsringen 138 B

Lägenhet
Älta, Nacka kommun
Alexander White
7 750 000 kr
137 m²
5 rum
1 526 kr/mån
56 569 kr/m²

I omtyckta Älta uppförs nu 15 stadsradhus i skuldfri Brf med extremt låga månadsavgifter. Välrenommerade Borohus utvecklar 15 arkitektritade stadsradhus med takterrass belägna längs ett fint skogsparti i hjärtat av Ältadalen. Bostäderna passar perfekt för den aktiva familjen som vill ha ett bekymmersfritt boende mitt emellan lugn och puls. Inflyttning under juni 2024. Etagehusen om 5 rum och kök fördelat på ca 137 m² på två våningsplan. Utöver den invändiga boendeytan maximeras boendet med en praktfull takterrass. Husen är moderna och funktionella med omsorgsfullt framtagna material i sober färgsättning och stora fönster med fint ljusinsläpp. Tillsammans skapas ett harmoniskt och genomtänkt hem för hela familjen. På entréplanet finns stora sociala ytor där kök och vardagsrum samspelar i en öppen planlösning. Golven är genomgående av enstavig parkett förutom i våtutrymmen och del av entréhallen där golven istället pryds av granitkeramik. Från den egna uppfarten når man en plattsatt och möbleringsbar förgård där man till exempel kan inta morgonkaffet i morgonsolen. Från entréplanets andra gavel har man ett inbjudande trädäck längs med hela bostaden. Övervåningen följer entréplanets sobra intryck och dess enhetliga känsla binder samman de båda våningsplanen. Husets största sovrum är inrett med en hel garderobsvägg och rymmer dubbelsäng och övrigt sovrumsmöblemang. På övervåningen finns ytterligare tre rum som kan nyttjas som sovrum, allrum eller kontor efter eget önskemål. Vidare från övervåningen leder trappan mot husets fantastiska takterrass. Här kan man inreda med både loungedel, matgrupp och grillplats. Det här är sommarens självklara vardagsrum och nyårsnattens utkiksplats. Ältaterrassen angränsar till Nackareservatet, ett välbesökt utflyktsmål med sina natursköna marker bestående av vackra lummiga skogsområden och idylliska skogssjöar. Året om erbjuds här aktiviteter för alla. Bussen till Gullmarsplan avgår alldeles i närheten och i området finns flera förskolor och skolor. Hela området växer nu fram med nya fina småhusprojekt som tillsammans med nya lekplatser skapar ett attraktivt och barnvänligt område tjugo minuter från Stockholms innerstad.

  • Plus
  • Nyproduktion
Boplatsringen 138 C, Älta, Nacka kommun

Boplatsringen 138 C

Lägenhet
Älta, Nacka kommun
Alexander White
7 750 000 kr
137 m²
5 rum
1 526 kr/mån
56 569 kr/m²

I omtyckta Älta uppförs nu 15 stadsradhus i skuldfri Brf med extremt låga månadsavgifter. Välrenommerade Borohus utvecklar 15 arkitektritade stadsradhus med takterrass belägna längs ett fint skogsparti i hjärtat av Ältadalen. Bostäderna passar perfekt för den aktiva familjen som vill ha ett bekymmersfritt boende mitt emellan lugn och puls. Inflyttning under juni 2024.

  • Nyproduktion
Ältaterrassen, null, Nacka kommun

Ältaterrassen

Lägenhet
Nacka kommun
Alexander White
fr. 7 750 000 kr
137 m²
5 rum
1 526 kr/mån

I omtyckta Älta uppförs nu 15 stadsradhus i skuldfri Brf med extremt låga månadsavgifter. Välrenommerade Borohus utvecklar 15 arkitektritade stadsradhus med takterrass belägna längs ett fint skogsparti i hjärtat av Ältadalen. Bostäderna passar perfekt för den aktiva familjen som vill ha ett bekymmersfritt boende mitt emellan lugn och puls. Inflyttning från juni 2024. Etagehusen om 5 rum och kök är fördelade på ca 137 m² på två våningsplan. Utöver den invändiga boendeytan maximeras boendet med en praktfull takterrass. Bostäderna är moderna och funktionella med omsorgsfullt framtagna material i sober färgsättning och stora fönster med fint ljusinsläpp. Tillsammans skapas ett harmoniskt och genomtänkt hem för hela familjen. På entréplanet finns stora sociala ytor där kök och vardagsrum samspelar i en öppen planlösning. Golven är genomgående av enstavig parkett förutom i våtutrymmen och del av entréhallen där golven istället pryds av granitkeramik. Från den egna uppfarten når man en plattsatt och möbleringsbar förgård där man till exempel kan inta morgonkaffet i morgonsolen. Från entréplanets andra gavel har man ett inbjudande trädäck längs med hela bostaden. Övervåningen följer entréplanets sobra intryck och dess enhetliga känsla binder samman de båda våningsplanen. Husets största sovrum är inrett med en hel garderobsvägg och rymmer dubbelsäng och övrigt sovrumsmöblemang. På övervåningen finns ytterligare tre rum som kan nyttjas som sovrum, allrum eller kontor efter eget önskemål. Vidare från övervåningen leder trappan mot husets fantastiska takterrass. Här kan man inreda med både loungedel, matgrupp och grillplats. Det här är sommarens självklara vardagsrum och nyårsnattens utkiksplats. Ältaterrassen angränsar till Nackareservatet, ett välbesökt utflyktsmål med sina natursköna marker bestående av vackra lummiga skogsområden och idylliska skogssjöar. Året om erbjuds här aktiviteter för alla. Bussen till Gullmarsplan avgår alldeles i närheten och i området finns flera förskolor och skolor. Hela området växer nu fram med nya fina småhusprojekt som tillsammans med nya lekplatser skapar ett attraktivt och barnvänligt område tjugo minuter från Stockholms innerstad.

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 22