Croisette Helsingborg

Croisette Helsingborg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Södra Hunnetorpsvägen 61A, Adolfsberg, Helsingborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Södra Hunnetorpsvägen 61A, Adolfsberg, Helsingborgs kommun, bild 2
Södra Hunnetorpsvägen 61A, Adolfsberg, Helsingborgs kommun, bild 3

Södra Hunnetorpsvägen 61A

Lägenhet
Adolfsberg, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
850 000 kr
47 m²
2 rum
vån 1/2
3 420 kr/mån
18 085 kr/m²

Unikt tillfälle att förvärva denna nyrenoverade och smart planerade lägenhet med inglasad balkong, bekvämt belägen på markplan med tillgång till en liten trädgårdstäppa. Lägenhet har nyligen genomgått en total renovering med bl.a. nytt stilrent kök, nya golv, släta nymålade väggar och nytt fräscht badrum. Då ingen har bott i lägenheten sedan renoveringen så blir det lite som att flytta in i en nyproducerad bostad! Den välplanerade bostaden erbjuder bl.a. ett trevligt kök med gott om skåpsförvaring, ljust och lättmöblerat vardagsrum, modernt badrum samt gott om förvaring. Man har även byggt om sovalkoven till ett separat sovrum med utgång till den inglasade balkongen. Här bor man i en välskött Riksbyggen-förening som bl.a. erbjuder sina medlemmar grönskande innergårdar med sittplatser, gemensamma tvättstugor, förråd, cykelförvaring m.m. Närhet till busshållplats, affärer, grönområden m.m. Möjlighet till snabbt tillträde finns. Måste upplevas på plats, varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Arrenderätten Kopparhögarna 9H, Landskrona, Landskrona kommun
  • Borttagen före visning

Arrenderätten Kopparhögarna 9H

Fritidshus
Landskrona, Landskrona kommun
Croisette Helsingborg
245 000 kr
51 m²
400 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
Smugglargränd 4, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00
Smugglargränd 4, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 2
Smugglargränd 4, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 3

Smugglargränd 4

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
2 695 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/6
4 361 kr/mån
51 827 kr/m²

Fräsch och välplanerad 2:a som bjuder på stilrena och påkostade materialval, öppen planlösning och en mysig balkong med en härlig utsikt mot sundet och Danmark. Utsikten, närheten till havet, en ny spännande stadsdel med miljöprofil, badrocksavstånd till salta dopp och med kommunikationer, caféer, restauranger och hela citys utbud på promenadavstånd gör att detta verkligen är ett boende som andas livskvalitét. Måste upplevas på plats, varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Norrlyckegatan 3, Ödåkra, Helsingborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00

Norrlyckegatan 3

Radhus
Ödåkra, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
2 995 000 kr
103 + 20 m²
5 rum
585 m² tomt

Hjärtligt välkomna till familjevänliga Ödåkra och detta praktiska en-planshus på otroligt trevligt läge! Här erbjuds fina förutsättningar att skapa er familjs drömboende. Flera tunga renoveringar utvändigt är utförda, såväl fönster som tak, dörrar och garageport. Invändigt finns fina möjligheter att förändra planlösning och skapa ett socialt och modernt boende. Trädgårdssidan ligger avskilt och lummigt med västläge. I Ödåkra bor du med närhet till allt som familjen kräver, skola, kommunikation, närservice och shopping. Varmt välkommen att boka din privata visning!

  • Plus
Vågbrytargränd 6, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Vågbrytargränd 6, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 2
Vågbrytargränd 6, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 3

Vågbrytargränd 6

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
3 495 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/5
3 681 kr/mån
56 371 kr/m²

I havsnära Oceanhamnen finns nu möjligheten att förvärva denna nyproducerade (2022) och välplanerade 2:a med stilrena materialval och balkong i soligt söderläge med en härlig utsikt över hamninloppet, Öresund och Danmark. Utsikten, närheten till havet, en ny spännande stadsdel med miljöprofil, badrocksavstånd till salta dopp och med kommunikationer, caféer, restauranger och hela citys utbud på promenadavstånd gör att detta verkligen är ett boende som andas livskvalitét. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för att boka er privata visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Smugglargränd 1, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Smugglargränd 1, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 2
Smugglargränd 1, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 3

Smugglargränd 1

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
3 995 000 kr
79 m²
3 rum
vån 5/6
4 922 kr/mån
50 570 kr/m²

Välkommen till Smugglargränd 1 i Oceanhamnen. Denna charmiga 3:a med sundsutsikt är belägen på ett centralt läge och erbjuder en bekväm och stilfull boendemiljö. Lägenheten har en öppen planlösning som skapar en ljus och luftig atmosfär samt två fina balkonger varav en inglasad. Välkommen att boka tid för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Asa Thors gränd 2, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Asa Thors gränd 2, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 2
Asa Thors gränd 2, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 3

Asa Thors gränd 2

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
3 495 000 kr
67 m²
2.5 rum
vån 4/6
4 044 kr/mån
52 164 kr/m²

I havsnära Oceanhamnen finns nu möjligheten att förvärva denna nyproducerade och genomgående 2,5:a med öppen planlösning, hela 3 meter i takhöjd, stilrena materialval och balkong i västerläge med viss sundsutsikt. Otroligt läckert boende på en ö i centrala Helsingborg med närhet till allt vad staden har att erbjuda i form av shopping, restauranger, nattliv, kultur, livsmedelsaffärer, gym, kommunikationer, hav och bad m.m. Här bor man också i en välskött och omtyckt förening med låga avgifter som dessutom erbjuder sina medlemmar tillgång till två takterrasser, en gemensam brygga med badmöjligheter samt en mysig innergård med grillplats. Måste upplevas på plats, varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Ingrid Mariegatan 4, Viken, Höganäs kommun

Ingrid Mariegatan 4

Villa
Viken, Höganäs kommun
Croisette Helsingborg
3 595 000 kr
135 m²
5 rum
vån 1/1
7 410 kr/mån

Välkommen till denna nybyggda och genomtänkta bostadsrättsvilla i fridfulla och familjevänliga Viken. Huset är klätt i elegant svart panel och har en ljus interiör med generösa fönsterpartier som släpper in mycket naturligt ljus. Den optimala planlösningen påminner om två världar: på övervåningen finns fyra rymliga sovrum, ett mysigt allrum och ett badrum med badkar, vilket ger en privat och avskild atmosfär för familjen. Nedervåningen utgör en social arena med öppna ytor där kök och vardagsrum smälter samman och skapar en inbjudande miljö. Här finns även utgång till en trädäck och trädgård där man kan njuta av soliga dagar. Ett ytterligare badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare bidrar till bekvämligheten i vardagen. På infarten framför huset finns gott om plats för två bilar och laddstolpe för elbilar, vilket är både praktiskt och miljövänligt. Varmt välkomna att boka er visning med ansvarig mäklare!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Fälgvägen 19, Jonstorp, Höganäs kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00
Fälgvägen 19, Jonstorp, Höganäs kommun, bild 2
Fälgvägen 19, Jonstorp, Höganäs kommun, bild 3

Fälgvägen 19

Villa
Jonstorp, Höganäs kommun
Croisette Helsingborg
6 795 000 kr
163 m²
4 rum
949 m² tomt

Välkommen till Fälgvägen 19 – ert nya drömhem vid havet i vackra Jonstorp! Denna fantastiska poolvilla som har byggts om och totalrenoverats mellan 2013-2017 erbjuder er en perfekt kombination av modern elegans, ett kustnära läge och högkvalitativa detaljer. Med sina generösa 163kvm rymmer denna välplanerade enplansvilla allt ni behöver för ett bekvämt och praktiskt boende. Perfekt för dig som söker ett lugnt och fridfullt läge för fritidsnöje eller permanentboende med endast ett stenkast från havet med strand, bad, båtplatser, vackra strövområden, skog- och natur. En älskad plats för både återhämtning och aktiva nöjen på både land och hav. Missa inte chansen att bli ägare till denna exklusiva villa och njut av allt den och Jonstorp har att erbjuda. Varmt välkommen att boka din visning med ansvarig mäklare!

  • Premium
Sofiebergsvägen 69B, Sofieberg, Helsingborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00
Sofiebergsvägen 69B, Sofieberg, Helsingborgs kommun, bild 2
Sofiebergsvägen 69B, Sofieberg, Helsingborgs kommun, bild 3

Sofiebergsvägen 69B

Radhus
Sofieberg, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
2 895 000 kr
100,5 m²
4 rum
vån 1/1
5 345 kr/mån
28 806 kr/m²

Välkommen till fridfulla Sofieberg och ett optimalt planerat radhus i två plan som kombinerar bekvämlighet och funktion på bästa sätt! På entréplanet möts du av en luftig och ljus atmosfär med en delvis öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum - en idealisk plats för både familjeliv och socialt umgänge. Det mysiga uterummet erbjuder en skön avkopplande miljö och den en lättskötta trädgården blir en naturlig förlängning av ditt vardagsrum. Entréplanet kompletteras av en lättmöblerad hall, en rymlig klädkammare, gäst-wc samt en tvättstuga. På ovanvåningen väntar tre välplanerade sovrum med möjlighet att skapa personliga utrymmen för varje familjemedlem. Vidare finns ett helkaklat badrum och ett möblerbart allrum passande för exempelvis ett hemmakontor. Från allrummet når du den generösa balkongen med västerläge, en perfekt plats att avsluta dagen på. Radhuset är beläget i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till grönområden där lek och rekreation är en självklarhet. De allmänna kommunikationerna gör det enkelt att ta sig till stadens puls när du önskar. I Riksbyggen BRF Hbghus 8 bor du i en skuldfri och välskött förening, vilket ger dig trygghet och långsiktighet i ditt boende. Varmt välkommen att boka din privata visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Vallgatan 5, Höganäs, Höganäs kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00

Vallgatan 5

Radhus
Höganäs, Höganäs kommun
Croisette Helsingborg
2 250 000 kr
85 + 50 m²
2 rum
314 m² tomt

Välkommen till denna sekelskiftesbostad som bjuder in till en atmosfär av bevarad charm och samtidigt levererar de bekvämligheter som passar dagens livsstil. På entréplan finns ett mysigt kök, sovrum, badrum samt gästwc. En trappa upp finns ett stort allrum med öppet upp till nock, här kan man njuta av sundsutsikt från kupan. Ett mysigt hus som passar för den lilla familjen och för dem som strävar efter en harmonisk livsstil i en hemtrevlig miljö. Den mindre trädgården omfattande 300kvm ger dig frihet att njuta av utomhuslivet utan att behöva spendera timmar på trädgårdsarbete varje vecka. Det erbjuder dig möjligheten att skapa din egen privata oas, anpassad efter dina önskemål och behov. Promenadavstånd till strand samt Höganäs trevliga stadskärna.

  • Plus
Bagaregatan 7, Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bagaregatan 7, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Bagaregatan 7, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Bagaregatan 7

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
3 495 000 kr
129 m²
5 rum
vån 1
8 661 kr/mån
27 093 kr/m²

Vi presenterar med glädje detta fina radhus på Tågaborg om hela 129 kvm i 2-plan. Radhuset är perfekt beläget intill grönområde med mysig uteplats i soligt sydvästläge. Huset bjuder bl a på tre sovrum, två badrum och bra öppen planlösning mellan det härliga köket och vardagsrummet. Egen parkeringsplats intill huset ingår. Radhuset ger verkligen en villakänsla. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Södra Kvistoftavägen 238, Vallåkra, Helsingborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00

Södra Kvistoftavägen 238

Villa
Vallåkra, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
2 495 000 kr
96 m²
5 rum
1 296 m² tomt

Välkommen till Södra Kvistoftavägen 238 och en lantlig idyll med öppna landskap inpå knuten. Här bor man naturskönt och lugnt men endast en kvart ifrån salta bad, livsmedelsaffär och kommunikation. Det charmiga huset från tidigt 1900-tal erbjuder ett mysigt kök, ett generöst vardagsrum med utgång till en "punchveranda", uteplatser i olika väderstreck samt en stor härlig trädgård.

  • Plus
Ladugatan 18, Mariastaden, Helsingborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 15:00
Ladugatan 18, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 2
Ladugatan 18, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 3

Ladugatan 18

Villa
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
9 495 000 kr
241 m²
6 rum
640 m² tomt

Vi presenterar med glädje denna unika tvåplansvilla, arkitektritad till perfektion där ledorden är ljus, volym och en genomgående tidlös estetik. Interiören fördelar sig på en entrévåning med öppen planlösning mellan kök, matplats och sällskapsrum, liksom sovrum och lyxigt inrett spa-badrum av vida mått. På det övre våningsplanet erbjuds ett stilfullt helkaklat badrum, extra allrum och tre rejäla sovrum, samtliga med access till balkong och mastersovrum försett med walk in closet. Villans exteriöra design är synnerligen tilltalande med imponerande fönsterpartier och elegant puts med inslag av vackert cederträ och stämningsfulla belysningspunkter. Genomtänkta detaljer såsom dubbelsidig kamin med inbyggd vedförvaring, läcker trappa i massiv ek med glasdetaljer och dekorativ fondsida i sten ackompanjeras av värmeförsedda golv i såväl betong som massiv ek. Utemiljön i sydväst är magisk med sin rika växtlighet, påkostade utekök med vatten och el indraget samt stora trädäck att njuta av både lugn och sällskap ifrån. Garage finns förstås också. Läget är utmärkt med närhet till såväl allehanda service, skolor och förskolor som Pålsjö skog och goda kommunikationer med tåg och buss. Om utannonserad visningstid inte passar er så är ni varmt välkomna att kontakta mäklaren för bokning av annan tid.

  • Premium
Vågbrytargränd 1, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 12:30
Vågbrytargränd 1, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 2
Vågbrytargränd 1, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 3

Vågbrytargränd 1

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
4 250 000 kr
84 m²
3 rum
vån 3/6
5 113 kr/mån
50 595 kr/m²

Tillfälle att förvärva en rymlig och stilren 3:a om 84 välplanerade kvadratmetrar, belägen i populära och havsnära Oceanhamnen. Här finner ni en nyproducerad (2021) bostad med två sovrum, inglasad balkong, fräscht badrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning samt gott om förvaring. Via föreningen har man här också tillgång till en lummig innergård med odlingslådor och sittmöbler, en gemensam takterrass, bilpool samt en kombinerad föreningslokal/övernattningslägenhet. Förmånen att bo i en nyproducerad bostad, närheten till havet, en ny spännande stadsdel med miljöprofil, badrocksavstånd till salta dopp och med kommunikationer, caféer, restauranger och hela citys utbud på promenadavstånd gör att detta verkligen är ett boende som andas livskvalitét. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Vågbrytargränd 11, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 12:30
Vågbrytargränd 11, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 2
Vågbrytargränd 11, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 3

Vågbrytargränd 11

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
3 295 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/5
3 846 kr/mån
59 909 kr/m²

Fräsch och välplanerad 2:a som bjuder på stilrena och påkostade materialval, öppen planlösning och en mysig balkong med en härlig utsikt mot såväl hamninloppet & sundet som varvsbron & centrum. Utsikten, närheten till havet, en ny spännande stadsdel med miljöprofil, badrocksavstånd till salta dopp och med kommunikationer, caféer, restauranger och hela citys utbud på promenadavstånd gör att detta verkligen är ett boende som andas livskvalitét. Måste upplevas på plats, varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Landåvägen 14, Laröd, Helsingborgs kommun

Landåvägen 14

Villa
Laröd, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
8 495 000 kr
200 + 75 m²
7 rum
754 m² tomt

Vi presenterar med glädje denna välbyggda familjevilla i attraktiva Laröd där ledorden är ljus, volym och en genomgående tidlös estetik. Interiören fördelar sig på en entrévåning med öppna ytor, kök med köksö, vardagsrum med generös takhöjd, sovrum, tvättrum samt ett helkaklat badrum med både dusch och bubbelbadkar. På det övre våningsplanet erbjuds ytterligare ett stilfullt helkaklat badrum, extra allrum, två rymliga barnrum samt ett huvudsovrum med både fransk balkong och en lyxig walk-in closet. Villans exteriöra design är också tilltalande med imponerande fönsterpartier från Schüco, elegant puts, härligt trädäck och stämningsfulla belysningspunkter. Dessutom finns här ett rymligt dubbelgarage med inredd ovanvåning som är utrustat med både pentry och toalett, perfekt för exempelvis egen verksamhet, uthyrning eller tonårsboende. Läget är utmärkt med närhet till såväl allehanda service, skolor och förskolor som grönområden, idrottsanläggningar samt strand & hav. Varmt välkomna på visning!

  • Energieffektiv
Romares väg 64C, Pålsjö, Helsingborgs kommun
Romares väg 64C, Pålsjö, Helsingborgs kommun, bild 2
Romares väg 64C, Pålsjö, Helsingborgs kommun, bild 3

Romares väg 64C

Lägenhet
Pålsjö, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
1 250 000 kr
31 m²
1 rum
vån 3/4
1 938 kr/mån
40 323 kr/m²

Tillfälle att bli den första att flytta in i denna nyproducerade och yteffektiva 1:a med låg avgift och stor inglasad balkong i perfekt söderläge, belägen på våning 3 av 4 i fastighet med hiss från markplan. Väldigt trevligt läge mellan Maria Park och Pålsjö skog, med närhet till det mesta så som affärer, skolor, idrottsanläggningar, vårdcentral, tågstation, skog m.m. Möjlighet till snabbt tillträde finns. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skogsgatan 6, Miatorp, Helsingborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 14:00
Skogsgatan 6, Miatorp, Helsingborgs kommun, bild 2
Skogsgatan 6, Miatorp, Helsingborgs kommun, bild 3

Skogsgatan 6

Radhus
Miatorp, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
3 495 000 kr
115 m²
6 rum
vån 1/2
7 783 kr/mån
30 391 kr/m²

På ett eftertraktat läge ges nu en unik chans att förvärva detta rymliga och energieffektiva radhus om hela 115 kvm med egen trädgårdstäppa på mysiga Miatorp! Här finner du en välplanerad, smakfull och toppmodern bostad från 2022 med både stenlagd uteplats, biluppställningsplats samt två förråd. Bostaden erbjuder bland annat en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum, 3-4 bra sovrum, två helkaklade badrum, tvättstuga, klädkammare samt en prakisk möblerbar hall med fina förvaringsmöjligheter. På Miatorp bor du fridfullt med alla tänkbara bekvämligheter såsom livsmedelsbutiker, skolor, parker och centrum på behagligt avstånd och stranden ligger endast ett stenkast bort. Varmt välkommen till Spårvagnshallarna och Skogsgatan 6! För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare Emil Antolovic på mobil/sms 0708-887655 eller [email protected]

  • Premium
  • Uteplats
Sockengatan 24A, Rosengården, Helsingborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 14:30
Sockengatan 24A, Rosengården, Helsingborgs kommun, bild 2
Sockengatan 24A, Rosengården, Helsingborgs kommun, bild 3

Sockengatan 24A

Lägenhet
Rosengården, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
895 000 kr
44 m²
2 rum
vån 2/3
3 595 kr/mån
20 341 kr/m²

En trappa upp på Sockengatan 24A hittar du en av områdets absolut finaste 2:a! Denna genomgående, välplanerade och kvadratsmarta bostadsrätt har ett härligt ljusinsläpp och dessutom en generös inglasad balkong. Vidare erbjuds en hall, ett stilrent kök, vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matmöblemang, ett rogivande sovrum, ett kaklat badrum med dusch samt en rymlig klädkammare/arbetsrum. Här bor du i en stabil förening i ett lugnt och välskött område med närhet till bland annat grönområden och lekparker, skolor, allmänna kommunikationsmedel samt livsmedelsbutiker. Varmt välkommen att boka din privata visning till denna inflyttningsklara bostad! För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare Emil Antolovic på mobil/sms 0708-887655 eller [email protected]

  • Premium
  • Balkong
Vagnmansgatan 12, Eneborg, Helsingborgs kommun

Vagnmansgatan 12

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
795 000 kr
40 m²
1 rum
vån 2/4
3 034 kr/mån
19 875 kr/m²

Välkomna till Vagnmansgatan 12 och denna optimalt planerade ettan. Lägenheten har bra planlösning, generöst rum med plats för både soffa och säng, kök med plats för matbord och rymligt badrum. Här bor du i en lägenhet som är centralt belägen med närhet till butiker, kommunikation och grönområden. Utöver detta bor du i en välskött förening som även har ett eget gym. Välkomna på visning!

  • Plus
Drottninggatan 184B, Norr, Helsingborgs kommun
Drottninggatan 184B, Norr, Helsingborgs kommun, bild 2
Drottninggatan 184B, Norr, Helsingborgs kommun, bild 3

Drottninggatan 184B

Lägenhet
Norr, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
6 995 000 kr
173 m²
6 rum
vån 1/3
8 934 kr/mån
40 434 kr/m²

Fantastisk funkisvåning om hela 173 kvm med härlig sundsutsikt! Våningen har alla tidstypiska attribut som tänkas kan, högt i tak, vackra rum i fil, vacker fiskbensparkett, stor balkong/terass med sundsutsikt mm. För såväl yngre som äldre lämpar sig denna vackra och representativa våning. Tack vare sitt utmärkta gavelläge så flödar ljuset in från flera olika vädersträck. Våningen är belägen på en av Helsingborgs absolut attraktivaste adresser. Varmt välkomna att boka visning. Mäklare Morgan Alerstam 042-450 95 03

  • Premium
  • Balkong
Kommissgatan 6, Högaborg, Helsingborgs kommun

Kommissgatan 6

Lägenhet
Högaborg, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
750 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/4
5 152 kr/mån
12 931 kr/m²

Två trappor upp (hiss finns) hittar du denna charmiga lägenhet i en vacker fastighet från 1929! Bostaden fördelas på ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum, ett rogivande sovrum, kök med matplats och balkong som vetter mot den lugna och lummiga innergården, badrum samt en praktisk möblerbar hall. Lägenheten är belägen på bekvämt promenadavstånd till allt som staden har att erbjuda i form av butiker, restauranger, kaféer och kulturupplevelser samt Campus Helsingborg. Varmt välkommen till Kommissgatan 6 och din privata visning! För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare Emil Antolovic på mobil/sms 0708-887655 eller [email protected]

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Domaregatan 9A, Elineberg, Helsingborgs kommun

Domaregatan 9A

Lägenhet
Elineberg, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
1 395 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 512 kr/mån
20 365 kr/m²

Välkommen till Domaregatan 9A och denna fina trea med fritt läge och utsikt över grönskan. Lägenheten är i fint skick med renoverat kök, nya golv och ytskikt från 2020. Bra planlösning med två ljusa sovrum, generöst vardagsrum och ett helkaklat badrum. Njut av kvällssolen på den inglasade balkongen.

  • Balkong
Brf Spira i Helsingborg, null, Helsingborgs kommun
  • 54 lediga bostäder

Brf Spira i Helsingborg

Lägenhet
Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
fr. 1 150 000 kr
34-125 m²
1-5 rum
2 427 kr/mån

UPP TILL 300 000 KR I RABATT OCH 1 ÅRS AVGIFTFRITT! KONTAKTA MÄKLARE FÖR ATT BOKA VISNING! Brf Spira och Drottninghögs nya landmärke är nu redo för inflyttning! Just nu erbjuds en kampanj med upp till 300 000kr i rabatt på insatsen eller 1 års avgiftsfritt, är du bland de fem första som tecknar sig har du dessutom möjlighet att få både och! Ta chansen att flytta in i en nyproducerad lägenhet redan nu där det erbjuds räntegaranti för att du som köpare ska kunna känna dig trygg. Fördelat över 16 våningsplan inryms här 72 bostadsrätter om 1 till 5 rok. Lägenheterna har inte bara en egen balkong eller terrass utan i föreningen finns även två gemensamma takterrasser. Ni finner dessa på våning fem samt våning 17 där det erbjuds magnifik utsikt över hela Helsingborg och Öresund. I byggnaden finns en stor lokal som kommer att hyras utav kulturförvaltning en för att nå allmänheten och balansera utbudet i området. Brf Spira är beläget mitt i det nya Drottninghög och kommer bli en given central plats för området med välkomnande torg och inbjudande lokaler. Drottninghög som nu står inför en omvandling med förtätning, större torg, bättre kollektivtrafik och tydligare koppling till centrum. Precis utanför finner ni busshållplats där den så kallade Helsingborgsexpressen passeras. På gångavstånd finner ni även en park med en välbesökt utomhuspool, utomhusgym och lekplats för prinsessor och prinsar. Som en del av H22 byggs nu ett nytt stadsrum som hjärta för stadsdelen och en ny förtätning som kan ge stöd åt innovation, rum och stråk. 3Hus ingår i familjeägda BrA Invest gruppen och har tillsammans med systerbolagen BAB bygg och BAB anläggning lång erfarenhet och bred kompetens inom alla typer av byggnationer. Anmäl ditt intresse redan idag så berättar vi mer! Lär mer om projektet på: www.3hus.se/projekt/brf-spira/

  • Nybyggnadsprojekt

Visar 1 - 25 av 50