SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm

SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Stamknölsgatan 8, Knäpplan, Hjo kommun

Stamknölsgatan 8

Villa
Knäpplan, Hjo kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
4 650 000 kr
149 + 50 m²
5 rum
663 m² tomt

På entréplan hittar du sovdelen med 3 bra sovrum, ett allrum, badrum och en praktisk tvättstuga. Men det är på övervåningen som magin verkligen sker. En öppen planlösning med fantastiskt ljusinsläpp och och fönster i alla väderstreck som välkomnar dig och ger ett otroligt perspektiv på omgivningen och Vätterns vidsträckta yta. Det stora vardagsrummet som smälter ihop med köket bjuder på generös yta med plats för en stor soffgrupp och en trivsam matplats. Vid den stora köksön finns plats för 6 personer att sitta och umgås under matlagningen och om väder och årstid tillåter öppnar man upp dubbeldörrarna till takterassen och intar middagen under bar himmel. Så missa inte chansen att äga detta smakfulla hus i Hjo!

Flugvägen 37, null, Skövde kommun
  • Budgivning pågår

Flugvägen 37

Villa
Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
2 395 000 kr
150 m²
6 rum
400 m² tomt

Välkommen Hem till Flugvägen 37 Här finns chansen att skapa din drömbostad utifrån egna önskemål och behov. I detta barnvänliga område bor du i en attraktiv 1 ½ planshus med trädgård, garage och en trevlig inglasad altan samt uteplats på både framsidan och baksidan. I närheten finns det bland annat lekplatser, förskolor och matbutik. Från Ryd tar du dig enkelt till centrum med buss, området ligger i närhet till naturen och fina promenadstråk. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Gransikagatan 6C, Norrmalm, Skövde kommun

Gransikagatan 6C

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
1 725 000 kr
84 m²
3 rum
vån 3
4 765 kr/mån
20 536 kr/m²

Här kan du flytta rakt in och känna dig som hemma på en gång. Lägenheten har ett neutralt och professionellt uttryck, vilket ger dig möjlighet att sätta din personliga prägel på inredningen. Här finns gott om potential för den som vill skapa sitt drömhem. Med ett nylagt ljust laminatgolv genom samtliga rum och en nyrenoverad balkong från 2022 är detta ett tilltalande val för den som söker en modern och bekväm bostad. Ta chansen att bli ägare till denna attraktiva bostad och upplev allt som staden har att erbjuda. Kontakta oss för mer information och boka visning redan idag! Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Sandbäcksvägen 57A, null, Mariestads kommun
  • Sön 7 apr kl 11:30

Sandbäcksvägen 57A

Lägenhet
Mariestads kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
265 000 kr
38,5 m²
1 rum
vån 3/3
3 306 kr/mån
6 883 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva denna väl omhändertagna etta i Mariestad. Stig in i denna lägenhet och möts av ett rymligt vardagsrum som erbjuder gott om plats för avkoppling, komplett med en bekväm sovalkov. Från vardagsrummet leder en dörr ut till den trevliga balkongen där du kan njuta av frisk luft med vy över innegården. Köket är perfekt för både matlagning och socialt umgänge då det finns rum för matplats. Här bor du med närhet till både natur och stadens bekvämligheter. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Plus
Västra Långgatan 96A, null, Tibro kommun

Västra Långgatan 96A

Lägenhet
Tibro kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
369 000 kr
66 m²
3 rum
vån 1/3
4 755 kr/mån
5 591 kr/m²

Välkommen hem! Här får du en hemtrevlig gavellägenhet med behagliga och jordnära färger som ger en ombonad känsla. Bostaden erbjuder en bra planlösning med rymliga rum och en balkong i bästa söderläge. Den inre hallen ger extra luftighet och förvaring i form av en klädkammare. Vardagsrummet är stort och lättmöblerat med plats för både soffgrupp och matbord, perfekt för middagar eller andra sociala sammankomster med familj eller vänner. I köket finns gott om förvaring och även plats för ett matbord. Utrymmet gör att köket känns som ett till rum, vilket är väldigt skönt och praktiskt när till exempel frukosten ska avnjutas på morgonen. Läget på Västra långgatan är lugnt och skönt, men ändå nära centrum. Välkommen att anmäla intresse!

Axevalla hed Västgötalägret 1, Axvall, Skara kommun

Axevalla hed Västgötalägret 1

Villa
Axvall, Skara kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
800 000 kr
5,5 ha tomt

Centralt belägna på Axevalla Hed finner du dessa två logementslokaler från slutet av 1800-talet. Byggnaderna är skyddade av kulturminnesmärkning utvändigt men är möjliga att utveckla invändigt, till exempel som bostäder, verksamheter eller liknande. Fastigheten bjuder även på en stor exploateringsbar markyta där det finns möjlighet till nybyggnation av bostäder. Varmt välkommen med visningsanmälan!

Björkvägen 3, null, Hjo kommun

Björkvägen 3

Lägenhet
Hjo kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
240 000 kr
38 m²
1 rum
vån 2/3
2 937 kr/mån
6 316 kr/m²

I denna trevliga etta bor du ett stenkast från Hjos fina stadspark och närhet till det mesta. Rymligt och fräscht kök med goda möjligheter för förvaring dessutom finns det tillräckligt med yta för en matplats. I det öppna vardagsrummet finns det gott om plats för både säng och soffa. Här bor du i ett attraktivt och lugnt område med närhet till restauranger, caféer, kommunikationer, vårdcentral och livsmedelsbutik. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Traststigen 1, Norra Skogen, Karlsborgs kommun

Traststigen 1

Villa
Norra Skogen, Karlsborgs kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
2 495 000 kr
242 + 10 m²
8 rum
3 037 m² tomt

Välkommen till denna unika och charmiga bostad belägen i Norra Skogen, ett lugnt villaområde i Karlsborg. Denna gamla prästgård är ett perfekt hem för den stora familjen eller de som älskar att bjuda in till stora sammankomster. Huset är stort och välplanerat med generösa ytor som ger en känsla av rymd och ljus. Här finns även två trappor som leder till övervåningen, vilket ger en extra dimension till bostaden. Den stora och lummiga tomten inbjuder till utomhusaktiviteter och avkoppling. Här finns gott om plats för ytterligare byggnader för den som har behov av extra garage eller varför inte ett attefallshus. Dessutom ligger bostaden sjönära, vilket ger möjlighet till sköna bad och härliga promenader längs vattnet. Ett kallgarage med förrådsdel ger extra utrymme för förvaring och skyddar din bil under årets alla säsonger. Karlsborg ligger väldigt naturskönt mellan sjöarna Vättern och Bottensjön och finns allt du kan tänkas behöva för att leva ett bekvämt liv såsom trevliga restauranger, butiker och bra kommunikationer.

Husargatan 15, null, Skara kommun
  • Budgivning pågår

Husargatan 15

Radhus
Skara kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
2 195 000 kr
147 m²
6 rum
491 m² tomt

Välkommen till detta underbara tvåplanshus på en lugn återvändsgata i natursköna Axvall! Med sina generösa 147 kvadratmeter erbjuder denna kedjehusvilla gott om utrymme för hela familjen. Den trevliga uteplatsen är perfekt för härliga sommardagar med många soltimmar att njuta av. Här kan du koppla av och ta in den vackra utsikten mot Axevalla Hed samtidigt som du tar ett dopp i villans spabad. Med sina sex rum erbjuder detta hus gott om plats för både umgänge och avskildhet. De rymliga ytorna inbjuder till trivsamma stunder tillsammans med familj och vänner. Läget är barnvänligt med närhet till förskola, skola, pizzeria och en livsmedelsbutik finns även inom bekvämt avstånd, så att du alltid har nära till det du behöver. Dessutom finns en badvänlig sjö bara en kort promenad bort, perfekt för att svalka dig under sommarens varma dagar. I Axvall finns det bra kommunikationer via buss och det är pendlingsvänligt med närhet till väg 49. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Hjovägen 6, Katrineberg, Tibro kommun
  • Borttagen före visning

Hjovägen 6

Villa
Katrineberg, Tibro kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
2 295 000 kr
122 + 58 m²
4 rum
1 059 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Källtorpsvägen 12, null, Tibro kommun

Källtorpsvägen 12

Villa
Tibro kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
800 000 kr
150 m²
558 m² tomt

Välkommen till denna trevliga och välplanerade familjevilla belägen på lugn gata, med lättskött tomt och härligt uterum. Villan har fyra sovrum? och passar utmärkt för den stora familjen. Det finns även ett stort vardagsrum, allrum, 2 badrum, tvättstuga och en rejäl matplats i anslutning till köket. Förutom det sköna uterummet har villan en stor balkong på övre plan. Trädgårdstomt med plana gräsytor perfekt för familjens olika aktiviteter. Garage med carport samt parkeringsyta för flera bilar. Den offentliga auktionen kommer att hållas 2024-04-19 Kl. 11.00 i Advokaterna A4 KB:s kontorslokaler på Kungsgatan 21 i Skövde. Skaraborgs tingsrätt har 2023-11-14 beslutat att fastigheten Tibro Korallen 6 (Fastigheten) för ägarnas gemensamma räkning ska utbjudas till försäljning vid offentlig auktion. För ägarnas gemensamma räkning, ska utbjudas till försäljning vid offentlig auktion enligt samäganderättslagen. Undertecknad har samtidigt förordnats som god man att ombesörja auktionen, fördela köpeskillingen, utfärda köpebrev och besluta om övriga försäljningsvillkor avseende Fastigheten. Beslutet har vunnit laga kraft. För att budgivare ska accepteras och bud beaktas krävs följande. - Budgivaren inställer sig till auktionen fysiskt (dvs på plats) eller genom ombud (Varvid alltså ombudet har att inställa sig fysiskt) - Budgivaren inför auktionen har överlämnat kopia av (giltligt) pass, körkort eller annan liknande identitetshandling samt vid auktionen kan identifiera sig själv med samma identitetshandling. För det fall budgivare inställer sig genom ombud ska identitetshandling uppvisas för både budgivare och ombudet. Eventuella budgivare som avser inställa sig genom ombud ombeds särskilt notera de formkrav på fullmakt som gäller för köp av fast egendom. Samtliga budgivare kommer att noteras som närvarande i det protokoll som kommer att föras vid auktionen. Efter det att närvaron och identiteterna kontrollerats kommer själva auktionen att initieras. Auktionen kommer ledas av undertecknad som initialt kommer bjuda ut Fastigheten till ett försäljningspris om SEK 800.000 kr. Härvidlag kommer undertecknad efterfråga om någon av de närvarande är beredda att erbjuda detta belopp. Förklarar ingen av de närvarande att de är beredda att möta utgångspriset om SEK 800.000 kr kommer undertecknad efterfråga huruvida någon av de närvarande är beredda att lägga ett lägre bud, i fallande ordning med SEK 50.000 kr per förfrågan. Förklarar sig ingen av de närvarande presumtiva budgivarna vara beredd att erlägga bud alls kommer auktionen avslutas och någon försäljning kommer inte ske. Finns budgivare som förklarar sig beredd att möta utropspriset ( eller det lägre pris som följt enligt ovan) kommer undertecknad efterfråga huruvida annan budgivare är beredd att erbjuda ett högre bud än lägstapriset. Höjning av bud med mindre än SEK 10.000 kr per höjning kommer inte att accepteras. Eftersom vi ej har fått möjligheten till att få komma in i fastigheten för mer information om dess skick, så har heller inte en besiktning för fastigheten kunnat utföras. Fastigheten kommer att säljas med friskrivningsklausul. Bilder interiört finns ej. Bostaden är värderad enligt tidigare sålda bostäder i området till ca: 1.300.000 till 1.700.000 kr + Visningar: Vi kommer ej att kunna hålla flertalet visningar, utan endast under utsatt tid/datum och endast visningar från utsidan utav fastigheten, möjligheten att få visning på insidan utav bostaden är ej möjligt. Varmt välkomna att höra av er för eventuella frågor.

Kansligatan 9A, null, Skövde kommun

Kansligatan 9A

Lägenhet
Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
895 000 kr
46 m²
2 rum
vån 2
4 482 kr/mån
19 457 kr/m²

Beläget i Skövdes centrala delar har du nu chansen att förvärva denna bostadsrätt med optimal planlösning fördelat på 46kvm. Köket är välskött med plats för en matgrupp och lägenhetens badrum är helkaklat med golvvärme. Här erbjuds närhet till högskola, livsmedelsbutiker, restauranger och nöjesliv, vilket gör vardagen både praktisk och underhållande. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Brunnsvägen 25, Igelstorp, Skövde kommun

Brunnsvägen 25

Villa
Igelstorp, Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
2 200 000 kr
105 + 105 m²
4 rum
888 m² tomt

Träd in i Brunnsvägen 25 och upptäck denna funktionella enplansvilla med källare och garage, belägen strax utanför Skövde. Med sina 105 + 105 kvadratmeter och välplanerade utrymmen erbjuder detta hem en god grund för att skapa en bekväm livsstil. På entréplanet finns tre sovrum och ett kök, samt ett vardagsrum med en öppen spis för mysiga stunder. I källaren finns ett inrett hobbyrum och ett förrådsrum. Brunnsvägen 25 är belägen i det lugna området Igelstorp med skola och förskola i närheten. Med en kort bilresa når du även Skövde med dess varierade utbud av restauranger, caféer och butiker. Välkommen att utforska möjligheterna och anmäl ditt intresse idag! Välkommen att anmäla intresse!

  • Energieffektiv
Kvarnbäcksgatan 24B, null, Skövde kommun
  • Borttagen före visning

Kvarnbäcksgatan 24B

Lägenhet
Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
1 695 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/2
4 694 kr/mån
22 905 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

Skolgatan 17, Söder, Hjo kommun

Skolgatan 17

Villa
Söder, Hjo kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
2 995 000 kr
90 m²
4 rum
536 m² tomt

Välkommen hem till Skolgatan 17, ett charmigt trähus i klassisk Hjo-stil som sträcker sig över 1 och 1/2 plan med en liten praktisk källare. Här möts du av en varm atmosfär med vackert lackade trägolv som är genomgående på hela det nedre planet. Det övre planet bjuder in till en avkopplande natts sömn i det rymliga sovrummet, med två mindre sovrum i närheten som kan anpassas efter dina behov – perfekt för familjer eller som gästrum och arbetsrum. För att välkomna dig hem, leder en vacker grusgång fram till husets entré. I trädgården väntar en rymlig pergola med ett vidbyggt tralldäck för avkoppling och sociala stunder utomhus. På tomten finner du ett praktiskt uthus och ett garage, som båda kompletterar husets funktionella utrymmen och ger extra utrymme för förvaring eller kreativa projekt. Placeringen av denna fantastiska bostad är optimal, med närhet till allt du kan tänkas behöva och inte minst till Vätterns strand. En kort promenad tar dig till vattnet där du kan njuta av ett lugnet och svalka dig under varma sommardagar. Förverkliga bostadsdrömmen med ett trähus i fantastiska Hjo! Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Stigstaholmsvägen 32, Hörnebo, Tibro kommun

Stigstaholmsvägen 32

Övrigt
Hörnebo, Tibro kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
4 195 000 kr
3 500 m² tomt

Söker du en välbelägen industri- och verkstadsfastighet? Då är Stigstaholmsvägen 32 i Tibro ett perfekt objekt med ett ypperligt läge och gott skick. Den ligger strax utanför centrala Tibro i ett industriområde med goda möjligheter för större fordon att enkelt ta sig till och från. Fastigheten erbjuds utan en hyresgäst, redo för tillträde från 2024-01-01. Fastigheten lämpar sig gott för många olika verksamheter. Den innefattar en välplanerad kontorsdel med reception, kontorsrum, lunchrum och omklädningsrum, en stor tvätthall med fri höjd på 4,30m och med 3 portar på 4,30, en verkstadslokal med en frihöjd på cirka 5,25 meter och en port på cirka 4,50 meter. Framför fastigheten finns en stor asfalterad yta om 1000m² för parkering/uppställning och bakgården om 1500m² är säkert inhägnad med stängsel och grind. Fastigheten säljs i bolagsform.

Sjöhagsvägen 13, null, Skövde kommun

Sjöhagsvägen 13

Villa
Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
6 695 000 kr
185 + 83 m²
8 rum
1 730 m² tomt

Välkommen till din drömvilla på Sjöhagsvägen 13 Denna magnifika villa, med sina imponerande 185 + 83 kvadratmeter fördelade på två våningsplan plus källaren, är en sann pärla som väntar på dig och din familj. Med stora fönsterpartier som släpper in naturligt ljus från alla håll, kommer du alltid att uppleva ett fräscht och ljust inomhus. Det generösa ljusinsläppet ger en känsla av öppenhet och frihet, samtidigt som det skapar en varm och inbjudande atmosfär. Denna bostad har genomgått en totalrenovering, vilket innebär att du kan flytta in och njuta av ett modernt och stilrent hem direkt. Ingen detalj har lämnats åt slumpen, och varje yta är utförd med högsta kvalitet i åtanke. Här finner du exklusiva materialval och en genomtänkt design som är en fröjd för ögat. Tomten sträcker sig över hela 1730 kvadratmeter och ger dig gott om utrymme för trädgårdsarbete, lek och avkoppling. Du kan skapa din egen drömträdgård eller bara njuta av den grönskande omgivningen och de vackra utomhusområdena. Här finns inte bara ett friliggande garage, utan även två garage under huset. Detta ger gott om plats för dina fordon och utrymme att förverkliga dina hobbyprojekt. Aldrig mer behöver du oroa dig för var du ska förvara dina ägodelar. I det friliggande garaget finns det 3 fas uttag och i garagen under huset finns det vattenburen golvvärme, vatten, el, avlopp. Köket är ofta hjärtat i hemmet, och detta hem har ett stort och fantastiskt kök från Marbodal. Med moderna apparater, generöst med förvaringsutrymme och vackra ytor är detta köket där matlagningskreativiteten blomstrar. På tomten finns det 4 stycken äppelträd, 2 stycken plommonträd, 2 st päronträd, 2 stycken körsbärsträd. Säljaren har under sin boende låtit utföra förbättringar såsom: -Nya ytskikt runt om hela bostaden. -Nytt golv runt om hela bostaden. (Granitskivor och parkettgolv) -Nytt innertak runt om hela bostaden med infällda spotlights. -Ny elcentral samt elkablar runt om hela huset. -Installerat vattenburen golvvärme. -Badrummet samt badrumsinredning på första plan. -Hela källaren är renoverad samt nya maskiner i tvättstuga m.m. -Renoverat friliggande garage samt indraget 3 fas uttag och 5 meters portar. (Plats för 2 bilar) -52 meters mur som sträcker sig runt om bostaden med belysning samt glasräcke på varendan. -Aluminiumräcket på altanan. -Entré trappan. -Lekparken på tomt är fast gjuten. -m.m Bostaden befinner sig i ett mycket bra skick, med närhet till allt man behöver såsom, matbutiker, skolor, shopping, Centrum m.m Välkomna att höra av er för intresse.

Isleryd Kullavik 1, Isleryd, Hjo kommun

Isleryd Kullavik 1

Villa
Isleryd, Hjo kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
995 000 kr
160 + 80 m²
7 rum
1 974 m² tomt

Välkommen till denna trivsamma tvåplansvilla i Norra Fågelås! Denna charmiga villa inklädd i en fin stående träpanel erbjuder 160m² fördelat på 7 rum och kök i ett fint område i utkanten av Hjo. Här bor du lugnt och skönt omgiven av natur och grönska. På entréplan hittar du kök, vardagsrum, badrum, två sovrum varav ett som förr användes som butikslokal. Har du drömt om att ha en liten butik är det bara fantasin som sätter stopp, här finns förutsättningarna. Denna villan har gott om utrymme för familjen och vänner i stora sällskap. För dig som söker en bostad med lite extra utrymme i ett lugnt naturskönt område är detta den perfekta bostaden. Endast en kort bilfärd bort ligger Hjo centrum som erbjuder trevliga restauranger, mysiga caféer, badplatser och mycket annat. Välkommen att anmäla intresse!

Kvarnbäcksgatan 28C, null, Skövde kommun

Kvarnbäcksgatan 28C

Lägenhet
Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
1 695 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1
5 210 kr/mån
22 905 kr/m²

Välkommen hem till denna ljusa pärla i Trädgårdsstaden. När du öppnar dörren till denna fina bostad möts du av ett härligt ljusinsläpp och öppna ytor. Lägenheten är väl omskött och erbjuder stilrena materialval. För den sociala finns det möjlighet att möblera med både soffgrupp och matplats i det rymliga vardagsrummet. Här ifrån tar du dig även vidare till hemmets mysiga uteplats. I bostadsområdet hittar du bland annat förskola, pizzeria och natur. Här bor du ett stenkast ifrån stallsikens handelsområde som erbjuder livsmedelsbutiker, träningsanläggningar och mycket mer där till. Från Trädgårdsstaden finns det bra kommunikationer in till centrum. På kvarnbäcksgatan bor du i en bra och välskött förening. Här får du som medlem i bostadsrättsföreningen tillgång till den gemensamma poolen för sköna och avkopplande dagar. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Tränggatan 4A, null, Skövde kommun

Tränggatan 4A

Lägenhet
Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
1 700 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/3
4 068 kr/mån
22 078 kr/m²

Välkommen till Tränggatan 4A! Här får du en fin lägenhet i ett populärt och eftertraktat område i Skövde. Väl beläget med närhet till högskolan, centrum och köpcentrumet Elins esplanad. Lägenheten har genomgående fräscha materialval som skapar en hemtrevlig känsla. Det rymliga vardagsrummet erbjuder gott om plats för soffgrupp och matbord, vilket gör det perfekt för trevliga sammankomster med familj och vänner. Köket är ljust och luftigt och har en inbjudande atmosfär, och dessutom kan du här ifrån ta dig ut till en härlig balkong där du kan njuta av frisk luft och utsikt.

Gnistvägen 21D, null, Skövde kommun

Gnistvägen 21D

Radhus
Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
2 675 000 kr
115 m²
5 rum
6 123 kr/mån
23 261 kr/m²

Välkommen Hem till Gnistvägen 21D beläget med mycket bra läge i Hasslum. När du kliver in genom dörren möts du av en välkomnande atmosfär med genomströmmande ljus. Ett av de första rummen du möts av är det vackra och snyggt inredda köket som naturligt smälter samman med vardagsrummet. Detta skapar en perfekt plats för sociala sammankomster och familjära stunder. Den öppna planlösningen ger också en känsla av rymd och möjlighet att njuta av trädgårdens vackra vy även inifrån hemmet. Bilen parkerar du på uppfarten och bara runt hörnet finns det gott om gästparkeringar. I populära Hasslum bor du lugnt och skönt, ett barnvänligt område med närhet till buss, lekplats och cykelvägar. En kort bilfärd bort når du handelsområden och centrum med matbutiker, shopping, restauranger och caféer. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Energieffektiv
Bukettvägen 8, null, Skövde kommun

Bukettvägen 8

Villa
Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
3 500 000 kr
132 + 16 m²
5 rum
361 m² tomt

Välkommen till Bukettvägen 8! På Billingens vackra sluttning ligger den här välbelägna souterängvillan på en smakfull hörntomt. Här bor du i ett av Skövdes finaste områden med fantastiska vyer över staden. Villan erbjuder 132 välplanerade kvadratmeter med en hemtrevlig planlösning. Från övervåningen når du uteplatserna i västerläge där du kan njuta av den berömda kvällssolen. Bostaden har goda parkeringsmöjligheter med ett garage och uppfart med plats för två bilar. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Plus
  • Uteplats
Flygelgatan 46, null, Tibro kommun

Flygelgatan 46

Villa
Tibro kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
3 495 000 kr
128 m²
5 rum
1 138 m² tomt

NYPRODUKTION! Nu finns möjlighet att flytta in i ett nyckelfärdigt Hjältevadshus. Förslaget är framtaget på husmodellen Vitsippan som är ett populärt enplanshus som passar de flesta familjer. Med en öppen och ljus planlösning med stora fönster får man en trevlig känsla och huset känns rymligt och stort. Huset har en hög standard med tex. golvvärme i hela huset samt värmepump ifrån Nibe. Husen byggs energieffektiva vilket gör att man får en låg driftkostnad och ett billig boende. Huset på bilden är endast en illustration av ett färdigställt hus. Visning av husmodellen finns att tillgå på annan plats i Tibro. Kontakta mäklare för mer information. Även andra husmodeller ifrån Hjältevadshus kan byggas på denna tomt. Mer information om huset Vitsippan finner ni på: https://hjaltevadshus.se/hus/vitsippan

Västra Långgatan 98A, Smuleberg, Tibro kommun

Västra Långgatan 98A

Lägenhet
Smuleberg, Tibro kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
280 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 2/4
4 138 kr/mån
5 234 kr/m²

Välkommen hem till denna välplanerade fräscha tvårummare, lägenheten har stor balkong med eftermiddags/kvällssol och på bekvämt gångavstånd finner ni bra bussförbindelser in till Skövde och Karlsborg. Bekvämt boende med både tvättmaskin och diskmaskin installerad och alldeles runt hörnet finns stadsparken och ytterligare en kort promenad bort ligger Centrum. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Balkong

Visar alla 24