Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Salem

Fastighetsbyrån Salem

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gustavslundsvägen 21, Rönninge, Salems kommun
  • Sön 7 apr kl 15:00
Gustavslundsvägen 21, Rönninge, Salems kommun, bild 2
Gustavslundsvägen 21, Rönninge, Salems kommun, bild 3

Gustavslundsvägen 21

Villa
Rönninge, Salems kommun
Fastighetsbyrån Salem
12 995 000 kr
210 + 25,9 m²
6 rum
1 163 m² tomt

Denna fantastiska villa erbjuder inte bara en magnifik sjöutsikt, utan även panoramafönster som låter årets skiftningar strömma in i varje rum. Huset ligger högt och fritt och läget gör att man inte vill gå hemifrån. Med en generös boyta på över 200 kvm finns gott om plats för hela familjen att trivas. Dessutom erbjuds ett praktiskt garage med ingång till huset för enkel åtkomst och bekvämlighet. Balkongen är en perfekt plats att koppla av och njuta av kvällssolen med en otrolig utsikt över sjön. Och vad sägs om att slappna av i det lyxiga utespat medan du tar in den friska luften? Det påkostade köket från HTH är en dröm för alla matälskare med sin eleganta köksö i Corian, komplett med en inbyggd vinkyl. Det nyrenoverade duschrummet i sobert grått ger en känsla av avkoppling och lyx. I den rymliga vardagsrummet på nästan 50 kvm kan du mysa framför den mysiga braskaminen och njuta av lugnet och värmen. Trapphuset är en fin detalj med fönster som sträcker sig från övre till nedre planet, vilket ger en ständig påminnelse om den fantastiska sjöutsikten. Med totalt 5 sovrum och 2 allrum finns gott om plats. Alla sovrum har garderob/er och det finns även gott om förvaring i hallen både upp och nere. Dessutom finns en praktisk klädkammare. Alldeles nyligen har man installerat en laddbox för elbilar. Likaså är frånluftsvärmepumpen helt ny från 2023. Denna pärla har haft samma ägare i 20 år och hus i detta område säljs sällan. Besiktningen har inga anmärkningar alls, vilket är mycket ovanligt. Fastigheten har del i Kräftfiske-/fiskerätten i sjön Uttran. Fiskeökort behöver dock lösas.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Gustavslundsvägen 14, Rönninge, Salems kommun
  • Sön 7 apr kl 14:00
Gustavslundsvägen 14, Rönninge, Salems kommun, bild 2
Gustavslundsvägen 14, Rönninge, Salems kommun, bild 3

Gustavslundsvägen 14

Villa
Rönninge, Salems kommun
Fastighetsbyrån Salem
7 000 000 kr
162 + 16 m²
7 rum
1 002 m² tomt

Denna familjevilla är en dröm som blir verklighet i det eftertraktade området Gustavslund. Belägen på en fridfull återvändsgata och med högt läge, bjuder denna pärla på alla bekvämligheter man kan önska sig. En av dessa är det inglasade uterummet som har både golvvärme och luft/luftvärmepump. Ett rum att nyttja stor del av året. Med fem rymliga sovrum, kök med burspråk, ett vardagsrum som öppnar upp mot det mysiga uterummet, ett allrum och två stilfulla badrum är detta hemmet skräddarsytt för familjelivets alla behov. Praktiskt placerad finns tvättstugan med groventrén nära parkeringen. Utanför väntar en insynsskyddad baksida som rymmer ett stort trädäck med en inbjudande pool - det perfekta stället att njuta av solens strålar hela dagen. Dubbelgarage, med laddbox för elbilar utanför och ytterligare utrymmen som uppvärmt förråd baktill i garaget samt ytterligare förråd på baksidan, lekstuga och ett litet växthus, finns det gott om plats för hela familjens behov. Som extra bonus har man fiskerätt för kräftor i sjön Uttran. Fiskekort behöver dock lösas . Dessutom är läget idealiskt med närhet till natur, skola, förskola och bekvämt nära till lokalbuss.

  • Premium
Mosshagestigen 129, Salem, Salems kommun
  • Tor 4 apr kl 17:30

Mosshagestigen 129

Lägenhet
Salem, Salems kommun
Fastighetsbyrån Salem
1 895 000 kr
55 m²
2 rum
vån 0/2
4 461 kr/mån
34 455 kr/m²

Välkommen till denna nyrenoverade och stilrena bostad, där allting går i varm färgskala. Här är det bara att flytta in och känslan är som en helt nyproducerad lägenhet. Duschrummet är helt nyrenoverat med klinkergolv i matt grå nyans och väggarna går i samma stil. På golvet är det komfortvärme i form av elslingor. Vid duschen är det en inbyggd, belyst nisch för schampoo mm. Spegeln ovan handfatet har belysning baktill vilket ger ett behagligt sken. Handdukstork, kranar och takdusch går i svart som matchar inredningen. I resten av bostaden är det enstavsparkett som ger ett enhetligt och påkostat intryck. Alla väggar är nymålade i en varm nyans. Det moderna köket från HTH i grått med gyllene handtag ger också en lyxig känsla. Matchande grå bänkskiva och på väggen är det grön marmor i hektagonform. Vitvaror från Simens. Matplatsen intill fönstret har plats för ett rejält matbord. en och en härlig stor altan om 25 kvm där du kan njuta av soliga dagar och trevliga kvällar. Unikt för bostaden är den stora altanen om 25 kvm. Här ryms både loungegrupp, matgrupp och grill. Njut av solen till frukosten på helgen. Brf Mosshagestigen är en trivsam förening bra belägen nära kommunikationer. Här bor du i ett lugnt område med närhet till naturen, perfekt för sköna promenader och friluftsaktiviteter.

  • Plus
  • Uteplats
Norrgärdesvägen 9, Rönninge, Salems kommun
  • Sön 7 apr kl 13:00

Norrgärdesvägen 9

Radhus
Rönninge, Salems kommun
Fastighetsbyrån Salem
4 400 000 kr
97 + 4 m²
4 rum
123 m² tomt

I attraktiva Nytorp med närhet till både skola, förskola, sjö och naturområden finns detta fina och renoverade radhus. Från vardagsrummet skymtar man sjön Flaten och från balkongen har man fri sjöutsikt. Intill finns även den fina Herrängsparken och en liten lekplats. Moderna och stilrena färger gör det enkelt att bara flytta in. Både bad- och duschrum har kakel på väggarna och klinkers på golvet med golvvärme. Trevlig planlösning med kök och vardagsrum på entréplanet. Från det ljusa vardagsrummet når man uteplatsen med ett stort trädäck i söder. Här är man helt insynsskyddad. En isolerad bod som med fördel kan nyttjas som arbetsrum/kontor. På övre plan finns 3 sovrum varav 2 har utgång till balkongen där solen stannar mest hela dagen. Intill det större sovrummet finns en klädkammare. Nära till buss som passerar Rönninge centrum där även pendeltåget finns. Garage i länga. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Fjärilstigen 63, Salem, Salems kommun

Fjärilstigen 63

Radhus
Salem, Salems kommun
Fastighetsbyrån Salem
3 400 000 kr
120 + 28 m²
6 rum
242 m² tomt

Radhus på barnvänlig gata nära skola och förskola, även med gångavstånd till Rönninge och pendeltåg. Här finns möjlighet till många sovrum. Huset är väl omhändertaget med likadana parkettgolv och inledningen går i milda och moderna färgval. Sällskapsytorna är på övre planet och här är även utgången till den insynsskyddade baksidan som har både altan och gräsmatta. Helt ny elpanna från 2022. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Örnstigen 8, Salem, Salems kommun

Örnstigen 8

Radhus
Salem, Salems kommun
Fastighetsbyrån Salem
3 495 000 kr
107 + 22 m²
6 rum
279 m² tomt

Med ett insynsskyddat läge och baksida ligger detta radhus på friköpt hörntomt. Ombyggt under åren och idag finns 5 sovrum, varav ett utan fönster. Det stora köket hänger ihop med allrummet och härifrån når man både balkongen och altanen på baksidan. Energiklassen är B - bra för ekonomi och miljö. Smidigt med fjärrvärme utan panna som måste bytas. i garaget är det förberett för laddbox för elbil. Kostnad tillkommer.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Mosshagestigen 189, Salem, Salems kommun

Mosshagestigen 189

Radhus
Salem, Salems kommun
Fastighetsbyrån Salem
3 795 000 kr
121 m²
6 rum
8 642 kr/mån
31 364 kr/m²

Detta nyrenoverade radhus i 2 plan går helt i ljus. stilren och modern design. När du kliver in möts du av ett ljust och öppet klinkergolv som sträcker sig genom hela bottenvåningen. Spotlights i taket belyser varje hörn och skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Väggarna är målade i en neutral vit färg, vilket ger en känsla av rymd och gör rummen luftiga. Radhuset erbjuder fyra sovrum, varav tre är på det övre planet . 2 nyrenoverade duschrum från 2023. De moderna duschrummen har högkvalitativa materialval och en stilren design. På övervåningen finns ett allrum som kan användas för avkoppling eller som extra sovrum om så önskas. Det nya köket är en pärla i hemmet med sina vita köksluckor, handtag i elegant guldfärg och en bänkskiva i ljus sten. Köket är utrustat med moderna apparater och har gott om arbetsyta för matlagning och förberedelser. Baksidan av radhuset öppnar upp mot en härlig altan, perfekt för utomhusmåltider och avkoppling. Trädgården är liten men räcker gott för lite lek och avkoppling i perfekt söderläge. Bra förening med närhet till förskolor, buss och natur.

  • Plus
  • Uteplats
Murkelstigen 18, Salem, Salems kommun

Murkelstigen 18

Radhus
Salem, Salems kommun
Fastighetsbyrån Salem
3 690 000 kr
124 + 34 m²
7 rum
358 m² tomt

På en friköpt gaveltomt finns detta radhus i 2 plan med en sluttningsvåning. idag har huset hela 6 sovrum samt 1 allrum. Totalt är huset ca 160 kvm. Fina parkettgolv och 2 bad-/duschrum har klinkers med golvvärme. Yttertaket lades om för bara 4 år sedan och även takkupolen är bytt. Baksidan är både insynsskyddad och mysig med flera fruktträd. En grind i häcken leder ut till vägen ovan där en förskola ligger. På gården finns en fin lekplats och i längor ligger garage och förråd. Mycket nära busshållplats och nära till påfart till motorvägen. Välkomna att anmäla er till visning.

  • Plus
  • Uteplats
Murarstigen 56, Salem, Salems kommun

Murarstigen 56

Radhus
Salem, Salems kommun
Fastighetsbyrån Salem
2 995 000 kr
120 m²
6 rum
6 091 kr/mån
24 958 kr/m²

Välkommen till detta ombyggda gavelradhus, annorlunda och unik planlösning med hela fem sovrum! Detta boende erbjuder nu en bekväm och flexibel livsstil för hela familjen. På nedre plan möts du av en ombyggd del som erbjuder tre rum med gott om utrymme för olika ändamål. Här finns möjlighet att skapa en mysig hemmabio, ett träningsrum eller varför inte ett lekrum för barnen. Det finns också ett fräscht duschrum med klinkerplattor och golvvärme, perfekt för att starta dagen på rätt sätt. När du kliver in på entréplanet möts du av ett ljust och välkomnande kök som renoverades år 2015. Här har du gott om utrymme för matlagning och umgänge med familj och vänner. Två av de fem sovrummen finns också på detta plan, vilket ger dig flexibilitet och möjlighet att anpassa boendet efter dina behov. Ett duschrum med tvättmaskin och torktumlare kompletterar detta plan. På baksidan av huset väntar den insynsskyddade trädgården med ett stort trädäck och gräsmatta omgiven av en grön häck som ger en lummig känsla. Den plana gräsmattan ger gott om utrymme för lek och aktiviteter för barnen. Området är populärt och barnvänligt, med närhet till Salem centrum. Här finns alla bekvämligheter du behöver inom räckhåll, inklusive butiker, restauranger och serviceinrättningar. Kommunikationerna är utmärkta, vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Föräldrar kan också vara lugna, då det finns god tillgång till barnomsorg i närheten. Välkomna att anmäla intresse! Visas i augusti eller efter överenskommelse.

  • Uteplats
Fasanstigen 82, Salem, Salems kommun

Fasanstigen 82

Radhus
Salem, Salems kommun
Fastighetsbyrån Salem
3 945 000 kr
130 + 10 m²
4 rum
216 m² tomt

Friköpt tomt, nytt kök, nytt duschrum, nytt tak och ny panna som är förberedd för att kompletteras med ett uteaggregat för luft/vatten-pump. Planlösningen är öppen och modern med vardagsrummet placerat intill det nya, stilrena köket med en köksö att umgås kring. Köksön har dessutom en nedsänkt fläkt vilket höjer känslan av enkelhet tillsammans med finess. Duschrummet i nedre plan fick en stilren renovering samma år, 2022, allt i smakfulla färgval. Barnvänligt område med en gård där lekplatsen i mitten blir en samlingspunkt för familjer. Med en helt ny elpanna från 2022 kan du känna dig trygg och säker, samtidigt som du sparar pengar på energikostnaderna. Ett nytt elskåp och jordfelsbrytare installerades också, vilket ökar säkerheten i ditt hem. 2021 fick tvättstugan en uppfräschning med ny målning och ny tvättmaskin och torktumlare, Utgång till den insynsskyddade baksidan och den mysiga uteplatsen under tak.

  • Plus
  • Uteplats
Mosshagestigen 9 , Salem, Salems kommun

Mosshagestigen 9

Lägenhet
Salem, Salems kommun
Fastighetsbyrån Salem
2 245 000 kr
89 m²
3 rum
6 220 kr/mån
25 225 kr/m²

I ett hus bekvämt nära busshållplats finns en av de annorlunda och läckra lägenheterna i 2 plan med ateljéfönster på övre plan. Innertaket följer yttertaket upp till nock och bidrar till extra rymd tack vare kombinationen av snedtak och stora fönsterpartier. Lägenheten har idag 3 rum varav ett är mycket rymligt på övre planet. Nyttja som det är eller dela av och få fler sovrum. Köket är renoverat 2018 med vita klassiska luckor och fin belysning i ett vitrinskåp. Duschrummet har klinkergolv med golvvärme och kaklade väggar med duschhörna bakom glasdörrar. Balkongen har sol hela eftermiddagen till sena kvällen. Nära till natur, kommunikationer och barnomsorg samt till både Salem C och Tumba C.. Avgiften som visas är den nya från 1/1 2024.

  • Plus
  • Balkong
Mosshagestigen 129, Salem, Salems kommun

Mosshagestigen 129

Lägenhet
Salem, Salems kommun
Fastighetsbyrån Salem
2 450 000 kr
89 m²
4 rum
6 220 kr/mån
27 528 kr/m²

En av de annorlunda och läckra lägenheterna i 2 plan med ateljéfönster på övre plan. Innertaket följer yttertaket upp till nock och bidrar till extra rymd tack vare kombinationen av snedtak och stora fönsterpartier. På övre planet finns en antik 1800-tals trädörr ända från England som delar av rummen. 2017 byggdes köket om med vita luckor, vitt fasat kakel och svart bänkskiva i sten. Renoverat duschrum med klinkergolv, duschhörna med glasdörrar och kommod med spegel ovan. Balkong i sydvästläge mot grönområde. Nära till natur, kommunikationer och barnomsorg samt buss till både Salem C och Tumba C. Avgiften som visas är den nya från 1/1 2024.

  • Plus
  • Balkong
Verandastigen 1, Söderby, Salems kommun

Verandastigen 1

Lägenhet
Söderby, Salems kommun
Fastighetsbyrån Salem
3 690 000 kr
128 m²
4 rum
vån 2/5
9 363 kr/mån
28 828 kr/m²

En av de riktigt stora lägenheterna om hela 128 kvm är nu till salu i Söderby park. Det påkostade köket från Marbodal har utgång till balkongen med vy över parken. På samma plan finns vardagsrummet med stora, höga fönster och djupa fönsternischer. Takhöjden om 3,70 gör att man verkligen känner av rymden i bostaden. Entréplanet har även ett duschrum. En trappa ned finns flera rum. Det stora sovrummet med inbyggda spotlights och längs en vägg är det garderober med skjutdörrar. Industriglas med svarta profiler skärmar av ena rummet som även leder ut till den mysiga uteplatsen med nylagt golv. Ytterligare rum finns som kan delas upp i antingen 2 sovrum eller 1 sovrum och en walk-in-closet, arbetshörna eller annat efter behov. Stort duschrum som även har tvättmaskin och torktumlare. Lugn och populär förening i hus ursprungligen byggt 1910 som 2005-2007 byggdes om till bostadsrätter. Bevarad sekelskiftscharm med bekväm och modern standard. Närhet till grönområden, kommunikationer och barnomsorg. Varmt välkomna att anmäla intresse!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Bergdalastigen 9, Rönninge, Salems kommun

Bergdalastigen 9

Tomt
Rönninge, Salems kommun
Fastighetsbyrån Salem
3 495 000 kr
2 869 m² tomt

Anslutningsavgiften för vatten och avlopp samt gatukostnadsavgiften är erlagd! Tillfälle att bli ägare till en stor tomt i natursköna området Karlskronaviken i Uttringe. Nästan 3000 kvm är ytan på denna tomt och här har några grannar redan byggt sina drömhus. Byggrätten är 250 kvm per plan i högst 2 plan, dock ej mer än totalt 300 kvm boarea. Av detta får 50 kvm vara uthus/garage, max 3,5 meter högt (vind får ej inredas). Minsta tomtstorlek är 2 000 kvm. Man får bygga en huvudbyggnad och flera uthus (högst 50 kvm totalt). Huvudbyggnad ska vara friliggande, vind får ej inredas. Området är naturskönt med direkt närhet till badplatsen i Karlskronaviken. Tomten ligger längst in på en skaftväg. Stor del av tomten är plan och den bakre delen har en fin bergskulle.

Visar alla 14