HusmanHagberg Borlänge/Säter

HusmanHagberg Borlänge/Säter

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Söpnarbyvägen 14, null, Borlänge kommun
  • Budgivning pågår

Söpnarbyvägen 14

Övrigt
Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 100 000 kr
1 794 m² tomt

På Söpnarbyvägen, ett stenkast från älven ligger möjligheternas fastighet! En stor lada med rejäla utrymmen. Förutom stora oisolerad lagerutrymmen och loge så finns även isolerade garage. I markplan finns lokaler anpassade för kontorsverksamhet med både pentry och WC. Uppvärmning via bergvärme. Gårdsplan med gott om parkeringsmöjligheter. I dagsläget hyrs en stor del av ytorna ut till förvaring av fordon. Läget i Söpnarby är optimalt och härifrån tar man sig snabbt upp på motorvägen till så väl Borlänge som Falun. Kontakta mäklaren för tidsbokning av visning.

Myggsjön 52, null, Borlänge kommun

Myggsjön 52

Fritidshus
Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 195 000 kr
51 m²
3 rum
1 940 m² tomt

Charmigt och välskött fritidhus med gårdkänsla i natursköna milöjer! Fastigheten inrymmer flertalet timrade byggnader, förutom själva storstugan finns en rymlig gäststuga, ett härbre samt en vedbod. Alla byggnader är i bra skick och har kontinuerligt underhållits under dom senaste åren med såväl nya tak som målning. Gården erbjuder gott om sällskapsytor och flera bäddar tack vare storstugan och den rymliga gäststugan. Till både huvudhuset och gäststugan finns el indraget. WC och duschdel finns i anslutning till storstugan. Här bor man i en lugn och rogivande miljö med naturen och skogen runt hörnet. Med gångavstånd når man även den fina allmänna badplatsen i Myggsjön. Till såväl Borlänge som Ludvika tar man sig på 20 minuter och till Romme alpin tar det endast 15 minuter! Även det fina fjälliknande skidspåren i Gyllbergen ligger en kort bilfärd bort. Majoriteten av allt bohag samt övrigt lösöre ingår i köpet. Välkommen på visning.

Gagnbro 60, null, Borlänge kommun

Gagnbro 60

Villa
Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
2 195 000 kr
65 + 95 m²
3 rum
2 200 m² tomt

Välkommen till detta charmiga och mysiga timmerhus i idylliska Gagnbro. Här, uppe på höjden, erbjuder det röda timmerhuset en fantastisk utsikt över den vidsträckta Dalälven. Med sina 65 kvadratmeter rymmer denna villa två sovrum, ett inbjudande vardagsrum med en mysig kamin, ett kök med plats för matgrupp, samt ett badrum. I källaren finner du gott om förvaringsutrymmen, garage och pannrum. Uppvärmning är jordvärme. Nuvarande ägare installerade solceller år 2023. Här bor du med närhet till den vackra Dalälven. Till fastigheten hör även ett servitut med fiskerätt i älven samt kräftfiske ingår. Trädgården är en fröjd för ögat med sina plommon- och äppelträd bredvid ett tilltalande planteringsland som inbjuder till odling. För naturens älskare finns det gott om utflyktsmöjligheter. Med promenadavstånd till Dalälven kan du njuta av fiske och stillhet vid vattnet. Det omgivande landskapet lockar med fina vandrings- och cykelleder. Havtrollets badplats är en lockande oas under sommardagarna. Närheten till Gagnefs och Dalsjös golfbanor samt Romme alpin för vinteraktiviteter gör platsen perfekt för sport- och friluftslivsentusiaster. Närhet till Borlänge stad med alla bekvämligheter, inklusive skolor. Denna idyll bjuder generöst på soltimmar och flera uteplatser för avkoppling och gemenskap med familj och vänner. Välkommen med din visningsanmälan!

Bergbacken 208, Bergbacken, Hedemora kommun

Bergbacken 208

Villa
Bergbacken, Hedemora kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
3 475 000 kr
123 + 203 m²
4 rum
4 550 m² tomt

Bergbacken, en mysig by bara minuter från Hedemora! Här bor man på landet med böljande åkrar som utsikt och skogen runt knuten. Söker du lite avskildhet, en stor tomt och ett nyrenoverat hus med det lilla extra och allt därtill är det här en fastighet för dig! Står även ett rymligt garage på din lista kan det inte bli bättre! Med upp till 5 sovrum har huset genomgått omfattande renoveringar under de senaste åren såsom omdränering, tak, ny ytterpanel, fönster, kök, uppvärmningssystem, 2 badrum, solceller och nya ytskikt i samtliga rum. Nu är det bara att flytta in och börja njuta! Här har man tänkt på både det estetiska men också på det praktiska och ekonomiska. Låga driftskostnader har man genom en ny luft/vattenvärmepump, nyinstallerade solceller och en täljstenskamin. För dig som vill ha utrymmen för olika fordon finns här både ett dubbelgarage med eldrivna portar och en hel del plats ute på gården. Här kan hela familjen och allas intressen få plats, vare sig det är att njuta i solen, trädgårdsarbete, bilar eller lek på gräsmattan. Välkommen till ditt nya hem! Försäljningen håller på att förberedas men det går bra att kontakta mäklaren redan nu ifall intresse finns!

Sandsberg, Bjungnäsvägen 18 E, Sundborn, Falu kommun
  • Imorgon kl 17:00
Sandsberg, Bjungnäsvägen 18 E, Sundborn, Falu kommun, bild 2
Sandsberg, Bjungnäsvägen 18 E, Sundborn, Falu kommun, bild 3

Sandsberg, Bjungnäsvägen 18 E

Lägenhet
Sundborn, Falu kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
3 195 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 1/1
5 865 kr/mån
39 689 kr/m²

Just nu kan du flytta till vackra Sundborn och bo avgiftsfritt i 18 månader när du köper en bostad i Brf Bjungnäs. Nybyggda radhus ett stenkast från vattnet! Välkommen till ett bekvämt och praktiskt boende på ett plan som du helt enkelt måste uppleva personligen. Det här är mer än bara ett hem, det är en livsstil som kombinerar aktivt boende med åldrandets bekvämlighet. Detta radhus erbjuder generösa och öppna sociala utrymmen, och tack vare stora fönsterpartier får du en maximal mängd naturligt ljus och rymd. Inredningen är tidlös med högklassiga materialval och modern design som sätter bekvämligheten i fokus. I varje lägenhet finner du vackert parkettgolv, eleganta kök med exklusiva detaljer och golvvärme som sprider värme och komfort genom hela bostaden. Entrén pryds av klinker och badrummet är helkaklat, med en separat gästtoalett. Köket och vardagsrummet är hjärtat av bostaden och har stora fönster som släpper in ett fantastiskt ljusflöde året runt. Från det rymliga vardagsrummet har du direkt tillgång till två uteplatser som sträcker sig över totalt ca 51 kvm trädeck. Lägenheterna har en tidlös och klassisk stil, vilket ger dig möjlighet att sätta din egen personliga prägel genom att möblera efter din egen smak - kontrastfullt eller stilrent. Dessutom kommer varje hus med en carport, ett kallförråd på 8 kvm och en extra parkeringsplats. Vi hälsar dig varmt välkommen att upptäcka detta fantastiska boende i Sundborn och se själv hur din framtida livsstil kan se ut! Kontakta oss för att boka en visning.

  • Premium
  • Uteplats
Dukatgatan 34, Nygårdsdalen, Borlänge kommun

Dukatgatan 34

Villa
Nygårdsdalen, Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
2 690 000 kr
141 m²
5 rum
1 171 m² tomt

Välkommen till detta lättskötta enplanshus med garage, carport, vinterbonad friggebod och lekstuga. Huset präglas av en hemtrevlig planlösning och stora, luftiga rum. Här råder en social atmosfär med ett stort allrum som har en strategiskt placerad kamin, ett vardagsrum med utgång till det inglasade uterummet, ett rymligt kök, tre sovrum, en praktiskt tvättstuga, ett väl tilltaget badrum samt en WC. I trädgården finns fruktträd, bärbuskar, ljuvliga tulpaner som precis är på väg upp och andra perenna växter. Huset har haft samma ägare sedan det byggdes och är mycket välskött. Området är barnvänligt och gatan har ingen genomfartstrafik. Förskolor och skolor finns inom cykelavstånd. Välkommen till ett hus att trivas i!

Sandgatan 4, null, Borlänge kommun
Sandgatan 4, null, Borlänge kommun, bild 2
Sandgatan 4, null, Borlänge kommun, bild 3

Sandgatan 4

Villa
Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
2 695 000 kr
116 + 116 m²
5 rum
1 189 m² tomt

Välkommen till Sandgatan och detta underhålls­vänliga enplanshus med källare! Här befinner du dig i ett charmigt villaområde med närhet till förskolor, skolor, mataffärer och den vackra naturen runtomkring. Huset är väl omhändertaget och har genomgått löpande renoveringar under de senaste åren, inklusive ett nytt tak, delvis nya fönster, samt renovering av köket (2015) och badrummet (2008). Ytskikten är uppdaterade och huset upplevs väldigt rymligt. Fjärrvärme och fiber finns installerat. Trädgården är lummig med flera fruktträd, buskar och vackra perenna rabatter. Dessutom finns två sammanbyggda garage, vilket ger utrymme för både fordon och hobbyaktiviteter. Välkommen till ditt nya hem!

  • Premium
Skräddarbackens byväg 8A, Skräddarbacken, Borlänge kommun

Skräddarbackens byväg 8A

Villa
Skräddarbacken, Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 250 000 kr
36 m²
2 rum
692 m² tomt

Välkomna till det här "smarta" boendet! Här bor man med närhet till skogen samtidigt som man har cykelavstånd till Borlänge stad. Huset byggdes 2019 och har väldigt låga driftkostnader. Här erbjuds ett kök med öppen planlösning mot vardagsrummet, en kamin som ger både värme och mysfaktor, ett separat sovrum samt fullutrustat badrum. Huset har både kommunalt vatten och avlopp.

Skogsstigen 14, Nya Staden, Säters kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Skogsstigen 14

Villa
Nya Staden, Säters kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 750 000 kr
71 + 71 m²
4 rum
1 050 m² tomt

I området Nya staden på en lugn gata ligger detta välskötta och smakfullt renoverade enplanshus med källare. Huset har under de senaste åren genomgått stora renoveringar såsom dränering, nya fönster, nytt kök, badrum mm. Uppvärmningen sker genom bergvärme vilket speglar de fina driftskostnaderna, i vardagsrummet finns även en kamin som både ger en mysfaktor men också värme. Här är varje kvadratmeter välplanerad och huset känns luftigt med den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Naturligtvis finns fiber indraget. Det här huset är perfekt för dig som inte vill börja renovera och för dig som vill ha en lagom stor och lättskött trädgård. På baksidan finns en uteplats med sol under större delen av dagen och även en friggebod att förvara trädgårdsverktyg i. Läget är bra med cykel- och gångavstånd till det mesta i Säter. Till salu inom kort!

Smala gränd 5, Burhagen, Säters kommun

Smala gränd 5

Lägenhet
Burhagen, Säters kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
750 000 kr
59 m²
3 rum
vån 2/2
4 800 kr/mån
12 712 kr/m²

Välkommen in i denna trivsamma lägenhet som renoverats med den äldre charmen bevarad! Bostaden som ligger i ett lugnt villakvarter utgörs av tre rum och kök som tillsammans bildar en ljus och öppen bostad där den hemtrevliga känslan infinner sig redan i hallen. Här har du även tillgång till en insynsskyddad och takbeklädd balkong i soligt söderläge med utsikt ut över Säters trevliga villaområden. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol större delen av dagen och plats för ett mindre bord. Lägenheten ligger på plan två med ett nyrenoverat badrum år 2021. Fint kök och övriga rum är välrenoverade och omsorgsfullt underhållna. Fiber finns indraget och till lägenheten ingår även en parkeringplats med motorvärmare. På baksidan av byggnaden finns en stor tomt där varje medlem har tillgång till sin egna del där man kan ha rabatter, odla eller bara ställa ut utemöbler. Här bor du i ett av Säters attraktivaste lägen med motionsspår, cykelleder och naturen i närområdet, sjön Ljustern inom gångavstånd och centrum ligger endast 10 minuters promenad från bostaden. Här finns allt och lite till för dig som vill bo på bekvämt avstånd till allt Säter har att erbjuda. Bostadsrätten är en mindre bostadsrätt med två fastigheter som tillsammans har totalt åtta bostadsrättslägenheter fördelade fyra lägenheter i varje fastighet. I källaren finns två förråd som tillhör lägenheten med eluttag för möjlighet att ha t ex frys. Övrigt i källaren gemensam tvättstuga, torkrum, badrum/toalett samt hobbyrum.

  • Balkong
Kalkstensgatan 6, Forssa, Borlänge kommun

Kalkstensgatan 6

Villa
Forssa, Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
2 095 000 kr
91 + 56 m²
4 rum
964 m² tomt

Välkommen till Kalkstensgatan 6. OBS SÄNKT PRIS!! Denna villa, belägen i det populära området Forssa, erbjuder en total boyta på 91 kvadratmeter fördelat över två våningar samt en rymlig källare. Vid entrén möts du av en väl tilltagen hall, kök och matsal, vardagsrum, ett sovrum samt en liten wc. På övervåningen hittar du två generösa sovrum och ett badrum som renoverades år 2015 och utrustades med golvvärme. Källaren erbjuder gott om förvaringsutrymme. Huset är dränerat 2009, renoverat taket samt byggt garage 2013, renoverad badrum 2015, ny el i hela fastigheten (inte källaren) 2016, ny panel 2017, relining 2019 samt utbytta fönster i stora delar av fastigheten mellan år 2015 - 2024. Den stora tomten, omfattande 964 kvadratmeter, är både plan och lätt att sköta. Dessutom finns ett imponerande garage på cirka 70 kvadratmeter som rymmer både plats för bilar och arbetsytor, vilket gör det till den perfekta platsen för bilentusiasten eller den som behöver utrymme för sina projekt. Uppvärmning genom fjärrvärme och fiber finns indraget. Villan är centralt belägen i Forssa med närhet till skolor, matbutiker och bekvämligheter samt enkel åtkomst till centrum. Nuvarande ägare av huset söker en tvårumslägenhet på Dagny, kontakta ansvarig mäklare för mer information. Välkommen att anmäla dig på visning.

Forsbo 5, Forsbo, Avesta kommun

Forsbo 5

Gård/Skog
Forsbo, Avesta kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
9 750 000 kr
180 + 60 m²
7 rum
97 ha tomt

Med utsikt över Dalälvens blanka vatten och grönskande åkrar ligger denna pampiga gård med tillhörande skog, ladugård, betesmark och åkermark, totalt nästan 100 ha! Marken ligger i direkt närhet till gården och sträcker sig längs älvens kant., en väldigt stor älvtomt med andra ord! Förutom skog och åkrar har huset en tillhörande uppvuxen trädgård med fruktträd och bärbuskar. Mangårdsbyggnaden med anor ända tillbaka till 1800-talet har en tidstypisk utformning och är en fröjd för ögat. Kakelugnar, spegeldörrar och höga fotlister minner om svunna tider och de breda golvtiljorna i många av rummen ger ett varmt intryck. Flertalet stora sovrum och pardörrar som leder dig in till "salar" och rum. Gården har en fin inramning med de många byggnaderna som består av uthus, ladugård, smedja, bastu, carport, magasin, gäststugor, jordkällare, trädhus (!) samt en egen brygga vid Dalälvens kant. Här finns stora möjligheter att bedriva jordbruk och har så gjort, ända fram till nu. Jakträtt och fiskerätt ingår. Läget strax utanför Avesta är optimalt, på landet men ändå minuter från alla bekvämligheter man behöver. Huset värms effektivt och miljövänligt upp via jordvärme samt har flertalet bevarade eldstäder (en skorsten behöver ses över). Söker du livet på landet, värdesätter din boendemiljö högt och vill uppleva en plats som är något utöver det vanliga? Då är du välkommen att anmäla ditt intresse redan idag av denna ljuvliga gård!

Fäggeby 126, null, Säters kommun

Fäggeby 126

Villa
Säters kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 995 000 kr
89 + 10 m²
4 rum
1 788 m² tomt

Välkommen till denna ljusa och luftiga villa i naturnära omgivningar i Stora Skedvi. Med en bostadsyta på 89 kvadratmeter och fyra rum erbjuder denna villa en bekväm och praktiskt planerad boendemiljö. Här finns även en tomt på 1788 kvadratmeter, vilket ger dig gott om plats för trädgårdsaktiviteter och lek. Huset har under de senaste 10 åren renoverats både in- och utvändigt, såsom kök, badrum, ytterpanel, yttertak och badrum. Med ett stort trädäck och sol under hela dagen får du en perfekt plats för avkoppling och umgänge med familj och vänner. Dessutom har du en stor inglasad altan och ett platsbyggt utekök med grill, vilket gör det enkelt att bjuda in till sommarfester och grillkvällar även under de lite kyligare dagarna. Vidare finns det även en carport med ett vidbyggt kallförråd, detta ger dig extra förvaringsmöjligheter och skydd för din bil. Läget i Fäggeby ger dig direkt närhet till naturen och möjlighet till härliga promenader eller löpturer i skog och mark. Samtidigt har du bekvämt avstånd till Kyrkbyn med skola, förskola, Skedvi bröd, mataffär och bekvämligheter. Välkommen till detta charmiga hem med stor potential att bli din drömbostad!

Uvberget 232, Torsång, Borlänge kommun
Uvberget 232, Torsång, Borlänge kommun, bild 2
Uvberget 232, Torsång, Borlänge kommun, bild 3

Uvberget 232

Gård/Skog
Torsång, Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
7 995 000 kr
160 m²
6 rum
6,1 ha tomt

Upplev en hästgård utöver det vanliga omgärdad av böljande åkrar och frodiga hagar, i direkt anslutning till gården. Här, i Uvberget, väntar en komplett gård som lockar med alla tänkbara bekvämligheter. Ett imponerande, nyrenoverat stall med 9 rymliga boxar och tillhörande sadelkammare erbjuder en komfortabel miljö för dina hästar. En välskött ridbana och generösa hagar om ca 6 ha ger dem gott om utrymme att röra sig fritt. Praktiska faciliteter som spolspilta och varmgarage med gott om plats för hästtransporter och bilar. För gäster eller till uthyrning finns en fullt utrustad gäststuga om ca 50 kvm som välkomnar med sin charm. Det smakfullt renoverade bostadshuset erbjuder tre sovrum, ett nyrenoverat kök och generösa sällskapsutrymmen, perfekt för både vardagsliv och fest. Gården, med sina anor från början av 1900-talet, är mycket välskött och bjuder på en unik atmosfär. Det soliga läget ger dig möjlighet att njuta av magiska solnedgångar över de omgivande åkrarna. Uppvärmningen sker effektivt och miljövänligt genom jordvärme, vilket både är kostnadseffektivt och hållbart. I närheten finner du Torsångs nyrenoverade skola för åldersgruppen F-3 och en förskola för de minsta. Uvbergsviken med sin vackra sandstrand och Runns glittrande vatten, som bjuder på både vinteraktiviteter och båtliv, är bara en kort promenad bort. Även mysiga Torsångs café finns på bekvämt avstånd. Denna enastående hästgård erbjuder en unik livsstil i en idyllisk miljö och är det ultimata valet för den kräsne hästägaren som söker det allra bästa.

  • Premium
Forsbo 11, null, Avesta kommun

Forsbo 11

Fritidshus
Avesta kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 800 000 kr
85 m²
1 146 m² tomt

Där Dalälven slingrar sig fram i södra Dalarna och bland öppna landskap ligger det här fritidshuset som kan användas året om. På tomten, som går ända ner till älven finns 2 hus med totalt 3 sovrum, så här finns det gott om rum för familjen. Vid strandkanten har man en egen brygga! Det större huset har nyligen fått en modern tillbyggnad där det är högt i tak och stora fönsterpartier åt flera håll. Välj om du vill vila blicken mot åkrarna eller mot vattnet i älven. Den nyare delen av huset har inslag av äldre detaljer såsom dörrar och fönster som harmoniserar fint med det nya. Här finns bekvämligheter som vattenburen golvvärme och huset värms upp av en luft/vattenvärmepump. Njut av solen och utsikten från den stora altanen. Omgivningarna är natursköna med jordbrukslandskap och skog. Här är det lugnt och skönt, bara naturen och vattnet som närmsta grannar! Välkommen till ett synnerligen unikt ställe, för dig som gillar ett speciellt hus på en speciell plats! Till Stockholm tar det knappt 2 timmar och till Avesta är det ara några minuter med bil. Romme Alpin med dess fina skidanläggning ligger ca 40 minuter bort. Försäljningen håller på att förberedas och planeras att komma ut till salu under v.9 men du är välkommen med din intresseanmälan redan idag!

Blåbärsstigen 23, Medväga, Borlänge kommun

Blåbärsstigen 23

Radhus
Medväga, Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 850 000 kr
108 + 20 m²
5 rum
405 m² tomt

Välkommen till detta charmiga radhus på Blåbärsstigen 23. Den välkomnande hörntomten och det härliga solläget skapar en avslappnad och trivsam miljö. När du kliver in på bottenvåningen möts du av en praktisk och inbjudande hall med gott om plats för förvaring. Här finns även två mysiga sovrum, ett badrum, en rymlig klädkammare, en tvättstuga och ett förråd – allt för att underlätta vardagen. På ovanvåningen möts du av en fin planlösning där det stilfullt renoverade köket och vardagsrummet från 2019 blir en naturlig samlingsplats. Här finns också ytterligare två rymliga sovrum och ännu ett badrum. Uteplatsen på baksidan bjuder in till avkoppling och trevliga stunder tillsammans, medan den inbjudande entrén på framsidan ger ett varmt välkomnande. Beläget i det populära området Medväga, erbjuder detta radhus närhet till natur och bekvämligheter som kommunikationer, förskola, skola och mataffärer. Besiktningsprotokoll kommer att finnas tillgängligt vid visning. Välkommen att boka dig på visning.

  • Plus
Hagavägen 1C, Hagalund, Borlänge kommun

Hagavägen 1C

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 195 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2/8
3 462 kr/mån
19 752 kr/m²

Välkommen till Hagavägen 1c. Denna fina gavellägenhet, med ljusa och charmiga rum, sträcker sig över 60,5 kvadratmeter. Lägenheten är belägen i en mycket eftertraktad förening, med en bekväm hiss och en härlig inglasad balkong. Köket är både ljust och trivsamt, renoverat år 2017 och utrustat med en ny kyl/frys från 2023. Badrummet är stilrent i neutrala färger med dusch. Rymligt vardagsrum som öppnar upp till den inglasade balkongen samt ett sovrum. Enhetliga golv i hela lägenheten. Centralt placerad, med gångavstånd till stadskärnan, Kupolen köpcentrum, resecentrum, Norra Backa och den nya högskolan som planeras öppna i vår. Månadsavgiften täcker kostnader för värme, vatten, bredband/tv och bostadsrättstillägg. Varmt välkommen med din visningsanmälan idag.

  • Balkong
  • Hiss
Prästgårdsvägen 13, Torsång, Borlänge kommun

Prästgårdsvägen 13

Villa
Torsång, Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
3 795 000 kr
115 m²
5 rum
659 m² tomt

Varmt välkommen till populära Torsång! Här erbjuds ett lättskött boende med allt på ett och samma plan, ett rymligt garage och en gäststuga. Huset har nyligen uppdaterats med ett helt nytt kök samt nya golv och ytskikt i större delen av huset. Läget är ypperligt med närhet till Torsångs nybyggda skola och förskola, fotbollsplan, handelsträdgård, mysiga Torsångs café och inte minst Runn med båtliv och bad på sommaren och skridskoåkning på vintern. Välkommen med er visningsanmälan.

  • Plus
Dalvägen 5, Solsidan, Ludvika kommun

Dalvägen 5

Villa
Solsidan, Ludvika kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 975 000 kr
159 + 17 m²
6 rum
898 m² tomt

Välkommen till denna rymliga och väldisponerade villa på Dalvägen på barnvänliga Solsidan. Med en boyta på 159 kvadratmeter erbjuder detta hem gott om utrymme för hela familjen att trivas i. Bostaden är ljust och luftigt med generösa fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd och skapar en trivsam atmosfär för umgänge och avkoppling. Den trevliga uteplatsen, med nybyggd altan och pool, ger möjligheter till härliga stunder utomhus. Här kan ni njuta av många soltimmar och umgås med vänner och familj i en privat och fridfull miljö. Med sitt attraktiva läge i ett barnvänligt område finns även gott om utrymme för lek och aktiviteter för de små! Sammanfattningsvis erbjuder denna villa på Dalvägen en stor och välplanerad bostad med ljus och luftig atmosfär, en trevlig uteplats med soligt läge samt ett barnvänligt läge. Ett perfekt hem för den familj som söker både komfort och trivsel.

Naglarbyvägen 81, Gustafs, Säters kommun

Naglarbyvägen 81

Gård/Skog
Gustafs, Säters kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
5 750 000 kr
128 + 15 m²
5 rum
6,6 ha tomt

Välkommen till denna charmiga hästgård men anor från 1700-talet belägen på en stor och lummig tomt i Gustafs. Här finns alla förutsättningar för dig som vill ha hästarna hemma på gården eller för dig som behöver plats för bilar etc. Gården erbjuder ett stall i den stora ladan med tre rymliga boxar, perfekt för stora hästar och 2 st boxar för ponnyer. Dessutom finns det gott om hagmark och åkermark för odling och bete. Förutom stall erbjuder fastigheten andra attraktiva fördelar. Här finns ett isolerat garage med plats för två bilar, carport för traktor och släp, stor loge, uthus med gästrum och en hel del andra utrymmen för förvaring. Bostadshuset har ett mysigt kök, vardagsrum med en nyinstallerad braskamin, 2-3 sovrum, stora kattvindar varav 1 inredd, allrum och ett stort badrum med bastu renoverat 2010. Gamla detaljer är bevarade såsom fina spegeldörrar. Uppvärmningen sker genom jordvärme och fiber är indraget. En trevlig, inglasad uteplats ger dig möjlighet att njuta av många soltimmar och den vackra omgivningen. Den generösa tomten erbjuder även möjligheter för den trädgårdsintresserade att både odla och påta i rabatter. Jordkällaren med sina två kammare fungerar lika bra idag som för 100 år sedan som förvaring för det man skördat. Borlänge ligger 10 minuter bort, Rommetravet och Borlänges nya ridhus endast 7 minuter och Ridhus finns i grannbyn Lisselhaga. Skola (F-6), förskolor och mataffär finns i Gustafs. Här har man närhet till både naturen och alla bekvämligheter vilket skapar en perfekt plats för dig som drömmer om att bo i bymiljö på landet. Missa inte chansen att förverkliga din dröm om en gård!

Marschgatan 18, Romme, Borlänge kommun

Marschgatan 18

Lägenhet
Romme, Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
995 000 kr
67,5 m²
2 rum
vån 6/7
4 503 kr/mån
14 741 kr/m²

Välkommen till Romme och denna trevliga lägenhet på två rum och kök. Här bor man bekvämt med hiss och inglasad balkong. Lägenheten är rymlig och ljus och i vardagsrummet finns en öppen spis (ej i drift). Romme är ett naturnära och lugnt område beläget ca 7km utanför centrala Borlänge. Här finns fina promenadstråk, motionsspår, pizzerior, restauranger och bra busskommunikationer. Välkommen att anmäla ert intresse redan i dag!

  • Balkong
  • Hiss
Blåklintsvägen 1, Gustafs, Säters kommun

Blåklintsvägen 1

Villa
Gustafs, Säters kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
2 790 000 kr
141 + 22 m²
7 rum
1 114 m² tomt

Välkommen till den här rymliga villan med gångavstånd till skola, förskolor och matbutik. Med sina 4 sovrum, stora umgängesytor och 2 badrum är det här ett hus där alla i familjen kan ha sin egen privata sfär. Här finns gott om utrymme för såväl avkoppling som för att umgås med nära och kära. Köket renoverades 2015, de båda badrummen 2023 och vinden är tilläggsisolerad. Den lagom stora hörntomten ger dig möjlighet att njuta av trädgårdsarbete, odling i växthuset, lek eller helt enkelt koppla av på någon av uteplatserna. Kallare kvällar spenderar man med fördel i den inglasade altanen. Välkomna!

Tägtvägen 14, Hagalund, Borlänge kommun
Tägtvägen 14, Hagalund, Borlänge kommun, bild 2
Tägtvägen 14, Hagalund, Borlänge kommun, bild 3

Tägtvägen 14

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 355 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 988 kr/mån
16 626 kr/m²

På Hagalund hittar vi denna mycket fina och välrenoverade bostadsrätt om 3 r.o.k. Stor härlig inglasad balkong samt ljust vitt kök och badrum med kakel/klinkers i sobra färger. Två trevliga sovrum och bra förvaring i klädkammaren, allrum med plats för soffgrupp och matsalsbord. Källarförråd till denna bostadsrätt finns i huset bredvid. Nära till centrala Borlänge och resecentrum (tåg/buss/taxi) men även handelsområdet kring kupolen och IKEA.

  • Premium
  • Balkong
Ringen 6A, null, Borlänge kommun
  • Tor 2 maj kl 17:30

Ringen 6A

Lägenhet
Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
925 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 3/5
3 650 kr/mån
14 341 kr/m²

Nytt lägre pris. Välkommen till denna välplanerade och ljusa bostadsrätt belägen på Ringen i Borlänge, som imponerar med en stor inglasad balkong. Du möts av en rymlig hall med generöst förvaringsutrymme i form av inbyggda garderober. Till vänster ligger köket med bra skåpförvaring samt ny kyl/frys från 2022. Det kombinerade matrummet och vardagsrummet skapar en öppen känsla och ger direkt tillgång till en härlig, stor inglasad balkong där du kan förlänga sommaren långt in på hösten. Sovrummet är rymligt med gott om plats för dubbelsäng samt ett helkaklat badrum. Här bor du med närhet till Forssa centrum, Domnarsvallen samt promenadavstånd till centrum, Kupolen köpcentrum, resecentrum, högskolan med mera. I huset finns även hiss samt förråd och tvättstuga. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Grönstigen, null, Borlänge kommun

Grönstigen

Lägenhet
Borlänge kommun
HusmanHagberg Borlänge/Säter
1 985 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/2
5 495 kr/mån
27 958 kr/m²

I hörnet av Mjälgavägen och Grönstigen kommer det att uppföras 8 stycken nyproducerade bostäder i två flerfamiljshus. Husen kommer att bestå av två våningar med fyra lägenheter i respektive huskropp. Bostäderna har en modern planlösning och en klassisk arkitektur som smälter mycket bra in i omgivningarna. Samtliga lägenheter kommer rikligt utrustade och har både förråd och parkeringsplats som ingår i avgiften. För att kunna njuta av både morgon och kvällssol finns två uteplatser till vardera lägenhet och motsvarande balkonger för övervåningarna. Köket som är lägenheternas hjärta har en stor köksö, gott om arbetsytor och förvaring samt inbyggda vitvaror. I badrummen finner ni kakel och klinkers samt tvättmaskin och torktumlare. Uppvärmning sker via vattenburen golvvärme och fiber via Borlänge stadsnät är indraget. Här bor ni bekvämt med huskänsla och samtidigt får alla fördelar en lägenhet erbjuder. Säljstart den 18 december enligt först-till-kvarn principen. Planerat tillträde mellan andra och tredje kvartalet 2025. Passa på att köp till ett fast pris idag så säljer vi ditt nuvarande boende när bostadsmarknaden återhämtat sig, inflationen sjunkit och räntorna stabiliserat sig. Välkomna till moderna och stilfulla bostadsrätter belägna i hjärtat av Borlänge. Med en yta på 71 kvadratmeter kommer dessa helt nybyggda lägenheter erbjuda en perfekt kombination av komfort och funktionalitet. Här kan du njuta av det bästa som staden har att erbjuda, med närhet till allt du behöver. Med sin centrala placering är det aldrig långt till shopping, restauranger och kommunikationer. Inne i bostaden möts du av en ljus och luftig atmosfär, tack vare öppen planlösning och stora fönster som släpper in generöst med naturligt ljus. Den moderna utrustningen i köket gör matlagningen till en ren fröjd, medan det rymliga vardagsrummet bjuder in till avkoppling och umgänge. En extra bonus är den trevliga balkongen i sydvästläge, perfekt för att njuta av soliga eftermiddagar och ljumma kvällar. Här kan du koppla av med en kopp kaffe eller bjuda in vänner till en trevlig middag under bar himmel. Föreningen är nybildad och välorganiserad och har en stabil ekonomi, vilket ger dig som boende trygghet för framtiden. Dessutom finns det tillgång till parkeringsplats och ett praktiskt förråd för extra förvaring. Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska bostad i Borlänge. Kontakta oss redan idag för att boka ett möte med vår fastighetsmäklare Joakim Sultan. Välkommen!

  • Nyproduktion
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 37