Angeläget Fastighetsförmedling AB

Angeläget Fastighetsförmedling AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kyrkgatan 16, Centrum, Bodens kommun

Kyrkgatan 16

Lägenhet
Centrum, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
895 000 kr
46 m²
1 rum
2 526 kr/mån
19 457 kr/m²

Varmt välkomna till Kyrkgatan 16 och denna rymliga och renoverade enrummare på 46 kvadratmeter. Här bor du i en smakfullt renoverad och modern lägenhet. Hela lägenheten är en ljus och välplanerad bostad där du välkomnas av en rymlig hall med bra yta för upphägning av ytterkläder samt mindre förvaringsmöbel. Du finner även separat klädkammare, renoverat badrum med kakel och klinker samt duschplats. Utöver detta finns ett väl tilltaget allrum med gott om utrymme för soffgrupp med tillhörande tv-möbler samt möjlighet till sovutrymme. Köket har matplats och är också renoverat på ett tilltalande sätt. Den maskinella utrustningen i köket består av kombinerad kyl/frys, spishäll, inbyggd ugn, spisfläkt, inbyggd mikrovågsugn och diskmaskin. Bostaden igenom erbjuder ljusa smakfulla ytskikt och enhetligt golv. Detta hem erbjuder utöver inflyttningsklart skick också en balkong belägen i ett fint läge mot centrum. I föreningen finns hiss, övernattningsrum, tvättstugor, bastu/relax och hobbyrum ! Från lägenheten är det gångavstånd till centrum där det finns restauranger, butiker och matvaruaffärer. Välkomna på visning !

Dammgränd 54, Bodforsen, Bodens kommun

Dammgränd 54

Lägenhet
Bodforsen, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
795 000 kr
68,5 m²
2 rum
4 080 kr/mån
11 606 kr/m²

Varmt välkomna till denna trivsamma bostad om 2 rum och kök. Bostaden har en härlig radhuskänsla med egen ingång och altan vid entrén. Ytorna i bostaden är fördelade på rymligt kök med matplats där det finns utrymme för det stora köksbordet. Trivsamt vardagsrum med plats för soffgrupp och tv-möbler. Sovrum med målade väggar och laminatgolv. Badrum med duschplats och egen tvättstuga intill. Till lägenheten hör ett förråd som ligger intill entrén och varje bostad får också tillgång till en garageplats (exkl. el) som ingår i månadsavgiften! Bostaden ligger i ett lugnt och trivsamt området med närhet till älven och grönområden. Välkomna på visning!

Odlingsvägen 14, Södra Sunderbyn, Luleå kommun

Odlingsvägen 14

Villa
Södra Sunderbyn, Luleå kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
5 295 000 kr
180 m²
7 rum
885 m² tomt

Snart öppnas dörrarna till denna lantliga idyll i fantastiska Södra Sunderbyn! Inom kort kommer möjligheten att förvärva ett mycket fint hus som verkligen sätter ribban för familjelivet och en lugn tillvaro i natursköna området, Södra Sunderbyn. En härlig tomt i kombination med solig uteplats med läge för dygnets alla soltimmar, skapar en idyllisk och trivsam miljö. Detta hus om hela 180 kvm bjuder in till en härlig kombination av stilrena och moderna ytskikt med en hemtrevlig känsla. Till detta ingår fem sovrum, hemtrevligt kök, två badrum, kombinerad tvättstuga/relaxdel med bastu och badkar, allrum samt ett stort, luftigt vardagsrum med braskamin. Till fastighetens bostadshus medföljer en härlig tomt med ytor för hopp och lek och ett mycket praktiskt varmgarage med elektrisk port. Hela denna fantastiska och soliga tomt omgärdas av en uppvuxen häck som ytterligare fyller på den lantliga och hemtrevlig känslan. I Södra Sunderbyn bor du med närhet till skola, för-och grundskola och tillgång till en mängd fritidsaktiviteter. Här finns även ett rikt föreningsliv med goda idrottsmöjligheter såsom idrottsplats, elljusspår samt sport- och ishockeyhall. Här bor du med närhet till både stad och natur. Goda kommunikationer gör byn till ett attraktivt alternativ för dig som vill bo lantligt men nära stan. Här bor du endast 10-15 min från Luleå med en härlig lugn och lantlig känsla med naturnära promenadstråk vid knuten.

Svanövägen 10, Harads, Bodens kommun

Svanövägen 10

Villa
Harads, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
125 000 kr
82 + 82 m²
4 rum
997 m² tomt

Välkomna till denna fastighet i Harads på Svanövägen 10. Souterängvilla med boa: 82 kvm samt bia: 82 kvm Här disponerar man entré med trapp upp till övre plan samt nedre plan. Tre sovrum, förberett för badrum, vardagsrum med stora fönster mot husets baksida och utgång till balkong med bra solläge. Kök med matplats. I den nedre souterrängdelen finns pannrum, rum/förråd och utrymme för tvättstuga/dusch samt ett garage. Friliggande förråd. Huset har renoveringsbehov. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul. Välkomna att kontakta oss för visning av fastigheten!

Prylvägen 6, Torpgärdan, Bodens kommun

Prylvägen 6

Villa
Torpgärdan, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
1 895 000 kr
91 + 91 m²
5 rum
904 m² tomt

Varmt välkomna till Prylvägen 6. Här finner ni en trivsam 1-plansvilla med källare. Interiör i huset på entréplan finns fina och välplanerade ytor som är fördelade på ljust och trivsamt kök med matplats. I anslutning till köket finns vardagsrummet samt två sovrum varav det ena sovrummet går att dela av till ett tredje sovrum. På entréplan finns även två toaletter. I källaren finns ett mysigt allrum/gillestuga samt ett stort inrett rum. I källaren finns även förråd, tvättstuga och bastu/dusch. Huset har en fin och lättskött tomt med gräsmatta och uppfart till huset med grus. På baksidan av huset finns en överbyggd altan i ett soligt och fint läge. På tomten finns även ett garage. Huset ligger i ett lugnt och trivsamt område med närhet till Svartbyträsket, intill huset finns även en stor öppen grönyta som öppnar upp och ger fastigheten/tomten ett fint läge. Från Torpgärdan är det närhet till centrum, skola/förskola och affärer. Välkomna på visning!

Smedjegatan 15A, Centrum, Bodens kommun

Smedjegatan 15A

Lägenhet
Centrum, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
800 000 kr
55 m²
2 rum
2 800 kr/mån
14 545 kr/m²

Välkomna till denna 2 rums lägenhet i centrum. Lägenheten har entré med välkomnande hall. I anslutningen till hallen finns rymligt vardagsrum med parkettgolv, ljusa väggar och öppenspis. Kök med matplats och ljus köksinredning. Från köket har man utsikt mot bostadsrättens baksida och innergård. Sovrum med ljus plastmatta på golvet och garderober. Badrum med praktisk duschhörna. I föreningen finns förråd till lägenheten, gemensam bastu och gemensam tvättstuga. Parkeringsplats ingår i månadsavgiften. Lägenheten har ett centralt läge med närhet/gångavstånd till det mesta. Varmt välkomna att kontakta oss för visning/information!

Stjärnfallsvägen 6, Sävast, Bodens kommun

Stjärnfallsvägen 6

Villa
Sävast, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
3 995 000 kr
129 m²
4 rum
1 157 m² tomt

Är det dags att förverkliga drömmen om en nybyggd, lättskött och välplanerad villa på populära Sävastön? Huset är nyuppfört 2023(husmodell LINNÈA, Älvsbyhus) och är klart att flytta in i direkt, huset har aldrig använts och är utrustat med tre rymliga sovrum(kan göras till fyra sovrum), stort öppet kök och vardagsrum med stora fönsterpartier i söderläge ger ett härligt ljusinsläpp i vardagsrum/kök. Badrum, separat wc och handfat, groventré med tvättstuga samt hall. Linnéa är ett stort och luftigt enplanshus. För dig som gärna bjuder hem folk och som ser kök och vardagsrum som husets hjärta, är detta det perfekta huset. Villan är mycket energieffektiv med sitt vattenburna värmesystem med en Nibe frånluftsvärmepump som även fjärrstyrs om du vill sänka värmen när du inte är i huset. Fri fastighetsavgift i 15 år och 2 års garanti på allt. Fiber finns vid tomtgräns(Kanalisationen (slang) är klar från gatan in till huset). Stor tomt ger möjligheter fina grönytor för barnen att leka på. Tomten är grovplanerad. Huset är levererat med många extra tillval och är nyligen slutbesiktigat samt redo för inflyttning.. Helt nybyggt dubbelgarage om ca 37 kvm följer också fastigheten med plats för två bilar och gott om förvaringsytor. Huset och garaget är grundmålade. Här bor du i ett härligt område med närhet till skog med bär, grillplatser, skoterled, elljusspår etc. I Sävast finns även gym (Hermelinen), skola mellan 1-9, nybyggd förskola, pizzerior, matvaruaffärer, golfbana, restauranger och ett rikt föreningsliv. Ett växande område som har det mesta. Ett hem att trivas i och som bör ses! Ett kanonområde för barnfamiljer!!

Radhusvägen 21, Harads, Bodens kommun

Radhusvägen 21

Villa
Harads, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
395 000 kr
90 + 90 m²
4 rum
993 m² tomt

Välkomna till Radhusvägen 21 i Harads. Huset är en 1-plansvilla med källare och har en rumsfördelning på kök med matplats, vardagsrum med kamin, tre sovrum och renoverat badrum. I källaren finns fina ytor med bl a förråd, tvättstuga och två garage. Uppvuxen trädgårdstomt om 993 kvm med ett bra läge mot grönområde. I Harads bor men med närhet till naturen och älven. Varmt välkomna att kontakta oss för visning eller frågor.

Kyrkgatan 18, Centrum, Bodens kommun

Kyrkgatan 18

Lägenhet
Centrum, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
1 595 000 kr
78 m²
3 rum
4 283 kr/mån
20 449 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljusa och trivsamma bostadsrätt på Kyrkgatan 18. Lägenheten är välplanerad och har ett perfekt läge på våning 1 (hiss finns i huset). Hör bor du i en smakfullt inredd 3:a med fina ytor som är fördelade på ljust kök med matplats. Vardagsrum med parkettgolv och gott om plats för soffgrupp och tv-möbler, två sovrum i bra storlek samt badrum med våtrumsmatta på golvet och väggarna. Till lägenheten finns även en inglasad balkong med ett soligt och fint läge. Från lägenheten har man närhet till centrum med affärer, shopping, restauranger. Intill lägenheten finns fina promenadstråk vid ån. Välskött förening med tvättstugor, bastu/relax, hobbyrum och övernattningsrum. Varmt välkomna på visning!

  • Hiss
Stationsgatan 1B, Nedre stadsdelen/centrum, Bodens kommun
  • Budgivning pågår

Stationsgatan 1B

Lägenhet
Nedre stadsdelen/centrum, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
450 000 kr
28,8 m²
1 rum
2 268 kr/mån
15 625 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma och mysiga etta på våning 3. Ytorna i lägenheten är yteffektiva och erbjuder en välplanerad planlösning med fint ljusinsläpp samt i övrigt väl omhändertagna ytor. Bostaden har lättmöblerade ytor med allrum där det finns plats för soffa, tv-möbler och köksbord. I anslutning till allrummet finns en mysig sovalkov. Kök med fina bänkytor och gott om förvaring. Badrum med våtrumsmatta golv/vägg och duschplats. Lägenheten har en balkong med ett soligt och fint läge! Till lägenheten finns vindsförråd och källarförråd. Trevlig innergård med gräsmatta samt parkering i anslutning. I föreningen finns fina gemensamma ytor med tvättstuga, bastu, hobbyrum och motionsrum. Till lägenheten ingår det en p-plats för ca 300 kr/mån. Här bor du med gångavstånd till centrum samt närhet till busstation/tågstation. Varmt välkomna visning!

Ripgatan 13, Sanden, Bodens kommun

Ripgatan 13

Villa
Sanden, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
1 495 000 kr
105 + 80 m²
4 rum
806 m² tomt

Trivsam 1 1/2-plansvilla med källare på omtyckta och attraktiva Sanden. Villan är väldisponerad med fina sociala ytor på entréplan. På entréplan finns entré med välkomnande hall. Ljust och trivsamt kök med rymlig matplats. Badrum med kakel och klinkergolv. Vardagsrum med fint ljusinsläpp till rummet (går även att dela av vardagsrummet till ett extra sovrum på entréplan). På övre plan finns två sovrum och toalett. I källarplanet finns det fina möjligheter och utrymmen. Här har nuvarande familj tvättstuga, förråd, mindre möblerbar hall, ett stort sovrum och kontor/gästrum. Huset har luftburen värme via fjärrvärme. Uppvuxen och lättskött trädgårdstomt om ca 806 kvm med fina lekytor för barnen. Sandenområdet är ett lugnt och barnvänligt område med närhet till det mesta bl a till centrum, matvaruaffärer och skolor för barnen. Varmt välkomna på visning!

Hökgatan 21, Sanden, Bodens kommun

Hökgatan 21

Villa
Sanden, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
1 395 000 kr
83 + 83 m²
4 rum
927 m² tomt

Välkomna till Hökgatan 21 på attraktiva och lugna Sandenområdet. Huset är en trevlig 1-plansvilla med källare där det är väldisponerade ytor på entréplan och i källaren. Interiör på entréplan har huset en välkomnade hall med kök och rymligt vardagsrum intill. Matrum i anslutning till vardagsrummet/går att göra om till extra sovrum. Två sovrum med ljus plastmatta på golvet. Badrum med våtrumsmatta. Källare med fina disponibla ytor/rum som ger möjligheter för den som behöver mer ytor. Huset har en trivsam trädgårdstomt med buskar, träd och gräsmatta. På tomten finns även en uteplats med utgång från vardagsrummet samt ett friliggande garage. Sandenområdet är lugnt och trivsamt med närhet till centrum, skola, matvaruaffärer mm från området tar man sig snabb ut till väg 97 som tar dig mot Boden eller Luleå. Välkommen på visning!

Majvägen 15, Bergviken, Luleå kommun
  • Budgivning pågår

Majvägen 15

Lägenhet
Bergviken, Luleå kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
1 295 000 kr
43 m²
1 rum
vån 3/3
2 643 kr/mån
30 116 kr/m²

Välkommen till en mycket välplanerad lägenhetsetta om ca 43 m² på populära och attraktiva Bergviken. Snyggt och stilrent kök med separat matplats. Delvis öppet mellan kök o allrum ger härliga sällskapsytor. Allrummet har goda möbleringsmöjligheter och sovalkov med plats för bred säng. Inglasad balkong i mycket fint läge. Ljust badrum. Här har man närhet till bussförbindelser till bl.a LTU, café, frisörsalong, fina promenad och cykelvägar mot stan samt ca 5 minuters promenad till Ica. En mysig lägenhet att trivas i! RBF Luleåhus nr 9 är en solid bostadsrättsförening med låga avgifter. I månadsavgiften på 2.643 kr ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband och bostadsrättstilläggsförsäkring. I föreningen finns det gemensamma utrymmen såsom tvättstuga, torkrum, cykelförråd, bastu med relax och samlingslokal.

Västmarksvägen 245, Västmark, Luleå kommun
  • Budgivning pågår

Västmarksvägen 245

Villa
Västmark, Luleå kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
1 095 000 kr
70 + 10 m²
4 rum
1 334 m² tomt

Välkomna till Västmarksvägen 245. Huset är en 1,5 plansvilla med friliggande garage. Interiör i huset är det rymliga ytor fördelade på entréplan med kök med matplats, rymligt vardagsrum, badrum, tvättstuga och sovrum. På övre plan finns toalett och två sovrum som går att dela av till fler sovrum. Uppvärmning med bergvärme. Nya fönster är installerade ca 2021. Välkomna att kontakta oss för visning!

Södra Bredåker 105, Södra Bredåker, Bodens kommun

Södra Bredåker 105

Villa
Södra Bredåker, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
875 000 kr
172 + 8 m²
5 rum
1 316 m² tomt

Välkommen till detta 1-planhus i suterräng i Södra Bredåker. Boarea: 172 kvm, Biarea: 8 kvm. Välkomnande hall med förvaring genom garderober. Härliga sällskapsytor i öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Rymlig gillestuga med braskamin(Eldningsförbud) och fina möblerbara ytror. Tre sovrum. Relaxdel med wc, dusch samt bastu. Tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare samt fina förvaringsmöjligheter. Oinredd tvättstuga samt badrum på övre plan. Dubbelgarage med elektrisk port samt separat förråd. Balkong samt större altan med plats för många gäster. Separat förråd på gården. Fiber indraget i huset. Huset har en trevlig trädgårdstomt med odlingsmöjligheter, rabatter, buskar samt fina grönytor för barnen att leka på. Fastigheten är besiktigad av Vibroakustik Sveriges AB. Kontakta fastighetsmäklare för protokoll!

Fätågsvägen 16, Norra Svartbyn, Bodens kommun

Fätågsvägen 16

Villa
Norra Svartbyn, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
2 695 000 kr
164 m²
5 rum
1 003 m² tomt

Varmt välkomna till ett mycket välskött och rymligt hus som verkligen sätter ribban för familjelivet och en lugn tillvaro i natursköna området, Norra Svartbyn. En härlig tomt i kombination med solig uteplats med läge för dygnets alla soltimmar, skapar en idyllisk och trivsam miljö. Huset är hela 164 kvm i två plan där det ingår tre rymliga sovrum, hemtrevligt kök, två badrum där ena har bastu, separat tvättstuga med egen ingång, allrum samt ett stort, luftigt vardagsrum med öppen spis. Till fastighetens bostadshus medföljer en trevlig tomt med ytor för hopp och lek och ett mycket praktiskt varmgarage. Hela denna fantastiska och soliga tomt omgärdas av en uppvuxen häck som ytterligare fyller på den lantliga och hemtrevlig känslan. Fastigheten är förbesiktad av Vibroakustik Sverige AB.

Sjögatan 7A, Bergviken, Luleå kommun

Sjögatan 7A

Lägenhet
Bergviken, Luleå kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
1 395 000 kr
45 m²
2 rum
2 578 kr/mån
31 000 kr/m²

Välplanerad lägenhet om 45 kvm fördelat i en rymlig hall i vinkel med klädkammare i anslutning samt inbyggda garderober och snygg fondvägg av liggande träpanel. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och möblemang. Helkaklat badrum-14 med WC, tvättställskommod med spegelöverskåp och takdusch med glasdörr. Vardagsrum med öppen planlösning mot matplats och snyggt renoverat Epoq kök-14 i vitt med moderna inbyggda vitvaror som integrerad diskmaskin, häll, ugn och micro. Lägenheten har ett enhetligt svart eklaminatgolv, vitmålade väggar och tak. Till lägenheten finns även ett källarförråd samt matkällarförråd. I föreningen finns även flertalet tvättstugor, grovtvättstuga, bastu med relax och hobbyrum. Perfekt läge för dig som ska studera på universitetet eller som första boende. Ca 2 km till Luleå centrum samt LTU, närhet till bussförbindelser, mataffärer och restaurang. Fina promenadstråk i omkringliggande områden.

Brogatan 41A, 41B, Centrum, Bodens kommun

Brogatan 41A, 41B

Villa
Centrum, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
4 445 000 kr
1 056 m² tomt

Välkommen till en mycket fin, centralt belägen hyresfastighet i Boden Byggnaden är fördelad på två plan om fyra lägenheter med varsin balkong samt ett källarplan som erbjuder förrådsutrymme samt tvättstuga. Fastigheten har en fin trädgårdstomt om en totalyta av 1056 kvm. Här finns två separat bilplatser samt ett garage för två bilar. Alla hyresgäster har tillgång till en bilparkering. Boytan är fördelad på fyra lägenheter: Lgh 1, 3;a om 87,5 kvm. Hyra: 7 832 kr/mån Lgh 2. 3;a om 80 kvm. Hyra: 5 988 kr/mån Lgh 3. 3;a om 87,5 kvm. Hyra: 6 304 kr/mån Lgh 4. 3;a om 80 kvm. Hyra: 6 118 kr/mån Totala hyresintäkter inkl parkeringar: ca 333 267:-/år Samtliga lägenheter är i dagsläget uthyrda och har fiber installerat. Effektiv uppvärmning via fjärrvärme. Välkommen att anmäla intresse för visning!

  • Plus
Degernäs 26, Degernäs, Bodens kommun

Degernäs 26

Fritidshus
Degernäs, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
1 800 000 kr
84 m²
3 rum
1 665 m² tomt

Varmt välkommen till ett charmigt och fint fritidshus om ca 84 kvm som kan nyttjas antingen som året runt bostad alternativt fritidshus. Här kan man njuta sommar som vinter med underbar natur och sjön inpå knuten. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där man finner en bra belägen kamin för uppvärmning och mysiga kvällar. Helkaklat badrum med skön golvvärme. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare. Två st sovrum i varierande storlek och förvaring finns genom garderober. Välkomnade hall med skön golvvärme samt garderober. Inglasat uterum med plats för soffa, bord och övrig möblering. Här sitter man med ett underbart solläge. Den stora tomten om ca 1665 kvm har bärbuskar, rabatter och underbara grönytor för barnen att leka på. På tomten finns bastubyggnad med bastu, relaxdel och altan med nedfälld massagebadkar. Separat sovstuga samt rymligt förråd till trädgårdsredskap. Dubbelgarage med elektriska portar. Ljuvligt läge med närhet till sjön med möjlighet till sjösättning av båt. Varmt välkommen på visning för att uppleva mer!

null, KITTELFJÄLL, Vilhelmina kommun

Tomt
KITTELFJÄLL, Vilhelmina kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
1 200 000 kr
416 m² tomt

Tomterna har Kittelfjälls bästa läge ca 50 meter från påstigning till liften ”Jan Express” och således med både SKI-in och SKI-out. Här bor du med makalös utsikt, backen som närmsta granne och Kittelfjälls värdshus inom 100 meter. I Kittelfjäll finns ett av Sveriges tuffaste offpistområden för utförsåkare med 42 skidbackar, varav 37 är opistade i en varierande fjällmiljö av björkskog och raviner. 22 av nerfarterna är svarta pister. Helikopterskidåkning finns också för de som älskar friåkning och utgår från en helikopterplatta som ligger inom gångavstånd. Helikopterturerna tar dig till fjällmassivens närliggande toppar. I Kittelfjäll finns inte bara backar för den avancerade åkaren. För barn och nybörjare finns två fina skidområden i direkt anslutning till ”Hotelliften” och ”Jan Express”. Här finns replift, knappliftar, SKI-crossbana, skidkarusell och grillkojor. Tomten har en byggrätt på 24% av tomtarean. Kommunalt vatten, avlopp och bredband finns draget till tomtgräns. Anslutning vatten och avlopp är 107 000kr + moms. Anslutningsavgift el ca 30000kr + moms. Vid eventuella funderingar kontakta Vilhelmina Kommun för mer information kring anslutningsavgifter, byggrätt, bygglov mm.

  • Plus
Kittelfjäll 228, KITTELFJÄLL, Vilhelmina kommun

Kittelfjäll 228

Tomt
KITTELFJÄLL, Vilhelmina kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
1 100 000 kr
367 m² tomt

Tomterna har Kittelfjälls bästa läge ca 50 meter från påstigning till liften ”Jan Express” och således med både SKI-in och SKI-out. Här bor du med makalös utsikt, backen som närmsta granne och Kittelfjälls värdshus inom 100 meter. I Kittelfjäll finns ett av Sveriges tuffaste offpistområden för utförsåkare med 42 skidbackar, varav 37 är opistade i en varierande fjällmiljö av björkskog och raviner. 22 av nerfarterna är svarta pister. Helikopterskidåkning finns också för de som älskar friåkning och utgår från en helikopterplatta som ligger inom gångavstånd. Helikopterturerna tar dig till fjällmassivens närliggande toppar. I Kittelfjäll finns inte bara backar för den avancerade åkaren. För barn och nybörjare finns två fina skidområden i direkt anslutning till ”Hotelliften” och ”Jan Express”. Här finns replift, knappliftar, SKI-crossbana, skidkarusell och grillkojor. Tomten har en byggrätt på 24% av tomtarean. Kommunalt vatten, avlopp och bredband finns draget till tomtgräns. Anslutning vatten och avlopp är 107 000kr + moms. Anslutningsavgift el ca 30000kr + moms. Vid eventuella funderingar kontakta Vilhelmina Kommun för mer information kring anslutningsavgifter, byggrätt, bygglov mm.

Kittelfjäll 228, KITTELFJÄLL, Vilhelmina kommun

Kittelfjäll 228

Tomt
KITTELFJÄLL, Vilhelmina kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
1 400 000 kr
548 m² tomt

Tomterna har Kittelfjälls bästa läge ca 50 meter från påstigning till liften ”Jan Express” och således med både SKI-in och SKI-out. Här bor du med makalös utsikt, backen som närmsta granne och Kittelfjälls värdshus inom 100 meter. I Kittelfjäll finns ett av Sveriges tuffaste offpistområden för utförsåkare med 42 skidbackar, varav 37 är opistade i en varierande fjällmiljö av björkskog och raviner. 22 av nerfarterna är svarta pister. Helikopterskidåkning finns också för de som älskar friåkning och utgår från en helikopterplatta som ligger inom gångavstånd. Helikopterturerna tar dig till fjällmassivens närliggande toppar. I Kittelfjäll finns inte bara backar för den avancerade åkaren. För barn och nybörjare finns två fina skidområden i direkt anslutning till ”Hotelliften” och ”Jan Express”. Här finns replift, knappliftar, SKI-crossbana, skidkarusell och grillkojor. Tomten har en byggrätt på 24% av tomtarean samt redan anslutet vatten, avlopp och el.

Visar alla 22